Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mobilis

Pracowałeś w firmie Mobilis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koń - 2015-03-19 16:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam Panowie/Pani. Ja właśnie zdałem egzamin na D, wkładkę już mam, chciałem iść do MZA ale bez doświadczenia nie chcą mnie, zwłaszcza że nie robiłem uprawnieni u nich. Więc rozglądam sie za firmami typu Moblis , ITS michalczewski. Jak sądzicie co będzie lepsze dla kogoś kto zaczyna? Na jakie pieniądze można liczyć na start w Mobilisie ?
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-01 16:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli cztery doby za kółkiem bez odpoczynku.
O wielkim niefarcie może mówić kierowca TIR-a, który w dniu wczorajszym 10 marca br. został zatrzymany na krajowej 19 przez Inspekcję Transportu Drogowego w Lublinie. Kierowca turecki jadący z Turcji w kierunku Estonii został zatrzymany do rutynowej kontroli w miejscowości Kopanina. Kontrolę drogową obywatel Turcji z pewnością zapamięta na bardzo długo. Funkcjonariusze na podstawie zapisów tachografu stwierdzili, iż kierowca przekroczył niemal wszystkie możliwe normy, jakich powinien był przestrzegać wykonując swoją pracę. Po zatrzymaniu okazało się, iż w ciągu ostatnich 4 dni kierowca jechał bez odpoczynku, zaś najdłuższy okres w trakcie którego nie pracował wynosił niecałe 5 godzin.

Naruszenia jakich się dopuścił to:
• dziewięciokrotnie skrócił dzienny czas odpoczynku,
• jeden raz skrócił tygodniowy czas odpoczynku,
• czterokrotne przekroczył maksymalny dzienny czas prowadzenia pojazdu, w tym dwukrotnie o ponad 7 godzin i raz ponad 9 godzin,
• siedmiokrotne nie wykonał prawidłowej przerwy w trakcie jazdy.

Na skutek wykrytych nieprawidłowości wobec przedsiębiorcy tureckiego wszczęto postępowanie wyjaśniające. Stwierdzono, że kierowca w ciągu ostatnich 28 dni pracy dopuścił się naruszeń na łączną kwotę 43 700 złotych. Do czasu opłacenia kary i odebrania prawidłowego odpoczynku pojazd został zdeponowany na parkingu strzeżonym.

O podobnym braku rozsądku można mówić także w stosunku do kierowcy serbskiego, skontrolowanego kilka dni wcześniej również na krajowej 19. Analiza zapisów danych z karty kierowcy i urządzenia rejestrującego wykazała drastyczne naruszenia norm czasu jazdy, obowiązkowych przerw i odpoczynku, w sumie na łączną kwotę 8 950 zł. Jednocześnie kierujący pojazdem został ukarany mandatami karnymi na kwotę 5 200 zł.
zdjecie uzytkownika
koń - 2015-04-07 14:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stare to info.
zdjecie uzytkownika
misiak - 2015-04-10 12:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać ile wynosi realna pensa dla nowego kierowcy?
zdjecie uzytkownika
exMobilis - 2015-04-10 13:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000zł
zdjecie uzytkownika
77 - 2015-04-11 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000 zł to trzeba mieć szczęście, żeby zarobić przy umowie zlecenie.Podpisują i nie czytają ,bo jakoś to będzie.W umowie zlecenie są zawarte kary finansowe,np.za brak biletów 300 zł,niepunktualny odjazd z przystanku 175zł,brak umundurowania 150zł, którego nie dostaniesz ,musisz sam kupić, itd. 15 dnia miesiąca wypłata 1700zł. przy 200godz.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-04-16 23:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no szału nie ma, ale gdzieś to doświadczenie trzeba zdobyć ;/
zdjecie uzytkownika
xz - 2015-04-26 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Wymiar zatrudnienia:
Inny
Forma zatrudnienia:
Umowa zlecenie

Poszukuje kierowców z doświadczeniem na trasy międzynarodowe które mają kontakty w branży.

Jeśli jesteś kierowcą ta oferta jest dla ciebie.
Jest to oferta pracy dodatkowej tzn będą ci wpływały pieniążki a twoim zadaniem będzie informowanie twoich kolegów kierowców o temacie który prowadzi nasza kancelaria.

Podsumowując:
1. Twoim zadaniem jest informowanie innych kierowców różnymi środkami komunikacji o temacie który prowadzi nasza doświadczona kancelaria.
2. Pomagasz swoim kolegą z pracy i zarabiasz na tym.
3. Jako jedyni oferujemy iż to my obsłużymy w 100% poleconego przez ciebie kierowce. I ty na tym zarobisz i to nie małe pieniądze.
4. Nasza kancelaria wyspecjalizowała się w dochodzeniu roszczeń kierowców przeciwko pracodawcą. Codziennie do naszej kancelarii przychodzą poleceni kierowcy.
5. Nie obawiaj się o koszty poleconego przez ciebie kierowcy. Ponieważ nie poniesie on żadnych opłat, kosztów.

Twoi koledzy będą ci dziękować a ty na tym zarobisz.

UWAGA! ŻADNYCH OPŁAT, KOSZTÓW! UWAGA!

Dlaczego to ty nie miałbyś polecać i na tym zarabiać?
Następne ogłoszenie Wróć
Wyślij
Wyświetleń:397

Skontaktuj się z ogłoszeniodawcą
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hygihujhu - 2015-05-14 22:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na pierwszym miejscu należy sprawdzić wszystkie firmy zatrudniające kierowców ale nie tak sobie z urzędu tylko wysłać do firmy urzędnika żeby się zatrudnił i dopiero dowie się na jakich zasadach kierowcy muszą pracować. Muszą bo pracy w tym cholernym kraju jest mało to pracodawcy stawiają takie warunki że człowiek musi na nie przystać.Po pierwsze zatrudnia się kierowcę ciężarówki na płacy minimalnej czyli na konto 1400zl następnie rozlicza się z przejechanych kilometrów czyli w granicach 0,30 gr z kilometra a następnie odlicza się od tego 1400 zł wcześniej wypłacone na konto i oczywiście bez diet ,delegacji i innych świadczeń które powinny być wypłacane zgodnie z prawem.Co ma zrobić człowiek który nie ma ŻADNEJ PRACY I RODZINĘ NA UTRZYMANIU.Przybywa nam URZĘDÓW ,URZĘDNIKÓW ALE PYTAM- PO CO??? Większość firm oczywiście dużych transportowych należą do rodzin PROMINENTÓW RZĄDOWYCH więc to tu można więcej dodać.
zdjecie uzytkownika
fgfdsfds - 2015-05-19 09:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nowy przepis mowi o 2 osoby wiecei w dowodzie rejstracyinym, prawojazdy zabrane na 3 miesiace, w autobusach jest wiecei o 50 osob co teraz?
zdjecie uzytkownika
exMOBILIS - 2015-05-19 09:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg prawa mamy obowiązek przerwać jazdę jeśli bus jest przeładowany. Ale nie widzę takiej możliwości w komunikacji miejskiej bez megaopóźnienia. Mając over nie zatrzymuję się na żądanie z przystanku i to jest działanie bez konsekwencji ze strony ZTM
zdjecie uzytkownika
misiok - 2015-07-08 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiło się ogłoszenie z Mobilisa.
"Mobilis Sp. z o.o. poszukuje chętnych osób do odbycia kursu na prawo jazdy kat. D i pracę w komunikacji miejskiej na terenie Warszawy.
Oferujemy sfinansowanie kosztu kursu prawa jazdy, kwalifikacji wstępnej oraz badań lekarskich. Po odbyciu szkolenia gwarantujemy pracę"

Mógłby ktoś powiedzieć jakie są warunki, bo nie ukrywam,, że interesuje mnie kurs kat D za frajer. Zapewne trzeba podpisać jakąś lojalkę, pytanie na ile lat, jakie warunki itp.
zdjecie uzytkownika
exMOBILIS - 2015-07-09 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uciekają kierowcy z tej prowizorki głównie do MZA. Mobilis będzie wkrótce szkolił więźniów i kobiety w ciąży, aby się to kręciło. Lepiej wyjdziesz na tym, jeśli zrobisz prawo jazdy z Urzędu Pracy w przeciwnym razie każą Tobie podpisać lojalkę. Pojeździsz rok i bez problemu do MZA
zdjecie uzytkownika
QWE - 2015-07-12 14:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile faktycznie można faktycznie zarobić na godz w Mobilis na umowę zlecenie i na umowę o pracę ?
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-07-12 15:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak płatne godzinowo są dyżury ?
zdjecie uzytkownika
77 - 2015-07-14 00:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytaj kolego wcześniejszą opinię o zarobkach w pseudo firmie.Chcesz zrobić za frajer prawko ,to zrobisz.Ale będziesz musiał podpisać lojalkę ,że przez 2 lata się nie zwolnisz, albo zwrot kosztów.
Oni już obiecują wszystko ,żeby trafić frajera, żeby na nich zapierd.......ł.
zdjecie uzytkownika
Boguś - 2015-08-06 23:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma Mobilis poszukuje teraz pracowników na stanowisko kierowcy, szkoleniowca i głównie na przedstawicieli handlowych. Ogłoszenie wygląda dość klasycznie i nie ma w nim konkretów. Chciałbym uzyskać informacje, czy zarobki polegają jedynie na podstawie, czy jest do tego doliczana prowizja.
zdjecie uzytkownika
bierzcie przykład - 2015-08-07 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W Krakowie mają ograniczoną na wakacje ilość kursów a nie ma kto jeździć. Całe biuro za kierownicą a i tak brakuje ludzi. Kraków ! Tak trzymać - za 1300 zł na rękę za 200 godzin na śmieciówce niech sami sobie jeźdżą !
zdjecie uzytkownika
NH Kraków - 2015-08-23 21:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dzwoniłem do nich, to usłyszałem że dają 15 zł brutto.
A jak to wygląda w rzeczywistości, to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kosznik - 2015-08-24 17:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra powiem jak wygląda prawda w mobilisie bo już nie chce mi się czytać tych ciągłych pytań i dociekań :D
Umowa o prace 13,60 brutto + dodatek 1 zł do godziny na ciuchy czyli masz 14, 60 brutto + premia 10 %. Jak Ci nic nie upierdolą to przy 200 h zarobisz z 2300- 2400 do ręki. Na zleceniu 18 zł brutto za godziny jazdy i 15 zł brutto za postoje. Wydaje się lepiej ale tak naprawdę wychodzi to samo co na umowię o pracę. No może trochę lepiej ale nie dostajesz karty miejskiej itp. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kosznik - 2015-08-24 17:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ps a i zapomniałem nie wierzcie w te cuda co wam gadają przez telefon że zarobki od 2500 - 3000 bo to bajka żeby zachęcić do przyjścia na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-09-08 04:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kosznik no ja właśnie chcę wybrać się do nich na rozmowę odnośnie posady przedstawiciela handlowego w Wałbrzychu, bo chyba nadal szukają, dlatego próbuję znaleźć informacje w internecie o tej firmie, czy warto, jak z wypłatami, jak z atmosferą, wiadomo - wszystkie te czynniki, które najbardziej wpływają na powodzenie w pracy
zdjecie uzytkownika
30latdoswkommiej - 2015-09-21 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty byś chciał żeby prywatna firma za darmo zrobiła Ci kurs, a Ty bys poszedł do konkurencji. Według Twojej logiki proszę Cię o zapłacenie Mnie kursu. Czemu nie? Nie ma nic za darmo. Wolny rynek. To jest dobra opcja dla ludzi których nie stać na prawko a chcieliby być kierowcami autobusów.
zdjecie uzytkownika
misiok - 2015-09-22 19:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to bym chciał kurs na kat D, a potem uczciwą pracę za uczciwą płacę nawet z lojalką.
A co do darmowego kursu to wiele firm organizuje kursy (nie tylko na prawko) za darmo bo za kurs np. płaci UE lub inna organizacja, a firma zarabia na organizacji kursu a nie na wyzysku pracownika później.
zdjecie uzytkownika
robin san - 2015-09-23 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kary na miesjac do 1000 zl spokoloko
tv Warszawapll 20120616 bilety ZTM Warszawa z fotela szofera
zdjecie uzytkownika
SYLAN - 2015-10-01 07:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kary brak biletow 300 zl itp co do wypłaty to mniej na godzine wyidzie niz 10 zł
parodia Ładnie gadaja PO podpisaniu umowy zlecenia wychodzi brutto 15 zł no i te KARY
zdjecie uzytkownika
kaśśka - 2015-10-08 13:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no moim zdaniem to takich firm usprawniających polski transport i komunikację powinno być cora więcej, uważam że tylko coraz ostrzejsza konkurencja między takimi serwisami i przewoźnikami może uzdrowić ten segment polskiego rynku. może jeszcze nie mają dużo pksów dalekobieżnych przykładowo ale rosną na mocnego gracza moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-10-14 11:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zleceniu na czysto bedziesz mial 12,70 zl na godzine pracy.
zdjecie uzytkownika
dkfdfmdfd - 2015-10-18 15:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nóż na gardle żeby tam PRACOWAĆ KARY DO KARY
zdjecie uzytkownika
papilot - 2015-11-03 12:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dkfdfmdfd - 2015-10-18 15:42:05]:
hahaha dobre :),ta firma jest śmieszna,ale kończą sie powoli umowy i out z warszawy do izraela :)
zdjecie uzytkownika
Były_niewolnik - 2015-11-03 13:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę włożyli w bazę, ale nic w porównaniu do tego co wyjeli. Przyjdzie następny i zacznie się od nowa
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-11-06 22:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobilis to znana firma i jak widać rozrastają się, bo szukają obecnie pracowników na stanowiska: elektryk i mechanik autobusów. Jeśli chodzi o pracę jako elektryk u nich, to oczekują znajomości pojazdów oraz minimum rocznego doświadczenia przy podobnym stanowisku. Jak widać, stawiają na wiedzę i doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
vdcvdfc - 2015-11-09 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrycy mechanicy stazy odeszli szukaja nowych jelonkow , byli nawet z veoli z sokratesa i dali se na luz z ta firemka
zdjecie uzytkownika
supak - 2015-11-10 00:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukiwać mogą - na pewno to spora firma, ale słyszałem, że te warunki niestety nie należą do najlepszych.
zdjecie uzytkownika
kemo - 2015-11-12 03:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem, to oferują oni umowę o pracę plus jakieś premie, no ale nie wiem na jakiej zasadzie jest premia dla mechanika autobusów.
zdjecie uzytkownika
maks - 2015-11-14 14:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze @kemo od zlecen ile wykonal, stad ta premia.. tzw uznaniowa. mi sie wydaje ze to pracownika zmotywuje do rpacy
zdjecie uzytkownika
fvf - 2015-12-01 20:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SILVERHAND (KRAZ 7822) jest firmą godną zaufania z wieloletnim stażem na rynku, mającą zasięg międzynarodowy.
Oferujemy zatrudnienie na niemieckich warunkach. Wszyscy pracownicy otrzymują niemiecką umowę o pracę wraz ze wszystkimi świadczeniami socjalnymi oraz dostępem do opieki medycznej. Pomożemy Ci skutecznie, szybko i bezpiecznie znaleźć stabilną pracę w Niemczech.
Warunkiem koniecznym jest komunikatywna znajomość języka niemieckiego. Jednak dla osób, które języka nie znają organizujemy specjalistyczne kursy językowe z naciskiem na słownictwo niezbędne do porozumienia się w miejscu pracy !
Kierowca autobusu - kat. D (z bezpłatnym kursem języka niemieckiego i gwarancją zatrudnienia w Niemczech)
Miejsce pracy: całe Niemcy
Informacje dotyczące kursu:
kurs jest całkowicie bezpłatny, a po jego ukończeniu gwarantujemy stałe zatrudnienie w Niemczech
kurs obejmuje od 120 do 150 godzin lekcyjnych
zajęcia odbywają się w godzinach popołudniowych w dni powszedni
kurs prowadzony jest przez profesjonalnych i doświadczonych lektorów
Wymagania:
minimum trzyletnie doświadczenie na ww. stanowisku
prawo jazdy kat. D i własny samochód
uprawnienia na przewóz osób i rzeczy (kod 95)
niekaralność
zapał do nauki i chęć zdobywania nowych umiejętności
Oferta (po ukończonym kursie):
zatrudnienie na warunkach niemieckich - niemiecki Pracodawca (nie w delegacji)
atrakcyjne wynagrodzenie
zakwaterowanie w dobrych warunkach, zorganizowane przez Pracodawcę
składki oraz podatki odprowadzane w Niemczech przez Pracodawcę (podane powyżej wynagrodzenie jest wynagrodzeniem netto, tzn. po opodatkowaniu oraz oskładkowaniu)
zaliczki wypłacane co tydzień w gotówce lub na konto polskie albo niemieckie
możliwość pracy w nadgodzinach (jeśli opcja ta jest niedostępna - informujemy o tym)
możliwość rozwoju zawodowego oraz długofalowej współpracy
wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
możliwość regularnych zjazdów do Polski
ubezpieczenie dla Pracownika i jego rodziny
respektowane prawo do urlopu
nasze usługi są bezpłatne (m. in. tłumaczenie oraz profesjonalne przygotowanie CV w j. niemieckim na potrzeby rekrutacji)

Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm". Kontaktujemy się telefonicznie wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Towarowa 41, 61-896 Poznań
539 601 600
zdjecie uzytkownika
PS - 2015-12-02 14:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fvf - 2015-12-01 20:41:43]:
Albo jestem ślepy albo wynagrodzenia nie podano
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-12-03 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wynagrodzenia nigdy nie podadzą ci ot tak w ogłoszeniu, należy to jednak do poufnych informacji o firmie i pewnie na rozmowie dopiero można się tego dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
rago - 2016-01-08 01:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć cześć. Znajomy pracował w firmie jeszcze kilka lat temu i muszę przyznać , że miło było ostatnio usłyszeć , że firma do której aplikuje jest ok.
zdjecie uzytkownika
fdf - 2016-01-14 22:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilka lat temu to był rapid, no i wtedy była kaska
zdjecie uzytkownika
Janikem - 2016-01-16 23:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem nadal dobra firma, a teraz szukają elektryka autobusowego w warszawie, uważam, że to dobra oferta patrząc na fakt, że nie jest to na co dzień spotykana oferta, ale ważne, ze stabilne zatrudnienie na dłużej
zdjecie uzytkownika
ypoal - 2016-01-24 15:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem to ogłoszenie @Janikem! wydaje mi się, ze to dobra oferta, no praca jest w Warszawie jak widac no i oferta jeszcze aktualna, bo z poczatku miesiąca.
zdjecie uzytkownika
hd - 2016-01-29 06:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-04-01 16:47:13]:
ić do itsu tam jest fajnie więcej się stoi niż jeżdzi stary rozpadający się tabor ale jest fajnie
zdjecie uzytkownika
trucik - 2016-01-31 22:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hd, pamiętaj, że tu jest kilka stanowisk, niektórych stan taboru nie interesuje. Ja mysle, czy nie aplikowac jako przedstawiciel handlowy, bo oferują dobre premie i narzędzia pracy w tym auto.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne to ordynarne Bezplatne szkolenia wstepne BHP, stanowiskowe itp. przez 3 dni!:( a pozniej NAWET 6 dni bezplatnej prakryki/pracy na autobusie.
Bandytyzm!!!
Pytania: Czy obecnie kierowca musi posiadac do kontroli swiadectwo kwalifikacji, oraz ile wczesniej ma sie stawic do pracy:)))
zdjecie uzytkownika
isma - 2016-02-02 22:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

zmiana A MZA zmiana B lub C Mobilis i jaka kasa 6000 zł, nikt tego nie sprawdz
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-02-03 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noo to super wlasnie ze oferuja tutaj niezbedne narzedzia pracy i w dodatku wlasne auto, bo to przeciez jest wazne..ciekaw czy tak na kazdym stanowisku

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mobilis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert