brak logo

CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.

kalinka 2017-01-25 08:54
Wszędzie jest podobnie bo firmy się przenoszą z uwagi na koszty i że potrafimy zap.... nie marudząc, a nie na piękno Krakowa. Nieco Co innego w IT bo AGH rzeczywiście ma renomę nawet o dziwo w Texasie:)
Generalnie z mojego doświadczenia najgorzej jest tam gdzie młody polski leader czy manager dokręca Polakom śrubę, żeby się za granicą przypodobać. i oczywiście najlepsza firma gdy w firmie X robisz dla firmy X, a nie zatrudnia Cię firma A a robisz np. finanse ich klientowi firmie B...Co do kwestii awansów ... z mojej obserwacji najdalej zaszli ludzie którzy weszli w outsourcing 7-10 lat temu i to teraz oni maja dobre stanowiska ..... reszta robi jak mrówki od GL. po projekty czy audyty za mniejszą i większą kasę.
5
dzess 2017-02-15 12:40
Ile powinnam czekać na kontakt od firmy po złożeniu CV na ich stronie? Czekam już 2 tygodnie i nic, a ciągle wystawiają nowe ogłoszenia lub ponawiają stare...
LUKI LAK 2017-02-16 16:10
Chyba nie ma reguły, ja czekałem jakieś 1,5 tyg ale z nimi nigdy nic nie wiadomo.... maja tyle ogłoszeń ale jak się to przekłada na zatrudnienie nie mam pojęcia.
Ccc 2017-02-17 07:30
A ja czekam na odzew juz miesiac. Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej. Poszla dobrze. Potem w styczniu mialem telefon, ze mnie chcą i kiedy moge zaczac prace i jakie zarobki. Podalem co trzeba i do tygodnia mieli sie odezwac. Mija miesiac i cisza.
3
pracuś 2017-03-06 13:27
Hejka mam pytanie odnośnie rekrutacji. Aplikowałem na pewne stanowisko pod koniec listoapada 2016 roku, później status pracy był cały czas: Accepting Job Submissions, natomiast mój Submission Status = Under Consideration. Nie zadzwonili do mnie ani razu. Rekrutacja cały czas trwa, a ostatnio znowu reaktywowali ogłoszenie z tym stanowiskiem. Czy oni biorą pod uwagę, że np aktualizuję CV na ich stronie, czy raczej patrzą na poprzednio dodane CV?
zenua 2017-03-07 17:40
Typowa rekrutacja w PL. Okazujcie minimum szacunku jezeli specjalista poświęca czas na rozmowę w panstwa biurze i jest egzaminowany, toleruje przez 1h uwagi dotyczące posiadanych kompetencji. Wyslanie emaila lub wykonanie telefonu z odpowiedzią zwrotną nie kosztuje wiele. Dobrych manier i kultury życzę.
12
zgl 2017-03-16 18:06
czekam na odzew z ich strony
Lalala 2017-03-25 22:02
Mobbing w białych rękawiczkach. Haery zamiatają sprawę pod dywan oraz trzęsą się ze strachu przed pseudomenedżmentem ze Stanów. Zatrudnianianej z łapanki tak zwanej pseudokadrze menadżerskiej gorąco polecam robić background screening :)
Szczerze odradzam. :)
15
Tankon 2017-04-25 16:45
Byłem na rozmowie do działu technicznego. Osoby które prowadziły rekrutację są niekompetentne, jedna z osób nie ma pojęcia o czym rozmawiamy, menago z zawodu, drugą z kolei udając wielką specjalistke pyta się o rzeczy które na 1 roku studiów uczą (wspomnę tylko ze od 10 lat pracuję jako projektant). Po tej rozmowie ręce mi opadły, że ktoś taki miał by być moim przełożonym. Stwierdzam że to firma dla "korpo klepaczy" przyjdź zrób swój kawałek po 2 miesiącach naucz się co trzeba i do końca życia rób to samo na tym samym stanowisku. Podziekowalem za możliwość pracy, wolę zarabiać trochę mniej ale mieć satysfakcje z tego co robię.
8
Poszukiwacz 2017-05-05 12:55
Witam,
dziękuję wszystkim za opinie bo już miałem wysyłać CV (mógłbym się dostać) na szczęście poczytałem forum.. Faktycznie praca nie ma sensu w takich warunkach, bo to strata czasu i zdrowia w takim zdziczeniu pracować.
Przerabiałem takie "imprezy" powodzenia życzę :) w szukaniu gdzie indziej..

pozdrawiam
Poszukiwacz
Alex 2017-05-05 13:21
No tak...super podejście :) poczytałem forum i na tej podstawie podejmuje decyzję... na prawdę bardzo dojrzałe zachowanie...
Ja pracowałem u nich 2 lata , dostałem super ofertę z wyjazdem i dlatego odszedłem. Generalnie firmę oceniam dobrze - jak do tej pory był to mój najlepszy pracodawca.
4
Student 2017-05-15 14:17
Czy ktoś starał się o odbycie stażu/praktyki w firmie, zarówno w Polsce jak i za granicą? Jeśli tak, to czy może podzielić się jakimiś doświadczeniami? Jak wyglądała rekrutacja?
lexlexa 2017-05-27 16:21
Co w z tymi tajemnicami dotyczących płac macie w umowach? Ludzie nie dawajcie się robić balona z takim klauzami. Przecież to klauzule niedozwolone: może to prowadzić do dyskryminacji, co już jest niezgodne z prawem.

W oświadczeniu z 2011 roku resort MPiPS całkowicie neguje prawo do powoływania się te przepisy przy zmuszaniu pracownika do zachowania tajemnicy wynagrodzeń i zaznacza, że umieszczanie tego typu zapisów w umowie o pracę jest w istocie łamaniem praw pracownika. Urzędnicy negują także twierdzenie, że takie działanie miałoby leżeć w interesie zakładu. "Informacja dotycząca wysokości wynagrodzenia w istocie jest informacją związaną ze stosunkiem pracy konkretnego pracownika, nie zaś z funkcjonowaniem firmy. Jej ujawnienie nie powinno być więc porównywane z ujawnieniem informacji dotyczącej funkcjonowania firmy, co w konkretnych okolicznościach może narazić pracodawcę na szkodę."

Zwraca się uwagę na motywację pracodawców, dla których ujawnienie, ile zarabiają poszczególni pracownicy jest nie tylko fatalne PR-owo, ale może ujawnić też, że w firmie dochodzi do dyskryminacji dyskryminacji płacowej.

Problem ten dostrzegło także MPiPS, który zaznaczył, że stosowanie klauzuli poufności wynagrodzeń może również utrudnić lub wręcz uniemożliwić ustalenie istnienia dyskryminacji oraz dochodzenia roszczeń z tego tytułu. Osoby pracując w jednej firmie nie mogą w takim wypadku porównać swoich zarobków i przekonać się, czy są w równym stopniu traktowane pod względem płacowym. Resort wskazuje też, że pracownicy mogą mieć problemy na przykład z uzyskaniem kredytu, jeśli nie będą w stanie ujawnić swoich zarobków osobom trzecim.
4
Zszokowany 2017-05-31 16:15
Niestety ale muszę się zgodzić z poprzednimi wypowiedziami, mobbing za zamkniętymi drzwiami. Osoby na najwyższych stanowiskach sterują managerami, a oni natomiast team leaderami. Szary pracownik nie ma nic do powiedzenia, w jego obowiązku jest posiadanie wiedzy i odpowiednich kwalifikacji jako, że team leader i manager nie musi wykazywać powyższych umiejętności. Kiedyś to była firma w porządku, choć odkąd pamiętam ręka rękę myła, zawsze było pranie mózgu, wystarczyło mieć inne podejście i zaczynały się schody, gnębienie, zero podwyżek, awansów. Nie znam nikogo w tej firmie kto sobie ja chwali, wszędzie tylko słychać że nikt nie wiąże przyszłości z ta firma. Praca dla osób które zaczynają dopiero swoją karierę zawodową i dla manipulantów. Sporo inteligentnych i ambitnych osób odchodziło z firmy przez team leaderów i managerów, poprzez zastraszanie, psychiczne obrażanie ludzi za zamkniętymi drzwiami. Szkoda swojego zdrowia. W firmach outsourcingowych ludzie są lepiej traktowani niż w CH2M.
16
pralinka podgorska 2017-06-04 21:59
Wiele lat temu jak pracowałam było super - znali się wszyscy, do każdego można było normalnie podejść czy w pracy czy na imprezie, aż się inni dziwili, że niby w korpo a taka atmosfera (czasy biura na Podgórskiej). Integracje też fajne robili. Z zagranicą też szło się dogadać i nawet na napisać do kogoś na wyższym stołku maila nie było problemu. No i stabilizacja jakaś była.
Coś się chyba jednak zmieniło w takim razie. Podejrzewam, że z fajnej firmy, nieco kameralnej zrobił się ogromny twór czyli mega SSC, z masą procedur, anonimowością, eskalacjami..
a może to US dokręciły śrubę, ale czemu? Wtedy to mobbing znałam z internetu,

Przykro to się czyta - dla mnie była to firma do której wchodziło się z uśmiechem, osoby zarządzające z PL i US, które wtedy "rządziły" KRK office dobrze wspominam... potem widać przyszło" nowe"...
6
Alex 2017-06-05 22:29
Dziwią mnie opinie osob wypowiadających się z takim ogromnym sentymentem...ja tu pracuje ładnych kilka lat...i fakt kiedyś było kameralnie i wszyscy się znali...(co nie zawsze było plusem....) - teraz też jest fajnie, firma się konkretnie rozrosła - dzięki temu są nowe możliwosci rozwoju, awansu, itd - jest "świeża krew" a nie tylko managery co siędzą w firmie 15 lat i wszystko wiedzą....jak sie z takim nie dogadujesz to koniec.... ;-)
wiem że to slogan...ale jednak "zmiany" są nieuniknione...i trzeba przywyknąć - ewentualnie można iść do biura projektowego gdzie jest szef/właściciel i dwie osoby....wtedy nie ma korpo i procedur....
Lol3 2017-06-07 09:22
Ty wieszcz jestes! :) Jeszcze brakuje ci wstawki "zaprawde powiadam Wam"
1
Zszokowany 2017-06-09 10:20
Jeśli chodzi o galerię Kazimierz o fakt atmosfera była super . Nie było wtedy wyścigu szczurów, zawiści, aż takiego lizustwa jak jest teraz, bo to jedyna droga aby awansować obecnie. Ja jeszcze pracuję ale wypowiedzenie już złożone i mam nadzieję, ze trafię do firmy gdzie jest normalna a nie chora atmosfera, że praca będzie pracą zespołową a nie spychologią, że będzie można zadać normalne pytanie Team Learowi i nawet jak nie będzie wiedział to wspólnymi siłami rozwiąże się zadanie, a nie jak w CH2 usłyszysz Team Leader i manager nie musi wiedzieć. Wstyd, poziom wiedzy u kadry zarządzającej niestety jest fatalny. Czasy na Podgórskiej będę miło wspominać, chociaż to co jest teraz to nawet ten obraz zaciera. Bardzo się cieszę, że w końcu będą oddychać. Mobbingowi i traktowaniu ludzi jak w CH2 mówimy dość :)
9
adam 2017-06-12 14:33
Jak wygląda praca dla projektantow konstrukcji praktycznie bez doswiadczenia? Da sie wynegocjować pod 3000?
men 2017-06-14 18:24
Zarobki dla zaczynacych ok. 3,4 - 3,5k
2
Zainteresowany 2017-06-19 13:26
Purschase order administrator mial ktos kontakt z ta posada? Ciezki temat? Czytam duzo i widze same minusy.. az tak zle jest przy forum?

Zmieniam prace z racji $ w obecnej bida ale atmosfera spoko. Niestety atmosfera nie wyzyjesz :/
3
Sieger 2017-06-25 12:21
Nie wiem w jakich dokładnie działach ten mobbing, moim zdaniem atmosfera jest bardzo luźna. Śmiać mi się chce jak to czytam, ktoś to piszący musi być naprawdę spięty w swoim życiu. Ostatnio zrobiła się rotacja. Moim zdaniem rozrost biura był za szybki i nie kontrolowany i tutaj tkwi problem. A z projektami różnie bywa.
2
Margo 2017-06-27 12:47
wygląda na to że sporo osób musi być spiętych w CH2M ;) ciekawe czemu??? Ja osobiście byłam świadkiem jak dziewczynę psychicznie wykończali, przepytywali wszystkich i szukali jakiegoś pretekstu, aby jej świnię podłożyć, a dziewczyna bardzo inteligentna, ambitna, etc.... odeszła, szkoda. Rotacja jest i była, kiedyś podobno jak zwalniali to z dnia na dzień, przychodziłeś do firmy i odprowadzali człowieka do drzwi. Może udało Ci się trafić do fajnego zespołu i fajnego managera ;) co jest rzadkością w CH2M
9
Kubek 2017-06-29 10:11
A jak wygląda praca w CH2M w architekturze? Czy aplikując tam zaraz po studiach jest możliwość zrobienia uprawnień na podstawie wykonywanych zadań?
Okon 2017-07-06 13:48
O jakich dzialach firmy dokladnie piszesz? mysle ze bedzie to wazna informacja dla czytajacych. O dzialach technicznych nie slyszalem nic takiego. Ale warto wiedziec.
1
sory taki mamy klimat 2017-07-13 10:39
Jesli myslisz, ze ktos ci poda nazwy firm na tacy, to gratuluje naiwnosci. Za wyszukanie firm sie placi, bo ktos poswieca na to swoj czas. Jak cie nie stac, to szukasz sam/a w swoim prywatnym czasie :)
marek 2017-07-18 21:12
na rękę? a jak dla projektanta z uprawnieniami?
Brudna merry 2017-07-19 20:15
Praca w CH2M w finansach to jakaś masakra. Po miesiącu nauczysz się wszystkiego, a później klepiesz to samo. Mobing to rzecz normalna. Brak możliwości rozwoju oraz awansu. Szczerze odradzam, szukajcie czegoś innego żeby w CV krótkiego doświadczenia nie odnotować :)
7
Hab 2017-07-20 19:19
Hej, jestem w trakcie rekrutacji do firmy do administracji i opinie tutaj mnie mocno odstręczyły. Czy taka atmosfera jest we wszystkich działach?
1
Julita 2017-07-23 12:01
@Hab a możesz w takim razie napisać forumowiczom, jak do tej pory przebiegała rekrutacja? Takie informacje pomagają przygotować się kandydatom do rozmowy i kolejnych jej etapów.
artemida 2017-07-28 00:48
Kolejny raz (w ciągu ostatnich 2 lat) szukają analityków od rurek. Trochę to dziwne. Co tam się dzieje, że ciągle brakuje im ludzi? A może jakiś liderek okazał się do niczego i dlatego tak cały czas ludzi szukają? A może ciężka atmosfera/warunki są nie do wytrzymania.
8
A. 2017-07-28 20:05
polityka firmy jest taka, ze leader nic nie musi umieć ;) ich nie zwalniają to narzędzie managerów, szukają ludzi bo jest ogromna rotacja, jeśli dział Finansów to lepiej iść do Cap - tam wszystko było poukładane i procedury przynajmniej istniały, jeśli inne działy to nie spodziewaj się super zarobków, a atmosfera zależy jak trafisz, na rozwój bym nie liczył
3
paczka 2017-08-03 22:36
@A. To i ja dorzucę swoje 5 gr. Jeśli jest tak jak piszesz, to przy ogromnej rotacji czy jakichś nieprawidłowościach, to właśnie w pierwszej kolejności należy bardzo mocno przyjrzeć się liderom i menadżerom. Zadziwiający model działania firmy jeśli lider czy menadżer są nie do ruszenia albo nic nie muszą umieć.
5
Marionetka 2017-08-07 22:54
70% aktualnie menagerow i leaderow totalnie nie wie co sie dzieje w procesach, to sa marionetki a wladze sprawuja Stany. W administracji bardzo slabe zarobki od 3000 k brutto slyszlalam, ale tam chyba nie ma takiej ogromnej rotacji.
1
Julita 2017-08-13 22:01
W aktualnych ofertach pracy dotyczących managerów @Marionetka, oferują rzeczywiście dobre warunki - bo umowa jest stała, socjal spory, do tego angielski za darmo. Ale wymagania też nie są niskie, więc czy na pewno te osoby nie znają się na wszystkich procesach zachodzących w CH2M HILL Polska?
nikola 2017-08-13 23:10
Dobre warunki dla manago? te powyżej to mogły być dobre warunki jak dla zwykłego pracownika. Dobre warunki dla managera to np. służbowe auto klasy średniej albo dopłata do paliwa, całkowite sfinansowanie jakiegoś extremalnie drogiego certyfikatu, spory zakres home office, czy np. zwrot za leki w sporej kwocie w ramach zdrowotnego.
Na wyższym szczeblu stała umowa czy angielski, który i tak manager przynajmniej teoretycznie musi znać na wejściu na C1/C2 nie robi wrażenia - pisze na przykładzie firm do których prowadziłam częściowo rekrutację. Procesów na starcie nie mają szans znać bo to confidential i niby wszędzie jest np. GL czy dział zakupów ale inaczej jest to zorganizowane. Raz zrekrutowaliśmy faceta, ktory tak bardzo zaangażował się w pracę, że poza swoimi obowiązkami potrafił ulepszyć pracę AP i AR na szczeblu zwykłego księgowania i właściwie móglby robić jako senior accountant team leader i manager w jednym , mało tego przy zamknięciu jak miał mniej spotkan sam pomagał podwładnym. Miał taki szacunek i był tak lubiany , że ludzie bali się tylko jednego......... że może kiedyś zmienić pracę:):)
1
Zainteresowany 2017-08-14 16:27
Nie wiem czy slyszwliscie ale ostatnio przeczytałem że ch2m zostało wykupione przez firmę Jacobs jakoś do końca roku chyba. Czy to ma jakiś wpływ na rekrutację bo zawsze przy połączeniu firm ktoś traci swoją posadę bo po co podwajac koszty. Dzięki z góry
1
nowy 2017-08-17 15:14
brutto czy netto?
Alan 2017-08-17 19:28
Jacobs nie ma biznesu w Polsce więc raczej nie ma to żadnego wpływu.
men 2017-08-18 18:02
netto,
z uprawnieniami 4,6 netto kolega dostaje
Iza 2017-08-18 23:30
W innych firmach jest tak samo. Menago nie znaja procesow. To teraz norma.
Pracownik 2017-08-21 14:36
Kilka lat temu może i tak było ale obecnie jesteśmy tanią siłą roboczą czego nawet nie kryją menago z UK. Atmosfera zależy od działu i przełożonego ale tego siedzącego wyżej bo w PL to nikt nie ma nic do powiedzenia. Jak tylko rynek się pogarsza albo utopią gdzieś w świecie na projekcie to zaraz zwolnienia. Procedur masa z czego połowa tylko dla samej procedury. Firma śmieszna bez możliwości awansu i rozwoju ale dobrze płacą i mają bogaty socjal.
3
poza polityka 2017-08-23 10:48
http://www.jacobs.com/ch2m/

bojcie sie, bojcie sie i jeszcze raz bojcie sie. bo to oznacza tylko, albo pogorszenie warunkow plac (przyjdzie jakis nowy menadzer i bedzie "optymalizowal biznes"), albo kolejne zwolnienia. w lepsze warunki absolutnie nie ma co liczyc, bo nie po to wlasciciel sprzedaje swoja firme komus innemu, zeby sie interesowac, co pomysla jego pracownicy na calym swiecie..
Julita 2017-08-23 13:30
@nikola, dziękuję za odpowiedź, ale standardy jakie opisujesz, nie są powszechne na polskim rynku. Samochód służbowy to rzecz dość luksusowa i raczej nie powszechnie stosowana w naszym kraju. @pracownik, nawet jeśli osiąga się spore wyniki, to w ogóle nie ma możliwości awansu?
lara 2017-08-26 13:15
Nie wszyscy mogą awansować bo nie miałby kto pracować to raz. A dwa to nie przedstawiciel handlowy, że ma MIERZALNE wyniki w sprzedaży. Czy księgowy czy inżynier realizuje swoje obowiązki i cele jakie ma wyznaczone I cięzko się wybić bo co będzie poprawiał w nieskonczoność procedury jak i tak musi mieć approval z góry? A może inżynier ma coś sam dorobić do projektu za miliony a księgowy dowalić przychodu to wtedy będą wyniki:):)??? Pracowałam tam i uwierzcie cięzko awansować bo nie ma na jakie stanowisko, no chyba, że zamkną Denver, UK i się posypią wakaty:D
poszukujący 2017-09-01 19:37
hej
czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda atmosfera pracy w dziale pipingu ? dokładniej stress ? :) tyle opinii na temat mobbingu itp przeczytałem wyżej. FIrma jest ogromna więc może nie w każdym dziale to występuje.
I drugie pytanie z innej beczki: o jakie zarobki można realnie negocjować mając 2 letnie doświadczenie na stanowisko młodszego stress inżyniera ?
Julita 2017-09-02 15:31
@poszukujący a widzisz takie ogłoszenie o pracę? W sieci w tej chwili są dwie rekrutacje - na stanowisko General Ledger Accountant i Senior General Ledger Accountant.
tylko sprawdzam :D 2017-09-04 14:19
Psssst, czy dalej trzeba pisać maile po angielsku co niektórym managerom? XD
1
Julita 2017-09-10 13:33
@tylko sprawdzam :D czyli, jak byłeś pracownikiem CH2M HILL Polska była taka konieczność? Czy były to osoby angielskojęzyczne? Czy też wymagano tego pomimo braku w ograniczeniach językowych?
Ponczek 2017-09-19 20:23
Hej,
Czytam i doczytac nie moge jak wyglada obecnie sytuacja w projektowaniu konstrukcji tam ? Warto sobie glowe zaprzatać czy od razu spasowac ? Czasami pojawia się tam ogłoszenie na asystenta badz starszego asystenta i nie wiem czy warto.
3
Zostaw swoją opinię o CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.