F.H.U. Mastertec

Jarosław

Opinie o F.H.U. Mastertec

Worker 2012-06-21 14:30
Jestem byłym pracownikiem tej właśnie firmy i chciałbym poinformować, że jest to dobra firma. Właściciel firmy wypłaca należne pieniądze zgodnie z ustaleniami zawartymi z pracownikami. Ponadto musze powiedzieć, że mało jest tak dynamicznie rozwijających się firm na podkarpaciu jak właśnie firma Masterec. Nie rozumiem dlaczego ktoś tutaj wyrywkowo próbuje zbojkotować tą firmę. Zakładam, że to nie jest pracownik który sumiennie podchodził do swojej pracy lub klient, który nie chce wywiązać się z umowy (a takich na naszym rynku nie brakuje).
Moje odczucia po współpracy z tą firmą:
- Stale rozwijająca się firma (a takich mało na naszym rynku) co za tym idzie – pewna praca, pewne zarobki. Znajdźcie to w innych firmach, którzy mają problemy z utrzymaniem się na rynku przez nasze polskie prawo
- Właściciel honorowo podchodzi do lojalnych pracowników i ich docenia. Chyba, że ktoś olewa swoją pracę no to wiecie sami i nie trzeba tłumaczyć
- Nie bez powodu firma Mastertec ma klientów na całej Polsce, również nad morzem. Dlaczego ludziom z całej polski opłaca się zamawiać towar aż w Jarosławiu: szybko, tanio, solidnie
Wszystkim tym nielicznym jednostkom, którzy zamieścili negatywne komentarze współczuję lenistwa, zazdrości i życzę powodzenia w pośredniaku i kolejce po zasiłek dla bezrobotnych.
Trochę się rozpisałem ale warto było
pozdrawiam zespół FHU Masterec, były kolega z pracy ;)
2
Montarzysta 2013-04-01 21:13
Z tego co się orientuję, a pracuję już dłuższy czas, to w tej firmie jest co najmniej kilku spawaczy, są też i pomocnicy którzy przygotowują stal do spawania. A może Ci Kolego przeszkadza że jesteś pomocnikiem i jedziesz po jednym z tych spawaczy... Spokojnie, ja też byłem pomocnikiem ale po prawie dwóch latach wskoczyłem wyżej. Więc się nie denerwuj ;) hehe Pozdrowienia dla (usunięte przez administratora)... ;) i całej reszty
1
ukra2 2013-10-05 19:35
Praca w tej firmie na kazdy stanowisku czy to na montażu, spawalni czy jako kierowca jest spoko (usunięte przez administratora) prezes jak i kierownik są bardzo mili (usunięte przez administratora) ogólnie spoko (usunięte przez administratora) pracy.
6
Obecny 2014-09-07 09:43
Na początku było cieżko aby to wszystko ogarnąć ponieważ jest tu wymagana duża dokładność i staranność ale po kolejnych szkoleniach to ogarnalem i jest ok. Wypłaty na czas weekendy wolne.. Mam pozytywne zdanie o firmie. Ale jak ktoś nie jest dokładny czy staranny w wykonywaniu swojej pracy to lepiej niech swojego CV tu nie składa bo długo tu nie popracuje..
1
były pracownik 2014-10-24 17:24
nonim - 2013-06-08 14:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamierzam aplikowac na stanowisko spawacza do Mastertec, ktoś wie czy przyjmują z doświadczeniem (16 lat) ale już w solidnym wieku mam 48 lat. mam jakies szanse opd- Nie masz szans,bo dziadek jak wyczuje ze jestes lepszy,to szybko sie z ta robota pozegnasz,ps chyba ze zostaniesz ejgo pomagieriem,ale osobicie nie polecam Ci tej firmy:)
Antek 2014-11-30 17:07
To racja, wiele ludzi z zazdrości, czy z obawy o swoja własna pozycje w firmie potrafi rzucić kłody pod nogi. zwłaszcza jesli widzi osobe bardziej wykwalifikowaną na stanowisku pod nią, bo owszem awans mozna pewnie dostac, ale istnieje coś takiego jak degradacja, a tego ludzie zazwyczaj się boją. Jak jest z awansami w Mastertec w ogóle, szanse jakies są?
1
Bumbox 2015-01-30 14:11
Bardzo mi się podobają informacje, które zawierają na swojej stronie. Przede wszystkim te o używanych materiałach czy możliwych rozwiązaniach, kształtach etc. W wielu przypadkach oszczędza to czas potencjalnych klientów, którzy tylko chcieliby zdobyć informacje. Mam nadzieję, że w ten sam dobry sposób firma funkcjonuje ze swoimi pracownikami.
dewer 2015-02-25 00:09
Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk w tej firmie odnosnie pracy na samodzielnym stanowisku pracy czy doswiadczenie jest wazne czy bez takze mam szanse..
stu 2015-03-13 02:06
sam obecnie jestem na budowie i korzystam z kontenerów produkowanych w Jarosławiu przez Masterteca . Z tego co się orientuje to poza nimi mają jeszcze w swojej ofercie pawilony , które również wydają się być najwyższej klasy. Brawo ! jak coś robić w tym kraju to tylko na takim wysokim poziomie jak oni .
2
roekem 2016-05-07 22:52
widze, że F.H.U. „MASTERTEC” jako producent specjalizuje się w produkcji kontenerów, pawilonów, stróżówek, domków letniskowych i naparwde maja na to spore zapoytrzebowanie jak widze i to na plus jest.
4
Robert 2016-12-06 22:36
Opinie? chyba najlepiej wejść na ich stronę i kliknąć w zakładkę "referencje" ..... Orange, Ikea, Tauron, Eurovia itd... raczej nie ma większego producenta w Polsce
11
Konrad D. 2016-12-07 14:21
Ponoć drugą fabrykę gdzieś pod Jarosławiem budują i w przyszłym roku mają otwierać
Niemali ;) 2016-12-11 15:42
Do "salimali" skoro już nie pracujesz to widać jaki jesteś mali
2
Duzi 2016-12-12 04:16
Brawo!!! :)
Veri 2016-12-13 19:54
Jak ktoś się opier**** a nie pracuje to w żadnej pracy długo nie popracuje a w szczególności przy takiej produkcji gdzie każdy szczegół się liczy.
6
Veri 2017-01-12 23:29
Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Pewnie Cię wylali to trzeba pojechać po firmie.... jakby było źle to nikt by tam nie pracował a firma funkcjonuje
8
Parking lotnisko 2017-05-26 23:00
Z częścią komentarzy się zgadzam, zjeździłem całą Polskę i u nich jest największy wybór również jakość okej.
5
Marta 2017-07-24 15:51
@Veri pewnie, każdy ma prawo wyrazić swoją opinie po to jest to forum i by przekazać informacje na temat pracodawcy innym pracownikom. Na każdym stanowisku jest inaczej i są różne stawki , stąd biorą się różne opinie. Czy aplikowałeś na jakieś stanowisko lub pracowałeś kiedyś w F.H.U. Mastertec?
abc 2017-08-14 14:19
Na jakim stanowisku pracowałeś?
Veri 2017-08-15 17:00
Jak komuś nie odpowiada to niech zmieni pracę. Nie ma idealnych szefów a zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał . Warunki pracy ok, kasa na czas a reszta to kwestia podejścia pracownika.
2
wafel 2017-08-16 16:43
Praca jest od poniedziałku do piątku? Soboty wolne? Umowa o pracę czy zlecenie?
wafel 2017-08-16 16:47
Praca jest od poniedziałku do piątku? Soboty wolne? Umowa jest o pracę czy zlecenie?
Marta 2017-09-12 14:12
@Veri co najbardziej podoba Ci się w pracy w F.H.U. Mastertec? Czy powiesz coś więcej na temat warunków pracy? Czy można liczyć na jakieś benefity? Jakie są godziny pracy? I na jakim stanowisku pracujesz? To ważne informacje dla osób, które szukają tutaj zatrudnienia.
Veri 2017-09-19 23:13
Najbardziej w pracy podobają mi się pawilony, ale kontenery też są ładne :)
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Mastertec - Jarosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Mastertec