brak logo

Alumast

Wodzisław Śląski

Opinie o Alumast

O: 2016-02-13 17:32:48
Było by spoko gdyby wszytkich równo traktowali. Jest coś takiego jak mobbing ale huj. Trzeba sie dobrze przylizać. Niestety. Inaczej lepiej sobie darujcie.
&*^%$%^& 2016-02-13 18:14:30
Macie racje. Czasem ręce opadają. Jeden zadupcza za trzech a dziesieciu nic nie robi.
%&*^%^&*&^%$ 2016-02-13 18:17:37
Faktycznie w porzednich komentarzach widziałem niepochlebne komentarze o preziu ale gdy by nie jego dotacje ktore załatwia to by chuja działało. Każdego kiedyś życie dotrze. Nawet te przemądrzałe babsztyle. Ma prawo sie we wszystko prezes wtrącać. W końcu to jego firma. Gożej z dwulicowymi ludźmi
FREE:D:D:D:D:D 2016-02-13 20:36:20
Zajebiście. Ta strona zapewnia całkowitą anonimowość. Jestem wolny jak bocian. Prezio RULEZ ;D
Senior 2016-02-13 20:39:02
Emeryci Rulez.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 2016-02-14 18:58:31
Nikt nie twierdzi że nie oferują umów o prace. Wyroby są pierwsza klasa tylko czasem atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Napewno firma zarobi fortune i bedzie długo działać za co trzymam kciuki.
YYYYYYYYYYYYYYYY 2016-02-14 19:00:33
Żeby nie było niedomówień. Wypłaty są na czas i nie ma żadnych zaległości.
2
XYZ 2016-03-07 21:42:49
Tak z ciekawości - czy w szkole mieliście lekcje ortografii?! To jakiś dramat. Nawet ubogie wykształcenie nie tłumaczy takich strasznych błędów ortograficznych. Postarajcie się bardziej lub nie piszcie nic.
@XYZ 2016-04-13 15:23:11
Jedna baba w tej firmie to największa przemądrzała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Reszta lasek spoko. Pracowałem w paru ale takiej fałszywej dziwki nigdzie sie nie spotka. Niby nie ma na to wpływu ale jak sie tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podpadnie to z tą robotą sie idzie pożegnać. Trzeba by tego słonia na rękach nosić żeby jej dogodzić. Robota fajna i zarobki spoko. Było by pięknie gdyby tej fałszywej wiedźmy nie było. Można zrozumieć że kobieta ma jakieś wahania nastroju ale to jest przegięcie. W tej firmie bardziej niż umiejętności liczy sie wygląd. Jedna umie tylko swoimi zwisającymi cyckami świecić i udawać niewiadomo jaką dame. Kiedyś się jej napewno noga podwinie i pewnie wyleci na zbitą morde z płaczem. Nadaje sie tylko do miotły
3
HejHo 2016-04-13 16:37:32
Trzeba uważać co sie tu pisze bo ta pinda ma wszędzie system podsłuchowy nawet firmowym kiblu. Jest takim fachowcem jak kupa cegieł domem. Z nudów gapi sie na kamery. Patrzy jak pajacyki napierdalają. Sama pewnie kiedyś dawała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za pół miski zupy. Teraz musi leczyć jakieś kompleksy które wystepują tylko u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które wycofały się z biznesu. Wygląda jakby jakiś zboczony klient pomylył jej pochwe z ryjem po czym ruchał ją hydrantem."Przejebana:D" Ogólnie preferuje ludzi do 150cm z kutasem rozmiar XXXXXL i olbrzymim brzuchem piwnym na reszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie będzie wyrzywać i waładowywać swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kompleksy. Ogólnie uważać pozuje na całkiem normalną ale jak sie jej podbadnie ta praca zmieni sie w koszmar z powodu jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nastroju. Ale tak poza nią firma spoko razem z zarobkami.
KKK 2016-05-11 15:29:41
Śmiało. Zapraszamy.. Specjalista do spraw gospodarki magazynowej a nie maszynowej.
HUJ 2016-06-14 18:42:06
O [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogłoszenie znikło. Co sie stało? BUUUUUUUUUUUUUUUU
1
KKK 2016-06-14 18:54:14
( usunięte przez administratora )Brakuje jeszcze jednego nieroba do biura. Następny przemądrzały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dyplomem Hogwardu.
sowa 2016-06-18 11:25:11
Z taką gramatyką to tylko do policji się nadajecie
MSX 2016-06-21 17:34:26
Do policji z tej firmy nikt sie nie nadaje. Jeżeli by sie państwo cofnęli w czasie o 30 lat do ustroju komunistycznego to owszem. Lizanie dupy to podstawa. Jeden sie sądzi bo niby śpiewał i tańczył, ale tym zajmuje sie większość ludzi na produkcji. Zwalnianie z tego powodu to czysty debilizm. Kierownicy są tam niepotrzebni. Jak sie któryś rozchoruje to każdy musi swoje odjebać i idzie do domu. A tak jednemu każą sie oszczedzać, innemu wyjebać se flaki. Myślą że mogą se robić co chcą. Kasa spoko.
AAAAAAAAAAA 2016-06-21 17:35:59
W tej firmie brakuje magistrów i studentów. Branża HIGH TECH.
WSSSZZZZZ 2016-06-21 23:49:31
Wspaniali światli kierownicy na podstawie wyglądu :D decydują czy ktoś się może oszczedzać czy zasuwać. Prawdopodobnie są homoseksualni. Brakuje tam jakiegoś naczelnika który by z nimi zrobił porządek i ogarnął ten bajzel. Można robić dziesięć lat w atmosferze aushwitz, ale styknie że przyjdzie jakiś gnojek, liznie rowek i bedzie kase odbierał w workach. Jest to strasznie dołujące. Pracownikowi który tam długo pracuje nie wolno nic złego powiedzieć, ale w przypadku widocznego obniżenia nastroju jakiś nowych wszystkim odpierdala. Pozdro. Pieniądze w porzo. Trzeba zacisnąć zeby i jakoś te ich wahania nastoju przeboleć. Zachowują sie bardzo nieprofesjonalnie. Za bardzo nie ma sie co starać po sie mogą poczuć zagrożeni i może sie zrobić niemiło.
1
hhhhh 2016-06-21 23:58:32
W policji z tego co wiem to potrzebują w miarę ogarniętych kolesi a nie jakiś tępy beton. Niektórych ludzi sie tam hołduje z jakiś nieznanych bliżej powodów. Ciężko w tych czasach planować pszyszłość, biorąc pod uwage profesjonalizm kadry kierowniczej w tymże pszedsiębiorstwie. Ogólnie przemądrzałe skurwysyny RULEZ. Mam pewne obawy że nerwowo tam niewytrzymają nieco starsi ludzie.
Kris 2016-07-11 19:11:25
Słyszałem że mają nowego kierownika czy dyrektora na produkcji , który przebił wszystkich poprzednich.
Przy nim nikt nic nie potrafi robic , a każdy pracownik to debil i tępak. Koleś ma wygórowane ego i myśli że wszystko wie najlepiej. Jego powiedzenie to mistrz wie kiedy skończyc . To kończ ci...u...l..u
GGG 2016-07-17 16:15:44
Jasne że warto spróbować . Jeden karierowicz, fałszywy ja tusk do niemiec poleciał. Więc jest jedno wolne miejce.
AHRHEWHENBWE 2016-07-17 23:08:33
PIP RIP Irek rządzi.
Bo tak 2016-08-04 21:06:02
Pensja w terminie, premie niby tez z tym ze za wykonaną prace oceniaja Cie ludzie którzy nawet nie mają pojecia jak w danym miesiącu sie pracowało. Za byle pierdoly tną po premi i zadowoleni. W sumie to na tych wysokich stołkach siedza same tumany przekonani ze wyksztalcenie równa sie z inteligencja...Ludzi w biurach wiecej niz na produkcji. Raz roboty nie ma wcale, bo towaru brak a raz nie ma czasu sie nawet po dupie podrapac bo trzeba nadrabiac stracony czas. Kilku ludzi calej roboty nie odwali na raz bo tak chce koles z góry! Jesli chodzi o zarobki to po roku jako nowy pracownik dostajesz podwyzke i na wiecej nie licz nawet przez kilka kolejnych lat a jak sie nie podoba to wypad. Ogolnie nie jest tragicznie ale do porządnej firmy z takim sposobem zarzadzania dlugo sie zaliczac nie bedzie.
LK 2016-08-07 11:23:28
Ja pracuje na magazynie i polecam. Jest jedno wolne miejsce.
LK 2016-08-07 13:23:37
Na magazynie jest jedno wolne miejsce chyba że sie coś zmieniło i o tym nie wiem. Ale z CV można przyjść.
LK 2016-08-07 14:27:58
Idź do firmy do biura bo nie wiem o innych namiarach. Szefowa na razie na urlopie.
LK 2016-08-07 18:45:21
Praca nie jest taka ciężka. 8h z pewnymi wyjątkami. Ostatnio trafiło sie niefortunnie ładowanie kontenera i paru ludzi zrezygnowało.
LK 2016-08-07 18:52:02
Biznes sie kręci więc robota pewna.
alu 2016-08-24 15:40:06
z tym docenianiem w formie pieniężnej raczej bym tak nie wychylal ☺
Nick 2016-08-25 20:19:28
Wygląda na to że na magazynie są już dwa wolne miejsca:D
Jeden poszedł na urlop jak sie to ogłoszenie pojawiło.
Jacek 2016-09-19 01:15:51
Kojarzy ktoś specjalistkę ds. sprzedaży? Blondynka, długie włosy. To jakaś rodzina prezesa?
FFFF 2016-09-20 02:13:40
Małą czy dużą.???
Jacek 2016-09-20 15:04:05
Joannę
MKK 2016-09-21 15:56:13
Chyba to żadna rodzina nie jest.
Jacek 2016-09-22 17:39:17
Jak dla mnie - mało sympatyczna.
Co myślicie?
XXX 2016-09-22 19:53:23
Troche oschła ale ogólnie wporzo.
Franek 2016-09-23 10:36:04
Robisz cały miesiąc po 10h, starasz sie, a 20 nastepnego miesiąca okazuje sie ze nie ma kasy w kasie dla pracowników. Wielmożny dyrektor produkcji nawet sie niepofatyguje przyjsc na produkcje i poinformowac jak wyglada sytuacja i ze sa problemy z wyplaceniem kasy. Porażka totalna. Zero szacunku dla pracownikow i to wszystko za damski c.h.u.j., do tego przy chemii gdzie nie jest płacone szkodliwe.
4
:D 2016-09-23 19:17:59
No troche szkoda, ale dzisiaj oktoberfest, wiec sie idzie nażreć piwska:D
THC 2016-09-25 13:33:47
Toż to jakaś paranoja. Na jednego pracownika fizycznego dwóch albo trzech dyrektorów, pięciu specjalistów od czegoś tam. Wszyscy ekperci i ekspertki tak zapracowani że non stop z telefonami i kawą łażą.
THC 2016-09-26 18:42:21
Lij to jest czy nie jest?
Nick 2016-09-28 16:01:23
Ten okręt chyba tonie. Ale moge sie mylić.
XXX 2016-09-28 22:15:01
Jest tam bardzo koleżeńska atmosfera.
SWD 2016-10-12 16:14:10
O co chodzi z tym PUTA???
NICK 2016-10-13 15:44:30
Nie wiem jak wyglądają rozmowy intelektualistów, menadżerów albo dyrektorów. O co chodzi z tym puta ???
es 2016-10-15 18:08:59
Dla mnie to imponujaco troche brzmi tym barziej, że działają nie tylko w jednej branży a w kilku energrtycznej czy tez nawet kolejowej, wiec uważam, że firma jest szeroko rozgaleziona wiec niektore narzekania moze i sa uzasadnione bo kazdy dział ma innych ludzi i szefów
Gustlik 2016-10-24 20:50:23
Szeroko rozgałęziona, a nie umie wypłacić należnych pieniędzy pracownikom na czas...
1
NJ 2016-11-03 23:19:56
Jest tam dużo pracy czy mało??? Idzie wyrobić czy trzeba zadupiać jak koń na westernie???
PRX 2016-11-04 20:44:46
Na każdą gałąź jeden prezes i dziesieciu dyrektorów :D
Mike 2016-11-07 13:37:36
Z tego, co wiem to firma jak najbardziej ok...
AAA 2016-11-21 15:09:40
Praca jak praca - robisz swoje i wszystko gra :) Ogólnie jest zadowolony i moge polecić w 100%
Pedro 2016-11-22 20:29:20
Warto - atmosfera ok!
Zostaw swoją opinię o Alumast - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alumast