brak logo

T.I.G.A. yacht

Sztynort

Opinie o T.I.G.A. yacht

JOL 2013-06-20 10:49
NIKOMU NIE POLECAM.WYKORZYSTUJĄ PO 250 GODZIN A PŁACA TO NAJNIŻSZA KRAJOWA.I JESZCZE ZŁA ATMOSFERA .WIECZNIE KŁÓTNIE ZE STRONY KUCHARZA WYZWISKA A PANI PREZES NAWET NIE POTRAFI O TYM POROZMAWIAĆ A CO NAJLEPSZE NIE POTRAFI DOCENIAĆ PRACOWNIKÓW TWIERDZI ZE CALY DZIEN SIEDZĄ NA [usunięte przez moderatora] I NIC NIE ROBIĄ .I CZEPIA SIĘ O DROBNOSTKI A JAK JUŻ WIDZI ŻE "STARE"KELNERKI NIE DAJĄ SIĘ WYKORZYSTYWAĆ TO ZATRUDNIA NOWE KTÓRE NIE MAJĄ POJĘCIA NA CO SIĘ PISZĄ.I SĄ WYKORZYSTYWANE PO TYLE GODZIN A TO WCALE ŁATWA PRACA NIE JEST.
3
dshdgfhjj 2013-06-20 10:52
też miałam tam okazję pracować i szczerze nie polecam nikomu a zwłaszcza na ten sezon 2013r
1
mati 2013-08-24 08:18
Tak, to co piszecie to wszystko prawda. Praca tam to jakaś trauma dla mnie. Człowiek chce normalnie i uczciwie pracować, a tam traktowany jest jak tania siła robocza, w dodatku bez nawet odrobiny szacunku. Pracownicy są wykorzystywani, okres próbny był dłuższy niż było to mówione wcześniej, a później był ponownie przedłużony, a co się z tym wiąże praca była za niższą stawkę. Ogólnie nie polecam, nie warto tam pracować. Uczcie się na błędach innych :/
1
martin 2013-12-11 10:11
Zdecydowanie NIE polecam. Pieniądze żadne, atmosfera straszna!!! Wszędzie daleko, nic tam nie dojeżdża, żaden autobus. Jest się skazanym na czyjąś łaskę. Sklep który jest na terenie portu jest mega drogi, a do innego jest pare ładnych kilometrów. Pani prezes obiecuje gruszki na wierzbie(usunięte przez administratora). Jeszcze raz szczerze odradzam, bo na prawdę nie przesadziłam w tym co wyżej napisane. Szkoda zdrowia (usunięte przez administratora)
3
karolek 2014-03-02 14:48
ja tam polecam stonowisko barmana i zgadzam się z kolegą powyżej :D
zielony 2014-09-06 16:02
brak mi słów tylko tak napiszę,
poprostu by sie tu przydała niezla kontrola by zamkneli ten oboz pracy za marne grosze gdzie prezes zaslania się tym ze cieszyc sie trzeba legalna umowa hahahah
1
kodeks 2014-09-09 13:06
To pogwałcenie wszystkich reguł i prawa jeśli chodzi o działanie i traktowanie pracowników.Dziwne że ludzie dają się tak poniżać i nie składają pozwu w sądzie o szkody moralne i łamanie przepisów kodeksu pracy. Zachowanie kierownictwa to usposobienie chamstwa i prostactwa. Ich rynsztokowe słownictwo i sposób bycia kojarzy się z mafią a nie pracodawcą. Może znajdzie się ktoś odważny i powiadomi sanepid,PIP prasę i telewizję i policję kiedy po alkoholu kierownik prowadzi auto. Byłby ciekawy reportaż , może ukróciłoby się bezprawie .
1
pedro klamca 2014-09-10 12:49
nie usowajcie opini o tym obozie pracy bo ludzie prawde pisza o was. pozdr dla malo inteligentnej bialej
pedro klamca 2014-09-10 12:49
nie usowajcie opini o tym obozie pracy bo ludzie prawde pisza o was. pozdr dla malo inteligentnej bialej
1
fffff 2014-09-17 01:49
jeśli ktoś nie ma pojęcia o pracy i nie ogarnia niczego to nic dziwnego że praca w Sztynorcie nie jest dla niego! Tu może nie jest łatwo ale to są stanowiska dla konkretnych i ogarniętych ludzi a nie dla byle kogo.... jeśli ktoś chce tu przyjechać aby odpocząć i się pobawić zamiast pracować to na pewno mu się nie spodoba.... Pracuje tu długo i było wiele ciężkich dni w środku sezonu ale mimo to myslę ze przyjechałam tu aby się czegoś nauczyć i zarobić i jeśli o to chodzi to zrealizowałam swój plan! Jeśli macie podobny to polecam!!!
2
dfghjty 2015-01-11 00:04
tam trzeba potrafić pracować pod presją czasu przede wszystkim i nastawić się, na to że lekko nie będzie pod względem fizycznym jak i psychicznym.. w sumie w jakiej sezonowej pracy jest lekko ? faktem jest, że pracownicy nie są szanowani..
1
Sezon 2015-02-16 00:57
Absolutnie nie polecam Stawka 6 zł kelnerka a nawet 5 proponuje - sprzątasz, polewasz, nie spisz a jeszcze by chciała żeby tańczyć na stołach Pani niby dyrektor... ODRADZAM!!!
Bar 2015-02-17 19:10
Absolutnie odradzam. Pokoje służbowe fatalne brud grzyb i myszy... Praca po 20 h za 5-6 zł. Pani dyrektor stara się o fatalna atmosferę. Lepiej jedzcie nad może i napiwki lepsze i atmosfera. Największemu wrogowi nie polecam!
2
aha 2015-02-26 20:01
hahahah grzyb, myszy ? może jeszcze brak dostępu do wody pitnej i prądu . drugi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Auschwitz w XXI wieku. kelner/barman to nigdy nie jest praca po 8h dziennie nawet jeśli nie jest to praca sezonowa. a atmosferę przede wszystkim tworzą pracownicy, osoby zarządzające są od koordynowania pracy i kontrolowania, nie oczekujcie głaskania po główce. bo nigdzie tego nie ma !
1
zack 2015-03-17 22:23
Z roku na rok coraz gorzej. Sztynort schodzi na psy. Podnosza stawki a co idzie za tym traca klientow. Co do jedzenia w restauracji Nie polecam. W zeszlym roku zamowilem schabowego ktory noe dosc ze byl surowy to do tego mieso smierdzialo jakby nie wiadomo ile lezalo.Co do obslugi kelnerki troche sztywne smutne jakby za kare tam pracowaly. Za to Zeza nadrabiala. Polecam pizze bo tylko to da sie zjesc ze smakiem. Bardzo mile zaskoczyla mnie obsluga.Dzziewczyny mile sympatyczne usmiechniete majace dobry kontakt z klientami do tego tez potrafia sie z nimi bawic. Az chcialo sie przychodzic do zezy.Dziewczyny jestescie zajebiste pozdro dla was i szacun ze dawalyscie rade siedziec do bialego rana za barem. Monia,Karola,Ala,Nati B-)
1
Lila 2015-03-17 23:05
Haha tyle oczekuje od pracownikow,a sama niby barmaneczka z 5cio letnim stazem a nawet piwa z nalewaka nie potrafila nalac. Zenada. Zero szacunku z jej strony dla pracownikow. Potrafila tylko krzatac sie za barem udajac ze pomaga a tylko opuzniala nasza prace . Ale coz i tak pracownicy wszystkiemu byli winni.
Odradzam prace w tym porcie tylko ze wzgledu na to ze kazdego traktuje inaczej,kazdy ma inne stawki, gdzie uwazam ,ze powinni miec wszyscy taka sama. Im bardziej sie podlizujesz tym wieksza stawka.
2
kelnerka 2015-03-24 15:27
byłam kelnerką 2 sezony ale pierwszy sezon 2012 jak i drugi sezon 2013 to był masakra wiecznie nie miła atmosfera wyzwiska ze strony kucharza ,ciągle chodziło się zestresowanym bo pani prezes czepiała się o wszystko , mimo że starałeś się jak mogłeś to wiecznie coś nie tak, na dodatek płaca mała a zapierniczasz po tyle godzin ,niewiem moze pani prezes liczyla wyplate razem z napiwkami.nie kazdy miał taką samą stawkę jeden wieksza drugi mniejszą to zalezy od dobrego podlizywania się a te "stare" kelnerki którym przestało się to podobać poszły na odstrzał bo znalezione została tańsza siła robocza.nikomu nie polecam strasznie wykorzystują pracowników i nie szanują. dla nich jesteś zwykłym parobkiem,a jesli cos ci sie nie podoba to mówią ci narazie.szkoda zdrowia. na dodatek sztynort jest w takim punkcie ze jesli nie masz własnego samochodu to nie dojedziesz a jesli zaproponuja ci zakwaterowanie to w fatalnych warunkach.nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
bleble 2015-04-20 17:50
czy możecie coś powiedzieć o pracy recepcjonistki ? dostałam tam propozycję pracy i po tych wszystkich opiniach nie wiem czy tam iść....jak na razie kierownictwo bardzo miłe...ale może tylko dlatego, że chcą żeby tam pracować bo nie mają nikogo..proponują stawkę 7,5 za godz.i ciekawe czy tyle rzeczywiście zapłacą, bo słyszałam opinię że ludzie zapierniczali i ucinali im, że wychodziły jakieś nędzne pieniądze...
omijać 2015-04-20 23:19
7,5 to nędzne pieniądze - przepracujesz 150h wychodzi 1125 zł stawka jak na pracę sezonową rewelacja. Napiwków się nie spodziewaj. Atmosfera kiepska zobaczysz jak się zdecydujesz przez kogo. Ogólnie nie polecam.
1
barman 2016-04-12 00:11
Witam :) Ja zaś wyrwę się z tłumu i pochwalę pracę w Sztynorcie. Pracowałem tam 2 sezony, w tym również będę (2016) i mogę powiedzieć o tej pracy sporo. Po 1. praca za barem z mnóstwem klientów pod wpływem alkoholu sama w sobie nie zawsze jest łatwa + trzeba czasem iść na zmywak, zebrać naczynia. Nie jest to praca typowego barmana- stoisz za barem non-stop, robisz drineczki i zbierasz tipy, więc musicie to z góry uwzględnić. Faktycznie- tutaj trzeba się trochę napracować, ale jeśli ktoś idzie na wakacje do pracy to chyba po to, żeby zarobić, a nie odpoczywać. Atmosferę buduje każdy z pracowników. Ja jestem raczej bezkonfliktowy i naprawdę trzeba było się postarać żebym był do kogoś zniechęcony, a dzięki paniom z pizzeri było naprawdę super :) Przyznam, że Pani dyrektor często czepiała się bez powodu i doszukiwała niepotrzebnych problemów, ale szło to znieść. Chyba że ktoś jest księżniczką którą rani nawet żart, w takim razie nie jest to miejsce dla Ciebie. Co do płacy to fajerwerków nie było, w 2014 roku 7zł/h, w 2015 nie było tragedii, 8zł/h; ja pracowałem ile mogłem (po to przyszedłem do pracy) więc 2,5 za miesiąc wyciągałem. Z godzinami pracy jest różnie. Poranna zmiana pracuje stałe 8h od 9:00 do 17:00, późniejsza od 17:00 do "ostatniego klienta". W 2014 było to nawet o 6-7 rano, w 2015 do max. 4 z tego co kojarzę. Z drugą zmianą oczywiście wiążą się większe tipy, które były mocno zróżnicowane. W dniu mniejszego ruchu potrafiło to być 20zł/ osobę, w lepszych ~150, w ciągu miesiąca przy równym podziale na 6 pracowników wychodziło trochę ponad połowę wypłaty. Co do mieszkań pracowniczych - darmowemu koniowi w zęby się nie zagląda. Samo mieszkanie za darmo to super opcja. Wanna- jest. Gorąca woda- jest. Kuchnia- jest. W 2015 2 nowe piętrowe łóżka + odgrzybione i odmalowane ściany z zakazem palenia w mieszkaniu. Jeśli mieszkają ogarnięci ludzie to i nawet jest czysto. Nie wiem czego wymagać więcej od pracowniczych mieszkań, które są praktycznie tylko po to aby się umyć po/ przed pracą, zjeść i wyspać. W 2016 zmienił się dyrektor i nie będzie już Pani Beaty C. więc jak najbardziej polecam i zapraszam :)
1
ciekawa 2016-04-17 20:48
gdzie można się dowiedzieć na temat ofert pracy? jak narazie żadne ogłoszenia w internecie co do pracy w Sztynorcie się nie pojawiły.. byłabym zainteresowana na cały lipiec i sierpień, jesli byłoby to mozliwe, chętnie jako barmanka :) pozdrawiam!
heeekk 2016-05-10 12:43
co dziwne, mają biuro w Warszawie. Znalazłem kontakt do nich, możesz przecież zadzwonić i zapytać :) 00-682 Warszawa, ul. Widok 19/197 powodzenia. :):)
Zostaw swoją opinię o T.I.G.A. yacht - Sztynort
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T.I.G.A. yacht