logo GSP GROUP sp.z.o.o

GSP GROUP sp.z.o.o

Łódź

Opinie o GSP GROUP sp.z.o.o

ktos 2010-11-24 23:26:50
Nie polecam!
1
anonim 2011-07-12 17:25:51
Słuchajcie mam pytanie. Właśnie jestem w trakcie procesu rekrutacyjnego na stanowisko handlowe w biurze. Może ktoś z Was powie mi jakie są warunki takiej pracy, relacje między pracownikami, z szefem Panem Sakovskim? Na jakie wynagrodzenie można liczyć? Co należy do głównych obowiązków i jak się jest z nich rozliczanym? Będę wdzięczny za wszystkie szczegółowe informacje.
Robert 2011-07-14 13:30:26
Dziś widzę ukazało się na stronie Adecco ogłoszenie na Dyrektora Handlowego do GSP Group, może ktoś będzie taki miły i powie jakiego wynagrodzenia na tym stanowisku można się spodziewać?
Bezimienny 2011-08-07 10:17:10
Witam, może zorganizujemy jakieś spotkanie byłych zadowolonych pracowników GSP/AQUA?
jacek placek 2011-11-30 19:06:10
Słyszałem że w firmie od kilku m-cy jest nowy dyrektor handlowy? co to za typ? może mi ktoś powiedzieć?
wrobel 2011-12-20 10:47:18
To ta firma jeszcze istnieje?
x 2012-06-04 11:11:43
rozmowa rekrutacyjna ... tragedia ... ( usunięte przez administratora ) . Szkoda czasu ..
1
jaaaaaaaaa 2012-07-25 00:52:31
witam, aby wyrażać opinię należy znać bieżącą sytuację oraz strukturę firmy. Żal mi osób,które tylko potrafią wymagać. Czas PRL minął. Już nie ma już \"czy się stoi, czy się leży...\"
Pracownik 2012-07-29 11:34:14
[usunięte przez moderatora] warunki są ciężkie ale jak w każdej pracy. Nie chce się wam nieroby pracowac to wasza sprawa ;)) jak komus mało na początek 1500 z pełna opieką zdrowotną to jego problem.
pracownik konfekcji 2012-08-06 20:01:44
Wiecie co...zal mi tych wszystkich \"placzkow\" ciagle narzekajacych. jak nie pasi do znajdzcie sobie inna robote... Tylko lepiej ubolewac niz ruszyc (usunięte przez administratora) i zmierzyc sie z dzisiejszym rynkiem pracy... Ja pracowalam w wielu firmach i takiego lajciku jaktu na produkcji nigdzie nie bylo.... Praca lekka, latwa i przyjemna... Trzebaq isc do Della albo innego molocha gdzie trzeba dostac zgode na sikanie i jeszcze sobie znalezc zmiennka... Ludzie.... ruszczie troche glowami i poczytajcie co dzieje sie na rynku pracy... smieciowe umowy, pensje w ratach.. A tu pensja na czas, opieka medyczna prywatna...kiedy potrzebujesz to sie z kierownictwem dogadasz i mozesz wyjsc.... Co wy jeszcze chcecie? Kierownictwo ? chyba nie mieliscie gorszych... Wymagaja ale daja od siebie...A jak ktos jest normalnym pracownikiem a nie (usunięte przez administratora) jak wiekszosc tych narzekajacych to z kierownictwem ma OK...Sam Jon- wybuchowy ale ma serce, i ci co daja z siebie nie maja z nim zle...
1
Zu-Zu 2012-10-16 15:33:16
Co nowego w GSP?
1
sara 2012-11-07 13:32:34
ile w gsp zarabia dyrektor?
Hi Hi 2012-11-09 16:05:32
sara - 2012-11-07 13:32:34

ile w gsp zarabia dyrektor?
Lepiej zapytaj jak długo :-)
1
lolo 2013-04-12 17:25:02
przez pierwszy miesiac 3 tys a potem wylatuje z pracy :)
1
gosc 2013-06-18 09:38:34
Myślę że wybierając nowego pracodawcę należy osobiście przyjść i zobaczyć jak wygląda firma i jakie są relacje w firmie, nie można opierać się na samych komentarzach. To co można napisać o GSP to dobra atmosfera jaką tworzą ludzie, wypłaty są zawsze na czas, co ostatnio w wielu firmach jest rzadkością, poczytajcie inne opinie. Wiadomo że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Olo 2013-06-18 22:40:23
Nie da się wyczuć atmosfery wchodząc z zewnątrz. Można się naciąć na "american dreams" więc wybierając spośród wielu pracodawców trzeba uważać żeby nie zmarnować sobie szansy gdzieś indziej, gdzie są normalni szefowie. (usunięte przez administratora)
1
loko 2013-07-03 14:41:32
Palenie jest zabronione !!!! w momencie kiedy ,któryś z pupili szefa złapie na paleniu od razu zabierana jest premia .

Niby taka amerykańska firma a nie długo będziecie tam pracować za łyżkę ryżu .


Panuje tam obrzydliwa atmosfera sam szef traktuje ludzi jak powietrze i jak maszyny ,które ciągle mają pracować na zwiększonych obrotach i ciągle mu mało . Jedno jest pewne cieszę się ,że już tam nie pracuje mam dużo lepszą pracę za dużo lepsze pieniądze.

Wielki szacunek dla kadrowej, która zawsze wypłacała pieniądze na czas pozdrawiam (usunięte przez administratora)
2
mmk 2013-07-03 16:47:52
anonim - 2013-06-09 18:01:20

No nie mówcie, że odliczają wyjścia do toalety? Co w takim razie dzieje się z palaczami w GSP Group? Może jednak jest ktoś zadowolony?
Ja właśnie za palenie jestem bez premii . Chyba nie długo zakończę karierę w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej
1
mrm 2013-07-16 20:31:58
Warunki pracy są fatalne dziwię się jeszcze ,że odpowiednie służby na to pozwalają hm ciekawe dla czego? Ta firma z amerykańską nie ma nic wspólnego pracownicy są traktowani jak tania siła robocza !!!!

Nie dajcie się nabrać ,że firma umożliwia rozwój możecie się tylko dorobić garba , siwych włosów i stresów .
2
bolo 2013-07-18 14:35:32
mrm - 2013-07-16 20:31:58

Warunki pracy są fatalne dziwię się jeszcze ,że odpowiednie służby na to pozwalają hm ciekawe dla czego? Ta firma z amerykańską nie ma nic wspólnego pracownicy są traktowani jak tania siła robocza !!!!



Nie dajcie się nabrać ,że firma umożliwia rozwój możecie się tylko dorobić garba , siwych włosów i stresów .
Zgadzam się szkoda swój cenny czas marnować
3
Hi-Hua 2013-07-30 22:24:24
Odpowiedz sobie sam: ręczne płukanie membran kapilarnych w chlorze na oko, to było plusem albo minusem, a zwłaszcza dla odbiorców i pracowników który wdychały ten smród.
Dać gwiazdkę za 300 zł, a zabrać premię za 600 zł: to plus czy minus.
Zrobić zebranie na 10 osób, aby poniżać pracownika z 15 min. wulgarnym słownictwem, tojak rozumieć- test na wytrzymałość? Pomieszczenie socjalne dla pracowników produkcyjnych wygląda jak statek dla uchodźców z Afryki , to ekskluzyw albo brak podstawowych przepisów BHP?
(usunięte przez administratora)
6
kicibugio 2013-08-02 13:56:53
Piszesz tak bo pewnie jesteś z jednego z klanów rodzinnych które tam występują wystarczy tylko spojrzeć na jakaś listę obecności że pracują tam całe rodziny i boja się odezwać bo wylecą wszyscy i stracą cały dochód rodzinny. A warunki są fatalne nie ma tam żadnej higieny pracy żadnych przepisów bhp a już nie wspomnę o ppoż., wszystko jest robione na oko i ręcznie bez jakichkolwiek norm i bezpieczeństwa pracownika. Warunki sanitarne fatalne toalety albo zamknięte albo nieczynne, po pracy umyć się nie ma gdzie. Więc nie pisz głupot że jest tam wspaniale i uroczo bo z wyjściem zw sprawie załatwienia prywatnej sprawy też nie jest tak łatwo, a kierownicy niektórych działów nie mówię o wszystkich, to mniemam że świadectwo szkoły podstawowej zakupili na rynku bałuckim, nie są w stanie wypowiedzieć się w miarę sensownie czy logicznie zachowują się jak małe dzieci nie bo nie (usunięte przez administratora) nie podając sensownych argumentów dlaczego akurat nie albo dlaczego właśnie tak.
3
anonim 2013-08-25 17:26:41
A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o prace
Hi-Hua 2013-08-29 16:00:58
anonim - 2013-08-25 17:26:41

A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o prace
Najniższa krajowa, a czy będzie umowa o prace? to w zależności od twej psychiki: albo staniesz jak reszta - debilem i będziesz miał umowę albo z małą depresją i jak najdalej. Kolego - teraz umowa nic nie znaczy, możesz wylecieć szybciej niż na um. zlecenie
1
2013-08-29 16:39:25
anonim - 2013-08-25 17:26:41

A ile na rozmowie o pracę proponują na początek więc w tej chwili komuś kto poszukuje stałej pracy jest szansa na um o prace
Jak zostaniesz lizusem i kablem to jest szansa ,że popracujesz tam dłużej niż rok . A jeśli nie to gwarantuję ,że dłużej niż dwa miesiące tam nie wytrzymasz ,albo po miesiącu znajdą haczyk na Ciebie i wylecisz po trzech tygodniach

Pamiętaj,że ta firma nie ma nic wspólnego z Amerykańską nie daj się nabrać na te tanie chwyty ze strony szefostwa i ich PUPILI !!!
3
anonim 2013-09-06 18:39:40
Zawsze możesz w nie wierzyć i spróbować się zatrudnić. Życzę powodzenia.
3
?lol 2013-09-28 09:34:29
MIędzy ludzmi atmosfera tez nie jest za dobra w tej firmie?Zwalniaja ludzi mimo ze robia swoje plany i sie staraja?Chyba zeby kogos zwolnic trzeba miec konkretny powod ?
4
pozdr 2013-09-30 15:45:04
a jakie zasady bhpu sa niby ,,niprzestrzegane''czego to głownie dotyczy ,ze niby dzieje sie cos zlego ludziom? A co dla porównania możecie dobrego napisać o swojej firmie? Czlowiek na taką naturę ,że łatwiej mu wytykać błędy
1
jaro 2013-10-07 20:17:28
Jak to jest możliwe ,że tak jak piszecie towar wypuszczony na rynek danego kraju nie ma normy PN?To jest możliwe żeby w ogóle został wprowadzony do obrotu handlowego,nie chce mi sie wierzyć!!!
4
Alek 2013-11-04 21:28:40
Nie polecam szkoda czasu !!!!!! Obiecanki cacanki, a głupiemu radość !!!!!
6
kaczor 2013-11-27 12:46:45
Powod zawsze sie znajdzie - zawsze mozna zrobic cos wg ustalen z wczoraj, a nie z dzisiaj i juz mamy powod.
5
wusia 2014-03-19 12:56:48
własnie dostałam propozycje pracy w firmie BGA Group Sp. z o.o. jako handlowiec mozecie mi cos napisac na temat pracy w tej firmie
arek 2014-04-27 16:08:49
Jeśli tak się stało, to serio wypadałoby cos napisac o warunkach w gsp, bo ja tez interesuje się firmą, mam kilka na oku, a tutaj informacji najmniej..
2
byly_pracownik 2014-05-21 20:43:27
demo - bez przesady, faktycznie firma beznadziejna ale co do ludzi to trochę przesada. Oczywiście jak w każdej firmie istnieją hieny (tu jedna) ale poza tym ludzie są fajni.
Kędziorek 2014-07-14 23:30:11
Powodzenia!!!!!!
1
bash 2014-11-16 20:17:28
Hej, nie wiecie, czy GSP Group będzie poszukiwał w najbliższym czasie osób do działu IT? Bowiem natknąłem sie na ich jedno z ogłoszeń, poszukiwali Informatyka, myślę, że wymagania spełniam wszystkie. Opłaca się wysyłać CV, myślicie, że rozważyliby moja kandydaturę? W ogóle to warto próbować do nich aplikować?
bash 2014-12-01 00:03:39
Naprawdę nikt nic nie wie, czy może obawiacie się konkurencji i nic nie piszecie o planowanych rekrutacjach? Napiszcie może chociaz, czy polecacie prace w firmie, bowiem mało tutaj jest aktualnych opinii na temat firmy. w sumie już grudzień, a ja zaraz będę bez pracy i myslałem trochę między innymi nad GSP.
alfa 2014-12-06 00:08:51
Nie polecam !!!! jeśli masz nerwy ze stali i nie szkoda Ci zdrowia to się tam pchaj . Chcesz idź zobacz. Ale gwarantuję ,że po 3 miesiącach wylecisz ,albo sam się zwolnisz.
6
hi hua 2014-12-08 16:15:23
Nie polecam, a raczej odradzam. Syf który dotyczy nie tylko produktów jak również i kadry zrządzającej. Niskie zarobki, wysoki wyzysk i mega gigantyczne poniżanie
7
Albercik 2014-12-09 02:46:22
Nie polecam i również szczerze odradzam . Jeśli, ktoś dawno w zoo nie był zapraszam do GSP . Szefostwo traktuje pracowników jak tanią siłę roboczą. Nic tylko rób,rób,rób mimo że jest wszystko w porządku to i tak będziesz chodził bez premii ,bo na przykład za głośno pierdniesz ,albo nie będziesz się zachwycał nowymi butami szefowej za 1000 zł . Kadra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podobna . z tego co wiem to ze starych pracowników zostali tylko Ci co dobrze dziobią i bardzo głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą . Osobiście się cieszę ,że zakończyłem pracę w GSP . Pracuję w podobnej firmie już 3 lata i najbardziej sobie cenię spokój ,ciszę i szacunek do pracownika. Nie ma awantur ,ubliżania ze strony szefostwa ,każdy jest traktowany tak samo. Aż miło się pracuje .
5
była 2015-03-30 12:36:30
potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie. Dział Handlu Zagranicznego - syf i mogiła, widzę, że znowu szukają jelenia za 1300 z biegłą znajomością języków obcych.
Poniżanie, wrzaski, zamykanie ludzi w budynku, aby pracowali po godzinach to norma w tej firmie. To, że wogóle tam ludzie pracują pokazuje tylko jakie w naszym kraju bezrobocie, bo pracują, ponieważ nie ma dokąd uciec...
7
Roberto 2015-04-03 23:13:10
Faktycznie powyzsza opinia jest wielce prawdziwa. Jezeli chodzi o kwestie traktowania pracownika i wynagrodzenie - zenada. Mowie obiektywnie. Obecnie pracuje juz gdzies indziej. Straszny balagan, wyzysk, atmosfera. A to przeciez bardzo wazne. Pracownik wniesie wiecej i przyniesie lepsze efekty,m kiedy widzi, ze jest doceniany, ze pracuje w spokoju, a nie pod ciaglymi wrzaskami, ublizaniami, bluznierstwami , ktore musi slyszec wokol. Bardzo, ale to bardzo zle traktowanie pracownika (praca w biurze) - handel.
Osoby, ktore tam ida (tak jak ja kiedys) nie wiedza co czynia. Ale po 2,3 dniach pracy juz beda szukac nowej. Moge zagwarantowac. Niejednokrotnie pracownicy biurowi, ni stad, ni z owad sa wykorzystywani rowniez do pracy fizycznej - skrecanie czesci itd. Bo przeciez trzeba pomoc...
Osobiscie Bardzo zle wspominam ta firme. Ne polecam jej nikomu, kto chce godnie pracowac.
10
dział IT (IT Specjalista) 2015-07-27 12:56:37
cześć, jak wygląda praca w dziale IT w firmie na św. Teresy w Łodzi, bo po tym co piszecie nie wygląda to wszystko za ciekawie... Ciekawi mnie to bo zaproponowali mi sporo jak na pierwszą pracę po studiach - chodzi mi głównie o to, czy "informatyków" się tu szanuje, czy nie. Biurowi - odpiszcie proszę.
1
Hi-Hua 2015-08-04 11:38:24
W tej firmie nie ma miejsca takiemu słownictwu jak: szacunek, uprzejmość, wyrozumiałość i pomoc, ale jest szyroki zakres wulgaryzmu, chamstwu i poniżaniu.
Hasło tej firmy: " Kto w poru kabluje, nigdy biedy nie odczuje".
1
Hi-Hua 2015-08-24 12:47:58
Aha i dlatego od pewnego czasu informatyków zmieniaja częściej niż jednorazowe rękawiczki
wściekły 2016-08-31 21:17:42
ogólnie DNO
Misiek 2016-08-31 23:18:59
No chyba trochę przesadzasz, zresztą jak większość ludzi tutaj, nie ma co robić afer, na co, po co, dajcie spokój bardzo proszę, praca dla ludzi, którzy nie boją się ubrudzić
3
Zostaw swoją opinię o GSP GROUP sp.z.o.o - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSP GROUP sp.z.o.o