Detal Partner Sp. z o.o.

Koszalin

Opinie o Detal Partner Sp. z o.o.

p 2012-09-19 11:03:32
Masz umowę na pełen etat , wypłata na czas, premia zależy od czystości sklepu (nie chodzi tylko o mycie podłogi),wiedza o alkoholach ,szacunek i lojalność wobec szafa i kierownika ,ja ze swoją kierowniczką nie mam problemu zawszę mogę do niej zadzwonić jak mam problem .Szefowa jak każdy szef czasem krzyczy ale nie wyzywa nas czasem żuci mięsem ale jakoś nikt nie robi z tego afery każdemu się zdarza prawda . ja nie mam z nią problemu .
pracownica 2013-08-29 00:44:43
jest jak tylko sie wykarzesz ze zaslugujesz na to by wiecej zarobic i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupot o wyzysku bo moze nie wszystko jest idealne ale da sie to przełknąć a negatywy zawsze piszą ci co mają zranione serce przez własną głupote i nie mogą sie z tym pogodzić
smerfetka 2013-11-19 00:10:51
Jestem pracownikiem firmy Detal Partner już ładnych parę lat i z niesmakiem czytam negatywne opinie o swoich pracodawcach. Jestem zadowolona z pracy w tej firmie i nie szukam innej "lepszej" bo czuję się docenianą i właściwie wynagradzaną za obowiązki, które wykonuję. Bzdurą jest, że pracownicy otrzymują tylko najniższą krajową i nie okazuje im się należytego szacunku. Nie było miesiąca, żebym nie otrzymała premii (i nie było to 50zł) ale oczywiście nie za ładny uśmiech tylko za zaangażowanie, wiedzę o asortymencie i uczciwość. A za Bezmózgie lemingi uważam autorów negatywnych opinii bo z pewnością są to moi byli współpracownicy, którzy wylecieli z firmy za złodziejstwo bądź nieróbstwo. a
2
kkkk 2014-04-04 19:57:31
Witam.pracuje w firmie od paru miesięcy i nie prawda jest to co piszą ze praca zła, szefostwo nie takie wiadomo ze ktoś kto nie ma ochoty pracowac i jest leniem to zawsze będzie miał jakieś ale i nic mu się nie będzie podobało. Ja ogólnie jestem zadowolona a kierownik mojego sklepu jest ok
1
pracownica 2014-04-14 23:27:54
ja mam chyba najlepszego kierownika chociaz nie chyba tylko napewno
1
pracownica 2014-05-28 23:21:22
a kto to jest korownik?
ja 2014-09-15 11:28:17
bardzo przydatna opinia.
1
Ona 2015-01-22 08:19:37
Ja pracuje od pazdziernika i jestem zadowolona. Wypłata na czas, atmosfera super, moja koordynatorka równa babka. Co miesiąc robione są konkursy dla wszystkich pracownikow i mozna dostac dodatkową nagrode i dzieki temu w ostatnim miesiacu dostatłam dodatkowe pieniadze :)
Słyszałam, ze kilka osob wylecialo za kradzież i wcale sie nie dziwie, ze potem rozżaleni narzekają tu....boli dyscyplinarka :) u mnie byla inwentaryzacja i manko bylo 60 zl, wiec nadal pracuje, jestem chwalona i nie narzekam....
była mmmmmm 2015-01-23 23:06:35
jeżeli jesteś w porządku nie kradniesz i lubisz pracować jako sprzedawca starasz się i jesteś zaj.....ta jak ja to na pewno źle nie będziesz miała
4
Hiki 2015-01-24 11:43:12
Ja powiem jedno, jesli jestes uczciwa to mozesz sie starac o prace w Napoleonie.
Pracowalam wczesniej w sano i torgu i tam to jest szkoła zycia, to co teraz mam to luz i komfort. Tam nie ma chwili na odpoczynek, jak wylozysz karton makaronu to zapierdzielasz po kolejny towar i tak 8 godzin, a tu masz zadania do wykonania, zamowienia, obsluga, przyjecie dostaw i rozstawienie - jak wykonasz swoje to i masz czas na kawe.
Raz na tydzien generalne porzadki, codzienne dbanie o polki i wystawki. Moja koordynatorka przyjezdza mniej wiecej raz na tydzien, pochwali , poprosi o kilka rzeczy i tak sie kreci.
Ja polecam, spokojna praca i kasa na czas.
1
diana 2015-01-24 23:37:32
Ja jestem cały czas pracownicą w tej firmie. Tak w sporym skrócie jak to wygląda zacznę od minusów: praca za najniższą krajową nadgodzin nie wypłacają, za to co klienci ukradli na sklepie płacisz ty ( każdy ma podpisaną odpowiedzialność materialną) , na plus- praca spokojna , nikogo nie masz na sklepie podczas zmiany wizyty kierownictwa kilka razy w miesiącu, co do kierownictwa raczej też bez żadnych większych zastrzeżeń.
8
**** 2015-01-28 22:52:07
Pracuję w Napoleonie już drugi rok i nie narzekam. Mam umowę o pracę, wypłatę zawsze do 10-go i prawie co miesiąc dodatkową kasę (konkursy, targety). Obowiązków sporo ale dzięki temu praca ta nie jest nudna. Jeśli chodzi o odpowiedzialność materialną, nie widzę w tym nic dziwnego ani strasznego, przeszłam kilka inwentaryzacji i kazda z nich wypadła na tyle dobrze, ze nie musiałam nic spłacać. Za nadgodziny płacą i to tak dobrze, że tylko jak jest możliwość popracowania dodatkowo jestem zawsze chętna.
helenka 2015-01-30 11:17:40
Nie pracuje juz w tej firmie ale mam same dobre wspomnienia. Pracy bylo zawsze duzo, ale przynajmniej szybko lecial czas a czlowiek duzo sie uczyl. Przykro czytac takie negatywne komentarze... firma ta znana mi byla bardzo dobrze i wiem ze przyczyna tych wszystkich obelg jest wykryte zlodziejstwo. Fakt, szefostwo jest wymagajace ale za prace i uczciwosc nagradza. Nie znam w chwili obecnej zadnej firmy, ktora tolerowalaby nierobstwo i zlodziejstwo. Moze kiedys uda mi sie tam wrocic... pozdrawiam wszystkich oburzonych, ktorym nie udalo sie nakrasc bez poniesienia konsekwencji :-)
Marek 2015-05-04 09:28:05
Nie tylko pozytywne opinie można zamieszczać na tej stronie, ale tylko opinie prawdziwe, bez nieuzasadnionych oszczerstw, bez prostackich przekleństw. Opinie które pomogą innym podjąć pracę w tej czy w innej firmie, lub zaniechać podejmowania tej pracy. Na pewno jednak nie jest to strona do prywatnej wojenki oburzonych za zwolnienie pracowników, umieszczających zmyślone, kłamliwe opinie, piszących bzdury tylko po to żeby się zemścić za zwolnienie, czy to dyscyplinarne za kradzież czy też dlatego, że ktoś się do tej pracy zwyczajnie nie nadawał. Gdyby pracodawca miał takie same prawa jak pracownik i tez mógł pisać o pracownikach na forum, o przyczynach zwolnienia, to zdecydowana większość zwolnionych pracowników z tej firmy miałaby ten przywilej, że do końca życia byliby na wakacjach.
1
mmmmmmm 2015-05-05 00:15:01
i właśnie popieram gdyby każdy pracodawca mógł 0pisać każdego pracownika z imienia i nazwiska to rzeczywiście stopa bezrobocia wzrosła by na pewno i żaden z tych kombinatorów nie dostał by pracy najlepiej napisać ze jest źle bo pracodawca to pracodawca tamto młodzi żyją inną rzeczywistością najlepiej pracować i się nie napracować i mieć kasę choć są tez wyjątki i te wyjątki się docenia
uczciwość 2015-05-19 13:46:21
a jednak..prawda boli...Pozdrawiam
8
zibi 2015-05-19 21:42:35
Dziękuję za wyjaśnienie. Myślalem, ze jeszcze nie jest tak źle z ludzmi ale chyba za krótko zyje na tym swiecie.
lazal 2015-05-21 18:58:52
panie Marku, ludzie uczciwi, którzy pracują w DP i starają się i cos z tego wychodzi, zawalani sa sukcesywnie robota z która ciężko jest się wyrobic, az w końcu nie daja rady i albo sami odejda albo zostaną wyrzuceni a potem się o nich mowi zle do innych pracownikow. to jest bardzo słabe... chodzi mi tu o tych co odeszli a byli dobrymi pracownikami, bardzo dobrymi. pan dobrze wie o tym, ze tych najlepszych już w DP nie ma. a szkoda bo to niedys był swietny zespol, ale jak bardzo nie doceniony i zle prowadzony. o fajnych ludzi trzeba dbac, teraz już takich malo
14
worker 2015-06-24 21:49:32
Papier do kibla już przywożą czy dalej trzeba z domu brać?
14
mmmmmmm 2015-06-25 00:07:03
może jeszcze chciałbys kawe i herbate żeby ci dowozili jestes smieszny piszac takie żeczy
2
aggusia 2015-06-25 22:03:32
Pracowałam w tym sklepie 2 lata, premie za dobrą pracę otrzymywałam, także za wyrobione targety, czyli ok 300zł, czyli zawsze coś :-) Jeżeli chodzi o uczciwość, to niestety winią pracownicy i taka jest prawda. Właściciele są wyrozumiali, mimo dużego błędu na początku mojej pracy nie zostałam zwolniona, tylko dostałam szansę. Uczciwość pracowników w takim sklepie jest najważniejsza, i zwolniłam się tylko i wyłącznie z tego powodu, iż trafiłam na złą ekipę!
A.M slupsk 2015-06-29 20:20:53
Pracowałam w tej firmie prawie 2 lata, prawie bo powiększyła mi się rodzina. Gdyby nie to, nie odeszlabym z tej firmy. Szefowa jest wymagająca ale jeśli lubi się to co robi i nie przychodzi się do pracy jak na skazanie i się nie kradnie to jest to super praca. Marudzicie ze za małe pieniądze, ale są to pieniądze na rękę bez premii i targetow które łatwo wyrobić. Przynajmniej umowa jest normalna a nie smieciowa. Jeśli się jest zaradnym i miłym to praca jest przyjemnościa a nie udręką. Faktem jest ze naprawdę dużo zależy od zespołu do jakiego się trafi bo jeśli masz nieuczciwych kolegow to jeśli nie zlapiesz kogoś za rękę to trudno udowodnić cokolwiek. Ale nie mogę powiedzieć złego słowa o szefowej i szefie.
mmmmmmm 2015-07-01 00:54:25
ktos kto podejmuje prace wie za ile bedzie pracowal nikt nikogo nie przyjmuje mowiac mu ze bedzie mial 3tys zatrudniajac sie masz wyrazna informacje ze najnizsza krajowa lepiej zarobic najnizsza krajowa niz siedziec w domu i stekac ze nie ma sie nic nie ktorzy potrafia cieszyc sie nawet z najnizszej krajowej i cieszyc sie ze maja prace a jesli wydaje ci sie ze to za malo nikt nikogo na chama w pracy nie trzyma ale po co sie zatrudniac za najnizsza w napoleonach jak mozna zatrudnic sie gdzies indziej za 2,5 tys o ile to tez dla kogos nie za malo za krwawice
smiechnasali 2015-07-01 11:44:10
Fakt, widzi ile bedzie zarabial, a pracodawca (nie tylko ten) wykorzystuje fakt ze lepszej pracy dana osoba nie znajdzie. Na szczescie pula pracownikow dla napoleonow juz sie konczy bo chyba juz kazdy tam pracowal :)
13
A.M slupsk 2015-07-07 18:26:38
Wykorzystuje fakt ze dana osoba lepszej pracy nie znajdzie... Nie no super może płacić 5 tys osobom bez wykształcenia? Przeczytaj sam co ty piszesz. I owszem wolę zarabiac najniższą krajową ale ze spokojem iść na zwolnienie czy urlop kiedy trzeba i nie martwić się ze zwolnią mnie za to z pracy a na dodatek mogę sobie ukladac tak grafik ze mam wolne kiedy potrzebuje i nie muszę brać bezpłatnego urlopu by coś załatwic. A który prywatny pracodawca KAŻDEMU na święta daje talony o sporym nominale lub drogie prezenty? Mając 100 pracowników jakoś umie im sprawić przyjemność i nie płacze ze wydał na nie spore pieniądze. Tak więc smiechnasali są lepsi pracodawcy ale też duuuuzo gorsi i właściciele Napoleonów nie są tyranami tylko normalnymi ludźmi.
1
****** 2015-08-23 18:54:37
A ja wróciłam do pracy w Napoleonie i to nie dlatego, że nie znalazlabym innej pracy, tylko dlatego, że po prostu chciałam. Chciałam bo nie było mi tam źle, robiłam co do mnie należy, trzymalam się zasad, wiedzę o alkoholach miałam w jednym palcu, a w zamian premia za targety, każda nadgodzina zapłacona, wypłata na czas no i przede wszystkim nikt nie stał mi nad głową i nie truł co mam robić i jak mam robić.
****** 2015-08-23 18:54:37
A ja wróciłam do pracy w Napoleonie i to nie dlatego, że nie znalazlabym innej pracy, tylko dlatego, że po prostu chciałam. Chciałam bo nie było mi tam źle, robiłam co do mnie należy, trzymalam się zasad, wiedzę o alkoholach miałam w jednym palcu, a w zamian premia za targety, każda nadgodzina zapłacona, wypłata na czas no i przede wszystkim nikt nie stał mi nad głową i nie truł co mam robić i jak mam robić.
1
bernadeta 2015-09-03 11:04:52
Janku, zle slyszales. Umowe o prace masz od razu ale na okres probny potem na dluzej. Ubezpieczenia zadnego nie masz (chyba ze chodzi o te w ZUSie ale to przeciez automatyczne przy jakiejkolwiek umowie) benefity? No tak... czasem dostaniesz płyn do zmywania podłóg albo artykuły papiernicze jak prosisz sie o nie dwa miesiace.
1
bernadeta 2015-09-03 11:04:55
Janku, zle slyszales. Umowe o prace masz od razu ale na okres probny potem na dluzej. Ubezpieczenia zadnego nie masz (chyba ze chodzi o te w ZUSie ale to przeciez automatyczne przy jakiejkolwiek umowie) benefity? No tak... czasem dostaniesz płyn do zmywania podłóg albo artykuły papiernicze jak prosisz sie o nie dwa miesiace.
6
selesman 2015-09-04 09:05:33
Z jakimi benefitami macie problem, wystarczy sprzedać 10 butelek targetowego wina w i masz 50 dych. W zeszłym miesiącu sprzedałem 6 targetów. dostałem 3 stówy za targety. No chyba, że nie potrafisz sprzedać 10 win za 15 zł. ha ha ha
1
SARA 2015-09-16 11:51:10
dają umowę o pracę, wypłata na konto zawsze na czas nadgodziny tez wypłacają to jest duży plus,ale dają pracownikom lichwiarskie odpowiedzialności materialne przy najniższej krajowej do tego nie są wstanie zapewnić odpowiednich warunków żeby taki pracownik miał szanse bronic się przed złodziejami(zapewne mają to gdzieś bo i tak pracownik buli za braki
nie firma)
2
moon 2015-11-13 18:37:54
Wspaniały pracodawca.
1
ztr 2016-01-04 14:25:36
Anna- a co chcesz w internecie znaleźć jak Pani Monika pisze właśnie zamknęłam sklep w Słupsku na ul. 3-maja?
1
kalina 2016-01-06 01:21:12
Wszystko. Zazwyczaj jak jest duza rotacja to wady doszukujesz sie w pracodawcy. Taka rotacja nie jest tylko w Koszalinie - to rowniez Slupsk, zlocieniec, szczecinek.... itd
2
włąściciel 2016-01-11 09:50:25
Każdy dostaje umowę o pracę od pierwszego dnia pracy. ZAWSZE.
Właściciel 2016-01-11 10:01:23
Nadgodziny są płacone zawsze i zawarte są w każdej umowie.
asdf 2016-02-02 07:20:06
Opinia przesłana dnia 30.01 na tej stronie przez asdf nie dotyczy tej firmy zbieżność nazwy znalazła się przez pomyłkę(sprostowanie wysłano do admina go work).
Opinia dotyczy firmy Tw.. Partner w której dodatkowo zatrudniają na umowy 1/2 etatu i zlecenia to jest dopiero wykorzystywanie sytuacji na rynku pracy...
lena 2016-02-02 07:26:32
a dla mnie to wspaniała firma jest praca i wypłata na czas mając rodzinę to wystarczy
eli 2016-02-02 07:29:52
zgadzam się z leną...nie ma co komentować tych wszystkich bredni
luki 2016-02-02 10:50:58
Firma Detal Partner została nominowana przez Ministerstwo Pracy w kategorii najlepszy pracodawca 2016.
1
... 2016-02-03 14:59:11
JA POLECAM PRACĘ W TEJ FIRMIE W 100%
Tak naprawdę nikt z Was ma pojęcia jakie ryzyko biznesowe ponoszą właściciele inwestując w cały ten biznes WŁASNĄ KASĘ. Tyle co miejsc pracy w tej firmie sklepów jest kilkadziesiąt to doliczcie dodatkowo jeszcze raz tyle osób które zatrudniają inne firmy współpracujące to są naczynia powiązane!!!
NIE MACIE POJĘCIA ILE KOSZTUJE UTRZYMANIE LOKALU (MIEJSCA PRACY) CZYLI KOSZTY POZA PRACOWNICZE na to wszystko trzeba zarobić no ale jak toś przywłaszcza mienie to już sobie sami odpowiedzcie jakie są konsekwencje...
Dla mnie Wielki Szacunek dla Tych LUDZI że w tych trudnych biznesowo czasach im się jeszcze chce to prowadzić...a opinie będą zawsze negatywne i pozytywne
niee 2016-02-04 00:28:45
Pani Moniko do tego ostatniego wpisu proszę podać jakieś argumenty. Poleca Pani te prace bo co.... bo właściciele sobie radzą w tych ciężkich czasach. A co to kogo obchodzi?
3
tak 2016-02-04 08:18:38
Zdziwisz się ale to nie p. Monika ani p. Marek...Ja mam okazję może miałem okazję współpracować z tą firmą nie ważne:
Na pewno właściciele są wymagający wiem o tym ale jeżeli by nie byli to wypłaty na czas byście nie mieli wiem jak p. Monika walczy o każdą pierdołę (wkur...mnie to czasami ale to jest biznes zawsze znajdujemy rozwiązanie) i pewnie tego samego wymaga od was niestety zabrzmi to brutalnie ale czasem trzeba powiedzieć do pracownika kur... rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo on nie rozumie np. że za ladą stoi 3 klientów a on w tym momencie pije kawę bo ma przerwę uważam że jest tyle czasu w ciągu dnia że można sobie ustalić podejrzewam 3-4 takie przerwy bez problemu.
czasem starą kadrę trzeba wymienić maja postawę roszczeniową ja w firmie wymieniłem 70% załogi nie mogli się podporządkować moim zasadom obecni pracują 4 lata ze mną są osoby które się zwalniają ale to jest normalne...
chciałeś argumenty proszę (nie dla gwiazdorów oni mogą założyć własną firmę:));
-przejrzyste zasady zatrudnienia wiesz za ile będziesz pracował i na jaki okres czasu daje CI to dużą elastyczność...
-kasa na czas...
-ubezpieczenie chorobowe możesz pójść ty czy twoje dzieci na L4 jak jesteście chorzy masz poczucie bezpieczeństwa...
-staż pracy
-zdobywasz doświadczenie możesz później pracować w innej firmie jak jesteś dobry to nawet na stanowisku kierowniczym...
-mając grafik 2 na 2 może dorobić w innej firmie lub ustawić grafik tak by moc studiować podnieść swoje kwalifikacje
-Polski kapitał daje miejsca pracy
-wpływa na wzrost PKB
-utrzymuje miejsca pracy w innych instytucjach -pomyśl bo może ktoś z twojej rodziny pracuje w Zusie, US, UM czy tym podobnym..
-itd....
o papierze do du... nie pisz mi bo od tego podejrzewam właściciele maja ludzi którzy nie dopełnili swoich obowiązków...

SPÓJRZ NA TO Z PERSPEKTYWY JAKBYŚ ZARZĄDZAŁ TA CZY INNĄ FIRMĄ JAK TY BYŚ POSTĘPOWAŁ CZY CHCIAŁBYŚ BY KTOŚ WCHODZIŁ DO TWOJEGO DOMU I ZABIERAŁ TWOJA WŁASNOŚĆ!
ziomek 2016-02-05 11:00:51
@tak wyplata na czas to ich psi obowiązek. Za dni zwłoki moga dostac kare, gdy pracownik zglosi taka sytuacje... wiec przestancie dawac to jako zalete tej firmy bo to smieszne. Przeklenstwa? W tej firmie brak kultury wiec ktos kto usprawiedliwia qrwowanie jest takim samym prostakiem...
8
Właściciel 2016-02-08 12:26:39
Nic nie jest nie takt. Rotacja wcale nie jest taka duża, jak niektórym się wydaje. Wielu pracowników jest z nami od wielu lat. Są to ludzie uczciwi, pracowici i zaangażowani. Zarabiają więcej niż najniższa krajowa, otrzymują dodatkowe premie. Niestety są też pracownicy którzy przychodzą od razu z myślą, żeby nakraść, a ponieważ są częste inwentaryzacje to wyłapujemy takie osoby i natychmiast zwalniamy. Są też ludzi którzy przychodzą do nas a wciąz szukają lepszej, lepiej płatnej pracy i po jej znalezieniu odchodzą. Jest też duża grupa ludzi która po kilku miesiącach w tej lepszej pracy do nas wróciła.
włąściciel 2016-02-08 13:26:07
Pewnie co to kogo obchodzi. Pracodawca ma zapi...lać, płacić podatki, pensje na czas, zapewnić godziwe warunki, płacić zwolnienia lekarskie nawet pracownika który pracował jeden dzień etc. Czy jest lekko czy ciężko. To, że kupujemy produkty w cenach wyższych niż Biedronka sprzedaje. Kogo to obchodzi? Czy zarabiamy czy dopłacamy. Przez pierwsze pół każdego roku mamy straty. Kogo to obchodzi? Czy pracownik się stara czy kradnie. Kogo to obchodzi.
Chcemy, żebyście zarabiali jak najwięcej, ale nie za to, że ktoś przychodzi do pracy i ma wszystko w nosie.
Ustalamy tzw. targety np. sprzedaż 10 butelek różnych produktów np.różne wina. Wystarczy otworzyć buzię i zasugerować klientowi dany produkt a nie czekać aż klient coś sam wybierze. Płacimy też za wiedzę o produkcie. Nie szukamy podawaczy, ale doradców klienta. Przykład - w jednym ze sklepów poprosiłem nową pracownicę o polecenie jakiejś brandy ( jest w targecie) a pracownica poleciła mi Ballantinesa. Kogo to obchodzi, że taka pracownica daje negatywną opinię o naszych sklepach. Pracuje więc premię powinna dostać.
Większość pracowników, którzy posiadają podstawową wiedzę o produktach które sprzedaję dostaje podwyżkę i nie zarabiają najniższej krajowe.
Na portalu tym widzicie dużo jadu. Jadu ludzi zwolnionych, bo kradli, bo mieli wszystko w nosie. Zadajcie sobie pytanie dlaczego tak na nas plują? Mszczą się, bo stracili pracę. To może jednak nie było tak źle.
marek łycyniak - właściciel 2016-02-13 13:34:46
Szanowna Mniejszaoto,

Widzę, że wciąż zmieniasz nick aby wywrzeć większe wrażenie i wstawiasz coraz to niby nowe opinie. Najwyraźniej bardzo żałujesz rozstania z naszą firma i chcesz nam zaszkodzic. Od dłuższego czasu rgularnie tu zagladasz i piszesz różne paszkwile, zmyślone historie i ciągle te same wpisy, jak to w tej starej ekipie było, jak to nikt z tej ekipy nie został. Udajesz, że nie wiesz, że Aga jest od 8 lat, Kasia od 9, Paulina od 6, Krystian od 6 i wielu innych.
Trzeba byc idiotą, żeby zwalniać zaufanych, dobrych prcownikow a zatrudniać i szkolić nowych tylko dlatego, że się znudzili szefowej, a jeszcze większym idiotą, żeby tak twierdzić z przekonaniem, że inni w to uwierzą.

Ps. To wcale nie jest taki świetny biznes. Z roku na rok jest coraz trudnej wiele produktów kupujemy drożej niż sieci sprzedaja, to że wciąź jeteśmy na powierzchni zawdzięczamy własnie wielu stałym i oddanym prcownikom, oraz własnej ciężkiej pracy.

Pozdrawiam Cię i życzę abyś w końcu znalazła dobrą pracę, a nie siedziała całymi dniami w domu i traciła czas na pisanie bzdur na portalach.
marek łycyniak - właściciel 2016-02-13 14:08:38
Daj już sobie spokój.
Usuwane są tylko opinie nieprawdziwe, szkalujące jak choćby to, że w firmie wszyscy zarabiają najniższą krajową i nie mają szans na podwyższki, jak to, że nie płacimy za nadgodziny, że po zwolnieniach lekarskich, czy urlopach macierzyńskich zwalniamy. Paulina ze Złocieńca, wraca do nas już drugi raz po urodzniu drugiego dziecka, wróciła Alina z Drawska, Sylwia z Koszalina, Ula z Koszalina, wraca Ola ze Słupska, Paulina z Koszalina. Dużo wiecej mogę podać przykładów pracowników korzystających z L4 i nadal pracujących.
Prawdą zaś jest, że kiedy kupujesz zwolnienie lekarskie, bo twoja zmienniczka nie chce się zamienić i w konsekwencji ty nie możesz iść na imprezę to cię zwalniamy. W ten sposób została zwolniona jedna z pracownic z Koszalina, która przekazała w poniedziałek przełożonej, że jeżeli ta nie zmieni grafiku na najbliższy weekend to weźmie sobie zwolnienie lekarskie.

Tak więc przestań już walczyć. To już jest żałosne, że twoim jedynym zajęciem jest pilnowanie tego portalu i wpisywanie opinii o byłym pracodawcy.

Ps. Przez 20 lat pracowałem w kilku firmach i nigdy przez myśl mi nie przyszło, źe mogę sobie zaplanować, że za kilka dni będę chory.
LR 2016-09-24 16:09:26
Witam forumowiczow. Tak czytam niektore opinie negatywne i smiac mi sie chce. Jestem pracownikiem sieci napoleon w jednej z mniejszych miejscowosci, wczesniej pracowałem w innych sklepach tego typu. Zanim przyszedlem tutaj pracowac kazdy kto procowal na tym pukncie odradzal mi tej pracy, mowili nie idz bo oszukuja na kase, bo mala pensja itd. Itd. Pierwsze kilka dni klienci mowili a co to nowy sprzedawca, tak czesto sie rotujecie... zaczalem sie zastanawiać czy nie ma w tym troche prawdy. I wiecie co? Jest to naprawde solidna firma, jesli jestes uczciwym zaradnym i szybko sie uczysz napewno cie wynagrodza. A co do tych poprzednich pracowników i rotacji... 80% z nich kradlo lub poprostu byli leniwi. Takze wezcie sie do roboty a napewno to sie wam oplaci. Pozdrawiam szefostwo :)
2
Mirek 2016-09-24 16:54:54
Ja myślę, że trzeba powiedzieć sobie wprost - praca jest i jest dość dobra
4
Zostaw swoją opinię o Detal Partner Sp. z o.o. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Detal Partner Sp. z o.o.