Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o C-Trade Sp. zo.o

zdjecie uzytkownika
kaska!!!! - 2013-04-11 08:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szuja to chyba nafurana jest bo jak inaczej tlumaczyc zaburzenia osobowosc i zmiany nastrojów!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
cccc - 2013-04-11 18:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam wielka nadzieje ze szuja ze Świdnicy wyleci.
Trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
jedyna taka - 2013-04-12 01:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna z wielu - 2013-03-12 12:20:21

Brawo, dla Doroty.

Może ktoś w końcu utrze im nosa.

Dorota dostawała telefony od regionalnego, a ja jako kierowniczka zmiany dostawałam od samego rana telefony od NOWEJ DYREKTORKI, ledwo wybiła godzina 8 rano, wchodziłam do biura i już telefon dzwonił, co robisz, jak dostawa, czy przyjęta, ile kartonów, czego itd. W ciągu kilku pierwszych godzin pracy było kilka telefonów. Kiedy nie było mnie w biurze bo pracowałam na sali sprzedaży wracałam i ze swojego PRYWATNEGO nr musiałam oddzwaniać do szanownej PANI DYREKTOR i 15 min referat przez tel co sie dzieje na sklepie, jak wskaźniki, jaki utarg itd. A na koniec miesiąca rachunek za mój prywatny nr wynosił 280 zł, bo oczywiście telefon służbowy miała przy sobie Pani DYREKTOR. Jeśli nie odbierałam, bo już miałam dosyć tych codziennych kontroli, mówię wam, czułam się jak upośledzona, która nie wie co ma robić, pracując dłużej od Szanownej PANI DYREKTOR, to dzwoniła tak długo i tyle razy aż sie odebrało albo oddzwoniło. A jeśli JA zadzwoniłam do Pani Dyrektor , która miała akurat dzień wolny to dostawałam takie [usunięte przez moderatora]. że w pewnym momencie to zastanawiałam się "do kogo mam zadzwonic?". Problem z UPOSEM to musiałam dzwonić ze swojego prywatnego telefonu bo oczywiście służbowy miała PANI DYREKTOR przy[usunięte przez moderatora]Niedziałający UPOS to brak internetu, no a jak brak internetu to brak dostępu do meili, a meile to świętość w tej firmie, brak telefonu wewnętrznego, bo telefon był internetowy, do nikogo nie można było zadzwonić aby poinformować o problemach w skkelpie. Hmmm wiece co wam radze? Zostawiać tel prywatne w domu albo nie przyznawać się ze macie na abonament.Grafik na marzec jaki jest dowiadywałyśmy się 28 lutego i to jeszcze z łaska, bo Pani dyrektor akurat tego dnia miała wolne. Zostałam zwolniona w piątek, a w sobote już była nowa kierowniczka na moje miejsce. I to kelnerka z pizzerii w galerii, w której stołowała się NOWA PANI DYREKTOR, chyba się dobrze zaprzyjaźniły hahahaha. Tak jak mówicie, szkolenia BHP były i chyba nadal są fikcyjne, bo tylko dostajesz kwestionariusz do podpisania i to całe szkolenie. Sufit wali się na głowe, halogeny nie działają na 1/3 sklepu i DIANA nic sobie z tego nie robi, no bo przecież taki ma wizerunek firma wobec klienta. Przyszedł meil odgórnie że kierownictwo ma robić rewizje torebek sprzedawcom. Żenada.pl, jakim prawem się pytam? Firma ma Cię za złodzieja, co ja do tej torebki schowam? Buty, kozaki zimowe??? Jeszcze trochę i nie pozwolą mam przychodzić z gotówka do pracy albo dawać swój portfel do przeliczenia ile mamy w nim pieniędzy bo będzie zaraz ze z kasy sobie dziewczyny pobrały. Koszulki pracownicze, które powinniśmy mieć raz na trzy miesiące, jak sie dostało na otwarciu tak już mija rok i nowych nie dostaliśmy, a jak personel się zmenia to koszulki noszą jedna po drugiej. Buty pracownicze również należą się raz na pół roku, a kiedy mija już ten okres to ani Pani kierownik ani NOWA PANI DYREKTOR nie wie czy się owe buty pracownikowi należą. A w procedurach FIRMY CENTRO jest jasno napisane na ten temat. Grafik, sto razy mieniany, inny jest dla regionalnego inny dostaja pracownicy. Pani kierownik na papieroska może wyjść co kilkanaście minut, pracownik palący już nie. No ale pamiętajcie, co wolno wojewodzie to nie tobie..... kasztelanie. Przenoszenie kartonów z jednego konca sklepu, w drugi, ale o tym już pisałam, przekładanie butów z gondoli na gondole, TWOJA wizja nie zawsze musi byc wizją PANI DYREKTOR. A nawet jak ma wizję PANI DYREKTOR to zmenia ją co dziesięć minut. A Ty jak ten robot całe swoje 8h w pracy przekładasz te kartony z miejsca na miejsce. W weekendy jest tylko sprzedaż, zero jakiegokolwiek przekładania ale czasami PANI kierownik wpadnie na pomysł czyszczenia pawlaczy, przy pomocy drabiny. I cały weekend skaczesz po tej drabinie i porządkujesz pawlacze. Ale Pracownicy co za dużo wiedzą bo pracują juz ok roku, są zwalniani, no chyba że podlizują sie NOWEJ PANI DYREKTTOR, przy pomocy dużej tubki wazeliny. Oj można by było tak pisać i pisać na temat tego co się dzieje na sklepach, ale czy Pani DIANA tego nie wie? Przecież są kamery HD na sklepach? Uważajcie na te barachło.

Pozdrawiam
Kelnerka... ale jaka... nie tylko prace po tobie ma, hahaha :D Jak to napisałaś, kij ma dwa końce :*
zdjecie uzytkownika
jedyna taka - 2013-04-12 02:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyna taka - 2013-04-12 01:48:46

jedna z wielu - 2013-03-12 12:20:21

Brawo, dla Doroty.


Może ktoś w końcu utrze im nosa.


Dorota dostawała telefony od regionalnego, a ja jako kierowniczka zmiany dostawałam od samego rana telefony od NOWEJ DYREKTORKI, ledwo wybiła godzina 8 rano, wchodziłam do biura i już telefon dzwonił, co robisz, jak dostawa, czy przyjęta, ile kartonów, czego itd. W ciągu kilku pierwszych godzin pracy było kilka telefonów. Kiedy nie było mnie w biurze bo pracowałam na sali sprzedaży wracałam i ze swojego PRYWATNEGO nr musiałam oddzwaniać do szanownej PANI DYREKTOR i 15 min referat przez tel co sie dzieje na sklepie, jak wskaźniki, jaki utarg itd. A na koniec miesiąca rachunek za mój prywatny nr wynosił 280 zł, bo oczywiście telefon służbowy miała przy sobie Pani DYREKTOR. Jeśli nie odbierałam, bo już miałam dosyć tych codziennych kontroli, mówię wam, czułam się jak upośledzona, która nie wie co ma robić, pracując dłużej od Szanownej PANI DYREKTOR, to dzwoniła tak długo i tyle razy aż sie odebrało albo oddzwoniło. A jeśli JA zadzwoniłam do Pani Dyrektor , która miała akurat dzień wolny to dostawałam takie zj...... że w pewnym momencie to zastanawiałam się "do kogo mam zadzwonic?". Problem z UPOSEM to musiałam dzwonić ze swojego prywatnego telefonu bo oczywiście służbowy miała PANI DYREKTOR przy d.... Niedziałający UPOS to brak internetu, no a jak brak internetu to brak dostępu do meili, a meile to świętość w tej firmie, brak telefonu wewnętrznego, bo telefon był internetowy, do nikogo nie można było zadzwonić aby poinformować o problemach w skkelpie. Hmmm wiece co wam radze? Zostawiać tel prywatne w domu albo nie przyznawać się ze macie na abonament.Grafik na marzec jaki jest dowiadywałyśmy się 28 lutego i to jeszcze z łaska, bo Pani dyrektor akurat tego dnia miała wolne. Zostałam zwolniona w piątek, a w sobote już była nowa kierowniczka na moje miejsce. I to kelnerka z pizzerii w galerii, w której stołowała się NOWA PANI DYREKTOR, chyba się dobrze zaprzyjaźniły hahahaha. Tak jak mówicie, szkolenia BHP były i chyba nadal są fikcyjne, bo tylko dostajesz kwestionariusz do podpisania i to całe szkolenie. Sufit wali się na głowe, halogeny nie działają na 1/3 sklepu i DIANA nic sobie z tego nie robi, no bo przecież taki ma wizerunek firma wobec klienta. Przyszedł meil odgórnie że kierownictwo ma robić rewizje torebek sprzedawcom. Żenada.pl, jakim prawem się pytam? Firma ma Cię za złodzieja, co ja do tej torebki schowam? Buty, kozaki zimowe??? Jeszcze trochę i nie pozwolą mam przychodzić z gotówka do pracy albo dawać swój portfel do przeliczenia ile mamy w nim pieniędzy bo będzie zaraz ze z kasy sobie dziewczyny pobrały. Koszulki pracownicze, które powinniśmy mieć raz na trzy miesiące, jak sie dostało na otwarciu tak już mija rok i nowych nie dostaliśmy, a jak personel się zmenia to koszulki noszą jedna po drugiej. Buty pracownicze również należą się raz na pół roku, a kiedy mija już ten okres to ani Pani kierownik ani NOWA PANI DYREKTOR nie wie czy się owe buty pracownikowi należą. A w procedurach FIRMY CENTRO jest jasno napisane na ten temat. Grafik, sto razy mieniany, inny jest dla regionalnego inny dostaja pracownicy. Pani kierownik na papieroska może wyjść co kilkanaście minut, pracownik palący już nie. No ale pamiętajcie, co wolno wojewodzie to nie tobie..... kasztelanie. Przenoszenie kartonów z jednego konca sklepu, w drugi, ale o tym już pisałam, przekładanie butów z gondoli na gondole, TWOJA wizja nie zawsze musi byc wizją PANI DYREKTOR. A nawet jak ma wizję PANI DYREKTOR to zmenia ją co dziesięć minut. A Ty jak ten robot całe swoje 8h w pracy przekładasz te kartony z miejsca na miejsce. W weekendy jest tylko sprzedaż, zero jakiegokolwiek przekładania ale czasami PANI kierownik wpadnie na pomysł czyszczenia pawlaczy, przy pomocy drabiny. I cały weekend skaczesz po tej drabinie i porządkujesz pawlacze. Ale Pracownicy co za dużo wiedzą bo pracują juz ok roku, są zwalniani, no chyba że podlizują sie NOWEJ PANI DYREKTTOR, przy pomocy dużej tubki wazeliny. Oj można by było tak pisać i pisać na temat tego co się dzieje na sklepach, ale czy Pani DIANA tego nie wie? Przecież są kamery HD na sklepach? Uważajcie na te barachło.


Pozdrawiam
Kelnerka... ale jaka... nie tylko prace po tobie ma, hahaha :D Jak to napisałaś, kij ma dwa końce :*
Jak se pościelesz tak się wyśpisz, miej tylko do siebie pretensje!!! Pracownik-kocha Centro, zwolniony-nienawidzi!!! Może najpierw warto zacząć od siebie???
zdjecie uzytkownika
Zyczliwa - 2013-04-12 22:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocha nienawidzi. co za prymityw to pisal Cala prawda o centro ......bagno[usunięte przez moderatora]pracy z szuja na czele ktora za swoje nieudane malzenstwo wyzywa sie bo tylko to jej pozostalo
zdjecie uzytkownika
123 i już!!! - 2013-04-12 23:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] sie od Diany,bo nawet jej nie znacie,a wypisujecie szmatławe bzdury,a trzeba było wiedzieć jakie w Centro było bagno zanim ona się pojawiła!!szybko byście odczuli jej brak i cieńko piszczeli jakby jej w tej firmie nie było!!!jest o 3 dekady lepiej wszystko zorganizowane odkąd Diana rządzi!!!tak wiadomo,że jak jest kontrola to już jest bee..ale jak samowolka i lenistwo do git..za leżenie to kasę jako stróż nocny na budowie możecie dostać!to [usunięte przez moderatora] tam,ale potem nie płakać za Centro i wspominac jak to tam dobrze było!!!!HA!Handel to handel i tyle!wygrywają najsilniejsi!miękie wafelki to w sklepie na półce w spożywczaku a nie w Centro!
zdjecie uzytkownika
wo - 2013-04-13 20:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wypisuje takie rzeczy jak powyżej ten nie wie w ogóle co pisze i o co chodzi w tej korporacji. to ona odpowiada ze rotacje. potrafi bardzo skutecznie manipulować ludzmi, siac plotki wierzyc w nie, zwalniać na podstawie pomówień mówiac jednocześnie "nie wierze w plotki".śmiech na sali. kto pracuje w centrali - ten wie.ona ma dwa oblicza i to jest niestety odrażające. i tutaj się przemilcza "pewne" tematy zeby sie tylko nie narazić. to wszystko.
zdjecie uzytkownika
cx - 2013-04-13 20:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaaa i dlatego jest prowadzona rekrutacja w tym rejonie. taaa jest super kiedy przyjeżdza regionalny to jest git i czyściutko. ruda udaje ze sie zna i wysyła maile do centrali w taki sposób by wszystko "wyglądało" dobrze a nie jest. i to bardzo nie jest. a kiedy regionalny odjeżdza to robi "swoje", olewa kompletnie sytuacje i to w taki sposób ze włos sie jeży na głowie. Zróbcie z tym porządek w końcu!!!!
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-04-13 21:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są zwolnienia i ponowna zmiana umów,z całego etatu na 3/4 za 1300zł brutto?!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pr. - 2013-04-13 23:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za:) mam nadzieję ze to "coś" rude i plątające się po sklepie - donosicielkę marzącą o tym by kogoś wywalić zwolnić donieść zakompleksioną zawistną "by w końcu być na szczycie" kłamliwą bez zasad - wywalą !!! ale co jak co - w pisaniu fałszywych i nieprawdziwych maili do centrali to jedyne co potrafi zrobić. ona po prostu nie mogła tego znieść że poprzednia dyrektorka była od niej o niebo lepsza, bardziej profesjonalna i "normalna" w stosunku do wszystkich. "to rude straszydło" w tych swoich kompleksach, kłamstwach i knuciu po katach - już sie gubi. mam nadzieje ze juz niedługo. diana - otwórz oczy!!!!!!! zapytaj ją np. o zwroty....
zdjecie uzytkownika
XxX - 2013-04-15 23:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz? sprzedawca na 3/4 etatu- 1200 zł brutto :/
zdjecie uzytkownika
metro - 2013-04-16 09:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz proszę o rzetelne info ile po zmianach ma:
kiero dyro administrator i sprzedawca ?
zdjecie uzytkownika
1234 i już!!!:-D - 2013-04-16 12:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
123 i już!!! - 2013-04-12 23:36:51

Czyzby Ania z Krakowa się wypowiedziała...Poczekaj, aż Ty się zużyjesz :-)
Co było jak jej nie było? Nie za super ale firma powstawała więc miała do tego prawo, a teraz 1 000 000 pomysłów na minute, a Ty [usunięte przez moderatora] je realizuj, w końcu od czego tu jesteś. Firma powinna miec jeden sklep testowy i na nim przeprowadzać próby, a nie pomysł...i cała Polska leci z koksem bo to pewnie zajebisty pomysł. Który będzie zajebisty do jutra, max dwa dni :-D

Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
centro - 2013-04-16 21:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pr. - 2013-04-13 23:10:24

jestem za:) mam nadzieję ze to "coś" rude i plątające się po sklepie - donosicielkę marzącą o tym by kogoś wywalić zwolnić donieść zakompleksioną zawistną "by w końcu być na szczycie" kłamliwą bez zasad - wywalą !!! ale co jak co - w pisaniu fałszywych i nieprawdziwych maili do centrali to jedyne co potrafi zrobić. ona po prostu nie mogła tego znieść że poprzednia dyrektorka była od niej o niebo lepsza, bardziej profesjonalna i "normalna" w stosunku do wszystkich. "to rude straszydło" w tych swoich kompleksach, kłamstwach i knuciu po katach - już sie gubi. mam nadzieje ze juz niedługo. diana - otwórz oczy!!!!!!! zapytaj ją np. o zwroty....
jedna lepsza od drugiej... widać wszystkie te panie dyrektorki- psia mać o siedmiu boleści są takie rozgarnięte! Ale co tam.. normalny człowiek poniewierany jak pies nie wytrzyma... przychodzi taka pani 8 godzin siedzi na tyłku czyta te same wiadomości na poczcie- tłumaczy z polskiego na polski bo przecież za pierwszym razem nie zrozumie... wyjdzie na chwilę na sklep aby cytuję: bączki popuszczać- bo jak się przecież [usunięte przez moderatora] kfc i świństwa to się ma problemy- ale przecież istnieją różne ziółka to się te ziółka pije... i się idzie do domu... oczywiście ciągłe zmiany...a pani dyrektor taka zarobiona jest, że nie ma pomysłu gdzie ten badziew upchnąć a jak już ruszy tłusty tyłek, to[usunięte przez moderatora]buty na sklpie dziesięć rzeczy zacznie, nic nie skończy i idzie do domu oczekując oczywiście, że ktoś za nią to zrobi... ale żeby któryś z pracowników taki syf po sobie zostawił to by była tragedia... smsy z głupimy pytaniami to norma o każdej porze dnia i nocy- to nic, że człowiek ma wolny dzień... jak się nie chce to się wymianę butów robi nie nabijając na kase zwrotu... bo przecież pani dyrektor może... to nic, że całe centrum dudni, że zwolniona z innych prac za [usunięte przez moderatora] za złodziejstwo... to nic w centro ma ciepła posadkę... nic nie potrafi.. za grosz smaku, pomysłu jak co ma wyglądać... dziewczyny robią za nią wszystko... ale koleżaneczki z innych sklepów phi.. dyrektorki też "wykształcone"... nie potrafią zdjęcie do exela wkleić... jak takie osoby mogą pracować... nie rozumiem tego... firma z tak "inteligentną i pracowitą" kadrą dyrektorską daleko nie zajdzie... szkoda słów...
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-04-18 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z powyższym, u nas na sklepie nasze wykształcone kierownictwo nawet reklamacji nie potrafi rozpatrzyć i za każdym razem jest telefon do innego sklepu, albo wymiana dla wszystkich zeby nie trzeba bylo prosić innej dyrektorki o opinie, żenada
zdjecie uzytkownika
hula - 2013-04-18 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim piszesz ??? Hi, hi bo chyba się domyślam...Daj pierwszą literę imienia i nazwiska.
zdjecie uzytkownika
PSIKUS - 2013-04-19 16:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest to samo, to chyba taki centrowski zwyczaj. Przychodzi klient, oburzony, awantura i co?... dzwoń do częstochowy! bo pani dyrektor nie wie co powiedziec bo prawa handlowego ni w zab nie zna
zdjecie uzytkownika
skromna!!!!!!!!!!!!! - 2013-04-20 20:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale beatka zawsze pomoze ....uwazaj na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona robi ci kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale tak to jest taka osoba jak ty powinna trzymac to wszystko ...kompetencje inteligencja i jeszcze kobieta na poziomie.......a ona takich osob nie trawi.......bo to burak ze słoma w butach i białym nosie.....
zdjecie uzytkownika
Mańka - 2013-04-23 12:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to ze nie masz zycia prywatnego w tej firmie i nie doceniaja Twojej osoby....
zdjecie uzytkownika
gagłębie - 2013-04-23 13:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają kierowników do sosnowca ciekawe dlaczego ......
zdjecie uzytkownika
leśna dama - 2013-04-23 15:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam idzie w konkursie ?
zdjecie uzytkownika
iwa - 2013-04-23 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to dlaczego?Bo w Sosnowcu nikt nie wytrzymuje.Mieli dobrą załogę ,to odeszła do innych NORMALNYCH firm.Teraz dziękuję,że mnie z Sosnowca zwolnili,na tą chwilę pewnie bym w psychiatryku była.Kto tam pracuje ,lub pracował wie dlaczego :).LUDZISKA Z SOSNOWCA-NIE DAJCIE SIĘ.
zdjecie uzytkownika
...grzeczna... - 2013-04-24 11:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt długo nie wytrzyma z dyrektorem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
zizi - 2013-04-24 20:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, A jak sytuacja w Sączu? Kto tam zarządza, pracuje? Da się wytrzymać? Są zwolnienia? Warto starać się tam o pracę??
zdjecie uzytkownika
przyjaciel - 2013-04-25 07:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm nie tylko w sosnowcu ich ma;) jeszcze w co najmniej dwoch innych sklepach. Jak by to powiedziec? centro to jedna wielka rodzina. Bo jak wytlumaczyc fakt ze dyrektor regionalny do swojego podwładnego mówi:
[usunięte przez moderatora] ? cos tu jest nie halo. Dyrektorzy zatrudniani sa po znajomosci. Kierownicy czasem również. wiekszosc z nich wogole nie miala wczesniej zadnych doswiadczen kierowniczych w poprzednich pracach. Zapytajcie swoich gdzie wczesniej pracowali zanim trafili do centro i na jakich stanowiskach... kopara do ziemi
zdjecie uzytkownika
la la la - 2013-04-25 11:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moją dyrektorką w sklepie była kasjerka z Carrefoura ;]
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2013-04-28 10:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centro , to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanowczo odracam prace w tej firmie.. zwykły sprzedawca zarabia 1300zl brutto za takie pieniadze pracowac w takim syfie ? płacą bardzo mało ... a wymagają cudów... Dziewczyny i Chłopacy nie pchajcie sie tam !! szkoda waszych nerwów i wgl.. brak słów..
zdjecie uzytkownika
centro - 2013-05-01 18:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No [usunięte przez moderatora] ... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!
zdjecie uzytkownika
wow - 2013-05-01 21:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty [usunięte przez moderatora] piszesz [usunięte przez moderatora] to chyba jedyna z nie wielu osób na stanowisku dyrektora która ma coś konkretnego do powiedzenia bo zna się na tym co robi czyli handlu opiniach itp zazdroszczę jej zespołowi bo z taka konkretna i zdecydowana osoba chciałoby się pracować .

zdjecie uzytkownika
on - 2013-05-02 00:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] widać,że to Ty sie sama bronisz,więc oszczędź obciachu,bo na prawdę jesteś tragiczną dyrektorką,a to,że wydaje ci się,że coś wiesz o handlu i tych twoich [usunięte przez moderatora] wyssanych opiniach reklamacyjnych to nie wszystko! [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Knot - 2013-05-02 07:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaak na opiniowaniu towaru to jest świetna!
Kiedyś dzwoniłem do niej w sprawie reklamacji torebki to dowiedziałem, się, że u niej nikt tego nie reklamował więc mam ją odrzucić, choć wada była ewidentna...
zdjecie uzytkownika
wariatka - 2013-05-02 22:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym żeby każdy człowiek, który wybiera się na rozmowę kwalifikacyjną wszedł na to forum, zanim wpakuje się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
ps. pozdrawiam wszystkich pracujących w centro i szukających roboty na boku (-;
zdjecie uzytkownika
centro.. - 2013-05-03 10:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba kto bardziej normalny na umysle to juz pracy dawno szuka zeby nie uzerac sie z dyrekotrami ktorzy umieja tylko na zapleczu siedziec lenie smierdzace
zdjecie uzytkownika
sprzedawca slask - 2013-05-04 16:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
centro i on- jesli chodzi o czestochowe to mylicie sklepy. w czewie trzeba uwazac, owszem ale nie na ta panne tylko ma [usunięte przez moderatora] tak tak wiem co pisze. na [usunięte przez moderatora] to albo rodzina albo baaardzo dobry znajomy. bo jak inaczej mozna takie dziecko dac na dyrektora? przeciez on nawet nie ma chyba jeszcze dowodu. kto pracuje na slasku ten wie o czym ja pisze. u nas bylo o tym glosno ale czasem ucichło. wiec jak ktos slusznie zauwazyl to dyrekrtorzy to albo dzieci albo kasjerki z carrefoura.
zdjecie uzytkownika
moro - 2013-05-04 19:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] to jeden z przydupasków regionalnej dlatego jest dyrektorem. jest ich w sumie czworo u nas. wszyscy o tym na slasku wiedza od dawna wiec teraz ten temat to jest juz nudny niestety. teraz mowi sie o czyms innym:) ludziki ze slaska wiedza o czym ja pisze:) [usunięte przez moderatora] nie polecam pracy na slasku na zadnym stanowisku bo szkoda czasu i nerwow. w sklepach odcietych od nas czyli bielsko, czest czy kk sie nie wypowiadam bo nie wiem o co tam chodzi ale pozostale to tragedia. sprzedawcy maja ze sobą kontakt i wiemy co sie dzieje. sami pomyslcie: albo kasjerka z carefoura, albo dziecko wyciągnięte z kołyski albo ... zwykly sprzedawca z ccc to u nas dyrektorzy.
zdjecie uzytkownika
majka - 2013-05-04 19:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel do [usunięte przez moderatora] jesli ktoś robi ci koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jakiś facet a jest ich niewielu u nas na slasku bo tylko trzech: Hmmm ktoś napisał wczesniej :" No [usunięte przez moderatora] z Czestochowy... Mozna sie na niej niezle przejechac! Niby koleżanka, a tylko pokażesz przy niej że jesteś odrobinę inteligentny to Cie wykosi ze strachu przed utrata swojej pozycji! Słoma z butów wystaje jak ktos napisał!" Hmmmm słowo inteligetny zdradza ze to koleś!!!! a myslalam ze to baby sa tylko takie podłe.
zdjecie uzytkownika
gggggggg - 2013-05-04 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo ludziska, a jak tam nowy Regionalny nad morzem. Właśnie awansowałam i chce wiedzieć na czym stoję...
zdjecie uzytkownika
na szczescie byly pracownik - 2013-05-04 22:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] a potem sie wyzywasz na forum za swoj brak wiedzy. Cała polska dzwoni do tej dziewczyny po rady i niby jest git, dziekujemy a potem ktoś z zazdrosci pisze ze hohoho jakie to te opinie nie sa zle. mnie pomogła nie raz, nie dwa i nie odczyłam zadnej zawisci z jej strony. ktoś napisał już wczesnej: [usunięte przez moderatora] we własne gniazdo! i tak jest w tej firmie. dyrektorzy z zadrosci sa zli i zawistni. jak czegos potrzebuja to dzwonia, sie usmiechaja a potem noz w plecy. Mam nadzieje ze czyta to forum i wypnie teraz na was wszystkich tyłek. ja juz nie wytrzymalam tej atmosfery. to co sie działo od jakiegos czasu to juz przechodzilo ludzkie pojecie. i nie tylko na slasku jest tak tragicznie. i nie tylko miedzy dyrektorami. u nas wcale nie jest lepiej. dyrektorzy i kierownicy odchodza i dchodzic beda dalej. firma nie jest ich juz w stanie zatrzymac. pracuja i zaciskaja zeby. jak juz znajda inna prace- do widzenia.trzymam kciuku za was. nie dajcie sie.
zdjecie uzytkownika
s - 2013-05-04 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] jesli czyta Pani to forum to wlasnie czas aby otworzyc oczy I zobaczyc jak ogromna jest rotacja w firmie to nie jest normalne.Ludzie ktorzy mogliby zrobic cos dla Fiemy bo maja pojecie to odchodza lub szukaja nowej pracy lub sa zwalniani bo maja inne zdnie np.od regionalnych ,dyrektorow
traci Pani naprawde Super EKIPE KTORA TO ZARABIA KUPE KASY DLA FIRMY. A tak marginesie wspomne ze barzo duzo tu wpisow I opinii ze slaska Moze warto blizej przyjrzec sie temu regionowi bo chyba tam cos nie gra
zdjecie uzytkownika
hm - 2013-05-04 23:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ludzie bylam tylko wolnym słuchaczem od jakiegos czasu jak to sie mowi ale musze zabrac glos teraz. i to w obronie. tez mam nadzieje ze dyrektorka z czewy czyta te opinie chociaz wg mnie ona pracuje w sklepie w poczesnej a nie w czestochowie. ale to juz maly szczegol. moze ja cos pomylilam. albo przegapiłam. jestem osobka ktora chyba jako nie liczna dzowni do niej tak czesto ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze mi pomogla. i nie tylko mnie samej. jak dzwonia moje kierowniczki to tez mowi co i jak a jak nie potrfaimy przez tel powiedziec o co nam biega to mowi zeby foto wyslac zeby jakis bredni nie popisac ludziom. i tak robimy bo przez tel wyjasnic rzeczywiscie sie nie da o co tym ludziom chodzi w tych reklamacjach. i mowi co tam wie. byl problem z nieletnim ktory kupil buty potem matka starszyla sadem. zadzownilismy: na biegu jak prawnik powiedziala jakie podjescie ma do tego kodeks cywilny jesli naprawde bedzie jakies halo. czy ktos z was wie co to jest bawela merecyzowana czy coś? jak zaczela mi tłumaczć ze to baweła która w jakims tam procesie coś tam ze zasada jest jakąs traktowana i ze potem jest taka i owaka i ze to plus bo cos tam to głupio bylo mi powiedziec zeby powtórzyla raz jeszcze. wiec jesli ktos pisze ze sie nie zna to chyba on sam nie wie co pisze. albo pisze to z zawisci i zazdrosci bo jest czego. porzadnie komus zalazłas [usunięte przez moderatora] za skórę ale jesli sie nalezoło to bardzo dobrze. [usunięte przez moderatora] chamstwo ukrucic. i ja tez zrozumialam ze to pisal facet, nie baba. mam nadzieje ze wypowie ze kazdy dyrektor ktoremu pomagasz a pan który cię obraził straci prace.
zdjecie uzytkownika
Knot - 2013-05-04 23:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tu wszyscy ładnie błyszczą inteligencją, na takich osobnikach Centro stoi :D
zdjecie uzytkownika
klimatyzacja - 2013-05-06 09:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy u was tez nigdy nie serwisowano klimatyzacji? skutkiem nie czyszczenia klimy jest kaszel. Jeśli macie podobne objawy to piszcie. Trzeba coś z tym zrobić. podobno można dostać niezłe odszkodowanie za chorobę nabytą w pracy.
zdjecie uzytkownika
opi - 2013-05-06 18:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hallo a może zwrócicie uwagę co dzieję się w Świdnicy!!!!!!!!!!!
Jak Pani dyrektor kręci wałeczki.Powinien się ktoś tym zainteresować.Może warto.
zdjecie uzytkownika
zaq - 2013-05-08 00:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam to jest śmieszne co odpisują na reklamacje przeczytajcie sami!! Jak pani kierownik sama stwierdziła że nie konserwowałem nie pastowałem obuwia?i jak mam używać jak to buty jesienne były ocieplane futerkiem.Raz pisze Pan raz Pani.Sprawe zgłosze do rzecznika praw konsumenta buty kupione pod koniec lutego nie noszone codziennie i sie rozkleiły lewy i prawy.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gun - 2013-05-08 20:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać Centro posiada nadal "bardzo inteligentnych" dyrektorów i dyrektorki.... żenada jak nic:D całe szczęście ze ja juz tam nie pracuje i nawet wstyd wspominać ze człowiek pracował jako dyrektor w takiej "cudnej" firmie
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-05-08 23:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdym sklepie jest ta sama historia... dyrektorki [usunięte przez moderatora] które noszą buty odstawiają na półkę i stwierdzają, że nie wiedziały, że źle robią :) [usunięte przez moderatora] na każdym kroku teksty- na Twoje miejsce znajdzie się ktoś- zastanów się czy lubisz tę pracę- nie wiesz kiedy czeka Cię zwolnienie z pracy! Wypowiedzenie możesz otrzymać z dnia na dzień... to nic, że robisz nadgodziny, to nic, że dajesz z siebie 300% i wykonujesz wszystko za nią, że ciągasz tony kartonów bez chwili przerwy... zwroty, inwentaryzacja- praca w godzinach NOCNYCH ZA DARMO!!! Pani dyrektor nie potrafi zdjęcia do exela wkleić... nie potrafi stopki w poczcie wstawić... reklamacji się nie che rozpatrywać to najlepiej wszystkie odrzucać albo jak się nie ma czasu pojechać do szewca to trzeb a zrobić zwrot gotówki... pracuj centrusiu pilnie... na kolanach sprzątaj, układaj, w pocie czoła przebudowuj sklep a zostaniesz doceniony tym, że Pani phi dyrektor( na dyrektora trzeba mieć wykształcenie i inteligencję) wręczy Ci świstek jak dla śmiecia tłumacząc- że są cięcia a następnego dnia już ma nową osobę na Twoje miejsce! Ale wecie co niech żyją Suwałki:) dramat... po prostu dramat...
zdjecie uzytkownika
wariatka - 2013-05-13 20:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie uciekajcie z CENTRO !!!!! tyle w tym temacie...
zdjecie uzytkownika
rawr - 2013-05-15 12:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z finalistów kwietniowego konkursu dostał w ogóle obiecaną premię?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza rozmowa prowadzona w miejscu,które kompletnie się do tego nie nadawało. Kolejna z dyr.regionu przeprowadzana na zapleczu sklepu.umówiliśmy się na godzinę 15.00. w międzyczasie telefon o zmianie godziny (19.00 "odpowiednia" godzina na rekrutację).Spóźnienie dyr.regionu "tylko" 50min.Zapomniał powiedzieć przepraszam.
Pytania: Co by Pani zrobiła gdyby Pani złapała pracownika na kradzieży? Jaki ma Pani pomysł na poprawienie wyników? Jakiego zna Pani projektanta obuwia? Tyle pamiętam. Rozmowa zakończona po 21 w piątek. W sobotę o godzinie ósmej zaczynałam pracę.
zdjecie uzytkownika
rege - 2013-05-20 15:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tego samego zdania. Pani Diano lepiej wziąźć pod lupę Terytorialną M.... To na Śląsku są największe zwolnienia. Najczęściej to spowodowane tym że terytorialna kogoś nie lubi. Z tego co mi wiadomo to nigdzie nie ma takiej rotacji jak na śląsku. Mam nadzieję, że kiedyś otworzą się Wam oczy i w końcu zrobicie z Panią M porządek, bo moim zdaniem na takie stanowisko jest mało kompetentną osobą.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2013-05-20 18:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może ktoś mi obiecać, że w dniu kiedy zwolnią w końcu terytorialną napisze natychmiast o tym tutaj?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie C-Trade Sp. zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C-Trade Sp. zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert