logo Rumtex

Rumtex

Wadowice

Opinie o Rumtex

ktosznajomy 2015-01-09 11:39
idz i zobacz jak tam sie pracuje a nie wymadrzaj sie tutaj. w rumtexie drzwi zawsze stoja otworem. i uwierz ze mnostwo takich cwaniakow sie przewinelo i jednego dnia nie byli w stanie przerobic.
1
leszek 2015-01-10 10:40
jakie są warunki dla PH? słyszałem, że fatalnie, ale nie chce mi się w to wierzyć...
bylem i przezylem 2015-03-09 17:31
Jak to mowia obiecanki cacanki a glupiemu radosc jednym zdaniem wykozystywanie za marna krajowa…przezyj to sam wczesniej proponuje pare miesiecy silowni i jeszcze jakas dodatkowa prace zeby bylo na chlebus w domu :)
pol 2015-03-30 14:38
Jak wyglada praca jako pracownik magazynu?tzn kasa i jaka umowa itd?
uijn 2015-03-30 14:42
Jak wyglada praca przez pracownika magazynu i wozkowego? cztli jaka kasa i umowa?
nowy 2015-04-05 17:32
Jak wygląda sytuacja zatrudnienia na pomocnika kierowcy? Często robią nabór? Jak wygląda praca..od której do której?
3
Jacuś 2015-05-25 14:32
wyglada praca przez pracownika magazynu: robisz na 3 zmiany : od 22:00 - 6:00 6:00-14:00 14:00-22:00 wtorek-sobota praca ciezka

wozkowy robi jak kazdy na magazynie dostaje dodatkowo pramie jak jest dobrym wozkowym do 500 zł chyba to od 2000 zl wychodzi na miasiac ?

jaka kasa ?
nie adekwatna do wysiłku jaki sie ponosi podczas jej nie polecam od 1400 do ok 2000 zł
i umowa? na zlecenia na 3 miesiace a potem na pelny
1
śmiech 2015-06-18 19:53
Kto to napisał ....Witek,czy jakaś pracownica na zlecenie?
1
Konio 2015-06-23 16:35
przychodzcie kiedy chcecie na pewno przyjną za najniższa :P
1
rumtex 2015-07-22 08:01
Chcąc zaspokoić swoją ciekawość może przyjdź do kadr zapytaj o co chodzi porozmawiamy, zapraszam.
1
Marcin 2015-07-22 20:47
Jak co roku, bydlaki nie chcą dawać urlopu, to normalne, że ludzie odchodzą. Według tych idiotów pracownik może sobie wziąć urlop tylko w listopadzie lub w lutym i tylko w tym czasie może jechać na urlop. Dlatego ludzie odchodzą. Było tak w tamtym roku, jest w tym roku i zapewne będzie tak w następnych latach...
1
Tomasz 2015-08-24 14:34
Witam ,jak wygląda praca jako wózkowy ? Tzn ile się pracuje w jakich godzinach i dniach
rumtex 2015-09-22 08:19
właśnie na tym portalu widnieją nasze oferty pracy.
Marcin 2015-10-22 15:15
Franio, może najpierw przeczytaj kilka książek, nie wiem, zapoznaj się z klawiaturą. Potem poczytaj trochę o ortografii, o ile umiesz czytać. Na samym końcu zacznij pisać ze zrozumieniem i bez błędów stylistycznych i ortograficznych. Na przedstawicieli nie zatrudniają takich tępaków...
Konio 2015-12-03 15:01
kto to pisze : " hejka, mój kumpel swego czasu pracował u nich właśnie jako przedstawiciel i powiem szczerze, że wielu pochlebnych opinii na temat tej firmy słyszałem, co istotne atmosfera w pracy podobno jest świetna, choć wiadomo, że każdemu czasem gorszy dzień się trafi a to na cały zespół w jakiś sposób oddziałuje " bo chyba nikt normalny który wie jak tam jest z praca w tej firmie . NIE POLECAM !!
strong 2016-01-30 14:45
Ortografia tego wpisu pasuje mi na W.K.
Strong 2016-02-15 14:15
Sorki.To miała być odpowiedź dla @czerczila:) A jeśli chodzi o wypłaty....wiem ale zachowam dla siebie:)
janek 2016-05-05 15:37
wypłaty nieadekwatne do wykonywanej pracy, godziny pracy? od rana do wieczora. samochod sluzbowy? rano odbierasz spod firmy, wieczorem (po pracy) zostawiasz pod firma. plany? ustalane nie wedlug rotowanego towaru na rynku a wedlug 'widzi mi sie' sondirector :) nie polecam
1
maro 2016-05-06 09:51
potwierdzam + zapomnijcie o jakiejkolwiek inwestycji w pracownika przez firme.
2
? 2016-05-11 16:00
Typowa opinia zwolnionego pracownika za brak wyników w pracy..
?? 2016-05-13 13:56
To kogoś z tej firmy zwolnili? krążą plotki, że wszyscy sami po 3 miesiacach uciekaja
kto to 2016-05-13 16:07
Mogę tak szczerze o coś zapytać? Co robisz na tym forum jeśli posiadasz informacje na temat funkcjonowania firmy? Tak logicznie myśląc... albo wchodzi tu ktoś kto szuka pracy albo ktoś kto, jak ktoś pisał wyżej, został zwolniony i musi się wyżyć. Ci, którzy sami się zwolnili i mają złą opinię wypowiedzą się raz i żyją dalej. Dla Ciebie to jakiś sport, czy rekreacja?
alvaro 2016-05-16 21:31
żenada,żenada i jeszcze raz żenada.Praca dla nieudaczników.Dziw bierze że kierowcy nie odchodzą.Ludzie przejrzyjcie na oczy.
1
doda 2016-05-16 21:38
Z wielką przyjemnością potwierdzam słowa Alvaro .Ludzie omijajcie tę firmę z daleka
1
janosik 2016-05-20 08:15
Jak chcesz wyjść z roboty wypoczęty to nie ta firma ale jak chcesz mieć umowę i nie robić na czarno to tak.
staN 2016-05-28 14:05
Sondirector:) Dawno się tak nie uśmiałem .Naprawdę dobre:):)
staN 2016-05-28 14:14
To była odpowiedź na "janek":)
wiem co piszę 2016-05-28 14:34
W tej firmie było by ok ,gdyby od kilku lat nie rządził tam grubas.Jest tak sprytny ,że rządzi mimo ,że skończył tylko szkołę podstawową.Kto przepracował tam przynajmniej miesiąc przyzna mi rację.
Mirek kierowca 2016-05-28 15:39
Masz rację, gruby knur to kawał gnoja...Nie wiadomo do tej pory, czy nawet tylko podstawówkę skończył cham...Podobno edukację skończył na piątej klasie. Goni wszystkich do roboty jak mało kto, do tego kradnie złamas wódkę z magazynu, i potem wszystko idzie na magazynierów, bo to oni pokrywają wszystkie braki przy inwentaryzacji, a taki nieuk się śmieje i pije kradzioną darmową gorzałę w domu...Jeszcze nie było nigdy tak, żeby po inwentaryzacji było wszystko ok, zawsze każdy z magazynierów ma co najmniej 500 zł do zapłaty, a inwentaryzacja jest co 3 miesiące, więc prosty rachunek, każdy magazynier jest średnio okradany co miesiąc na około 170 zł...Dalej chcecie tam pracować ?...
7
Kierowca 2016-09-05 22:27
Mirek bajkopisarz sobie znowu coś wymyślił, pytałem się na magazynie i inwentaryzacje wychodzą w porządku, nie ma braków a Mirka zwolnili z pracy a podobno nikogo nie zwalniają, dobrze, że Tomek poprosił kierownika to go przyjeli z powrotem.
1
Marcin 2016-09-27 13:26
Ja tam pracowałem i się super pracowało .. atmosfera fajna , fajni ludzie chciałbym tam wrócić .
Kierowniczka Magazynu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku .Pozdrawiam WAS
2
Marcin 2016-09-27 13:27
Ja tam pracowałem i się super pracowało .. atmosfera fajna , fajni ludzie chciałbym tam wrócić .
Kierowniczka Magazynu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku .Pozdrawiam WAS
Marcin 2016-09-27 14:06
W zeszłym roku pracowałem , było ciężko ,-ale gdzie teraz jest łatwo .
Pracuje teraz trochę za granicami trochę w kraju .
Ale jak wrócę na stałe to wybiorę Rumtex ( ze względu chociażby na atmosferę w pracy , a to bardzo ważne)
Marcin 2016-09-27 15:09
Umowa o pracę po okresie próbnym , wszystkie świadczenia oraz ubezpieczenie grupowe .
Wypłata co miesiąc terminowa .
1
Marcin 2016-09-30 10:45
Magazynier z obsługą wózka widłowego , praca spoko jak pracujesz tak zarobisz , premie co miesiąc małe bo małe ale są ...
1
Marcin 2016-10-05 19:50
a co tam w Rumtex słychać ?
2
Mirek kierowca 2016-10-20 20:39
to podpisz się cwaniaku ja nie ukrywam kim jestem więc ty też się nie ukrywaj gamoniu.Jak masz złe informacje to nie pisz głupot na forum zapytaj się mnie lub się spotkajmy i pogadamy osobiście chyba że się czegoś obawiasz
1
Muzyk 2016-10-21 07:23
Firma podobno traci klientów i płynność finansową
9
niedowiarek 2016-10-21 08:50
Podobno na Marsie żyją zielone ludziki - tak słyszałem.
marcin 2017-03-15 13:25
co tam w Rumtexie słychać?
Adi 2017-03-21 10:28
No w sumie tez jestem ciekawy,tyle lat tam spedzilem i sie milo wspomina
LOek 2017-03-22 21:01
Fajnie jest ,pijani jezdżą na wózkach widłowych.
Adi 2017-03-24 04:46
Hehe pija i powiadasz? No to sie dzieje,a robi na Wadowicach ktos jeszcze ze starej ekipy? Czy sami nowi?
fajka 2017-03-24 08:01
ci pracowici , uczciwi robią, inni odpadli
Adi 2017-03-24 09:36
No lekko tam nie bylo ale atmosfera fajna zawsze
LOek 2017-03-24 15:52
zostały biedaki które godzą się na takie zarobki- dla atmosfery tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Adi 2017-03-24 20:15
Nie bylo tak zle,wisdomo ze nie lekko ale wesolo,niestety masz racje kasa nie na te czasy
jola 2017-05-24 18:03
szukaja ludzi na każde stanowisko-chyba tak dobrze płaca za lezenie????????????????????
Witalij 2017-06-19 19:06
Czy to Rjumtaks ta Polsko-Ukraińska firma??
Panie K. następni będą Kenijczycy ,ale oni Cię wygryzą z tej ciepłej posadki ,bo są bardziej pracowici.
ko 2017-06-20 18:29
spoko to piszą pracownicy na zlecenie
Zostaw swoją opinię o Rumtex - Wadowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rumtex