Chemitech Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Chemitech Sp. z o. o.

ja 2010-10-16 19:48:36
nie martwcie się tu się nie da zarobić tylko można nerwicy żołądka dostać.
1
ja2 2010-11-10 19:54:34
Najbardziej rozśmiesza, że oferują miłą atmosferę w pracy. W ciągu ostatnich 8 misięcy zwolnili 9 osób. Idą na rekord.
1
dpd 2010-11-23 15:59:20
to tak zawsze piszą byli pracownicy którzy wylecieli za nic nie robienie
sami sprawdzcie tą firmę...
a ocene zostawcie tym którzy tam ciągle pracują i jakoś nie uciekają... :-)
anonim 2010-11-24 22:38:45
Co do 9 pracownikow to sie nie zgodze...a co do zwolnien ich jeszcze bardziej nie poprostu sami odeszli z firmy a nie ich zwolniono !!!
?? 2010-11-24 22:40:18
popieram ta wypowiedz,,sam nie spr to sie nie przekonasz..W kazdej polskeij firmie jest raz zle raz dobrze,,Niestety tak juz zawsze bedzie
sympatyczni 2010-11-25 23:25:39
kochani g.... możecie wiedzieć jak nie doświadczycie, firma jako sama w sobie ma zajebisty potencjał, tylko jak się oszczędza na pracownikach to się wychodzi jak "Zabłocki na mydle", bo to pracownicy są tym motorem napędzającym. Gdyby naprawdę postawili na oddział warszawski i zainwestowali to by kokosy zbierali.
ja 2011-01-05 16:38:37
Jak ktś ma takie czy inne zdanie niech ma!!!
może ten kto tak bardzo pluje na firmę powie coś więcej oficjalnie podpisując się z imienia i nazwiska...?
Ale musi bardzo kochać tą firmę skoro tyle goryczy tu przelewa...
mimi wszystko powodzenia i spełnienia...
Marta z Krakowa 2011-01-05 18:04:33
Hmmm...A ja powiem tak...Jako pracownik tej firmy z przykrością muszę stwierdzić, że podobne "bezcenne opinie" mogą wypisywać tylko byli pracownicy, którym się wydawało, że jak będą nic nie robić lub udawać, że pracują to za swoją "niby pacę" będą otrzymywać wyżej wspomniane kokosy...Niestety Drodzy Koledzy tak w życiu nie ma ;-( a już na pewno nie w naszej firmie...Nie będę się tu odnosić do poszczególnych zarzutów, bo są zwyczajnie śmiechowe...;-) W firmie panuje bardzo miła atmosfera i na pewno każdy kto tutaj pracował/je i wykazywał/je chociaż odrobinę inicjatywy i zaangażowania nigdy by nie wpadł na pomysł pisania podobnych bredni.
Dodatkowo patrząc na wpis datowany P - 2010-12-24 03:23 jest mi bardzo przykro, że ktoś w Wigilię nie ma lepszych zajęć...i taka moja osobista refleksja, że chyba żal.pl jest o wiele bardziej adekwatnym miejscem dla takich postów.
Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników...;-)
2
? 2011-01-08 20:40:34
Proszę pamiętać że ludzi należy szanować i być wobec nich w porządku. Szef jest miły, uśmięchnięty, kulturalny ale nie do końca szczery względem pracownika. Tak, każdy dba o swój interes, ale myślę że wiele intersów można połączyć tak aby wilk był syty i owca cała. Powodzenia
anonim 2011-01-11 19:35:12
Chciałbym dołożyć swój głos. Jestem obecnym pracownikiem Chemitechu. Pracuję w tej firmie już ponad 4 lata i nadal zamierzam...)))
4 lata lata to przyznacie już niezły staż a jest w firmie parę osób związanych z nią znacznie dłużej ode mnie... ,
Powiem krótko każdy kto poważnie traktuje swoje obowiązki lubi pracę i ludzi znajdzie w Chemitechu swoje miejsce zaręczam :)))
Życzę wszystkim byłym, aby umieli czerpać z doświadczenia, które zdobywają i na tym się skupili i wystrzegali się oczerniania innych
handlowiec 2011-10-27 21:31:50
To może ktoś powie ile sie zarabia i jakie trzeba targety wykonać,bo jak na razie to tyle tylko sie dowiedziałem ze firma nie szanuje ludzi.
Sam handluje chemią ,ale nie w tej firmie,przejeżdżam dwa razy dziennie obok oddziału w Ząbkach i chętnie z kimś porozmawiam.Produkty mają świetne ,a ja lubię pracować z dobrymi produktami.Znajdzie sie chetna osoba ?
1
Kob 2011-12-09 17:03:24
co z tego ze maja dobra chemie skoro atmosfera jest nie do zniesienia.
Prawda jest taka ze zamiast rozwijac sie jest odwrotnie. Zauwazcie ze firma co 2, 3 miesiace oglasza sie i szuka nowych przedstawicieli....
I tak jest w kazdym oddziale. Taka widac jest polityka firmy( usunięte przez administratora ) Chodzi o to zeby przedstawiciel zaczal przynosic zysk- nastepnie sie go zwalnia i zatrudnia nowego. A klientow firmy ktorych zdobyli przedstawiciele przejmuje firma ...
Tym sposobem przez ta firme ktora zatrudnia 30 osob w ciagu 3 lat przewinelo sie ok 50 osob.
jacek 2012-01-03 09:31:28
no mamy kolejny anonim więc każdy możne go dodać, wypisać bajki i temu podobne bzdurki, szkoda, że odwaga tylko bez imienna w anonimach występuje.
Jeżeli ktoś pisząc takie bzdury uważa, że firma handlowa możne istnieć bez handlowców - gratuluje nowej strategii myślenia.
Ale owszem firma handlowa możne spokojnie obejść się bez osób które nie są stworzone aby zostać handlowcem w firmie z profesjonalnymi produktami i obsługującą wymagającego klienta - szczególnie w dzisiejszych czasach. I nie pojmuję dlaczego ci wszyscy zdołowani i rozczarowani tego nie rozumieją?
brak wyobraźni? trzeba spróbować własnego biznesu...
jeżeli firma traci tak wspaniałych handlowców to gdzież ta konkurencja już ich powinna pochłonąć dać stanowiska i grubą kasę...
nie takie to proste, prawda?
Zachęcam do podpisywania imiennie swoich bólów. ja nie wstydzę się swojego nazwiska. Trudno polemizować z osobami ukrywającymi swoje oblicze. Ich słowa są pełne nienawiści i kłamstwa i nie biorą tego na siebie. Szkoda! odwagi anonimie!
( usunięte przez administratora )
lolita 2012-01-26 10:33:00
ciekawie się to czyta coś jest na rzeczy nie wiem czy z tymi już poza czy z tymi wewnątrz? jeżeli jeszcze są tam ludzie może nie jest tak źle. konkretnie myślę, ze ta babka to pewnie posprzątała rozumiem że w rodzinnej firmie. ale 50 osób w 2 lata to chyba matematycznie niemożliwe? niech każdy zarobił 2000 pracowali tam średnio 3 miesiące to firma straciła minimum 300.000 netto czyli brutto chyba ponad 500 000 zł? albo jest bardzo bogata albo ktoś tu naciąga.
Pewnie wszyscy pracują co odeszli w konkurencji może ktoś poleci z tej branży inne możliwości chodzi mi żeby dobrze płacili dawali samochód i klientów już działających a i umowa żeby była a nie zlecenie
z góry dzięki.
zdzichu 2012-01-26 10:48:28
koleżanka dobrze pisze nie ma jak pojechać po oszołomach wyzyskiwaczach i kapitalistach niech żyje socjalizm , a kapitaliści na bruk my ludzie pracy obalimy tę hołotę zbudujemy wspólnie nasz nowy dom. popieram takie brutalne ataki na wyzyskiwaczy kapitalizmu do DAVOS z nimi i zasypać im drogi powrotu tylko socjalizm może nas uratować. Zdzichu.
AntyGlob 2012-01-26 10:55:03
siostra tak trzymaj! popieram takie szczere teksty musisz zapisać się do międzynarodówki walczymy z takimi tyranami! potrzebujemy Ciebie i Twój głos na naszą organizację przyłącz się do nas! zmieniamy rzeczywistość i walczymy z globalizacją z ACTA, z zatruwaczami środowiska walcz z tyranią XXI wieku !
ziomal 2012-02-01 11:57:09
No co za szmergle nied...ne co para zeszła piszcie śmieciawe teksty bo nie ma co czytać a i pisać szkoda jak nikt z paździerzy nie czyta dalej siostry i bracia! (usunięte przez administratora) ide na inne ciekawsze stronki!
Oli 2012-02-13 09:29:26
Bardzo interesująca dyskusja ale mam pytanie, ktoś coś szepnie o warunkach dla handlowca? idę na rozmowę niedługo, proszę o konkrety
Mika 2012-02-16 07:10:52
lepiej omijac ta firme bardzo szerokim łukiem. Po co potem tracic czas i nerwy...
takiiteasy 2012-03-03 12:23:03
Reasumując..
Miejmy nadzieję, że zaspamowanie forum przez głównych zainteresowanych, poskutkuje poprawą atmosfery w firmie oraz poprawą płac..
chemitech zarobki 2012-06-19 12:53:46
pojawiło się ogłoszenie na maz - ile płącą handlowcowi , w sumie ponad 10 letnie doswiadczenie
jojo 2012-06-25 13:34:47
płacą chyba o\'k...
ale trzeba nowych klientów zbierać...
jojo 2012-06-25 13:36:51
a w jakiej jesteś profesji?
sciema na maxa 2012-07-17 12:52:14
Twoja odpowiedz jest ewidentnie wypowiedzia pracownika, nikt na forum nie pisałby ze to oferta nie dla osoby chcacej przeczekac etc ze macie dobra oferte dla klienta i duzo nauki hahaha zenada zainwestujecie lepiej w marketing i wezcie sie do roboty a nie siedziec i sledzic wypowiedzi na forum.
nillo 2012-08-02 09:02:08
Popieram - firma o przeroście ambicji na formą - a chemia taka sobie. Nalepszy jest dyrektor handlowy [usunięte przez moderatora] tzw BWM -bierny , mierny , ale wierny. Ludzie są traktowani jak mydło, a kulisy handlowe mają dość mroczą stronę - więc po co się u nich męczyć. Jednym słowem praca albo dla tych co mają nóż na gardle, albo dla samobójców. ODRADZAM!!
lambada 2012-08-10 11:26:01
ale chłopie czy panno zawsze lepiej w innej firmie po co się męczyć lud pracy przejmie władzę! idź do huty tam nie trza się starać! a 8 godzin zleci przy wielkim piecu...
ja 2012-08-20 11:14:58
nie wiem jak inni i jakie mają motywacje ale dla mnie jest ta firma bardzo O'K
Polecam każdemu kto chce pracować i ma motywację. A tym innym życzę ciekawszych zajęć w konkurencji bądź w innym zawodzie.
lili 2012-08-20 11:19:27
a co ty mówisz ze mają pracować nie po to się idzie do roboty!
się idzie pogadać, na kawę, posiedzieć i po dużą kasę tylko [usunięte przez moderatora] się idą przemęczać nie dajcie się [usunięte przez moderatora].
pa!
rozowa pantera 2013-01-10 00:07:03
A ja mysle ze kierowniczka z Krakowa robi dobrą robotę chocby dlatego ze sprawdza [usunięte przez moderatora] jakie i ile próbek daje klientowi robi mu wstyd a co
czarek 2014-12-09 15:21:57
mam rozumiec ze w firmie nie ma zadnych zatrudnien totalnie - bo widze ze temat troszke prsymarl wiec albo nie ma zmiany w miesjcach rpacy albo po prostu ludzie nie maja co narzekac na firme po prsotu. tak wlasciwie to chcialbym miec cos do powiedzenia ale nawet nie mam co zaczepić nikogo :>czekam moze cos napsizecie.
michalek 2015-02-13 14:48:41
no i nikt nie napisał ;-( a mnie temat również interesuje bo piszą że najważniejszym elementem firmy są doświadczeni profesjonalni doradcy klienta, służący swoją wiedzą i doświadczeniem z rynku. Dzięki regularnym szkoleniom, wiedzy praktycznej oraz osobistemu zaangażowaniu, doradcy Spółki CHEMITECH są wysoko oceniani przez partnerów handlowych więc z tą umową to naprawde ważne
PaTENT 2015-02-27 21:37:08
Nie wiem jak wcześniej było no ale teraz w zakładce Praca macie jedno ogłoszenie. Obecnie szukają kogoś na stanowisko Regionalnego Przedstawiciela Handlowego. Oferują to co zazwyczaj oferują osobie na takim stanowisko. W skrócie mówiąc: firmowy samochód, telefon, szkolenia i inne. Nie wiecie jakie są warunki finansowe ?
Ludzik 2015-03-24 03:47:41
Działając jako Przedstawiciel Handlowy podejrzewam, że tyle ile wyjeździsz i sprzedasz tyle zarobisz. Chemitech w Krakowie ma dosyć spore udziały w rynku więc mając odpowiednie doświadczenie można chyba nieźle wyjść na tym interesie. Pytanie tylko czy to tak na papierze wygląda ładnie, czy rzeczywistość też jest taka kolorowa...
sie ma 2015-04-23 16:04:44
pytacie czy zatrudniają, z tego co wiem szukają wartościowych ludzi, z którymi firma będzie się mocno rozwijać. Mają super ofertę dzięki której można zdobyć fajnych klientów jak i z nimi się rozwijać. Ze swej strony polecam fajny zespół i możliwości do rozwoju, dla oczywiście chętnych do pracy. polecam
TVN 2015-05-04 12:07:45
jest rekrutacja do biura, firma szuka kogoś z językiem angielskim i dobrą znajomością programów magazynowo-sprzedażowych (CDN XL), dużo kontaktów z dostawcami zagranicznymi, jak szukacie takiej pracy wysyłajcie CV. Praca bardzo rozwojowa i ciekawa, jest możliwość awansu a przede wszystkim maja fajny zgrany zespół.
2
siema 2015-08-05 15:17:42
tak tak ja mogę powiedzieć że szukają na ten moment handlowców w terenie głównie na region górnego śląska i warszawy, choć wiem że i poznania...
Sporo się w chemitech zmieniło jest sporo młodych ludzi szczególnie przy obsłudze klienta, mają fajny zespół. mimo że młodzież zastępuje swoich poprzedników znakomicie sobie radzą. coś mogę na ten temat powiedzieć gdyż współpracuje z tą firmą dość długo.
Szczerze polecam jeżeli ktoś szuka ciekawej pracy i ambitnej.
tak tak 2015-09-18 12:02:50
byłam dziś na rozmowie stanowisko biurowe, całkiem fajna i udana, ale nie wiem jak tam realnie jest? możne ktoś podpowie jak to wygląda od środka?
leon 2015-10-30 11:39:14
ja właśnie zaczepiłem się w innym oddziale firmy i muszę powiedzieć że miałem ludzkie obawy jak to w nowej firmie.
Ale już po pierwszych dniach poznałem że to fajny zespół i świetnie sobie firma radzi na rynku. Co nie znaczy że mają łatwiznę troszkę trzeba się jednak przyłożyć ale no z tym się akurat liczyłem. Polecam i pozdrawiam uczestników.
rufo 2016-05-05 15:27:14
Są @piątek benefity, z tego co napisali w ogłoszeniu to masz prywatną opiekę medyczną, a sam handlowiec dostaje też telefon oraz samochód służbowy, więc całkiem spoko
Zostaw swoją opinię o Chemitech Sp. z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chemitech Sp. z o. o.