Profit Fresh

Alwernia

Opinie o Profit Fresh

leszek 2013-04-19 21:47:35
Pracowałem 3 miesiące nikt mnie za nic nie obciążył; i pracowałbym dalej gdyby nie nowa oferta pracy....pozdr
kolega 2014-01-14 19:15:35
A miałem przyjść do tej firmy ale po tym co piszecie to chyba sobie odpuszczę. Napiszcie więcej ifno na temat tej firmy, jaki system pracy i jak płaca na prawdę!!
bo nie chce mi sie jechać 200 km aby podziękować komuś kto będzie chciał mnie (usunięte przez administratora)
1
ja 2014-02-07 15:56:43
To poco szukałeś innej pracy jak tu już miałeś. Puknij się w czoło.
kierowca 2014-02-27 20:21:28
Nie mogę zrozumieć kierowców którzy narzekają na firmę Profit Fresh i nadal tam pracują.(usunięte przez administratora)
inny kolega 2014-02-27 20:30:40
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w w firmie Profit Fresh z pod Alwerni niech najpierw porozmawia z kierowcami którzy tam jeżdżą lub jeździli. Porażka to mało powiedziane. Wystarczy poczytać opinie kierowców i wnioski nasuwają się same. Chcesz pracować dla idei to polecam Profit Fresh.
kierowca 2014-03-08 09:17:17
Kierowco szukasz pracy? Odradzam firmę Profit Fresh z pod Alwerni. (usunięte przez administratora)Ta firma ma bardzo złą opinię u kierowców.
1
? 2014-03-15 08:01:32
Znam tą firmę dobrze i z doświadczenia wiem że kierowcy którzy przyjmują się do pracy nie wytrzymują dłużej jak 3 miesiące. (usunięte przez administratora)
kierowca 2014-05-15 18:37:51
Ja pracuje w tej firmie ponad sześć lat i nie narzekam , kasa na czas , nowy sprzęt jazda zgodnie z czasem pracy, znam nawet takich co wracali po trzy razy i wszędzie miało być kolorowo a wracali na kolanach.
3
przerzutowiec 2014-05-22 15:41:14
nie jest żle , zasuwam po uni 5 na 1 nówką furą i jest ok, KASA NA CZAS TO NAJWAŻNIEJSZE, POZDRAWIAM
były oszukany 2014-05-23 21:40:44
jak się nie umie liczyć to faktycznie jest ok....
nowy były 2014-05-24 16:25:00
poprawiło się , mykam w kółkach na Anglie robota dograna , nowy sprzęt dostałem , umówiona kasa na czas, oto mi chodziło POLECAM.
driver 2014-06-03 19:08:14
potwierdzam jest ok , dobierają nowe zestawy low deck na kółka pod samochodówkę.
uczciwy 2014-07-10 21:13:02
Panowie kierowcy trzeba się trzymać razem z szefem bo jak szef ma to i pracownik zarobi. ja staram się sumienie wykonywać swoją prace miałem kilka szkód na początku z mojej winy ale się dogadałem i pracuje nadal i myślę że nie zmienię tak szybko tej firmy, a mam do czego porównywać. pozdrawiam wszystkich prawdziwych kierowców...
Prezes... 2014-08-08 07:29:27
hehehh nie wiem kto to pisze te opinie heheeh ale ktos soebie robi niezła reklame...;p hehe
nnnnnnn 2014-12-11 23:21:20
Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? czy atmosfera jest w porządku mozna liczyc na wsparcie wspópracowników i pracodawcy? z góry dziekuje za odpowedz
robert kaplica 2014-12-26 17:16:53
ja jestem od dwudziestu lat kierofcą ale nie słyszałem jeszcze o tej firmie, a pracuję czynnie cały czas. jakie oferują warunki doświadczonym drajverom? chodzi mi o to że jak do nich złożę papiery żebym byle jakiej skserowanej umowy jak wszyscy nie dostał ale zeby to były szanująca mnie godne warunki pracy, da się tam?
obecny kierowca 2015-02-23 21:55:03
pracuję w tej firmie od ośmiu lat i mogę potwierdzić że kasa na czas, 95 % samochodów to euro 6 , szefostwo wysyła na szkolenia z ekonomicznej jazdy sam odbyłem je w zeszłym roku. Jak ktoś szuka pracy na długi okres to polecam bo niestety na sukces trzeba pracować długo.
Twarda-Sztuka 2015-04-05 16:17:38
Jak jest w tej firmie. Nie jest żle. Pracuje od pewnego czasu w tej firmie,bo jak samemu sie nie przekonasz to sie nigdy nie dowiesz. Zarobki 5000zł na umowie o prace niby na rozmowie banialuki kierownik opowiada,ze 3 hiszpanie mozna roic co 2 miesiac,ale to miedzy bajki od razu mozecie wsadzic.A ile w domu? po kazdym kursie wasze 2 dni i nic wiecej. Niby jest szansa,ze tak jak mowil jak wrocicie w czwartek to tak w poniedzialek dopiero wyjedziecie,ale mi jeszcze sie to nie przytrafilo. Jezeli cos uszkodzicie lusterko czy cos innego to pokrywacie z wlasnej kieszeni. Praca nie jest cieżka. Najczęsciej jest 1 zaladunek i lecicie od razu do hiszpanii. Czasami raz na 3 wyjazdy macie do Francji,a z tamtad do hiszpanii. A z hiszpanii zawsze mialem ladunki do polski. Ogolnie nie jest trudna praca i jeżdzicie w pojedynczych obsadach.No i faktem jest,ze wiekszosc aut to juz euro 6 Wiec moja ocena firmy jest pozytywna tylko zarobki mogly by byc ciut wieksze tak z 6000zł to czlowiek juz by nie szukal innej firmy,a tak mysle o wyjezdzie do Niemiec lub Anglii bo dla mnie 5000 to za malo. Pozdrawiam wszystkich.
gey 2015-08-17 06:43:33
A Piotr G.tam jeszcze pracuje?
rumak 2015-09-16 20:47:18
chłopaki....a przyjmą tam bez doświadczenia????, na przyuczenie????
borbor 2015-09-20 13:31:17
eee... to widzę zarobki jeszcze gorsze niż u mnie. Ja u siebie spokojnie jeżdżę 3 tygodnie i mam 4,5 do ręki ale i tak mi już nie starcza na potrzeby. Dlatego zacząłem poszukiwać nowego pracodawcy, ale widzę, że na C+E raczej tutaj nie ma się co łapać. No chyba, że profit pomyśli o jakiś sensowniejszych warunkach.
szofer 2015-10-08 15:38:21
Co tu dużo mówić pracuje ponad 8 lat, jak chcesz jeździć i umiesz jeździć (a nie stety nie wszyscy potrafią) to zarobisz, nie narzekam, kasa na czas jak ustalone, i tyle co ustalone, jak się uda to i czasem coś ekstra wpadnie. Do tego jak masz paliwo i kilometry ok, to nawet jak Ci się noga gdzieś pośliźnie to idzie się dogadać. Osobiście polecam.
Su 2015-10-08 15:40:33
Pracuje, owszem, ale nadal zonaty..
DUET 2015-10-08 20:45:52
Jeździmy w podwójnej obsadzie na Hiszpanie kółka się kręcą cały czas a to dopiero sezon się zaczyna na cytrusy , kilometry uciekają to i kasa ok. POLECAM ! , WIEM ŻE DOBRALI 2 NOWE DAFY w tym tygodniu, tak więc jest szansa się załapać.
kierman 2015-11-03 06:14:57
Jak jeżdzice za wypłate 1 kierowcy (razem) to jak macie nie jeżdzic... czysty PROFIT dla firmy:)
zawodowy 2015-11-05 17:45:06
Jak jest traktorzysta to pewne że nie zarobi, jak widzę nieraz jak na bazie się jakiś taki podpina to bym mu nawet ursusa z broną nie dał do pola. Ja jeżdżę 3 lata w Proficie (12 lat ogólnie za kierownicą), żadnej stłuczki nie miałem, paliwa i drogi pilnuję, koła się kręcą, spedytorzy czasem nawet za dużo roboty by dawali, więc za więcej wolnego bym się nie obraził, ale da się dogadać. Kasa taka jak ustalono i wtedy jak ustalono.
Prawda taka że złe opinie będą pisać Ci co partaczą robotę i od wszystkiego mają pretensje, a Ci co chcą i kręcą kilometry to zarabiają i w d@#$ mają resztę.
1
kierowca 2015-11-14 20:37:13
szofery jak szukacie roboty w koło komina to polecam Bo mają robotę na Czechy i Węgry w kółkach. co drugi dzień w domku babusie po dupie poklepiecie i na nowo. Szeryf ma układy i coraz więcej tej roboty mają. Zaś kumpel jeździ na Hiszpanie w kółkach i też sobie chwali, podobno sezon się zaczął jak co roku od Listopada Do Lipca , a ja wolę w koło komina.
Szybki 2016-08-01 14:52:16
Pracuje w tej firmie 2 miesiące i jak na razie jest ok. Kasa na czas co mnie cieszy bo poprzedni pracodawca spóźniał się z wypłatą jak się zwolniłem to mnie okradł. Powiem tak jak się zapier...a to pieniądze są.
2
pomocny 2016-08-02 08:07:29
masz tu na gowork.pl, u góry naciśnij "Oferty pracy". No i innych znanych portalach (blokują nazwy tutaj), też znajdziesz jak wpiszesz w wyszukiwarce.
Piotr 2016-08-03 13:04:13
Witam, pracuję ponad rok w proficie jest OK , wiem że teraz potrzebują kierowców ze względu okresu urlopowego stoi im kilka fur , dobrali 5 szt DAF jest szansa siąść na nowy sprzęt POLECAM !!!
1
sanitariusz ku-ku 2016-08-23 08:57:18
Firma w porzo i piękne panie spedytorki!
1
sanitariusz ku-ku 2016-09-07 10:29:07
Zarobki są w porzo kurna!
1
sanitariusz ku-ku 2016-09-07 12:28:11
Zarobki są kurna w porzo!
1
Wacek 2016-09-14 15:05:06
sezon na kółka na Hiszpanię się zbliża trzeba zająć miejsce bo od października nie będzie szansy.
1
Wacek 2016-09-14 15:05:48
sezon na kółka na Hiszpanię się zbliża trzeba zająć miejsce bo od października nie będzie szansy.
realista 2016-09-30 05:03:05
na co nie ma szansy??? hihi wozy stojo pod płotem kolego... a od stycznia pozegnamy kolegow z ua to dopiero bedzie...
1
sanitariusz ku-ku 2016-09-30 10:54:45
Firma w porzo i piękne panie spedytorki kurna!
1
Zostaw swoją opinię o Profit Fresh - Alwernia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profit Fresh