brak logo

Global Promotion

Gliwice

Opinie o Global Promotion

Ula 2009-08-30 10:02:58
Czy ktoś pracował dla Global Promotion?
Nie widziałam żadnych negatywnych opinii na ich temat, ale może ktoś może coś więcej napisać?
Ula
ewa 2009-10-19 00:22:06
ja polecam!!
wypłaty max 14 dni po skończeniu akcji, a za zwyczaj w dniu jej zakończenia
atmosfera super!!!
Ania:))) 2009-10-19 00:30:47
ewa - 2009-10-19 00:22:06

ja polecam!!
wypłaty max 14 dni po skończeniu akcji, a za zwyczaj w dniu jej zakończenia
atmosfera super!!!


Potwierdzam w 100%
Bardzo fajnie się dla nich pracuje, nie ma stresu, jakiś nachalnych kontroli czy gróźb (że jak się nie wyrobi normy to się ma zapomnieć o kasie) co mi się już w innej agencji zdarzało;/
Pani z która wszystko załatwiałam jest bardzo w porządku!!
Kasa zawsze na czas (mimo że pracowałam dla nich 3 razy).
kaaasia 2009-10-21 16:57:12
ja też dla nich pracowałam, dwukrotnie
jestem zadowolona, wypłaty w terminie, promocja fajna-degustacja, kasa w porządku
porównując z innymi to jest na serio bardzo dobrze!!
polcem
oto ja 2009-11-11 18:31:21
hej ja pracowałam też i jestem zadowolona, miła atmosfera, kasa terminowo
beeea 2009-11-12 18:23:45
jak jest zasięg działania tej agencji?
ile lat są na rynku?
czy są pewną firmą?
składałam do nich cv i chciałabym wiedziec
anonim 2010-02-18 22:52:11
Czesc, zaczynam sie rozgladac za praca hostessy, na terenie Slaska jest wiele agencji, ale sprawdzam tu czy maja dobra opinie, i jak widze Global promotion ma.
Czy ktos moze mi powiedziec jakie akcje robia i czy sa wyplacalni?
Piszecie ze tak, ale moze ktos ma jakies inne doswiadczenia?
Chcialabym zaczac pracowac dla kogos uczcuwego...
Napiszcie cos...
wierna_rzeka 2010-02-22 17:23:27
Ja pracowalam 2 razy dla nich, sa ok, nie mam zadnych zlych opini na ich temat..
Mysle ze dla nas najwazniejsze jest ze placa, jak sie umowisz z babka to nawet w tydz ci kase wyplaci, mimo ze mowi ze w 14 dni.
maya 2013-01-29 18:59:43
Polecam, dawno nie pracowałam dla tak fajnej babki. Uśmiechnięta, wymaga ale też rozumie wiele rzeczy, do tego płaci bardzo szybko.
oluussia 2013-02-03 18:22:15
maya - 2013-01-29 18:59:43

Polecam, dawno nie pracowałam dla tak fajnej babki. Uśmiechnięta, wymaga ale też rozumie wiele rzeczy, do tego płaci bardzo szybko.
Potwierdzam, miła atmosfera, wypłata b.szybko, warunki b.fajne!
Ania*** 2013-10-23 21:41:16
Solidna firma. Wypłata szybko i bez problemów. Generalnie praca bez stresu i spiny, ludzkie traktowanie-miła odmiana :)
lendi 2014-02-24 09:27:48
Miałam okazję pracować dla nich na początku roku przy promocji spożywczej. Atmosfera bardzo fajna, wypłata ok, polecam.
pikej 2014-03-09 16:51:19
z tego co ludzie piszą na forach to rzeczywiście jeśli chodzi akurat o kasę to jest wypłacana dość szybko w GP
Magda 2014-03-13 19:58:39
To może ktoś wie ile Global Promotion proponuje orientacyjnie hostessą i czy ogółem podoba Wam się praca, bo jestem zainteresowana.
zzma 2014-03-20 22:14:06
praca jak praca, jak pracowałaś jako hostessa gdzieś indziej to wszędzie jest taka sama robota, wyglądasz, uśmiechasz się..
kamyk 2014-04-03 22:58:13
i zarabiasz pieniążki za rozmowę z ludźmi :) brzmi to może zabawnie, ale łatwo na pewno nie jest. Swoje trzeba odstać
Lolok 2014-04-09 07:01:56
Za darmo kolego to nawet w twarz się nie dostaje. Tym bardziej nie znam pracy gdzie za nic nie robienie płacą pieniądze... Jeżeli wywiązują się z postanowień umowy to plus dla nich.
blondi 2014-05-22 12:26:15
heeeeej, widać jakieś plusy pracy w global promotion? jak tam atmosfera, stawki są ok? dzienki za odpowiedz.
ewus 2014-12-08 17:39:06
witajcie- czy dzieje sie cos w Global Promotion? jest mozliwosc aby "dorobic" sobie?? Jak ma sie kwestia wynagrodzen i czy nie ma problemow pod tym kątem?? Polecacie ta firme? jak jest aktualnie? dlaczego nikt nic nie pisze? nie wiem co myslec.....
romek 2015-02-25 12:00:37
no właśnie chyba nie za bardzi pracownicy no i smai kandydaci angażują się w to forum jakoś,bo nie ma odzewu nadal i nie wiem czy będzie tutj tak naprawde cokolwiek, bo od kiedy zobaczcie nikt się nie udziela, jeszcze w tamtym roku był ostatni post, który tez zawiera szereg pytań, które pozostaja bez odpowiedzi..
czapi 2015-03-22 14:30:10
Global promotion to agencja marketingowa z przyszowic. Do ich zadań należy wsparcie dla nowopowstałych i działających firm w zakresie promocji, reklamy oraz event marketingu. Głównie zajmują się firmami , które nie mają wielkich wymagań jak tylko te aby zaistnieć na rynku. Nie znam ich z żadnych większych akcji
aga 2015-11-05 14:41:34
fajna firma, szybko wyplacaja kase, mila atmosfera
dfc 2016-05-14 23:23:01
jesli max 3 000 zł brutto wynagrodzenia, to w sumie nie jest jakoś źle, ale też szału nie ma @ypao. A czy Global Promotion szuka może ludzi do pracy?
Zostaw swoją opinię o Global Promotion - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Promotion