brak logo

grazbyt

Bielawa

Opinie o grazbyt

rys 2013-08-07 17:11
Idz to zobaczysz co tam sie dzieje a zwłaszcza jak pan(usunięte przez administratora)jest na fazie pozdrawiam i polecam prace tam .
1
Jacek K 2013-08-10 00:29
Gdzie jest ta firma kto mi powie
1
bolo 2013-08-10 22:31
Chyba nie zbyt wielkie z tego co mówił mi kolega dlatego w nazwie nie zbyt pozdrawiam ciekawskich .Nie chyba tylko napewno
1
marek 2013-09-16 13:22
Wiesz ja się nie dziwię że się zapytał bo można to różnie postrzegać. Jest jakaś taka realna szansa na większe zarobki?
miła zawsze 2014-05-26 16:37
(usunięte przez administratora)żadnego poszanowania dla kobiet które tam pracują przez córki szefa i samego własciciela Firmy nie polecam .
6
szwaczka 2014-11-23 22:19
Marne zarobki, brak kultury osobistej kadry zarządzającej,ciągłe awantury, nie ma sprzątaczki, pracownicy sprzątają np. toalety.
1
faser 2015-02-23 23:28
no wlasnie z tymi groszami to wiadomo kazdemu inna stawka jest na mysli a ile wogóle oferuja w tej firmie czy mozna tez liczyc na premie za dobrze wykonana prace ..i co do sposobu rekrutacji jak to wyglada czy sa jakies trudne pytania ze ciezko odpowiedziec czy mozna ze wszystkiego wybrnac dziekuje za odpowiedzi
była pracownica 2015-04-06 11:19
I tak widzę skromnie opisany jest Grazbyt nie wszystko co tam się dzieje ja pracowałam nie było słodko ,ale jak nie chciałam już pracowac zwolniłam sie to dopiero był problem z wypłata nie chcieli mi zapłacić kasy za prace .Radze omijać te Firme szerokim łukiem .
2
ONA J 2016-02-13 19:25
Zaki co ty piszesz teraz to wypłate płaci na 5 rat bo sobie gruby kupił furę nowa
2
LLLLL 2016-04-19 18:28
TAK MASZ SZKODA GADAĆ CHYBA JEGO DZIECI PISZA TE POZYTYWNE OPINIE PO JA PRACOWAŁAM TAM I GROZA
3
basia 2016-05-10 22:33
a ja bym tam jednak nie narzekała tak jak wy gdyby mi się udało u was dostać jakieś zatrudnienie fajne, w sumie firma jest na wysokim poziomie, może się nadal pochwalić świetną ofertą odzieży roboczej i ochronnej, jak dla klienta indywidualnego, dobra opcja
Zostaw swoją opinię o grazbyt - Bielawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie grazbyt