Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.

??? 2016-02-23 07:07
Kawaler co sie dziwisz ze rozwalil ta krajalnie jak oni siedza na nadgodzinach od rana do wieczora wiec uwazaj jak beda jechac lokomotywa bo moga usnac za sterami i tragedia gotowa
5
aaaauuuu 2016-02-25 09:32
A jak tam zatoki??
montażysta 2016-02-25 14:43
Tak odchodzi, jest na okresie wypowiedzenia. Za duże ma uprawnienia jak na taki zakład i za małą kasę. W stu procentach go popieram.
2
pracownik 2016-02-25 14:49
Firma ucierpi, ale nauczka dla kierownika który nie szanuje pracownika i szczególnie spawacza
1
aaaaaaaaaaa 2016-02-25 19:25
Ale bronisz tek zakład... Coś to podejrzane
mmmmm 2016-02-25 19:35
Bo w tym zakładzie tak jest, tylko nikt nie widzi w tym problemu.
ziom 2016-02-26 00:17
Przestańcie się dzieci podniecać na tym forum jednym chłopcem któremu się w główce coś po przestawialo po zrobieniu uprawnień.... i nagle jest ''najlepszy''. Może w ogóle zacznijcie się tutaj onanizowac z powodu gościa bez którego firma przestanie funkcjonować ,a nie trawi typa część załogi i chyba wszyscy mistrzowie za swoje fochy i kapowanie..Powodzenia życzę,jak się czyta te wpisy to widać jakie młotki się wypowiadają a w pracy ogon pod siebie i do roboty...
2
pracownik 2016-02-26 12:42
Wiem kim jesteś i dlaczego tak piszesz bo zazdrościsz, że o tobie nikt tak nie napisał. I każdy wie, że to ty kablujesz a nie on. Chyba nie wiesz co piszesz. Prawda w oczy kole drogi ziom.
olek 2016-02-26 13:58
Drodzy koledzy może napiszecie czy warto w tym zakładzie pracować?
aaaa 2016-02-26 19:07
Ludzie jeśli macie do kogoś coś to powiedzcie mu to prosto w oczy na zakładzie, a nie zachowujcie się jak dzieci smarując kogoś na forum, bo ono do tego nie służy. Na forum jest dobrze cwaniakować a na zakładzie najlepiej uszy skulić i zachowywać się normalnie. Trochę godności i odwagi a nie ukrywać się pod nick na forum.
2
Onion 2016-03-11 14:35
Zlikwidować te stołki na spawalni.
h 2016-03-14 23:20
Dać im kanapę!
I telewizor!
s 2016-03-15 09:01
Jak chcesz coś powiedzieć to przyjdź na spawalnie i to powiedz a nie ukrywaj się. Wypiłeś 2 piwa wieczorem i wielki kozak z Ciebie bo możesz coś anonimowo napisać.
3
Mistrzówka 2016-03-15 19:01
Montaż vs spawalnia - Fight! MOooooRTAaaaaaaaaL KooooooooooOMBAaaaaaT!
Ja 2016-03-16 06:02
I tak gieciarze są najlepsi :)
3
as 2016-04-06 17:25
do:ebook. nie operatorow tylko pomocnika operatora, czyli przynies wynies pozamiataj
cygan 2016-04-20 12:01
Pan Super Kierownik Magazynu, nie ma pojęcia o pracy.....
Co ten człowiek wyprawia to jest masakra....
3
Montaż 2016-04-22 12:56
Wy nic nie robicie kółko wzajemnej adoracji jesteście
biuro 2016-04-29 16:43
Pisanie źle o kimś na forum świadczy o małej inteligencji i niskim poczuciu wartości. Jeśli ktoś o kimś pisze lub mówi świadczy, to o jego niskiej wartosci i chęci zawrócenia na siebie uwagi. Naprawdę nie do tego forum służy i opinie o drugim należy mówić prosto w oczy a nie za plecami. Każdy ma swoje życie i niech się nim zajmuje a nie cudzym!
qwerty 2016-05-04 10:53
Fb 200 rzondzi
3
Z 2016-05-05 13:36
Żądzi chyba..
Andrij 2016-07-18 21:35
Czy wymagan jezyk polski w stopniu zaawnsowan? My z Ukrainu
7
antybandera 2016-07-23 06:45
To zależy czy jesteś banderowcem czy nie
3
kolo 2016-07-24 23:50
Oczywiście firma ma się super ale nie pracownicy,wmawia się pracownikom w marcu że jest kryzys i proponuje się pracę w nadgodzinach do odebrania!!!!A teraz już praca w soboty, niedzielę na okrągło .... koniec kryzysu!!!Co roku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze swoich pracowników i ogólnie mają ich w d....nie wspominając o tym że nie ma podwyżek w firmie bo ledwo wiążemy koniec z końcem...Pozdrawiam.
2
fight 2016-07-31 15:45
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia we współpracy z produkcją to nie jest normalny obowiązek jak na takie stanowisko. Ważne jest to, że dbają o niezłe zarobki w firmie, bo trzeba dbać o niezłe zatrudnienie.
Andrij 2016-07-31 21:17
Czy mozno pracować cały tydz po 12h bo chcem zarobic?
1
Donadoni 2016-08-01 19:36
Tam co chwilę szukają CNC. Więc jak masz odpowiednie kompetencje to ślij cv - nie teraz to za następnym razem zaproszą na rozmowę
1
Pracownik KZN 2016-08-01 20:03
Z tego co mi wiadomo to tak.
obserwator 2016-08-02 12:53
Szukają cały czas jeleni,bo ludzie(operatorzy) odchodzą z firmy bo to super praca i kasa hihi...Jak w całej firmie za marne pieniazki.

7
cnc 2016-08-02 16:57
Czy nic nie daje do myślenia że szukają???Ludzie odchodzą bo tam nie płacą....
2
Vladimir 2016-08-14 19:18
Dobry dien. Jaki numer do was? Ilu placo na hali?
1
aaaaaa 2016-08-16 07:24
Nadal szukają pomocnika\operatora
1
szczur 2016-09-14 20:53
Panowie "operatorzy" co wy tam jeszcze robicie w tej firmie?wszyscy tacy madrocy a zaden nie odwazy sie zmienic pracy na lepsza...sam kiedys pracowalem w tym kołchozie, na szczescie podjalem madra decyzje o zmianie firmy i tego nie zaluje,o moich zarobkach wspominac juz nie bede:)
3
szczur 2016-09-18 13:55
chlopaki chyba maja klapki na oczach i nie widza nic wiecej poza firma kzn:P
1
szczur 2016-09-19 20:52
pracuja bo ich nie stac na troche samozaparcia i odwagi...w tym 'smogu' pyle dlugo nie pociagna n iestety
3
Hardy 2016-09-22 00:51
Przemo zostanie kierownikiem i zrobi z wami porządek.
4
Hotdog 2016-09-23 08:22
niezbędnym do obsługi branżowego klienta z rynków niemieckojęzycznych
CNC 2016-10-21 21:40
Jako programista będę mógł działać w EdgeCam? Fajny socjal dają więc pytam. Niemiecki B2.
6
mateusz 2016-10-25 14:09
oooo pojawiło się ogłoszenie na magazyniera , ktos może cos powiedzieć na ten temat ? warto czy nie? jaka kasa ? kiero?
sos 2016-10-26 23:35
Jakie 15-18?A maruda z giętarki 22!
mig 2016-10-26 23:52
Strzał w kolano
5
Mateusz 2016-10-28 11:57
Mig czy możesz coś więcej powiedzieć? Polecasz czy nie polecasz?
Mateusz 2016-10-28 12:33
@mig a możesz powiedzieć coś więcej? Co ma oznaczać twoja wypowiedź?
Tom87 2016-11-08 09:31
Czy ktoś może coś wiecej powiedzieć na temat pracy magazyniera??
Pawel 2016-11-08 15:40
Nędza, marna kasa...zabieranie premii przez Pana kier....Nie bez powodu odeszło z stamtąd chyba z 5-6 osób.Powodzenia..
14
as 2016-11-17 12:45
5-6 osob?chyba w przeciagu ostatniego miesiaca...
5
rambo 2016-12-14 16:17
Bo nie masz pojęcia ile naprawdę zarabiają starsi stażem operatorzy cnc.
1
szczur 2016-12-17 15:58
20-22 brutto wielkie mi hallo:D ja w moim przypadku od takiej stwaki pracuje na okresie probnym po zmianie firmy:D a co bedzie po tym okresie to mozesz sobie pomarzyc...
2
xxx 2017-01-26 20:03
ludzie ciezko pracuja a stawka od lat ta sama (usunięte przez administratora)
2
Rambo 2 2017-02-04 09:14
Ja 20 zł to zarabiam za 30 minut. I myślę że takie farmazony pier.....sz bo cię zwolniono i teraz za 12 zł/h pracujesz jako ochroniarz w supermarkecie. Gdybyś zarabiał więcej w innej firmie to byś nawet nie zaglądnął na tą stronę.
1
Zostaw swoją opinię o Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolejowe Zakłady Nawierzchniowe "Bieżanów" Sp. z o.o.