logo TBI Technology Sp.zo.o.

TBI Technology Sp.zo.o.

Racibórz

Opinie o TBI Technology Sp.zo.o.

tbi 2013-01-21 06:25
Z tego co widzę to z pracy wywalają dopiero po specjalnych wynikach - się musiałeś postarać.
1
2013-09-30 16:19
Zatrudniaja na umowe o prace ludzi niepelnosprawnych z grupa inwalidzka jest taka mozliwosc czy nie koniecznie??
3
rafał 2014-03-01 21:14
obecnie mają tylko dwie dostępne oferty na przedstawiciela handlowego i serwisanta obrabiarek w TBI
lukas 2014-03-04 12:22
Atmosfera OK, zarobki jak człowiek się odpowiednio wykaże to są na wysokim poziomie. Nie ma żadnego wyścigu szczurów i można śmiało polecić firmę TBI jako porządnego i zaufanego pracodawcę.
3
derka 2014-03-29 20:33
szefostwo wymagajace i jak wszedzie raz jest dobrze, raz źle ale ciągną firmę niesamowicie do przodu. Czuć ze im zależy a kase pakują w firmę i nie ciągną dla siebie
4
jojo 2014-04-14 20:14
witam mam pytanko, ile zarobi operator cnc w tej firmie? tak mniej wiecej ile na reke? z góry dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
2
Klops 2014-08-27 20:25
Szczerze? Praca w TBI Technology to wyścig szczurów - albo nadążasz albo Cię nie ma. Na szczęście co mądrzejsi to się zwalniają. Płacą w terminie, z tym nie ma problemu, gorzej ze słownością - jedno obiecują, drugie robiąą. Ogólnie nie polecam jako pracodawcę, muszą się jeszcze wiele nauczyć jeżeli chodzi o szacunek do pracowników.
1
wypadlem 2014-10-28 22:44
warunki finansowe bardzo dobre, umowa o pracę ale nie dałem rady z tempem
1
realny punkt widzenia 2014-12-15 23:31
Firma jak najbardziej idzie w dobrym kierunku rozwój na 100%, obserwuje ja od dluzszego czasu jednak Pan C. bardzo arogancki oraz ma zbyt duże mniemanie na temat samego siebie , dobrze ze prowadzi firme wraz ze wspolnikiem wiec ma go kto stopowac , ciesze sie ze podczas rozmowy nie rzucil kluczykami na biurko aby podkreslic jakim samochodem sie porusza ... niestety pieniadze klasy osobistej nie wykreuja. mimo wszystko zycze powodzenia
4
Serwisant 2014-12-23 01:39
Witam. Jestem młodym serwisantem CNC, pracuje w obecnej firmie na utrzymaniu ruchu i chciałbym zmienić prace. Zastanawiam się nad TBI, bo podoba mi się praca serwisanta w terenie. Ogólnie jestem z wielkopolski. Nie mam jeszcze rodziny więc jestem skory do częstych wyjazdów. Powie mi ktoś czego mogę się spodziewać w pracy serwisu TBI i jakie zarobki mogę osiągnąć?
1
kandydat 2015-01-30 22:11
cały czas szukają serwisantów, wysyłaj papiery. Słyszałem od znajomego że firma idzie do przodu jak torpeda ale mają problem z kompetencją pracowników serwisu.
Michał 2015-02-04 10:58
Aktualnie jest kilka ofert pracy, z tego co widziałem to szukają handlowca i serwisantów. Mój znajomy tam pracuje i jest zadowolony. Firma ma potencjał, ale niestety jak to w Polsce bywa jest hejtowana. Nie oszukujmy się każdy by chciał zarobić, ale się nie narobić.
1
były pracownik 2015-02-11 12:02
Pan z Wrocławia to faktycznie jedyny człowiek, który się na tym wszystkim zna, firma bez niego praktycznie by nie prosperowała. Oczywiście nie jest stałym pracownikiem TBI, i wcale mu się na dzień dzisiejszy nie dziwię. Jeśli się da trzeba z TBI wyciągnąć ile to tylko możliwe. Innych przywilejów ta firma nie może zaoferować.
robert 2015-02-12 01:22
pracowałem w tej firmie dwa lata temu nie nirzekam było dobrze pan c jest spoko tylko to pracownicy nie wiedzą czego chca jak bym mi zproponowali pwrót do firmy tobym wrócił można się tam czegoś nauczyć bo firma jest naprawde super
1
cnc 2015-02-20 19:04
do programing setter. zapewne chodzi o Pana Marka. jest młody ale wie o czym mówi i potrafi przekazc tą wiedzę. tez jestem ciekaw czy podjął pracę w Tbi.
1
Polak 2015-04-07 01:04
byłem na rozmowie na stanowisko PH: warunki ktore proponują są tak żałosne, ze jak usłyszałem o podstawie to się uśmiechnalem i podziękowałem za rozmowę.... to tragiczne, że poważna firma oferuje takie warunki pracy.... szkoda czasu i paliwa na wizyte w tej firemce!
2
Zdziwiony 2015-07-15 12:07
żałosne warunki na stanowisku pH? Hmmm...widać kolego, że nie zależy Tobie tylko na pracy jako pracy. Odbębnić 8h i do domu. Tu się płaci za wyniki a nie za obijanie i lenistwo. Zarobki są na wysokim poziomie i bez ograniczeń. Sprzedajesz - zarabiasz. Nie sprzedajesz - szkoda twojego czasu.
2
były pracownik 2015-09-23 06:49
Pracowałem kilka m-cy w TBI na stanowisku Regionalnego Inżyniera Sprzedaży, jednak nie podołałem. To chyba nie praca dla mnie. Koledzy z działu, którzy stale sprzedają maszyny zarabiają naprawdę bardzo duże kwoty, często 5 cyfrowe. Praca fajna, ale nie dla wszystkich. Kontakt z szefostwem naprawdę ok. Wymagania są duże, ale miałem pełną swobodę do działania. Jak ktoś ma predyspozycje do bycia handlowcem, to szczerze polecam!
3
wlkp 2016-01-05 23:51
Tbi tools szuka na wielkopolskę przedstawiciela. Wymagają znajomości języka angielskiego, ciekawe po co, by sprzedawać wiertła w Ceglorzu?
Ma ktoś dane typu podstawa netto, rodzaj auta, plany realne do zrobienia?
Podobno szef nieciekawy.
sonja 2016-01-06 14:56
tez slyszalam ze kogos szukaja i interesuja mnie konkretne informacje. przede wszystkim jaka umowa- praca czy zlecenie. szef jaki jest kazdy wie ale to pracownicy tworza klimat. ktos cos?
1
pola 2016-02-02 18:46
z tym zleceniem jest różnie, raczej na start dają umowy normalnie na okres próbny a potem umowa o prace i tak samo jako serwisant widze, że prawdopodobnie jest.
soniak 2016-02-15 15:29
jeśli chodzi o pracę w TBI to widziałem , że od niedawna poszukują w sumie serwisantów obrabiarek w raciborzu. Tylko , że tak jak piszecie chyba najpierw jakaś próbna umowa
Marek 2016-02-19 20:10
to dobrze, że umowa na start jest jedynie próbna. Według mnie dawanie od razu umowy o pracę jest ryzykowne, przecież ludzie są różni @soniak. Szkoda, że ta oferta już nieaktualna
racibórz 2016-02-23 16:49
tamta oferta faktycznie jest już nieaktualna, jednak teraz poszukują mechanika i serwisanta obrabiarek CNC :) oba stanowiska na podstawie umowy o pracę i na pełen etat :)
1
klient 2016-02-26 20:43
Nie wiem dlaczego firma TBI ma takie złe opinie. Był u mnie jakiś czas temu handlowiec Michał, super fachowiec. Dzisiaj próbowałem znaleźć kontakt do niego ale już nie ma żadnego Michała w TBI. Aż taka rotacja?
2
ta daaam 2016-02-26 20:51
o rany, skoro zatrudnienie na mechanika odbywa się w ramach umowy o pracę @racibórz, to chyba też się nimi zainteresuje. Taka stabilność to podstawa sukcesu.
3
Kjn 2016-02-29 14:00
Umowa o pracę to duży plus mam.tylko nadzieje ze na każdym stanowisku tak jest i np jako mechanik musisz mieć odpowiednie wykształcenie techniczne tutaj
2
racibórz 2016-03-21 16:29
wiadomo, zwłaszcza, że mechanicy doceniani są po swoich umiejętnościach - aczkolwiek wydaje mi się, że ta oferta już wygasła, ale jak ktoś dalej szuka pracy to polecam przeglądać gowork ;)
pola 2016-05-07 22:45
hej! jak obecnie u nich wyglada sprawa z praca konkretnie?
praca TBI 2016-10-24 11:38
Firma na bieżąco aktualizuje ogłoszenia o pracę na swojej stronie internetowej...
http://www.tbitech.pl/pl/5,praca.html
2
bob 2016-12-15 06:44
Pracowałem tam jakiś czas temu i z informacji znajomych, po 2 latach nie ma tam nikogo ze starej ekipy. O czymś to świadczy. STRASZNA ROTACJA. Zarobki marne, (usunięte przez administratora) Szkoda własnego czasu i zmian pod nich bo i tak się nie opłaci.
Firma dobrze wygląda - i to tyle z pozytywów.
9
SS 2017-01-25 19:01
Witam Pana czy mozna prosić o kontakt tel, mailowy w celu potwierdzenia obaw jakie tu sa pisane. Moj mail info@bud-masz.com.pl
Zamierzam kupic od nich tokarke.
6
Solidarność z Wieśkiem 2017-02-03 20:41
Chyba prawda boli, ponieważ brakuje jednej z ostatnich opinii. Czyli dobra zmiana trafiła również na tą stronę.:) Wszystko co było w wykasowanym poście to prawda.
5
Zostaw swoją opinię o TBI Technology Sp.zo.o. - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TBI Technology Sp.zo.o.