brak logo

Holiday Travel Center

Warszawa

Opinie o Holiday Travel Center

goś 2009-10-09 17:40:58
skąd Twoja tak skrajna opinia? możesz napisać coś konkretniej?
1
Denis 2009-10-16 13:59:40
Ktos cos wie o tej firmie???? hodzi o posade reprezentanta. oglaszaja się wiec moze ktos juz cos wie. pozdr
dodzia 2009-11-02 11:34:53
Masakra! Pracowalam tam jako reprezentatntka... dziwny klimat, dlugo tam sie nie wytrzyma. A najgorsza jest kadra....(usunięte przez administratora)
1
ja 2010-01-09 19:31:06
A możecie cos konkretnie napisac? jakie warunki finansowe i na czym praca reprezentanta polega?
as 2010-07-13 11:17:43
Akurat zarobisz...Dobre zarty!!!! ( usunięte przez administratora ) Pracowalam NIE POLECAM!!! Chyba ze chcecie poznien miec niesmak,( usunięte przez administratora )
max 2010-11-17 17:42:11
A ja pracuję i dobrze zarabiam !!!! natomiast może być tak ,że problem maja Ci którzy nie nadaja sie do tej pracy ! Dotyczy to wszystkich firm .
Anstola 2011-04-12 13:58:29
Byłam jakieś 3 tygodnie temu na spotkaniu informacyjnym.
W siedzibie firmy w Warszawie.
Mnie się klimat bardzo podobał.
Totalny czill. Ludzi młodzi i aktywni z dużym zapałem do pracy.
Wcześniej poczytałam sobie o tej firmie i faktycznie strasznie dużo negatywnych opinii na ich temat.
Poruszyłam ten temat na spotkaniu i otrzymałam rzetelną informację .
Wszystko się bierze z tego że ludzie nie potrafią czytać umów ze zrozumieniem.
Czekam na odpowiedź z HTC. - może mi się uda:)
Tomaszewski 2011-05-30 14:27:38
Bardzo pozytywny kontakt, rzetelna obsługa
anonim 2011-06-10 12:24:47
Timesharing jest odpowiedzią na tak zastały rynek jakim są usługi wypoczynkowe, opłaca się o wiele bardziej ale mało rozreklamowana forma prawna, mimo wszystko o wiele bardziej opłacalna, a Holiday Travel Center jest liderem jak się wydaje na razie na rynku
Luzekgg 2011-06-27 16:35:43
Ja tam myślę, że jest to świetna sprawa. Można mieć pewność udanych wakacji i się o nic nie martwić. Moim zdaniem timesharing szybko się rozpowszechni w Polsce tak jak jest w Niemczech czy USA
anonim 2011-07-05 13:02:21
Ja też myślę, że jest to dobra propozycja ale widzę, że wiele osób zazdrości bo ich nie stać na wykupinie timeshare.( usunięte przez administratora )
malennas 2011-07-27 15:34:09
Ciekaw jestem bo praca może być ciekawa.
a jest możliwość wyjazdów???
albo pozostania reprezentantem na jakiejś wyspie.
Mnie by coś takiego interesowało?
Chciałabym się wyrwać na jakiś czas z Polski i nabrac dystansu.
Praca przy czymś takim może być bardzo ciekawa.
Wiraszka 2011-07-29 14:40:12
Bardzo dobra firma. Rzetelna i miła obsługa. Ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony spotkaniem w siedzibie firmy
2
Grzegorz Hyżo 2011-08-09 16:17:00
Ja jestem klientem tej firmy i mogę powiedzieć że to dobra firma. Jeżdze dzięki nim na wakacje juz od dobrych paru lat i zawsze wszystko jest ok
1
Fryderyk 2011-08-19 12:32:30
Mają bardzo ciekawą ofertę. Dobre warunki i sami mili ludzie tam pracują więc śmiało polecam.
JanekSS 2012-07-10 11:58:11
Ja mam same pozytywne doświadczenia z firmą HTC Byłem 2 razy na wyjeździe w aprtamencie wykupionym w tej firmie i bardzo sobie chwalę. U mnie w firmie jest to rodzaj bonusu i można wygrać taką wyciekczkę.
2
twojastara 2012-08-07 15:54:49
Czyli co? Omijac ich wielkim lukiem...czy z ciekawosci isc i sie sprawdzic?
nickc 2012-09-07 16:20:01
zgorzchniałych byłych pracowników ma każda firma. Którzy siedzą na necie i wypisują. Dział marketingu ma każda firma. Czy jak płacisz za 2,5 zł za 200ml pepsi to nazywasz to złodziejstwem? Produkcja tego kosztuje pewnie poniżej 50gr.
Ja też odchodziłem z firm wiele razy ale nie wypisuje, że to oszuści, że wykorzystują.
Obudźcie się.
Mają usługę i chcą ją sprzedać. Nie stać Cię, nie umiesz czytać umów? czy ja to wina? taki zawsze będzie dostawał od życia
mak 2012-10-16 21:55:02
Polecam !!! jestem miło zaskoczopny pracuje od miesiaca i jest OK.
grec_pat 2012-12-12 18:36:32
pracuje ktoś??? powiedzcie jak tam???
mak 2012-12-19 22:11:12
pracuję nadal i jest OK. polecam
Tymon 2013-03-11 14:45:10
Z tego co wiem, a pracowałem tam jakiś czas temu, to zawsze dawali umowę do podpisania. Nie słyszałem by ktoś pracował bez umowy. Więc albo ściemniasz albo idziesz do inspekcji pracy z umową, a nie wypisujesz na forum.
1
Ropuch 2013-03-14 18:07:41
Dobra a jak z zarobkami ? ogloszenie telemarketer brzmialo kuszaco ..;-)
wiec dajcie jakas odp czy warto zrywać sie na 10 i jechać na Sadybe ;-))
1
morelka 2013-05-08 09:01:20
wahałam się długo żeby podjąć prace w HTC. Słyszałam zarówno dobre jak i złe opinie i dlatego miałam wybrać inną firme. Jestem studentką 1 roku, a niedługo drugiego roku Wyższej Szkoły Rehabilitacji i to moja druga praca. Niedługo do pracy w HTC przychodzi moja koleżanka, której poleciłam tę firmę. Jest fajnie, atmosfera na luzie, zarabiam więcej niż w ostatnim call center na centrum !!!
mmm 2013-09-23 13:44:51
WItam wszystkich,
pracuje w tej firmie od ponad roku jako reprezentant. Na poczatku przerazilo mnie 400zł podstawy a reszta to premie uznaniowe i prowizje lecz w ogole sie tego nie czuje, Pracujemy ok 5 godzin w tygodniu, w piatek wyjezdzamy a w poniedzialek na ranem wracamy do domu. Dokladne godziny zaleza gdzie jedziemy. Praca jest wymagajaca i wiekszosc osob sie do tego nie nadaje. Na spotkaniu mowia ze jak sie zarobi mniej niz 2 tys przez 3 pierwsze miesiace to cie zwalniaja ale nie ma sie czego bac. Jak sie uczestniczy czynnie w cotygodniowych szkoleniach to na prawde mozna byc dobrym pracownikiem znajacym sie na rzeczy po ok miesiacu. Jesli tak nie jest to znaczy ze sie nie nadajesz.
Na wyjazdach spimy w hotelach w ktorych mamy prezentacje wiec sa to przewaznie wysokiej klasy hotele. Posilki (nie liczac kolacji) mamy oplacone przez firme.
Praca bardzo fajna. Caly czas rozmawiasz o wakacjach wiec samych przyjemnych sprawach, czas w weekend bardzo szybko leci, a atmosfera w pracy jest jak marzenie. Wszyscy sie tam czuja jak w rodzinie.
Jak chcesz pracowac przygotuj sie ze twoja pierwsza wyplata moze wynosic 1000-1500zl lecz to tylko dlatego ze musisz nauczyc sie poprawnie rozm awiac z klientami. Duzo zalezy od farta bo nigdy nie wiadomo kto bedzie zainteresowany wspolpraca i nigdy nie wiadomo kto bedzie twoim klientem.
co roku najlepsi wyjezdzaja na darmowe wakacje i mozna wygrac dodatkowe wyjazdy jesli przekroczysz ustalona sume wszystkic h swoich rocznych zamowien.
zyga 2014-02-18 10:34:19
tutaj nie ma opinii klientów to ma być firma(usunięte przez administratora)
1
Były pracownik travel 2014-09-19 15:26:53
uwaga znów poszukuja osob do pracy.
co miesiac przyjmują i dziekują
i prosze nie wiezyc w slowo duze zarobki i zapytania typu czy by chcial Pan zarabiac 10.000-20.000 tysiecy zł :)
smiech
5
romek 2015-02-25 14:06:44
na pewno ktoś im się przyda do reklamy albo do sprzedaży bespośredniej usług tego centum poróży, bo teraz naprawde jest coraz ciężej o klienta i tutaj pojawia się właśnie ten problem.. też zastanawiam się nad pracą u nich, ale nie widziałame konkretnych ofert od nich, nie wiem czy teraz coś jest? czekam na opinie
kkkk 2015-03-11 20:40:24
proszę o opinię jeżeli chodzi o tą pracę jakie zarobki i czy ciężko spedać ten produkt?
kandydat 2 2015-06-15 09:45:54
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i byłam naprawdę bardzo mile zaskoczona. Podkreślę na wstępie, że mam 7-8 lat stażu pracy, więc nie jestem jakąś świeżynką. Postanowiłam dodać swoją opinię, ponieważ rzadko spotyka się na rynku rzetelnego pracodawcę. Rozmowa bardzo przyjemna, bez owijania w bawełnę i niepotrzebnego spinania się. Pan rzeczowo przedstawił ofertę wynagrodzenia, dokładnie określając, ile można zarobić i za co. Powyżej ktoś napisał, że jest 400 zł podstawy - to prawda, ale tak samo jak mojego przedmówcy, nie przeraziło mnie to w ogóle, ponieważ jest naprawdę fajny i konkurencyjny system wynagradzania prowizyjnego. Uważam, ze spokojnie można zarobić 2000zł (wiele lat pracowałam w sprzedaży, więc jeśli ktoś chce zarobić, to zarobi, a jeśli ktoś ma doświadczenie to tym bardziej nie powinien się bać, tym bardziej, że w HTC to nie jest sprzedaż tylko przeprowadzanie krótkich ankiet). Jest na rynku tylko jedna firma, która wypłaca prowizje od ilości ankiet i uwierzcie mi, że nie da się w niej zarobić tyle co w HTC. Reszta firm badawczych płaci tylko za godzinę i to niewielkie pieniądze, żeby zarobić 2000 trzeba by przepracować chyba 300h. Tutaj w HTC praca po około 6h dziennie. Myślę, że warto polecić. Ja przyjęłam ofertę i miałam przyjść na dzień próbny, ale w międzyczasie dostałam telefon z innej firmy, w której ubiegałam się o pracę i ofertę przyjęłam. Szczerze żałuję, ze nie miałam okazji sprawdzić się w HTC, była to jedna z fajniejszych propozycji, jakie otrzymałam przez prawie 5-miesięczny okres szukania pracy.
marlenaw 2015-07-23 20:35:08
Witam serdecznie. Niestety nie miałam okazji pracować dla tej firmy, natomiast byłam na wakacjach przez nią zorganizowanych.
Oceniam 10/10. Byłam (i jestem) bardzo zadowolona.
Josue 2016-07-07 13:48:48
Zgadzam się z Sidao. Też kilka lat temu pracowałem w tej firmie i były różne cyrki z wynagrodzeniem. Być może Pani Ewo nie pracuję Pani długo w tej firmie, lub zmieniło się na lepsze. Ja tam pracowałem przed 2010 i ciężko było dobrze zarobić. Faktycznie ten dyrektor tj. "miły, sympatyczny człowiek w okularach" starał się żeby było jak najlepiej, ale niestety w pojedynkę nie wiele mógł zrobić. Pracowałem tam kilka miesięcy, obiecywali złote góry, na pagórkach się kończyło ;/
Julia 2016-07-07 21:14:16
Pracowałam tam kilka tygodni w roku ubiegłym i zarobki były tragiczne. ( usunięte przez administratora )Niestety była to najgorsza praca w jakiej pracowałam pod kątem zarobków. Natomiast reprezentanci to bardzo mili, młodzi ludzie którzy tworzą kolektyw. Natomiast szefostwa nie poznałam. Ogólnie nie polecam bo ta praca to strata czasu i marka szansa na godziwy zarobek.


























hghj 2016-07-07 23:07:29
@julia ale jak jest umowa o dzieło to i tak chyba musza zdrowotne odciągać? Tak chyba było, juz nie jest?
Zostaw swoją opinię o Holiday Travel Center - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holiday Travel Center