Agencja Pracy SOCPOL

Szczecin

Opinie o Agencja Pracy SOCPOL

pracownik 2011-12-13 20:11:27
Witam
Macie może jakieś doświadczenia z firmą Socpol czy ktoś może napisac czy są żetelni, pewni, bezpicznie można z nimi wyjechac za granice. Szczególnie interesuje mnie Australia, ale doświadczenia z innych krajów będą również pmocne. Proszę o komentarze.
9
pracownik 2011-12-18 11:24:55
A może zatrudniał się ktoś przez agęcję pracy Socpol w kraju. Żeżeli macie jakiekolwiek informacje na temat tej firmy to proszę o opinie.
5
pracownik 2011-12-25 16:52:01
Ma ktoś jakiekolwiek informacje lub doświadczenia związane z firmą Socpol???
sys 2012-02-17 19:53:55
oni chyba jeszcze nikogo nie zatrudnili, spamuje do nich od 3 miesiecy z wypasionym cv i brak odzawu
bubu 2012-08-10 15:45:28
daj luz. jestes za dobry dlatego się z tobą nie kontaktują.
myślisz ,że pracodawca nie wie, kogo można skubać a kogo nie.?
takie cwaniaki wyszukują naiwnych do roboty.... a jak umiesz za dużo to bęziesz cwaniakował ,....
1
nick 2012-08-14 09:34:46
Ponawiam pytanie czy zatrudniał się ktoś przez firmę socpol zagranicą lub w kraju (interesuje mnie szczególnie australia)?
1
Pit 2012-08-14 22:27:12
Witam, też się zastanawiam nad tą ofertą w Australii. U Ciebie też geodezja?
madziulek1602 2013-10-31 07:38:35
bardzo fajna firma
logo 2014-03-08 15:34:51
myślę, że ogólnie miejsce jest określone, ale potem nagle może trafić się jakaś niekompetentna osoba, która te miejsca już wcześniej wynajęła
rynio 2014-04-03 17:53:39
Już po 2-ch miesiącach obiecali że znajdą jakąś prace , ale zamiast propozycji, przysłali zaproszenie na spotkanie z pracodawcą niemieckim . Na drugim końcu polski za miesiąc .
1
asia-1961 2014-12-01 16:55:44
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Agencja Pracy SOCPOL, możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Agencja Pracy Socpol poszukuje kandydatów do pracy w Niemczech na stanowisku stolarza. Stolarz miejsce pracy: Ni...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721547?keywords=&region=
1
zdzisław 2015-01-16 22:31:17
tomik,
Pracodawca niemiecki i Agencja Pracy Socpol nie wymaga certyfikatu ani też dokumentu potwierdzającego znajomość j. niemieckiego. Znajomość j. niemieckiego jest weryfikowana osobiście lub telefonicznie, w zależności od Twojego miejsca zamieszkania. Jeżeli znajomość j. niemieckiego pozwala na komunikatywność prześlij CV.
1
adam 2015-01-29 13:52:16
Stanowczo odradzam brak zakwaterowania to u nich standard!!! A jeśli wysyłają ludzi razem z abcent z Lipska to zapomnijcie również o normalnej pracy.odradzam a ludzi których ta firma wykręciła zachęcam do pisania szczerych komentarzy aby przestrzec kolejnych ludzi przed stratą pieniędzy.
Miki_66 2015-07-22 12:33:00
Chyba nie profesjonalna firma. Prosi o kontakt mailowy i telefoniczny po czym nie odpowiada na zadane pytania odnośnie ofert pracy.
Maja zapewne wiele do ukrycia.
Wymagana ostrożność!!!! podzrawiam

Miki zachodniopomorskie
rycho 2015-10-16 12:07:51
przez ta firme nie radze szukać pracy
grot 2016-03-04 13:00:02
runner, tak naprawdę ludzi z takim doświadczeniem nie ma za wiele. Słyszałem gdzieś, że swoją prowizję oczywiście biorą, ale za to można liczyć na długą umowę.
adam 2016-06-24 23:23:47
ooo, sporo opinii o nich.Może i ja dołożę swoją, mam czas do domu nie jade, moge poszperać po internecie. We kwietniu 2015 wysłałem do socpol swoje CV a od maja do dzisiaj z przerwami pracuję w firmie z Lipska. Chciałbym lepiej ale 11 netto i opłacona chata to mnie trzyma, spoko. Poleciłem ich kumplowi a oni jakieś swoje bez znaczenia papiery do podpisania wysyłają, chyba za dużo ludzi mają a przecież umowę z Lipska i tak dostanie bo jest dobry.
matt 2016-08-18 11:11:26
ten socpol to jakas sciema, zbieracze danych, zero odzewu z ich strony przy jakimkolwiek ogloszeniu.
Socpol 2016-10-18 11:33:14
Witam,
Zgodnie z zawartą w ofertach informacją, odpowiadamy na aplikację kandydatów spełniających określone warunki. Nie odpowiadamy na aplikację bez zawartej zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji. W razię wątpliwosci można się z nami kontaktować mailowo lub telefonicznie.
Socpol
1
Mag 2016-10-18 12:46:31
Popieram takie postępowanie bo skoro ktos nie ma wymaganych oczekiwań to po co w ogóle wysyła Cv?
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy SOCPOL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy SOCPOL