brak logo

ALFA-KONSTRUKCJE

Warszawa

Opinie o ALFA-KONSTRUKCJE

anonim 2010-08-25 10:42:53
[usunięte przez moderatora] - 2010-07-08 12:20:34

firma
zaproponowali mi prace mozesz mi cos wiecej powiedziec na temat pracy i placy.
anonim 2010-08-25 10:46:55
[usunięte przez moderatora] l kto tam pracowal i mi cos wiecej powie.zaproponowali mi prace niewiem co robic zadnej opini dobrej
kamyk 2010-09-13 15:15:17
cześć, proszę podaj do siebie kontakt tel, mam kilka pytań, very ważne, ale nie chcę tak oficjalnie, raczej za plecami, please.
piotr 2011-01-04 17:36:56
jade właśnie do Francji nie wiem co mam robić moze ktoś się ze mną skontaktuje?
rambo 2011-03-02 10:51:15
To gdzie ty w koncu pracowałes w alfa konstrukcje czy batiment???
Bogdan 2011-03-03 22:47:35
a ktoś wie gdzie oni teraz mają biuro ???
leszek 2011-06-06 09:11:40
potwierdzam[usunięte przez moderatora] brak slow PRZESTRZEGAM!!!!
anonim 2011-07-14 17:40:04
anonim - 2010-08-25 10:46:55

[usunięte przez moderatora] - 2010-07-08 12:20:34

firma
[usunięte przez moderatora] kto tam pracowal i mi cos wiecej powie.zaproponowali mi prace niewiem co robic zadnej opini dobrej

wiej jak naidalej
an 2011-07-14 17:43:43
czlowieku wiej firma krzak
alfa konstrukcje 2011-07-17 11:01:17
jak chcesz ich sprawdzic idz do zusu lub urzendu pracy nigdzie nie istnieja a jak pojedziesz to na czarno
oszukany 2011-07-23 22:01:56
witam. nie jedzcie [usunięte przez moderatora]
damian 2014-04-29 03:00:04
Własnie, bo ja tez jestem przerazony tym co wyczytałem na temat alfa-konstrukcje, może jednak jest tu ktos zadowolony?
heniek 2014-12-31 04:43:14
kurcze, to czy ktoś jest zadowolony z pracy czy nie to myślę że to dość śliska sprawa, bo no wiecie nie każda praca jest dla każdego i nie każdy w każdej pracy się odnajdzie, no i opinie tu to tylko wypowiedzi w necie, polecam sprawdzić na własnej skórze jak jest w alfie, ja tak chce zrobić po nowym roku
Litylis 2015-03-04 15:25:01
damian piszesz o rzekomym niezadowoleniu z pracy w firmie alfa konstrukcje, a czy nie przyszło Ci do głowy, że mogą tu wypowiadać się osoby nieobiektywne i roszczeniowo podchodzące do pracy ? sta ich niezadowolenie, KRS wystarczy i CEIDG również żeby namierzyć firmę, ja zamierzam siędo nich odezwać i podziele się moją wiedzą jak wyglądasprawa rekrutacji. Pozdrawiam
blok 2015-03-22 01:49:34
strasznie teoretycznie piszecie o pracy tutaj i w sumie przestaje mnie to dziwić , ponieważ alfa konstrukcje z Warszawy zaczyna być trochę firmą widmo. Wiadomo , że zajmują się budowlanką, ale żeby kiedyś natrafić na ich oferte pracy czy szerszą informaje o nich - to jest w tej chwili niemożliwe ....
tomek 2016-05-15 20:34:51
przecież oni normalnie działają, o co chodzi dokładnie?
Zostaw swoją opinię o ALFA-KONSTRUKCJE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALFA-KONSTRUKCJE