brak logo

C-Trade Sp. zo.o

Jarocin

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

majka 2013-05-04 19:45:38
Apel do [usunięte przez moderatora] jesli ktoś robi ci koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jakiś facet a jest ich niewielu u nas na slasku bo tylko trzech: Hmmm ktoś napisał wczesniej :" No [usunięte przez moderatora] z Czestochowy... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!" Hmmmm słowo inteligetny zdradza ze to koleś!!!! a myslalam ze to baby sa tylko takie podłe.
gggggggg 2013-05-04 21:18:13
Elo ludziska, a jak tam nowy Regionalny nad morzem. Właśnie awansowałam i chce wiedzieć na czym stoję...
na szczescie byly pracownik 2013-05-04 22:27:20
[usunięte przez moderatora] a potem sie wyzywasz na forum za swoj brak wiedzy. Cała polska dzwoni do tej dziewczyny po rady i niby jest git, dziekujemy a potem ktoś z zazdrosci pisze ze hohoho jakie to te opinie nie sa zle. mnie pomogła nie raz, nie dwa i nie odczyłam zadnej zawisci z jej strony. ktoś napisał już wczesnej: [usunięte przez moderatora] we własne gniazdo! i tak jest w tej firmie. dyrektorzy z zadrosci sa zli i zawistni. jak czegos potrzebuja to dzwonia, sie usmiechaja a potem noz w plecy. Mam nadzieje ze czyta to forum i wypnie teraz na was wszystkich tyłek. ja juz nie wytrzymalam tej atmosfery. to co sie działo od jakiegos czasu to juz przechodzilo ludzkie pojecie. i nie tylko na slasku jest tak tragicznie. i nie tylko miedzy dyrektorami. u nas wcale nie jest lepiej. dyrektorzy i kierownicy odchodza i dchodzic beda dalej. firma nie jest ich juz w stanie zatrzymac. pracuja i zaciskaja zeby. jak juz znajda inna prace- do widzenia.trzymam kciuku za was. nie dajcie sie.
s 2013-05-04 23:21:33
Pani [usunięte przez moderatora] jesli czyta Pani to forum to wlasnie czas aby otworzyc oczy I zobaczyc jak ogromna jest rotacja w firmie to nie jest normalne.Ludzie ktorzy mogliby zrobic cos dla Fiemy bo maja pojecie to odchodza lub szukaja nowej pracy lub sa zwalniani bo maja inne zdnie np.od regionalnych ,dyrektorow
traci Pani naprawde Super EKIPE KTORA TO ZARABIA KUPE KASY DLA FIRMY. A tak marginesie wspomne ze barzo duzo tu wpisow I opinii ze slaska Moze warto blizej przyjrzec sie temu regionowi bo chyba tam cos nie gra
hm 2013-05-04 23:26:31
no ludzie bylam tylko wolnym słuchaczem od jakiegos czasu jak to sie mowi ale musze zabrac glos teraz. i to w obronie. tez mam nadzieje ze dyrektorka z czewy czyta te opinie chociaz wg mnie ona pracuje w sklepie w poczesnej a nie w czestochowie. ale to juz maly szczegol. moze ja cos pomylilam. albo przegapiłam. jestem osobka ktora chyba jako nie liczna dzowni do niej tak czesto ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze mi pomogla. i nie tylko mnie samej. jak dzwonia moje kierowniczki to tez mowi co i jak a jak nie potrfaimy przez tel powiedziec o co nam biega to mowi zeby foto wyslac zeby jakis bredni nie popisac ludziom. i tak robimy bo przez tel wyjasnic rzeczywiscie sie nie da o co tym ludziom chodzi w tych reklamacjach. i mowi co tam wie. byl problem z nieletnim ktory kupil buty potem matka starszyla sadem. zadzownilismy: na biegu jak prawnik powiedziala jakie podjescie ma do tego kodeks cywilny jesli naprawde bedzie jakies halo. czy ktos z was wie co to jest bawela merecyzowana czy coś? jak zaczela mi tłumaczć ze to baweła która w jakims tam procesie coś tam ze zasada jest jakąs traktowana i ze potem jest taka i owaka i ze to plus bo cos tam to głupio bylo mi powiedziec zeby powtórzyla raz jeszcze. wiec jesli ktos pisze ze sie nie zna to chyba on sam nie wie co pisze. albo pisze to z zawisci i zazdrosci bo jest czego. porzadnie komus zalazłas [usunięte przez moderatora] za skórę ale jesli sie nalezoło to bardzo dobrze. [usunięte przez moderatora] chamstwo ukrucic. i ja tez zrozumialam ze to pisal facet, nie baba. mam nadzieje ze wypowie ze kazdy dyrektor ktoremu pomagasz a pan który cię obraził straci prace.
Knot 2013-05-04 23:41:27
Jak tu wszyscy ładnie błyszczą inteligencją, na takich osobnikach Centro stoi :D
klimatyzacja 2013-05-06 09:44:18
Hej, czy u was tez nigdy nie serwisowano klimatyzacji? skutkiem nie czyszczenia klimy jest kaszel. Jeśli macie podobne objawy to piszcie. Trzeba coś z tym zrobić. podobno można dostać niezłe odszkodowanie za chorobę nabytą w pracy.
opi 2013-05-06 18:37:14
Hallo a może zwrócicie uwagę co dzieję się w Świdnicy!!!!!!!!!!!
Jak Pani dyrektor kręci wałeczki.Powinien się ktoś tym zainteresować.Może warto.
zaq 2013-05-08 00:34:30
Witam to jest śmieszne co odpisują na reklamacje przeczytajcie sami!! Jak pani kierownik sama stwierdziła że nie konserwowałem nie pastowałem obuwia?i jak mam używać jak to buty jesienne były ocieplane futerkiem.Raz pisze Pan raz Pani.Sprawe zgłosze do rzecznika praw konsumenta buty kupione pod koniec lutego nie noszone codziennie i sie rozkleiły lewy i prawy.[usunięte przez moderatora]
gun 2013-05-08 20:31:28
Jak widać Centro posiada nadal "bardzo inteligentnych" dyrektorów i dyrektorki.... żenada jak nic:D całe szczęście ze ja juz tam nie pracuje i nawet wstyd wspominać ze człowiek pracował jako dyrektor w takiej "cudnej" firmie
:) 2013-05-08 23:52:36
w każdym sklepie jest ta sama historia... dyrektorki [usunięte przez moderatora] które noszą buty odstawiają na półkę i stwierdzają, że nie wiedziały, że źle robią :) [usunięte przez moderatora] na każdym kroku teksty- na Twoje miejsce znajdzie się ktoś- zastanów się czy lubisz tę pracę- nie wiesz kiedy czeka Cię zwolnienie z pracy! Wypowiedzenie możesz otrzymać z dnia na dzień... to nic, że robisz nadgodziny, to nic, że dajesz z siebie 300% i wykonujesz wszystko za nią, że ciągasz tony kartonów bez chwili przerwy... zwroty, inwentaryzacja- praca w godzinach NOCNYCH ZA DARMO!!! Pani dyrektor nie potrafi zdjęcia do exela wkleić... nie potrafi stopki w poczcie wstawić... reklamacji się nie che rozpatrywać to najlepiej wszystkie odrzucać albo jak się nie ma czasu pojechać do szewca to trzeb a zrobić zwrot gotówki... pracuj centrusiu pilnie... na kolanach sprzątaj, układaj, w pocie czoła przebudowuj sklep a zostaniesz doceniony tym, że Pani phi dyrektor( na dyrektora trzeba mieć wykształcenie i inteligencję) wręczy Ci świstek jak dla śmiecia tłumacząc- że są cięcia a następnego dnia już ma nową osobę na Twoje miejsce! Ale wecie co niech żyją Suwałki:) dramat... po prostu dramat...
wariatka 2013-05-13 20:58:02
Ludzie uciekajcie z CENTRO !!!!! tyle w tym temacie...
rawr 2013-05-15 12:43:08
Czy ktoś z finalistów kwietniowego konkursu dostał w ogóle obiecaną premię?
rege 2013-05-20 15:44:01
Jestem tego samego zdania. Pani Diano lepiej wziąźć pod lupę Terytorialną M.... To na Śląsku są największe zwolnienia. Najczęściej to spowodowane tym że terytorialna kogoś nie lubi. Z tego co mi wiadomo to nigdzie nie ma takiej rotacji jak na śląsku. Mam nadzieję, że kiedyś otworzą się Wam oczy i w końcu zrobicie z Panią M porządek, bo moim zdaniem na takie stanowisko jest mało kompetentną osobą.
xxxxxx 2013-05-20 18:43:14
czy może ktoś mi obiecać, że w dniu kiedy zwolnią w końcu terytorialną napisze natychmiast o tym tutaj?
zzzz 2013-05-20 19:39:27
Zapomnijcie ze zwolnią M[usunięte przez moderatora]!!!
misiek 2013-05-21 11:01:15
nie wiem co wy wszyscy chcecie od Meg,to taka fajna kobieta ,zawsze pomocna i dobrym słowem uraczy.
xxxxxx 2013-05-21 12:58:57
misiek - 2013-05-21 11:01:15

nie wiem co wy wszyscy chcecie od Meg,to taka fajna kobieta ,zawsze pomocna i dobrym słowem uraczy.
taaaa, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :)
ktosik 2013-05-27 22:09:14
Hej... Ja wam coś wszystkim powiem. W ROBOCIE SIE ROBI!!!! jak robisz co do ciebie nalezy to nikt sie ciebie nie czepia... nie wiem kogo boli to ze w Rudzie Śląskiej jest zgrana ekipa laski sie nie żrą i ze robią swoje...Wczesniej pojedynczy egzemplarz byl z ktorym nie dało sie pracowac ale widac nie tylko u nas bo w Chorzowie tez jej juz nie ma. Nie dam słowa złego powiedzieć na kierowników i dyrektorkę w Plazie... Nie jestem smarkaczem pracuję 10 lat i wiem jak jest wszędzie... Fakt przydałby się jakiś socjal i premie sensowne a nie po zrobieniu nieosiągalnego planu ale robota ani ciezka ani nerwowa. Czego wy wszyscy chcecie. Mnie zatrudnili z netu bez znajomosci i kontaktow. A ty juz skoncz obwiniac Jula cały świat bo problem jest w tobie nie w Centro uswiadom to sobie.
ktos 2013-05-27 22:31:55
niesamowite, czytam te opinie i śmieję się pod nosem. Takie rzeczy tylko w Centro. Niestety to wszystko prawda, jeżeli się w tej firmie z kimś nie polubisz to lecisz. Widać też którzy Dyrektorzy zasługują na to stanowisko, a którzy nie ... ale znajomości robią swoje. Życzę wytrwałości WAM drodzy sprzedawcy w dalszej pracy :D POWODZENIA
xlola 2013-05-29 17:48:18
Ale kogo właściwie to boli? Niech sobie jest jak jest... Pracę macie? No macie. Czy ktoś osobiście cierpi na tym, że jedna dyrektorka zachowuje się tak a druga inaczej? Nie sądzę. Rzucają sobie kłody? A niech rzucają - ich sprawa. Zwolnili Cię? Może faktycznie był powód? To, że ktoś sobie już wyrobił opinię, że "był" dobrym pracownikiem nie znaczy, że nie musi robić nic a ta opinia nie ulegnie zmianie. Każdy ma swój styl zarządzania. Znam wiele miejsc, gdzie spoufalenie się z personelem wyszło bardziej na plus niż na gorsze. No bo komu się chce przychodzić do pracy gdzie są ciągłe spięcia i problemy... A tak - problemów nie ma, każdy wie co ma robić i wszyscy są zadowoleni.
:D:D"D 2013-05-29 22:09:29
Drogie koleżanki z innych sklepów chciałam zauważyć,że w Chorzowie też jest bardzo zgrana ekipa:). Dziewczyny głównie udowodniły to na wielkiej promocji i pokazują każdego dnia w pracy. Pozdrowienia dla Chorzowa:).
iwa 2013-05-30 13:23:39
Zgadzam się,pracuję tam od dawna i nigdy nie było takiej atmosfery jak jest teraz.Bardzo dobrze ,że zmienili Dyr.,że pozwalniali tych którzy ciągle się opierdzielali.Dobór nowego personelu,to strzał 10 tkę!!!Teraz idzie sie do pracy z uśmiechem,owszem jest zapierdziel,ale sama przyjemność jak widać efekty naszej pracy.
la la la 2013-05-30 15:13:08
iwa - 2013-05-30 13:23:39

Zgadzam się,pracuję tam od dawna i nigdy nie było takiej atmosfery jak jest teraz.Bardzo dobrze ,że zmienili Dyr.,że pozwalniali tych którzy ciągle się opierdzielali.Dobór nowego personelu,to strzał 10 tkę!!!Teraz idzie sie do pracy z uśmiechem,owszem jest zapierdziel,ale sama przyjemność jak widać efekty naszej pracy.
Oooo Małgorzata widzę dała się we znaki Chorzowskiej ekipie...
urodziwa 2013-05-30 17:07:30
Witam wszystkich ja mam tylko jedno pytanko? może wiecie co się dzieje z DR JK podobno przebywa na dłuższym zwolnieniu lekarskim. Są różne pogłoski dlatego pytam. nie chciałabym stracic tak dobrego i miłego regionalnego. Pozdrawiam wszystkich z wschodnio -centralnej Polski:))
:D:D"D 2013-05-30 19:37:56
Zgadzam sie z Iwa:). Od momentu kiedy Lenka zostala dyrektorem w Chorzowie wszystko idzie tak jak isc powinno:). Jak to sie mowi odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku:). Nie zapominajmy tez o kierowniczce z tamtego sklepu,Basi,ktora jest bardzo kompetentnym i uzdolnionym pracownikiem,ktory zna sie na swojej robocie:).
vcd 2013-05-30 21:13:46
haha, na początku, każda jest milutka:)
u.u.u 2013-05-30 21:18:23
urodziwa - 2013-05-30 17:07:30

Witam wszystkich ja mam tylko jedno pytanko? może wiecie co się dzieje z DR JK podobno przebywa na dłuższym zwolnieniu lekarskim. Są różne pogłoski dlatego pytam. nie chciałabym stracic tak dobrego i miłego regionalnego. Pozdrawiam wszystkich z wschodnio -centralnej Polski:))
Witam, właśnie nie wiecie co się dzieje z Dyr. JK????
redzia 2013-05-31 10:25:55
podobno wylecial
urodziwa 2013-05-31 21:26:10
Jak to wylecial za co? Przecierz to byl najlepszy regionalny z jakim pracowalam. a wiecie moze kto teraz przejmie jego region? Pozdrawiam:))
niunia 2013-06-03 19:41:41
witam mam niedługo rozmowę w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy na śląsku,mam dzieci ,więc moje pytanie :jakie są faktycznie zarobki sprzedawcy w centro na rękę,nie wiem czy warto ,bo jak kasa jest mała to ani mamy w domu,anie kasy dla maluchów i po ile godzin się pracuje i czy na zmiany.Dzięki
opinia 2013-06-03 21:21:44
no osóbko , widać że z Ciebie dobry pracownik miesiąca. skoro nauczyłaś się tylko narzekać. ! tak sobie nigdzie nie poradzisz nawet w kiosku.
niunia 2013-06-04 10:14:18
nie narzekam ,tylko mam ponad 10 lat doświadczenia w sprzedaży butów i torebek w tym rok jako samodzielny specjalista i nie mam zamiaru poświęcać się i rodziny za jakiś 1000 na rękę ,tyle to ja wydaję na jedzenie w dwa tyg,
psss 2013-06-04 12:06:07
niunia - 2013-06-04 10:14:18

nie narzekam ,tylko mam ponad 10 lat doświadczenia w sprzedaży butów i torebek w tym rok jako samodzielny specjalista i nie mam zamiaru poświęcać się i rodziny za jakiś 1000 na rękę ,tyle to ja wydaję na jedzenie w dwa tyg,
Hej. Jak chcesz się zatrudnić w CENTRO to Ci nie polecam. Jeśli nie wiesz to poczytaj sobie wszystkie opinie ( wszystko prawda) Jeśli wydajesz 1000 zł na jedzenie to Ci się nie opłaca, bo jest to najniższa krajowa. Mówisz, że masz 10 lat doświadczenia w butach to znajdź pracę w bardziej szanowanej firmie.
były pracownik 2013-06-04 19:18:03
NIe polecam pracy w tej firmie jako sprzedawca... pracowałem tam przez chwile i stwierdzam ze to totalna pomyłka. Umowa śmieciowa, zarobki śmieszna. Personel? Pseudo Pani dyrektor i kierowniczki pożal się Boże. Mogłyby sprzedawać bieliznę na bazarach, współczuję pozostałym pracownikom którzy muszą pracować za takie pieniądze, słuchając wywodów i rozmów na bardzo niskim poziomie wyżej wymienionych osób. Odradzam, szkoda czasu. Pozdrawiam
były pracownik 2013-06-04 19:20:01
Chyba nie dopisałem o który sklep konkretnie chodzi, a mianowicie C.H. Echo Kielce... omijać szerokim łukiem. A towar w ogóle katastrofa... zresztą czuć piękny aromat jak się wchodzi do sklepu... na bazarach chyba są lepsze :)
niunia 2013-06-05 13:19:52
dziękuję bardzo za rade :),szczerze powiem to najlepiej płatna praca jest w Deichmanie ,2 lata temu dostawałam 13 zł na rekę ,za godzine,pełen social,dopłaty do wczasów i wogule szcunek dla pracowników ,niestety z powodów rodzinnych musiałam zrezygnować,ale będę próbowała dalej dostać się tam do pracy,także polecam
pati 2013-06-05 17:04:20
to prawda [usunięte przez moderatora] na całego. Nie polecam.
Pracownica 2013-06-05 18:25:12
Tak się wypowiada zwolniony pracownik, który nie nadawał się do pracy!!!!! Pani dyr. i kierowniczki super i umowa o pracę :):)
CzytamINieWierze 2013-06-05 20:03:58
Jestem, żeby nie było, że należę do kółka wzajemnej adoracji Centro Echa Kielce - osobą z zewnątrz. Bardzo mocno się zastanawiam, zresztą nie tylko w tym przypadku, gdzie leży prawda. W treści powyższej opinii jest ujęte, że osoba pracowała chwilę. Ale dlaczego? Czyżby niski poziom kierowniczek i dyrektorki były zasługą rychłego odejścia ambitnego pracownika? A może niska pensja, na którą owa osoba się godziła podpisując umowę i wiedziała za ile będzie pracować? Pytania można mnożyć, a złożoną z nich litanię można zakończyć pytaniem: na jakim poziomie jest ów dorosły człowiek skoro do porozumienia między ludźmi używa czegoś takiego jak go work????????? Paradoks: "inteligent" popadający ( ba, zapadający się !!!! ) w śmieszność. Pracownikom Centro winszuje najlepszego, ludziom nie zamknie się ust - niestety... Wierze, że Dyrektorem i Kierownikiem, a nawet sprzedawcą nie zostaje się za piękne oczy, tylko za konkretne umiejętności. Pozdrawiam
miluszek 2013-06-05 20:24:44
A tak fajnie sie pracowało w centro a teraz ciągle wymyślaja inne wytyczne ,zmieniają ludzi ,tną pensje .Na konkursach bogacą sie oczywiście ci którzy i tak zarabiają najwiecej wiec gdzie jest system motywujący dla sprzedawców ?Przemyślcie sprawę -górni guru !
gdyby nie sprzedawcy to nawet ty [usunięte przez moderatora] byś nie dostał premii ,a przecież mało nie dostałeś !!!
były pracownik 2013-06-06 00:33:07
oj Pani broniąca Centro z C.H. Echo Kielce pożal się Boże. Jaka umowa o prace? Jakie super zarobki? 1000zł to jest normalnie szczyt marzeń... a odszedł bo nie da się tak traktować, i w dodatku za marne grosze. Takie fajne koleżaneczki, gadają o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maryny i mądrują się na każdym kroku i wymagają nie wiadomo co, za taką kase? Żałosne jesteście....ale nic sie bez powodu nie dzieje i kiedyś się to na każdym odbije.... Mam normalną prace i ów ambitny pracownik ma normalną prace i zarobki. A co najważniejsze, normalną atmosferę a nie osoby które są takie fajne i w ogóle... tylko szkoda że we własnym mniemaniu.... Żenada... otwórzcie oczy "bazarówy"
Ilona 2013-06-10 09:30:15
No tak, nie polecam tej firmy, sami widzicie jacy ludzie tu pracują. A do tego marna kasa...mi się nie podobało i odeszlam
krash 2013-06-10 14:34:04
co sadzicie o nowym regionalnym na rejon centralny?
niunia 2013-06-15 18:36:58
Czy dostaliście premie za wyrobienie planu w maju ?
Jasia:) 2013-06-16 01:07:57
hmm.. no jakby nie patrzyc premia miala byc do 15... hmm.. to tak jakby dzisiaj. wow.. a tu nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle... a tak wracajac do awansow to jak ktos ma ochote to tylko trzymac z DS i KZ bo z tego co mozna zaobserwowac to innej mozliwosci nie ma. Ja tak nie umialam. ładne usmieszki, "kable" itp.. Powiedzcie ile mozna? Ludzie spoko, ale polityka firmy wogole nie przemyslana. Zycze Centro na przyszlosc lepszej kadry zadzadzajacej. Moze wtedy cos ruszy. Bo tak naprawde nie jest tak zle.Jezeli zespol jest zgrany i ma nim dobrze kto dysponowac to wszystko da sie zrobic. Powoli, ale da sie. Uwierzcie. Ja uwierzylam. Może nie tu (szkoda) ale uwierzylam...
lol 2013-06-16 13:05:14
Z ciekawości,kto w rzeczywistości wygrał konkurs?który zawsze okazuje się nie wypałem i wygrywają tylko oszuści.I tak z nagrody większa część za nic nie robienie przypada dyr. sklepu i kierownikom.
sarna 2013-06-16 18:18:21
lol chyba nie pracujesz w centro skoro nie wiesz jaki obecnie jest system premiowania .
premia jest naliczana na podstawie obrotów danego sklepu do roku poprzedniego .
No puki co kasy nie ma i ciekawe czy bedzie .
kox 2013-06-17 16:15:38
no to ile Wam sypnęli tej premii ?
lol 2013-06-17 17:00:30
Pracowałosię w centro i właśnie mnie to ciekawi.Wszyscy pracownicy,którzy byli od poczatku na sklepie zwolnili sie w ciągu miesiąca po ostatniej zmianie etatów i marnej wypłaty!
Zostaw swoją opinię o C-Trade Sp. zo.o - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o