brak logo

PUH DELTA SP Z OO

Katowice

Opinie o PUH DELTA SP Z OO

Bodyguard 2010-01-09 17:10:50
darujcie sobie nawet jazdę na rozmowę do tej firmy- 3,50BRUTTO!!! [usunięte przez moderatora]I TYLE!!!!!
1
anonim 2011-08-03 15:11:00
Chcesz wozić pijanych kierowników kosić trawę w ogródku prezesa myc i sprzątać po kimś samochody codziennie wysłuchiwać sapania o byle drobiazgi przy zmieniającym się 3 razy na tydzień grafiku to wszystko tylko w Grupie interwencyjnej Delta za 3,5 na rękę aha gwarantowany czas dojazdu do obiektów w Zabrzu to 5 minut przy 35 kilometrach w jedną stronę
titas 2012-09-09 12:23:17
Witam pracuję tam na kablach TP S.A. jak piszecie same dziadostwo dużo by tu pisania jak ludzi traktują nie polecam
hajerek@onet.pl 2013-04-11 09:04:23
titas - 2012-09-09 12:23:17

Witam pracuję tam na kablach TP S.A. jak piszecie same dziadostwo dużo by tu pisania jak ludzi traktują nie polecam
Nic się nie zmieniło do dnia dziesiejszego - jedno wielkie [usunięte przez moderatora].
Umowy zlecenie dają co miesiąc do podpisania na początku miesiaca ale otrzymasz ją dopiero przy wypłacie w następnym miesiącu np.podpisujesz Umowę 02 marca na miesiąc marzec dostaniesz ją do rąk 15 kwietnie przy wypłacie.
Cały czas nagonka na pracownika np.masz być patrolem autostradowym a więcej masz jeździć po autostradzie,zabezpieczać niebezpieczne miejsca,współpracować z Policją a Pan Prezes po przyjęciu do pracy daje ci do roboty przeprowadzki biur,sprzątanie rejonu zew.samochodu itp. a potem komentarz nic nie robią a tyle im płacę(5zł/godz.)=200godz. - 1000zł.Ludzie są gnojeni i zwalniani i przyjmowani nowi na bieżąco.Jeżeli kogoś nie zwolnią i nie przyjmą nowego to są zdziwieni.Masakra
nikt 2013-05-15 18:38:53
I właśnie zwolnili bez powodu faceta,który był normalny a może i głupi bo pracowity i ludzki.Dbał o samochody służbowe jak o swoje - a miał [usunięte przez moderatora] ludzi aby szef mógł obciąć coś z pensji - paranoja.
Umowa śmieciowa i to jeszcze z widełkami,że nigdy nie wiesz za ile pracujesz
Nie polecam a sam już szukam innej pracy
NIKT
galanonim 2013-09-09 14:21:52
jeśli chodzi o te widełki to jest tak ze w umowie masz zaznaczone wynagrodzenie od 2zł - 10zł Jeśli jesteś zainteresowany to poczytaj sobie wyżej opinie są prawdziwe bo sam tam pracowałem i wiem jak się traktuje pracowników czy to na obiektach czy kablarzy a nie powiem jak sa traktowani pracownicy z grupy szybkiego reagowania czyli ochrona autostrady Tymi pracownikami wszystko sie robi od zbierania petów do sprzątania innych obiektów a na autostradzie masz jak najmniej robić kilometrów a za to masz mieć ujęcia. Właśnie w tej grupie jest największa rotacja bo jesli jest jakiś pracownik który się przykłada do pracy to jest najbardziej gnojony NIE POLECAM TEJ PRACY
michał 2016-05-20 21:43:30
jeśli według Ciebie stawka zależna jest od tego, jak ładną ma firma ochroniarska stronę internetową, to chyba padnę. Nie widzę powiązania, choć głęboko wierzę, że Delta zatrudnia na stosunkowo lepszych warunków, niż inne, konkurencyjne firmy. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o PUH DELTA SP Z OO - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUH DELTA SP Z OO