Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

fight 2016-07-31 15:45
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia we współpracy z produkcją to nie jest normalny obowiązek jak na takie stanowisko. Ważne jest to, że dbają o niezłe zarobki w firmie, bo trzeba dbać o niezłe zatrudnienie.
Andrij 2016-07-31 21:17
Czy mozno pracować cały tydz po 12h bo chcem zarobic?
2
Donadoni 2016-08-01 19:36
Tam co chwilę szukają CNC. Więc jak masz odpowiednie kompetencje to ślij cv - nie teraz to za następnym razem zaproszą na rozmowę
1
Pracownik KZN 2016-08-01 20:03
Z tego co mi wiadomo to tak.
obserwator 2016-08-02 12:53
Szukają cały czas jeleni,bo ludzie(operatorzy) odchodzą z firmy bo to super praca i kasa hihi...Jak w całej firmie za marne pieniazki.

7
cnc 2016-08-02 16:57
Czy nic nie daje do myślenia że szukają???Ludzie odchodzą bo tam nie płacą....
2
Vladimir 2016-08-14 19:18
Dobry dien. Jaki numer do was? Ilu placo na hali?
2
aaaaaa 2016-08-16 07:24
Nadal szukają pomocnika\operatora
1
szczur 2016-09-14 20:53
Panowie "operatorzy" co wy tam jeszcze robicie w tej firmie?wszyscy tacy madrocy a zaden nie odwazy sie zmienic pracy na lepsza...sam kiedys pracowalem w tym kołchozie, na szczescie podjalem madra decyzje o zmianie firmy i tego nie zaluje,o moich zarobkach wspominac juz nie bede:)
4
szczur 2016-09-18 13:55
chlopaki chyba maja klapki na oczach i nie widza nic wiecej poza firma kzn:P
1
szczur 2016-09-19 20:52
pracuja bo ich nie stac na troche samozaparcia i odwagi...w tym 'smogu' pyle dlugo nie pociagna n iestety
3
Hardy 2016-09-22 00:51
Przemo zostanie kierownikiem i zrobi z wami porządek.
7
Hotdog 2016-09-23 08:22
niezbędnym do obsługi branżowego klienta z rynków niemieckojęzycznych
CNC 2016-10-21 21:40
Jako programista będę mógł działać w EdgeCam? Fajny socjal dają więc pytam. Niemiecki B2.
7
mateusz 2016-10-25 14:09
oooo pojawiło się ogłoszenie na magazyniera , ktos może cos powiedzieć na ten temat ? warto czy nie? jaka kasa ? kiero?
sos 2016-10-26 23:35
Jakie 15-18?A maruda z giętarki 22!
2
mig 2016-10-26 23:52
Strzał w kolano
7
Mateusz 2016-10-28 11:57
Mig czy możesz coś więcej powiedzieć? Polecasz czy nie polecasz?
Mateusz 2016-10-28 12:33
@mig a możesz powiedzieć coś więcej? Co ma oznaczać twoja wypowiedź?
Tom87 2016-11-08 09:31
Czy ktoś może coś wiecej powiedzieć na temat pracy magazyniera??
Pawel 2016-11-08 15:40
Nędza, marna kasa...zabieranie premii przez Pana kier....Nie bez powodu odeszło z stamtąd chyba z 5-6 osób.Powodzenia..
18
as 2016-11-17 12:45
5-6 osob?chyba w przeciagu ostatniego miesiaca...
6
rambo 2016-12-14 16:17
Bo nie masz pojęcia ile naprawdę zarabiają starsi stażem operatorzy cnc.
1
szczur 2016-12-17 15:58
20-22 brutto wielkie mi hallo:D ja w moim przypadku od takiej stwaki pracuje na okresie probnym po zmianie firmy:D a co bedzie po tym okresie to mozesz sobie pomarzyc...
3
xxx 2017-01-26 20:03
ludzie ciezko pracuja a stawka od lat ta sama (usunięte przez administratora)
8
Rambo 2 2017-02-04 09:14
Ja 20 zł to zarabiam za 30 minut. I myślę że takie farmazony pier.....sz bo cię zwolniono i teraz za 12 zł/h pracujesz jako ochroniarz w supermarkecie. Gdybyś zarabiał więcej w innej firmie to byś nawet nie zaglądnął na tą stronę.
4
Zuzanna 2017-03-16 13:15
@Rambo 2 a Ty jak długo pracujesz już w firmie? Rozumiem, że jesteś zadowolony z zarobków. Co jeszcze możesz powiedzieć na temat oferowanych przez firmę warunków zatrudnienia i benefitów?
Robocop 2017-03-18 20:12
14-15 na godzinkę,przekroczony hałas,zapylenie-brak wentylacji.Progi nasączone jakimś rakotwórczym syfem..bhp to fikcja podobnie ja związki zawodowe. Robol to nikt w tej firmie, firma się rozwija ale nie mają biedaki na podwyżki....Ale są bony na święta!!!!!!
6
Pracownik 2017-04-03 19:23
Śpieszmy się szanować pracowników, tak szybko odchodzą
5
aaa 2017-04-06 19:36
Na szacunek trzeba sobie zapracować, a dla część załogi samo pojęcie "praca"jest nie do ogarnięcia
4
miszcz 2017-04-24 16:14
Polecam wszystkim chcącym zarabiać 2000zł. bez możliwości podwyżki,pracując po 12 godzin w okropnym hałasie i MEGA zapyleniu.
3
szelest 2017-05-01 21:26
(usunięte przez administratora)
1
Rambo 2017-05-12 09:46
Zuzanno, zawsze mogło być lepiej. "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma". Niestety nie mam porównania do lepszych miejsc pracy, bo gdybym znał, to już bym w KZNie nie pracował :) . Jeżeli pracownik poważnie podchodzi do swoich obowiązków i nie pracuje tak jak by pracował za karę, to nie jest najgorzej (w końcu to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zarobki są zróżnicowane. Na początek jest chyba 14 czy 15 zł i stawka rośnie w zależności od stażu i umiejętności. Co do BHP to zgadzam się, jest kiepściutko, wentylacji brak, jest zapylenie, podkłady drewniane śmierdzą na potęgę (subit?), hałas jest niesamowity, ale jest dostęp do stoperów czy też nauszników, także tu sprawa jest jasna. Związki zawodowe - fakt, są jak Yeti - ponoć ktoś widział. Bony na święta są, choć przydała by się nagroda roczna - a stać firmę.
szelest2 2017-05-13 11:06
Kebabek masz za mało miedzy uszami. Myślisz ze rządzisz? Szybko idź do odpowiedniego szpitala będziesz miał pokój obok Napoleona i Jezusa.
1
Szum 2017-05-15 23:21
Co ty chcesz od kebaba? Chłop tyra jak umie najlepiej....
9
adas 2017-05-28 13:13
chlop tyra na kebabie za trzech a podwyzki ni widu ni slychu...nie rozumie takich ludzi...
2
lopedevega 2017-05-29 11:48
Takich co tyrają bez podwyżki, czy takich co się przechwalają, czy takich co tego nie lubią
1
adas 2017-05-29 17:57
wszystkich nie rozumie:D
4
marcianooo 2017-06-18 21:06
chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość pracy na umowę zlecenie??
aaa 2017-06-20 20:29
Nie
Marian 2017-07-15 12:44
Praca na maksimum 3 miesięcy, potem siada zdrowie fizyczne i psychiczne. Białym kaskiem jesteś tylko 8 godzin,potem zwykłym szczu...
Marek 2017-07-21 12:01
Jak w wiekszosci takich firm produkcyjnych
niiii 2017-08-30 18:50
Ile można zarobić jako operator CNC w tej firmie?
1
aaa 2017-09-01 10:17
Czyli zarabiasz proporcjonalnie do swojego poziomu?
3
Zuzanna 2017-09-05 12:03
@niiii, @aaa ciężko mówić o zarobkach skoro nie wiadomo jakie macie doświadczenie czy kwalifikacje. Pracownicy mogą Wam podać ewentualne widełki do tego stanowiska, ale o konkretnych zarobkach najlepiej rozmawiać na rekrutacji w Kolejowych Zakładach Nawierzchniowych. Czy będzie aplikować?
2
Zniesmaczony 2017-09-06 08:30
Niech odpowiedzią odnośnie zarobków będzie to że Operatorów CNC szukają cały czas !!!
2
Pracownik 2017-09-06 20:57
Jak by tylko nie łamał tych szyn tak często ;)
2
Pracownik 2017-09-12 11:12
Jeśli chodzi o tą firmę, to mogę powiedzieć parę słów. Pracowałam zaledwie parę tyg (sam się zwolniłem) jako pracownik fizyczny i stwierdzam iż jest to ciężka praca za małe zarobki. Nie ma też współpracy z innymi pracownikami.. nie wspomnę o majstrach i kierowniku. Jestem pełen podziwu dla ludzi którzy tam pracują... Ale czy warto tak się męczyć?
4
były operator 2017-09-13 21:36
Praca jako operator cnc jest w systemie równoważnym: 12h dniówka, 12 h nocka i półtora dnia wolnego. czasem wypada ci dwie dniówki pod rząd, czasem dwie nocki, czasem dniówia+nocka+nocka itd itp. Nie masz żadnego weekendu wolnego, no chyba że jako weekend wolny zaliczasz tak, że masz nockę z piątku na sobotę. W sobotę musisz się wyspać do tej 12-13, to ci pół dnia zostaje. I tak raz w miesiącu. A tak czy sobota, czy niedziela trzeba pracować. Fajny system na określony czas. Jak jesteś kawalerem to zapomnij o weekendowych imprezach, a jak masz rodzinę to zapomnij o weekendowych wyjazdach :)
7
Zuzanna 2017-09-20 14:17
@były operator ale przed podpisaniem umowy wiedziałeś, że tak będą wyglądać zmiany? Czy dopiero w trakcie pracy się dowiedziałeś? Myślę, że to istotne przy Twojej opinii na temat pracy w Kolejowych Zakładach Nawierzchniowych.
3
Zostaw swoją opinię o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.