brak logo

CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.

KR 2016-03-11 13:45:48
Czytam opinie i muszę pogratulować niezłego PR firmy.
Jeżeli interesują kogoś zarobki to są porównywalne jak u konkurencji.
QW 2016-03-12 21:17:02
KR - której konkurencji?
Swoją drogą, zastanawiające że każdy pisze o dobrych zarobkach, a nikt nie jest w stanie nawet podać widełek..
1
super 2016-03-15 16:35:36
Firma super, zarobki super. Czy ktoś sprawdził jak to się stało, że amerykańska firma tworzy gdzieś w środkowowschodniej części Europy swój oddział na parę tysięcy etatów? Rozumie gdyby to był google albo apple lub microsoft, mają potrzebę ekspansji i szukają ludzi. Czy CH2M jest również tak wielką firmą? Mają biura obok Galerii Kazimierz, z 2-3 lata temu zwolnili 2/3 załogi. Mam wrażenie, że gdzieś parę tysięcy ludzi straciło pracę bo tutaj po prostu jest taniej.
CH 2016-03-15 18:49:37
Firma nie zwolniła 2/3 załogi i nie mieści się obok GK, a szuka pracowników, bo buduje SSC i centrum inzynieryjne. Wybrała Krakow, bo tutaj z sukcesem funkcjonuje od 20 lat.
5
KR 2016-03-20 12:44:13
Jankes wybrał lokalizację ze względu na tanią siłę roboczą. Tylko większe oddziały są w Meksyku i Indiach. Firma dobra na start, 2-3 lata ale z pewnością nie dla karierowiczów.
3
Ich ex 2016-04-01 18:30:59
Zwalniali zawsze i tak chyba pierwszym wiekszym zwolnieniem byl caly dzial telekomunikacyjny, w 2012 tez sie żegnali z wieksza grupa. I w 2015 tez sie pozegnali z kilkoma. Od pol roku jest tendencja na zatrudnianie i niezla reklama. Trudno wyczuc o co chodzi. Tak naprawde to teraz twierdza ze na 5 lat maja prace. O tych 5 latach pisali na poczatku w ogloszeniach ale sie z tego wycofali bo mieli zapewne problemy z kandydatami.
2
Ich ex 2016-04-11 23:59:56
Bo przyszla decyzja z usa ze trzeba zwolnic. Zazwyczaj jak co roku zaczynaja ksiegownie zyskow strat to podejmuja takie decyzje. Do niedawna to nawet nie chciali dac zadnego wiekszego projektu bo usa uwazalo ze nic nie sa w stanie zrobic. To zaczyna przypominac historie konkurencji ze slaska. Rozwinela sie do ponad 500 osob a potem w rok skurczyla sie do ponad 100. Moze sie myle ale trudno po trwajacej reklamie od jesieni 2015 powiedziec ze to super firma. Jakiegos spektakularnego wielkiego projektu biuro w krakowie nie zrobilo.
1
Ich ex 2016-04-12 00:00:24
Bo przyszla decyzja z usa ze trzeba zwolnic. Zazwyczaj jak co roku zaczynaja ksiegownie zyskow strat to podejmuja takie decyzje. Do niedawna to nawet nie chciali dac zadnego wiekszego projektu bo usa uwazalo ze nic nie sa w stanie zrobic. To zaczyna przypominac historie konkurencji ze slaska. Rozwinela sie do ponad 500 osob a potem w rok skurczyla sie do ponad 100. Moze sie myle ale trudno po trwajacej reklamie od jesieni 2015 powiedziec ze to super firma. Jakiegos spektakularnego wielkiego projektu biuro w krakowie nie zrobilo.
1
były 2016-04-12 09:36:54
Co do szkoleń - też bym nie przesadzał - szkolenia są wymierzone w programy typu CAD, odnośnie tematycznych szkoleń (oprócz BHP - chociaż i tak niektórzy nie mają tego regularnie przeprowadzanych) to szału niema - a przynajmniej musisz naprawde się napracowac aby uzyskać zgodę na niei dofinansowanie...
Pamex 2016-04-24 09:19:45
Witam,
mam pytanie czy druga rozmowa już w siedzibie wygląda podobnie jak przez telefon ? Dostałem zaproszenie na drugą rozmowę stanowisko projektanta HVAC i zastanawiam się jak się przygotować. Będę wdzięczny bardzo za podpowieź
14
gosc 2016-05-01 17:44:57
żeby dostać pracę trzeba być tanim i znać angielski
2
Pamex 2016-05-04 10:07:08
Ha:-) Tanim ? Tylko że to jest pojęcie względne i ciężko stwierdzić co oznacza w tej firmie i zależy też w jakim dziale ....
5
Beton 2016-05-04 20:21:12
Tak, padają takie same pytania jak na pierwszej rozmowie tylko po angielsku.
Basia 2016-05-08 10:20:28
Ma być tanio i elastycznie a nie dobrze, dlatego zapomnijcie o szkoleniach.
Doświadczonych kolegów też nie ma wielu bo trzeba by im więcej zapłacić.
Pracuje się pod kontrolą Amerykanów,którzy też się często zmieniają.
Jak w Ameryce powiedzą zatrudniać to się zatrudnia a jak zwalniać to się zwalnia.
Przeciętnie raz na dwa lata jest fala zwolnień.
Jak mają zatrudniać to dziewczyny z HR piszą entuzjastyczne komentarze na go work.
Płacą regularnie i jak ktoś nie jest zbyt ambitny to praca jest ok.
5
Kolega 2016-06-27 23:32:26
Szkolenia to sa w pierwszym tygodniu, organizacyjne. Nie po to zarudniaja ludzi z 10-15 letnim doswiadczwniem za 7 tys zl (brutto)zeby ich szkolic. Oni maja szkolic absolwentow ktorych zatrudnili za 4500 zl. Placa jak gdzie indziej a szkola hehehe chyba jak poruszac sie w budynku. Ch2m nie inwestuje w ludzi tylko zatrudnia takich co juz cos umieją. Grant rzadowy maja jeszcze na 4 late wiec tyle beda pod Wawelem. Ja stawiam na 2019 rok i bedzie jak kiedys -zwolnienia. O ile nie w 3 kwartale 2017.:)
2
Marcin 2016-06-28 09:24:34
Rzeczywiście na stornie PALiLZ można zobaczyć że dostali granty do roku 2020 :) co do ilości dopłaty do stanowiska pracy też można zobaczyć ile dostali (z grubsza), wiec .... idąc pracować sprawdź najpierw ile Państwo Polskie dopłaca do Ciebie a ile zgrania menadżment:).
Świadoma 2016-06-28 13:09:59
I jeszcze ta plotka rozpowszechnia przez HR ze przez grant nikt nie bedzie zwolniony bo to niedozwolone :). Wychodzi na to ze amerykanie dostaja kase z gov.pl i potem jak biznes sie nie uda i tak trzymaja ludzi i placa im niesamowita kase. Prawie jak w PRL. Za rok bedzie mowa ze nigdzie zaden pracownik nie mial tego w umowie.:)
3
ak 2016-07-07 22:32:12
Mam pytanie odnośnie pracy w finansach tzn. chodzi mi głównie, czy częste są zmiany popołudniowe? Średnio w miesiącu jak to wygląda?
HVAC 2016-07-29 07:44:24
Ktoś jest w trakcie rekrutacji? Jaki poziom zarobków występuje w firmie? Jestem po rozmowie telefonicznej . Czy faktycznie można liczyć na duży rozwój i szkolenia ?
Jeżeli ktoś już pracuje niech napiszę parę zdań na temat swoich doświadczeń, jak wygląda typowy dzień pracy, częstotliwości wyjazdów. Stanowisko projektant HVAC
HVAC_2 2016-08-01 12:02:12
Napisz jak u Ciebie wyglądała rozmowa telefoniczna?
faelho 2016-08-14 15:36:25
i jak kolego, wiadomo coś więcej? :) zastanawiam się nad aplikowaniem do działu hvac, tylko właśnie interesują mnie kwestie poruszone przez Ciebie. + jak rozm. tel, po ang tak? a potem w siedzibie?
agness 2016-08-17 18:15:28
skąd wiadomo, że nie prowadzą teraz rekrutacji? przecież na stronie mają z 60 ofert pracy
ROZCZAROWANIE 2016-08-18 18:36:41
Odnośnie zarobków to nikt nic Ci nie powie bo w umowach jest zapis o zakazie ujawniania zarobków. A jeśli chodzi o ich wysokość to dla osób z niewielkim doświadczeniem albo bez zarobki sa niższe nawet uniż w średnim sklepie w galerii handlowej. W każdym innym korpo w Krk zarobki są wyższe. To tyle w kwesti zarobków.
Odnośnie stanowisk to zaczyna sie robic kwas bo przychodzą ludzie z niższym doświadczeniem albo bez i dostają wyższe stanowiska od osób doświadczonych. Firma jest niby w trakcie reorganizacji stanowisk ale szkoda ze nie pomyśleli zeby najpierw strych pracownikow dostosować do tych nowych standardów. Efektem jest to ze nowi pracownicy szkoleni sa przez osoby które sa na niższym stanowisku.
Odnośnie pracy jako pracy to atmosfera socjal i cała ta otoczka PRowa naprawdę super-szkoda tylko ze zrobiło sie z tego nie biuro które ma zajebiste projekty a biuro które wykonuje głownie poprawki-no bo jesteśmy najtańsi.
Odnośnie poziomu firmy to uważam ze mega sie obniżył. Przyjmują w zasadzie każdego teraz co potrafi sie dogadać po angielsku byle by potrafił autocada. Wiec jeśli chodzi o rozmowy to nie ma sie czego obawiać.
Przychodząc do tej firmy w mojej głowie było bede pracować w zajebistej firmie mam szanse na rozwój i dobre zarobki bede robic fajne projekty. Teraz widzę ze pracuje w firmie która dostaje resztki z pańskiego stolu(chodzi mi tu o siedzibę w Polsce) zakres moich obowiązków nie daje mi możliwości rozwoju w dziedzinie w której pracuje a jedyne co jest pewne to to ze pensja bedzie końcem miesiąca i ze wyjdę na czas z pracy. Jestem ciekawa czy PR tej firmy jest na tyle dobry zeby potrafił wyjaśnić dlaczego tak sie dzieje. Na miejscu nowych osób mój wybór padł by na małe biuro gdzie nauczyć sie można naprawdę przydatnych rzeczy a nie ch2m. Pomijając już nawet fakt ze ponad 50% nowych osób nie ma co robic i siedzi i sie "doształca".
10
Mgr Inz 2016-08-18 20:54:39
Hmm...widze tu raczej rozczarowanie ze nie ma awansu albo podwyżki...a co do wyboru małego biura projektowego...pracowałem w takim (i w innych bylem na kilku rozmowach) i kultura + układy szefa to porażka...a do tego robota na umowę zlecenie mnie nie kreci...Generalnie większe korpo maja to do siebie ze nie wszyscy są usatysfakcjonowani w 100% albo uważają ze robią super ciekawe rzeczy...ale za to jest stabilność i można oprócz pracy normalnie żyć ;) a jak ma się chęci i troche szczęścia to można tez fajnie pójść szybko w gore...czego w "malym biurze" raczej nie uświadczysz. Pozdrawiam. MGR INŻ
Nick 2016-08-23 08:07:15
Problemem pracy w ch2m zwłaszcza przy projektach przemysłowych jest to, że tych projektów przeważnie nie ma i ludzie siedzą i się "dokształcają". Jak projekt już wejdzie to przeważnie jest to wsparcie w charakterze tanich asystentów dla projektów zagranicznych. Chodzi tutaj wyłącznie o obniżenie kosztów więc zaletą jest tani pracownik. Inżynierów naprawdę doświadczonych jest mało. Większość która przetrwała kolejne czystki przeważnie miała niskie pensje a co za tym idzie marne doświadczenie. Można nawet stwierdzić, że praca w tej firmie to trochę taki kanał z uwagi na realny brak możliwości rozwoju i w długiej perspektywie rosnące trudności w znalezieniu pracy gdzie indziej. Ludzie tu pracujący mają często duży staż w ch2m ale mare doświadczenie za wyjątkiem doświadczenia w "dokształcaniu".
Amerykanie nie chcą dawać do Krakowa swoich projektów bo boją się utraty pracy i niskich kwalifikacji ludzi z Krakowa. Jednocześnie biuro nie może zdobywać projektów na polskim i europejskim rynku bo polityka firmy jest temu niechętna.
Ale jak już ktoś napisał płacą regularnie.
11
i_s 2016-08-26 19:06:13
W umowach jest klauzura o niezdradzaniu wartości zarobków, więc właściwie nawet kolegów z biura ciężko o ich zarobki wypytać (choć niektórzy i tak wszystko wiedzą). Osoby z małym stażem, wydaje mi się, że zarabiają powyżej średniej. Osoby z doświadczeniem - raczej mniej niż gdzie indziej. Plusem są regularne wypłaty, benefity, jak ktoś lubi - integracje (choć ostatnio, ze względu na dużą ilość nowych osób, coraz mniej częste).
Co do braku osób z doświadczeniem, muszę się nie zgodzić. Wydaje mi się, że większość projektantów reprezentuje wysoki poziom, choć być może zależy od działu. Niektórzy mają własne działalności i styczność z polskimi projektami, choć faktycznie jest to mała liczba. Pracuje się głównie nad zagranicznymi projektami, co ma swoje wady (brak kontaktu z polskimi przepisami) i zalety (możliwość poznania innych przepisów). Dużo można się dowiedzieć na temat organizacji pracy, sposobu wyceny prac, koordynacji międzybranżowej. Na ogół praca polega na wprowadzaniu uwag projektantów z zagranicy (na dłuższą metę nie bardzo to rozwija), ale i projektowanie się trafia. Delegacje są częste, bywa że długoterminowe, ale nie każdemu udaje się na nie załapać (choć niektórzy wręcz przeciwnie - nie mogą się od nich uwolnić).
Sprawą drażliwą jest ilość projektów - czasami faktycznie są przestoje i "doszkalanie się", czasami wręcz jest ich za dużo, ale niezmiernie rzadko zdarza się praca po godzinach.
Co do awansu - raczej wśród inżynierów taka sytuacja się nie trafia.
Co do bycia tanią alternatywą dla innych biur ch2m (bo taka nazwa obowiązuje od paru miesięcy) - owszem, tak. W innych biurach redukcje (choć nie w Stanach), u nas rekrutacja.
Atmosfera w pracy super, jeżeli nie dla projektów, to dla ludzi warto tutaj przychodzić.
2
Pic-na-wode 2016-09-01 17:22:33
Zdradź jak atomsfera pomaga Ci w oplaceniu wydatków dnia codziennego. Każdy kto pracuje w tej firmie widzi ze jesli coś Kraków dostaje to tylko dlatego ze jesteśmy najtańsi i niektórzy na sile starają sie udowodnić ze jesteśmy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo boją się ze Polacy odbiorą im stołki. Najlepsze jest to ze przy chęci zmiany tej pracy na inną można powiedzieć w większości, że nauczyłem się wprowadzać poprawki na rysunkach i podszkoliłem angielski. Wymagania finansowe hm w sumie to mam nie wielkie bo zarabiałem ledwo powyżej minimalnej krajowej. Nie ma to jak amerykańskie niebiańskie korpo.
7
Lol 2016-09-21 11:27:19
10-15 lat doświadczenia i 7 tys. brutto?
CO ja mam za to kupić? Waciki?
Mam 8 lat doświadczenia i na oferty poniżej 12k netto nawet nie patrzę.
Ludzie, szanujcie się.
P.S. Obecnie mam 18k netto na rękę.
mack2000 2016-09-24 16:36:51
Ale pieprzysz....masz 18k netto a patrzysz na oferty tylko powyżej 12k netto.... ciekawa logika...tylko szkoda ze ci się to przyśniło... :)
kostka 2016-09-28 23:42:47
Mam kilka pytań do osób pracujących obecnie w ch2m, a być może też do takich, które brały udział w procesie rekrutacyjnym, a z różnych względów nie podjęły pracy ;) jak to u Was wyglądało? Aplikowałam na stanowisko inżynieryjne i przeszłam pozytywnie pierwszy etap tzn. rozmowę telefoniczną. Pani z hr powiedziała, że etap kolejny to już rozmowa w firmie, że rekomenduje mnie dalej i żebym oczekiwała telefonu, ale jednocześnie nadmieniła, że może to nastąpić nawet za kilka tygodni i żebym się nie zniechęcała długim procesem rekrutacyjnym. Wyjaśniła iż wynika to z przenoszenia się firmy do nowego biura i konieczności zrekrutowania dużej liczby osób, co wydaje się mieć sens. Mój problem polega na tym, że w niedługim czasie mogłabym zacząć pracę w innej firmie na stanowisku, które odpowiada mi w mniejszym stopniu niż to w ch2m, więc bardziej zależy mi na jakiś wieściach stąd. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał po jakim czasie mogę uznać, że sprawa jest nieaktualna? Czy jest w ogóle taki wyznacznik? Dodam może tylko że cv wysłałam w maju i zdążyłam o tym fakcie zapomnieć, a zadzwonili do mnie we wrześniu. Od rozmowy minęły dwa tygodnie.
9
Kot 2016-10-10 22:52:43
Zapomnij, w nikt nigdy nie widział premii. Tyle co wynegocjowałaś/eś to twoje. O podwyżkach też zapomnij.
1
Kot 2016-10-10 23:05:17
Mgr, o pójściu w górę to raczej zapomnij. W tej firmie nie chodzi o to żeby awansować pracowników. Co najwyżej z młodszego asystenta awansujesz na asystenta. Może kiedyś zostaniesz też starym asystentem. Co do stabilności, to jest ale do pierwszej czystki. Potem ta słynna atmosfera już jakaś nie ta.
1
Kot 2016-10-11 17:46:36
Czego niema?
alala 2016-10-13 12:49:51
Znajomi brali udział, rozmowa tel poszła dobrze, ale niektórzy czekają już 4 miesiące i bez odzewu. Więc to chyba nie ma reguły do kogo zadzwonią. Jak nie Ty, to ktoś inny, oni takich jak Ty mają na pęczki, których mogą przyjąć i Ci z rekrutacji się nie przejmują czy Ci dobrze tel rozmowa poszła, bo mogą Cię poprostu bez zadnego powodu nie wziąć. A Ci co teraz tam pracują na stanowisku asystenta HVAc, to jeśli mieli coś do roboty, to jest to poprawianie projektów. Czyli bardziej praca kreślarza, bo projektować od podstaw tak jak w małym biurze projektowym, że robisz wszystkie instalacje od początku się tam nie nauczysz. No chyba, że chcesz poprawiać rysunki, to sobie sam odpowiedz na pytanie. Lepiej startować tam z jakimś większym doświadczeniem i startować na senior assitant, wtedy masz ambitniejszą pracę, niż samo poprawienie ''kreślenie'' rysunków.
Aktualnie, to ludzie siedzą i nic nie robią, bo poprzyjmowali multum ludzi, a nie ma roboty.
Więc jeśli nie masz zbyt wielkich ambicji, to jak najbardziej fajnie tam iść teraz, bo można posiedzieć na facebooku w ciągu dniu, na telefonie, na kawie z innymi pracownikami, a w między czasie dokształcać się samemu z programów , bo tylko tyle masz tam teraz do roboty , bo nie mają ci co dać.
3
Mała 2016-10-13 18:36:56
mam pytanie praktyczne: czy na etapie wypełniania formularzu przez serwis: ch2mhill.taleo.net/careersection.... musieliście w pewnym miejscu podpisać się e-signature? używaliście do tego specjalnych programów do generowanie kluczy używanych przy e-podpisy? Pierwszy raz się z tym spotkałam, nigdy nie miałam okazji z tego korzystać .....
lele 2016-10-13 20:16:38
wpisz swojego mejla- wystarczy
Kotlecjusz 2016-10-14 00:06:58
W ostatnim czasie awanse dostały tylko managiery w którym sie w głowach poprzestawiało. Ludzi od sobą maja za zło konieczne które musi tu być bo kto by robił ta małpia robotę. To że projektów nie ma to juz chleb powszedni. Większość osób siedzi i sie niby uczy. Ciekawe jak długo i kiedy bedzie basta. Narazie projektów jest mało i nie zanosi sie na to zeby było wiecej bo maja Polaków za ludzi przeciętnej inteligencji i napewno niepodołaja ich wymagania.
1
WróżTadeusz 2016-10-16 15:17:48
Czy jest ktoś, kto aktualnie pracuje w mostach w CH2M w Krakowie i mógłby wypowiedzieć się na temat pracy? Chodzi mi głównie o zakres obowiązków asystenta, czy jest tak jak piszą poprzednicy, że tych projektów nie ma, a i też nie ma za bardzo możliwości rozwoju / awansowania? Przechodzę z firmy w której robię różne rzeczy związane z projektowaniem i nie tylko. Czy to będzie krok w tył?
Jurek 2016-10-18 14:51:44
No masa osób tam aktualnie pracuje, nie jest to kłopot dla człowieka, aby się tam dostać, wystarczy wysłać CV i wszystko powinno się sensownie ułożyć, tam siedzi taka miła pani, która to przegląda, powaznie
5
Byly Inz. 2016-10-31 10:41:50
Wlasnie, ze nie tak latwo. Ja aplikuje z tej dobrej "zagranicy".
I oczywiscie odmowa. A prarcuje z ludzmi lepszymi ode mnie, dobre miedzynarodowe doswiadczenie mam, standardy pracy, dokumentacji, etc.
Ale oni sie boja.. boja sie, ze ktos przyjdzie lepszy od nich lub nawet ich przelozonych z USA i smie siebie wycenic na stawke 5000-7000-9000-11000, 13000, czy 15000 PLN netto / miesiac, bo tyle wlasnie w przeliczeniu mam za granica. A tutaj widze bidnie u was musi byc. I rotacja tez co 2-3 lata :)

Pozostaje zmiana zawodu :o
Programisci w PL juz zarabiaja te nawet 11-16k PLN netto i jakos nikt im nie smie obnizac pensji.
Jkj 2016-11-03 09:18:30
Jak długo czeka się na telefon po rozmowie z managerem?
kk 2016-11-04 13:18:19
Możesz czekać i czekać i się nie doczekać:)
Jkj 2016-11-04 21:34:31
juz wiem ze 2 tygodnie jak nie przyjmują xd
kas 2016-11-05 22:43:50
Orientuje się ktoś czy status aplikacji "Inactive (No Longer Accepting Job Submissions)" oznacza koniec rekrutacji na dane stanowisko, bo już ktoś został zatrudniony? czy koniec nadsyłania cv, bo zebrano wystarczającą liczbę potencjalnych kandydatów i rozmowy dopiero będą prowadzone? Jestem po rozmowie telefonicznej z wynikiem pozytywnym, miałam czekać na kolejny telefon dot. rozmowy w siedzibie, ale w tym czasie job status zmienił się na taki jak wyżej
uwe 2016-11-14 21:44:50
Moim zdaniem:
plusy:
- fajny przyjazny dział HR.
- doskonały dział PR (klasa sama w sobie), inni mogą się uczyć współpracy od nich. Inżynierowie często śmieją się z nich, ale mogliby się wiele nauczyć.
- ruchomy czas pracy (rozpoczęcia i końca pracy).
- firma stara się walczyć z niekorzystnymi zjawiskami jak mobbing itd, postawa zasługuje na DUŻĄ pochwałę.
- trafiają się fajne osoby.

minusy:
- gdzieniegdzie mobbing, mimo prób walki z nim.
- rozdmuchane ambicje pojedynczych osób w niektórych zespołach potrafią poważnie popsuć życie innym.
- czynniki typowo ludzkie: wyścig szczurów, zazdrość i lizusostwo, choć nie każdy kierownik daje się na to złapać i stara się uczyć ludzi poprawnych postaw.
- Amerykanie nie dają poważniejszych zadań, bo ludzie nie umieją współpracować ze sobą (niestety rozbuchane ambicje biorą górę). Wygrywają zespoły o czym Amerykanie dobrze wiedzą. Żeby dostać poważniejszy projekt trzeba się wykazać czymś więcej niż byciem lepszym od koleżanki/kolegi obok czy narzekaniem na kogoś innego. Każdy powinien mieć swoje miejsce w zespole i czuć się doceniony a nie uczestniczyć w konkurencji z przeszkodami.
- zależnie od zespołu trafiają się beznadziejni kierownicy, szczególnie wśród młodych liderów.

9
inż max 2016-11-17 23:30:41
widzę że ogólne niezadowolenie, a tak się wszyscy cieszyli że przyszła amerykańska firma i wybawi krakowski rynek projektowy ;-). Wierzycie że ktoś tu otworzył oddział żeby czegoś Was nauczyć, żeby dać Wam fantastyczną pracę. Że niby taki los na loterii. Wierzycie w to jak w kupno używanego auta od niemca (niebity diesel, mało używany w full opcji kupiony przez niemca tylko po to żeby za parę lat odsprzedać tanio polaczkowi). Naiwni jesteście. Dostali granta na utrzymanie Waszych etatów. Grant się skończy skończą się etaty, skończą się wypłaty i to już niebawem. Znam ludzi którzy tam pracują (projektanci drogowi, mostowi, sanitarni). Poszły tam pracować osoby które są typowymi "etatowcami", osoby które na przyszłość patrzą w perspektywie najbliższych tygodni. Osoby te często porzucały świetnie biura projektowe tylko po to żeby wierzyć w perspektywę zarobku parę stówek miesięcznie więcej.Zostali oczarowani bajerem pracy w "super" firmie. W większości to nieroby, idealnie nadające się do korpo. Są traktowani przez swoich amerykańskich przełożonych jak proste niebiałe homosapiensy, tu i ówdzie pozwoli im się postawić kreskę żeby zapewnić spełnienie ich snu o pracy dla amerykańskiej firmy. Udają że są szczęśliwi - małpa jak dostanie banana też jest szczęśliwa, ma swoje "carpe diem"
Ludzie obudźcie się, szanujcie się. Twórzcie naszą POLSKĄ potęgę gospodarczą, nie pozwólcie nikomu sobą pogardzać. Myślcie, to nie boli. Chcecie się czegoś nauczyć, chcecie być kimś, chcecie mieć przyszłość, pracujcie w polskich biurach projektów. Po pracy w korpo realizującym pseudoprojekty na dzikim zachodzie za parę lat będziecie zupełnie nieprzydatni dla naszego rynku projektowego. Za parę lat ich nie będzie, a na życie trzeba będzie zarobić.

P.S. piszę jako inżynier projektant z 15 letnim stażem na krakowskim rynku projektowym. również byłem kuszony do pracy w tej firmie. ........ Róbcie co chcecie, ale myślcie odrobinę.....powodzenia
4
Inzynier 2016-11-22 18:14:43
Witam 4 listopada dostalem wiadomosc ze moje CV pasuje do ich wymogow. Jest 22 a dalej nie dzwonia wiecie ile trzeba czekac. Jak wyglada rozmowa telefoniczna i zwykla. Moglby ktos jakis wskazowek udzielić?
kas 2016-11-22 22:17:29
@Inzynier

Jeśli Ci zależy na czasie radzę się z nimi skontaktować. U mnie pomiędzy wysłaniem cv a rozmową telefoniczną upłynęły 4 miesiące, rozmowę przeszłam pozytywnie, spełniałam wymogi i zostałam zapewniona, iż zadzwonią do mnie w ciągu paru tygodni z informacją co dalej. Minęły kolejne 2 miesiące i cisza. Napisałam więc maila i po tygodniu dostałam odpowiedź, że rekrutacja została już zamknięta.

Co do samej rozmowy telefonicznej - najpierw po polsku o rzeczach związanych z wykształceniem, umiejętnościami czy też z obecną pracą, potem po angielsku bardziej coś o sobie, pytania typowo hr-owe. Przynajmniej u mnie tak to wyglądało ;)
Inzynier 2016-11-23 17:15:34
A ma ktoś do nich numer telefonu do Krk ?
ssss 2016-11-28 12:27:22
Weź numer ze strony, przedzwoń tam i poproś , że chcesz numer telefonu do kogoś kto się zajmuje rekrutację na dane stanowisko .. i pewnie Ci podadzą, a tam już ktoś Cie zawsze przekieruje do odpowiedniej osoby
Zostaw swoją opinię o CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CH2M HILL Polska Ltd. Sp. z o.o.