logo F.H.U. Mastertec

F.H.U. Mastertec

Jarosław

Opinie o F.H.U. Mastertec

Worker 2012-06-21 14:30:57
Jestem byłym pracownikiem tej właśnie firmy i chciałbym poinformować, że jest to dobra firma. Właściciel firmy wypłaca należne pieniądze zgodnie z ustaleniami zawartymi z pracownikami. Ponadto musze powiedzieć, że mało jest tak dynamicznie rozwijających się firm na podkarpaciu jak właśnie firma Masterec. Nie rozumiem dlaczego ktoś tutaj wyrywkowo próbuje zbojkotować tą firmę. Zakładam, że to nie jest pracownik który sumiennie podchodził do swojej pracy lub klient, który nie chce wywiązać się z umowy (a takich na naszym rynku nie brakuje).
Moje odczucia po współpracy z tą firmą:
- Stale rozwijająca się firma (a takich mało na naszym rynku) co za tym idzie – pewna praca, pewne zarobki. Znajdźcie to w innych firmach, którzy mają problemy z utrzymaniem się na rynku przez nasze polskie prawo
- Właściciel honorowo podchodzi do lojalnych pracowników i ich docenia. Chyba, że ktoś olewa swoją pracę no to wiecie sami i nie trzeba tłumaczyć
- Nie bez powodu firma Mastertec ma klientów na całej Polsce, również nad morzem. Dlaczego ludziom z całej polski opłaca się zamawiać towar aż w Jarosławiu: szybko, tanio, solidnie
Wszystkim tym nielicznym jednostkom, którzy zamieścili negatywne komentarze współczuję lenistwa, zazdrości i życzę powodzenia w pośredniaku i kolejce po zasiłek dla bezrobotnych.
Trochę się rozpisałem ale warto było
pozdrawiam zespół FHU Masterec, były kolega z pracy ;)
Obserwator 2013-03-20 14:17:44
Hm.. moje skromne zdanie o tej firmie,tez nie jest za bogate,mialem swoj epizod w tej firmie i musze stwierdzic,ze stawka byla okej,wynagrodzenie zaplacil co do grosza pod tym kątem nie mam zastrzeżen,bo byl wobec mnie okej,ale czas i jakos pracy w cale nie byl taki fajny.. ponieważ ów pracodawca ma chyba jakąs dziwna fantazje co rzeczy ktre chce wykonywac.. np jedna osoba zrobic cos co powinno robic minimum ,podkreslam minimum 2 osoby juz nie chodzi o jakos wykonej pracy ale o samo bespieczeństwo osoby ktra ja wykonywala..( usunięte przez administratora ) POZDRAWIAM
Montarzysta 2013-04-01 21:13:18
Z tego co się orientuję, a pracuję już dłuższy czas, to w tej firmie jest co najmniej kilku spawaczy, są też i pomocnicy którzy przygotowują stal do spawania. A może Ci Kolego przeszkadza że jesteś pomocnikiem i jedziesz po jednym z tych spawaczy... Spokojnie, ja też byłem pomocnikiem ale po prawie dwóch latach wskoczyłem wyżej. Więc się nie denerwuj ;) hehe Pozdrowienia dla (usunięte przez administratora)... ;) i całej reszty
1
ukra2 2013-10-05 19:35:38
Praca w tej firmie na kazdy stanowisku czy to na montażu, spawalni czy jako kierowca jest spoko (usunięte przez administratora) prezes jak i kierownik są bardzo mili (usunięte przez administratora) ogólnie spoko (usunięte przez administratora) pracy.
5
pracownik 2014-08-20 22:38:03
hmmm moja opinia nie jest za bogata na temat właściciela tej firmy.Na początku wydawało się wszystko ok. Zaznaczam tylko na początku, jego zachowanie można porównać do tego jakby był Bogiem, zero szacunku dla innych. A co do video clip disco polo to może każdy mieć inne zdanie. Ale moim zdaniem poważny człowiek za jakiego uważa się Pan Dusiło to nie bierze się udziału w teledyskach Drosselu Melanż u Romana. pozdrawiam
Obecny 2014-09-07 09:43:50
Na początku było cieżko aby to wszystko ogarnąć ponieważ jest tu wymagana duża dokładność i staranność ale po kolejnych szkoleniach to ogarnalem i jest ok. Wypłaty na czas weekendy wolne.. Mam pozytywne zdanie o firmie. Ale jak ktoś nie jest dokładny czy staranny w wykonywaniu swojej pracy to lepiej niech swojego CV tu nie składa bo długo tu nie popracuje..
były pracownik 2014-10-24 17:24:58
nonim - 2013-06-08 14:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamierzam aplikowac na stanowisko spawacza do Mastertec, ktoś wie czy przyjmują z doświadczeniem (16 lat) ale już w solidnym wieku mam 48 lat. mam jakies szanse opd- Nie masz szans,bo dziadek jak wyczuje ze jestes lepszy,to szybko sie z ta robota pozegnasz,ps chyba ze zostaniesz ejgo pomagieriem,ale osobicie nie polecam Ci tej firmy:)
Antek 2014-11-30 17:07:50
To racja, wiele ludzi z zazdrości, czy z obawy o swoja własna pozycje w firmie potrafi rzucić kłody pod nogi. zwłaszcza jesli widzi osobe bardziej wykwalifikowaną na stanowisku pod nią, bo owszem awans mozna pewnie dostac, ale istnieje coś takiego jak degradacja, a tego ludzie zazwyczaj się boją. Jak jest z awansami w Mastertec w ogóle, szanse jakies są?
Bumbox 2015-01-30 14:11:09
Bardzo mi się podobają informacje, które zawierają na swojej stronie. Przede wszystkim te o używanych materiałach czy możliwych rozwiązaniach, kształtach etc. W wielu przypadkach oszczędza to czas potencjalnych klientów, którzy tylko chcieliby zdobyć informacje. Mam nadzieję, że w ten sam dobry sposób firma funkcjonuje ze swoimi pracownikami.
dewer 2015-02-25 00:09:58
Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk w tej firmie odnosnie pracy na samodzielnym stanowisku pracy czy doswiadczenie jest wazne czy bez takze mam szanse..
stu 2015-03-13 02:06:43
sam obecnie jestem na budowie i korzystam z kontenerów produkowanych w Jarosławiu przez Masterteca . Z tego co się orientuje to poza nimi mają jeszcze w swojej ofercie pawilony , które również wydają się być najwyższej klasy. Brawo ! jak coś robić w tym kraju to tylko na takim wysokim poziomie jak oni .
salimali 2015-07-09 21:14:49
To co ja tu czytam to mi się śmiać chce ha ha, kto nie spróbuje pracy w tej firmie to nie zrozumie jak tu to wszystko działa albo i nie działa ... brak słów żeby to opisać .
2
roekem 2016-05-07 22:52:02
widze, że F.H.U. „MASTERTEC” jako producent specjalizuje się w produkcji kontenerów, pawilonów, stróżówek, domków letniskowych i naparwde maja na to spore zapoytrzebowanie jak widze i to na plus jest.
1
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Mastertec - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Mastertec