brak logo

top-rent

Łuków

Opinie o top-rent

555 2009-08-29 12:59:35
dużo pracy w polsce za marne pieniądze Kontrakty zagraniczne może dopiero w przyszłym roku Nie polecam
piotr 2009-10-23 09:43:38
Dużo pracy w Polsce. Pieniądze dobre. Robota ciężka ale warto.
Przemek 2009-12-20 15:58:07
Firma godna zufania. Pracodawca dba o pracowników.
adam 2010-02-01 21:30:18
Jestem zadowolony z pracy w tej firmie i doceniony przez pracodawcę
anonim 2010-03-09 13:49:27
Firma z przyszlosci�, kasa dobra, mozliwosc rozwoju zawodowego. Polecam
zibi 2011-12-05 11:04:44
dajcie spokój katastrofa, firma wisi mi kasę od lutego 2011 i do dziś nie widziałem pieniędzy. Chcecie nie stracić trzymajcie się z daleka!!!
k***** 2011-12-20 13:30:26
[usunięte przez moderatora] kłamią prosto w oczy co do wypłacania pieniędzy
mojemu znajomemu wiszą prawie dwie wypłaty i raczej tej kasy już nie zobaczy .Telefonu to prawda nie odbierają , tłumaczą się tym że sami są w długach. Trzymajcie się z daleka dobrze wam radzę !!!!
Leviatan 2012-12-18 17:29:55
Pracowaliśmy w tej firmie nie powiem w którym mieście bo pieniędzy do tej pory nie widzimy
byly pracownik 2013-08-25 11:15:49
Jak najdalej od tej firmy [usunięte przez moderatora] oddajcie mi moj ciezko zarobiony hajs duzo obiecuja i nic wiecej wmawiaja kreca a pozniej unikaja [usunięte przez moderatora]
lizusek 2014-01-05 11:40:54
Bardzo solidna firma, która daje szerokie spektrum rozwoju i podnoszenia swoich kwalifikacji za granicą...
Mirek 2014-06-06 15:19:04
To ciekawi mnie jak jest teraz w top-rent, jesli rzeczywiście widac tendencje poprawiająca warunki...
giga-trans 2014-07-09 09:50:04
(usunięte przez administratora)Odradzam współpracę!!!
kesy 2015-01-27 23:34:25
o wlasnie firma daje szerokie zasoby rozwoju to fajnie a jak przebiega tam u nich rekrutacja czy zatrudniaja z doswiadczeniem czy bez takze jest mozliwosc dlaczego giga-trans odradzasz współprace widze opinie sa podzielone jak to wyglada z doswiadczenia osob pracujacych lub którzy juz pracowali tam dziekuje
rusz 2015-03-30 21:36:03
montaż rusztowań to nie jest łątwa praca, sam top rent teraz kogos szuka na taka prace ale wiem ze wielu chetnych to nie ma do takiej rpacy, mam ndzieje ze ich rusztowania sa porzadne i nie ma zadnej prowizorki :) jesli wiece cos wiecej o tych ich produktach to piszcie tutaj - mam nadzieje, ze cos przeczytam przed kupnem
oszukany 2015-10-24 12:59:24
Firma Top-Rent to najgorsza z możliwych firm nie płacą tylko wiecznie obiecują
wysyłają za granice a po robocie człowiek wraca na własny koszt bo nie odbierają tel .kontakt jedynie jak im coś potrzeba wypłaty nie dostałem przez 1,5 roku i nie odzyskam jej .OMIJAĆ Z DALEKA TYCH OSZUSTÓW!!!
1
czaruś 2016-05-15 11:09:54
jednak jak ktoś narzeka, to musi być w tym odrobinę prawdy o firmie :)
Zostaw swoją opinię o top-rent - Łuków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie top-rent