logo Rumtex

Rumtex

Wadowice

Opinie o Rumtex

segio 2014-04-27 16:36:04
Coś mi trudno uwierzyć w taką liczbę godzin, bo by wychodziło 10 godzin dziennie razem z weekendami, no i zarobek mało proporcjonalny..
2
sergio ma rację 2014-05-20 13:43:43
@odchodzący kierowca, mi też coś nie pasuje z tymi godzinami. Wiesz chyba przesadzasz, ale czekam na Twoją odpowiedz
2
jasia 2014-05-30 19:10:38
czyli w okresie urlopowym generalnie jest lajtowo? tylko od kiedy ten okres się mniej wiecej zaczyna?
były kierowca 2014-06-17 14:23:23
Taaa, lajtowo :););););) okres urlopowy zaczyna się w listopadzie a raczej na początku grudnia z mała przerwą na święta i nowy rok, a kończy w połowie lutego...
nicki 2014-07-09 09:51:07
Z tym akurat nie ma problemu.
kajtek 2014-10-14 13:18:44
a teraz, obecnie nadal tam pracujesz @alibaba? bo znalazłem ofertę od nich, tylko, że w Tychach, nie wiem czy też tam pracowałeś/pracujesz? tylko to jest oferta nie na konwojenta tylko na kierowce, to wydje mi sie, ze tak praca jest przede wszystkim bezpieczniejsza niż jak chodzisz jako konwojent, no nie?
bokser 2014-11-13 17:09:12
na jakiegoś sprzedawcę albo najlepiej przedstawiciela handlowego bym się chciał wkręcić do Rumtex.jak toi zrobić i czy ogólnie warto się pakować we współpracę z nimi.muszę być bardzo ostrożny bo sami wiecie jak jest na rynku pracy, lepiej wiedzieć wcześniej gdzie się idzie i na jakich warunkach, pozdro
moris 2014-11-27 20:39:28
@Marcin, serio i konwojent i kierowca mają takie same obowiązki? przecież powinno to być gdzieś spisane co do kogo należy czy jakoś tak. jest coś takiego jak karta obowiązków chyba, widziałeś coś takiego tam? jak to się ma do rzeczywistości? A co do kradzieży, to chyba wszedzie kradną i nie ma na to jakijś reguły.
former 2014-12-12 20:15:41
nie wiem w czym jest tak wielki problem. Jeśli ktoś jest kierowcą to czy to taki wielki problem żeby temu konwojentowi pomógł ? nawet jakbym nie miał tego wpisanego w obowiązkach to głupio by mi było stać i zgrywać głupa gdy drugi gość tyra tuż obok mnie. Po za tym nie oszukujmy się , że prowadzenie pojazdów to taka ciężka fucha
Kierowca 2014-12-26 15:35:12
Kierowca prowadzi samochód i rozładowuje lub zadozi wózkiem towar na sklep, konwojent nie może prowadzić samochodu
Kierowca 2014-12-26 15:49:21
Czas pracy kierowcy po sezonie to 8-10h/dziennie, praca od wtorku do soboty. Mniej więcej połowa czasu pracy do kierowanie ciężarówką druga połowa to dostarczenie towaru z samochodu do sklepu lub baru, czasem na inną hurtownie. Praca jest stosunkowo ciężka i dużo osób odchodzi bo fizycznie nie może wydolić.Przez pierwsze 2 miesiace osoby sa przyjmowane na okres próbny i zarabiaja mniej, po sezonie kierowca zarabia około 2000 zł netto
ktosznajomy 2015-01-09 11:39:44
idz i zobacz jak tam sie pracuje a nie wymadrzaj sie tutaj. w rumtexie drzwi zawsze stoja otworem. i uwierz ze mnostwo takich cwaniakow sie przewinelo i jednego dnia nie byli w stanie przerobic.
1
leszek 2015-01-10 10:40:32
jakie są warunki dla PH? słyszałem, że fatalnie, ale nie chce mi się w to wierzyć...
bylem i przezylem 2015-03-09 17:31:59
Jak to mowia obiecanki cacanki a glupiemu radosc jednym zdaniem wykozystywanie za marna krajowa…przezyj to sam wczesniej proponuje pare miesiecy silowni i jeszcze jakas dodatkowa prace zeby bylo na chlebus w domu :)
pol 2015-03-30 14:38:28
Jak wyglada praca jako pracownik magazynu?tzn kasa i jaka umowa itd?
uijn 2015-03-30 14:42:10
Jak wyglada praca przez pracownika magazynu i wozkowego? cztli jaka kasa i umowa?
nowy 2015-04-05 17:32:49
Jak wygląda sytuacja zatrudnienia na pomocnika kierowcy? Często robią nabór? Jak wygląda praca..od której do której?
2
Jacuś 2015-05-25 14:32:51
wyglada praca przez pracownika magazynu: robisz na 3 zmiany : od 22:00 - 6:00 6:00-14:00 14:00-22:00 wtorek-sobota praca ciezka

wozkowy robi jak kazdy na magazynie dostaje dodatkowo pramie jak jest dobrym wozkowym do 500 zł chyba to od 2000 zl wychodzi na miasiac ?

jaka kasa ?
nie adekwatna do wysiłku jaki sie ponosi podczas jej nie polecam od 1400 do ok 2000 zł
i umowa? na zlecenia na 3 miesiace a potem na pelny
1
śmiech 2015-06-18 19:53:10
Kto to napisał ....Witek,czy jakaś pracownica na zlecenie?
Konio 2015-06-23 16:35:27
przychodzcie kiedy chcecie na pewno przyjną za najniższa :P
rumtex 2015-07-22 08:01:27
Chcąc zaspokoić swoją ciekawość może przyjdź do kadr zapytaj o co chodzi porozmawiamy, zapraszam.
1
Marcin 2015-07-22 20:47:04
Jak co roku, bydlaki nie chcą dawać urlopu, to normalne, że ludzie odchodzą. Według tych idiotów pracownik może sobie wziąć urlop tylko w listopadzie lub w lutym i tylko w tym czasie może jechać na urlop. Dlatego ludzie odchodzą. Było tak w tamtym roku, jest w tym roku i zapewne będzie tak w następnych latach...
Tomasz 2015-08-24 14:34:41
Witam ,jak wygląda praca jako wózkowy ? Tzn ile się pracuje w jakich godzinach i dniach
rumtex 2015-09-22 08:19:55
właśnie na tym portalu widnieją nasze oferty pracy.
Marcin 2015-10-22 15:15:30
Franio, może najpierw przeczytaj kilka książek, nie wiem, zapoznaj się z klawiaturą. Potem poczytaj trochę o ortografii, o ile umiesz czytać. Na samym końcu zacznij pisać ze zrozumieniem i bez błędów stylistycznych i ortograficznych. Na przedstawicieli nie zatrudniają takich tępaków...
Konio 2015-12-03 15:01:16
kto to pisze : " hejka, mój kumpel swego czasu pracował u nich właśnie jako przedstawiciel i powiem szczerze, że wielu pochlebnych opinii na temat tej firmy słyszałem, co istotne atmosfera w pracy podobno jest świetna, choć wiadomo, że każdemu czasem gorszy dzień się trafi a to na cały zespół w jakiś sposób oddziałuje " bo chyba nikt normalny który wie jak tam jest z praca w tej firmie . NIE POLECAM !!
strong 2016-01-30 14:45:41
Ortografia tego wpisu pasuje mi na W.K.
Strong 2016-02-15 14:15:05
Sorki.To miała być odpowiedź dla @czerczila:) A jeśli chodzi o wypłaty....wiem ale zachowam dla siebie:)
janek 2016-05-05 15:37:23
wypłaty nieadekwatne do wykonywanej pracy, godziny pracy? od rana do wieczora. samochod sluzbowy? rano odbierasz spod firmy, wieczorem (po pracy) zostawiasz pod firma. plany? ustalane nie wedlug rotowanego towaru na rynku a wedlug 'widzi mi sie' sondirector :) nie polecam
1
maro 2016-05-06 09:51:45
potwierdzam + zapomnijcie o jakiejkolwiek inwestycji w pracownika przez firme.
2
? 2016-05-11 16:00:34
Typowa opinia zwolnionego pracownika za brak wyników w pracy..
?? 2016-05-13 13:56:32
To kogoś z tej firmy zwolnili? krążą plotki, że wszyscy sami po 3 miesiacach uciekaja
kto to 2016-05-13 16:07:53
Mogę tak szczerze o coś zapytać? Co robisz na tym forum jeśli posiadasz informacje na temat funkcjonowania firmy? Tak logicznie myśląc... albo wchodzi tu ktoś kto szuka pracy albo ktoś kto, jak ktoś pisał wyżej, został zwolniony i musi się wyżyć. Ci, którzy sami się zwolnili i mają złą opinię wypowiedzą się raz i żyją dalej. Dla Ciebie to jakiś sport, czy rekreacja?
alvaro 2016-05-16 21:31:44
żenada,żenada i jeszcze raz żenada.Praca dla nieudaczników.Dziw bierze że kierowcy nie odchodzą.Ludzie przejrzyjcie na oczy.
doda 2016-05-16 21:38:22
Z wielką przyjemnością potwierdzam słowa Alvaro .Ludzie omijajcie tę firmę z daleka
janosik 2016-05-20 08:15:58
Jak chcesz wyjść z roboty wypoczęty to nie ta firma ale jak chcesz mieć umowę i nie robić na czarno to tak.
staN 2016-05-28 14:05:50
Sondirector:) Dawno się tak nie uśmiałem .Naprawdę dobre:):)
staN 2016-05-28 14:14:20
To była odpowiedź na "janek":)
wiem co piszę 2016-05-28 14:34:33
W tej firmie było by ok ,gdyby od kilku lat nie rządził tam grubas.Jest tak sprytny ,że rządzi mimo ,że skończył tylko szkołę podstawową.Kto przepracował tam przynajmniej miesiąc przyzna mi rację.
Mirek kierowca 2016-05-28 15:39:01
Masz rację, gruby knur to kawał gnoja...Nie wiadomo do tej pory, czy nawet tylko podstawówkę skończył cham...Podobno edukację skończył na piątej klasie. Goni wszystkich do roboty jak mało kto, do tego kradnie złamas wódkę z magazynu, i potem wszystko idzie na magazynierów, bo to oni pokrywają wszystkie braki przy inwentaryzacji, a taki nieuk się śmieje i pije kradzioną darmową gorzałę w domu...Jeszcze nie było nigdy tak, żeby po inwentaryzacji było wszystko ok, zawsze każdy z magazynierów ma co najmniej 500 zł do zapłaty, a inwentaryzacja jest co 3 miesiące, więc prosty rachunek, każdy magazynier jest średnio okradany co miesiąc na około 170 zł...Dalej chcecie tam pracować ?...
4
Kierowca 2016-09-05 22:27:07
Mirek bajkopisarz sobie znowu coś wymyślił, pytałem się na magazynie i inwentaryzacje wychodzą w porządku, nie ma braków a Mirka zwolnili z pracy a podobno nikogo nie zwalniają, dobrze, że Tomek poprosił kierownika to go przyjeli z powrotem.
1
Marcin 2016-09-27 13:26:53
Ja tam pracowałem i się super pracowało .. atmosfera fajna , fajni ludzie chciałbym tam wrócić .
Kierowniczka Magazynu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku .Pozdrawiam WAS
1
Marcin 2016-09-27 13:27:35
Ja tam pracowałem i się super pracowało .. atmosfera fajna , fajni ludzie chciałbym tam wrócić .
Kierowniczka Magazynu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku .Pozdrawiam WAS
Marcin 2016-09-27 14:06:13
W zeszłym roku pracowałem , było ciężko ,-ale gdzie teraz jest łatwo .
Pracuje teraz trochę za granicami trochę w kraju .
Ale jak wrócę na stałe to wybiorę Rumtex ( ze względu chociażby na atmosferę w pracy , a to bardzo ważne)
Marcin 2016-09-27 15:09:20
Umowa o pracę po okresie próbnym , wszystkie świadczenia oraz ubezpieczenie grupowe .
Wypłata co miesiąc terminowa .
1
Marcin 2016-09-30 10:45:50
Magazynier z obsługą wózka widłowego , praca spoko jak pracujesz tak zarobisz , premie co miesiąc małe bo małe ale są ...
1
Marcin 2016-10-05 19:50:10
a co tam w Rumtex słychać ?
Mirek kierowca 2016-10-20 20:39:59
to podpisz się cwaniaku ja nie ukrywam kim jestem więc ty też się nie ukrywaj gamoniu.Jak masz złe informacje to nie pisz głupot na forum zapytaj się mnie lub się spotkajmy i pogadamy osobiście chyba że się czegoś obawiasz
1
Muzyk 2016-10-21 07:23:22
Firma podobno traci klientów i płynność finansową
5
niedowiarek 2016-10-21 08:50:53
Podobno na Marsie żyją zielone ludziki - tak słyszałem.
Zostaw swoją opinię o Rumtex - Wadowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rumtex