Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o / Centro

zdjecie uzytkownika
asia - 2013-04-18 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z powyższym, u nas na sklepie nasze wykształcone kierownictwo nawet reklamacji nie potrafi rozpatrzyć i za każdym razem jest telefon do innego sklepu, albo wymiana dla wszystkich zeby nie trzeba bylo prosić innej dyrektorki o opinie, żenada
zdjecie uzytkownika
hula - 2013-04-18 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz ??? Hi, hi bo chyba się domyślam...Daj pierwszą literę imienia i nazwiska.
zdjecie uzytkownika
PSIKUS - 2013-04-19 16:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest to samo, to chyba taki centrowski zwyczaj. Przychodzi klient, oburzony, awantura i co?... dzwoń do częstochowy! bo pani dyrektor nie wie co powiedziec bo prawa handlowego ni w zab nie zna
zdjecie uzytkownika
skromna!!!!!!!!!!!!! - 2013-04-20 20:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale beatka zawsze pomoze ....uwazaj na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona robi ci kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tak to jest taka osoba jak ty powinna trzymac to wszystko ...kompetencje inteligencja i jeszcze kobieta na poziomie.......a ona takich osob nie trawi.......bo to burak ze słoma w butach i białym nosie.....
zdjecie uzytkownika
Mańka - 2013-04-23 12:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to ze nie masz zycia prywatnego w tej firmie i nie doceniaja Twojej osoby....
zdjecie uzytkownika
gagłębie - 2013-04-23 13:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają kierowników do sosnowca ciekawe dlaczego ......
zdjecie uzytkownika
leśna dama - 2013-04-23 15:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam idzie w konkursie ?
zdjecie uzytkownika
iwa - 2013-04-23 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to dlaczego?Bo w Sosnowcu nikt nie wytrzymuje.Mieli dobrą załogę ,to odeszła do innych NORMALNYCH firm.Teraz dziękuję,że mnie z Sosnowca zwolnili,na tą chwilę pewnie bym w psychiatryku była.Kto tam pracuje ,lub pracował wie dlaczego :).LUDZISKA Z SOSNOWCA-NIE DAJCIE SIĘ.
zdjecie uzytkownika
...grzeczna... - 2013-04-24 11:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt długo nie wytrzyma z dyrektorem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
zizi - 2013-04-24 20:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, A jak sytuacja w Sączu? Kto tam zarządza, pracuje? Da się wytrzymać? Są zwolnienia? Warto starać się tam o pracę??
zdjecie uzytkownika
przyjaciel - 2013-04-25 07:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm nie tylko w sosnowcu ich ma;) jeszcze w co najmniej dwoch innych sklepach. Jak by to powiedziec? centro to jedna wielka rodzina. Bo jak wytlumaczyc fakt ze dyrektor regionalny do swojego podwładnego mówi:
[usunięte przez moderatora] ? cos tu jest nie halo. Dyrektorzy zatrudniani sa po znajomosci. Kierownicy czasem również. wiekszosc z nich wogole nie miala wczesniej zadnych doswiadczen kierowniczych w poprzednich pracach. Zapytajcie swoich gdzie wczesniej pracowali zanim trafili do centro i na jakich stanowiskach... kopara do ziemi
zdjecie uzytkownika
la la la - 2013-04-25 11:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moją dyrektorką w sklepie była kasjerka z Carrefoura ;]
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2013-04-28 10:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centro , to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowczo odracam prace w tej firmie.. zwykły sprzedawca zarabia 1300zl brutto za takie pieniadze pracowac w takim syfie ? płacą bardzo mało ... a wymagają cudów... Dziewczyny i Chłopacy nie pchajcie sie tam !! szkoda waszych nerwów i wgl.. brak słów..
zdjecie uzytkownika
centro - 2013-05-01 18:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No [usunięte przez moderatora] ... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!
zdjecie uzytkownika
wow - 2013-05-01 21:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty [usunięte przez moderatora] piszesz [usunięte przez moderatora] to chyba jedyna z nie wielu osób na stanowisku dyrektora która ma coś konkretnego do powiedzenia bo zna się na tym co robi czyli handlu opiniach itp zazdroszczę jej zespołowi bo z taka konkretna i zdecydowana osoba chciałoby się pracować .

zdjecie uzytkownika
on - 2013-05-02 00:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] widać,że to Ty sie sama bronisz,więc oszczędź obciachu,bo na prawdę jesteś tragiczną dyrektorką,a to,że wydaje ci się,że coś wiesz o handlu i tych twoich [usunięte przez moderatora] wyssanych opiniach reklamacyjnych to nie wszystko! [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Knot - 2013-05-02 07:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaak na opiniowaniu towaru to jest świetna!
Kiedyś dzwoniłem do niej w sprawie reklamacji torebki to dowiedziałem, się, że u niej nikt tego nie reklamował więc mam ją odrzucić, choć wada była ewidentna...
zdjecie uzytkownika
wariatka - 2013-05-02 22:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym żeby każdy człowiek, który wybiera się na rozmowę kwalifikacyjną wszedł na to forum, zanim wpakuje się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
ps. pozdrawiam wszystkich pracujących w centro i szukających roboty na boku (-;
zdjecie uzytkownika
centro.. - 2013-05-03 10:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba kto bardziej normalny na umysle to juz pracy dawno szuka zeby nie uzerac sie z dyrekotrami ktorzy umieja tylko na zapleczu siedziec lenie smierdzace
zdjecie uzytkownika
sprzedawca slask - 2013-05-04 16:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
centro i on- jesli chodzi o czestochowe to mylicie sklepy. w czewie trzeba uwazac, owszem ale nie na ta panne tylko ma [usunięte przez moderatora] tak tak wiem co pisze. na [usunięte przez moderatora] to albo rodzina albo baaardzo dobry znajomy. bo jak inaczej mozna takie dziecko dac na dyrektora? przeciez on nawet nie ma chyba jeszcze dowodu. kto pracuje na slasku ten wie o czym ja pisze. u nas bylo o tym glosno ale czasem ucichło. wiec jak ktos slusznie zauwazyl to dyrekrtorzy to albo dzieci albo kasjerki z carrefoura.
zdjecie uzytkownika
moro - 2013-05-04 19:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] to jeden z przydupasków regionalnej dlatego jest dyrektorem. jest ich w sumie czworo u nas. wszyscy o tym na slasku wiedza od dawna wiec teraz ten temat to jest juz nudny niestety. teraz mowi sie o czyms innym:) ludziki ze slaska wiedza o czym ja pisze:) [usunięte przez moderatora] nie polecam pracy na slasku na zadnym stanowisku bo szkoda czasu i nerwow. w sklepach odcietych od nas czyli bielsko, czest czy kk sie nie wypowiadam bo nie wiem o co tam chodzi ale pozostale to tragedia. sprzedawcy maja ze sobą kontakt i wiemy co sie dzieje. sami pomyslcie: albo kasjerka z carefoura, albo dziecko wyciągnięte z kołyski albo ... zwykly sprzedawca z ccc to u nas dyrektorzy.
zdjecie uzytkownika
majka - 2013-05-04 19:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel do [usunięte przez moderatora] jesli ktoś robi ci koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jakiś facet a jest ich niewielu u nas na slasku bo tylko trzech: Hmmm ktoś napisał wczesniej :" No [usunięte przez moderatora] z Czestochowy... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!" Hmmmm słowo inteligetny zdradza ze to koleś!!!! a myslalam ze to baby sa tylko takie podłe.
zdjecie uzytkownika
gggggggg - 2013-05-04 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo ludziska, a jak tam nowy Regionalny nad morzem. Właśnie awansowałam i chce wiedzieć na czym stoję...
zdjecie uzytkownika
na szczescie byly pracownik - 2013-05-04 22:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] a potem sie wyzywasz na forum za swoj brak wiedzy. Cała polska dzwoni do tej dziewczyny po rady i niby jest git, dziekujemy a potem ktoś z zazdrosci pisze ze hohoho jakie to te opinie nie sa zle. mnie pomogła nie raz, nie dwa i nie odczyłam zadnej zawisci z jej strony. ktoś napisał już wczesnej: [usunięte przez moderatora] we własne gniazdo! i tak jest w tej firmie. dyrektorzy z zadrosci sa zli i zawistni. jak czegos potrzebuja to dzwonia, sie usmiechaja a potem noz w plecy. Mam nadzieje ze czyta to forum i wypnie teraz na was wszystkich tyłek. ja juz nie wytrzymalam tej atmosfery. to co sie działo od jakiegos czasu to juz przechodzilo ludzkie pojecie. i nie tylko na slasku jest tak tragicznie. i nie tylko miedzy dyrektorami. u nas wcale nie jest lepiej. dyrektorzy i kierownicy odchodza i dchodzic beda dalej. firma nie jest ich juz w stanie zatrzymac. pracuja i zaciskaja zeby. jak juz znajda inna prace- do widzenia.trzymam kciuku za was. nie dajcie sie.
zdjecie uzytkownika
s - 2013-05-04 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] jesli czyta Pani to forum to wlasnie czas aby otworzyc oczy I zobaczyc jak ogromna jest rotacja w firmie to nie jest normalne.Ludzie ktorzy mogliby zrobic cos dla Fiemy bo maja pojecie to odchodza lub szukaja nowej pracy lub sa zwalniani bo maja inne zdnie np.od regionalnych ,dyrektorow
traci Pani naprawde Super EKIPE KTORA TO ZARABIA KUPE KASY DLA FIRMY. A tak marginesie wspomne ze barzo duzo tu wpisow I opinii ze slaska Moze warto blizej przyjrzec sie temu regionowi bo chyba tam cos nie gra
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
63 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o / Centro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x