logo Modern Business Net

Modern Business Net

Radom

Opinie o Modern Business Net

Kornelia 2012-08-31 13:14:26
Miło mi wystawić pierwszy pozytywny komentarz dotyczący tej firmy. Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, można się śmiało ze wszystkimi dogadać. Nikt nie traktuje nikogo z góry. Trzeba oczywiście przestrzegać zasad panujących w firmie, ale to wszędzie tak jest. Wynagrodzenie bardzo dobre, zarówno podstawa jaki i premia, chociaż z tej drugiej można wyciągnąć wielokrotność podstawy jeśli ktoś się przykłada do pracy. Jak najbardziej polecam pracę w tej firmie, szczególnie dla osób sumiennych i konsekwentnych w działaniu, bo firma ma swoje wartości których się trzyma.
Stary pracownik 2012-08-31 13:43:45
Też pracowałem w tej firmie jakiś czas temu ale niestety z powodu wyjazdu musiałem zrezygnować. Szczerze polecam tą firmę bo jak na Radom tam są jedne z najlepszych zarobków co do pracy na słuchawkach. Ludzie i atmosfera ok.
1
nowy 2012-09-25 11:26:33
niestety nie zgodze sie z wami po pierwsze zarobki ustnie 8-10 brutto/h ale jak jest juz umowa to na umowie jest 6 brutto/h śmiech na sali hahaha o premii można zapomnieć pracowałem 2 miesiące wyniki miałem dobre ale pjak przyszło co do czego premii brak mówiono abym się lepiej postarał to może w przyszłym miesiącu [usunięte przez moderatora] nie potrafi odpowikedzieć konkretnie na pytanie tylko omijająco i myśli że jak raz coś powie to ktoś zapamięta do końca życia niestety tak nie jest człowiek jest tylko człowiekiem,nie polecam pracy w tej firmie.
1
jsml 2012-12-13 23:07:17
Kiedys tam pracowalam i szczerze odradzam!! firma niewyplacalna,smieszny prezesik ktorego nie mozna zastac nigdy w firmie,a reszta robi wielką łaske że odpowie na trudne pytania np 'kiedy będzie wypłata':) Jeżeli chcecie pracować za darmo i wysłuchać sie głupot to zapraszam do tej firmy,a jeżeli ktos szuka prawdziwej pracy to omijajcie to miejsce z daleka:)
1
Ja 2013-01-10 14:51:10
Może ktoś napisze coś więcej o tej firmie?:)
Asik 2013-02-26 19:23:38
Ja właśnie zamierzam zacząc tam prace moze ktos powie coś wiecej , ktos powiedział prezesik ? hmm ja mam rozmowe z kobieta bodajze z Pania[usunięte przez moderatora] ...
abcd 2013-03-04 00:53:32
na 'pani'tez trzeba sobie zasłużyć a nie ludzi przewalac,[usunięte przez moderatora] to zwykla pracownica zeby zastac prezesika to trzeba dluuugo czekac,odradzam nawet nie ma sensu zaczynac,z reszta poczytajcie na temat firmy 'gide polska'bo tym sie wlasnie modern business zajmuje i jak trakruje swoich klientow, więc nie miejcie nadziei ze z wami sie lepiej obejdzie :)
oszukany 2013-08-27 11:32:50
toczy się, ponieważ sam biorę w tym udział
pracownik 2013-09-05 15:53:00
ta firma to jedno wielkie [usunięte przez moderatora]! Odradzam wszystkim!!
nicola 2013-09-11 11:18:54
Nie ma żadnego postępowania sądowego! Kto piszę takie bzdury odnośnie tej firmy, to jest nieprawda!!
3
były pracownik 2013-09-18 10:45:43
wg mnie nie ma sensu [usunięte przez moderatora]...zrobisz oczywiście jak będziesz uważał
kasia 2013-09-19 13:57:01
Pracowałam w tej firmie w czasie wakacji i wszystko było ok. Nie rozumiem skąd te negatywne komentarze.......
2
kasia 2013-09-20 11:24:12
Tak umowę od razu dostałam. Pracowałam na słuchawkach jako konsultant. Gdyby nie powrót do szkoły nadal bym tam z chęcią pracowała bo zarobki dobre a przede wszystkim ekipa w pracy dobra.
1
były 2013-09-20 14:05:40
Bo wszystkie pozytywne komentarze są wystawiane przez pracowników obecnych tych to wyższe stołki grzeją a nie powinni
były 2013-09-24 18:07:28
gargamel - nie raz obie Anki które tam pracuja opowiadały jak to pozytywne komentarz wstawiają i zachęcały do tego innych
szukacz 2013-10-02 19:38:18
Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia! Odfradzam wszystkim!!
kaca 2013-10-03 08:43:41
Ludzie zejdźcie na ziemię!!
Przestańcie narzekać i zacznijcie szanować prace i że wogóle ktoś was zatrudnił. Piszecie głupoty, musi wam się naprawdę nudzić w domu na bezrobociu.
2
Miki 2014-05-08 14:23:20
Fajna firma, zarobki w porządku, pensje wypłacane na czas, jak na Radom kasa przyzwoita, bardzo miła atmosfera w pracy, fajna szefowa, merytoryczna dziewczyna od szkoleń. Ja polecam.
1
jesiotr23 2014-10-09 16:47:14
Każdy w tej firmie dostaje umowę i wynagrodzenie na czas. Ja tam pracowałem jakiś czas i było OK. Stawki jedne z wyższych w Radomiu.
1
tomek 2015-02-06 14:41:49
nie no, ja się nie zgadzam, ze Radom to wylęgarnia bezrobotnych, przecież to, ze w takim czy innym jesteście nie ma warunków do pracy, nie ma dużych korporacji tylko jakieś małe firemki to nic dziwnego, ze nie dla wszystkich jest ta praca.. poza tym warto wyjechac do większego miasta po prostu za pracą.
żal 2015-02-24 23:29:36
oszuści, naciągacze, obgadują w pracy i krzywo się patrzą. Jedyny plus dobre zarobki 1500-2500 na miesiąc jeśli się weźmiesz do pracy
abc 2015-03-06 23:56:53
Napiszcie proszę co sprzedaje się w firmie i czy modern business to to samo co modern financial system??
Kaśka 2015-03-09 11:30:45
E tam, w każdej pracy ktoś kogoś obgaduje. Ja tam pracowałam i źle nie było. Spoko kaska, spoko warunki, przyjemnie, klimatycznie, przyjacielska atmosfera,
ups 2016-02-18 17:34:12
Noszę się z zamiarem podjęcia pracy w tej firmie. Czy może mi ktoś powiedzieć czy można liczyć na premie a jeśli tak to w jakiej wysokości. Z góry dziękuję.
kot 2016-02-24 19:51:41
stanowisko konsultant telefoniczny, jakie są premie tak średnio miesięczne? jest to powiedzmy kwestia kilkudziesięciu złotych czy kilkuset, np 200-300?
jasny gwint 2016-04-21 20:58:21
nie polecam projektu sprzedaży stron www. mają starą bazę. trzeba samemu sobie szukać numerów w internecie. naprawdę długo nie zagrzejecie tam miejsca, może na jakieś dwa tygodnie. premia jest z każdej sprzedaży 5% ale sprzedaż chociaż jednej strony graniczy z cudem. nie polecam bo jak wy sami się nie zwolnicie, to na pewno zwolnią was. za szkolenie wtedy zapłacą wam połowę, a jak sami się zwolnicie to nic. także lepiej poszukać innej firmy albo nie iść na projekt sprzedaży stron www
jasny_gwint 2016-04-27 17:13:57
Czytałeś co pisałam? Tak 5% to jest dużo ale TO SIĘ NIE SPRZEDAJE. NIKT TEGO NIE CHCE. mają przestarzała bazę. Numerów szukasz w Internecie ale i tak nikt tego nie chce czyli Tak naprawdę nie weźmiesz żadnej premii.
jasny_gwint 2016-04-27 17:16:15
4-5 tysięcy... Ta może 10 tysięcy od razu. Za sprzedaż masz 30 zł ale co z tego jak nikt tego nie bierze?
jasny gwint 2016-05-10 20:24:08
modern business net poszukuje nowych twarzy cały czas. rozmowa normalnie wygląda, nic specjalnego. no cóż. masz okres 3 dni i musisz w tym czasie coś sprzedać. jak nie, to wypad. nie polecam gorąco projektu sprzedaży stron www
1
Gość 2016-05-10 21:37:56
Jasny gwint prawde pisze
jasny gwint 2016-06-18 10:41:24
bo pewnie już zamknęli ten projekt sprzedaży stron www. tam była lipa, żadnych sprzedaży nie było i ogólnie każdy mówił że ten projekt będzie zamykany
kola 2016-06-21 16:36:52
widać od razu że teamleaderki piszą te opinie po to by zachęcić ludzi do pójścia do pracy
kola 2016-06-21 19:33:08
wierzę, że może się komuś podobać, ale ta opinia była napisana takim językiem, jakby ktoś zachwycił się tą robotą, a tymczasem dużo ludzi to patrzy na nowe osoby jak spode łba, jak na kogoś ,,obcego, ,,obcy na planecie"
kola 2016-06-22 16:47:56
Z wypowiedzi idzie wywnioskować, że potwierdzasz moją opinię, tylko starasz się nie zwracać na to uwagi, bo idziesz do pracy i robisz swoje.
kola 2016-06-26 09:33:18
rozumiem, ale w takim razie nie piszcie, że atmosfera tam dopisuje i jest świetna, bo tak nie jest
dfghj67 2016-06-26 11:53:18
@kola no wiesz ile ludzi tyle opinii nie zawsze kazdmeu sie wszsytko podboa niestety taka prawda ejst..ale mimo wszystko atmosfera jest wazna w pracy ja tak uwazam w kiepskiej to dlugo sie nie popracuje
Zostaw swoją opinię o Modern Business Net - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modern Business Net