brak logo

Kalmar

Paszyn

Opinie o Kalmar

anonim 2011-12-06 20:39
Niestety, pomomo bardzo dużych obietnic właścicieli praca w zakładzie marna a i marnie płacą. Jedyny plus w pracujących tam ludziach, atmosfera wśród pracowników bardzo dobra. Niestety nie samym powietrzem człowiek żyje a skoro nie płacą na czas ... Bardzo duża rotacja wśród nowych ludzi, poprostu nie wytrzymują. Obietnice obietnicami a żyć z czegoś trzeba.
10
Anonim 2014-12-14 09:52
place dardzo dobre , pracuje od prawie 2 lat na akordzie jako tapicer. Na przyuczeniu nie było kokosów przez pierwsze puł roku minimalna krajowa około 1400-1500zl natomiast z czasem znacznie lepiej. Praca na dwie zmieny można 8godz pracować lub dłużej gdy ktos chce. Ostatnie miesiące super wypłata 2500-2800. Właściciele sie postarali z paczkami na mikolaja tak licząc myśle ze ok.120-140zl. Atmosfera w pracy dobra , kierownik trochę upierdliwy ale do zniesienia, wymaga dużej dokładności. Polecem bardzo z tego co wiem duzo ludzi pracuje od dlogich lat . Od kad jestem płaca na czas jak w zegarku co 10 co miesiąc jest coraz tylko lepiej.
5
Tapicer 2016-02-25 06:58
Generalnie git :)-wypłata jak ma byc tak jest
2
PRACOWNIK 2016-02-26 18:28
PRACA W DOBRYCH GODZINACH 2 ZMIANY
ZAROBIC JAK KTOS CHCE DA SIE
KIEROWNIK FAKTYCZNIE UPIERDLIWY DO POTEGI-SORY DYREKTOR
2
tapicer 2016-03-08 17:51
w/w opinie pozytywne to wpisy prawdopodobnie właścicieli ( zarządzających ). Sami sobie kadzą :) a w rzeczywistości to smród, kiła i mogiła. Zarobki - bieda z nędzą
3
on 2016-03-27 11:39
przyjmują pracowników bez umów a pózniej po jakims czasie zwalniają jak tylko sie pytasz o umowe doprosic sie umowy nieda bo żal im dawac na podatki taka prawda wiec niepolecam tej firmy
2
stefan 2016-07-17 10:02
Dokładnie :) takie słodzące opinie są wystawiane przez kierownictwo firmy a jak jest z umowami i płacą w naszym regionie to każdy wie że jest wyzysk i ogólnie ch*jnia z grzybnią ...
1
janek 2016-07-20 16:47
Bardzo słabe zarobki mimo wielkich obietnic. Praca na czarno, a jak się upomni o umowę to zwalniają. Cały dzień pod presją kamer. Stawka 8-9 zł. po kilu miesiącach dobrej pracy. Odradzam firmę.
2
stilo 2016-08-14 12:32
odradzam firme teraz sa kamery a jak niebyło kamer to tylko jak sie zapytałes o umowe to zwalniaja i szukaja innego jelenia ta firma jest najgorsza w jakniej pracowałem nie polecam tej z kurw..łej firmy oni mysla ze ktos bd jeb.ł za takie pieniądze
1
Mały 2016-08-26 11:31
Jak pracuje ponad 10lat szanuje szefostwo bardzo dobre zarobki a komu nie chce się pracować to będzie nazekał zawsze. Wkur**ce są takie komentaze guwniarzy co przyjdzie się uczyc i chce miec jak inni po 15zl. Pracuje się na stawki długie lata. Jak jest dobry i szybki ktos to odpowiednio zarabia. Jak modzi się nie podoba jedzcie za granice na budowlanke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdrowie tracić w naszym regionie można zarobić dobrze tylko trzeba cos sobą reprezentowac.
1
duży 2016-08-31 17:27
Mały.. pisze się gówniarzy. Dymaj w kalmarze nieuku.
6
Michał 2016-10-13 06:47
Mały pracuje tam już 10 lat. Szkoda, że każdy ma dostęp do internetu.
run 2016-10-17 22:47
Dla mnie wazne są socjale, wiecie czy jest szansa na odpowiednie benefity?
Daniel 2016-11-09 22:32
Praca za 6 zl za godzinę na poczatek. Umowa po roku pracy. Ubrania dają tylko przed kontrolą bhp. Nie polecam
2
stilo 2016-11-16 17:19
widze ze kalmar sie rozpada jak pracownicy sie zalniają haha i bardzo dobrze niech stażysci jebią na transporty hah
2
Pawel 2016-12-09 18:46
Odradzam . Kierownik zakłamany .
4
stażysta 2016-12-12 00:52
rudy ty juz sobie popracowałeś , a bardzo dobrze to trzeba poprawiać twoje reklamacje
2
stilo 2016-12-13 17:28
do stażysta
wiesz co jeb sobie za 997 zł chamie haha niech cie tam cisna jak kota :P albo szczura
1
on25 2017-02-17 01:19
starzysta a ty wiesz wogóle co to są reklamacje jak robisz takie faje to niedziwne ze twoje reklamacje sie zwracają haha :P
Zostaw swoją opinię o Kalmar - Paszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kalmar