Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mobilis

Pracowałeś w firmie Mobilis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
werty - 2016-02-03 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noo to super wlasnie ze oferuja tutaj niezbedne narzedzia pracy i w dodatku wlasne auto, bo to przeciez jest wazne..ciekaw czy tak na kazdym stanowisku
zdjecie uzytkownika
mac - 2016-02-08 18:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na elektornika autobusowego musi byc ukonczona szkola zawodowa lub technikum oraz doświadczenie,prawo jazdy kat. b, ale oferuja szkolenia ,narzedzia pracy,bilet miejski równiez.
zdjecie uzytkownika
Wiatr - 2016-02-10 16:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak miejsca jakby to opisać w całości. Brak rozmów Prezesa z pracownikami i pochylenia się nad problemami wśród pracowników z kierownictwem. Pracownik nie ma nic do powiedzenia , nie można mieć swojego zdania ani je głośno wypowiadać. Należy dbać o pracowników , którzy sumiennie wykonują swoją pracę a nie czepiać się drobnych przewinień i nie zastanawiać się w jaki sposób pogorszyć pracownikowi warunki pracy - płacy co nie zawsze bywa to z prawdą by w ten sposób postępować pracownikiem. Nie dąży się by w tej firmie panowała atmosfera wśród pracowników , wręcz przeciwnie by jej nie było.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-02-15 12:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci kierowcy z Mławy to oderwane od pługa brudasy. I tak im dużo płacą.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-16 08:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Mobilisie dorabjaia kierowcy z MZA nikt tego nie kontroluje , mozesz smigac rano w MZA po południu Mobilis
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-03-01 17:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od 1 marca Mobilis Warszawa obniżył stawkę godzinową przy zleceniu o 9% czyli z 17,40 na 16,00, a osobom na umowach stałych poobcinali dodatki - jak chłopaki wyliczyli ze 200 mniej do pensji...
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-02 10:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zamiast podwyżek, obniżki dla umów zleceń - niefajnie zaczął się marzec 2016 w firmie. Niedawno rozdawali pracownikom ankiety dot. stosunków wewnętrznych, w sumie żal du... ściskał przy wypełnianiu...

jest jednak w firmie większy luz niż w MZA i to jest jedyna rzecz, która wielu ludzi trzyma w Mobilisie
zdjecie uzytkownika
kier1 - 2016-03-06 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI LUZ W MOBILISIE ,W MZA ŚWIEŻY KIEROWCA ZA PRZEPRACOWANY NOMINAŁ MA 3 TYŚ NA RĘKĘ A W MOBILISIE ILE GODZIN MUSI NAJEŻDZIĆ NA TYCH ZŁOMACH ŻEBY ZAROBIĆ 3 TYŚ PO 12ZŁ ZA GODZ
zdjecie uzytkownika
KIER 1 - 2016-03-06 19:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 ZŁ NETTO
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-08 08:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kier1 mylisz luz z kasą...

kasa jest od 1 marca podła i to napisałem, ale luz w firmie nadal większy niż w MZA, jeśli siedzisz w Mobilisie idź do MZA, nadal są przyjęcia
zdjecie uzytkownika
kier 1 - 2016-03-08 15:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-03-08 08:19:04]:
A jaki luz masz na myśli ,tak samo kręcisz fajerom ,stoisz w kirkach i za tę samą robotę dostajesz ok 1 tyś mniej na miesiąc nie wspomnę o funduszu socjalnym z którego masz dofinansowane wczasy ,zielone szkoły , kolonie i bilety dla dzieci ,ubrania
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-03-11 13:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cięcia płac bez konsultacji ze związkami i ich zgody robią co chcą , pracowników ma się za śmieci . Tyko aby wyrobić zysk i wykazać się właścicielom (Izrael) , a ty robolu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak ci nie pasuje to się zwolnij !!!
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-03-12 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Wy jesteście normalni? Za 12 na godzinę? Teraz jak wszyscy szukają kierowców?
W turystyce i 3k euro zarobisz. Ciężką pracą ale masz. Robienie za Czarnucha dla Ży-dka jest smutne. Zwłaszcza dla tych którzy mają trochę pojęcia o robocie i podstawy angielskiego.
Niech się ćwoki martwią kogo na nowe linie wsadzić. Te Solarisy kupili ch-ujowe. Bez kierowcy nie pojadą :)
zdjecie uzytkownika
cv c c c c - 2016-03-13 18:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
06.01.2016 19:23 ~Michał
Wbrew zaleceniom KIO i ekspertów z Politechniki Warszawskiej Mobilis wygrał największy przetarg w mieście i nie tylko utrzyma swoje brygady ale także zastąpi 50 dodatkowych za autobusy spółki Michalczewski (d. ITS Michalczewski). Parę dni temu kolejny raz Policja zatrzymywała pijanego kierowcę z Mobilisu, teraz to. A w jakim stanie są autobusy z tej firmy każdy pasażer wie. Lewizna na całego.
zdjecie uzytkownika
dcc - 2016-03-13 22:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowca kat. C +E/ Fulda
Zadania:
klasyczne jazdy samochodem ciężarowym typu SCANIA 40 Ton,
jazdy w odległości do 200 km od siedziby
obsługa wózka widłowego ( kurs na wózek można zrobić bezpośrednio w firmie),
obsługa od 1 - 4 klientów w ciągu tury,
rozładowanie i przewiezienie towarów do magazynu klienta/ pomieszczenia sprzedażowego,
zebranie i załadowanie skrzyń z pustymi butelkami, zliczenie skrzyń i butelek oraz wypełnienie potwierdzeń odbioru dostawy
Wymagania:
Prawo jazdy kat. C, E z kodem 95
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego
Oferujemy:
umowa o prace na czas nieokreślony bezpośrednio u pracodawcy niemieckiego,
ubezpieczenie oraz wszystkie inne dodatki socjalne,
okres wdrażania wynosi od 2 do 4 tygodni, w tym czasie pracownik jeździ, jako drugi kierowca i uczy się/ pomaga. Wynagrodzenie w okresie wdrażania się to 8,50 Euro/h, nadgodziny zostają wypłacane w tym czasie z 25% dodatkiem.
po tym okresie wynagrodzenie wynosi od 2500 do 3500 Euro Brutto na miesiąc,
dodatki świąteczne 2% rocznego wynagrodzenia brutto,
dodatki urlopowe dla pracowników powyżej 30 roku życia 562 Euro/ poniżej 30 roku życia 521 Euro
premia za bezszkodową jazdę 500 Euro/rok
premia za pracę bez zwolnień lekarskich (do 4 dni) max. 500 Euro/rok
premia za ekonomiczną jazdę,
udział w szkoleniach i treningach,
praca na zmianach dziennych zaczynających się miedzy 3.00 a 7.00 rano, w zależności od tury. Powrót między 12.00 a 17.00 po południu.
zdjecie uzytkownika
Cody - 2016-03-14 12:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem fajne ogłoszenia dla ludzi, którzy znają się na naprawach autobusów. Wydaje mi się to dość uczciwe wszystko i chyba się skuszę raz na zawsze do pracy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-15 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olo - 2016-03-12 23:55:45]:
Olo, sorry ale pier... jak potłuczony

gdzie w turystyce zarobisz 3 K euro na miesiąc
i nie mów mi, że w Skandynawii z żółtkami, bo Ciebie wyśmieję...

wszyscy szukają kierowców?
tak - za ile?
za 4 000, z czego legalnie minimalna, a reszta na lewo
za to w domu jesteś gościem i nawet nie wiesz, czy Twoja żona bliżej poznała listonosza lub hydraulika

nie sadź tu dyrdymałów, bo widać, że jesteś w tym cienki

a Solarisy są OK, tylko serwis w Mobilisie siada z miesiąca na miesiąc
zdjecie uzytkownika
jhbwsd - 2016-03-16 13:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierowca, chyba każdy może mieć własne zdanie, to że masz inne nie znaczy że ktoś ma gorsze niż Ty. A co do ofert pracy to w Koszalini szukają operatorów koparki kołowej
zdjecie uzytkownika
takie upodlenie ? - 2016-03-20 09:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zloty 1 - 2016-01-28 16:22:31]: Ja tam nie wiem czemu taki pesymizm w ludziach. Nie podoba się to wypad ! Praca bardzo dobra i godna polecenia każdemu. Rozwojowa ,pełny socjal i wspaniałe wczasy w Mrzeżynie. Co do pensji jest dobra na 4+ zawsze śmiało te 500 można miesięcznie odłozyć. Polecam ,a nie roby wypad !
Jak taka świetna ta praca,to chciałbym z toba pojechać jako pasażer.A zahamuj gwałtownie,albo rusz za szybko lub słuchaj radia za głośno,to zobaczysz co ja jako pasażer zrobię z tobą.A ty masz mieć mordę w kuble i słuchać moich bluzgów na ciebie, twoją rodzinę na twój styl jazdy i na wszystko na co będę miał ochotę.A ty milcz bo jesteś śmieciem bez żadnego prawa do obrony.To jest prawda o MZA a to czy ktoś nierób to nie ma nic wspólnego synku.Tak że zapraszam do pracy ludzi bez honoru z miękkim kręplem i masochistów.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-03-20 11:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to chyba sobie wymyślacie te wszystkie problemy @kierowca dziwi mnie, że narzekasz na to, że nie ma Cię w domu..niestety taki zawód chyba każdy wie na co się decyduje! a akurat w mobilisie warunki nie są takie złe
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-20 18:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-03-15 19:07:21]:
Jeżeli nie umiesz zarobić w turystyce to nic dziwnego, że robisz w Syfilisie.
Dobry kierowca zarobi 3k euro. Nie wiem jak jest w Skandynawii, ale w Europie zachodniej spokojnie. I to pracując dla Polaczka a nie dla zachodniej firmy.
Sprawa jest prosta:
- z firmy masz 1k euro pensji
- z grupy (Chińczyk/Hindus) 12 dniowej masz średnio 1k euro (nie możesz jeździć więcej niż 12 dni bez pauzy). Robisz dwie takie grupy w miesiącu (Po 12 dniach 4 dni pauzy).
Oczywiście pracujesz po 13-15 godzin na dobę. Robota może niezbyt ciężka bo więcej stoisz niż jeździsz ale faktycznie - w domu jesteś kilka dni w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-21 07:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2016-03-20 18:59:30]:
Olo, tak się składa, że ja jeżdżę po Europie w turystyce, a Mobilis był przechowalnią,
pracuję z obcokrajowcami, to wiem, ile dostaje się tipów, sorry ale nie jest to 2 K EURO na miesiąc
nie przeczę - może ktoś złapał taki kontrakt (może i Ty w jego ramach jeździsz), ale to są wyjątki od ponurej rzeczywistości
zdjecie uzytkownika
dsok - 2016-03-22 18:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca, slyszalem ze mobilis nie ma az tak wielu mozliwosci rozwoju na terenie Polski ale i zagranicy. druga sprawa - wynagrodzenie podobno 2'5 tys zl
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-24 08:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsok - 2016-03-22 18:42:39]:
By dostać na rękę 2 500 PLN w Mobilisie (w Warszawie) musisz ostro dymać...
na zleceniu jest to 210 godzin w miesiącu, na umowie o pracę trochę mniej godzin (powiedzmy coś koło nominału), jeśli nie zabiorą premii i nie masz np. dodatku starszego kierowcy

możliwości awansu w Wawie są nikłe - możesz zostać po jakimś czasie starszym kierowcą (a wcześniej juniorem starszym kierowcą), dostaniesz może certyfikat od ZTM, to dokulasz do pensji jakieś 300 PLN na rękę


zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-24 15:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-03-21 07:55:27]:
To ile masz z grupy?
Hindusi dają:
- 2 euro od łba dziennie np. grupy z Cooka (u nich opcji nie zrobisz ale są duże grupy)
-1,5 euro od łba + 35 euro gwarantowane (mniejsze grupy ale duża szansa na opcję)
Za każdą opcję bierzesz 200 euro. Dodatkowo kasa z shopingu. Jak ci się uda zrobić w Paryżu nighttura to wiadomo ile z tego można wyciągnąć.
Z Chińczykami jest troszkę mniejszy tip ale więcej z opcji i zakupów. Generalnie wychodzi podobnie.
Do tego dolicz pensję i dniówki od pracodawcy i jak ma nie wyjść 3k euro?
Oczywiście dla twardzieli, którzy robią 2 grupy miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-25 12:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2016-03-24 15:21:08]:
No to powiedz mi Kolego, ile osób z Polski jeździ z takimi grupami np. w Paryżu?
Ile to autobusów?
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-28 03:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-03-25 12:26:17]:
W firmie dla której pracuje jest to ok. 50-60 autokarów na samą Europę zachodnią. Z tego wynika, że będzie ok. 80-90 kierowców, ale nigdy tego nie analizowałem.
Najlepsze jest to, że przyjęcia dla osób z praktyką, językiem i dyspozycyjnością są od ręki a ludzi brakuje...
Są też ścieżki po Europie środkowo-wschodniej ale tam nie śmigam więc nie będę się wypowiadał.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-03-29 21:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajrzałem tu z ciekawości, aby dowiedzieć się co chłopcy w moim zawodzie mówią o tej firmie, ale jestem zaskoczony ba nawet bardzo,@olo za co duży plus. Chłopaki czy warto do nich aplikować na kierowcę. Szerokich wiatrów. Pozdrawiam A
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-30 23:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehh to taka zabawa
Ktoś kto robi za Czarnucha w takim Syfilisie raczej nie jest zainteresowany pracą za pieniądze. Gdyby był to by startował z pozycji MZkowa albo jakiś firm lolTurystycznych.
To może zapomnijmy o zarobkach w turystyce czy nawet na liniach międzynarodowych.
Wyjaśnijmy sobie jedno - czasy się zmieniły. 4-5 lat temu było ciężko się dostać do MZA. Teraz przyjmują praktycznie każdego. Z jakiego powodu gogusie robią w Syfilisie? Bo są na "czarnej liście MZA". Gorzała, kradzieże itd.
Pierdolenie o wczasach pod gruszą u takiego pracodawcy jest żałosne. Cieć z parkingu strzeżonego w wawie zarabia więcej niż ci śmieszni driverzy z Syfilisa, Michałka czy innych wynalazków.
zdjecie uzytkownika
les - 2016-03-31 21:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że warto, bo taki kierowca można liczyć na dobre zarobki @Andrzej. Ważne jest to, że można liczyć na stabilne zatrudnienie, ale są jeszcze jakie socjale? Dzięki
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-04-01 23:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać kadra Syfilisa się udziela :)
Klęknij bo może to sam Prezesina tego bjzlu do Ciebie pisze :)
Dobre zarobki i stabilne zatrudnienie za 1500 miesięcznie :)
Teraz te Ćwoki mają problem bo wygrali przetarg a nie ma kto jeździć i co ważniejsze - nie ma CZYM jeździć.
Żałosne dupki
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-04-03 00:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robata jest ok tylko ta wyplata jest zero.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-03 08:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Ci bardzo @les. Trochę nie to podbudowało, chyba spróbuje a nóż widelec będę zadowolony i z zarobków i z umowy i ze zdrowia może ubezpieczenie dorzucą. Pozdrawiam A
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-04-08 12:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwietniu następuje scalenie firmy na terenie stolicy - z dwóch baz robi się jedna baza (konkretnie Utrata do likwidacji, wszystko idzie do Ursusa)
być może Mobilis będzie chciał zmienić obsługę linii, bo przecież nie będzie z Ursusa puszczać przejazdu technicznego 20 km w jedną stronę
zatem jesli szukasz tam pracy - lepiej mieszkaj blisko zajezdni, bo ta jest zlokalizowana na kompletnym zadupiu (10 minut pieszo od autobusów, które gdzieś do miasta dowiozą)
zdjecie uzytkownika
Oramus1 - 2016-04-11 01:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie aktualnie są stawki w Krakowie dla nowych kierowców ?
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-04-11 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oramus1 - 2016-04-11 01:09:27]:
około 10 zl warszawie masz 12 zl super stawka.
zdjecie uzytkownika
Oramus1 - 2016-04-13 23:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o umowę zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
Oramus1 - 2016-04-14 14:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że dają 15 zł brutto za postoje i 18 zł za czas jazdy.
Ale czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-04-17 20:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oramus1 - 2016-04-14 14:29:55]:
Na zleceniu w Wawie na rękę masz 12 zeta za godzinę spędzoną w autobusie, to jest 16 zeta brutto. Jeśli siedzisz na dyżurze, masz mniej. W Krakowie nie wiem, ale chyba lepiej nie mają
zdjecie uzytkownika
sdtfyhui - 2016-05-02 20:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zloty 1 - 2016-01-28 16:22:31]: Ja tam nie wiem czemu taki pesymizm w ludziach. Nie podoba się to wypad ! Praca bardzo dobra i godna polecenia każdemu. Rozwojowa, pełny socjal i wspaniałe wczasy w Mrzeżynie. Co do pensji jest dobra na 4+ zawsze śmiało te 500 można miesięcznie odłozyć. Polecam, a nie roby wypad !
Jak taka świetna ta praca, to chciałbym z toba pojechać jako pasażer. A zahamuj gwałtownie, albo rusz za szybko lub słuchaj radia za głośno, to zobaczysz co ja jako pasażer zrobię z tobą. A ty masz mieć mo*dę w kuble i słuchać moich bluzgów na ciebie, twoją rodzinę na twój styl jazdy i na wszystko na co będę miał ochotę. A ty milcz bo jesteś śmieciem bez żadnego prawa do obrony. To jest prawda o MZA a to czy ktoś nierób to nie ma nic wspólnego synku. Tak że zapraszam do pracy ludzi bez honoru z miękkim kręplem i masochistów.
zdjecie uzytkownika
plum - 2016-05-03 08:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sdyhui, słucham ? Powiedz mi od kiedy mobilis dba o jakiś socjal dla pracowników ? Podpowiedźcie proszę jak wygląda standardowe wynagrodzenie ?
zdjecie uzytkownika
mac - 2016-05-06 08:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiecie mi, czy tutaj można liczyć na jakieś benefity typu multisport? :)
zdjecie uzytkownika
Abcde - 2016-05-10 15:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy to mają poczucie humoru, benefity im się marzą, jak popracujesz w tej firmie to będziesz się cieszył jak cała wypłatę uda się dostać, wypłata bez obrywek to już wielki sukces, celowo pomijam jej wielkość żeby nie dołowac świeżych pracowników
.
zdjecie uzytkownika
LORET 3459 - 2016-05-15 09:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kontroluja pracy kierowcy więc ludzie pracuja na 2 etaty Mza i Mobilis
zdjecie uzytkownika
LORET 3459 - 2016-05-15 09:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lub zapitalaja w Mobilisie 24 h karty drogowe sĄ
zdjecie uzytkownika
kierowca13 - 2016-05-15 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł na rękę za ciężką pracę!!! niedługo żydy same będą musiały usiąść za kierownicą, wychodzi na to, że zapłaciliśmy ze swojej pensji za kostkę wyłożoną na zajezdni w Ursusie - stąd obniżka pensji od marca!!! zarobki kierowcy w tej firmie są takie same jak sprzątaczki z Ukrainy, a odpowiedzialność jednak inna
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-05-17 15:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to tak chciałbym, żeby ta firma splajtowała w Warszawie,żeby tak im obsad brakowało, życzę im tego z całego serca.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-05-18 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-05-17 15:31:52]:
Obsad im będzie brakować już za chwilę, jeśli już to nie nastąpiło... jak co roku połowa jedzie na wieś i ogarnia swoje,
a ciekawe co będzie, gdy dostaną 100 nowych wozów?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne to ordynarne Bezplatne szkolenia wstepne BHP, stanowiskowe itp. przez 3 dni!:( a pozniej NAWET 6 dni bezplatnej prakryki/pracy na autobusie.
Bandytyzm!!!
Pytania: Czy obecnie kierowca musi posiadac do kontroli swiadectwo kwalifikacji, oraz ile wczesniej ma sie stawic do pracy:)))
zdjecie uzytkownika
Sdfg - 2016-05-27 08:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tvnwarszawa. tvn24. pl/informacje, news, betoniarka-potracila -kobiete-na-bemowie, 203
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-05-28 11:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić na umowę zlecenie w Krakowie, jeżeli będę to traktował jako dodatkową pracę ? Składki zdrowotnej nie muszę mieć opłacanej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mobilis!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mobilis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert