Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER

Zielona Góra

Opinie o Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER

Krzysztof Barylak 2015-12-18 09:24:59
Witam. A skąd od razu założenie, że było mi tam źle? Jeśli chce ktoś powiedzieć prawdę o kancelarii Lider, to musi mówić złe rzeczy?
Krzysztof Barylak 2015-12-18 09:39:11
Co do autoryzacji moich wypowiedzi, to chyba przez to nie ma wątpliwości, że przyjmuję pełna odpowiedzialność za swoje wypowiedzi. Nie będę ani zatroskanym rambo, ani serdeczną kiełbaską. Zaś co do ewentualne możliwości mówienia każdemu coś innego, to raczej standard nie mój. I jeśli zatroskany rambo się z tym spotkał, to dokładnie wie w jakim miejscu i w jakich okolicznościach. (A)
bonobo 2015-12-31 23:21:21
Gfgfgf to niezły bałagan macie w kancelarii jak nawet nie wiesz czy twoja firma prowadzi rekrutacje :p
1
lilak 2016-01-05 11:20:46
Jestem pracownikiem Kancelarii w terenie. Mi się podoba taki sposób pracy i wynagrodzenia!
Kadarka 2016-01-08 19:38:29
Właściciel firmy handlował węglem i splajtował ( zadłużył spółkę i sprzedał, dla ciekawych - KRS nr: 0000388882 ), a teraz wielki specjalista od odszkodowań, nic tylko takiemu powierzyć swoje pieniądze albo dla niego pracować :P
Regenight 2016-01-16 22:43:29
Jakie prawnicze początki ?? Przecież to nie jest kancelaria prawnicza tylko pośrednik pomiędzy klientem a adwokatem, coś co kiedyś nazywało się biurem pisania podań. Ludzie bez uprawnień adwokackich czy radcowskich, którzy mają kilka wzorów pism i z nich korzystają pisząc w imieniu klienta ( za sowitą prowizję ) wezwania do zapłaty. W przypadkach w których wezwanie nie daje skutku, muszą wynająć kancelarię adwokacką ( dlatego prowizja za sprawę sądową jest większa ). Ot cała tajemnica takich firm odszkodowawczych, szumnie nazywanych "kancelariami", nad adwokatami mają taka przewagę, że mogą się reklamować.
1
siema 2016-01-17 22:52:56
czytam i powiem Ci ze obecnie aby stac na nogach twardo i zapewnic przyszlosc sobie i bliskim trzeba prowadzic 2 moze 3 biznesy. nasz kraj jest nieprzewidywalny sami widzicie co sie teraz dzieje....Nic dziwnego ze prezes lidera tez szuka dywersyfikacji, jak ma glowe na karku to szuka. kazdemu mozna przeciez tylko trzeba miec odwage - niestety..., spojrzalem na ten wpis w krs co podales i stwierdzam ze gosc otworzyl firme i prowadzil chyba 2 lata i sprzedal i to firme bedaca na plusowym saldzie wiec o co Ci chodzi? jakie zaleglosci? i co w tym zlego? siejesz plotki czlowieku. Czy prowadzisz jakas firme? czy tylko lubisz grzebac sie w czyims sosie? widze po wpisie ze gosciu lidera prowadzi firme conajmniej 8 lat a te spolke 2 lata, wiec jakie wyciagasz wnioski ze polozyl spolke to i to polozy? wyssane z palca brednie.... Zycze przedsiebiorczym osobom duzo uporu i powodzenia bo nie dosc ze stykaja sie z biurokracja w urzedach to jeszcze z ludzmi ktorzy z pomowien zrobili sobie sposob na zycie !!! a Kadarce obiektywizmu...
1
Kadarka 2016-01-18 10:49:20
To dodatnie saldo to z KRS wyczytałeś ??
Zdolna z ciebie bestia ;)
siema 2016-01-18 11:43:37
ze sprawozdania
1
natipati 2016-01-18 14:13:14
Kadarka aż tak złe masz wspomnienia z Kancelarią? Ja od znajomych słyszałam same plusy i już dzwoniłam w sprawie pracy :) Mam nadzieje, że się uda!
1
natipati 2016-01-18 14:14:10
aż tak złe masz wspomnienia z Kancelarią? Ja od znajomych słyszałam same plusy i już dzwoniłam w sprawie pracy :) Mam nadzieje, że się uda!
1
yrdg 2016-01-18 16:39:44
Widzę, że zależy Ci na przedstawieniu Kancelarii z jak najgorszej strony. Dobrze, że użyłeś słowa "byłego",bo skoro jest byłym pracownikiem to znaczy, że się nie nadawał do swojej pracy i dlatego go nie ma. Obserwuje tą stronę od listopada, dostaje powiadomienia gdy pojawiają się nowe posty i wybacz nie widziałem żadnych obrażających postów jakiegokolwiek pracownika. Czuje tutaj tylko jak każdy z pracowników sika w portki, żeby utrzymać się na swoim stanowisku :)
rumcajs 2016-01-18 16:51:24
Szkoda, że nie zrobiłem zrzutów ekranowych ( posty z wczoraj lub dzisiaj rano ), A co do personalnych wycieczek wobec byłego długoletniego managera, właściciel żalił się, że był taki beznadziejny od początku, że aż zastanawiam się po co zatrudniał.
zdzisia 2016-01-19 14:51:04
Rumcajs, a co Cię to interesuje? Raczej nie Twoim problemem powinno być to z jakiej przyczyny pracownik tak długo pracował. Litości, ludzie, nie popadajmy w paranoję.
Peggy 2016-01-19 15:52:07
dlaczego uważasz a niestosowne zainteresowanie :rumcajs tym, jak traktuje się pracowników w firmie ?? To jest forum do wyrażania opinii o pracodawcach i fakt, że ktoś obsmarowuje publicznie byłego pracownika jest dosyć wyraźną przesłanką do omijania takiej firmy szerokim łukiem. Dlaczego ?? A dlatego, że każdy z was pracowników tej firmy pewnie tez ma swoją teczkę w której zbierane są haki ( jak to się wyraził właściciel:"papiery") - jeżeli było to robione w stosunku do jednego pracownika to i na pewno na innych też się takie zbiera. A wyciąga je dopiero jak taki staje się bezużyteczny albo zaczyna "fikać" o jakieś zaległe należności. Tak widzę cała tą przepychankę. Szkoda mi tylko tych którzy tam pracują, są jeszcze nieświadomi w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wpakowali i jeszcze wypisują pochwały.
1
Peggy 2016-01-19 23:30:11
Jednak na tym forum właściciel firmy z imienia i nazwiska wymienił byłego pracownika a następnie wyciągał brudy związane z jego życiem osobistym :/ i pomimo tego, ze wpis został usunięty ( nie wiem, czy to był przypływ rozsądku, czy raczej działanie moderatora) niesmak pozostał . Twoim zdaniem to jest dobra atmosfera ??
2
natipati 2016-01-20 11:42:44
Jeżeli pracownik z podaniem nazwiska opisuje wady swoje byłego szefa, wkraczając również w jego życie osobiste, dlaczego pracodawca nie może zrobić tego samego?
Zniesmaczona 2016-01-25 14:18:20
A skąd pomysł, że wiem o tym od Szefów? Strasznie szybko wyciągasz wnioski. To często nie wychodzi na zdrowie. Nikomu.
kamel 2016-02-05 13:42:37
taaa, w ogłoszeniu tylko
1
Kiełbaska 2016-02-05 23:45:32
Hahahah samochody służbowe dobre Jaja.
2
natipati1 2016-02-07 16:47:49
Jeżeli pracujesz w Kancelarii" Lider" to dobrze wiesz, że pracownicy mają dostępne auta. Po co tak kłamać?
Próbujesz wystawić złą opinie szefowi czy boisz się o swoje stanowisko?
K. 2016-02-08 11:26:22
Kiełbasko, gwarantuję Ci, że auta są. Nowe. prosto z salonu. Zresztą, nie da się ich nie zauważyć, bo jeżdżą po Polsce odpowiednio oznakowane.
graszka 2016-02-26 10:53:40
w Kancelarii pracuję już ponad rok, więc uważam, że wiem u czym mówię. Naprawdę zasmucają mnie wcześniejsze wpisy wypełnione zjadliwością. Ja tą pracę bardzo sobie cenię. Czuję się doceniana za to co robię. Co więcej atmosfera pracy jest bardzo przyjemna. Wszyscy dobrze się znamy lubimy i szanujemy. Jest to zasługa Szefa, dla którego atmosfera pracy jest najważniejsza. Stara się aby każdy czuł się dobrze i miał swoje miejsce w firmie. Kolejną rzeczą którą sobie cenię jest to, że w firmie naprawdę jest prowadzona polityka prorodzinna. Nie ma problemu z wzięciem wolnego ze względu na chore dziecko, ani z nagłym wyjściem z pracy ponieważ dziecku coś się stało. Szef również jako rodzic doskonale to rozumie. Mogę śmiało powiedzieć, że firma odpowiada na potrzeby swoich pracowników, co jest bardzo istotne. Ja bardzo polecam Kancelarię Lider, gdzie pracownik jest traktowany jak człowiek, a nie maszynka do robienia pieniędzy.
Magda 2016-02-26 11:53:13
Jestem pracownikiem Kancelarii Lider, po okresie próbnym dostałam umowę na czas określony na 2 lata.Atmosfera w pracy...-genialna, szefostwo...-sympatyczne, sprawiedliwe i konkretne. To co było umówione to dostałam. Auta są do dyspozycji i są to auta nowe i co chwilę dobierane kolejne z salonu ponieważ firma się rozwija.Każdy kto ma ochotę się przekonać jak tu jest to proponuję spróbować a nie czytać wpisy i samemu sobie wyrobić zdanie.Przez ten okres który tu pracuję tylko dochodzą nowe osoby a nikt nie został zwolniony ani się nie zwolnił. Osoby które tu pracują to większość od początku lub od kilku lat wiec o czymś to świadczy.
Aguśka 2016-02-26 18:26:07
Witam. Ja natomiast chciałabym podziękować pani Dorocie za zaangażowanie w moją sprawę i wspaniały kontakt. Jestem w ciągłym kontakcie z panią Dorotką i na bieżąco informowana o postępach. Czekam na pozytywne rozstrzygnięcie mojej sprawy.
roberto 2016-02-27 11:33:12
(usunięte przez administratora) Wow dowiedzialem sie ze na stanowisku szkoleniowca nastapily pozytywne zmiany, odszedl toksyczny P. Krzysztof, chyba mozna juz wrocic do firmy... bo praca była całkiem przyjemna tylko się z nim nie mogłem dogadać, pozdrawiam pracownikow Lidera!
1
Mierzej 2016-02-27 14:43:41
Witam, jestem pełnomocnikiem w firmie lider od kilku tygodni, przebieg wdrażania w firme był bardzo płynny miałem pomoc z każdej strony od szefa po Panią z recepcji, w 1 dzien przeszedłem pełne szkolenie teoretyczne które trwało 4-5 h w 2 dzien pojechałem w teren z doświadczonym menedżerem i podpisałem dwie sprawy na moje konto 3 dnia zdawałem test u szefa, który był dosyć łatwy i pytał tylko o to co było na szkoleniu. Po zdaniu testu dostałem własny samochód. Byłem na rozmowie także w euco i drb centrum odszkodowań i nikt nie zaoferował samochodu na start ;) polecam LIDERA !!!
oonnaa 2016-02-29 11:42:42
Z moich obserwacji i odczuć jest ok, polecam!
Kiełbaska 2016-02-29 20:21:23
szacun dla Lidera, muszę przyznać że firma robi postępy , zwalniają ludzi nieproduktywnych i nie radzących sobie z pracą. Wynagradzają solidnie pracujących - wreszcie - Lider jeszcze raz szacun...!!!
karpik 2016-03-01 14:36:47
Ciekawe którą firmę toksyczny pan K. będzie teraz próbował rozwalić i przy pomocy czyich rąk. To umie najlepiej - żerować na pracy innych.
1
ktos 2016-03-01 16:04:17
W Liderze pan K. już nie pracuje;-), wiec pewnie szuka nowego jelenia
doda 2016-03-01 19:41:55
(usunięte przez administratora) OOoo wiem o kim mowa. Byl u nas chyba w firmie od stycznia, ale zrezygnowali z niego - tzn z waszego Krzysztofa, nie dali sie nabrac na jego sciemniane zdolnosci i nie wiem co teraz porabia..... Niby ludzie szukaja pracy a jak juz ja maja to nie szanuja... taki z tego wniosek...
Domi 2016-03-02 22:44:07
Witam, jestem zatrudniona przez Lidera prawie rok, mam za sobą kilka stanowisk pracy i przyznam szczerze, że takiej kultury, poszanowania pracownika, hojności i stwarzania jak najlepszej atmosfery pracy nigdzie nie spotkałam, nawet z opowieści innych. Wiadomo, że trzeba dać z siebie co najlepsze, ale jeśli należy się pochwała to się ją słyszy, a krytyka to jest to konstruktywna opinia, która motywuje :)
mario 2016-03-07 08:21:16
auta są dla tych co pracują i służą do pracy a nie jeżdżą na ryby, to chyba normalne....tak jest w każdej normalnej firmie... ludzie się przyzwyczaili , że w jednej firmie biorą auto, a pracują dla drugiej....czy to was dziwi???
nowy tu 2016-03-07 09:49:29
sluchajcie dobrych ludzi się nie zwalnia, a jak chcą odejść to się ich zatrzymuje lepszą kasą, jeśli ktoś pracował i tam już nie robi to widocznie drogi musiały się rozejść, i po co szukać innych domysłów...W każdej firmie trzeba poprostu pracować a nie cwaniakować, cwaniakowanie się kiedyś niestety kończy... Na tym forum tak jak i na innych wymądrzają się ci co ktego nie rozumieją, normalni pracownicy patrzą na swój kontrakt z firmą bo wg tego dostaje się kasę... ,tj. wg zasług...Wszystkie fora są pełne pieniaczy, dlatego nie są miarodajnym odzwierciedleniem każdej z wypisywanych tu firm...a portale zarabiają na reklamach...i na tym że coś się dzieje..
xyz 2016-03-07 09:57:17
Powiem tak- dopiero teraz wpadło świeże powietrze do firmy- wraz z nowymi ludźmi...to była najlepsza decyzja. Usuwanie starego kurzu jeszcze chwilę potrwa, ale żeby iść do przodu trzeba poucinać martwe gałęzie. Teraz wreszcie będą udawać pracę gdzieś indziej- to już ich sprawa.
mala 2016-03-07 13:07:13
Wszyscy pouciekali? Nie jest to prawda. Uciekli ci, którzy powinni zrobić to już dawno. I bardzo dobrze, to tak jakby śmieci same się wyniosły. Wszyscy nagle nie lubią pana K.? Ta wypowiedź sugeruje, że wcześniej był ulubieńcem firmy. Nie był. Oj naprawdę nie był :) Od czasu jego odejścia (bo wbrew temu co się tu pisze sam złożył rezygnację, a że szef go nie zatrzymywał to inna sprawa, najwyraźniej miał poważne powody), w firmie inaczej się oddycha. Nareszcie swobodnie. A do całego jazgotu tutaj, szczególnie tych, którzy nie mają o Liderze najmniejszego pojęcia, krótkie podsumowanie. Psy szczekają, karawana idzie dalej.
Kiełbaska 2016-03-08 11:45:31
Kto jeszcze nabiera się na te sztuczne "opinie" ?
Dariusz Przestrzelski 2016-03-08 20:17:12
Sprawa mojego wujka prowadzona była przez Lidera przez 2 lata i nie uzyskali nawet 1 zł a konkurencja w 5 miesięcy załatwiła temat. Też pracowałem w liderze który miał uzyskiwać 100 tys zł za śmierć rodzica czy dziecka a było ich stać tylko na podpisanie ugody na 35 tys więc różnica w wynagrodzeniu był ogromna a przed klientem trzeba było świecić oczami. Pozdrawiam i nie polecam
tereska 2016-03-09 11:40:31
Moze inaczej spojrz na to, postepowanie trwalo 2,5 roku - z czego lider robil 2 lata - czyli najgorsza robote a ktos wszedl na gotowe i zamknal sprawe - nie znajac szczegolow sa to tylko pomowienia, mozliwe ze pana wujek nie wspolpracowal z firma, nie dostarczal istotnych informacji itp - wowczas nie ma nic gorszego w prowadzeniu szkody jak klient nie pomaga tam gdzie bez niego firma nie moze isc dalej ze sprawa. Zadna firma wowczas nie ruszy z miejsca. Po nazwisku widze ze pracowales dla lidera wiec powinienes znac proces szkodowy, niektore sprawy sie prowadzi wolno niektore szybko,jesli tego nie rozumiesz jako pracownik to zmien branze. Chcac zaopiniowac firme nie mozna polegac na jednostkowych przypadkach, firma dziala prawie 10 lat wiec wiecej obiektywnosci prosze.... ma firma swoje bezdyskusyjne sukcesy a obecnie najlepsza oferte na rynku dla wspolpracownikow.... Z tego co wiem nie latwo sie dostac teraz do lidera do pracy, sa egzaminy przed przystapieniem do pracy, poprostu wiedza jakich ludzi szukaja, gdybys przeszedl dobre szkolenie i zaliczyl egzamin z wiedzy to zapewne bys rozumial dlaczego jedno postepowanie trwa krotko a inne dlugo i od czego to zalezy.... powodzenia...
1
Lilijka 2016-03-09 13:19:48
Pragnę przypomnieć, iż o wysokości zadośćuczynienia za śmierć bliskiej osoby nie decydujesz ani Ty, ani Kancelaria. Składa się na to szereg czynników jak chociażby faktyczne więzi rodzinne, czy rodzina była zżyta ze sobą oraz jak przebiegał proces żałoby.
Proponuje przestudiować orzecznictwo sądowe nim zaczniesz się wypowiadać na ten temat.
MAREK 2016-03-10 00:06:39
Widzę że kolega robi nagonkę na firmę....bo zarzuty wcale się nie trzymają kupy...Sądząc po treści wpisu to dużo w Liderze pewnie nie osiągnąłeś i nigdzie w usługach nie osiągniesz. Do usług i sprzedaży bezpośredniej trzeba mieć szeroką wiedzę dot sprzedaży i psychologii człowieka bo bez tego ciężko będzie osiągnąć sukces. Nie miej mi za złe że tak piszę ale poprostu jedni nadają się do takiej pracy inni do innej, ja robię w życiówce i jest cholernie ciężko...oj ciężko.... odszkodowania to przy życiówce pikuś...Chcę powiązać ubezpieczenia z odszkodowaniami, czy da się? doradźcie...
beti 2016-03-16 15:49:51
Słyszałam, że atmosfera w firmie się polepszyła, może warto się zatrudnić.
kitka 2016-03-21 11:20:23
Rozbawił mnie wpis Mario! Kancelaria Lider serdecznie zaprasza do pracy wszystkich, również niepokornych. Jeden warunek - muszą oni pracować. Z tymi udającymi, że pracują rozstaje się bez względu na ich cechy charakteru :)
marika 2016-06-20 23:23:41
Orientuje się ktoś czy w Kancelarii Lider potrzebują aktualnie pracowników?
zula 2016-06-21 13:09:06
Potrzebują, przyjmują i zapraszają :)
zula 2016-06-21 15:13:36
Tak, nadal, prosimy o kontakt.
kkkk 2016-07-01 11:41:39
Jest aktualna- firma bardzo się rozwija.
zula 2016-07-01 13:16:49
Rekrutacja jest aktualna! Proszę wejść na stronę Kancelarii i skontaktować się z nami. Tutaj nie wyświetlają się Państwa adresy mailowe! 571 206 206 lub praca.kancelaria.lider@gmail.com to kontakt do nas.
sdcfff 2016-07-01 13:19:09
jest aktulana..szukaja na przyklad przedstawieciela regionalnego w kilku miastach w Polsce poszukuja osób, które nie boją się wytężonej pracy, o wysokiej kulturze osobistej, z empatią i współczuciem dla innych, najchętniej z doświadczeniem w podobnej pracy.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawno-Finansowa LIDER