brak logo

SAS-BUD KAMIL SASIN

Warszawa

Opinie o SAS-BUD KAMIL SASIN

fighter 2011-04-20 11:56:36
żalosna firma szkoda gadac,ciagle sie oglaszaja ze poszukuja operatorow,ludzie tam sa po prostu (usunięte przez administratora),nie polecam,chyba ze chcesz dorabiac szefa
1
winyl 2011-04-26 11:27:32
witam,pracowalem w tej firmie rzeczywiscie marna,szef niereformowalny,kazdy dla niego to zlodziej,nie polecam tam pracy wiekszosc tam pracujacych to chlopki,takze trzeba uwazac bo donosicielstwo na kolegow to norma,nieprzyjemna atmosfera,zastraszanie,robienie z pracownika idioty takie rzeczy tam sie wyprawia,ja robilem jakies 3 miesiace i podziekowalem panu szefowi bo przeginal pale,NAJLEPSZY SPOSOB NA TAKICH SZEFOW TO ROZMOWY JEDYNIE Z DYKTAFONEM,OCZYWISCIE NALEZY MU O TYM POWIEDZIEC,EFEKT 100% SATYSFAKCJI
anonim 2011-05-04 20:58:14
Ja pracuje w tej firmie już od kilku miesięcy i nie ma problemów z kasą a to co tu wypisujecie to bzdury. I jeszcze nigdy się nie spotkałem żeby komuś potrącili. Pensja jest zawsze na czas a teraz to się liczy
elbo 2011-05-05 19:50:49
Ja powiem tylko tyle że polecam gorąco tą firmę. Uczciwa i potrafi podejść indywidualnie do każdego pracownika. Każdy pracownik jest traktowany na równi. Ja jako brukarz zarabiam 15 zł /h do ręki moim skromnym zdaniem dobra stawka. A pensja zawsze na czas i zgodnie z umową. Najlepiej sprawdź sam !!!!!!
we are the champions 2011-05-06 15:25:34
ci co negatywnie sie wypowidzieli o firmie sasbud to oczywiscie klamia,pewnie byli bardzo zadowoleni z pracy dlatego z niej odeszli,ja tez bylem bardzo zadowolony z pracy i rowniez podziekowalem a przypadki obciazania pracownika za awarie czy uszkodzenia nie zjego winy (wiadomo budowa zdarza sie) pamietam doskonale i nie byly to pojedyncze przypadki,pozdro..
anonim 2011-05-11 21:28:59
Ja a raczej my wylecieliśmy za alkohol i bardzo żałujemy.
Bo naprawdę warunki były dobre i wynagrodzenie też
A przez naszą głupotę straciliśmy dobrego pracodawcę
anonim 2011-05-16 16:47:46
Nie masz czego zalowac,ja to jeszcze chetnie postawie browara szefowi za to ze mnie zwolnil bo znalalem dzieki temu pozadna prace blisko siebie :)
anonim 2012-09-03 18:11:02
WITAM CI CO PISZĄ POZYTYWNIE O TEJ FIRMIE TO WSPOMNIANI CHŁOPKI I KOLEDZY SZEFA OD KIELICHA (usunięte przez administratora). CO DO ZAROBKÓW WYSTARCZY ZESZYTY Z KURSIKAMI SPRAWDZIĆ I POLICZYC SREDNIĄ TO WTEDY WYJDZIE ILE KTO ZARABIA. TE POZYTYWNE OPINIE TO CHYBA SAM SOBIE NAPISAŁ.
anonim 2013-02-19 09:19:10
firma syf straszny wypłata jak smiesz sie zapytac jak szef bedzie mial dobry chumor to zaplaci przeciez on ma pieniadze na zycie a ty chyba masz krasc zeby rodzine utrzymac i rachunki zaplacic
anonim 2013-03-23 09:05:30
firma chyli się ku upadkowi żadnej roboty siedzisz za friko albo za jakieś marne grosze wyplata jak się przypomni szefowi ze to koniec miesiąca i trzeba zapłacić pensja do 10 tego każdego miesiąca powinna być
anoni. 2014-03-29 14:01:14
Te pozytywne opinie a zwlaszcza o wynagrodzeniu do 10-tego to faktycznie sam szef napisal . Zalosne. Przez 3 lata pracy nie pamietam wyplaty w terminie. Czesc wynagrodzenia pod stolem i czesto sa preteksty do urywania z wyplaty i nie wyplacania calosci. Ogolnie dziadostwo nastawione na dorobienie wlasciciela. Firma do zachaczenia sie na chwile w trudnej sytuacji zyciowej i tyle.
grubas 2014-09-02 21:25:57
firma SAS-BUD Kamil Sasin to śmiech na sali... byłem świadkiem rozmowy pracownik-szef; pracownik wspomniał kiedy będzie wypłata i że nie ma środków... na to Sasin; że on także nie ma i wypłacił 50zt... reszta pracowników tylko popatrzyła wymownie na siebie, cieszę się że nie podjąłem pracy w SAS-BUD. Firmie wystawiam ocenę celującą za imponujący wynik finansowy bo przecież ktoś(Sasin) musi być zadowolony z sytuacji...
mikołaj 2014-09-06 22:19:15
WItam, mam pytanie ,czy są przyjęcia do sasina . Jak naprawde jest z tymi platnosciami ?czy sa na czas? Jak atmosfera w firmie. Itd.Prosze o dpowiedz.pozdrawiam
radek 2015-01-15 18:14:12
no po drodze, faktycznie jak ma się dużo własnej roboty to przeciez przez przeoczenie można jednak gdzieś zgubić gdzieś fakt, że trzeba również wypłacic wynagrodzenie swoim pracownikom, przecież to oczywiste.. ehh.. nie sądze, żeby tak faktycznie było, przynajmniej wydaje mi się to mocno nieprawdopodobne.
rafał e 2015-03-20 14:17:39
"gdy finanse wrócą do normy..." napisał w swoim komentarzu jedcej z użytkowników tutaj na forum. czy w takim razie mam z tego wywnioskować że firma ma jakieś finansowe problemy i jest niewypłacalna albo coś takiego? no jednak wolę szczerze wiedzieć bo planuję powalczyć u nich o porace i teraz nie wiem czy ma to sens
kaka 2016-05-13 21:26:07
no i jak dla mnie to tez oni się nie zamykaja, co wiecej raczej rozwijają się, bo byhło troche nowości na stronce.
Zostaw swoją opinię o SAS-BUD KAMIL SASIN - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAS-BUD KAMIL SASIN