brak logo

Fabryka Broni Lucznik-Radom Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Fabryka Broni Lucznik-Radom Sp. z o.o.

admin 2015-06-22 10:55
Uważasz, że świat powinien dowiedzieć się więcej o firmie Fabryka Broni Lucznik-Radom Sp. z o.o.? W takim razie zapraszamy do komentowania na naszym forum.
6
opinia pracownika z 30 letnim tokarskim stażem. 2015-11-22 20:44
Składałem tam kiedyś CV,jak wiem to najniższa krajowa i trzy zmiany.Nie dostałem się bo w CV napisałem kilka firm i kierownik jednego z działów stwierdził że ja pijący i często zmieniam pracę.A ja nie piję i nie palę,oto takich tam kierowników mają sama gówniażeria.
6
opinia pracownika z 30 letnim tokarskim stażem. 2015-11-25 17:03
Dodam jeszcze że od 2005-20012 gdy składałem CV wielokrotnie chyba trafiały do kosza lub niszczarki,a właśnie tylko raz ze mną ostatnio ta przykra dla mnie i zony ona była bo to było w obecności żony i ochrony na portierni fabryki broni.Taki motłoch tam kieruje firmą.
6
Piotr 2016-03-16 10:22
Potęga firmy za 1286zł na miesiąc.HAHA!!!Czytaj kobo dokładnie co ten gosciu napisał i jak go potraktowano w obecności małżonki jaka tam była,nie znał ten śmieszny kierownik faceta a od razu stwierdził że pijak,to już naprawdę chamstwo tam w tej firmie.
2
majrs 2016-04-24 12:19
ciężko odnieść się do twojej opinii @Piotr bo widać, że ewidentnie jest kierowana prywatnymi jakimiś pobudkami
2
VcX567 2017-01-25 10:42
Wysłałem tam aplikacje na stanowisko Technolog(programista) - mam 10 lat doświadczenia w zawodzie - moje kwalifikacje zgadzają się z wymaganiami - nikt się nie odezwał, a ofertę pracy zamieszczają cyklicznie od ponad roku.
Aż takie wymagania mają ???
Czy te ogłoszenia zamieszczają proforma , żeby stworzyć wrażenie procesu rekrutacyjnego a tak naprawdę pracowników zatrudnia się z innego klucza????
2
Programista wyklęty 2017-01-25 19:26
Generalnie taką technikę stosuje się, by pokazać na rynku, że się firma rozwija, nie wiem dlaczego robi to Łucznik, ale radomskie firemki IT urządzają sobie fikcyjne rekrutacje, by ich klienci myśleli, że się ciągle rozwijają. To rodzaj darmowej reklamy. No już nie darmowej, bo teraz OLX kosi 20 zyla to i ubyło ogłoszeń w tych dynamicznie rozwijających się firmach. LOL
Łucznik z tego co wiem, to dobra firma i ciężko tam się dostać.
Pozdro
2
cyngiel 2017-03-07 07:57
A CIEBIE TU NIE PRZYJMA DOBBRY PONOC JESTES byś nam tu wszystko zaprogramowall!!!!!
Programista wyklęty 2017-03-07 19:44
Nie przyjmą, trudno, składałem do PGZ, olali mnie, szukali, płakali w mediach, że nie ma specjalistów, ja widocznie miałem zbyt wysokie kwalifikacje :D
3
gość 2017-04-26 16:10
Słyszałem że bez znajomości ciężko się tam dostać do pracy. Po prostu " Rodzina na swoim"
2
Programista wyklęty 2017-04-26 18:16
familiada? :)
Kumpel się dostał w z tego co wiem bez znajomości. Po prostu ma jak to powiedzieć... etykę pracy - uczy się, nie marudzi, grzecznie wykonuje polecenia. Dobry pracownik. Nie jest mega bystry, po prostu przeciętny i posłuszny
Artek 2017-06-29 08:47
A jak maja sie tutaj mechanicy czy elektrycy? Ciezka praca ? Dobra ekipa?
Zostaw swoją opinię o Fabryka Broni Lucznik-Radom Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Broni Lucznik-Radom Sp. z o.o.