brak logo

Maintpartner ASI Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Maintpartner ASI Sp. z o.o.

jasio 2015-04-29 21:36
Ta firma w województwie pomorskim to porażka nie ma zleceń traktowanie pracowników jak towar na półce sklepowej brak kompetencji przełożonych w organizowaniu i wykonywaniu prac na rzecz klienta .Nie polecam tam pracy.
11
... 2015-07-29 20:19
Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk.
Nikomu nie polecam pracy w Maintpartner.
Dziwne, że firma utrzymuje jeszcze projekty i pozyskuje nowe.
Pewnie przy obecnym zarządzaniu już niedługo.
ZARZĄD nieznający się na prowadzonym biznesie.
Podejmowane decyzje są śmieszne i wnoszą tylko to iż zwalniają sie cenni dla firmy pracownicy.
15
robson 2015-12-22 19:10
Miałem u nich rozmowę nie tak dawno (stanowisko automatyka) i ich propozycję była lekko mówiąc niezadowalająca :)
2
kurippi 2016-02-24 11:37
dobre, wiadomo kto to pisał, a najważniejsza jest znajomość excela
2
Były pracownik 2016-05-18 13:13
Jestem byłym pracownikiem MP i niestety nie jestem w stanie wystawić im dobrej opinii. Wymagania mają bardzo wysokie a płaca za to bardzo niska (relatywnie). Ciągle poszukują nowych pracowników, ponieważ poprzedni szybko odchodzą lub zostają zwalniani (rzadko, ale czasami się zdarza, że bezpodstawnie). Szefostwo podejmuje nieprzemyślane decyzje. Możliwe, że coś się zmieniło od moich czasów, ale zastanowiłabym się nad pracą w tej firmie.
5
Były pracownik 2016-05-18 13:14
Jestem byłym pracownikiem MP i niestety nie jestem w stanie wystawić im dobrej opinii. Wymagania mają bardzo wysokie a płaca za to bardzo niska (relatywnie). Ciągle poszukują nowych pracowników, ponieważ poprzedni szybko odchodzą lub zostają zwalniani (rzadko, ale czasami się zdarza, że bezpodstawnie). Szefostwo podejmuje nieprzemyślane decyzje. Możliwe, że coś się zmieniło od moich czasów, ale zastanowiłabym się nad pracą w tej firmie.
2
michu 2016-06-12 23:47
łódź- praca w tej firmie to porażka , kasa za prace w tym pierniku lekko mówiąc słabiutka. Rotacja , rotacja personelu na okrągło. To źle świadczy o polityce firmy. " Robiłem i jestem na nie" Serio, szerokim łukiem radzę omijać , chyba , że na trochę z braku kitu to tak, coś w rodzaju parę tygodni i spadam, cześć.
13
michu 2016-06-14 23:00
No właśnie ,... nie rozumiesz. Spoko jak taka rewelacja to buduj się za wypłatę , puść dzieci na basen , język angielski , skocz na dwa tygodnie z rodziną na Chorwację autem średniej klasy z salonu. Myślę , że tak by było fajnie , ale jedno wiem ,że za wypłatę nie uskładasz na górala z salonu. Niestety taka prawda. Oczywiście fajnie , że optymizm jest , ale nim nie zapłacisz rat. Powodzenia.
8
d 2016-09-23 20:26
fbg nie widze nigdzie rekrutacji na konkretnie takie stanowisko, zwykły automatyk jest poszukiwany w Łodzi
Niezadowolony 2016-11-08 15:30
W Łodzi na rozmowie kwalifikacyjnej, ustalono jedno (stawki), ale po okresie próby jakby to nie miało miejsca, brak poszanowania (nie ze strony osób tam pracujących na miejscu) lecz ze strony koordynatora regionalnego który ma cie "cenzura"
7
... 2016-11-13 12:09
potwierdzam @niezadowolony
kierownik regionalny MP w łodzi nie ma pomysłu i kompetencji do zarzadzania ludzmi i utrzymaniem ruchu w tak dużej firmie a to pociąga za soba niezadowolenie klienta i pracowników MP z którymi nie może sie dogadać, stad taka rotacja pracowników proste.
Od pracowników wymagaja doświadczenia ok a co w takim razie z kadrą kierownicza MP czy tu już kompetencje nie sa potrzebne ?
8
Obecny pracownik 2016-11-29 15:24
Pracowałem w kilku podobnych firmach i wszędzie są jakieś problemy, pieniądze jak wszędzie ale chociaż na czas. Ludzie w sumie OK.
1
wk... 2016-12-06 22:21
trąci wypowiedź kimś z wielkich managerów bo ja nie znam nikogo w tej firmie kto byłby zadowolony poza zadufanymi w sobie kierownikami
8
Automatyk 2016-12-28 10:59
Byłem na rozmowie. W sumie OK. Do momentu pytania o płacę-poniżej średniej.
3
nerwowy 2017-01-31 13:07
Praca w łodzi to dramat wymagania z kosmosu,a płaca marna. Szkolenia tylko dla tych co "cyrograf " podpiszą bo się boją że ktoś po szkoleniu zwieje. Kadra kierownicza na miejscu dużo by chciała,ale nie wiele może bo jest gorliwy kierownik regionalny, który ciągnie za wszystkie sznureczki...Ekipa jest spoko,szkoda że się systematycznie wykrusza,z kierownikiem projektu idzie się dogadać,ale nic z tego bo nic nie może.Klient - abb to już szczyt chamstwa,wtrącają się we wszystko,w urlopy,politykę kadrową,ogólnie traktują pracowników MP jak szmaty. Są też konfidenci donoszący na każdym kroku. Ogólnie jak ktoś coś potrzebuje (klient) to wejdzie po palcu w tyłek i go zagnie żeby człowiek za szybko nie uciekł,a jak już nie będzie potrzebny to będą jakiegoś "haka" na niego szukać.
Stanowczo za długo już tam pracuję - czas się zwijać...
1
były 2017-02-06 18:38
Działanie MP w łodzi to niestety porażka, przez tak długi czas nie potrafią ogarnąć tego projektu ile jeszcze czasu potrzeba?? kierownik regionalny chyba z przypadku przerastają go tematy UR ucieka od problemów tragedia.. a przecieZ stanowisko podobno do czegoś zobowiązuje ??
kiepska atmosfera, duża rotacja, durne ograniczenia, jedynie wypłata na czas
3
Hanna 2017-03-01 13:47
@były, w każdej pracy są jakieś plusy i minusy :) Pracujesz tam jeszcze?
1
Ona 2017-03-28 12:34
Moim zdaniem nie pracuje się najgorzej jak niektórzy piszą...
Jak w każdym zakładzie pracy są plusy i minusy.
Atmosferę budujemy my sami, także trochę kreatywności i zaangażowania.
Ja nie narzekam bo znam gorsze miejsca pracy, a wręcz obozy.
Grusza jest ? jest! Dofinansowanie do świąt jest ? Jest . Multisport jest? jest!
Pensje jak wszędzie i zawsze na czas.
1
Hanna 2017-03-28 12:46
@Ona, czyli podsumowując polecasz pracę w tej firmie?
1
Ona 2017-03-28 12:59
Tak
1
On 2017-03-30 21:09
Moim zdaniem jest naprawdę dobrze. Firma jest bardzo duza, stabilna, miedzynarodowa, szuka nowych możliwości. mało która firma zarzadza utrzymaniem ruchu w ogole. MP robi to naprawdę dobrze. Placi perfekcyjnie i zawsze na czas. oczywiście zarobki mogą być wyższe, ale zawsze mogą. Mnie wystarcza. Atmosfera jest super. Na Swieta mam dodatek, Grusze tez mam. Benefit, owoce za darmo w pracy. przelozony myśli, a to nie jest czeste. Jak czytam te opinie wyżej to nie wiem skad wy jesteście. U mnie jest dobrze.
1
Hanna 2017-03-31 09:27
@On, a na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?
1
Pracownik 2017-04-05 09:35
Moim zdaniem 5/6 bo zawsze można coś poprawić, nie jest źle. Dbają o pracowników. Atmosfera przyjazna :)
1
Hanna 2017-04-05 09:43
@Pracownik, dobrze to słyszeć. A na jakie benefity mogą liczyć zatrudnieni?
1
Onaaa 2017-04-13 08:05
Wczasy pod gruszą, premie świąteczne, karta multisport benefit, grupowe ubezpieczenie, owocowe czwartki (co czwartek pracodawca kupuje dla pracowników owoce) :)
1
Hanna 2017-04-13 09:37
@Onaaa, to bardzo miły gest ze strony pracodawcy. Dziękuję za Twój komentarz.
1
rem 2017-04-16 20:21
w Częstochowie od pięciu lat zero podwyżki ogólnie ta firma to jedna wielka pomyłka
roob 2017-04-17 11:34
Nie polecam pracy w maintpartner brak możliwości rozwoju, brak możliwości awansu, brak premii uznaniowej,brak podwyżek, brak motywacji do pracy. Zdecydowanie odradzam osobom ambitnym które chciałyby coś osiągnąć..
dobrze że teraz mamy "czas pracownika" a nie pracodawcy !

5
Hanna 2017-04-19 14:25
@rem, piszesz, że firma Maintpartner ASI Sp. z o.o. to pomyłka. Dlaczego tak uważasz? Co masz konkretnie na myśli? Powiedz więcej na ten temat.
@roob, o warunkach pracy na jakim stanowisku piszesz? Z pewnością warunki są zmiennie w zależności od obejmowanego stanowiska.
1
#niezadowolony 2017-04-22 11:43
@Hanna, oczywiście, że dużo zależy od zajmowanego stanowiska. Niestety ci którzy pracują na stanowisku Technika mają najgorzej. Głównie to właśnie takie osoby budują atmosferę, i to wszystko wbrew działaniom regionalnego Mr. Septemb... który chce nam zorganizowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
re 2017-05-04 14:55
ale widać, że kadry zajęły się PR dla firmy...
Niech lepiej zajmują się dbaniem o pracowników aby nie odchodzili z firmy a nie pisaniem głupich i sztucznych niby dialogów na forach o pracodawcach
żenada
4
Ona 2017-06-13 11:45
Nie pracuje w kadrach ;) jestem pracownikiem jednego z projektów.
1
Qwerty 2017-07-11 21:24
Bo maszyny to trza umić naprawiać.
1
Ktoś 2017-07-24 12:06
Po kłótni najlepiej wejść na go work'a i powyżywać się na firmie. A co tam...

Żenada
1
Zostaw swoją opinię o Maintpartner ASI Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maintpartner ASI Sp. z o.o.