brak logo

Servo

Łódź

Opinie o Servo

gość 2012-01-03 14:30:19
Servo Łódż firma dosyć porządna płacą na czas dają paczki na święta dla dzieci (a póżniej odtrącają równowartość paczki od styczniowych poborów).
Zastanawia tylko jedno,firma nowa bez skazy a wyczytałem że dyrektorem regionalnym na Olsztyn jest pierwszej klasy [usunięte przez moderatora],,pan,, [usunięte przez moderatora] który ma opinie tak straszną że szkoda słów.
Gdyby prezesi Servo ruszyli się zza biurek i zebrali opinie o tym człowieku to by im się włos na głowie zjeżył !!! WYSTARCZY WPISAĆ W INTERNECIE HASŁO TWARZE OLSZTYŃSKIEJ [usunięte przez moderatora] TO WYSKOCZY KILKASET TYTUŁÓW O TYM CZŁOWIEKU!!!
Ogólnie człowiek poprzedniej epoki na pewno ludzi poniewiera i [usunięte prze moderatora] CENI ZA DONOSZENIE !!!
POCZYTAJCIE O TYM CZŁOWIEKU CIEKAWA LEKTURA.
1
viper 2012-07-12 09:20:03
Zgadzam się z poprzednikiem, firma ogólnie super ale dyrektor w Olsztynie porażka stary [usunięte przez moderatora] nie liczą się dla niego ludzie którzy coś umieją a tylko jemu podobni czyli tacy co nic nie umieją a tylko potrafią donosić.Jeszcze chwila i w tym oddziale nie zostanie nikt wartościowy tylko sami kapusie,więc niech ktoś z Łodzi przejrzy w końcu na oczy i coś z tym zrobi bo ucierpi na tym wizerunek firmy.
1
Oficer 2012-11-08 22:59:38
To pasuje do obrazu firmy tam takich preferują, po za tym żenada kidyś było ok ale teraz jw
3
nnn 2013-06-11 17:39:38
Nie można wymagać nic dobrego ponieważ jeden z prezesów ma zawodowe wykształcenie w papierach i nie wiele wie o tym co się dziej w firmie to taki słup. Dyrektor finansowy wygodna dla prezesów bo biorą pod stołem kasę a ludzi okradają. Sami [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora] wie kogo ztarudnia lubi takie towarzystwo.
2
dupa 2013-11-25 23:00:38
kocham servo katowice błehehe
2
Andrzej 2013-11-27 08:53:32
Pracowałem w firmie Servo 2 lata. Bez licecji. Obiekt Chroniony dawniej Polopren w Zgierzu. Przyznam,że bym wrócił do tej Firmy.
1
alina 2013-12-13 16:24:39
nie polecam firmy Servo w Warszawie, pracownicy przez kierowniczkę traktowani są jak śmiecie, aha jeżeli chcecie utrzymać się w tej pracy jak najdłużej to wykonujcie swoją pracę jak najgorzej, własnie takich ludzi ceni kierowniczka, tych którzy są gorsi od niej, chociaż nie wiem czy można być gorszym od niej, kobieta nie zna się na niczym
11
PO_OL 2014-01-09 22:28:30
Olsztyn_rządzi ubek o nazwisku zbliżonym do nazwy ryby. coś na O :) a jego prawą ręką i podnóżkiem jest tez ubek kumpel O i zwie się jakoś na P :) ogólnie dobrali się jak w kopcu maku. poprzednią firmę w której pracowali prawie doprowadzili do bankructwa na rynku olsztyńskim.Masakra że Łódz ma gdzieś że opinia firmy w Olsztynie jest delikatnie mówiąc mizerna.
7
Zaniepokojony 2014-03-02 10:34:27
Centrala firmy niema pojęcia o tym co dzieje się w poszczególnych oddziałach. Brak inwestycji w pracownika (szkolenia, premie, system motywacyjny). to szeregowy pracownik zarabia pieniądze dla firmy i decyduje o jej wizerunku, więc warto przynajmniej zadbać o minimum. duży problem z dyrektorami regionalnymi, zachowują się jak "święte krowy". Polecam inwestycje w pracownika, socjal, motywację i szczegółowy nadzór kadry zarządzającej w terenie. Opinia kontrahenta firmy Servo. Pozdrawiam zainteresowanych
5
frodo 2014-03-29 22:44:11
Wspaniała firma Servo obiecywała na początek złote góry a po trzech latach skończyło się na wyliczaniu pieniędzy na spinacze biurowe .Oszczędności a pracownik to konieczne zło.Proszę przejrzeć na oczy panie prezesie Kur!!!
Nie ma pieniędzy na nic na najpilniejsze potrzeby !!!!!A pan dyrektor regionalny pan Bobiński jak nie zmieni swojego stosunku do pracowników to utopi się we własnym gównie , wielki mi kierownik z byłego TESCO PANIE KOLEGO WIĘCEJ POKORY I SZACUNKU DO PRACOWNIKÓW .ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE !!! KAPITAŁEM FIRMY SĄ LUDZIE .
10
konwojent 2015-01-09 19:11:18
wyzysk brak socjalu zero motywacji maksimum oszczednosci servo katowice
2
misiek 2015-02-19 18:18:35
no chyba nie mają, bo nikt nie napisał.. albo w sumie pracownicy nawet nie wiedza o istnieniu forum, tak też moż ebyć wydaje mi się, bo otstsnio nikt nei dodawał za dużo jakiś komentarzy odnośnie pracy czy samych warunków albo atmosfery, tylko pytania i pytania tak naprawde, no nie wiem co o tym myśleć.
3
konwojent 2015-03-08 17:39:03
tak panowie nie ma premii nie ma bonów wczasow pod grusza woda w lato od czasu do czasu wyliczana oczywiscie nawet na mundurówke czekasz po kilka miesiecy i udupiane godzin zebys nie zarobil za duzo czyli ponad 2 tys
3
Szymon 2015-03-11 23:59:26
Zobaczcie Gale sportów walki MMA takie jak UFC , KSW , oraz gale bokserskie za free dzięki programowi Live Stream Sport , pozdrawiam i podaję link
(usunięte przez administratora)
1
konwojent poznań 2015-03-22 16:15:26
Witam pracuje jakiś czas w Servo oddział Poznań,co do premi to nie ma czegoś takiego,nno chyba,że mają ją przydupaski dyspozytorów. Kierownik jest okey, troche nie ma pojęcia o tej robocie,ma za to super pomocników, dwoje dyspozytorów-robią co chcą,władza obsolutna,dwoje młodych gniewnych gówniarzy(byłych konwojentów). Pracujemy średnio 190-240 godzin miesięcznie. Stawka za godzine na rękę od 9 do 11 zł.
4
wawa 2015-03-27 15:38:59
To jest najgorsza firma w jakiej pracowałem, brak jakiegokolwiek socjalu, w tej firmie brakuje nawet na spinacze więc o czym my mówimy. A kierowniczka oddziału w wawie to osoba nie znająca się na niczym a mająca o sobie zdanie że jest najlepszym kierownikiem na świecie. NIE POLECAM tej firmy!!!!!!!!
3
konwojent wrocław 2015-05-14 15:30:59
A ja nie mam podstaw do narzekania. Pracuję w tej firmie od samego początku jak są we Wrocławiu czyli blisko już 3 lata i jestem zadowolony. W poprzednich firmach obiecywali różne rzeczy,a tutaj przynajmniej uczciwie mówią co i jak i tak też robią. Kasa też jest nie najgorsza.
1
wawa 2015-05-20 10:57:14
No nie wiem czy kasa jest niezła, jak ci płacą 1800zł w dwóch ratach.
4
Wroc_2015 2015-05-28 23:44:55
uczciwie mówią i tak też robią ..., to teraz nie muszę się już wybierać na noc kabaretową w Hali Stulecia :D
konwojent wrocław 2015-06-08 21:14:10
Mam w takim razie pytanie, czy kupić Tobie bilet na noc kabaretową??
ertgda 2015-07-07 18:59:34
W firmie dużo obiecują jednak nigdy nic z tego nie ma. Nie ma pieniędzy dosłownie na nic. J.w. brak jakiegokolwiek socjalu, brak podwyżek, premii a w dodatku śmieszne pieniądze wypłacane w dwóch ratach. Jedyny plus to to, że pieniądze są zawsze na czas.
3
Michał 2015-07-28 13:44:46
Czy wyjaśniona została sprawa dziwnej kradzieży w okolicach Swarzędza Oddział Poznań i kto za ten stan rzeczy odpowiada?
4
pracownik 2015-08-04 09:34:01
Zero motywacji 5 lat bez podwyżki 0 socjalu 2 umowy o prace i zlecenie
Tyraczka od rana do nocy Oszczędzają na czym się tylko da
Nie polecam
3
katowice 2015-08-04 10:06:16
Nie ma szans na żaden awans wbijcie to sobie do głowy
Nie ma bonów premii wczasów pod grosza itp nic Stawka 10pln razy ilość godzin to wszystko
Co do sprawy z poznania to cisza jak makiem zasiał :) nikt nic nie powie hehe
firma gorsza od solidu już nawet tam było lepiej cv lepiej przynieść osobiście lub mieć plecy
Jedyny plus to konwojowka nie ma nocek jak cos chcecie więcej pytać
4
konwojent poznań 2015-08-06 07:54:00
Źle się dzieje w naszym oddziale,po aferze "Swarzędzkiej" poleciały głowy :-), tylko jedna głowa-zdegradowano dyspozytora-żenada. W jego miejsce wszedł super konwojent,mgr inż. Grzegorz T.,gościu nie ma pojęcia o robocie,robi babol za babolem,ale pan kierownik w niego wierzy:-),pokłada w nim nadzieje na uzdrowienie. Może Trzeba wezwać egzorcystę? Co rok to wpadka Oddziału:-)
9
INKASENT 2015-10-29 17:54:47
Przyjdź do pracy na Pocztę Polską, oczywiście dostaniesz tak zwany socjal, dofinansowanie do wczasów (jeszcze) 13 ostkę (jeszcze,oraz oszukiwanie w godzinach pracy a na rękę za m-c pracy otrzymacie 1580zł netto
artur 2015-12-01 22:27:04
Czy konwoje w Waw znajdują sie na Raclawickich 10????
1
pala 2016-02-10 09:14:52
Syf
eva 2016-02-29 11:41:52
chyba piszą to osoby nie znające realiów w tej firmie. Czasy Barei i ,,cieciów,, już się dawno skończyły.Nie mam pomysłu na życie, mam rentę,lub nie przyjęli mnie nawet do straży miejskiej, wsiowej to pójdę sobie na ,,ochroniarza,, - kurde co za błąd w myśleniu!
Eva 2016-03-07 16:25:01
Szkoda,tylko,że tak mało osób uczestniczy w tych wymianach opinii o firmie. Może brak wiedzy o takim forum? W innych firmach takie fora aż się górują i są jednak opiniotwórcze i pomocne dla kandydatów do pracy.
1
jamar 2016-03-13 17:39:30
Eva brak opinii o firmie może oznaczać, że nie jest różowo ale być może nie jest też krytycznie. Zauważ, że tysiące opinii jest z konglomeratów takich jak Juwentus, Konsalnet, Solid itp. Im mniejsza firma tym mniej głosów w dyskusji.
jamar 2016-04-10 22:43:15
Doświadczenie to dopiero będę miał od 1 maja :)
Obiekt zmienia ,,właściciela" Był Konsalnet będzie Servo. Znam warunki finansowe i nie będę biadolił bo są dobre a nawet bardzo dobre choć oczywiście umowa o pracę z najniższą krajową + zlecenie. Funduszu socjalnego brak ale i inne firmy ochrony jeśli to mają to w stanie szczątkowym. A po za tym to i tak dużo zależy na jaki trafisz obiekt.
1
Lol 2016-04-17 15:50:34
A kobieta też mogłaby tam pracować? Może kobiety potrzebują na jakiekolwiek stanowisko w Łodzi?
Lola 2016-10-04 05:42:41
Oszczędzają muszą uzbierać 8 milionów,brak motywacji,dwie umowy,brak socjalu.nie polecam tej firmy.
Yato 2016-10-10 13:54:13
Jedna umowa o pracę,druga zleceniówka za nadgodziny,żadnej opieki medycznej nie było,brak socjalu.
1
nomenomen 2016-10-10 15:53:43
A jakie to było stanowisko @Yato? Bo jeśli pełny wymiar to chociaż pracodawca musi ci jakiekolwiek ubezpieczenie załatwić to nie jest przecież świeciówka już tutaj
Zostaw swoją opinię o Servo - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Servo