logo Golden serwis

Golden serwis

Warszawa

Opinie o Golden serwis

Mała mi 2012-01-15 23:01:29
to jakas katastrofa!!!!!!!!!!!!!!! golden splajtował od piatku nie mam pracy nie narzekałam na nich ale teraz nawet nie odbieraja telefonu :( miałam z nimi dobry kontakt wiszą mi trochę kasy może to nie wiele ale wychowuję sama dziecko :(((a umowy przez rok zadnej nie widziałam pracowałam bo musiałam za cos utrzymac malucha :((
mały 2012-01-18 16:54:27
pieniądze dostaniesz tak jak zawsze dziesiątego każdego miesiąca
a Golden Serwis działa nadal
to że nie podpisali a nimi umowy to nie znaczy że splajtował
z tego co wiem to Panowie z Goldena działają dalej
anonim7 2012-01-19 13:44:41
JAK DLA MNIE GOLDEN SERWIS TO BYŁA JEDNA JEDYNA PORZĄDNA FIRMA W WARSZAWIE PRZYNAJMNIEJ DOBRZE I NA CZAS PŁACILI, PRZEZ TO MIELI PRAWO WYMAGAĆ....
1
iza 2012-02-08 12:53:33
jedna z porzadniejszych agencji pracy tymczasowej,polecam tam prace.szefowie w porzadku wypłate zawsze miałam na czas.ja nie mam zadnych zastrzezen
bebe 2012-02-12 19:08:11
Nie widać ich na rynku,przynajmniej w Carrefour,pracowników,którzy dla nich pracowali bez słowa wytłumaczenia pozostawili bez pracy.Tak się nie robi!!!
Aga 2012-05-03 13:12:16
Wypłate ZAWSZE miałam na czas, szefowie są bardzo uprzejmi i wyrozumiali, gdy potrzebowałam zaliczki, zawsze ją otrzymywałam. Naprawdę współprace wspominam bardzo dobrze.
Aga 2012-05-03 13:14:31
bebe - 2012-02-12 19:08:11

Nie widać ich na rynku,przynajmniej w Carrefour,pracowników,którzy dla nich pracowali bez słowa wytłumaczenia pozostawili bez pracy.Tak się nie robi!!!
To carrefour zrezygnował z Goldena, oni nie mieli na to wpływu .
Kasia 2012-08-04 14:52:16
Najporządniejsza firma jaką znam działająca na tarenie Wa-wy. szefowie bardzo wyrozumiali, i maja ludzkie podejście do wszystkiego. dobrze płacą, więc mogą wymagac
kasia.s 2013-01-24 10:56:58
GOLDEN SERWIS TO NAJPORZĄDNIEJSZA FIRMA !!!! NIGDY ŻADNYCH PROBLEMÓW, PIENIĄDZE ZAWSZE NA CZAS. ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ NA POMOC I ZROZUMIENIE ZE STRONY WŁAŚCICIELA FIRMY. TO UCZCIWY I WSPANIAŁY CZŁOWIEK !! :)
GS P-ń 2013-02-14 21:20:27
Mógłbym napisać wiele przykładów bardzo złej współpracy z Panią, które były powodem jej zakończenia. Chciałbym zaznaczyć, że powyższa opinia w moich oczach powstała tylko w celu odegrania się za zakończenie współpracy. Natomiast w sprawie wulgarnego słownictwa...może słyszała Pani echo?
2
Karin 2013-07-18 17:00:02
Witaj, wiec tak szkolenie jest bezpłatne niestety trwa ogolnie dwa dni.. jeżeli chodzi o place to jest masakra jakas jeżeli pracujesz w Carrefour masz 8 zeta za godz a np. w realu placa 7 zeta i zapierdzielasz za 10 osob.. jeśli masz inne wyjście to radze omijać ta firme. pozdrawiam .
1
była pracownica 2013-10-05 10:37:59
nie ma problemu z pieniędzmi płacą na czas ,mało ale nigdy nie oszukują
kasia_otwock 2014-01-03 16:37:04
Opinia wyssana z palca.
Stawka netto w realu to 7,50zł. Zapierdzielasz za 10 osób? Żarty jakieś. Lekka i przyjemna praca jak dla mnie. Zarabiasz tyle ile pracujesz!!!! Zgadzasz się na podane godziny albo nie. Najlepsza stawka z firm leasingowych.
1
dudhd 2014-05-22 10:44:11
Od reala na Okęciu trzymajcie sie z daleka !
na początku bylo dobrze,potem coraz gorzej. Na umowie o dzieło masz 7zł netto, a na zleceniu 6zł ! Zapierdalasz za 10 osób . Na 12h pracy masz jedną pół godzinna przerwe,oczywiście z wielką łaską. Na szkoleniu niczego Cię nie nauczą, a potem wielkie pretensje .
1
robo 2014-07-08 15:20:28
po prostu katastrofa !!! (usunięte przez administratora). nie sympatyczni i nieprzyjemni . moja najgorsza praca
Biały 2014-07-09 13:55:14
Witam
a ta opinia dotyczy którego obiektu
imikimi 2014-11-19 15:59:43
Witam wszystkich opinie są podzielone ja osobiście mam złe wrażenie może nie o firmie ale o kordynatorach w łodzi sami nie wiedzą co mają zrobić.Jak oni chcą żeby przyjsć to nie ma sprawy ale jak my prosimy o wolne bo coś nagle się stało to wielkie pretensje i odrazu chce kordynator kare wstawiać 100 zł co to jest. A co do przerw to panie z reala z tak zwanej konsoli co 10 min zapindalają na papierocha.a jak my prosimy to jeszcze jakies ależ dość że człowiek zasuwał po 12 godzin to jeszcze najlepiej jak byśmy nie chodzili wogóle na przerwy ani do wc masakra powiedzieliśmy dośććććć!!!!! Ostrzegam wszystkich i pozdrawiam
5
paulina 2014-11-19 19:50:27
ja raczej bym powiedziała,Pani Doroto,że prawda zaboli,zazwyczaj pani miała gorączkę ,jelitówkę,okres itd,zaraz po wypłacie...i w weekendy,a pracowała pani tylko wtedy kiedy chciała i tylko po to by "pani z opieki" nie zabrała pani dzieci,nie ładnie tak opiniować,tylko dlatego ,że komornik zajął pani wynagrodzenie...
3
imikimi 2014-11-19 21:23:44
POMYŁKA !!!!!
JA NIE JESTEM DOROTA NAPRAWDE POMYŁKA
imikimi 2014-11-19 21:26:11
to naprawde pomyłka.

Pozdrawiam
paula.k 2014-11-20 13:57:11
Mogłabym się tutaj wiele rozwodzić na temat wpisu jednej pani, ale po co skoro i tak wszyscy wiemy jak jest na różnych obiektach, jacy są ludzie jak się podaje dyspozycję i nagle się ją zmienia. Kara jest po to aby można było nauczyć kogoś myśleć i naprawdę pobierana jest w skrajnych przypadkach.
( wystarczy być po prostu miłym i uprzejmym, albo załatwić to zwykłą rozmową )
Golden jest spoko :D trochę już dla tej firmy pracuje.
3
monika 2014-11-20 19:36:30
Witam, moje osobiste wrazenia i odczucia pracując dla firmy Golden sa jak najbardziej pozytywne:) przerwa należy się zawsze , jest wiec możliwość posilenia się i wypicia kawki aby dalej moc fajnie pracować:) nikt tej przerwy nie skraca, nie stoi nad glowa ,każdy ma czas na swój odpoczynek...jeżeli chodzi o wynagrodzenie,to również nie mogę powiedzieć nic zlego, wyplata jest zawsze na czas i naprawdę nie zla jak na obecnie proponowane zarobki w innych podobnych firmach...Tutaj uklon w strone Pani Paulinki, której chce się tak codziennie rano wstawac i przyjezdzac do swoich pracowników z wyplatami:) Wogole jeżeli o nia chodzi jest to osoba niesamowicie ciepla, pogodna i sympatyczna i nadwyraz ugodowa:) rzadko się zdarzają tacy pracodawcy!!!!także podsumowując goraco polecam firme Golden!!!!!!!!
6
Wiesław 2014-11-22 17:14:44
Gorąco polecam. Super firma. Pieniądze do ręki po skończonej robocie.!! Super. Pani koordynatorka bardzo miła.
2
Anna 2014-11-22 19:21:08
Świetna firma!!! Koordynatorka z Łodzi - P. Paulina to osoba bardzo sympatyczna i naprawdę zaangażowana w pracę. Ręka do góry kto zna koordynatora, któremu by się chciało przyjeżdżać na 6 rano do marketu, żeby wypłacić pieniądze? Nawet jeżeli się spóźnia (zaledwie do 10 minut) to zawsze dzwoni i uprzedza, żebyśmy nie musieli czekać. Bardzo sobie cenię współpracę z tą firmą a miałam już do czynienia z kilkoma agencjami. Ta jest zdecydowanie najlepsza. gorąco polecam. Bardzo profesjonalni i przede wszystkim przyjaźnie nastawieni a to jest ważne.
3
filuś 2014-12-10 12:12:43
witam chciałam się dowiedzieć czy ktoś otrzymał już pensje ???
1
kizi 2014-12-15 22:59:38
Wyplaty tygodniowki na czas jest milo mimo wszystko gdyby nie ochrona sklepow :)
alicja 2015-01-31 00:22:23
Ochrony boją się tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Kasia 2015-02-11 16:28:07
osobiście nie polecam firmy. oddzwonili do mnie od razu i od razu wysłali do pracy.na miejscu miał czekać kierownik, otóż nikt na mnie nie czekał, nie było ani kierownika ani jego zastępcy. Ochrona dostała wiadomość, że mam sobie oświadczenie, te które miał mieć dla mnie kierownik, wypisać.Przejechałam się z Bielan na Opacz, straciłam parę godzin i całkiem zmarzłam. dobrze że nie było mrozu bo "trochę" wiatr wiał.
jola 2015-02-11 17:52:41
Pani była zaproszona do na godz 13-45, była Pani przed czasem i dokumenty nie były jeszcze gotowe. o 13,30 bedąc juz w drodze powrotnej do domu zadzoniła Pani z informacją że nie została Pani wpuszczona ,faktycznie w tym dniu nie było Kierowniczki ani zastępcy,ale osoba odpowiedzialna była poinformowana ,że Pani będzie. Na umówioną godzinę dokumenty były gotowe,ale Pani nie chciała już wracac z przystanku.Więc prosze się trzymac faktów Okęcie to nie Opacz ,Aleja Krakowska to Ochota,a to że wiał wiatr nie jest winą Golden Serwis-jest zima.
bolo 2015-10-01 17:05:10
niech Bóg chroni ludzi od styczności z tą firmą i koordynatorką Malwiną w Poznaniu
Malwina 2015-10-01 22:09:35
Pani Grażyno, pracowała Pani dwa dni w ostatnim tygodniu września, dlatego wynagrodzenie zgodnie z umową wypłacone zostanie do 10 października. W dniu dzisiejszym również o tym rozmawiałyśmy przez telefon.
1
Malwina 2015-10-01 22:26:47
Pani Grażyno, niestety nie było możliwości pracy w wybranym przez Panią miejscu z kilku niezależnych od nas przyczyn, o czym została Pani poinformowana -jednocześnie zostało Pani zaproponowane inne miejsce pracy, a podczas dzisiejszej rozmowy wyjaśniłyśmy wszystkie niejasności.
Martyna 2016-01-07 14:14:30
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! "Pani Paulina" z Łodzi - zero kontaktu arogancka obraża ludzi wyzywając od bezczelnych - podczas gdy ja chciałam się tylko dowiedzieć czy moja karta pracy która rzekomo zaginęła się znalazła i kiedy wypłata.... Brak słów... i dalszego komentowania....
Martyna 2016-01-09 11:41:40
A może trochę prawdy co? Po pierwsze już od pierwszego dnia pracy mówiłam że potrzebuję noc z 23 na 24 Grudnia wolną. Na co "szanowna pani" odpowiedziała, że da mi odpowiedź w czwartek czyli koło 17 Grudnia. Zaliczkę dostałam 23 Grudnia. Więc proszę się "pani Paulino" zastanowić i ponownie sprawdzić daty. Po drugie to że mi się w przeciągu kilku dni zmieniły plany Świąteczno - wyjazdowe to chyba jest moja prywatna sprawa - nie do wywlekania na forum. Poza tym cytuję "czy mogę dostać zaliczkę jeszcze raz" yyyy że co? Po trzecie - nie dzwoniłam po 21 - przykro mi że ma "szanowna pani" bałagan w telefonie i nie potrafi poprawnie sprawdzić kto kiedy (bo w Święta też nie dzwoniłam) i o której dzwonił. Mam historie połączeń i radzę przejrzeć swoją! A dopiero później się wypowiadać! Po czwarte - straszenie bezpodstawną karą po zakończonym zleceniu "szanowna pani" jest raczej nie na miejscu. Pracowałam uczciwie 14 nocy. Za swoją pracę należy mi się godziwa i wcześniej ustalona zapłata. A po piąte - za ujawnienie danych osobowych na ogólnodostępnym forum myślę że znalazłoby się parę paragrafów. (Dz.U. 1997 nr 133, poz. 883 art. 26 - Ustawa z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych). Pozdrawiam i do zobaczenia zatem
2
Monika 2016-01-16 00:30:28
Powiem tak pracuje w golden serwis na kasie i nie narzekam jest ok ja jestem zadowolona a co chodzi o pania Pauline to ja nie moge zlego slowa powiedziec. I firma tez jest ok. Pozdrawiam
1
Monika. O 2016-01-16 00:48:08
Zgadzam się z toba .. Pani Paulina jest taką osoba ze jak sie zasłuży to sie wyslucha ale to jest w gruncie rzeczy osoba wyrozumiala i chcąca pomóc. Jeśli jest sie w porządku wobec pani Pauliny to i p. Paulina jest w porządku. Wiem to z wlasnego doświadczenia. Pozdrawiam
Ona 2016-03-15 17:16:05
Radzę uważać na Golden Serwis w Łodzi. Banda dziadostwa i kłamców.
2
Martyna 2016-03-16 12:09:45
Panie Piotrze, szkoda, że nie ma Pan na tyle odwagi, aby podpisać się własnym imieniem i chce wszystko zrzucić na koleżankę, która z Panem pracowała.
Umowa miała swój określony cel - nawet w ogłoszeniu napisane było, że potrzebujemy pracownika do przebudowy stoiska sklepu. Pan chyba się spodziewał, że będzie można się obijać?
Ponadto - zrezygnował Pan przed upływem umówionego końca pracy i chce Pan nas oczernić. Zachowuje się Pan bardzo nie fair.
Pozdrawiam.
Martyna 2016-03-16 18:06:30
Panie Pawle, szkoda, że ma pan odwagę napisać tak krytyczną opinię, ale nie ma Pan jej na tyle, aby podpisać się własnym imieniem (Rzucając tym samym podejrzenia na koleżankę która z Panem pracowała).
Doskonale wiedział Pan na jaką pracę się pisze. Było ono opisane w ogłoszeniu i w umowie - przebudowa stoiska sklepu.
Pan chyba myślał, że będzie się Pan mógł obijać?
Nie okłamałam Pana i na pewno nie zasługuję na to, aby nazwać mnie 'dziadostwem'.
Zrezygnował Pan po jednym dniu pracy - a zapewniał Pan, że pisze się na wszystkie pięć dni.
Pozdrawiam.
RavenSteel 2016-07-28 23:11:57
Jako osoba aktualnie zatrudniona w Golden serwis jestem zadowolony za panujących w pracy warunków,
wynagrodzenie jest przyzwoite, a pracodawca stara się zawsze być w stałym kontakcie z pracownikami.
Serdecznie zapraszam do Golden Serwis.
poldek 2016-07-29 11:48:03
powiem Wam, że Pracownik Hali to zarabia tak średnio 8 zł na rękę za godz Auchan. No i nie wiem jak to wszystko wygląda tak naparwde, dajcie znac tez jak wiecie.
dzidzua 2016-11-21 15:58:46
Witam A ma.ktoś opinie.na temat Krakowa ? Golden Serwis?
Zaba 2016-11-28 07:55:48
W Warszawie zdecydowanie bez zarzutu, gorąco polecam!
Zostaw swoją opinię o Golden serwis - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden serwis