brak logo

Condohotels Management

Ostróda

Opinie o Condohotels Management

aleLIPA 2011-07-02 23:51
Zaznaczam, że \"premia\" to w tym wypadku część podstawy wynagrodzenia, która jest co miesiąc przy wypłacie, ale gdy szefowi coś się nie podoba to ma narzędzie do karania.
1
ost 2016-05-22 23:52
Niestety na stanowiskach kelnerskich jest totalny wyzysk, pracuje się po 10-14h , a niektórzy walą nawet po 15-18 bo nie ma ludzi po prostu do obsługi restauracji i bankietów. 8zł/h, umowa zlecenie oczywiście, i podobno ciągnie się to miesiącami. Ludzie niby w porządku, ale czuć niezdrową presję i najlepiej jak po pierwszym dniu już wszystko się umie, a wdrożenie do pracy polega na pokazaniu z grubsza co i jak i trzeba radzić sobie samemu. Świecenie w oczy Gościom bo po prostu jesteśmy niedoinformowani jest powszechne. Jeśli ktoś jest w ciężkiej sytuacji to można zaryzykować i podjąć tą pracę, ale jeśli nie, to w żadnym wypadku, bo to po prostu korpo wyzysk i nic więcej.
DIABLICA N 2017-06-20 15:16
czego o de mię chcecie bogacze ? wiem ,że mię szukacie i pragniecie mię dorwać ! ja i tak się nie dam i nie poddam i nie pozwolę wam skrzywdzić mojej rodziny TYM BARDZIEJ NIEMIECKIEJ ! TYM BARDZIEJ SIEBIE
DIABLICA CESARSKA 2017-06-20 16:20
WIJEM JAKIE JEST KAŻDEGO PRZEZNACZENIE ! TYM BARDZIEJ PANI NIEMIECKIEJ ! CZEGO CHCECIE O DE MNIE I OD MOJEJ RODZINY ? ZOSTAWCIE MIĘ I MOJĄ RODZINĘ NIEMEICKĄ WY BOGACZE W SPOKOJU ! BO JEŚLI NIE SAMI ROZPĘTACIE PIEKŁO ! NIE ZROBICIE BOGACZE ANI KRZYWDY MIĘ TYM BARDZIEJ MOJEJ RODZINIE ! NIE POZWOLĘ NATĄ BOGACZOM NIE UFAM ! NIGDY NIE BYŁAM UFNA INIE BEDE LWICA GEPARDZIA KRÓLEWSKA UFNA
DIABLICA 2017-06-20 19:26
kicia geprrdzia nie wie kim oni są NAWET Z NAZWY ale muszę być w gotowości nie mam wyjścia a po drugie nie wiem czego ci bogacze o de mnię chcą ! po za tym rodzina wpadnie potem następni bracia starsi a za nimi młodsi ! TAK CZY SIAK MUSZĘ BYĆ W GOTOWOŚCI WIELE PRZESZŁAM WŻYCIU I PRZYKROŚCI I PODŁOŚCI NIE CHCĘ KOLEJNEJ WOJNY ! JEŚLI MIĘ BOGACZĘ SPROWOKÓJA KICIA GEPRDZIO CESARSKA NIE BEDZIĘ MIAŁA WYJŚCIA ! TO TYLE
Anioł z pazurem 2017-06-21 07:55
kicia gepardzia piękność niemeicka najmłodsza na wesele polskie nie jedzie bo bedę się czuła gorzej . Dla mnię zdrowie jest najważniejsze przykro mi że nie bedę wstanie tam pojechać tym bardziej gdy burze bedą ponownie nad ciagać ! gdy burze mocne nad ciagają kici gepardziej najpiekniejszej stan zdrowia mocno się pogarsza czasem jest mi nawet brak powietrza ! śluby bardzo długo są aż do rana i na drugi dzień , wiec kicia gepardzia nie jest wstanie tak długo wytrzymać jeszcze i w duchocie ! mogła bym zemdleć ! ja jestem cudzoziemką i nie tylko ! więc mój stan zdrowia w czasie burzy morze mocno się pogorszyć już w czoraj mię głowa rwała mocno ! bo jak mocne burze nadciagają to muszę mieć powietrze ! życzę szcześcia i dobrej zabawy na weselu polskim aż do rana . Moi rodzicę pojadą ja niestety nie bo mój stan zdrowia bedzię się pogarszał i bedę słabła jak burzę bedą nad ciagać ! wiec zdrowie jest dla kici gepardziej najważniejsze !
kicia Anioł 2017-06-21 08:59
kicia najmłodsza gepardzia księżna bedzię teraz poznawać języki stopniowo się w prawię !na początek 20 lekcji ! o rany ledwo podstawę u mię a gdzie aż 20 lekcji ! testy za testami aby się wprawić jakoś to bedzię przecież jestem cudzoziemką obym pojęć nie zapomniała ! na początku zawsze jest trudno a potem bedzię szło z górki najwazniejsze czasy to przeszły i terażniejszy a potem dalej ! jakoś to bedzię trzeba zacząć
kicia Anioł 2017-06-21 09:22
az 6 Modułów super cały rok mi zjedzie zanim do 3 modułu języka przejdę ! jeszcze trafi mi się języka ruskiego , i francuskiego uczyć kici gepardziej najmłodszej uczyć ja dopiero zaczynam !jjakoś to będzie małe dziewczynki kicie mocno szprechóją jak szybko ja kicia gepardzia jak po patrzyłam na ich język to mię zamurowało ! mają małe dziewczynki talent kicie ! ale od malca się uczyły ja niestety nie bo nie było czasu na to zawsze zrób to i tamto i stale obowiązki na okrągło i stale gościny co rok albo 2 lata i tak na okrągło
KICIA KSĘZNA NAJPIĘKNIEJSZA NAJMŁODSZA URODZONA 2017-06-21 09:39
jakoś to będzie inne kicie starsze już mają egzaminy cały maj i czerwiec w szkołach nawet za chaczy lipiec ! a potem poprawki wrzesień i grudzień ?już dorwali jednego faceta po pijaku ! policja ostro krąży wiedzą dobrze że śluby polskie nad ciagają ! za pewne pijaków mocno ścigać bedą ! tym bardziej przed ślubami nastepne śluby kolejne już od tropikalnych upałów w lipcu ! ja kicia gepardzia nie mam nawet czasu do końca szrechen języka się pouczyć bo z nowu gościny ! nawet ciocia pytała kicia wpadniesz w tym roku ? ciociu ja kicia geprdzia najmłodsza nie ma czasu bo SZYKUJĄ SIĘ DLA MIĘ DUZE ZMIANY MUSZĘ POZNAWAĆ JĘZYKI NA POCZĄTEK PODSTAWY CICUNIU POLSKA POWINNAŚ BYĆ ZADOWOLONA ŻE UDAŁO KIEDYŚ POJECHAĆ NA TWOJE WESELA SYNÓW ! JAKOŚ TERAZ TO NIE MOŻLIWE CIOCUNIU ! WAZNE ŻE TY CIOCUNIU BEDZIESZ TERAZ NA WESELU POLSKIM ! JA NIE MOGĘ BYĆ WIADOMO DLACZEGO !
KICIA KSIĘZNA METODYSTYCZNA PO SIOSTRZE TEZ SZ 2017-06-21 10:22
KICIA DRUGA KSIĘŻNA TRAFI CI JESZCZE RAZ WRÓCIĆ DO POLSKI RESZTÓWKI ŚLUBNE RZECZY PO ZOSTAWIAŁAŚ ! JA INNA KICIA KSIĘZNA SIORA NIE WIEM CO Z TYMI RESZTÓWKAMI MAM ZROBIĆ ! SPALIĆ JE CZY MOŻE SIĘ JESZCZE PRZYDAJĄ TASIEMKI ,TORBY ITD WSZYSTKO ŚLUBNE KICIA TEŻ KAPELUSZ ZOSTAWIŁAŚ JESZCZE JEDEN ? TAK CZY SIAK ZAWALAJĄ MI W SZAFIE ! A MI MŁODSZEJ KICI TRAFI JESZCZE RZECZY DO KUPIĆ A TE RESZTÓWKI ZAWALAJĄ MI SZAFĘ CAŁĄ I SCHOWEK ! JA POŻADKOWAĆ BEDĘ TO NIE WIEM CZY WYŻUCIĆ TE PAIERY ŚLUBNE NA ŚMIETNIK CZY INNA KICIA ZABIERASZ JE ZE SOBĄ UWIELBIASZ PAMIĄTKI [PANI METODYSTYCZNA ! TO ALBO ZABIERASZ TE RESZTÓWKI ŚLUBNE ZE SOBĄ ALBO NA ŚMIETNIK PÓJDĄ ZROBISZ CO ZECHCESZ JAK WRÓCISZ PO KOŃCÓWKĘ RZECZY I PO KAPELUSZ KOCIU SIORO BLIZNIACZA SZATYNKO
KICIA KSIĘZNA METODYSTYCZNA PO SIOSTRZE TEZ SZ 2017-06-21 10:25
KICIA DRUGA KSIĘŻNA TRAFI CI JESZCZE RAZ WRÓCIĆ DO POLSKI RESZTÓWKI ŚLUBNE RZECZY PO ZOSTAWIAŁAŚ ! JA INNA KICIA KSIĘZNA SIORA NIE WIEM CO Z TYMI RESZTÓWKAMI MAM ZROBIĆ ! SPALIĆ JE CZY MOŻE SIĘ JESZCZE PRZYDAJĄ TASIEMKI ,TORBY ITD WSZYSTKO ŚLUBNE KICIA TEŻ KAPELUSZ ZOSTAWIŁAŚ JESZCZE JEDEN ? TAK CZY SIAK ZAWALAJĄ MI W SZAFIE ! A MI MŁODSZEJ KICI TRAFI JESZCZE RZECZY DO KUPIĆ A TE RESZTÓWKI ZAWALAJĄ MI SZAFĘ CAŁĄ I SCHOWEK ! JA POŻADKOWAĆ BEDĘ TO NIE WIEM CZY WYŻUCIĆ TE PAIERY ŚLUBNE NA ŚMIETNIK CZY INNA KICIA ZABIERASZ JE ZE SOBĄ UWIELBIASZ PAMIĄTKI [PANI METODYSTYCZNA ! TO ALBO ZABIERASZ TE RESZTÓWKI ŚLUBNE ZE SOBĄ ALBO NA ŚMIETNIK PÓJDĄ ZROBISZ CO ZECHCESZ JAK WRÓCISZ PO KOŃCÓWKĘ RZECZY I PO KAPELUSZ KOCIU SIORO BLIZNIACZA SZATYNKO
kicia księzna najmłodsza 2017-06-21 13:04
kicia księzna już muszissz operacje wykonać ! podłańczanie kabli masakra ! głowa mi pęka jeszcze wykonaj operację jak to było wchodzę na pocztę i podłańczam drukarkę a potem mam wysyłać
Zostaw swoją opinię o Condohotels Management - Ostróda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Condohotels Management