Agencja Pracy SOCPOL

Szczecin

Opinie o Agencja Pracy SOCPOL

pracownik 2011-12-13 20:11:27
Witam
Macie może jakieś doświadczenia z firmą Socpol czy ktoś może napisac czy są żetelni, pewni, bezpicznie można z nimi wyjechac za granice. Szczególnie interesuje mnie Australia, ale doświadczenia z innych krajów będą również pmocne. Proszę o komentarze.
9
pracownik 2011-12-18 11:24:55
A może zatrudniał się ktoś przez agęcję pracy Socpol w kraju. Żeżeli macie jakiekolwiek informacje na temat tej firmy to proszę o opinie.
4
pracownik 2011-12-25 16:52:01
Ma ktoś jakiekolwiek informacje lub doświadczenia związane z firmą Socpol???
sys 2012-02-17 19:53:55
oni chyba jeszcze nikogo nie zatrudnili, spamuje do nich od 3 miesiecy z wypasionym cv i brak odzawu
bubu 2012-08-10 15:45:28
daj luz. jestes za dobry dlatego się z tobą nie kontaktują.
myślisz ,że pracodawca nie wie, kogo można skubać a kogo nie.?
takie cwaniaki wyszukują naiwnych do roboty.... a jak umiesz za dużo to bęziesz cwaniakował ,....
1
nick 2012-08-14 09:34:46
Ponawiam pytanie czy zatrudniał się ktoś przez firmę socpol zagranicą lub w kraju (interesuje mnie szczególnie australia)?
1
Pit 2012-08-14 22:27:12
Witam, też się zastanawiam nad tą ofertą w Australii. U Ciebie też geodezja?
anonim 2013-05-15 12:24:24
Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem w firmie Socpol w Szczecinie? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
madziulek1602 2013-10-31 07:38:35
bardzo fajna firma
Paulina 2013-11-14 13:22:49
madziulek1602, a pracowałas u nich lub pracujesz nadal, czy byłas jakąś klientką socpol? Trudno się do nich dostać, wiesz może?
1
ula 2013-12-23 22:05:02
Jak to brak zakwaterowania, to jadac nie wie sie, gdzie bedzie sie mieszkać? Informują o tym? Zwrócili w końcu te koszty podróży?
logo 2014-03-08 15:34:51
myślę, że ogólnie miejsce jest określone, ale potem nagle może trafić się jakaś niekompetentna osoba, która te miejsca już wcześniej wynajęła
rynio 2014-04-03 17:53:39
Już po 2-ch miesiącach obiecali że znajdą jakąś prace , ale zamiast propozycji, przysłali zaproszenie na spotkanie z pracodawcą niemieckim . Na drugim końcu polski za miesiąc .
1
runner 2014-09-04 13:10:59
można powiedzieć , że w pewnym sensie pracodawce Ci znaleźli... Tylko czy było tak, że Ty deklarowałeś się do pracy za granicą czy po prostu wrzucili Ci pierwszą lepszą ofertę w ogóle niezwiązaną z tym w czym chciałbyś pracować? bo jeżeli tak to poszli na łatwiznę albo nie mają tak wielu ofert jak to mówili...
mateusz 2014-10-16 22:58:59
Socpol jest agencją pracy transportu, świadczą usługi również w zakresie pośrednictwa pracy w innych branżach. To młoda agencja, z tego co napisali certyfikat agencji zatrudnienia uzyskali dopiero w 2009 roku. Jak napisali na całym etapie, włącznie z pozyskaniem miejsca pracy, ich usługa wobec klientów jest bezpłatna.
asia-1961 2014-12-01 16:55:44
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Agencja Pracy SOCPOL, możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Agencja Pracy Socpol poszukuje kandydatów do pracy w Niemczech na stanowisku stolarza. Stolarz miejsce pracy: Ni...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721547?keywords=&region=
1
tomik 2014-12-30 17:26:22
część, ja to z chęcią bym został tym stolarzem w Niemczech bo i fach w ręku mam i z językiem nie najgorzej ,tylko tu pojawia się pytanie, bo język znam, to znaczy dogadać się dogadam i sporo rozumiem i dużo umiem mówić, ogólnie ogarniam, tylko nie mam na to żandego państwowego potwierdzenia w postaci egzminu językowego... myślicie że to duży problem?
1
anka 2015-01-16 17:05:37
Jeśli jest jakaś uczciwa agencja to proszę podajcie jej nazwę, bo szukam pracy. A ogólnie jeśli chodzi o etat w Agencji Pracy SOCPOL to jest jakaś szansa? jestem po administracji, miałam praktyki w jednej z agencji. Mógłby ktoś napisać jakie są tam zarobki i umowa. Jak moge postrzegac tę agencję- może ktoś z pracowników się wypowie?
zdzisław 2015-01-16 22:31:17
tomik,
Pracodawca niemiecki i Agencja Pracy Socpol nie wymaga certyfikatu ani też dokumentu potwierdzającego znajomość j. niemieckiego. Znajomość j. niemieckiego jest weryfikowana osobiście lub telefonicznie, w zależności od Twojego miejsca zamieszkania. Jeżeli znajomość j. niemieckiego pozwala na komunikatywność prześlij CV.
1
adam 2015-01-29 13:52:16
Stanowczo odradzam brak zakwaterowania to u nich standard!!! A jeśli wysyłają ludzi razem z abcent z Lipska to zapomnijcie również o normalnej pracy.odradzam a ludzi których ta firma wykręciła zachęcam do pisania szczerych komentarzy aby przestrzec kolejnych ludzi przed stratą pieniędzy.
Laz 2015-06-05 03:43:26
Nie można powiedzieć o tej firmie, a raczej Agencji Pracy, że jest dobra, no ale jednak jest i się przyda na pewno nie jednej osobie. Tym bardziej, że teraz zbliża się sezon i dużo osób szuka czegoś za granicą żeby sobie dorobić więcej pieniędzy jako spawacz, malarz, czy też murarz. A w niemczech taką szansę mają.
Miki_66 2015-07-22 12:33:00
Chyba nie profesjonalna firma. Prosi o kontakt mailowy i telefoniczny po czym nie odpowiada na zadane pytania odnośnie ofert pracy.
Maja zapewne wiele do ukrycia.
Wymagana ostrożność!!!! podzrawiam

Miki zachodniopomorskie
dress 2015-07-23 01:00:31
W sumie sam nie wiele wiem o tej agencji pracy socpol ale jak szukałem roboty sobie to widziałem wiele ofert pracy do nich, tylko nic co by mnie interesowało, natomiast szukają : technika farmacji, stolarza, spawacza, kierowcy kat c+e, kucharza/kucharki, kelnera/kernerki więc jest w czym wybierać i muszą sobie dobrze radzić skoro tyle ofert przez nich przepływa
rycho 2015-10-16 12:07:51
przez ta firme nie radze szukać pracy
janek 2015-10-16 12:33:43
wydaje mi się, że sporo osób nie wypowiada się o nich dobrze, ale w większości powtarzają to co usłyszyli, a nie przekonali się na własnej skórze. Mój kolega natomiast jest z nich bardzo zadowolony, więc wydaje mi się, że opłaca się do nich przychodzić jednak, bo i na lepsze kwoty można się spokojnie załapać.
Hgvv 2015-11-10 15:31:12
Hej widziałem ze jakiś czas temu firma wystawiła jakieś nowe ogłoszenia między innymi na mechanika- serwisanta wózków widłowych oferuja: wynagrodzenie 21000-23000 GBP / rocznie, uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia,umowa o prace na czas nieokreślony na warunkach angielskich,urlop 28 dni/rok,możliwość pracy w nadgodzinach, płatne 1,5 stawki podstawowej
mops 2015-11-12 20:26:31
o jakie to oferta super, ta umowa o prace na czas nieokreslony i zarobki, tylko ciekawe jaka trudnosc jst w dostaniu sie tam
gołąb 2015-11-15 03:10:30
@Hgvv - skoro umowa na warunkach angielskich i rocznie można zarobić nawet do 23 tys funtów to nie dziwię się że są tak rozchwytywani.
janek 2015-11-17 12:29:22
co to znaczy, że wynagrodzenie 21000-23000 GBP jest? podobno u nich w weekendy też się pracuje czasem.
kajakao 2016-01-08 16:10:08
tak w weekendy czasem się pracuje, ale to zależy od tego tak naprawę czy ty wyrażasz na to chęć czy nie, a wiadomo, że z tego płyną dodatkowe profity, poza tym fajna atmosfera
runner 2016-02-15 15:30:54
no mam nadzieję , że nie przychodzi się na darmo i rzeczywiście liczyć można na jakąś dodatkową kasę. Takim operatorom koparek których szukają często ciężko wyliczyć godziny
grot 2016-03-04 13:00:02
runner, tak naprawdę ludzi z takim doświadczeniem nie ma za wiele. Słyszałem gdzieś, że swoją prowizję oczywiście biorą, ale za to można liczyć na długą umowę.
andrzej 2016-03-11 09:08:22
z tymi nadgodzinami to chyba mamy jeszcze myślenie polskie :) uwierzcie mi, że w takiej Islandii jest kompletnie inaczej tam płacą za wszystko i oczywiście na czas
gru 2016-03-13 11:19:56
@andrzej ma rację, widziałem ogłoszenie, że szukają Glazurników do pracy w Islandii. W ogłoszeniu o pracę napisali, że czas pracy jest normowany - typowe 40h tygodniowo, a nadgodziny są możliwe, czyli jak chcesz, to możesz zarobić więcej.
Damian 2016-03-15 11:28:30
Pewnie wiele osób takie nadgodziny łapie.. 8 godzin w pracy to wcale nie jest dużo, a jak się wyjedzie, to już lepiej dorobić, niż siedzieć na kwaterze i myśleć o bzdurach :) Dobrze, że firma daje takie możliwości
ewka 2016-05-05 20:01:40
@Damian nie licytowałabym się czy to mało czy tez dużo - top po prostu stanbdardowo i tyle ludzie zazwyczaj dziennie pracują. A szukają teraz technika farmacji do Lubecka - ktoś jest zainteresowany?
adam 2016-06-24 23:23:47
ooo, sporo opinii o nich.Może i ja dołożę swoją, mam czas do domu nie jade, moge poszperać po internecie. We kwietniu 2015 wysłałem do socpol swoje CV a od maja do dzisiaj z przerwami pracuję w firmie z Lipska. Chciałbym lepiej ale 11 netto i opłacona chata to mnie trzyma, spoko. Poleciłem ich kumplowi a oni jakieś swoje bez znaczenia papiery do podpisania wysyłają, chyba za dużo ludzi mają a przecież umowę z Lipska i tak dostanie bo jest dobry.
waldek 2016-06-25 11:00:28
a to na wszystkich wyjazdach stanowiskach opłacają mieszkanie? ciekawe, to może opisz chociaż czy warunki przyzwoite. dodam, że nie oczekuję luksusowego hotelu z mohito lecącym z kranu, byle robaków nie było i ciepła woda była w kranie.
1
dfgh 2016-06-26 10:46:13
w sumie spoko sprawa tak popracowac za granica na pewno mozna sobie sporo zarobic i zdobyc dosiwadczenie
matt 2016-08-18 11:11:26
ten socpol to jakas sciema, zbieracze danych, zero odzewu z ich strony przy jakimkolwiek ogloszeniu.
Ara 2016-08-18 11:38:46
No ja tam nie wiem do końca jak jest, ale nie wydaje mi się, aby było dokładnie tak jak mówicie, wiadomo przecież, ze bywa różnie, ale to nie powód do płaczu
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy SOCPOL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy SOCPOL