Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Pracy SOCPOL

Opinie o Agencja Pracy SOCPOL

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy SOCPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-13 20:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Macie może jakieś doświadczenia z firmą Socpol czy ktoś może napisac czy są żetelni, pewni, bezpicznie można z nimi wyjechac za granice. Szczególnie interesuje mnie Australia, ale doświadczenia z innych krajów będą również pmocne. Proszę o komentarze.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-18 11:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może zatrudniał się ktoś przez agęcję pracy Socpol w kraju. Żeżeli macie jakiekolwiek informacje na temat tej firmy to proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-25 16:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakiekolwiek informacje lub doświadczenia związane z firmą Socpol???
zdjecie uzytkownika
sys - 2012-02-17 19:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni chyba jeszcze nikogo nie zatrudnili, spamuje do nich od 3 miesiecy z wypasionym cv i brak odzawu
zdjecie uzytkownika
bubu - 2012-08-10 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj luz. jestes za dobry dlatego się z tobą nie kontaktują.
myślisz ,że pracodawca nie wie, kogo można skubać a kogo nie.?
takie cwaniaki wyszukują naiwnych do roboty.... a jak umiesz za dużo to bęziesz cwaniakował ,....
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-08-14 09:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ponawiam pytanie czy zatrudniał się ktoś przez firmę socpol zagranicą lub w kraju (interesuje mnie szczególnie australia)?
zdjecie uzytkownika
Pit - 2012-08-14 22:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, też się zastanawiam nad tą ofertą w Australii. U Ciebie też geodezja?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 12:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem w firmie Socpol w Szczecinie? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
zdjecie uzytkownika
madziulek1602 - 2013-10-31 07:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna firma
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-11-14 13:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
madziulek1602, a pracowałas u nich lub pracujesz nadal, czy byłas jakąś klientką socpol? Trudno się do nich dostać, wiesz może?
zdjecie uzytkownika
ula - 2013-12-23 22:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to brak zakwaterowania, to jadac nie wie sie, gdzie bedzie sie mieszkać? Informują o tym? Zwrócili w końcu te koszty podróży?
zdjecie uzytkownika
logo - 2014-03-08 15:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że ogólnie miejsce jest określone, ale potem nagle może trafić się jakaś niekompetentna osoba, która te miejsca już wcześniej wynajęła
zdjecie uzytkownika
rynio - 2014-04-03 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już po 2-ch miesiącach obiecali że znajdą jakąś prace , ale zamiast propozycji, przysłali zaproszenie na spotkanie z pracodawcą niemieckim . Na drugim końcu polski za miesiąc .
zdjecie uzytkownika
runner - 2014-09-04 13:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rynio - 2014-04-03 17:53:39]:
można powiedzieć , że w pewnym sensie pracodawce Ci znaleźli... Tylko czy było tak, że Ty deklarowałeś się do pracy za granicą czy po prostu wrzucili Ci pierwszą lepszą ofertę w ogóle niezwiązaną z tym w czym chciałbyś pracować? bo jeżeli tak to poszli na łatwiznę albo nie mają tak wielu ofert jak to mówili...
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-09-19 07:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH KTÓRZY CHCĄ JECHAĆ Z TEJ NIBY FIRMY !!!!!!!!,oni sa w kazdym calu niekompetentni,umowa smieciowa, pieniadze wypłacane za normatywne godziny pracy(nadgodziny przesyłane na jakis dziwny fundusz}, za diety musicie sie zakwaterować, i dojechac do pracy, wszystkie sprawy urzedowe sami,ludzie żenada!!!!!,odradzam, pojechałem tam jako spawacz i wróciłem na drugi dzień, tylko straciłem pieniadze na podróż.
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-10-16 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socpol jest agencją pracy transportu, świadczą usługi również w zakresie pośrednictwa pracy w innych branżach. To młoda agencja, z tego co napisali certyfikat agencji zatrudnienia uzyskali dopiero w 2009 roku. Jak napisali na całym etapie, włącznie z pozyskaniem miejsca pracy, ich usługa wobec klientów jest bezpłatna.
zdjecie uzytkownika
asia-1961 - 2014-12-01 16:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Agencja Pracy SOCPOL, możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Agencja Pracy Socpol poszukuje kandydatów do pracy w Niemczech na stanowisku stolarza. Stolarz miejsce pracy: Ni...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721547?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
tomik - 2014-12-30 17:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
część, ja to z chęcią bym został tym stolarzem w Niemczech bo i fach w ręku mam i z językiem nie najgorzej ,tylko tu pojawia się pytanie, bo język znam, to znaczy dogadać się dogadam i sporo rozumiem i dużo umiem mówić, ogólnie ogarniam, tylko nie mam na to żandego państwowego potwierdzenia w postaci egzminu językowego... myślicie że to duży problem?
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-01-16 17:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest jakaś uczciwa agencja to proszę podajcie jej nazwę, bo szukam pracy. A ogólnie jeśli chodzi o etat w Agencji Pracy SOCPOL to jest jakaś szansa? jestem po administracji, miałam praktyki w jednej z agencji. Mógłby ktoś napisać jakie są tam zarobki i umowa. Jak moge postrzegac tę agencję- może ktoś z pracowników się wypowie?
zdjecie uzytkownika
zdzisław - 2015-01-16 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomik - 2014-12-30 17:26:22]:
tomik,
Pracodawca niemiecki i Agencja Pracy Socpol nie wymaga certyfikatu ani też dokumentu potwierdzającego znajomość j. niemieckiego. Znajomość j. niemieckiego jest weryfikowana osobiście lub telefonicznie, w zależności od Twojego miejsca zamieszkania. Jeżeli znajomość j. niemieckiego pozwala na komunikatywność prześlij CV.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-29 13:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowczo odradzam brak zakwaterowania to u nich standard!!! A jeśli wysyłają ludzi razem z abcent z Lipska to zapomnijcie również o normalnej pracy.odradzam a ludzi których ta firma wykręciła zachęcam do pisania szczerych komentarzy aby przestrzec kolejnych ludzi przed stratą pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Laz - 2015-06-05 03:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie można powiedzieć o tej firmie, a raczej Agencji Pracy, że jest dobra, no ale jednak jest i się przyda na pewno nie jednej osobie. Tym bardziej, że teraz zbliża się sezon i dużo osób szuka czegoś za granicą żeby sobie dorobić więcej pieniędzy jako spawacz, malarz, czy też murarz. A w niemczech taką szansę mają.
zdjecie uzytkownika
Miki_66 - 2015-07-22 12:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2011-12-18 11:24:55]:
Chyba nie profesjonalna firma. Prosi o kontakt mailowy i telefoniczny po czym nie odpowiada na zadane pytania odnośnie ofert pracy.
Maja zapewne wiele do ukrycia.
Wymagana ostrożność!!!! podzrawiam

Miki zachodniopomorskie
zdjecie uzytkownika
dress - 2015-07-23 01:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie sam nie wiele wiem o tej agencji pracy socpol ale jak szukałem roboty sobie to widziałem wiele ofert pracy do nich, tylko nic co by mnie interesowało, natomiast szukają : technika farmacji, stolarza, spawacza, kierowcy kat c+e, kucharza/kucharki, kelnera/kernerki więc jest w czym wybierać i muszą sobie dobrze radzić skoro tyle ofert przez nich przepływa
zdjecie uzytkownika
rycho - 2015-10-16 09:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomik - 2014-12-30 17:26:22]:
Nie warto miec doczynienia z ta Firma to sa sami oszuści
zdjecie uzytkownika
rycho - 2015-10-16 12:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bubu - 2012-08-10 15:45:28]:
Prosze się nie łudzic , ze bedzie odpowiedz naciagaja na koszty a potem nie odbieraja telefonów jak w polsce tak i w Niemczech rodzinna klika
zdjecie uzytkownika
rycho - 2015-10-16 12:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pit - 2012-08-14 22:27:12]:
przez ta firme nie radze szukać pracy
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-10-16 12:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że sporo osób nie wypowiada się o nich dobrze, ale w większości powtarzają to co usłyszyli, a nie przekonali się na własnej skórze. Mój kolega natomiast jest z nich bardzo zadowolony, więc wydaje mi się, że opłaca się do nich przychodzić jednak, bo i na lepsze kwoty można się spokojnie załapać.
zdjecie uzytkownika
Hgvv - 2015-11-10 15:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej widziałem ze jakiś czas temu firma wystawiła jakieś nowe ogłoszenia między innymi na mechanika- serwisanta wózków widłowych oferuja: wynagrodzenie 21000-23000 GBP / rocznie, uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia,umowa o prace na czas nieokreślony na warunkach angielskich,urlop 28 dni/rok,możliwość pracy w nadgodzinach, płatne 1,5 stawki podstawowej
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-11-12 20:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakie to oferta super, ta umowa o prace na czas nieokreslony i zarobki, tylko ciekawe jaka trudnosc jst w dostaniu sie tam
zdjecie uzytkownika
gołąb - 2015-11-15 03:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hgvv - skoro umowa na warunkach angielskich i rocznie można zarobić nawet do 23 tys funtów to nie dziwię się że są tak rozchwytywani.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-17 12:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy, że wynagrodzenie 21000-23000 GBP jest? podobno u nich w weekendy też się pracuje czasem.
zdjecie uzytkownika
kajakao - 2016-01-08 16:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak w weekendy czasem się pracuje, ale to zależy od tego tak naprawę czy ty wyrażasz na to chęć czy nie, a wiadomo, że z tego płyną dodatkowe profity, poza tym fajna atmosfera
zdjecie uzytkownika
runner - 2016-02-15 15:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajakao - 2016-01-08 16:10:08]:
no mam nadzieję , że nie przychodzi się na darmo i rzeczywiście liczyć można na jakąś dodatkową kasę. Takim operatorom koparek których szukają często ciężko wyliczyć godziny
zdjecie uzytkownika
grot - 2016-03-04 13:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
runner, tak naprawdę ludzi z takim doświadczeniem nie ma za wiele. Słyszałem gdzieś, że swoją prowizję oczywiście biorą, ale za to można liczyć na długą umowę.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-03-11 09:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi nadgodzinami to chyba mamy jeszcze myślenie polskie :) uwierzcie mi, że w takiej Islandii jest kompletnie inaczej tam płacą za wszystko i oczywiście na czas
zdjecie uzytkownika
gru - 2016-03-13 11:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andrzej ma rację, widziałem ogłoszenie, że szukają Glazurników do pracy w Islandii. W ogłoszeniu o pracę napisali, że czas pracy jest normowany - typowe 40h tygodniowo, a nadgodziny są możliwe, czyli jak chcesz, to możesz zarobić więcej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-30
Żródło: Gowork.pl
Londyn
( )
 Agencja Pracy Socpol (KRAZ cert. 5499) jest agencją pośrednictwa pracy o ugruntowanej pozycji na rynku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz znajomości rynku pracy – zarówno w Polsce jak i za granicą – potrafimy pomoc każdej osobie poszukującej pracy jak i pracodawcy, który potrzebuje odpowiedniego pracownika. Współpracujemy z wieloma firmami, głównie z obszaru Europy Zachodniej. Obecnie poszukujem
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-03-15 11:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wiele osób takie nadgodziny łapie.. 8 godzin w pracy to wcale nie jest dużo, a jak się wyjedzie, to już lepiej dorobić, niż siedzieć na kwaterze i myśleć o bzdurach :) Dobrze, że firma daje takie możliwości
zdjecie uzytkownika
ewka - 2016-05-05 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Damian nie licytowałabym się czy to mało czy tez dużo - top po prostu stanbdardowo i tyle ludzie zazwyczaj dziennie pracują. A szukają teraz technika farmacji do Lubecka - ktoś jest zainteresowany?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Pracy SOCPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy SOCPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert