brak logo

Eleni Salon Fryzjersko-Kosmetyczny

Golubie

Opinie o Eleni Salon Fryzjersko-Kosmetyczny

Wiewióraaa 2012-09-05 18:49:00
Witam , bardzo sie nie zgadzam z państwa opinia , a dokładniej z jedna osoba ktora podała sie w liczbie mnogiej . na temat salonu Eleni .
Jak widać powyższy komentarz został dodany ze zwykłej zazdrości osoby , która lubi wyrażac nie prawdziwa i wymyślona opinie .W salonie panuje bardzo miła atmosfera wszyscy sa dla siebie życzliwi , obsługa jest bardzo miła dla klientów . Wystarczy tylko spojrzeć na date dodania danego komentarza jest wyrażnie ta sama , jak i godziny sa przyblizone .
Jeśli ktoś nie wierzy to salon jest czynny :
od poniedziałku do piątku w godzinach od 10 do 18 ,
w soboty od godziny 9.00 do 15 .00.
Wiewióraaa 2012-09-05 18:54:05
Co za brednie ! . Zapraszam do odwiedzenia jakiej kolwiek toalety na dworcu pkp , a potem prosze ponownie wyrazic swoja opinie .
lukasz45 2012-12-07 20:01:30
witam serdecznie znam panią Helenę od 10 lat i od tego czasu jestem jej wierną klientką szanuje ją za jej profesjonalizm i pomysłowość odkąd zaczęła pracować na kemonie jakość usług jest znacznie lepsza w związku z tym usługa jest troszkę droższa pani Helena ma różne linie koloryzacji które różnią się ceną ale każda klientka ma wybór jakimi farbami chce farbować a jeżeli chodzi o kadusa to o ile mi wiadomo to już od kilku lat nie ma go na rynku więc nie rozumiem o co chodzi.Ja osobiście bardzo polecam salon fryzjerski pani [usunięte przez moderatora]
marzenka 2015-01-26 16:52:31
no chyba warto o takie rzeczy na miejscu już zapytać tak naprawdę, bo nie wiem jak sytuacja może wyglądać.. ale zgodze się z komentarzem, że jeśli są kolejki do salony czy na solarium to tylko na plus, bo to znaczy, ze jest zaangażowanie i ludzie lubią tu przychodzić, bo wiedzą, że zostaną dobrze obsłużeni tak naprawde.
zadowolona 2015-02-07 13:01:49
Ja jestem zadowolona chodzę do Heleny od dawna i nie mogę sie do niczego przyczepić. Fajne fryzurki potrafi układać i kolor też wychodzi ok. Chodzę też tam na solarium i nie rozumiem dlaczego ktoś pisze że nie opala skoro ja wychodzę opalona. Podsumowując POLECAM ten salon.
1
warkoczyk 2015-04-18 22:06:45
Do salonu Eleni od bardzo dawna chodzę jest tam bardzo uprzejma obsługa. Jest tam bardzo duży profesjonalizm jak u szefowej i praktykantek. Praktykantki są zawsze uśmiechnięte i miłe też najstarsza praktykantka już nie raz mnie czesała byłam bardzo zadowolona z jej zdolności. Zawsze jest tam czysto i przytulnie nigdy nie spotkałam sie z nieprzyjemnymi sytuacjami. Po postu polecam salon Eleni
Józef 2015-04-18 22:13:33
Ju tam baro czesto biwum u wajigo balbierza. Rudowłesa pani je baro miłu. Pozdrowiu Józef do uzdrzeni
niezadowolona 2015-05-14 23:02:30
No niestety kolejna wizyta w salonie i znowu inna cena nie rozumiem tego pani heleno należy zastanowić sie nad cennikiem
Była klientka 2016-03-22 16:57:06
Strasznie sie wszystko pozmieniało u pani Heleny jak byłam tam dwa lata temu to wyszłam zadowolona, cudownie wymodelowane włosy przez jedną z praktykantek, miła atmosfera i zaangażowanie w prace. Lecz jak ostatnio tam wstąpiłam nie bylam zadowolona z efektów pani Heleny :/ i atmosfera nie taka jak dawniej
Zawiodłam sie na tym Salonie...
zzzzzzzzzzzz 2016-04-22 22:43:05
Może brakuje tam byłych praktykantek :)
babeczka 2016-05-10 22:38:46
a to tam się można w takim razie na praktyki załapać? byłoby wyśmienicie, tylko ciekawe ile taka praca praktykantki byłaby płatna i czy rzeczywiście dostałabym takie zadania żeby się uczyć na serio zawodu
Zostaw swoją opinię o Eleni Salon Fryzjersko-Kosmetyczny - Golubie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eleni Salon Fryzjersko-Kosmetyczny