Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

plemię 2016-02-19 16:43:57
Są kierownicy, i zastraszani pracownicy
Zwolnię was, wyrzucę, premię ukrócę
Słowa kierownika, to żadna logika
Praca w KZNie, to nie jest moje marzenie.
1
kawaler 2016-02-19 19:19:31
No wlasnie i jak to jest np ż e w brygadzie tranportowej pracuje ojciec z synem a ten ojciec jest brygadzista wiec wiadomo ze syn sie nie musi przemeczac a inni zapieprzaja i np jak ten syn rozwalil szyby i caly dach na krajalni to jest ok .l?
3
aaaaaa 2016-02-19 22:12:03
Zastraszeni?! może jeszcze bici?? Ludzie dajcie spokój, piszecie takie bzdury że głowa boli. Wielu z was kilka lat pracuje w kzn i pomimo że jest tam tak strasznie to dalej tam pracujecie? Macie po 13 lat żeby jakieś wyimaginowane żale pisać po forach internetowych? Ogarnijcie się ludzie, kzn to nie jest cud, kasy nie rozdaję, praca nie jest łatwa ale jednak na tle innych wypada całkiem dobrze.
3
zgrzew 2016-02-20 18:04:44
To prawda że 'najlepszy' spawacz odchodzi? Podobno zrobił kurs na rury a podwyżki nie dostał? Jest jeszcze w firmie?
2
??? 2016-02-23 07:07:21
Kawaler co sie dziwisz ze rozwalil ta krajalnie jak oni siedza na nadgodzinach od rana do wieczora wiec uwazaj jak beda jechac lokomotywa bo moga usnac za sterami i tragedia gotowa
5
aaaauuuu 2016-02-25 09:32:35
A jak tam zatoki??
montażysta 2016-02-25 14:43:08
Tak odchodzi, jest na okresie wypowiedzenia. Za duże ma uprawnienia jak na taki zakład i za małą kasę. W stu procentach go popieram.
1
pracownik 2016-02-25 14:49:18
Firma ucierpi, ale nauczka dla kierownika który nie szanuje pracownika i szczególnie spawacza
1
aaaaaaaaaaa 2016-02-25 19:25:33
Ale bronisz tek zakład... Coś to podejrzane
mmmmm 2016-02-25 19:35:17
Bo w tym zakładzie tak jest, tylko nikt nie widzi w tym problemu.
ziom 2016-02-26 00:17:58
Przestańcie się dzieci podniecać na tym forum jednym chłopcem któremu się w główce coś po przestawialo po zrobieniu uprawnień.... i nagle jest ''najlepszy''. Może w ogóle zacznijcie się tutaj onanizowac z powodu gościa bez którego firma przestanie funkcjonować ,a nie trawi typa część załogi i chyba wszyscy mistrzowie za swoje fochy i kapowanie..Powodzenia życzę,jak się czyta te wpisy to widać jakie młotki się wypowiadają a w pracy ogon pod siebie i do roboty...
2
pracownik 2016-02-26 12:42:28
Wiem kim jesteś i dlaczego tak piszesz bo zazdrościsz, że o tobie nikt tak nie napisał. I każdy wie, że to ty kablujesz a nie on. Chyba nie wiesz co piszesz. Prawda w oczy kole drogi ziom.
olek 2016-02-26 13:58:41
Drodzy koledzy może napiszecie czy warto w tym zakładzie pracować?
aaaa 2016-02-26 19:07:25
Ludzie jeśli macie do kogoś coś to powiedzcie mu to prosto w oczy na zakładzie, a nie zachowujcie się jak dzieci smarując kogoś na forum, bo ono do tego nie służy. Na forum jest dobrze cwaniakować a na zakładzie najlepiej uszy skulić i zachowywać się normalnie. Trochę godności i odwagi a nie ukrywać się pod nick na forum.
2
Onion 2016-03-11 14:35:49
Zlikwidować te stołki na spawalni.
h 2016-03-14 23:20:58
Dać im kanapę!
I telewizor!
s 2016-03-15 09:01:35
Jak chcesz coś powiedzieć to przyjdź na spawalnie i to powiedz a nie ukrywaj się. Wypiłeś 2 piwa wieczorem i wielki kozak z Ciebie bo możesz coś anonimowo napisać.
3
Mistrzówka 2016-03-15 19:01:15
Montaż vs spawalnia - Fight! MOooooRTAaaaaaaaaL KooooooooooOMBAaaaaaT!
Ja 2016-03-16 06:02:58
I tak gieciarze są najlepsi :)
3
as 2016-04-06 17:25:09
do:ebook. nie operatorow tylko pomocnika operatora, czyli przynies wynies pozamiataj
cygan 2016-04-20 12:01:40
Pan Super Kierownik Magazynu, nie ma pojęcia o pracy.....
Co ten człowiek wyprawia to jest masakra....
3
Montaż 2016-04-22 12:56:18
Wy nic nie robicie kółko wzajemnej adoracji jesteście
biuro 2016-04-29 16:43:34
Pisanie źle o kimś na forum świadczy o małej inteligencji i niskim poczuciu wartości. Jeśli ktoś o kimś pisze lub mówi świadczy, to o jego niskiej wartosci i chęci zawrócenia na siebie uwagi. Naprawdę nie do tego forum służy i opinie o drugim należy mówić prosto w oczy a nie za plecami. Każdy ma swoje życie i niech się nim zajmuje a nie cudzym!
qwerty 2016-05-04 10:53:21
Fb 200 rzondzi
3
Z 2016-05-05 13:36:08
Żądzi chyba..
Andrij 2016-07-18 21:35:10
Czy wymagan jezyk polski w stopniu zaawnsowan? My z Ukrainu
6
antybandera 2016-07-23 06:45:59
To zależy czy jesteś banderowcem czy nie
3
kolo 2016-07-24 23:50:23
Oczywiście firma ma się super ale nie pracownicy,wmawia się pracownikom w marcu że jest kryzys i proponuje się pracę w nadgodzinach do odebrania!!!!A teraz już praca w soboty, niedzielę na okrągło .... koniec kryzysu!!!Co roku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze swoich pracowników i ogólnie mają ich w d....nie wspominając o tym że nie ma podwyżek w firmie bo ledwo wiążemy koniec z końcem...Pozdrawiam.
2
fight 2016-07-31 15:45:47
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia we współpracy z produkcją to nie jest normalny obowiązek jak na takie stanowisko. Ważne jest to, że dbają o niezłe zarobki w firmie, bo trzeba dbać o niezłe zatrudnienie.
Andrij 2016-07-31 21:17:07
Czy mozno pracować cały tydz po 12h bo chcem zarobic?
1
Donadoni 2016-08-01 19:36:15
Tam co chwilę szukają CNC. Więc jak masz odpowiednie kompetencje to ślij cv - nie teraz to za następnym razem zaproszą na rozmowę
1
Pracownik KZN 2016-08-01 20:03:17
Z tego co mi wiadomo to tak.
obserwator 2016-08-02 12:53:42
Szukają cały czas jeleni,bo ludzie(operatorzy) odchodzą z firmy bo to super praca i kasa hihi...Jak w całej firmie za marne pieniazki.

7
cnc 2016-08-02 16:57:47
Czy nic nie daje do myślenia że szukają???Ludzie odchodzą bo tam nie płacą....
2
Vladimir 2016-08-14 19:18:20
Dobry dien. Jaki numer do was? Ilu placo na hali?
1
aaaaaa 2016-08-16 07:24:39
Nadal szukają pomocnikaoperatora
1
szczur 2016-09-14 20:53:39
Panowie "operatorzy" co wy tam jeszcze robicie w tej firmie?wszyscy tacy madrocy a zaden nie odwazy sie zmienic pracy na lepsza...sam kiedys pracowalem w tym kołchozie, na szczescie podjalem madra decyzje o zmianie firmy i tego nie zaluje,o moich zarobkach wspominac juz nie bede:)
3
szczur 2016-09-18 13:55:39
chlopaki chyba maja klapki na oczach i nie widza nic wiecej poza firma kzn:P
1
szczur 2016-09-19 20:52:13
pracuja bo ich nie stac na troche samozaparcia i odwagi...w tym 'smogu' pyle dlugo nie pociagna n iestety
3
Hardy 2016-09-22 00:51:38
Przemo zostanie kierownikiem i zrobi z wami porządek.
4
Hotdog 2016-09-23 08:22:00
niezbędnym do obsługi branżowego klienta z rynków niemieckojęzycznych
CNC 2016-10-21 21:40:52
Jako programista będę mógł działać w EdgeCam? Fajny socjal dają więc pytam. Niemiecki B2.
5
mateusz 2016-10-25 14:09:48
oooo pojawiło się ogłoszenie na magazyniera , ktos może cos powiedzieć na ten temat ? warto czy nie? jaka kasa ? kiero?
sos 2016-10-26 23:35:27
Jakie 15-18?A maruda z giętarki 22!
mig 2016-10-26 23:52:23
Strzał w kolano
4
Mateusz 2016-10-28 11:57:17
Mig czy możesz coś więcej powiedzieć? Polecasz czy nie polecasz?
Mateusz 2016-10-28 12:33:46
@mig a możesz powiedzieć coś więcej? Co ma oznaczać twoja wypowiedź?
Tom87 2016-11-08 09:31:30
Czy ktoś może coś wiecej powiedzieć na temat pracy magazyniera??
Pawel 2016-11-08 15:40:40
Nędza, marna kasa...zabieranie premii przez Pana kier....Nie bez powodu odeszło z stamtąd chyba z 5-6 osób.Powodzenia..
12
as 2016-11-17 12:45:21
5-6 osob?chyba w przeciagu ostatniego miesiaca...
3
Zostaw swoją opinię o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.