brak logo

C-Trade Sp. zo.o

Jarocin

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

skromna!!!!!!!!!!!!! 2013-04-20 20:13:36
no ale beatka zawsze pomoze ....uwazaj na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona robi ci kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tak to jest taka osoba jak ty powinna trzymac to wszystko ...kompetencje inteligencja i jeszcze kobieta na poziomie.......a ona takich osob nie trawi.......bo to burak ze słoma w butach i białym nosie.....
Mańka 2013-04-23 12:56:09
Najgorsze jest to ze nie masz zycia prywatnego w tej firmie i nie doceniaja Twojej osoby....
gagłębie 2013-04-23 13:38:20
szukają kierowników do sosnowca ciekawe dlaczego ......
leśna dama 2013-04-23 15:10:44
Jak wam idzie w konkursie ?
iwa 2013-04-23 18:51:48
Jak to dlaczego?Bo w Sosnowcu nikt nie wytrzymuje.Mieli dobrą załogę ,to odeszła do innych NORMALNYCH firm.Teraz dziękuję,że mnie z Sosnowca zwolnili,na tą chwilę pewnie bym w psychiatryku była.Kto tam pracuje ,lub pracował wie dlaczego :).LUDZISKA Z SOSNOWCA-NIE DAJCIE SIĘ.
...grzeczna... 2013-04-24 11:07:24
nikt długo nie wytrzyma z dyrektorem [usunięte przez moderatora]
zizi 2013-04-24 20:15:05
Hej, A jak sytuacja w Sączu? Kto tam zarządza, pracuje? Da się wytrzymać? Są zwolnienia? Warto starać się tam o pracę??
przyjaciel 2013-04-25 07:25:19
Hmm nie tylko w sosnowcu ich ma;) jeszcze w co najmniej dwoch innych sklepach. Jak by to powiedziec? centro to jedna wielka rodzina. Bo jak wytlumaczyc fakt ze dyrektor regionalny do swojego podwładnego mówi:
[usunięte przez moderatora] ? cos tu jest nie halo. Dyrektorzy zatrudniani sa po znajomosci. Kierownicy czasem również. wiekszosc z nich wogole nie miala wczesniej zadnych doswiadczen kierowniczych w poprzednich pracach. Zapytajcie swoich gdzie wczesniej pracowali zanim trafili do centro i na jakich stanowiskach... kopara do ziemi
la la la 2013-04-25 11:06:03
Moją dyrektorką w sklepie była kasjerka z Carrefoura ;]
Nieznajoma 2013-04-28 10:51:19
Centro , to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowczo odracam prace w tej firmie.. zwykły sprzedawca zarabia 1300zl brutto za takie pieniadze pracowac w takim syfie ? płacą bardzo mało ... a wymagają cudów... Dziewczyny i Chłopacy nie pchajcie sie tam !! szkoda waszych nerwów i wgl.. brak słów..
centro 2013-05-01 18:23:43
No [usunięte przez moderatora] ... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!
wow 2013-05-01 21:54:55
Co ty [usunięte przez moderatora] piszesz [usunięte przez moderatora] to chyba jedyna z nie wielu osób na stanowisku dyrektora która ma coś konkretnego do powiedzenia bo zna się na tym co robi czyli handlu opiniach itp zazdroszczę jej zespołowi bo z taka konkretna i zdecydowana osoba chciałoby się pracować .

on 2013-05-02 00:48:53
[usunięte przez moderatora] widać,że to Ty sie sama bronisz,więc oszczędź obciachu,bo na prawdę jesteś tragiczną dyrektorką,a to,że wydaje ci się,że coś wiesz o handlu i tych twoich [usunięte przez moderatora] wyssanych opiniach reklamacyjnych to nie wszystko! [usunięte przez moderatora]
Knot 2013-05-02 07:35:17
Taaaak na opiniowaniu towaru to jest świetna!
Kiedyś dzwoniłem do niej w sprawie reklamacji torebki to dowiedziałem, się, że u niej nikt tego nie reklamował więc mam ją odrzucić, choć wada była ewidentna...
wariatka 2013-05-02 22:29:23
Chciałabym żeby każdy człowiek, który wybiera się na rozmowę kwalifikacyjną wszedł na to forum, zanim wpakuje się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
ps. pozdrawiam wszystkich pracujących w centro i szukających roboty na boku (-;
centro.. 2013-05-03 10:07:36
chyba kto bardziej normalny na umysle to juz pracy dawno szuka zeby nie uzerac sie z dyrekotrami ktorzy umieja tylko na zapleczu siedziec lenie smierdzace
sprzedawca slask 2013-05-04 16:44:43
centro i on- jesli chodzi o czestochowe to mylicie sklepy. w czewie trzeba uwazac, owszem ale nie na ta panne tylko ma [usunięte przez moderatora] tak tak wiem co pisze. na [usunięte przez moderatora] to albo rodzina albo baaardzo dobry znajomy. bo jak inaczej mozna takie dziecko dac na dyrektora? przeciez on nawet nie ma chyba jeszcze dowodu. kto pracuje na slasku ten wie o czym ja pisze. u nas bylo o tym glosno ale czasem ucichło. wiec jak ktos slusznie zauwazyl to dyrekrtorzy to albo dzieci albo kasjerki z carrefoura.
moro 2013-05-04 19:36:01
[usunięte przez moderatora] to jeden z przydupasków regionalnej dlatego jest dyrektorem. jest ich w sumie czworo u nas. wszyscy o tym na slasku wiedza od dawna wiec teraz ten temat to jest juz nudny niestety. teraz mowi sie o czyms innym:) ludziki ze slaska wiedza o czym ja pisze:) [usunięte przez moderatora] nie polecam pracy na slasku na zadnym stanowisku bo szkoda czasu i nerwow. w sklepach odcietych od nas czyli bielsko, czest czy kk sie nie wypowiadam bo nie wiem o co tam chodzi ale pozostale to tragedia. sprzedawcy maja ze sobą kontakt i wiemy co sie dzieje. sami pomyslcie: albo kasjerka z carefoura, albo dziecko wyciągnięte z kołyski albo ... zwykly sprzedawca z ccc to u nas dyrektorzy.
majka 2013-05-04 19:45:38
Apel do [usunięte przez moderatora] jesli ktoś robi ci koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jakiś facet a jest ich niewielu u nas na slasku bo tylko trzech: Hmmm ktoś napisał wczesniej :" No [usunięte przez moderatora] z Czestochowy... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!" Hmmmm słowo inteligetny zdradza ze to koleś!!!! a myslalam ze to baby sa tylko takie podłe.
gggggggg 2013-05-04 21:18:13
Elo ludziska, a jak tam nowy Regionalny nad morzem. Właśnie awansowałam i chce wiedzieć na czym stoję...
na szczescie byly pracownik 2013-05-04 22:27:20
[usunięte przez moderatora] a potem sie wyzywasz na forum za swoj brak wiedzy. Cała polska dzwoni do tej dziewczyny po rady i niby jest git, dziekujemy a potem ktoś z zazdrosci pisze ze hohoho jakie to te opinie nie sa zle. mnie pomogła nie raz, nie dwa i nie odczyłam zadnej zawisci z jej strony. ktoś napisał już wczesnej: [usunięte przez moderatora] we własne gniazdo! i tak jest w tej firmie. dyrektorzy z zadrosci sa zli i zawistni. jak czegos potrzebuja to dzwonia, sie usmiechaja a potem noz w plecy. Mam nadzieje ze czyta to forum i wypnie teraz na was wszystkich tyłek. ja juz nie wytrzymalam tej atmosfery. to co sie działo od jakiegos czasu to juz przechodzilo ludzkie pojecie. i nie tylko na slasku jest tak tragicznie. i nie tylko miedzy dyrektorami. u nas wcale nie jest lepiej. dyrektorzy i kierownicy odchodza i dchodzic beda dalej. firma nie jest ich juz w stanie zatrzymac. pracuja i zaciskaja zeby. jak juz znajda inna prace- do widzenia.trzymam kciuku za was. nie dajcie sie.
s 2013-05-04 23:21:33
Pani [usunięte przez moderatora] jesli czyta Pani to forum to wlasnie czas aby otworzyc oczy I zobaczyc jak ogromna jest rotacja w firmie to nie jest normalne.Ludzie ktorzy mogliby zrobic cos dla Fiemy bo maja pojecie to odchodza lub szukaja nowej pracy lub sa zwalniani bo maja inne zdnie np.od regionalnych ,dyrektorow
traci Pani naprawde Super EKIPE KTORA TO ZARABIA KUPE KASY DLA FIRMY. A tak marginesie wspomne ze barzo duzo tu wpisow I opinii ze slaska Moze warto blizej przyjrzec sie temu regionowi bo chyba tam cos nie gra
hm 2013-05-04 23:26:31
no ludzie bylam tylko wolnym słuchaczem od jakiegos czasu jak to sie mowi ale musze zabrac glos teraz. i to w obronie. tez mam nadzieje ze dyrektorka z czewy czyta te opinie chociaz wg mnie ona pracuje w sklepie w poczesnej a nie w czestochowie. ale to juz maly szczegol. moze ja cos pomylilam. albo przegapiłam. jestem osobka ktora chyba jako nie liczna dzowni do niej tak czesto ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze mi pomogla. i nie tylko mnie samej. jak dzwonia moje kierowniczki to tez mowi co i jak a jak nie potrfaimy przez tel powiedziec o co nam biega to mowi zeby foto wyslac zeby jakis bredni nie popisac ludziom. i tak robimy bo przez tel wyjasnic rzeczywiscie sie nie da o co tym ludziom chodzi w tych reklamacjach. i mowi co tam wie. byl problem z nieletnim ktory kupil buty potem matka starszyla sadem. zadzownilismy: na biegu jak prawnik powiedziala jakie podjescie ma do tego kodeks cywilny jesli naprawde bedzie jakies halo. czy ktos z was wie co to jest bawela merecyzowana czy coś? jak zaczela mi tłumaczć ze to baweła która w jakims tam procesie coś tam ze zasada jest jakąs traktowana i ze potem jest taka i owaka i ze to plus bo cos tam to głupio bylo mi powiedziec zeby powtórzyla raz jeszcze. wiec jesli ktos pisze ze sie nie zna to chyba on sam nie wie co pisze. albo pisze to z zawisci i zazdrosci bo jest czego. porzadnie komus zalazłas [usunięte przez moderatora] za skórę ale jesli sie nalezoło to bardzo dobrze. [usunięte przez moderatora] chamstwo ukrucic. i ja tez zrozumialam ze to pisal facet, nie baba. mam nadzieje ze wypowie ze kazdy dyrektor ktoremu pomagasz a pan który cię obraził straci prace.
Knot 2013-05-04 23:41:27
Jak tu wszyscy ładnie błyszczą inteligencją, na takich osobnikach Centro stoi :D
klimatyzacja 2013-05-06 09:44:18
Hej, czy u was tez nigdy nie serwisowano klimatyzacji? skutkiem nie czyszczenia klimy jest kaszel. Jeśli macie podobne objawy to piszcie. Trzeba coś z tym zrobić. podobno można dostać niezłe odszkodowanie za chorobę nabytą w pracy.
opi 2013-05-06 18:37:14
Hallo a może zwrócicie uwagę co dzieję się w Świdnicy!!!!!!!!!!!
Jak Pani dyrektor kręci wałeczki.Powinien się ktoś tym zainteresować.Może warto.
zaq 2013-05-08 00:34:30
Witam to jest śmieszne co odpisują na reklamacje przeczytajcie sami!! Jak pani kierownik sama stwierdziła że nie konserwowałem nie pastowałem obuwia?i jak mam używać jak to buty jesienne były ocieplane futerkiem.Raz pisze Pan raz Pani.Sprawe zgłosze do rzecznika praw konsumenta buty kupione pod koniec lutego nie noszone codziennie i sie rozkleiły lewy i prawy.[usunięte przez moderatora]
gun 2013-05-08 20:31:28
Jak widać Centro posiada nadal "bardzo inteligentnych" dyrektorów i dyrektorki.... żenada jak nic:D całe szczęście ze ja juz tam nie pracuje i nawet wstyd wspominać ze człowiek pracował jako dyrektor w takiej "cudnej" firmie
:) 2013-05-08 23:52:36
w każdym sklepie jest ta sama historia... dyrektorki [usunięte przez moderatora] które noszą buty odstawiają na półkę i stwierdzają, że nie wiedziały, że źle robią :) [usunięte przez moderatora] na każdym kroku teksty- na Twoje miejsce znajdzie się ktoś- zastanów się czy lubisz tę pracę- nie wiesz kiedy czeka Cię zwolnienie z pracy! Wypowiedzenie możesz otrzymać z dnia na dzień... to nic, że robisz nadgodziny, to nic, że dajesz z siebie 300% i wykonujesz wszystko za nią, że ciągasz tony kartonów bez chwili przerwy... zwroty, inwentaryzacja- praca w godzinach NOCNYCH ZA DARMO!!! Pani dyrektor nie potrafi zdjęcia do exela wkleić... nie potrafi stopki w poczcie wstawić... reklamacji się nie che rozpatrywać to najlepiej wszystkie odrzucać albo jak się nie ma czasu pojechać do szewca to trzeb a zrobić zwrot gotówki... pracuj centrusiu pilnie... na kolanach sprzątaj, układaj, w pocie czoła przebudowuj sklep a zostaniesz doceniony tym, że Pani phi dyrektor( na dyrektora trzeba mieć wykształcenie i inteligencję) wręczy Ci świstek jak dla śmiecia tłumacząc- że są cięcia a następnego dnia już ma nową osobę na Twoje miejsce! Ale wecie co niech żyją Suwałki:) dramat... po prostu dramat...
wariatka 2013-05-13 20:58:02
Ludzie uciekajcie z CENTRO !!!!! tyle w tym temacie...
rawr 2013-05-15 12:43:08
Czy ktoś z finalistów kwietniowego konkursu dostał w ogóle obiecaną premię?
rege 2013-05-20 15:44:01
Jestem tego samego zdania. Pani Diano lepiej wziąźć pod lupę Terytorialną M.... To na Śląsku są największe zwolnienia. Najczęściej to spowodowane tym że terytorialna kogoś nie lubi. Z tego co mi wiadomo to nigdzie nie ma takiej rotacji jak na śląsku. Mam nadzieję, że kiedyś otworzą się Wam oczy i w końcu zrobicie z Panią M porządek, bo moim zdaniem na takie stanowisko jest mało kompetentną osobą.
xxxxxx 2013-05-20 18:43:14
czy może ktoś mi obiecać, że w dniu kiedy zwolnią w końcu terytorialną napisze natychmiast o tym tutaj?
zzzz 2013-05-20 19:39:27
Zapomnijcie ze zwolnią M[usunięte przez moderatora]!!!
misiek 2013-05-21 11:01:15
nie wiem co wy wszyscy chcecie od Meg,to taka fajna kobieta ,zawsze pomocna i dobrym słowem uraczy.
xxxxxx 2013-05-21 12:58:57
misiek - 2013-05-21 11:01:15

nie wiem co wy wszyscy chcecie od Meg,to taka fajna kobieta ,zawsze pomocna i dobrym słowem uraczy.
taaaa, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :)
ktosik 2013-05-27 22:09:14
Hej... Ja wam coś wszystkim powiem. W ROBOCIE SIE ROBI!!!! jak robisz co do ciebie nalezy to nikt sie ciebie nie czepia... nie wiem kogo boli to ze w Rudzie Śląskiej jest zgrana ekipa laski sie nie żrą i ze robią swoje...Wczesniej pojedynczy egzemplarz byl z ktorym nie dało sie pracowac ale widac nie tylko u nas bo w Chorzowie tez jej juz nie ma. Nie dam słowa złego powiedzieć na kierowników i dyrektorkę w Plazie... Nie jestem smarkaczem pracuję 10 lat i wiem jak jest wszędzie... Fakt przydałby się jakiś socjal i premie sensowne a nie po zrobieniu nieosiągalnego planu ale robota ani ciezka ani nerwowa. Czego wy wszyscy chcecie. Mnie zatrudnili z netu bez znajomosci i kontaktow. A ty juz skoncz obwiniac Jula cały świat bo problem jest w tobie nie w Centro uswiadom to sobie.
ktos 2013-05-27 22:31:55
niesamowite, czytam te opinie i śmieję się pod nosem. Takie rzeczy tylko w Centro. Niestety to wszystko prawda, jeżeli się w tej firmie z kimś nie polubisz to lecisz. Widać też którzy Dyrektorzy zasługują na to stanowisko, a którzy nie ... ale znajomości robią swoje. Życzę wytrwałości WAM drodzy sprzedawcy w dalszej pracy :D POWODZENIA
xlola 2013-05-29 17:48:18
Ale kogo właściwie to boli? Niech sobie jest jak jest... Pracę macie? No macie. Czy ktoś osobiście cierpi na tym, że jedna dyrektorka zachowuje się tak a druga inaczej? Nie sądzę. Rzucają sobie kłody? A niech rzucają - ich sprawa. Zwolnili Cię? Może faktycznie był powód? To, że ktoś sobie już wyrobił opinię, że "był" dobrym pracownikiem nie znaczy, że nie musi robić nic a ta opinia nie ulegnie zmianie. Każdy ma swój styl zarządzania. Znam wiele miejsc, gdzie spoufalenie się z personelem wyszło bardziej na plus niż na gorsze. No bo komu się chce przychodzić do pracy gdzie są ciągłe spięcia i problemy... A tak - problemów nie ma, każdy wie co ma robić i wszyscy są zadowoleni.
:D:D"D 2013-05-29 22:09:29
Drogie koleżanki z innych sklepów chciałam zauważyć,że w Chorzowie też jest bardzo zgrana ekipa:). Dziewczyny głównie udowodniły to na wielkiej promocji i pokazują każdego dnia w pracy. Pozdrowienia dla Chorzowa:).
iwa 2013-05-30 13:23:39
Zgadzam się,pracuję tam od dawna i nigdy nie było takiej atmosfery jak jest teraz.Bardzo dobrze ,że zmienili Dyr.,że pozwalniali tych którzy ciągle się opierdzielali.Dobór nowego personelu,to strzał 10 tkę!!!Teraz idzie sie do pracy z uśmiechem,owszem jest zapierdziel,ale sama przyjemność jak widać efekty naszej pracy.
la la la 2013-05-30 15:13:08
iwa - 2013-05-30 13:23:39

Zgadzam się,pracuję tam od dawna i nigdy nie było takiej atmosfery jak jest teraz.Bardzo dobrze ,że zmienili Dyr.,że pozwalniali tych którzy ciągle się opierdzielali.Dobór nowego personelu,to strzał 10 tkę!!!Teraz idzie sie do pracy z uśmiechem,owszem jest zapierdziel,ale sama przyjemność jak widać efekty naszej pracy.
Oooo Małgorzata widzę dała się we znaki Chorzowskiej ekipie...
urodziwa 2013-05-30 17:07:30
Witam wszystkich ja mam tylko jedno pytanko? może wiecie co się dzieje z DR JK podobno przebywa na dłuższym zwolnieniu lekarskim. Są różne pogłoski dlatego pytam. nie chciałabym stracic tak dobrego i miłego regionalnego. Pozdrawiam wszystkich z wschodnio -centralnej Polski:))
:D:D"D 2013-05-30 19:37:56
Zgadzam sie z Iwa:). Od momentu kiedy Lenka zostala dyrektorem w Chorzowie wszystko idzie tak jak isc powinno:). Jak to sie mowi odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku:). Nie zapominajmy tez o kierowniczce z tamtego sklepu,Basi,ktora jest bardzo kompetentnym i uzdolnionym pracownikiem,ktory zna sie na swojej robocie:).
vcd 2013-05-30 21:13:46
haha, na początku, każda jest milutka:)
u.u.u 2013-05-30 21:18:23
urodziwa - 2013-05-30 17:07:30

Witam wszystkich ja mam tylko jedno pytanko? może wiecie co się dzieje z DR JK podobno przebywa na dłuższym zwolnieniu lekarskim. Są różne pogłoski dlatego pytam. nie chciałabym stracic tak dobrego i miłego regionalnego. Pozdrawiam wszystkich z wschodnio -centralnej Polski:))
Witam, właśnie nie wiecie co się dzieje z Dyr. JK????
redzia 2013-05-31 10:25:55
podobno wylecial
urodziwa 2013-05-31 21:26:10
Jak to wylecial za co? Przecierz to byl najlepszy regionalny z jakim pracowalam. a wiecie moze kto teraz przejmie jego region? Pozdrawiam:))
niunia 2013-06-03 19:41:41
witam mam niedługo rozmowę w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy na śląsku,mam dzieci ,więc moje pytanie :jakie są faktycznie zarobki sprzedawcy w centro na rękę,nie wiem czy warto ,bo jak kasa jest mała to ani mamy w domu,anie kasy dla maluchów i po ile godzin się pracuje i czy na zmiany.Dzięki
opinia 2013-06-03 21:21:44
no osóbko , widać że z Ciebie dobry pracownik miesiąca. skoro nauczyłaś się tylko narzekać. ! tak sobie nigdzie nie poradzisz nawet w kiosku.
Zostaw swoją opinię o C-Trade Sp. zo.o - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o