brak logo

Sigit Poland Sp. Z o.o.

Jarocin

Opinie o Sigit Poland Sp. Z o.o.

obca 2013-04-13 16:40:26
dziecko drogie czy ty widzialas prawdziwa prace na oczy? prawdziwe zarzadzanie i prawdziwe kierowniczki? w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłas i gó... widziałas!!
one 2013-04-13 19:45:43
popieram wiecej biurokracji jak w tym sigicie nie widzialam,panie zamiast pracowac musza guwnianeeeee papierki wypisywac !!!!co za bezmug to wymyslil????????te normy godzinowe ciekawe co to za (usunięte przez administratora)WŁOSZKI 5 RAZY ZARABIAJA JAK MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bsdshgd 2013-04-13 20:20:43
W TYM SIGICIE ZADNEJ MADREJ I ROZSADNEJ OSOBY NIEMA MASAKRA-PAN ,,(usunięte przez administratora),, ZOBACZYMY JAK SIE WYKARZE W SRODE.....MOZE WRESCIE NAS ZROZUMIE I POCZUJE SIE JAK MYYYYYYYYYY.........
:):) 2013-04-16 09:10:51
zebranie jutro! zobaczymy! ale cudow sie nie spodziewajcie ,ida tam tez liderki (po co?)wiec marne szanse ,ze ktora cos powie! a tak wracajac do tego jeszcze ze dziewczyny placza na wtryskarkach,pokazcie mi "liderke" ktora nie ryczala jak miala na maszynach robic?!wszystkie wiemy jak bylo !ale nie pamieta wol jak cieleciem byl!
operatorki 2013-04-16 20:46:28
POPIERAM TO JEST PRAWDA CO PISZESZ WIEM TO Z DOSWIADCZENIA-ZOBACZYMY CZY WLADZE STAC NA TO ZEBY SIE WYKAZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kkkjj 2013-04-18 16:20:03
podobno do glosu jch nie dopuscil,a zadna nawet od siebie nic nie powiedziala!!!!!!!
xxx 2013-05-11 16:06:35
zalezy kto pyta?!
ludź :-) 2013-05-23 18:35:51
Ludzie teraz wszędzie jest syf,pracownicy w wielu firmach są wykorzystywani, jak np w sigicie. Sam temat wypłat to szkoda gadać, cała zmiana pracuje miesiąc bez urlopów czy wolnego a itak każdy ma różne wypłaty. Zawsze coś brakuje, jak nie 50 zł to 100-masakra.Tak samo atmosfera w firmie-biurowcy,kierowniczki mają nas za nic, tak samo audytorki-nic nie pomogą,tłumaczac"nie mamy czasu" a tak naprawdę pare godz potrafią siedzieć w tym swoim "gniazdku"... Praca była by spoko,ale trzeba by było wyeliminować pare osób bo strasznie "urosły" śmieszne-jakbysmy niby miały się czymś róznić...
ktos taki jak wy 2013-06-01 21:58:13
chcialyscie pracowac to pracujecie wiecie jak pracowali u nas obcokrajowcy za marne grosze teraz wy pracujecie u obcokrajowcow i widzicie jak to jest niektora kierowniczka nic o pewnych rzeczach nie wie a chce pokazac ze jest kims wychodzi na fajke kiedy chce z kim chce kto sie jej podoba a kto nie to nie wychodzi starsze kolezanki ktore pracuja jako operatorki chcac zapalic musza prosic dziecko o 30 lat mlodsze od siebie czy moze isc zapalic a wtedy zalezy od chumoru kierowniczki a przerwy na sniadanie sa wytypowane kiedy jaka kobieta z nas moze isc zjesc i chodzimy jesc w kilka osob tak ze na jadalni wystarcza 2 stoliki .ludzie to nie oswiecim przemyslcie to czy warto dac sie tak ponizac i prosic o wszystko nawet o glupie wyjscie na papierosa a co do kierowniczek to powiem tylko ze na drugiej polowie jadalni powinny byc rozstawione luzka tak zeby w czasie kiedy nic nie robia mogly isc spac i to z niektorymi audytorkami wynik z tego taki ze to nie to ze zadna z nas nie chce sie odezwac przed dyrektorem bo boi sie stracic prace bo oni tak nas wykozystuja bo kazdy wie ze ze jast kryzys i nie ma za duzego wyboru w znalezieniu pracy wiec dlatego wszystkie jestesmy wykorzystywani w tej firmie apeluje o troche ludzkosci i zrozumienia miedzy nami pracownikami
S.P.A 2013-06-05 20:56:56
kto ci powiedzial ze wloszki 5razy wiecej zarabiaja przyjedz do Fusignano zobaczysz co to sigit i co oznacza totalny brak organizacji
Obcy 2013-06-25 18:33:50
wszystko w tej firmie byłoby ok gdyby nie p. (usunięte przez administratora), której sie wydaje że jest ważniejsza od samego właściciela, zastrasza ludzi , miały być weekendy wolne ale ona zarządziła prace 7 dni w tygodniu, straszy dyrektorem który pewnie o tym nie wie, szkaluje ludzi , ciekawe ile jeszcze ludzie są w stanie znieść , jest ordynarna i (usunięte przez administratora) nic więcej nie jest w stanie tej firmie zaoferować , pozbyłbym się jej za nim firma straci wyszkolonych ludzi
operator 2013-06-26 13:26:06
(usunięte przez administratora)....SZKODA GADAC JAKIE KLIKI RODZINNE SIE BIORĄ. A STARY PRACOWNIK NIEMA NIC DOCENIONY,A NOWY PRACOWNIK KLIK I JUZ JEST TEAM LIDER....
anonim 2013-06-26 13:28:43
najwidoczniej pani (usunięte przez administratora) jest osobą wazniejsza w firmie niz pan dyrektor, a tobie szary robolu zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska.
1123456 2013-06-26 19:39:41
Pracowalam z Pania [usunięte przez moderatora] tyle czasu i dzieki jej wymagania nauczylismy sie pracowac. :) Pani [usunięte przez moderatora] jest osoba taka jaki kto dla niej taka ona dla niego, jest wymagajaca ale wyrozumiala :)
oneee 2013-06-26 20:33:11
jakim wymaganiom zeby pracowac ponad norme!!!!PRZESTAN FLAKI SE WYPRUWASZ!!!!!!!!!!!!!!I MASZ CO WIECEJ OD NOWYCH PAN!!!!!![usunięte przez moderatora]
1
be 2013-06-27 11:09:51
pracy nauczyła mnie mama i [usunięte przez moderatora] nie musi mnie uczyć chyba ze ktoś nie byl nauczony z domu to fakt potrzebuje bata nad sobą,wystarczy odrobina dobrego wychowania czego tej p. brakuje , niestety :(
ktoś taki jak wy 2013-06-30 13:05:39
zaczne od [usunięte przez moderatora] i chciała bym powiedziec ze to p to nie oznacza wcale [usunięte przez moderatora] po drugie ,podziwiam [usunięte przez moderatora] za jej ryzyko jak ona traktuje nas pracowników zato że sie nie boi ale to do czasu bo ktos nie wytrzyma i potraktuje ją jeszcze gorzej jak p to tez nie oznacza pani potteksty które kieruje do naszej osoby to jest niedopuszczalne ale często słyszane ale tak naprawde powinna stanąć na maszynie a najlepiej na 4 naraz tak zeby nie mogła sie isc napic a tym bardziej zapalić .[usunięte przez moderatora] powinna nam dziękować że że pracujemy bo gdyby nie my to była by na bezrobociu i mam nadzieje że tak sie stanie ale dziwi mnie też jedna sprawa zy ludzie z góry wiedzą słyszą czy też czytają to co piszemy . a może niechcą wiedzieć . jak myslicie.pozdrawiam
xxx 2013-06-30 13:28:01
każda osoba która sie zwalnia z firmy sigid powinna być wezwana na rozmowe z panem dyrektorem a wtedy [usunięte przez moderatora] poleci .pa
XYZ 2013-07-01 21:51:15
a pitbul [usunięte przez moderatora] potrzebuje zeby ktoś ją porządnie wyruchał i wtedy siądzie na dupie, i moze sie wkońcu zmieni i będzie normalna i miła na operatorek
wpieniony gość 2013-07-02 00:52:09
[usunięte przez moderatora] Prawda jest taka że gdyby nie Pani [usunięte przez moderatora] połowa z nas nie umiałaby pracować, więc [usunięte przez moderatora] bo to jedna z lepszych pracowniczek w firmie! Poza tym daj coś od siebie to wtedy będzie miła dla was wszystkich, żałosne.
operatorka 2013-07-02 00:54:31
Ludzie, nie macie w ogole kultury... Jeden na drugiego mowi. [usunięte przez moderatora] z tego co wiem jest bardzo w porzadku osoba, dosyc wymagajaca, juz nie raz dostalam od niej porządną ochrzane, ale dzieki temu mam do niej szacunek. Myslalyscie idac do pracy, ze bedzie pieknie i kolorowo? Szefostwo jest od tego by byc wymagajacym, bo juz w ogole bylby sajgon. dam odmienna opinie niz powyższe, poniewaz sa tu kobiety, ktore dzialaja mi na nerwy, ale toleruje je, bo nie mam wyboru, ale nie mam zamiaru obrabiac im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Uwielbiam [usunięte przez moderatora] ! jestescie super dziewczyny nie zmieniajcie sie! Ludziom zawsze cos bedzie nie pasowac, tymbardziej, ze nimi rzadzicie.

PS Ludzie jak maja sie do was odnosic skoro tak wy sie do nich odnosicie? oko za oko zab za zab. Ale widac, ze brak kultury i rozumu, widac po pisowni, coz za "wyksztalcona" kadra!
!! 2013-07-02 11:29:09
A ty jestes operatorka?jeszcze nie spotkalam operatorki ktora by sie tak pieknie o [usunięte przez moderatora] wypowiadala! [usunięte przez moderatora] jest kierownikiem i zupelnie inaczej traktuje ludzi i tez pracuja i tez sa wydajne i tez okazuja jej szacunek!!mozna?mozna!ludzie przychodza do pracy zeby zarobic,staraja sie a i tak jest zawsze zle dla [usunięte przez moderatora] ,zawsze za malo! zawsze balagan ,ciekawe jakim cudem na bassamento kiedy leci ponad 60 na godz do obciecia wyplywki na okolo ty masz zamiatac i pilnowac czy masz prosto palete ustawiona!!uslyszalas kiedykolwiek jakas pochwale z jej strony?a wystarczylo by czasem jakies slowo uznania i od razu lepiej sie idzie do pracy ! i to cie motywuje ,a nie ciagly ochrzan bo to zle i tamto!nic dziwnego ,ze kobiety uciekaja!
!! 2013-07-02 11:39:33
a wracajac jeszcze do tego jakie "kliki rodzinne "sie tu robia ,to juz wogole szkoda slow! dziwne ze nikt nie bierze pod uwage tego co dana osoba potrafi ,na czym sie zna ,ile zwrotow na dana osobe bylo ,tylko ciach i jestes audytorkom albo liderka! przyklad [usunięte przez moderatora] ,fajna dziewczyna ok,ale praca sie nie przemeczala ,zwroty na nia byly i co? jest audytorkom!wkoncu znajoma [usunięte przez moderatora].teraz kolej na coreczke!moze niech sie pierw wykaze co potrafi ,?!!!!
meska 2013-07-02 11:59:21
zobaczymy co potrafi ma czas się wykazac narazie sie nie [usunięte przez moderatora]
jssjjsk 2013-07-02 23:18:16
popieram nic tylko scieme waliii!!!!!!!!!!!!!
meska 2013-07-02 23:22:48
napisalem " nie [usunięte przez moderatora]" a nie ze wali scieme
Tessa 2013-07-02 23:59:16
Dziewczyny operatorki ! Zlitujcie się jak nie umiecie pisać to nie róbcie sobie i nam obciachu! Litości takie błędy!!! Wstyd!!!! Wracając do [usunięte przez moderatora] kompletnie nie rozumiem dlaczego ją tak oczerniacie, fakt faktem jest, była i będzie wymagająca ale dzięki temu jest porządek!!! A jak macie jakiś problem to spróbujcie go rozwiązać ,akurat [usunięte przez moderatora] wam pomocy w rozwiązywaniu problemów nie odmówi,zawsze można było się z nią dogadać czego nie można powiedzieć o innych kierowniczkach !!! Rozumiem możecie kogoś nie lubić ale takie rzeczy wypisywać! Takich ludzi trzeba w tej firmie! Ja tam mam dla niej szacunek i cenię jej pracę, stara się kobieta trzymać dyscyplinę,czasami lekko przesadza! Fakt faktem to zmuszanie do pracy w weekendy to było totalne przegięcie ,ale postawiłyśmy się i na razie jest dobrze! Nie możemy się dać siła tkwi w nas kobiety:) .Zgadzam się również z tym ,że co poniektóre osoby nie powinny znaleźć się na tych stanowiskach na których się znalazły,są w tej firmie o wiele mądrzejsze i być może bardziej wykształcone,sumienne osoby ale co się dziwić jak na górze rządzą osoby bez jakiegokolwiek wykształcenia po szkole podstawowej czy gimnazjum i wydaje im się ,że są najmądrzejsze i najważniejsze (wszyscy wiemy o kogo chodzi). Układy rodzinne zawsze będą i były i to nie tylko w naszej firmie ale wszędzie! Ubiegając Wasze kolejne pytanie nie jestem żadnym [usunięte przez moderatora], tylko zwykłą operatorką która już nie jedno przeszła w tej firmie. Niektóre z was zachęcam do zapoznania się ze słownikiem ortograficznym zanim coś napiszecie ,bo naprawdę zgroza!!!
Pyśka 2013-07-03 00:06:18
Weźcie się ludzie ogarnijcie wszyscy, jeden na drugiego nadaje, jeden na drugiego krzyczy, nie dziwcie się że ludzie są w stosunku do was niemili gdy wypisujecie okropne rzeczy tutaj, wszyscy to czytają i wcale nie jest trudno zgadnąć kto pisze. Zamiast być sprawnym zespołem tworzymy grupę fałszywych osób. Praca jest świetna, a jeśli się komuś nie podoba to wypowiedzenie i dowidzenia, i nie piszcie o żadnych klikach, [usunięte przez moderatora] czy o czym i kimkolwiek bo to jest dziecinada, a wszyscy tutaj jesteśmy ludźmi dorosłymi, ja się tak zachowywałam w 6 klasie podstawówki. I żadna kolej na [usunięte przez moderatora] nie będzie, skoro zostanie liderką albo audytorką to znak że sobie na to zapracowała, bo póki co to musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak każdy. My mamy po 19 lat ale szczerze ? Zachowujemy się dojrzalej niż ludzie tutaj piszący. Tyle.
mucha 2013-07-13 17:36:41
ciekawe kto tak ladnie sie wypowiada o kierowniczkach,pewnie same one to pisza albo jakies dupolizy. [usunięte przez moderatora] jest ok,[usunięte przez moderatora]. Co do [usunięte przez moderatora] brak slow. Kazdy wie kto pracuje w tej firmie jak nas traktuja,bez szacunku. Mysla sobie ze sa nie wiadomo kim. P.S [usunięte przez moderatora],władza bije Pani do glowy
1
:) 2013-07-13 21:18:51
jaką ona ma władze, ot liderka bo nawet nie kierowniczka, zobaczymy co pokaże
anonim 2013-07-15 17:09:23
[usunięte przez moderatora] wam sciska z zazdrosci, bo to nie wy.. madre na gebie i na forum, ale w [usunięte przez moderatora] powiedziec to ciezko... nie rozumiem w jakis sposob wladza uderza jej do glowy? i tak poblaza babom i to zabardzo! [usunięte przez moderatora] wiecie i piszecie oto wasz poziom! [usunięte przez moderatora] sobie dalej i tak splywa to po nich jak i po [usunięte przez moderatora] tak po wszystkich, ktore sa krytykowane, bo pisza to ludzie, ktorzy nic nie wiedza o ich pracy, nigdy nie byli obciazeni takim stanowiskiem, takie osoby trzymaja poziom w pracy i nie robia [usunięte przez moderatora].
anonim 2013-07-15 17:16:36
no i jeszcze mialam powiedziec, ze inne Panie kierowinczki oprocz tych co trzymaja rygor sa spoko, bo nie dostalycie e (usunięte przez administratora) nalezy, bo wam poblazaja i oko przymruzaja i to zabardzo.. co byscie chcialy w pracy najlepiej lezec, co? i zeby nikt na nic panie idealne uwagi wam nie zwracal?
:):) 2013-07-15 18:43:01
tak dwunastki niech wracaja!!te 3 zmiany sa do bani!!a co do pracy,to ja sobie przychodze ,ide na przyznane stanowisko pracy i mam wszystko i wszystkich w d.pie! nie zwracam uwagi ani na Pania(usunięte przez administratora) ani na nikogo,poprostu robie swoje a jak maja do mnie jakis problem to wtedy tez swoje powiem i tyle. Kazdy ma jakies wady niestety,musimy je tolerowac,
robol 2013-07-17 08:37:21
pisząc o przełorzonych pamiętajcie ze punkt widzenia zalerzy od punktu siedzenia. Mam przyklad po sobie.Terz mi zarzucano ze odbiła mi woda sodowa do głowy jak zostałem liderem, tłumaczyłem operatorkom ze jak one kiedys zotaną liderkami terz tak będa robić (krzyczec na innych,denerwować się itp) teraz jak z nimi rozmawiam przyznają mi rację.Niestety lider jest to poganiacz kierownictwa na którym skupia się złość najniżej stojacych przcowników
adam 2013-07-17 08:39:49
proszę o opinię na temat pracy ustawiaczy wtryskarek
lola88 2013-08-29 19:00:39
ojeju nie płacz bidulko. jesteście beznadziejne wszystkie ale za to chamstwo dla ludzi kiedyś odpowiecie
gość 2013-10-22 20:37:29
jak się pracuje w tej firmie jestem ciekaw staram się o prace
kaśka 2013-10-22 21:23:35
Co się dzieje z tą firmą??
1
heniek 2013-10-22 21:24:29
Nieźle zamieszali !!
2
nowa 2013-11-04 11:37:52
pracuje się dobrze, ale atmosfera terroru,czepianie się o krzywą palete a nie zwracanie uwagi na jakość,szybko, dużo i najlepiej w tempie błyskawicznym , a potem buble posyłamy i tak to wygląda
Gość 2013-11-28 10:40:14
Jeśli chcecie się tam przyjąć do pracy to tylko jeśli na prawdę nie ma gdzie, to zakład gdzie na kierowniczych stanowiskach są osoby po zawodowce bez przeszkolenia z zarządzania ludźmi, alkoholiczki wyzywające ludzi nie wybrednymi słowami, w końcu osoby z problemami maniakalnymi gdyby nie jedna osoba w tym zakładzie ludzie z chęcią pracowaliby dla swojego pracodawcy będąc mu wdzięcznym za prace, co wydaje sie być skuteczniejsze niż duszna atmosfera. Pozdrawiam przyszłych pracownikow
2
xyz 2014-04-01 14:57:03
Wiadomo co z postojem????? Co roku na ostatnią chwile mówią kiedy mamy ;/ może w tym roku zmądrzeja
1
Marzena 2014-08-27 20:12:42
łysy jest pedałem z leszek podobno obciaga mu od 8 do 16 za fajna kaske ten to sie umie ustawic ogolnie to wszyscy w tym zakladzie sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
łysy 2014-09-26 21:31:18
Bardzo prosze, komunikować twoje kontaktu, możesz zmienić zdanie o mnie.
Napewno, pozniej ona jest bardzo zadowolona i szczesliwa
2
Iza 2014-10-31 14:11:06
Jesteś żonaty ?
@ 2014-11-12 13:01:37
Najpierw wyślij to cv i czekaj na odpowiedż a potem będziesz się zastanawiał .
młoda 2015-01-25 16:21:53
Ludzie ! Jak czyta się Wasze wypowiedzi to nie wiadomo czy się śmiać , czy płakać. Jak w każdej pracy są plusy i minusy. Też czytałam te forum zanim się zatrudniłam, i ze strachem oczekiwałam na pierwszy dzień pracy. Było to co prawda już jakiś czas temu , ale nie potrzebnie nastawiłam się negatywnie. Ekipa super(chociaż jak wszędzie znajdzie się ktoś kto nie przypadnie Ci do gustu) , wiadomo - jak się szuka wrogów i nie umie się współpracować z ludźmi i przykładać do powierzonych zadań to wszędzie się będziecie źle czuć. Trzeba mieć dystans do siebie i innych. Przyjść - sprawdzić i samemu się przekonać a nie kierować się tym co inni piszą. Zarobki są jakie są, ale za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie robienie wypłaty się nie dostanie. Wypłata zawsze na czas , można robić nadgodziny, które też są wypłacane normalnie. Premia obecnościowa co miesiąc (chyba że masz L4 lub na żądanie to ucinają). Przyjdź , złóż CV i się sam/a przekonaj i oceń. Albo Ci się spodoba, albo nie. Nie każdy nadaje się do pracy na produkcji(stoisz w miejscu i montujesz albo przy maszynach ganiasz). Decyzja należy do Ciebie więc sam ją podejmij. Albo będziesz miał/a pracę albo nie. Trzymajcie się !!
@ 2015-02-02 13:56:26
A lata lecą , nie ma się nad czym zastanawiać .Jak to się mówi , każdy znajdzie swoje miejsce .
2
IZA 2015-05-21 11:48:47
JAKIEŚ NOWOŚCI ?
1
Xox 2016-05-12 18:59:19
No na start to faktycznie nie są takie złe pieniądze o ile później są większe @pooal :D
Zostaw swoją opinię o Sigit Poland Sp. Z o.o. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sigit Poland Sp. Z o.o.