brak logo

Alumast

Wodzisław Śląski

Opinie o Alumast

Agent j43 2017-02-12 16:05
Teraz jeśli pozwolisz Opoko ja mam pare pytań:
1)Czemu wstawiasz posty w porach północnych?
2)Czy masz dyplom doktora psychiatrii?
3)Czy byłeś bądź jesteś pod obserwacją psychiatryczną?
4)Jeśli odpowiedź nr 4 brzmi NIE czemu tak cie interesuje moja bardzo skromna persona?
5)Czy odbywałeś stosunek płciowy z księżycow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo słonecznymi cyckami?
6)Jeżeli tak czy używałeś prezerwatywy?
7)Jeżeli nie używałes czy wykonywałeś badania na choroby weneryczne?
PS.Jeżeli nie wykonywałes zrób to jak najszybciej.
Agent j43 2017-02-12 16:37
Przebywanie w jednej firmie z nimi dwiema i ziemniakiem to jest okrutny eksperyment w którym sie sprawdza ile jest sie w stanie wytrzymać.
Agent j43 2017-02-12 20:01
Jestrzębie górą, zakompleksiony wodzisław bankrutuje. Zero firm, sam smog. Jest go w powietrzu tyle że sie sadzą idzie zesrać. Dwie pizdnecje ciągle bez odzewu, ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obrońcy też sie nie chcą przedstawić. Tak by mieli dupake, a tak mają swojego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w łape.
Agent j43 2017-02-13 01:14
KIEDY ZROBISZ DUŻĄ KUPĘ NIEZAPOMNIJ UMYĆ DUPE,GDY ZALEPI SIĘ OTWOREK WTEDY TWORZY SIĘ ZATOREK ,KUPA W KISZCE SIĘ GROMADZI MAŁO DUPY NIE ROSSADZI.!!!!!!!!!!
witaj cycu jak się spało co się dzisiaj w nocy działo. było ssanie czy wpychanie, może ręczne zabawianie, bolą rączki są odgnioty kup se lale doroboty
Jesli lancuch masz na klacie laska sybko sciaga gacie, kazda laska peka z dumy gdy ja bzykasz w dresie pumy i z usmiechem ssie kutasa, gdy masz opla trzecia klasa.
Gdu przyjdzie wonny maj i ujrzysz kwiecia białość
Poczujesz dziwne skurcze jaj i ch..a ociężalość.
Twój kutas pręzy się i gnie i biały lagier chlupie
Chciałbyście zaje..ać się na śmierć i umrzeć z ch..em w d.u.p.i.e
Ziemniaka stara tańczy na rurze w Carrefourze, a w Castoramie na ramie

Książe GORO 2017-02-13 04:06
I cant. Musiałem sobie zrobić poranną masturbacje. Śniło mi sie jak ziemniaczek ciśnie pizdencje raz w dupsko raz w doje i od nowa. AAA AAA AAA
Agent j43 2017-02-13 08:44
Nasienie niespokojne, rozprute dupsko, a my w tym burdelu ładnych pare lat. Na wieś spierdolimy, sie napierdolimy, zgwałcimy jamnika.
Opoka 2017-02-13 09:39
Jasne :]
1)Lubie sledzic rozne dziwne przypadki po nocach.
2)Jeszcze nie :/
3)Nie, nigdy.
4)Poniewaz idealnie wpasowujesz sie w profil internetowego frustrata.
5)Niestety, nie mam pojecia co rozumiesz przez te okjreslenia.
6)N/A.
7)N/A.
Agent j43 2017-02-13 10:05
Opoko czy jesteś zatrudniony w alumaście??? I nie pytaj czy ja jestem ;D
Nikita 2017-02-13 10:18
Dawno mnie tam nie było. Jak tam sytuacja.
Opoka 2017-02-13 15:40
Ok, jeśli mam być totalnie szczery - nie, nie jestem.
Ale czegoś takie, jak żyję, nie widziałem. Ta perwersja i skojarzenia - nie mogłem przejść obojętnie. Ciekawi mnie czy jest to Twoja jedyna forma rozładowania napięcia? W sensie wulgarne i obrazoburcze wypociny na tymże forum? Wydaje mi się, że skoro już chcesz rozwijać swój talent pisarski, powinieneś jednak przerzucić się na jakieś specjalistyczne forum BDSM czy coś. Tam na pewno znalazłbyś zrozumienie. Tutaj raczej to tylko spam no i... Nikt nit będzie traktował takiego świerowania na poważnie :/
Jaaaaaa33 2017-02-13 17:45
Kurwa Artur jaki ty jesteś zjebany.i nie ciesz się tym tak jak to zawsze robiłeś w pracy jak cie wszyscy scierwem obrzucali.tylko weź pomyśl nad swoim zjebanym mózgiem.nie rób wstydu rodzicom bo to że wyjechali w góry to nie znaczy ze się nie wstydzą za ciebie.a może wyjechali bo już na ta twoją tepa gębę nie mogli patrzeć? I niech wszyscy wiedzą ze byłeś w pracy popychadlem nikt Cię nie lubił.dostawales najglupsza robote żebyś tego nie mógł spierdolic.czemu o tym nie powiesz jak ciebie jebali wszyscy gownem bo nikt cie nie umiał strawić.taki niby fajny jesteś ale jednak nikt cie w pracy nie lubił.nie znam osoby w alumascie która o tobie choć jedno dobre słowo powiedziała.może stad twoje erotyczne frustracje?
Jaaaaaa33 2017-02-13 19:00
No tlałek ripostuj.co się pedalku nie odzywasz?znowu mnie dojedziesz jakimiś cyckami i dupami? A może znowu jakaś tępą wyliczanka? Nie Sory to się RAP nazywa tak samo mądry jak twój głupi tępy ryj.no jedziesz pedale.dawaj coś mądrego
Agent j43 2017-02-13 19:47
Spox Madox. Nie mam pojęcia kogo tu niby ma ktoś dojeżdżać. Tu nic nie ma. A jak ktoś wspomniał niemożliwa identyfikacja :D. Jaaaaaa33 tyle o mnie wiesz i jesteś taki zajebiście odważny, wiec daj pokaz odwagi i sie łaskawie przedstaw. Wygląda na to że odpisują mi same tchórzliwe pizdeczki. Jak powiedział jeden kozak w necie pizda w świecie, to tu mamy krok dalej. Pizda w necie i w świecie. Ma o mnie tak niskie mniemanie że jak sie imiennie miał przedstawić to sie cykor zesrał. I to jest ta cała odwaga. Cała Polska. Jak faktycznie w tej firmie są tacy mega uczciwi bohaterowie którzy mają mnie za tego kogo piszą, tak mega odważni, to chyba kłamią i chcą sie przed kimś popisać. Strzelam na 80% że to kartofel . Trzeba go tylko delikatnie sprowokować, bo cykor który umie zasłaniać sie koleżankami i straszyć zwolnieniem oraz tym że kiedyś niby ten stwór ma być policjantem, nawet na forum by tak nie pieprzył bo wie, że z jego wypocin idzie rozpoznać iloraz inteligencji który niestety nie należy do najwyższych. Podobnie jak dwóch przemądrzałych panienek. Ale dzięki za tak szerokie .zainteresowanie. A więc test odwagi i prawdomówności. Jak sie nie przedstawisz to wszystko co muwiłeś Jaaaaaa33 jest huja warte. PS Opoko. Jestem pewny że ty jesteś jakimś frustratem. Ci co mają najwięcej problemów i kompleksów najwięcej sie udzielają i radzą innym w kwesti postępowania. Chociaż wydaje mi sie że robisz to dla żartu.
Agent j23 2017-02-13 20:11
Czy ty się w ogóle czytasz? Człowieku najwięcej to ty się idzie masz jak to ci krzywdę w alumascie zrobili.i to 2 kobiety z którymi nie dałaś sobie rady twarzą w twarz.i ty jesteś facetem?i nie pierdol mi tu o przedstawianiu się bo tu nie o mnie chodzi tylko o ciebie.jedno pytanie mam ty miałeś tyle odwagi i się sam przedstawiles? Nie przypominam sobie żebyś się przedstawił.wiec nie graj już tu twardziela.jak jesteś mężczyzna to przyjedź na alumast id z do nich do biura i powiedz ze to ty pisałeś i dojedz je na żywo.wtedy podejdę do ciebie i powiem tlałek jesteś zajebisty.
Agent j43 2017-02-13 20:34
Ale ja nazywam kogoś pizdą w odpowiedzi na zarzuty że sam nią jestem. A ten który zaczął używać tego słowa niech pokaże przykład odwagi i rycerstwa. Ja nie kreuje siebie na bohatera tylko przedstawiam jako pokrzywdzonego.
Jak by ktoś tam wszedł i powiedział to co napisałeś to pozdro. Wyjdzie w kajdankach albo siny jak już temu delikwentowi rogi przyprawią dwie paniusie. Wobec czego najwyższa pora sie ujawnić. Inaczej tak jak mówiłem wszystko co piszesz jest bez znaczenia. BASE
Agent j23 2017-02-13 20:35
A jak coś piszesz o odwadze to wejdź na 3strona tego forum i przeczytaj na glos swój post w którym zaznaczyles ze się boisz tych dwoch pań z biura.no i nie odpowiedziałeś mi czy sam się przedstawiles na forum
Agent j23 2017-02-13 20:38
Ale ja się nie musze przedstawiać kto mądry wie kim jestem.tak samo jak ja wiedziałem kim ty jesteś.nie jestem ziemniakiem ale znasz mnie arturze
Agent j43 2017-02-13 20:39
Wklej ten post bo nie wiem o który tobie chodzi.
Agent j23 2017-02-13 20:45
Jest jeden jedyny w którym piszesz ze boisz się ze jacyś koledzy od nich oboje Ci mordę.nie wkleję to bo nie mam teraz mozliwosci
Agent j43 2017-02-13 20:46
Nie musisz sie przedstawiać, ale chyba nic do ukrycia nie masz. Jesteś też pewnie bardzo poważany i szanowany w tej firmie więc nie wiem czemu sie tak wachasz. Bedzie number one.
Agent j43 2017-02-13 20:52
Jak nie chcesz sie przedstawić bo sie mnie boisz ;D to robie kupe ze śmiechu. Pamietaj mówiłeś że mnie niby dobrze znasz i jestem pizdą.
Agent j23 2017-02-13 20:58
Osobiście nigdy do ciebie nic nie miałem.ale zmieniłem zdanie kiedy się pojawiłes tu ma forum gdzie wkurwiles mnie na maxa
Agent j43 2017-02-13 21:01
A więc powiedz prosze z kim pisze.
Agent j43 2017-02-13 21:01
Dołuje mnie że nie wiem kogo wkurwiłem.
Agent j23 2017-02-13 21:03
Po co?nie ma najmniejszego sensu to ze ci powiem.
Agent j43 2017-02-13 21:05
Jest sens bo jeżeli cie jakoś zraniłem to bede wiedział kogo przeprosić.
Agent j23 2017-02-13 21:15
Mnie nie zraniles.
Agent j43 2017-02-13 21:18
Okej ty mnie znasz. Wiesz że jestem potulny jak owieczka. Gramy w otwarte karty. ODWAGA HONOR RYCERSTWO. A wiec nazywasz sie...............????
Agent j43 2017-02-13 21:23
Okej spoko. Jak masz cohones to sie przedstawisz. Laski bedą wiedziec kto jest ich bohaterem. A jak nie to bedzie że taka pizdeczka wychlastała wszystko. Ale po tym co o sobie przeczytałem sab bym siebie sie nie bał. Więc nie widze specjalnie problemu
Agent j43 2017-02-13 21:28
Bedą wiedzieć kto tego hujka zmieszał z błotem. A tak to parówka w pączku. Pomyśl o tym.
Agent j23 2017-02-13 21:40
Nie zależy mi na sławie hehe
Agent j43 2017-02-13 22:12
Spox Madox Pozdro Dla SunTitts And MoonAss Fack you in the Face. Już nie bedziecie jebać sie do końca świata. Z pizd zrobie wam wiadra. Za me męki za me bóle rozpierdole wam wasze dziury. W pizdy włoże wam trotyle.
Opoka 2017-02-14 08:54
Nah, nie jestem frustratem, zwyczajnie mi się nudzi w robo, a takiego festiwalu spierdolenia jeszcze nie widziałem. Zastanawiałem się czy cokolwiek do Ciebie dotrze. Widzę, że dociera, ale i tak nadal dziwacznie nadajesz. Spoko, dopóki ktoś wreszcie się nie weźmie za ten wątek na poważnie, to możesz się uzewnętrzniać, czemu nie. Ale co jak co-czyta się to strasznie. Ciężko uwierzyć, że ktoś może tworzyć takie coś... Bez chyba celu w sumie, prawda? W sumie nieźle, bo z jednej strony wulgarny świrus, a z drugiej całkiem składnie i inteligentnie wypowiadająca się persona.
Dr Jekyll and Mr. Hyde? :D. Ostro.
Agent j43 2017-02-14 13:59
Ojciec mi wszedl do wanny i mnie teraz swedzi pupa. Pomoszcie!
Agent j43 2017-02-14 19:42
Ciągle nie wiem kim jest agent j23 i reszta asów. Żeby sie bac przedstawić takiej niby pizdeczce. Co za hańba, co za wstyd. I tradycyjnie pozdro dla dwóch tępych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wielkie cyce niech spali staniki i zamieni je na wanne i line holowniczą.
Agent j43 2017-02-14 20:24
Jednak ten jegomość którego nazywa sie tu pizdeczką to niekły kozak musi być. Zaden sie nie ujawni. A co do spierdalania roboty ciekawe czemu ukraińców zatrudniają. Ja bym obstawiał że dwie stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie obrażają/fochują i tak to leci. Albo poprostu wszystko jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Agent j43 2017-02-15 12:24
Opoko. To fajnie że ci sie nudzi w robo. Bo przez dwa kurwiszcza jest taki zajeb i chaos połączone z foholandią, obrażalstwem najjaśniejszego majestatu że sie nigdy nie nudzi. Chyba że kartoflowi jak lizał cipska dwa. Wyjątkowo rozwydrzone cipska.Podróż za jedno jebanie małym cienkim chujem. Ciekawe jak by to plajtło gdzie pujdą obydwie kurewki robić. Nie wiem czy można gdzie indziej dzień w dzień coś spierdalać. Mega cyce na drugie imie ma porażka. Robili ją w trybie przerywanym, na on/off, jak przełącznik odkurzacza. W burdelu raczej nie bedzie zatrudniony, chyba że za 24zł za dobe "przyjemności". Ale na pewno znajdzie fuche u jakiegoś jebniętego masochisty który lubi sie wkórwiać. Po tej terapii odeślą go na gliwicką, a jej w spadku zostawi indiański namiot do spania.
Agent j23 2017-02-15 15:58
Napisz chociasz czy fajne te mega cyce bom sie napalil a kartoflowi zazdrosze ze mial dwie cipki na raz.
Agent j43 2017-02-16 00:59
Za wiele sie nie spodziewaj. Żeby spokojnie egzystować musisz mieć jakieś widoczne defekty. Np nadwaga jak one. Mega cyce chodzi chyba tylko o to że tylko to umie wyciągać na wierzch. Jakieś specjalne nie są, na dobrą sprawe to grawitacja wygrywa, ale niestety to coś zlewa sie z resztą fetu do kupy. Więc niespecjalnie. Nie masz mu czego zazdrościć. Raz s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wyglądu i charakteru, wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i końska morda ala Jolanta Rutowicz, drugą cieżko opisać, niepasuje do materi ożywionej dwa jeżeli nie masz asz tak spierdolonej mordy jak ziemniak to nic nie tracisz, a wierz mi z tym zjebanym ryjem to nie przelewki. To chyba i tak kiedyś plajtnie.
Agent j007 2017-02-16 06:07
Jak coś nie pasuje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z przerostem ego i cycków zacznie beczeć. Tak bedzie, beczeć ja małe dziecko.
Wogóle polska jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówie to będąc na zachodzie. Mamy tam multi kulti i jakoś wszyscy żyją. Ani razu wśród obcokrajowców z egzotycznych stron takiej pizndy nie spotkałem. Za to polactwo to mogą spalić napalmem.
Wogóle to kórwe powinni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takie coś zgodnie z intrukcją jak sie zdupi powinno sie rozjeżdżać walcem. Nie wiem po co to chujstwo tam trzymać. I nikt sie na babeczkach nie wyrzywa. To chyba one sie wyżywać lubią. Niech sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tępa krzywooka poczyta co to jest mobbing a potem łazi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyje, sra ciastem. Zamórujcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym biurze łącznie z okienkiem. I tak lata już nie te to niedługo bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] próchnieć. Cyce z wysokości pępka zejdą na wysokość kolan. Pewnie to dołujące jak mija sie dwudziestolatki, zazdrości im zdrowia i urody a tu lustro i jeb. To w firmie idzie sie wyładować. A jak nie ma na kim to w kiblu. Tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mówie do ciebie. Jak masz wirtualne jaja to sie cwana mobbingaro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odezwiesz. Myśle że prędzej zacznie sie wielki ryk że to wielka krzywda.
Agent j007 2017-02-16 06:20
Nie są te mega cyce fajne, tak samo jak ona cała. Jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tępa, ograniczona, pół dnia ustawia cycki na pokaz"ble" a drugie pól prubuje ustawić reszte, niepoczytalna i i robi rzeczy karalne ale nie ma jak tego wyegzekfować. Jak coś sie zmieniło to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo duch święty jej mózg zesłał, etw intelekt zakończył proces rorzruchu i uczy sie literek. Miałem pare doświadczeń z trudnymi ludźmi ale kontakt z nią jest trudniejszy niż z trinkiewiczem w celi. A i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już tylko wyżywanie zostało. Teraz to bedzie w dupsku jak metabolizm zwolni BUAHAHA
Agentka 2017-02-16 09:04
No i odzywam sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty! I co?
Agent j007 2017-02-16 11:22
Ten krótki komentarz świadczy o tym że sie babochłopowi zapaliło pod kopułą. Na szczęście w pobliżu nie ma gaśnicy. Wogóle musiałbym męża poinformować o popełnianych z ziemniakiem nieżądach. Ruchanie w kiblu, ruchanie na przyczepie, ruchanie resorakiem na pilot czyli wjazd do pochwy hujem na kółkach. Po tym wagina jest wielka jak wiaderko. Ciekawe kiedy cyckozaur cockozaurus kurwix w slumsach skończy. Popłynie jak gówno rynsztokiem, czasem środkiem, czasem bokiem. Jedyny plus tego jest taki że ego ziemniaka dzięki kurewkom osiągneło niebotyczne rozmiary. Obrażał wszystkich w firmie, obecnie obraża cały wodzisław. Przez wodogłowie jeszcze żyje, z litości. Po co dwóm kurwom i wielkiej mordzie mózg, umią tylko powiedzieć pierdolcie sie.
Agent j007 2017-02-16 11:52
Wogóle już chyba kurwe do reszty wygasiłem. Jest teraz jak olbrzymie ognisko które zgasił tłum ludzi lejąc i srając na nie. Jej psychika już była rozjebana, teraz ma migawki wspomnień ze stosunków z ziemniakiem. Pojawiają sie mgliste wspomnienia peniska obrośnietego blond włosami. Seks był tym lepszy i reszta na około ciężej charowała na ich wypłaty. Miałem też niedawno dziwny koszmar. Najpierw z ciemności wyjechała jej morda, potem cofła sie w mrok a zamiast niej pojawił sie penis. No ale dyplom szkoły specjalnej to nie byle co. Mgr spadochroniarstwa i nie ma chuja w Waszyngtonie. Wie że juz nie da rady zasłonic prawdy płaczem, nie te czasy. To działa jak sie ma 20 lat. Potem to już troche zapóźno. Ja dziekuje państwu bardzo za uwage. Game On
Jadzka 2017-02-16 13:32
Game On czy Game Over?
Pisz dalej, jaraja mnie twoje zboczenswta wchodze tu tylko dla nich
Agent j43 2017-02-16 13:54
Bezsens o nich pisać. Bezsens im płcacić. Wogóle nienadają sie do tego co robią. Zamiast ukraińców mogli dwie ukrainki sprowadzić. Wysilił sie tym komentarzem magister szkoły specjalnej zajebany. Na układy nie ma rady.
MasakraJakas 2017-02-16 15:42
Czemu mam wrazenie, ze Agent J43, J23, J007 to jedna i ta sama, najwyrazniej pierdolnieta osoba? Halo! Psychiatra! Prosze przyjechac na Gowork, mamy tu czuba.

Moze w koncu jakies realne opinie o firmie, a nie urojenia chorego socjo- i psychopaty?
Agent j43 2017-02-16 16:16
Nietety ale ty masz urojenia. Ja chetnie poczytam realne opinie o firmie. Mam nadzieje że dobre.
1
Opoka 2017-02-22 09:24
Agent, zyjesz? Czy jednack Cie w kaftan wepchneli?
Agent j007 2017-02-22 23:02
Żyje sobie. Spoko dzięki za troske.
Zostaw swoją opinię o Alumast - Wodzisław Śląski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alumast