brak logo

Wincanton

Sosnowiec

Opinie o Wincanton

życzliwy 2009-08-31 16:03:37
Tam pracuja jakies robole , praca beznadziejne ,bardzo wysokie normy , i słabe wynagrodzenie, tam pracuje same kobiety praktycznie
astgvlem 2010-01-03 22:03:51
Tak parca ejst dla kobiet i jeden wielk zapierdziel i stojące keirowniczki na glowie szybciej szybciej ja. Ludzie szanujący siebie by tam nei poszli.
młoda 2010-01-06 08:42:36
dokładnie, po kilku dniach pracy miałam pocięte ręce palce, i nie moglam sie ruszyc, robota jak w kamieniołomie
abc 2010-03-19 15:17:30
tez jak wiekszosc pracowalam tam przez tydzien.tydzien wyjety z zyciorysu.zaluje za wlozylam tam tyle sily staran nie docenionych.kierowniczka [usunięte przez moderatora]to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie z tej ziemi.zero kultury poszaowania innych nie umie normalnie sie odezwac tylko krzyczec i przeklinac.postrzelona strzyga co puscila sie za mlodu.tak to jest jak polak dorwie sie do byle stanowiska.co do pracy jest ona tylko dla frustratow i starych bab co je nigdzie nie chca i tam sie trzymaja rekami nogami ponizajac sie za pare groszy.po nich widac ze wariatow nie brakuje.smieszne są. .dno.
anonim 2010-03-22 10:41:28
abc - 2010-03-19 15:17:30

tez jak wiekszosc pracowalam tam przez tydzien.tydzien wyjety z zyciorysu.zaluje za wlozylam tam tyle sily staran nie docenionych.kierowniczka [usunięte przez moderatora]to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie z tej ziemi.zero kultury poszaowania innych nie umie normalnie sie odezwac tylko krzyczec i przeklinac.postrzelona strzyga co puscila sie za mlodu.tak to jest jak polak dorwie sie do byle stanowiska.co do pracy jest ona tylko dla frustratow i starych bab co je nigdzie nie chca i tam sie trzymaja rekami nogami ponizajac sie za pare groszy.po nich widac ze wariatow nie brakuje.smieszne są. .dno.

witam ja dzi$aj zaczynam pierw$zy dzien w tej firmie , po wa$zych opiniach $trach tam i$c , jak beda tak traktowac mnie jak ciebie odrazu ide do $adu pracy zgło$ic to czy moge liczyc na twoja pomoc w tej $prawie ??
abc 2010-03-22 17:39:51
wiem ze jestes w pracy gdy to pisze.jestem z toba duchem.mam nadzieje ze moze akurat tobie sie spodoba.napisz jak dojdziesz do siebie po harówie.
anonim 2010-03-23 08:20:32
praca nie najgor$za ale faktycznie zapieprzyc tam $ie mozna i ta norma 5 palet na dniówke akurat była liderka [usunięte przez moderatora] nawet nie taka zła ale widac po niej ze pokaże je$cze pazurki
abc 2010-03-23 08:38:23
5 palet kartonow to jest nic.potem trzeba 3 palet kaszek mix gdzie kaleczy sie rece i trzeba sobie wszystko samemu przygotowac.norma sloiczkow-deserkow to 360 zgrzewek na osobe,oj pokaze pazurki napewno.ale dobrze ze nie zrazilas sie jeszcze.odezwij sie kiedys.pozdrowionka.
Magazynier 2010-03-25 16:37:20
Coopacking jest dla noobów trzeba było pracować na magazynie :-) Jak sie ustawiłeś to było ok :) Tylko normy wysokie to fakt :-P
aaaa 2010-03-28 20:42:45
Czy ktoś mógł by napisać kiedy są przerwy na każdej zmianie i gdzie można zapalić
hdjhjds 2010-03-31 13:01:59
przerwy sa 2 piecio minutowe i jedna polgodzinna tam gdzie masz jadalnie to zaraz sa drzwi i tam jest palarnia
Gumiś 2010-04-13 18:14:54
Wincanton jest spoko ludzie sa zajebisci mozna sie posmiac i pogadac ;) Co do tego kto tam pracuje to nie zgadzam sie z opiniami powyzej u mnie na zmianie jest 9 facetow i 21 kobiet fakt babki dominuja ale wiadomo ze kobiety w takich firmach latwiej przyjmuja.
Pracuje juz tam ponad miesiac i jestem zadowolony kasa moglaby byc wieksza to fakt... a tak to spoko.
blujka 2010-05-05 19:44:43
Fakt faktem w tej firmie normy są dość duże i często nie realne do zrobienia w ciągu 1 dniówki ale też zależy co się robi . Dla osób które by się chciały zatrudnić z Jaworzna, Chrzanowa które by chciały dojeżdżać autobusem raczej odradzam dojazd jest dość ciężki na rano 3ema autobusami , ciężki powrót z popołudniówki także 3ema tylko w dni robocze , w dni wolne wręcz nie realne. Tygodniowy wy koszt biletów wynosi ok 50 zl chyba ze ktoś kupi miesięczny albo na gapę ^^ , chodź nie wiadomy czy się miesiąc przerobi x). Praca w Wincanton jest dość ciężka [usunięte przez moderatora]na stendach niesamowity x) o organizacji wszystkiego to już nie wspomnę która jest na niskim poziomie zwłaszcza przy stendach , pakowanie kaszek , soczków jest już lepiej zorganizowane ; a płaca 8h brutto + 20% za nocki, licząc wyjdziemy po odjęciu kosztów dojazdu autobusem wyjdziemy w granicach 900zł dość niska płaca za taka "harówę" umowy są załatwiane przez Leader Service są to umowy TYGODNIOWE , z tygodnia na tydzień trzeba podpisywać nowa o ile pani z Leader Service raczy się zjawić z umowami lub zadzwonić żeby przyjechać ^^ Jest " ryzyko" ze po tygodniu , lub więcej mogą nie przedłużyć umowy , co do Pań liderek zależy jaka zmiana ja mam z Panią Aneta jest bardzo wyrozumiałą i fajną osoba chodź potrafi [usunięte przez moderatora]:P na innych zmianach z tego co mi wiadomo już nie jest tak dobrze . Na koniec chce przedstawić dość dziwna sytuacje bowiem robiliśmy stendy ( układanie kaszek , skoczków jest tego 6 warstw ) układaliśmy wg wzoru który nam podano aż tu nagle po paru dniach , wyszło że większość jest zrobiona źle i że mamy odrabiać to w sobotę wiec ja się pytam co robili jak pilnowali nas ze wszystko było źle wiec ktoś musi to naprawić padło stwierdzenie z pań które nas wtedy pilnowały co jest chore jak nas pilnowali ze wyszło złe o) . Może trochę narzekam ale jeśli ktoś chce spróbować szczęścia tam niech się zastanowi poważnie , cóż zawsze można się zwolnić po paru dniach ale to już zależny od was .
anonim 2010-07-08 07:25:45
Mam do was takie pytanie czy jak sie zacznie tam robic na umowe o prace to ile sie dni robi? i czy tez sa zmiany od niedzieli nocki? jak to bedzie?
Pytam bo nie wiem co sadzic o plotkach a nie wiem czy przyjac ta prace. I wlasciwie ile przypada kasy na miesiac bo kiepsko mowi sie o nich. I nie mowcie ze sie tam w swieta robi bo tez tak slyszalem!!!
Xerro 2010-07-09 17:56:40
hmm ja nie wiem co Ci napisac bo nie wiem jak teraz przyjmuja slyszalem ze przyjmuja na umowe zlecenia na miesiac ja akurat pracowalem ponad 3 miesiace na umowie o prace
ania 2010-07-09 18:03:15
tu macie normy jakie trzeba wyrabiac sa z kosmosu wziete ale spoko ;)
mix obiadki, deserki 125g 346,5 na osobe
mix obiadki 190g 324 na osobe
mix herbatki 315 na osobe
mix soki 315
mix bebiko 410
mix kaszki 312
mix bebilon 270
makro 280
makro klastry 360
3x kaszka +puszka 120
kaszka + talerzyk 140
kaszka + sztućce140
kaszka 50 % 175
stendy kaszka 50% palety dhp 11,5
2Xkaszka +sok 140
soki tetra makro 120
bebiko + koszulka 54
bebiko Mega Pack 72
akcja 20 1
Normy naprawde wygorowane ale tak to jest jak stali pracownicy sami zawyzaja wyniki swoje a pozniej [usunięte przez moderatora] + do tego ciagle zepsute zgrzewarki a norme wymagaja ;/

Nowa 2010-07-31 11:38:06
A czy nie ma problemu z wynagrodzeniem za ten tydzień po którym sie ewentualnie wyleci za niewyrobienie norm???
Bo wyszłam z założenia że można spróbować skoro kasę dostaje sie za godzinę to nawet za ten tydzień wychodzi troszkę ponad 200zł
zed 2010-08-04 10:50:28
to moze ja cos napisze, pracowałem tam jeden dzień i o jeden dzien za długo, najpierw rozmowa w posrednictwie Leader Service, rozmowa wyglądała tak jakbym sie starało posade ministra. Po miesiącu zostałem przyjęty do pracy. Przychodząc do pracy nikt wogole sie mną nie zajął, nie wskazał mi miejsca gdzie moge sie przebrać itp. koniec końców sam dopisałem sie do listy obecności a przebierać musiałem sie na schodach, niektorzy przed budynkiem, Pani z posrednictwa zapewniała mnie że koordynatorka zajmie sie wszystkim, dostaniemy szafke itp. zero organizacji jakiejkolwiek! Praca sama w sobie nie jest tragiczna, czego nie można powidzieć o stawkach. Ludzie tam pracujący to głownie kobiety, bardzo miłe i pomocne, kierowniczki również wporządku, fajna atmosfera, zapieprz jest, to fakt. ogólnie jednak radze omijać firme szerokim łukiem, za przepracowane 8 godzin nocnych (z niedzieli na poniedziałek) dostałem wynagrodzenie w wysokości 43 zł.
Bastek 2010-08-22 20:57:57
Jak jakieś c[usunięte przez moderatora] nie umieją wyrobić normy to tak jest, i kto powiedział że trzeba wyrobić 100%? Masakra robić wam sie nie chce a później gadka ze bezrobocie i "nie mogę znaleźć pracy.." i że to praca dla ludzi nie szanujących się xD Fakt, normy wysokie ale jak wy nie wyrobiliście norm to jak śmiecie mówić że jest tam ciężko? Śmiech na sali.. Ja jakoś specjalnie zmęczony nie jestem po dniówce a dostaje nawet premie i wypłata może już taka być. I jak w tej pracy się można skaleczyć?? Masa.. Paralitycy.. Fakt nie pracujcie tam.. oby w tej firmie jak najmniej takich ludzi jak wy!
GASKA 2010-08-24 10:51:17
CZESC FAKT ZE JEST [usunięte przez moderatora]NIESAMOWITY ALE JA TAM PRACOWALM TYDZIEN I DOSTALAM 230ZL WEEKNDY WOLNE FAJNA ATMOSFERA LUDZIE POMOCNI MOZNQA LICZYC NA POMOC NIE JEST TAK ZLE ALE TO PRACA DLA LUDZI KTORZY CHCA PRACOWAC I LUBIA ZAPIERDZIEL:) JA BYM TAM CHCIALA PRACOWAC JESZCZE:/ MAM DZIECKO IWIEM JAK TO CIEZKO Z ROBOTA MIESZKAM NIE DALEKO I MOGE POWIEDZIEC ZE JESTEM ZADOWOLONA Z TEJ PRACY:) RACZEJ BYLAM POZDRAWIAM PRACOWNIKOW:)
DZIAD 2010-08-24 19:19:18
[usunięte przez moderatora]równy,najgorsze są nocki jak dla mnie,a atmosfera w firmie to 50/50,jedni są fajni inni jebni*ci.
I te porypane normy.. co za idiota to wymyślił?
Pozdrawiam wszystkich pracowników.
madziunia_wce 2010-08-30 22:45:52
Wy jesteście nienormalni.Jak jakieś cioty nie umieją wyrobić normy to tak jest, i kto powiedział że trzeba wyrobić 100%? Masakra robić wam sie nie chce a później gadka ze bezrobocie i "nie mogę znaleźć pracy.." i że to praca dla ludzi nie szanujących się xD Fakt, normy wysokie ale jak wy nie wyrobiliście norm to jak śmiecie mówić że jest tam ciężko? Śmiech na sali.. Ja jakoś specjalnie zmęczony nie jestem po dniówce a dostaje nawet premie i wypłata może już taka być. I jak w tej pracy się można skaleczyć?? Masa.. Paralitycy.. Fakt nie pracujcie tam.. oby w tej firmie jak najmniej takich ludzi jak wy! Mnie się bardzo podobało i mogłabym tam pracowac na stałe....
Kapitan Bomba 2010-09-02 18:50:31
Zależy na której zmanie pracowałaś? Pamiętasz może?? że piszesz że miła atmosfera i ludzie pomocni :0
anonim 2010-09-03 20:26:54
madziunia_wce - 2010-08-30 22:45:52

Wy jesteście nienormalni.Jak jakieś [usunięte przez moderatora] nie umieją wyrobić normy to tak jest, i kto powiedział że trzeba wyrobić 100%? Masakra robić wam sie nie chce a później gadka ze bezrobocie i
Sooory
Ale praca tam to na prawdę nie należy do łatwych... i te ustawianie kogo wywalić a kogo nie...
Pozdrowienia dla Pani kontrolerki jakości,[usunięte przez moderatora]
anonim 2010-09-04 10:52:09
Bastek - 2010-08-22 20:57:57

Jak jakieś [usunięte przez moderatora] nie umieją wyrobić normy to tak jest, i kto powiedział że trzeba wyrobić 100%? Masakra robić wam sie nie chce a później gadka ze bezrobocie i
widać że nie wiesz o czym piszesz- kolejny cwaniaczek który albo wpisuje sobie normy których nie wyrabia albo sie przekona za jakiś czas jaki jest dobry bo mu książeczkę oddadzą:D
mało kto naprawdę tam wyrabia normy- nawet osobom zatrudnionym przez wincanton a nie agencję trudno się wyrobić. A to że wpisuja sobie normę to niekiedy zupełnie inna bajka- polak potrafi. Dużo zależy na co się pójdzie bo niektóre normy są do wyrobienia ale na JMD lub kaszkach 20% graniczy to z cudem żeby wyrobić.
a jeśli ktoś robi na JMD lub kaszkach 20% gdzie trzeba się "bawić" z kartonami to WSZYSCY maja pokaleczone ręce- rękawiczki (swoje prywatne) ochraniają tylko dłonie a przedramiona ma sie takie jakby się cięło żyletkami ( i nie chodzi o kaleczenie nożykami tylko kartonami). a trudno w rękawiczkach robic jeśli trzeba naklejki przyklejać, więc albo się podzieli pracę we dwójce albo jazda bez rękawic.
Praca niezbyt ambitna , płaca niska ( agencje pracy zarabiają na pracowniku ok 1/4 jego płacy) ale na krótki okres czasu może być.
Atmosfera jest spoko - wiadomo leaderzy niekiedy ponarzekają na normy, poprzestawiają paletę o 5 cm w bok i inne czepianie się pierdół ale nie trezba sie przejmować- można przywyknąć i traktować wszystko z przymrużeniem oka.
Pracownik 2010-09-05 18:15:43
Ja tam jednak nie polecam pracy w tym Wincantonie.
KTOŚ 2010-09-29 15:54:16
CO do norm to się zmieniły i nie które poszły do góry "fakt głupota" ale dużo poszło w dół chociaż nie za dużo.
KTOŚ 2010-09-29 16:06:13
Co ty [usunięte przez moderatora] jakie przebieranie na dworze i schodach są 2 szatnie damska i męska i tam się przebierają wszyscy jezeli mają ciuchy na przebranie. A co do koordynatorki to co z transparentem i kwiatami mają czekac na każdego! Jak sie przychodzi do pracy co trzeba się zapytać kogo kolwiek gdzie co i jak a nie czekać jak dziecko w przedszkolu aż ktoś przyjdzie po ciebie. A jeszcze co do wypłaty za 1 nocke na umowe zlecenie to ile byś chciał jak nie masz dodatku nocnego. Troch przepisów poczytaj a dopiero miej do kogoś pretensje [usunięte przez moderatora]!!!
trzeźwy typ 2010-10-08 23:30:46
Dużo poszło w dół? No proszę Cię. Mix kaszki poszły w dół o "całe" 22 zgrzewki, to jest jakaś parodia. A obniżono normę tylko dlatego, że są maszynowo zamykane kartony i trzeba je rozrywać. Tylko to obniżyli, NIC WIĘCEJ.

Fakt faktem atmosfera i ludzie są super, jednak patrząc na ten [usunięte przez moderatora], pocięte ręce od kartonów, płacę 1000zł na rękę, normy nie do wyrobienia, często nieprzygotowane stanowiska do pracy (a norma wymagana), STANOWCZO ODRADZAM PRACĘ W WINCANTONIE.
K.Z. 2010-10-17 19:25:17
A ja Kocham pracę w Wincantonie!! Szczególnie Pana [usunięte przez moderatora] - "najlepszy" kierownik magazynu jakiego można sobie wymarzyć!Będę pracował tam aż do emerytury!
kola 2010-10-19 15:28:18
ja tam pracowałam przez tydzień a była bym dłużej gdyby mi tylko przedłużyli wielka szkoda atmosfera super.Pozdrawiam wszystkich tam obecnych pracowników.
PREZES 2010-11-13 23:53:35
Ja tez tam pracowałem ponad 3 miesiące i naprawde fajnie wspominam najbardziej [usunięte przez moderatora] itd zajebista ekipa była co prawda później się posypało ale było git! Fakt czasem się narzekało ale to jak w każdej pracy teraz siedze sobie przy kompie i też narzekam czasem :D Co do kasy to fakt nie najwiecej.... dlatego też zmieniłem prace... ;) Pozdrowienia dla Wszystkich których znam z Wincantona! Prezesik ... PS Myślami nadal z Wami ;)
zuk 2010-11-21 11:28:22
ta szatnia hahaha, ta firma podobnie jak firma rekrutująca do pracy czyli leader service to jedna wielka pomyłka i robienie z ludzi niewolników, pracowałem w wielu firmach ale takie syfu to jeszcze na oczy nie widziałem jak Wincanton
bix 2011-01-25 04:22:17
Tak popieram ! palce pocięte, kasa mała i na dodatek jeszcze jak coś nie działa dobrze i karzą robić tym co się ma to potem [usunięte przez moderatora] gadaniem że mała wydajność i może być wzywanym do biura ,tak jak ja gdy od 2 dnia pracy robiłem sam ; /
Ja 87 2011-01-25 04:25:22
Twoja ... to [usunięte przez moderatora] , na bank od początku dawałaś rade i norma była yhyy na bank
anonim 2011-02-02 12:35:41
Jak mi tam ktos zacznie rozkzywac to mu reke po pracy maczeta utne i tyle,
moritto 2011-02-23 11:48:16
Syf, normy z kosmosu, nikt sie tobą nie interesuje,nie polecam
anonim 2011-06-10 13:18:45
oj wy [usunięte przez moderatora] - nie znacie co to praca. Jak tak narzekacie to przejdzcie na magazyn na kompletacje - to dopiero [usunięte przez moderatora], Nie pasuje to szukać innej pracy. Ile byście chcieli zarabiać ? 2000 ? za co ? za naklejanie promocji na kaszki ? - śmieszni jesteście! Jaka praca - taka płaca.
xxx 2011-07-01 17:11:21
Witam teraz przyjmują nowych ludzi przez firmę job impulse i zastanawia mnie czy jest wogóle jakaś szansa że dostanie się kiedyś umowę na dłużej niż tydzień?Czy po prostu po tygodniu szukają nowych?Bo co widzę to ogłoszenie o pracę jest nonstop,czy ludzie sami rezygnują?
wyproszony 2011-07-13 01:08:28
Omijajcie ten zakład z daleka! To jest jedna wielka porażka! Nie dostaniesz umowy na dłużej niż tydzień chyba, że wejdziesz pod stół! Było kilka przypadków, że ktoś przepracował dwa miesiące i wzięli go pod zakład, a dziewczyny robią ponad rok czasu i dalej mają umowy co tydzień! I "nie ma dla nich miejsca"! Nadgodziny tylko do odbioru, jak nie odbierzesz to Cię wyślą przymusowo! Jedyna rzecz jaka tam się zmieniła na lepsze to kierownik. Dotychczasowy miał [usunięte przez moderatora] na ludzi, jest [usunięte przez moderatora] nieumiejącym się wysłowić i nie wiedział za co zabiera premie! No nie wiedział! [usunięte przez moderatora] Pracować w takim zakładzie za najniższą krajową to najgorsza robota jaka może być! W jeden tydzień przyjmą 50 nowych ludzi, a za dwa tygodnie zostanie ich garstka! To się zdarza regularnie! Pocięte ręce, gotujesz się w jakichś w ogóle niepotrzebnych fartuchach i czepkach! Liderstwo do [usunięte przez moderatora]! Kolesiostwo! [usunięte przez moderatora]
wyproszony 2011-07-13 01:16:21
anonim - 2011-06-10 13:18:45

oj wy [usunięte przez moderatora] - nie znacie co to praca. Jak tak narzekacie to przejdzcie na magazyn na kompletacje - to dopiero [usunięte przez moderatora], Nie pasuje to szukać innej pracy. Ile byście chcieli zarabiać ? 2000 ? za co ? za naklejanie promocji na kaszki ? - śmieszni jesteście! Jaka praca - taka płaca.

A Ty mi śmierdzisz Lojantą Gejos. Nie wypowiadaj się, bo Twoja wypowiedź jest subiektywna. Kompletacja [usunięte przez moderatora]? Może i tak, ale na pewno nie gorszy niż na kurniku! Tam masz czas na bajerę, a na przepakowaniu nie masz czasu po dupie się podrapać! Przy takiej pracy za kilkanaście lat kręgosłup padnie. Szanujcie ludzie siebie i swoje zdrowie.
anonim 2011-07-16 02:12:29
ja jestem z joba :) i teraz juz trzeci tydzien mi beda umowe przedluzac ;) mojej znajomej juz 3 miesice przedluzaja wiec jest z tym dobrze ;) nie martw sie ! szokuje mnie tu niektore opinie ludzi ;d idzie sie niezle wystraszyc , ale w rzeczywistosci nie jest tak zle ;) wiecej obiktywizmu ;) normy sa wysokie ale nie trzeba miec codziennie przeciez po 100% wydajnosci ... ja juz nie raz milam po 50 % po i tak sie zdarza a jednak dalej pracuje !
anonim 2011-07-22 15:24:41
Beznadziejna atmosfera w pracy, ciągłe poganianie i pośpiech.
Wynagrodzenie śmieszne. Nikomu nie polecam, szkoda czasu i zdrowia.
szef 2012-11-05 23:19:05
ludzie tam sa tragiczni i taka jest prawda... jak nie wystajesz poza nawias za bardzo i pozwalasz sobie na glupie odzywki jestes spoko... a jak jestes inteligenty i masz swoje zdanie to bedziesz mial przerabane tak bylo w moim przypadku w ciagu miesiaca zwalanili mnie i przejeli 2 razy... i do tego kazali mi isc na kurs zebym jezdzil wozkiem a potem znowu mnie zwolnili... o czym to swiadoczy?? o niekompetencji przelozonych... nigdy tam nie wroce szkoda mojego czasu zaangazowania... copaking praca dla [usunięte przez moderatora] bo takie tez stare panie tam pracuja...
szef 2012-11-05 23:25:08
po pierwsze panie robotny jak taki jestes dumny ze swojej normy to jedz do rosj albo chin tam bedziesz robil za grosze i tez bedziesz sie mogl popisywac i beda ludzie na twoim poziomie... prawda jest taka ze norma powinna byc taka zeby pracownik mogl ja zrobic i przy tym nie sapac jak glupi a to praca dla kobiet... dodam jeszcze jedno ja normy mialem wyrobione.... a przez takie myslenie jak ty masz sa coraz gorsze warunki pracy w polsce... jestes przykladem nieswiadomosci naszych rodakow.... do chin jedz albo do rosji powtarzam tam ci pokaza norme i bedziesz mial coraz wiecej pracy a kase taka sama...
Tuliś 2015-01-20 08:56:41
Jeżeli chodzi o Raben to nie ma chyba firmy, która byłaby pewniejsza na rynku. Na swojej stronie powinni mieć zakładkę z aktualnymi ofertami pracy - nie ma co ukrywać, że w pracy logistycznej jest całkiem spora rotacja pracowników. Sporo osób awansuje, jak nie tu to gdzie indziej, a przy okazji wiele osób odkrywa, że praca w TSL nie jest dla nich.
KSeno 2015-03-26 21:50:39
No nie wiem czy macie tak do końca rację, Wincanton przecież nadal funkcjonuje, ostatnio widziałem ofertę pracy właśnie w tej firmie, co prawda jest to praca w Wielkiej Brytanii no ale na polskiej stronie internetowej znalazłem więc jakieś interesy jeszcze prowadzą i polacy mogą się u nich trudnić. Co o tym myślicie ?
kuter 2016-04-13 22:09:34
No wypadaloby
yeti 2016-05-09 19:07:57
kolego @aro, to jest brytyjskie przedsiębiorstwo logistyczne specjalizujące się w zaopatrzeniu przedsiębiorstw a więc język angielski jak najbardziej potrzebny
Zostaw swoją opinię o Wincanton - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wincanton