Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-08-31 14:23:31 odpowiedz | cytuj
pracowalam w indzie teraz jesten w sigicie i mam porownanie inda to istna mafia plotkarzy nie znaja cie a jada po tobie rowno traktowana bylam jak piate kolo u drabiniastego wozu zasuwac tam bylo trzeba ze szkoda mowic i wspominac nogi piekly po 8 godzinach a rece ze nie wiedzialam jak je polorzyc zeby miec ulge a zarobki takie ze nie oplacalo sie nawet chodzic do roboty w sigicie jest super robisz swoje i nawet nie ma czsu na obgadywanie i to mi sie podoba oby tak dalej a zarobki sa lepsze i lekka robota
Przyjazny - 2009-09-09 10:54:32 odpowiedz | cytuj
W tej Firmie jest jeden wielki rozgardiasz tu nie ma organizacji pracy rzucaja cie po maszynach jak chca nie zdążysz się na jednej dobrze ustawiuc a juz "Liderka"-hihihihi mówi że masz iśc gdzie indziej. Jednym słowem Bu......l.!!!!!!. Od nas wymagaja czegos co sami zawalają, przykładów można mnożyć i mnożyć ale ten kto tu nie robi lub nie robił to nie uwierzy.
www - 2009-09-09 16:25:52 odpowiedz | cytuj
robota do kitu trzeba zapierd.... wszystko boli nie mozna pic kucac odzywac sie istne pieklo liderki wyja a same nie wiedza o co
a ta ruda liderka jest falszywa !!!!!
i same plotkary
Alinowek - 2009-09-10 00:08:50 odpowiedz | cytuj
Dziewczyna zarobki najniższe krajowe.Robi się soboty-i to nie pytają się ciebie tylko Ci oznajmiają 2 dni prędzej,że sobota jest robocza i obowiazkowa a w umowie mamy prace od pn.-pt.mogą się nas zapytać czy mozemy przyjść w sobote a nie kazać!!!w niedziele też chcą żeby robić prawdziwy obóz pracy-zobaczymy jak zapłacą tą sobote?Dziwią się,że jest tyle braków-dziewczyny są przemęczone nic nie zauważają przy wtryskarkach i montażu a dlaczego bo ciągniemy po siedem dni w tygodniu,a nie patrzą,że większosć ma rodziny,dzieci iśpią po nockach po 2,3godz,i chcą żeby chodzić w weekendy.Apeluje,że każdemu się należy weekend wolny.Dziewczyny rzucają po maszynach jak chcą ani im nie wytłumaczą co mają robić co odrzucać nic a nic,szkolenia to sa5min.pic na wode i każa podpisywać kartki-chore.Trzeba coż z tym zrobić dziewczyny?
Ekola - 2009-09-10 00:23:24 odpowiedz | cytuj
Praca okropna,nie można się napić,bo od razu dostaniesz opierdol od kierowniczek liderek a praca jest powyżej 30stop.a prawo zupełnie mówi cos innego na ten temat?Wentylacja jest na wtryskarki dana(żeby ich chłodziło)jak dziewczyny zasłabną przy maszynie to dobiero zaczną myslec do czasu.Cały czas stać trzeba nawet gdy maszyna jest zepsuta to musisz 2godz,stać przy niej-chooooooooore!Jedna osoba jest na 4 wtryskarki na Fiacie,niech się nie dziwią ze na produkcje lub do klienta dojda wady,bo tak będzie zawsze jak nie dodadzą osób.Nie polecam żadnej osobie,a jak chcecie zobaczyć to przyj,zapewne się same zwolnicie po paru dniach,zwolnienia dopiero się zaczną-bo wszyscy już maja dość,nie jesteśmy murzynami żeby robić siedem,sześc dni w tygodniu w takich warunkach.
dobra dusza - 2009-09-10 11:17:35 odpowiedz | cytuj
Ruda fałszywa OK . tam wszystkie są fałszywe i zadna nie wie o co tram chodzi. A juz szczytem wszystkiego i wielkiego smiechu jest ta nowa Liderka ASIA chuda głupia i gebe ma jak by ja kon kopnał do tej pory była gównem i nagle wielka paniusia. Sprawdza sie stare przysłowie'' Biada nam biada jak sie pan zrobi z DZIADA.". SZkoda słow na nie wszystkie
dobra dusza - 2009-09-11 10:59:23 odpowiedz | cytuj
Mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Jak pisałam poprzednio liderki wogóle nie wiedzą o co chodzi a w szczególności Ta czarna z tynkiem na gębie Daria ona jest jak " zaginiony w akcji''. Panie Boże jakiegoś mnie stworzył takiego mnie masz!!!!!!!!!!!!!!!!!... Totalnie nic a nic tylko goni po hali z paleciakiem (pustym) bo ma tak zapiete że nie ma czasu załadować.... Pozdrawiam wszystkich pracujących i jeszcze cierpliwych.
XxX - 2009-09-16 15:27:55 odpowiedz | cytuj
syf, burdel, masakra. Asia jest okropna, fałszywa i zakłamana (mowię tu o tej Asi rudej czy brązowej). Chciałaby rządzić pizda a jeszcze niedawno to samo co my robiła. Porażka totalna. siedzieć nie można bo zwolnią, napić przy maszynie też nie. Cały tydzień zapierdalaj a oni to mają w dupie jeszcze jak przyjść nie dasz rady, czterobrygadówke chce wprowadzić. Jak powie że będzie czterobrygadówka to sie wiele bab zwolni i ciekawe kto bedzie wtedy na naszego bosa zapierdalal. nie daje nam w ogole zycia prywatnego!!!!! oddaj swoje zycie za grosze dla sigit poland, to powinno byc jego motto zyciowe...
............. - 2009-09-16 16:41:46 odpowiedz | cytuj
Burdel na kółkach!!!Ruda czy sraczkowata liderka Asia jest fałszywą małpą!!!!Niszczy dobrych pracowników a sama nie wie co ma robic !!!Rzucają po 10 stanowiskach na zmianie a pózniej wymagaja zeby wszystko umiec!!!!SYF KIŁA I MOGIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Za niedługo to lidereczki beda same zapie...... bo reszta odejdzie!!!!!Głupota zrobic liderka osobe która robi nie całe dwa tygodnie i nic nie umie!!!
JUSTYNA - 2009-09-16 19:02:37 odpowiedz | cytuj
to jest nie normalnie zeby za kazdym razem dawać pracownikowi co innego do pracy przezucać go z miejsca na miejsce tylko dlatego ze rudej fałszywej liderce sie cos nie podoba albo ma zły humor my sa tez ludzmi i zasłógujemy na szacunek a skoro nie umiecie pracować z ludzmi to sie nie pchajcie do takiej roboty bo wrzaskiem niczego nie osiagniecie a trzeba pamietać ze na was też może pójsc skarga do szefa przed pracownikami pokazujecie twardzielki a jak wpadna w garniakach to same portkami trzepiecie szczególnie ta ruda liderka po huj ona tam jest na huju sie zna a najwiecej morde drze wiezienie to jest za małe słowo aby określic prace nowa firma hehe a maszyny wiecznie zjebane szkoda komentować bo nie ma słów na to co to za robota w wiecznym stresie zachwile nawet sranie bedzie zabronione skoro nawet juz mówic nic nie wolno jak w psychiatryku zmieńcie to bo takim zachowaniem nic nie osiagniecie a tym bardziej z taka opinia nie osiagniecie sukcesu pozdrawiam pracownik
Taka jedna - 2009-09-16 20:16:52 odpowiedz | cytuj
też pracowałam w Indzie, i to całkiem niedawno i Inda w porównaniu do Sigitu to raj na ziemi. Łekendy dla chętnych a nie z przymusu jak tutaj , i płatne ekstra. zobacze jak w sigicie wypłacą mi te nagdodziny, bo praca w takim stresie powinna byc 2razy lepiej płatna
pracowita niunia - 2009-09-17 15:23:50 odpowiedz | cytuj
Robota w Indzie jest całkiem symaptyczna tak samo jak majstrowie i całe kierownictwo, soboty na zapisy kto chce i płatne 100%. Miła atmosfera i szacunek dla człowieka - niemiecka firma
ja - 2009-09-17 17:13:57 odpowiedz | cytuj
wypłaty sie nie zgadzaja oni nas okradaja, licza 60 zl za sobote brutto a powinno byc wiecej kolo 80 a za niedz 120!!! tam sa same oszusty jebane w tej robocie. zastanawiam sie jak dlugo bede tam robila bo wogole mi sie nie podoba...
jaaaaaaaaaa - 2009-09-17 17:37:52 odpowiedz | cytuj
za soboty liczą normalną stawkę, jak za zwykły dzień roboczy !!!! oszustwo , a przecież sobota powinna być liczona ekstra, a nie wiecie czy trudno sie dostać do Indy ? czy pzyjmują teraz ?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2009-09-18 19:05:33 odpowiedz | cytuj
dziewczyny musi sie któraś zebrac na odwagę bo to w bielsku nas okradaja te co wypłate liczą a szef moze nawet o tym nie wiedziec miało byc zebranie na temat kwitków z wypłat to dali nam bombonierke miły gest no no ale nie moga nas na kasie oszukiwać trzeba nagłosnic te sprawe a fałyszowosc pracownic nie zna granic kabluja liderka tragedia sa przyjecia do gt poland ja juz swoje cv zanosłam przynajmniej tam płacą godne pieniadze
pracownica w skoczowie - 2009-09-19 11:19:35 odpowiedz | cytuj
witam, ja p[racuje w skoczowie masakra liderki porażka guwniara ok22 lat wrzeszczy szybciej szybcie.. do ludzi w wieku przedemerytalnym!! porażka troche szacunku nie jesteśmuy w obozie tylko w pracy dajcie znac gdzie przyjmuja ja zchęcia żuce to bagno nie dzjcie sie jedna z druga sie postawią to może coś wkońcu zmienią !!! a praca MASAKRA
??? - 2009-09-19 12:31:18 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się!Praca jest okropna,nie polecam nikomu!Chyba że trafi się na fajne stanowisko i robisz cały czas ta samą robote!Mną liderka rzucała jak śmieciem po całej hali i jeszcze pizda miała pretensje że nic nie robie!Masakra!A najlepsza jest jadalnia...trzeba jeść na polu bo jeszcze się nie dorobili pomieszczenia żeby można było spokojnie coś zjeść na przerwie!Syf niezły!!!!
misio - 2009-09-20 09:02:39 odpowiedz | cytuj
Moja zona pracuje w tejze firmie [usunięte przez admina] mowi ze te liderki maja nasrane w glowie a szczegolnie ta roda [usunięte przez admina] .Co to za firma gdzie niema stolowki jedza na dworze jak psy a nie jak ludzie.Charuje jak wol soboty i niedziele a za wywiazanie sie z planu dostaly czekoladki Mersi naj gorszy syf zamiast premi pienieznej to by dzieciom sobie same kupily.
jaaa - 2009-09-20 16:31:12 odpowiedz | cytuj
Wy jesteście NIENORMALNI!!!
Skoro wszystko Wam się nie podoba, to co Wy tam jeszcze robicie?
Nikt Was tam siłą przecież nie trzyma, prawda???
pracownica - 2009-09-20 19:16:07 odpowiedz | cytuj
dobra robić trzeba tylko liderki zmieniać i wprowadzic związek solidarności to może uda im sie cos wywalczyć chociaż napapoje przy maszynach lub 5 min przerwy wiecej co wy na to?
xyz :P - 2009-09-21 19:23:48 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z wypowiedzią "jaaa" skoro tak jest źle i w ogóle to zrezygnujcie i siedźcie w domu :P albo idźcie [usunięte przez admina]do innej pracy :P
Klub ''Anty Asi...a" - 2009-09-22 15:03:52 odpowiedz | cytuj
Robota jaka jest wszyscy wiedzą,ale jestem przekonana że bez naszej liderki która prawdopodobnie jest alkoholiczką było by znacznie lepiej.Ta babka ma mózg z motyla,jak można być tak głupim i nieodpowiedzialnym,przypatrzcie się jak jej ręce się trzęsą,i jak wygląda.Albo jej jeść nie dają albo jej ulubionym zajęciem jest picie na PKP ze swoimi kolegami brynami.Nienawidze jej oby jak najszybciej ja na jej zbity,posrany pysk wywalili albo ją do wtryskarki wrzuce i nacisne start.
Kewin - 2009-09-22 15:50:44 odpowiedz | cytuj
A mi się wydaje że wy ludzie po prostu ściemniacie :) Nie wierzę że wszyscy piszą takie rzeczy i to w dodatku jeden za drugim z godziny na godzinę z dnia na dzień :) Prawda jest taka że robota pewnie super tylko się zmówiły idiotki żeby ludzi zniechęcać do pracy ,dam sobie głowę uciąć że tak jest .Za niedługo do was dołączę i zobaczymy czy jest tak chujowo a jak mi jakaś ruda podskoczy to powiem swoje i do widzenia choć na 100% to zmowa was wszystkich żeby pilnować sobie miejsca pracy ,ja to rozumiem :) Typowe polaczki z was.pozdrawiam
ktos - 2009-09-22 18:37:12 odpowiedz | cytuj
zal.pl co wy tu wypisujecie!!! Fakt zamieszania jest duzo ale tylko dlatego ze Ci wszyscy kierownicy i jacys inni ludzie (nie mam tu namysli Team Leaderek) robia zamieszanie i ciagle wyszystko zmieniaja! Po za tym ocenianie kogos po wygladzie to juz totalna glupota zastanawiam sie jak ty wygladasz ze masz czelnosc tak pisac. I jeszcze jedno jakie ma znaczenie ile ktos ma lat od tego tam jest zeby zwrocic uwage jesli ktos przyszedl do pracy na plotki a nie robic wiec po co te zale (babskie gadanie jedna drugiej w paiery "sra")!!!! Nie jest łatwo i nie bedzie a weekendy w pracy to przesada i tu sie zgadzam z przedmowcami ale pozostale komentarze to paranoje... Przykro!!!!
bialy murzyn - 2009-09-22 19:43:31 odpowiedz | cytuj
banda kretynów ! nic nikiomu nie wolno, czujemy sie jak w szkole za rozmawianie ze sobą nas rozdzielają, na przerwe po jednej posyłają i to jeszcze nie raz mówi która moze kiedy isc!!!! zero organizacji,jednego dnia braki odżucają drugiego mówią że to dobre jest! !! i jak my mamy w takiej sytuacji normalnie pracować jak każdego dnia inaczej każą robić !!! jednym słowem wszystko do [usunięte przez admina] !!
x