Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BI-ES Polska

Pracowałeś w firmie BI-ES Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PM - 2014-06-05 14:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomasson - 2014-05-30 17:20:17]:
Można tylko nie podałeś za jaki okres te 10 tys brutto chciałbyś zarobić. Jak za 6 miesięcy masz to jak w banku pod warunkiem że sie utrzymasz u nas chłoptasiu.
zdjecie uzytkownika
haaaa - 2014-06-17 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 tys :))))))))) .... relne 2 :))))))
zdjecie uzytkownika
JESZCZE PRACOWNIK - 2014-06-28 12:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czy wy jestescie tak naiwini czy gupi, zobaczcie tu wkólko są wpisy negatywne czy to wam nic nie mowi.
A czy macie rozum w glowie ze pozytywne opinie pisza ludzie z biura zeby nie bylo samym negatywnych a wiecie ze takze sa specjanlnie usuwane hisoryczne maile przez firme.

Widze ze czesc ludzi to nie ma rozumu ze czesc opini pozytywnych specjalnie pisza osoby pracujace i odpowiedzialen za nabor.

OSTATNIA KWESTIA NIECH KTOS POMYSLI PRZED PISANIEM MAILI GLUPICH -SPRAWDZCIE SOBIE ILE LAT Z MALYMI PRZERWAM TRWA REKRUTACJA NA STANOWISKA DO TEJ FIRMY CZY TO WAM NIC NIE DAJE DO ZROZUMIENIA PRZECIEZ TO NIE JEST FIRMA CZOLOWA NA RYNKU ZEBY TYLU LUDZI POTRZEBOWALA NOWYCH.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-06-28 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem czy nie taka czołowa. Firma jest naprawdę znana na rynku. A równie dobrze negatywy może pisać jedna czy dwie osoby....
zdjecie uzytkownika
JESZCZE PRACOWNIK - 2014-06-29 14:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego czy ty udajesz czy nic nie kumasz.

Jaka czolowa na rynku kosmtycznym?????

Pozatym co ty gadasz od 4 lat wkółko rekrytacja a etatów jest mniej niz było.
To jak ty uważasz że firma się rozrasta jak mnej jest etatów a 4 lata wkólko jest rekrytacja na szczeblach sprzedażowych.

Pomyśl najpierw a potem pisz te bzdury bez sensu.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-06-30 00:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JESZCZE PRACOWNIK - 2014-06-29 14:11:18]:
po prostu ja o firmie słyszałem już dużo dobrego od dłuższego czasu. stąd ją właśnie kojarzę. ale nie wiem jak jest od środka. skoro piszesz takie rzeczy jako pracownik Bi-Es to coś musi pewnie w tym być
zdjecie uzytkownika
PR - 2014-07-02 19:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna firma i ten śmigłowiec piękna sprawa. Fajnie że jest wykorzystywany w celach rozrywkowych każdy kto ma ochotę sobie polatać wyraża taka chęć i lata kiedy tylko chce. Uważam to za bardzo dobre posunięcie szefostwa.Oby mnie zatrudnili. Ostatnio pracowałem w Italian Synergia Group.
zdjecie uzytkownika
nadia - 2014-07-02 22:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio często widać BI-ES na różnego rodzaju konkursach miss, co może być dobrym posunięciem jeśli chodzi o PR
zdjecie uzytkownika
już niedługo - 2014-07-11 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [witek - 2014-06-28 18:25:15]:
Czołowa firma :-) no powiem przedni żart. A przepraszam pod jakim względem czołowa? No na pewno przoduje w podrabianiu znanych marek. Szkoda tylko, że nie naśladują innych w innych dziedzinach np. w zarządzaniu, kultury osobistej czy przestrzeganiu podstawowych praw pracowniczych np. 2-tygodniowy urlop (dla PH nieosiągalny).
Na koniec ciekawostka dla tych, którzy jeszcze rozważają podjęcie pracy - zapomnijcie o samochodzie z klimatyzacją, limit na telefon to 5 zł (dla PH) nie na rozmowy prywatne ale w ogóle na wszystkie rozmowy, a jeżeli jeszcze Wam mało to hitem jest brak możliwości picia kawy/herbaty w pracy (mam tu na myśli biuro), nie można nawet przynieść kawy w kubku termicznym. Nie ma zaplecza socjalnego takiego jak kuchnia.
zdjecie uzytkownika
iced - 2014-07-11 18:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PR - 2014-07-02 19:29:58]:
można latać helikopterem????? Wow jak fajnie. Na pewno jest to wiarygodna informacja zwłaszcza, że są limity na wszystko - na paliwo, na telefon, na karcie Routex (myjnia, płyn do spryskiwaczy), można tak wymieniać i wymieniać zakazy i nakazy. Cóż helikopterem się przelecisz i wszystkie rzeczy, które Ci przeszkadzają znikają dlatego Uroda (bi-es) jest pełna zadowolonych, bujających w obłokach (helikopterem prezesa) pracowników.
zdjecie uzytkownika
WIARYGODNA - 2014-07-26 00:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NA KONIEC TYCH OPOWIEŚCI SPRAWDZIE KTO TERAZ ZARZADZA SPRZEDAŻĄ I CZEMU TYLE OSÓB JUŻ NIEMA W TEJ FIRMIE-A BYŁO ICH TROCHĘ I SPRAWDŻCIE GDZIE TERAZ PRACUJĄ LUDZIE KTÓRZY COŚ CHCIELI ZMIENIĆ I MIELI POMYSŁY I TE POMYSŁY REALIZUJĄ W INNYCH FIRMACH.

SAMI SOBIE ODPOWIEDŻCIE NA TE PYTANIE I KTO KUMA TO POWINIEN WIEDZIEĆ CZY TAK JEST SUPER CZY TYLKO LUDZIE TAK PISZĄ A MOZE JEST TO WSZYSTKO PRAWDA.
zdjecie uzytkownika
Bobik - 2014-08-05 21:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko przedstawicielki handlowej. Mam jedno bezpośrednie pytanie: jak w praktyce wygląda wykorzystanie samochodu służbowego do sporadycznych celów prywatnych (zakupy po pracy, wizyta u rodziny w tym samym mieście...)? Chodzi mi o rozsądne użytkowanie, a nie wyjazdy na wakacje :)
A drugie pytanie; czy są limity na paliwo, czy zależą od rejonu i czy są wystarczające???
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-08-06 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobik - 2014-08-05 21:49:42]:
1. Wszystko w granicach rozsądku
2. Są indywidualne limity. Raczej starcza.
zdjecie uzytkownika
rad - 2014-09-08 19:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-08-06 20:55:56]:
1. raczej się nie zgodzę. jeżeli jesteś pracownikiem to przeczytaj dobrze umowę, którą podpisałeś. Nie ma tam zapisu o zdrowym rozsądku tylko, że absolutnie nie można korzystać z samochodu w celach prywanych
2. zgadza się, są limity indywidualne i czasami się zdarza, że musisz kombinować bo limitu nie starcza ale są to sporadyczne sytuacje.
zdjecie uzytkownika
bania - 2014-09-10 23:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rad - 2014-09-08 19:55:15]:
niby nie można , ale z drugiej strony nie sądzę , aby sprawdzali swoich kierowców co do kilometra. Chyba , że samochody mają zamontowane GPS-y. Choć o tym akurat nie słyszałam. Ja pracuje w firmie z tej samej branży i ostatnio interesowałam się przejściem do BI-ES. Ale jeśli o samochody robią takie problemy to nie wiem czy tak do końca warto
zdjecie uzytkownika
fiku miku - 2014-09-19 08:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zna Kasię ze sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
gobis - 2014-10-12 21:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam ciągle jestem sceptycznie dosyć nastawiony do produktów Bi-es. Rozumiem, że wielu osobom chcą zrobić dobrze wprowadzając dość tanie kosmetyki z Polski jednak wydaję mi się , że na dłuższą metę ciężko będzie im utrzymać trend sprzedaży zwłaszcza , że idzie do nas cały czas moda z zachodu na oryginalne , najpopularniejsze marki - również perfum
zdjecie uzytkownika
kolejny kolejny były pracownik - 2014-10-14 11:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że jednak coś się zmieniło w Bi-es/Uroda... Zaczęto dbać o wizerunek firmy na tego typu stronach bo w okolicy Iławy nikt przy zdrowych zmysłach ewentualnie bardzo złej sytuacji finansowej do pracy tam nie pójdzie. W końcu ktoś tam pojął że w dobie internetu wieści i opinie roznoszą sie szybko, szczególnie te złe... Miałem watpliwą przyjemność pracować tam kilka lat jakiś czas temu i nie poznałem NIKOGO kto by był zadowolony. Owszem, wszyscy zastraszeni, nowym pracownikom mówia że jest ok ale juz po paru tygodniach zimny prysznic.. Buta, chamstwo a wręcz buractwo właścicieli nie pozwala normalnie funkcjonować nie mówiąc już o możliwościu wprowadzeniu jakichkolwiek zmian bazując np na swoim doświadczeniu. Ich racja jest najichniejsza i bij człowieku głową w mur- w najlepszym przypadku zostaniesz nazwany/a wizjonerem i bezwartościowym czymś. Niezgodne z prawem kontrakty, obietnice bez pokrycia(szczególnie przed podpisaniem kontraktu), straszenie pracowników sądami i masowe kierowanie spraw do sądu przeciwko tym którzy śmieli sami odejść!(brzmi nierealnie? popytajcie byłych pracowników-zważywszy na ich ciągłe rekrutacje, wyrzucanie, ich ucieczki i kolejne niekończące się rekrutacje, tych pracowników jest mnóstwo wiec wiekszego problemu ze znalezieniem ich nie będzie i to niezależnie od regionu. Mógłbym godzinami sie rozwodzić nad tym co tam było nie tak ale nie jest moim celem wyżalenie się tutaj, mam tylko nadzieję, że po przeczytaniu mojego komentarza ewentualnemu kandydatowi na jakiekolwiek stanowisko zapali się ostrzegawcza lampka i znajdzie JAKIEGOKOLWIEK byłego pracownika, że popyta i posłucha… Tak na koniec pozdrawiam tych parę osób z biura, które muszą pisać te wszystkie wybielające posty, krew się musi w Was gotować że to piszecie a nosy macie dłuższe od bentleya Sławka ale cóż taka praca… Odejście stamtąd było jedną z moich najlepszych decyzji życiowych, pozostały tylko kiepskie wspomnienia i niesmak bo tak jak te osoby piszące na rzecz tej firmy wielokrotnie musiałem coś robić na przekór sobie i wbrew sumieniu(brzmi jak melodramat ale jeszcze raz: popytajcie jakiegokolwiek byłego pracownika, problemy będą tylko trochę inne bo uzależnione od zajmowanego stanowiska).
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-10-15 18:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierdolenie
zdjecie uzytkownika
jeszcze nie były - 2014-10-19 23:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolejny kolejny były pracownik - 2014-10-14 11:32:12]:
No cóż zgadzam się z przedmówcą. Nie ma co użalać się nad sobą i narzekać tylko szukać nowego lepszego pracodawcy. Najbardziej mnie śmieszy jak w ogłoszeniu są sformułowania "samodzielne stanowisko", "narzędzia pracy", "dodatkowe wynagrodzenie..." etc. Naprawdę polecam przestudiować umowę przed podpisaniem - NIE MA możliwości podejmowania jakichkolwiek decyzji. Na wszystko musisz mieć zgodę a to trwa. Sławkowi wydaje się, że jak się dorobił w latach 90-tych to może nawet sieciom dyktować warunki - bo nie wiem,... ma helikopter :-) - oni to mają gdzieś. Te produkty naprawdę są słabe i umówmy się coraz gorzej się sprzedają a oprócz tego nie ma absolutnie żadnych narzędzi wspierających sprzedaż. O motywacji zapomnijcie. Targety są wyssane z palca - nie ma w nich jakiegokolwiek sensu a uwierzcie mi na słowo, że wcześniej pracowałem w innych firmach i były duże ale zawsze było to poparte jakąś analizą. Dla ludzi zastanawiających się nad podjęciem pracy mam tylko jedną radę - czytajcie dokładnie umowę przed podpisaniem i skonsultujcie się z ludźmi z branży (kierownicy w sklepach, PH) praca dla bogatego chama bez wykształcenia lub przynajmniej wiedzy i dodatkowo traktujący ludzi przedmiotowo nie należy do przyjemnych.
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2014-11-14 09:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem podziękować Szefostwu za ogromne doświadczenie jakie zdobyłem w Państwa firmie, ogromna cierpliwość i cenne wskazówki były bezcenne w zdobywaniu nowych Klientów dzięki temu moja pensja była wspaniałą nagrodą za ciężką pracę dzięki której mam nowe mieszkanie auto i kochającą żonę. Jeszcze raz dziękuję
zdjecie uzytkownika
Iławianin - 2014-11-26 21:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Urodzie (dawniej Bi-es) jest śmieszna ale nie o tym będę mówił. Chciałbym porozmawiać na temat zarobków w tej firmie i tu pokaże wam jakie to śmieszne wynagrodzenie czeka w tej oto firmie:
-pracownik Uroda ,,Referent ds. Eksportu,, wymagania; znajomość j.ang w stopniu pozwalającym na bardzo dobrą komunikacje w mowie i piśmie, itd. WYNAGRODZENIE 1680 zł/brutto
-pracownik ochrony (firma xxx) ochrona mienia, kontrolowanie kotłowni, w okresie nocnym rozładunek wózkiem widłowym towaru z samochodu WYNAGRODZENIE 1680 zł/brutto
Proszę was bardzo czy warto się uczyć, później tracić nerwy, być pomiatanym przez szefostwo jeśli i tak zarobi się tyle samo. Proszę na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-25 21:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prawdą jest iz poddaje sie pracownikow badaniu na wykrywaczu ??
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2014-12-28 23:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-12-25 21:00:16]:
to stara sprawa, ale rzeczywiście miała miejsce
zdjecie uzytkownika
hello - 2015-01-04 21:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁEM ROK CZASU, WYKRYWACZ JEST, PENSJA MARNA A PO 2 MIESIĄCACH MODLIŁEM SIĘ ABY SZYBKO COŚ ZNALEŹĆ I UWOLNIĆ SIĘ Z BAGNA. NIC GORSZEGO MNIE W ŻYCIU NIE SPOTKAŁO A KASIĘ TEŻ POZNAŁEM, NIC DODAĆ NIC UJĄĆ- RESZTĘ NIECH KAŻDY SOBIE SAM DOPOWIE. NIGDY W ŻYCIU!!! MAM TERAZ DOBRĄ PRACĘ PO ROKU UMOWA NA STAŁE, ITD. NIE BĘDĘ SIĘ ROZPISYWAŁ BO NIE CHCĘ LUDZI DOŁOWAĆ, KTÓRZY TAM JESZCZE PRACUJĄ A PRACUJĄ BO MUSZĄ BO NIE MAJĄ ALTERNATYWY I ODROBINY SZCZĘŚCIA LUB ZNAJOMOŚCI.
zdjecie uzytkownika
były kolejny pracownik - 2015-01-14 09:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Spędziłem tam 6 lat... było różnie, ale generalnie wspominam in plus. Może dlatego, że trafiłem na świetnych ludzi w zespole? Niezłe imprezy i czasy kiedy się to w miarę sprzedawało...Pzdr.
zdjecie uzytkownika
lianca - 2015-02-02 01:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były kolejny pracownik - 2015-01-14 09:47:02]:
Mam spotkanie w sprawie PH Warszawa. Nadal jest tam tak zle? Szukam pracy o względnym spokoju i w ludzkich warunkach. Po 10 latach kueratu chcę mieć czas po godzinach dla rodziny. Czy ta praca to miejsce dla mnie czy powinnam wiać?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-11 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lianca - 2015-02-02 01:50:30]:
nadal i wątpię, że będzie lepiej. Jeżeli możesz zarabiać ok 1480 zł bo musisz zakładać, że premii możesz nie dostać pod byle pretekstem(dotyczy to wszystkich PH), nie przejmujesz się tym, że nie ma profesjonalnych narzędzi wspierających pracę PH oraz tym, że możesz zapomnieć o jakichkolwiek benefitach to możesz spróbować. Weź pod uwagę, że nie będziesz tam PH tylko tak naprawdę Merch gdyż do tego się ta praca sprowadza. Obiektywnie patrząc w każdej firmie są jakieś problemy ale w urodzie pod każdym względem jest kiepsko. Słabe zarobki, kiepskie produkty, właściciel nieuczciwy, biuro zastraszone - jednym słowem dramat.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-02-19 18:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej wybieram się na stanowisko referent ds zakupów w Kamieniu / Iława Na czym polega akurat tam ta praca? Jaki tam klimat? Oddzielne biuro czy tylko biurko? Ktoś miły wdraża w pracę na początku? I o co chodzi z tą Kasią., kto to? I po co ten wykrywacz kłamstw?
zdjecie uzytkownika
aneczkaB - 2015-02-27 00:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a taki referent ds. zakupów to jak się ceni przy wypłacie? mam kilka propozycji od firm różnych i podobne do tego stanowiska i jednak chciałabym wybrać te najlepsze finansowo, no sami rozumiecie. słyszałam że właśnie w Bi-es można zarobić na takim stanowisku wyjątkowo dużo pieniędzy - czy to jest prawda?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-03 13:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-08-06 20:55:56]:
Witam
W jaki sposób wysłaliscie swoje CV,chodzi mi o podanie maila.Na stronie internetowej jest tylko jeden mail na sekretaria.Chodzi mi konkretnie o pracę kierowcy.
zdjecie uzytkownika
kosmetyki - 2015-03-05 07:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,wybieram się na rozmowę na stanowisko w biurze w Warszawie.Czy w biurze rzeczywiście jest tak fatalna atmosfera?Jak pracownicy jedzą posiłki jak nie ma kuchni?Raportuje się do p.Prezes -jest ok,można się z nią dogadać?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-18 15:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwila, to nie macie żadnego pomieszczenia socjalnego, gdzie można sobie obiad odgrzać i zjeść? Czy tez może w okolicy jest jakieś miejsce, gdzie można w miare tanio kupić obiad, a do tego przerwa lunchowa, aby ten obiad zdążyć zjeść? @kosmetyki, kiedy masz tą rozmowe, może już jestes po, opiszesz swoje wrażenia?
zdjecie uzytkownika
kosmetyki - 2015-04-01 10:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już po rozmowie. Uczestniczyłam w 2 rozmowach. pierwsza była z Panią z HR - wszystko ok. Natomiast druga z Panią Prezes. Niestety wrażenia są bardzo negatywne. Ujmę je w punktach:
1. Pani spóźniła się na spotkanie 20 minut i nie przeprosiła za spóźnienie.
2. Przez pierwsze 30 sekund zapoznawała się w pośpiechu z moim CV.
3. Jej pierwsze pytanie brzmiało: Jakie ma Pani wykształcenie?
4. Drugie pytanie: Czy studiowałam dziennie czy zaocznie (a studia ukończyłam 11 lat temu, więc nie wiem jakie ma to znaczenie).
5. Trzecie pytanie: Ile ma Pani lat?
Cała rozmowa trwała 20 minut i była utrzymana w takim tonie.
zdjecie uzytkownika
pilot - 2015-04-29 15:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda że można tam sie przelecieć Helihopterem jak się wykona plan?
zdjecie uzytkownika
byłyyyy - 2015-04-29 22:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest tragiczna. W gorszej nie pracowałem. Sławek(Prezes) to zwykły burak. Drogi garnitur, helikopter i bentley nie zakryją wystającej słomy z butów. On nie potrafi złozyć poprawnie choćby jednego zdania. Na spotkaniach opowiadał coś o przechodzeniu przez ściany.
Praca PH tak jak ktoś tu wspomniał sprowadza się do pracy merchandisera. Bo jak się nie ma ŻADNYCH narzędzi to jak tu handlować? (mowa o handlu nowoczesnym). PH nie może podjąć żadnej decyzji samodzielnie. Wynagrodzenie 1450 netto a o premiach to raczej można pomarzyć.
Samochód(bez klimy) nie ma GPS, ale w regulaminie jest punkt o całkowitym zakazie używania do celów prywatnych.
Telefon z limitem 5 zł.
Na plus jest to, że po przyjeździe do domu nie trzeba wypełniać żadnych głupkowatych raportów itd , czyli praca generalnie w godz 8-16.
Praca może i dobra, ale chyba dla osoby która skończyła szkołę i chce nabyć choćby jakiegoś tam doświadczenia w handlu.
Doświadczony PH nie ma czego tam szukać.
zdjecie uzytkownika
pilot - 2015-04-30 12:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy posada referenta jest jeszcze wolna bo bym mógł sie tym zająć skoro takie pieniądze duże sa oferowane. A z szefem pewnie bym sie dogadał :)
zdjecie uzytkownika
pilot - 2015-04-30 12:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy posada referenta jest jeszcze wolna bo bym mógł sie tym zająć skoro takie pieniądze duże sa oferowane. A z szefem pewnie bym sie dogadał :)
zdjecie uzytkownika
Ella - 2015-09-01 12:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pilot ciekawe, czy dostałeś pracę jako ten referent, którym byłeś zainteresowany. Jeśli uda Ci się tutaj kiedyś zajrzeć, to podziel się z nami opinią na temat firmy. Im więcej komentarzy osób tam pracujących kiedykolwiek, tym większa pomoc dla ewentualnych przyszłych kandydatów do pracy. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
levi - 2015-09-24 13:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Żona 28 września idzie na rozmowę o pracę na stanowisko pakowacz perfum. Czy ktoś się orientuje ile można tam zarobić na miesiąc?
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-10-01 16:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@levi kurcze nie wiem :( ale może znajdzie się tutaj jakiś pracownik, który będzie mógł ci odpowiedzieć na to pytanie... ja też myślałam, żeby na to stanowisko próbować aplikować, ale zdrowotne kwestie akurat odmówiły mi posłuszeństwa i zrezygnowałam, co zrobić... chętnie sama się dowiem, jakie stawki proponują
zdjecie uzytkownika
levii - 2015-10-02 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"malinka", omijaj tą firmę z daleka. Żona była na rozmowie, dali jej nawet fartuszek i czapczkę oraz skierowanie na badania. Gdy zapytała na jakie zarobki może liczyć odpowiedzieli jej "NIE WIEM", na drugi dzień po telefonie do nich dowiedziała się że 800 zł na miesiąc, umowa zlecenie. Wspomnę tylko że prezes S.P. z majątkiem 130 mln zł jest w pierwszej setce najbogatszych Polaków. Żona chciała spróbować mimo tych "zarobków" podjąć pracę. Jednak ja się nie zgodziłem i przekonałem ją żeby tam nie szła. Ostatnio usłyszałem sporo opinii na temat dawnego Bi&ES, to podobno najgorszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w okolicach Iławy. ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
levii - 2015-10-02 21:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"malinka", omijaj tą firmę z daleka. Żona była na rozmowie, dali jej nawet fartuszek i czapczkę oraz skierowanie na badania. Gdy zapytała na jakie zarobki może liczyć odpowiedzieli jej "NIE WIEM", na drugi dzień po telefonie do nich dowiedziała się że 800 zł na miesiąc, umowa zlecenie. Wspomnę tylko że prezes S.P. z majątkiem 130 mln zł jest w pierwszej setce najbogatszych Polaków. Żona chciała spróbować mimo tych "zarobków" podjąć pracę. Jednak ja się nie zgodziłem i przekonałem ją żeby tam nie szła. Ostatnio usłyszałem sporo opinii na temat dawnego Bi&ES, to podobno najgorszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w okolicach Iławy. ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Hih - 2015-10-31 23:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@levii nie podważam Twojej wypowiedzi, bo widzę, że się wypowiadasz po raz kolejny i domyślam się, że żona faktycznie na rozmowie była. Nie chce mi się wierzyć, że taka firma jak ta, oferuje tak niskie zarobki. Tu nawet o zarobku mówić nie można, bo to wygląda jak jałmużna.. Kto by chciał zarabiać takie pieniądze..
zdjecie uzytkownika
Doris - 2015-11-08 13:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wypowiedz levii 800 zl mc umowa zlecenie co 2 tyg nowy nabór wszyscy uciekaja !!! wiecie ile to na godz :-D zyc nie umierac po odliczeniu kosztow dojazd autem wyplata 500zl
zdjecie uzytkownika
smiechu warte - 2015-11-24 18:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wszystkie zle opinie o tej firnie sa prawda :) WEszystkich trraktuja jako potencjalnych złodziji
zdjecie uzytkownika
Roe - 2015-12-01 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało w takim razie się zarabia, 800zł za umowę zlecenie to faktycznie nie dużo. @levii w takim razie chyba faktycznie trzeba przemyśleć wysyłanie CV niestety
zdjecie uzytkownika
Roe - 2015-12-01 14:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało w takim razie się zarabia, 800zł za umowę zlecenie to faktycznie nie dużo. @levii w takim razie chyba faktycznie trzeba przemyśleć wysyłanie CV niestety
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja trwała 5 może 10 min, decyzja po godzinie z powodu braku zainteresowanych
Pytania: jak się pan nazywa, skąd pan zna firmę, ile chciałby pan zarabiać.
zdjecie uzytkownika
wefr - 2016-04-11 18:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej nooo macie racje to jednak nie jest sporo..no w takim razie trzeba taka prace potrakowac jako dorywcza/ dodatkowa i poza tym to dobrze by bylo jednak znalezc sobie stala prace i wtedy to na prawde sporo zarobic jak sie to wszystko doda jednak :)
zdjecie uzytkownika
kjh - 2016-05-13 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym chciała mieć pracę, gdzie zarabia się w podstawie tyle ile człowiek chce, a nie sumując wszystkie inne dodatki jak premie, bonusy, czy inne. Każdy zasługuje na godne wynagrodzenie i godne życie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BI-ES Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BI-ES Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert