| Pracuję tu od kilku miesięcy i nie jest źle. Owszem problemem jest częsta rotacja pracowników, ale to powoli się zmienia. Obecnie mamy na sieciach dobrą ekipę (mam nadzieję, że stałą), więc drżyj konkurencjo. W firmie zachodzą zmiany na lepsze, atmosfera w moim rejonie jest w porządku, więc tym samym chce nam się pracować. Przedstawiciele w tej firmie muszą być samodzielni i wykazywać się własną inicjatywą i większym zaangażowaniem niż w innych firmach, ponieważ nie mamy nic podane na gotowo. Sami wypracowujemy sobie wiele rzeczy u klientów, więc z całą pewnością nie ma tu miejsca na ludzi ze słabym charakterem. |
Widać kologeo, że to jest mega sciema co piszesz, czyli pisanie na zlecenie prezesa klauna Piotrowskiego lub wieprza Tyminskiego. Pracowałem i wiem jak jest, kasa do bani, pensja ok 1500 + premia, stare auto, jak cześć wymienili to oczywiście oszczędności i bez kliemy bo po co, niech PH poci, plany nierealne i ustalene z palca, jak się widzi Piotrowskiemu, zasada jest taka duży plan i do roboty, premii tam nikt nie widzi. Piszesz o samodzielności, ja bym to ujął raczej jako przetrwanie, jak słabo kombinujesz to cie nie ma, poziom ludzi którzy obsługują sieci to raczej marnoty z łapanki, jak cała firma. Wspracie żadne, czy ktoś z Was widział jakąś reklame, chyba poza PRACUJ.PL nie ma żadnej. KAMowie to jest jazda, było ich chyba z 10 w ciągu pół roku, normalni ludzie pracowali może miesiąc lub tydzień, widzą co jest i spadają, słyszłem kiedyś, że trzech ponoć się zwolinło w jednym dniu, ale jazda, mieli k.....wa jaja. Moim zdaniem najlepszy syf marketing i laska która tam pracuje, ale jazda, Piotrkowska czyli żona ruska prezesa, ale odjazd oan ponoć jeździe na spotkania do klientów z prezesem, ponoć całe sieci się z nich śmieją, dają kasę równo a jak ich sieć wydyma to ponoć idą do sądu.Nie zła jazda jest też w detalu, kasa i robota total syf, Tyminski nie daje rady z planami to cały czas wymienia RKSów, tak aby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chronić, przed Piotrowskim. Jakieś narady, spotkania, a i tak zrobi swoje, dzisiaj powie że jest super i ok, na drugi dzien cię wyrzuci. To jest właśnie BI-STRES. Ludzie pracują tam w sprzedazy słabi i niedouczeni, którzy w normalnej firmie idą do odstrzału po tygodniu, a tam mierny,bierny ale wierny jak pies to się liczy. biuro i produkcja, współczuje tym ludziom, co mają zrobić w tej zas.......nej Iławie. Siedzą w tym syfie i boją się, bo żyć trzeba. Tak więc drogi koloego piszesz mega bzdury, bo tak kazał piotrowksi i jak nie na piszesz, to będzie strzał i out z roboty. TAK więc nie pisz o charakterze to raczej lepiej go nie mieć , bo silny charakter to właśnie robi tak ja ja czyli ucieka z tamtąd. |
na szczęscie były - 2012-08-02 11:05:16 ...prawdy w tym dużo,co piszesz...ale też nie w porządku jest jak obrażasz innych porządnych ludzi, którzy tam pracowali.a przewinęło się ich tam troszkę.a wytrzymać tam więcej niż rok to już ,,szacun\".ja byłem wśród nich i wiem co mówię,Widać kologeo, że to jest mega sciema co piszesz, czyli pisanie na zlecenie prezesa klauna Piotrowskiego lub wieprza Tyminskiego. Pracowałem i wiem jak jest, kasa do bani, pensja ok 1500 + premia, stare auto, jak cześć wymienili to oczywiście oszczędności i bez kliemy bo po co, niech PH poci, plany nierealne i ustalene z palca, jak się widzi Piotrowskiemu, zasada jest taka duży plan i do roboty, premii tam nikt nie widzi. Piszesz o samodzielności, ja bym to ujął raczej jako przetrwanie, jak słabo kombinujesz to cie nie ma, poziom ludzi którzy obsługują sieci to raczej marnoty z łapanki, jak cała firma. Wspracie żadne, czy ktoś z Was widział jakąś reklame, chyba poza PRACUJ.PL nie ma żadnej. KAMowie to jest jazda, było ich chyba z 10 w ciągu pół roku, normalni ludzie pracowali może miesiąc lub tydzień, widzą co jest i spadają, słyszłem kiedyś, że trzech ponoć się zwolinło w jednym dniu, ale jazda, mieli k.....wa jaja. Moim zdaniem najlepszy syf marketing i laska która tam pracuje, ale jazda, Piotrkowska czyli żona ruska prezesa, ale odjazd oan ponoć jeździe na spotkania do klientów z prezesem, ponoć całe sieci się z nich śmieją, dają kasę równo a jak ich sieć wydyma to ponoć idą do sądu.Nie zła jazda jest też w detalu, kasa i robota total syf, Tyminski nie daje rady z planami to cały czas wymienia RKSów, tak aby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę chronić, przed Piotrowskim. Jakieś narady, spotkania, a i tak zrobi swoje, dzisiaj powie że jest super i ok, na drugi dzien cię wyrzuci. To jest właśnie BI-STRES. Ludzie pracują tam w sprzedazy słabi i niedouczeni, którzy w normalnej firmie idą do odstrzału po tygodniu, a tam mierny,bierny ale wierny jak pies to się liczy. biuro i produkcja, współczuje tym ludziom, co mają zrobić w tej zas.......nej Iławie. Siedzą w tym syfie i boją się, bo żyć trzeba. Tak więc drogi koloego piszesz mega bzdury, bo tak kazał piotrowksi i jak nie na piszesz, to będzie strzał i out z roboty. TAK więc nie pisz o charakterze to raczej lepiej go nie mieć , bo silny charakter to właśnie robi tak ja ja czyli ucieka z tamtąd. fakt,firma trudna,specyficzna i wielu w niej nie wytrzymało i nie wytrzyma.firma ogólnie źle zarządzana i to jest jej problem od czasu jej powstania.jedno jest pewne nie polecę i nie polecam tej firmy jako pracodawcy, bo nie ma czego polecać. pracować w takiej firmie to lepiej być bezrobotnym,ale cóż wybiera się mniejsze zło,każdy decyduje się na to co jest dla niego lepsze |
Widać, że kolega chciałby zarabiać dużo i nic nie robić, a w tej firmie ani jednego ani drugiego nikt nie otrzyma. Przepracowałem tam 2 lata i nie żałuję, bo zdobytego doświadczenia nikt nie odbierze. Wg mnie firma jest fatalnie zarządzana ale to zmartwienie jej właściciela więc nie ma sie czym przejmować. Ludzie, którzy tam pracują w większości są zaangażowani w swoje obowiązki, przynajmniej na początku swojej \"kariery\". Po dłuższej bytności w firmie poprzez wyżej wspomniane problemy z zarządzaniem ich zaangażowanie jest wprost proporcjonalne do otrzymywanej pensji. Czyli niewielkie ;) PH w kanale tradycyjnym otrzymuje 1500 brutto pensji podstawowej. Narzędzia do pracy bywają czyli, ze nie zawsze sie je otrzymuje. Samochód możesz naprawić ale uważaj czy nie zostaniesz obciążony kosztem tej naprawy itp. Ogólnie czasy są ciężkie więc właściciel też szuka gdzie i komu można by przyciąć żeby jemu więcej zostało. Jestem przekonany, że jeśli PH Bi-es zaproponujesz 2500brutto pensji, narzędzia do pracy, dasz poczucie stabilizacji i będziesz traktował jak człowieka to będziesz miał bardzo dobrego pracownika, bo oni wiedzą jak wygląda praca w stresujących warunkach, bez narzędzi za niewielkie pieniądze. Oczywiście tak jak w każdej firmie i tu znajdą sie czarne owce ale marginesie nie mówmy. I pamiętaj. Nie obrażaj ludzi, bo nigdy nie wiesz czy kiedyś to właśnie od nich nie będzie zależało Twoje być albo nie być. Pozdrawiam wszystkich z którymi pracowałem!!! PS. Nie chciałbym tam wracać ale nie żałuję, że tam pracowałem ;) |
| Przyznam, że też pracowałam w firmie BI-ES jako PH. Lekko nie było, ale cieszyłam się, że nareszcie bez doświadczenia (min. rocznego tak jak każda firma wymaga przyjmując nowego pracownika do pracy) dano mi szansę wykazania się. Podstawa niska, ale jak się chce to sie ma. Wyrabiałam targety co miesiąc i zawsze była premia. Po dziewięciu miesiącach zmieniłam firmę na lepszą z wyższą podstawą i mniejszym stresem. W obecnej pracy bez problemu wyrabiam plany i jestem doceniana. Wiem, że gdybym nie miała szkoły przetrwania w BI-ESie być może nie byłabym teraz taka dobra w tym co robię. |
Dyrektor, P. Dariusz, doświadczony menadżer. Można z nim rzeczowo porozmawiać. Prezes - \\\"słoma z butów\\\" ma dużo pieniędzy, za które nie kupi szacunku do ludzi. Duża rotacja pracowników w dziale handlowym, tyczy się to np. stanowiska ph oraz regionalnego kierownika sprzedaży. W przypadku tego pierwszego ciężko osiągnąć 2 tys netto, limit na telefon 30 zł. Istnieje możliwość, że jak zatankujecie auto, to nie można zrealizować płatności kartą Routex. Dlaczego??? Brak płatności za paliwo przez firmę-fakty!! Regionalny kierownik sprzedaży płaca podstawowa 3000 brutto, zastanówcie się zanim wyślecie aplikację!!! Pozdrawiam. |
Darka czyli niby dyr.sprzedaży, ludzie nic nie rusza, to jest jego atut ma wszystko w pompie bo charować musi, kredyty, spłacać trzeba. Co tu pisać, gdy się w depnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , a właśnie w Warszawie mieli biuro na ul.Bagno. Trochę faktów: - kasa słaba, ph 1500, RKS 3000 brutto, KAM od 2500-3500 na rękę. moim zdaniem to masakra - deptutat, coś jest i tu można kombinować, ale ten syf to taniocha - samochody, ph, stare pandy po 200 tys. przelotu, RKS, AVEO, KAM AVEO. Czyli poziom żenada. - Poziom przełożonych, po szkołach średnich, bez znajomości jęz. angielskiego, w firmie znają go może ze 3 osoby, nie ma co się napinać, bo Darek, Prezes i inni tylko po polsku kumają. - zasada jest prosta jak w wojsku, rzucają cię w rynek, i albo dasz radę albo spadasz. Nikt Cię nie słucha, bo każdy ma problemy swoje w życiu i ma jeden cel w robocie wypłata. - założe się, że jakieś 90% ludzi w sprzedaży szuka roboty, tylko większość to zwykli ludzie, bez przeboju, tak więc mają problem aby wygrać gdzieś rekrutację. - p.Prezesie kolega Darek też pewnie szuka roboty :-) tylko brzuszek chce mieć pełen tak więc charować musi. - co by nie było pozdrawiam nie wiem kogo, bardziej ludzie którzy czytają goworka niż bi-stresa, bo tam i tak każdy ma Cię w pompie. - Słyszałem, też że dymają przy umowie i tu uwaga, ustalasz coś na spotkaniu, jedziesz do firmy a tam zong, dostajesz umowę i np; w premii masz ok. ale np: podzieloną na 50% za target a drugie za płatności 50%. uważaj bo na spotkaniu obiecują dużo, premia nawet do 10 tys. słyszałem :-) co jst szalone, bo plan dostaniesz 100% większy niż rok temu, dotyczy to rks, kam. Planów nikt oficlanie nie robi, więc Darek z palca daje każdemu w zależności gdzie mieszka, i gdzie jest większe bezrobocie np: 500 zł premii, nikt nie wie za co, ma wyjść średnia do ph, aby nie szukał roboty. - jest jeszcze kilka myków, ale fajnie jak pójdziesz tam do roboty i zobaczysz, fakt, szybiej będziesz kojarzył później fakty i mniej będą Cie dymać w innych firmach. :-) Były na szczęście. |
Witajcie Firma Bi-ES szuka do pracy osoby na stanowisko: Dyrektor Działu Sprzedaży Tradycyjnej. Może ktoś orientuje się kto wcześniej pracował na tym stanowisku i jakie miał sukcesy? :) Tak czytam inne wypowiedzi byłych pracowników i uważam, ze jest co robić w tej firmie. Każdy kto zostanie zatrudniony na w/w stanowisku będzie miał super zapierdziel w poukładaniu klocków. pozdrawiam DIDI |
| Do tej pory nie było takiego stanowiska. Całą sprzedażą zawiadywał dyrektor sprzedaży. Ze swoje strony mogę powiedzieć jedno: ABSOLUTNIE NIE POLECAM PRACY W BI-ES !!! Straszny chaos, zarządzanie na zasadach przykręcania śruby bez sprzedażowego wsparcia, a do tego nieprzeciętne, wręcz w takim natężeniu, niespotykane, potworne c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo szefostwa. Jeśli ktokolwiek rozważa przejście z dotychczasowej firmy do BI-ES to lepiej niech pomyśli dwa razy, bo jak mówi przysłowie \\\" szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego\" tutaj na pewno się sprawdzi, bo na wyższych stanowiskach kontakt z właścicielami niestety nieunikniony. Jeśli lubisz być mieszany z błotem, poniżany, potrafisz bez mrugnięcia okiem przyjąć nieuzasadniony wrzeszczący atak od właścicieli albo być świadkiem takich \" wrzeszczących ataków\" a na dodatek nie masz problemu z ciągłymi zmianami ustaleń, które były podobno ostateczne to ta praca jest dla Ciebie. Niestety przykro to pisać ale opinie o tej firmie nie są przesadzone. Ciągłe rotacje, staż pracy w sprzedaży po kilka miesięcy, nieliczne przypadki chyba ze dwa no może trzy:) powyżej roku. Jeden z kierowników sprzedaży wytrzymał tydzień, a kluczowi co chwilę albo dają nogę albo im dziękują. W końcu dojdzie do tego, że tylko Ci postawieni pod murem bezrobocia albo naiwnie wierzący, że uda im coś się zmienić w tym BI-ESowym zarządczym betonie będą brać udział w rekrutacjach, bo nikt z dużym doświadczeniem nie będzie chciał paprać sobie papierów 3-miesięcznym zatrudnieniem bez kontynuacji albo wymówieniem ze strony pracodawcy z dnia na dzień. |
| nie wiem kolego gdzie pracowałeś ale chyba nie w Bi-esie, bo część "faktów" na których oparłeś swoją wypowiedź jest z palca wyssana. Słyszałeś pewnie coś ale nie do końca pojąłeś albo jesteś byłym PH, który bardzo krótko zabawiał w tej firmie i nie zdążyłeś załapać co i jak. Nie pisz bzdur! Jest tam dobry sajgon ale to tylko wina tego małego gojka, każdy wie o kogo chodzi. Kasa niewielka ale tak jak ktoś wyżej napisał dla osób, które nie mają doświadczenia to raczej nie nowość. |
| Ja również nie polecam pracy w tej firmie. Tymiński się zwolnił bo nie był w stanie o niczym decydować, decyzję w każdej sprawie podejmuje Piotrowski, dokładnie w każdej. Darek chciał dobrze, rozumiał że nie mamy odpowiedniego wsparcia od firmy, ale cóż z tego jak Piotrowski tego nie rozumiał. On nie wie co się dzieje na rynku. Myśli, że dla dystrybutorów to jest przyjemność mieć towar bi-esa. Szukają oszczędności wszędzie. Premie-masakra. Co z tego że ph należy się 3000 premii brutto, co do czego dostaje 1/5 bo Prezes chyba specjalnie kazał Kaśce obcinać, bo zbiera z niewypłaconych premii na kolejny samochód, albo na przegrane sprawy w sądach. Kto może to ucieka do innej firmy, kto nie może to pracuje dalej, bo ciężko z pracą |
| Pracowałam w Bi-esie rok. W pierwszych miesiącach sukcesywnie co miesiąc moja premia rosła, max doszła do ponad 1000zł brutto. Byłam \\\"doceniania\\\" zasłużyłam nawet zdaniem byłego już dyrektora na wymianę auta, ze starego jak świat Fiatolota przesiadłam się do chevrolet\\\'a spark\\\'a. Autko małe, paliło podobnie do fiata a miało mniejszy silnik, ale do tego różne bajery m.in, wspomaganie, klima, radio mp3 z wejściem na usb, elektryczne szybki, poduszki powietrzne... Jeździło się fajnie, przynajmniej nie było wstyd pokazać się rozklekotanym fiatem, który w sumie 2 razy odmówił posłuszeństwa, nie odpalił silnik i dzięki temu miałam dwa dni płatne wolne, no ale zostałam zwolniona, bo raz zachorowałam... Oczywiście powodu nie podali, a dzisiaj w sumie dzięki rozmowie w innej firmie i drobnej podpowiedzi odkryłam, że być może należała mi się odprawa... Ale teraz już pewnie za późno, aby zgłosić się po swoje gdyby faktycznie przysługiwały. W każdym razie fajnie się pracowało jak towar schodził ze sklepów, mniej przyjemnie było gdy towar rzucili na sieci, kaufland, biedronkę... W każdym razie Tymiński już nie pracuje a z tego co wiem pracował najpierw w Bi-es, później Kamis, potem znowu na stare śmieci wrócił. A co do prezesa to faktycznie, człowiek nastawiony tylko na kasę i nic więcej, ludzi traktuje jak ścierwa, nawet na porządne katalogi mu szkoda kasy, nie wspominając już o tym, że segregatorki, które notorycznie się rozwalały było szkoda... A co do Urody itp, Maklera, bo tą markę też mają dochodzi jeszcze Disney zapachowy i kąpielowy. Na pewno są regiony gdzie ta sprzedaż idzie dobrze, ale w moim regionie ludziom często było problem zrobić np Maklera czy Urodę... |
| Zabawne to jest to, że zawsze w ogłoszeniach o pracę umieszczali grafikę perfum z logo Bi-Es i jako dodatek Urody... Teraz po zmianie nazwy firmy na Uroda Polska logo Bi-Es nie uwidzisz :-D , to chyba po to żeby choć przez chwilę aplikujący żyli w błogiej nieświadomości gdzie wysyłają CV :-D |
cosmetics - 2012-12-11 15:55:41 jestem żądna informacji :) Witam Wszystkich Zgromadzonych Tutaj Nie mogę sbie darować że tak późno dowiedziałem sie o tej stronie. A wspomnień co niemiara troszke czasu spędziło sie z NKBW (parę osób wie o co chodzi) Poczytam troszeczkę mam nadzieje że sie pośmieję ( a znajac tę firmę to jest pewnik ). Gdyby ktoś potrzebował informacji to mam troszeczkę . pozdr |
| Koledzy/koleżanki, a jak tam kwestia współpracy RKS z PH? Ja jestem świeży i jeszcze nie odczułem żeby mój RKS był osłem ale niektórzy PH, z którymi rozmawiałem skarżą się na swoich. Prawdopodobnie ta z pomorza co ją zwolnili była ostra? Mam nową propozycję pracy ale kasa praktycznie ta sama i zastanawiam się czy zmieniać, bo może być jeszcze gorzej ;) |
świeżak - 2012-12-26 21:20:09 w biesie nikt się prawdy nie dowie kto kogo zwolnił i kto sam odszedł, generalnie jeden wielki sajgon czyli bagno, mój Rks jest ok ale chyba wolałbym mieć szefa SZEFA a nie kumpla ktory nic nie wie i sie wszystkiego boi, o pomorzu mowią ,że jeden tam był taki co nic nie umiał, a ten rks ostatnio co go juz nie ma to ponoc cisnela mega o sprzedaz ale sie dogadac szło, firma na przetrwanie ja tam szukam roboty pozdro Koledzy/koleżanki, a jak tam kwestia współpracy RKS z PH? Ja jestem świeży i jeszcze nie odczułem żeby mój RKS był osłem ale niektórzy PH, z którymi rozmawiałem skarżą się na swoich. Prawdopodobnie ta z pomorza co ją zwolnili była ostra? Mam nową propozycję pracy ale kasa praktycznie ta sama i zastanawiam się czy zmieniać, bo może być jeszcze gorzej ;) |
zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi wpisami !!!! w 100procentach firma wykorzystuje pracownikow bylam przedstawicielem handlowym dotalam auto dacie ktora sie prawie rozsypywalam auto bez klimy bez wspomagania dla kobiety masakra o zmiane opon na zimowe prosilam sie tak dlugo ze stwierdzilam mam to w dup... o wymiane paska rozrzadu to juz nie wspomne musial go wymienic bo to przeglad przewidywal ale im bylo szkoda kasy,klocki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ulcowe na wykonczeniu kilka dni przemysleli i stwierdzili ze 250zl moga dac ale nie wiecej firma naprawde wykorzystuje ludzi na maxa ty dajesz z siebie wszystko a oni nic na premie ktora sobie wyrobilam czekalam pol rpoku do teraz jej nie mam a szefowa jest tak bezczelna ze prosto w oczy ci moze powiedziec nie pasuje ci to bierz kartke i pisz wypowiedzenie dorobila dzieki mezowi a teraz wielka pania zgrywa jest bezczelna te zebrania regionu to porazka tam pokazuje na co ja stac, jak masz problem dzwonisz do kadr to nie uzyskasz informacji bo tam nikt nic nie wiem szefa nie ma nikt ci nie odpowi radze pisac maile bo zawsze jakas podkladka ze sie o cos pyta i zostaje bez odpowiedzi, region ogromny do ogarniecia czas pracy w umowie jest 8 godz od 8do 16 a tobie liczy ci sie od pierwszej wizyty u klienta to jak masz dwie godz dojazdu to musisz wysjeciac o 6 rano zeby na 8 byc u klienta i wbic wizyte a o 16 konczusz u klienta nie ze jestes w domu to jes dopiero parodia!!! na opieke na dziecko musisz wypisac prosbe 2 tyg wczesniej zeby dostac zgode czyli muszisz przewidziec czy dziecko ci zachoruje czy nie bo nie jedna z moich kolezanek dostala odp negatywna ze nie dostanie bo prosby szybciej nie wyslala zarobki to najnizsza karoja limit na paliwo smieszny czasami nawet brakowalo zeby do klienta dojechac wtedy muszisz zadzwonic do klienta tez limit na tel 30zl hehe i powiedziec klientowi ze firma jest tak biedna ze na paliwo nie ma!!! nie polecam ja sie zwolnilam sama niech szukaja innej naiwnej ja sie dluzej w balona nie dam robic powodzenia dena!!! |
Sprawdź interesujące oferty pracy:
- Przedstawiciel ha... IŁAWA
BI-ES Polska - IŁAWA
Oceniono 52 razy

Kursy księgowości
- Kurs księgowości od podstaw do samodzielnego księgowego - program Symfonia 120h
- Kurs asystenta samodzielnego księgowego 30h
- Kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów 18h
- Kurs inwentaryzacji w praktyce 8h
- Kurs Finanse dla Niefinansistów 16h
- Kurs excel dla księgowych 16h
- Kurs rezerwy w księgowości 8h
- Kurs Wszystko, co powinieneś wiedzieć o podatku CIT- analiza w oparciu o najnowsze przepisy 7h
- Kurs Wszystko, co powinieneś wiedzieć o podatku PIT- analiza w oparciu o najnowsze przepisy 7h
- Kurs Wszystko, co powinieneś wiedzieć o podatku VAT- analiza w oparciu o najnowsze przepisy z uwględnieniem zmian od stycznia 2013r. 7h
- Szkolenie z zakresu zmian w zasadach fakturowania sprzedaży i usług od 01.01.2013 r. 8h
- Szkolenie z faktur VAT w ujęciu praktycznym i teoretycznym z uwzględnieniem zmian od stycznia 2013 r. 7h
- Kurs „Weekend z podatkami”- wszystko, co powinieneś wiedzieć o CIT, PIT i VAT 18h
- Kurs dotyczący podatku VAT i CIT w branży energetycznej z uwzględnieniem zmian na 2013 rok 8h
- Kurs o zmianach w podatku VAT od stycznia i kwietnia w 2013r. 8h
- Kurs prawo pracy od podstaw 30h
- Kurs Zatrudnianie osób niepełnosprawnych 8h
- Kurs zmian w prawie pracy w 2013 roku 8h
- Szkolenie z zatrudniania na podstawie umów cywilnoprawnych 6h
- Delegacje służbowe oraz oddelegowanie pracowników do pracy na terenie Unii Europejskiej 8h
- Szkolenie z podróży służbowych krajowych i zagranicznych z uwzględnieniem zmian od 1 marca 2013r 6h
- Kurs optymalizacji kosztów zatrudnienia 12h
- Kurs controllingu personalnego -praktyczne zastosowanie w zarządzaniu zasobami ludzkimi 12h
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych 8h
Kursy gastronomiczne
Kursy marketing
Kursy medyczne
- Skuteczna komunikacja z pacjentem
- Motywowanie pacjentów do przestrzegania terapii
- Trudne rozmowy z pacjentami i ich rodzinami
- Outsourcing usług medycznych w praktyce
- Ubezpieczenia eksperymentów medycznych przez ZOZy
- Opieka nad osobami starszymi i niepełnosprawnymi
- Wypalenie zawodowe u lekarzy i pielęgniarek
- Marketing w branży medycznej
- Obowiązek zachowania tajemnicy lekarskiej – ustalenia prawne i ich interpretacja
- Zarządzanie jakością w ZOZ i NZOZ
- Profesjonalna obsługa pacjentów
Kursy sportowe
- Kurs profesjonalne sprzątanie 16h
Kursy zdrowie
- Kurs Dietetyki i Odchudzania I i II stopnia 60h
- Dietetyka profilaktyczna i lecznicza - kurs uzupełniający 48h
- Szkolenie z zakresu sposobów i technik profilaktyki zdrowotnej oraz zapobiegania stresowi w pracy biurowej 8h
- Kurs Biurowy trening udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej 7h
Szkolenia dla urzędników
- Kurs Kodeks postępowania administracyjnego KPA - zmiany po nowelizacji ustawy w 2011 r. 16h
- Szkolenie z zamówień publicznych dla początkujących 8h
- Szkolenie z obsługi trudnego klienta. Jak umiejętnie reagować na skargi i wzburzenia 16h
- Kurs Jak zachęcić inwestora do ulokowania kapitału w gminie? 16h
- Specjalista ds. PR 60h
- Kurs Wystąpienia publiczne 8h
- Kurs Wystąpienia przed kamerą 8h
- Kurs programy lojalnościowe 16h
- Niezawodne metody przeciwdziałania atakom medialnym na wizerunek firmy. Warsztaty medialne dla osób odpowiedzialnych za kontakt z mediami 8h
Szkolenia prawo
- Negocjacje zbiorowe 16h
- Szkolenie z zawierania umów handlowych 7h
- Szkolenie z ochrony danych osobowych w przedsiębiorstwie 8h
- Szkolenie z prawa budowlanego w ujęciu praktycznym w oparciu o aktualne przepisy i ostatnie nowelizacje 7h
- Kurs Prawne i formalne aspekty windykacji 8h
- Warsztaty asertywności 8h, 16h i 24h
- Kurs radzenia sobie ze stresem 16h
- Warsztaty efektywna komunikacja - trening interpersonalny 16h
- Warsztaty twórczość - kreatywne myślenie 16h
- Szkolenie z mind mappingu, czyli optymalnego wykorzystanie map myśli na płaszczyźnie zawodowej i osobistej 7h
- Kurs trenerski „Train the trainer” 30h
Szkolenia sekretarek
- Kurs asystencko - sekretarski z językiem angielskim 32h
- Kurs dla asystentek i sekretarek z bezwzrokowym pisaniem 32h
- Szkolenie z savoir-vivre w biznesie 8h
Szkolenia techniczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.
Twoj email:
Wiadomość: