brak logo

Poczta Polska

Bełchatów

Opinie o Poczta Polska

życzliwy z piekła rodem dla poczty 2011-12-04 16:22:16
Macie racie Poczta Polska to wyzyskiwacz pracujesz po 10 gozin dziennie a nawet i dłużej płace marne wciąż trują na guże aby wciskać na siłę kredyty wysokopieniężne,lokaty aby zrealizować plan roczny mase roboty niedoprzerobienia przy tak małej ilości ludzi, wszyscy oprócz góry są przemęczeni listonosze szczególnie zestresowani co odbija się na pracy, niedziwi mnie że ludzie narzekają skoro czekają aż po drzwi aby odebrać przesyłke, bo jest tylko jedno okienko do listów na taki duży odział gratuluje temu kto to wymyślił. Ciesze się że już dawno skończyłem z tą firmą teraz udało mi się znależć lepszą za sensowne pieniądze. Współczuje pracownikom . A Prezesowi na święta chę powiedzieć ty samo wystarczalna [usunięte przez moderatora] przyjdzie czass że sam będziesz chodził z torbą bo nikt niezechce robić za te pieniądze jeśli nie podniesiesz płac :)
1
inter 2012-04-24 22:12:20
a ja dodam że bełchatowie mają porąbaną naczelnik , jestem z piotrkowa ale mam znajomego który pracuje jako listonosz pracują ponad siły dokładając im roboty którą niesą w stanie zrobić w 8 godzin za te same pieniądze stosuje mobing motywując pracowników dowartościowując sie gnoi ich za byle co jeśli się starają udaje że tego niewidzi jestem na studiach i myśle że napisze prace na temat naczelnikowej z bełchatowa jak gnoić ludzi ijaka yto daje satysfakcje zbieram materiały od kumpla na temat jej motywacji ciekawe dzlaczego jest tyle afer na tej poczcie
1
bmw 2012-07-18 20:08:23
opinie o poczcie polskiej gdybym napisał to co myśle jesli szukacje pracy na poczcie w bełchatowie nieradze niskie pensie wyzysk mobing zastraszanie pracowników gnębienie pracownicy odchodzą bo za takie małe pensje niemożna wyżywić siebie i rodziny a jeśli jakiś frajer się zdecyduje to z autem dokturego dokładasz żeby naczelnikowa lepiej widniała wyżej baba nie dożycia rozmawiałem z nią niema porąbana nic uniej niezałatwisz nic niewie jak ona została naczelnikiem a już wiem jak się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y dawało to naczelnikiem się zostało podwyżki dla wybranych współczuje pracownikom
1
ojciec 2012-11-29 19:43:45
nio niezle jedyne wyjście to uciekać z tego miasta mam dzieci i wiem jak młodym jest cięrzko w pracy dwarazy tyle pracy za marne pieniądze we wszystkich firmach aby znaleść prace w tym mieście to trzeba albo dać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y albo mieć znajomego na stołku jeśli chodzi o ich szefa baba nie do zycia wywyrzsza się i niema nic ciekawego do powiedzenia byłem ciekaw i spotkałem ją kiedyś niepowiem gdzie i pogadałem sobie z nia i musze przyznać racie internautom choć rzadko to robie bo morzna wszystko napisac w internecie ale tu mieli racie jak ona została naczelnikiem przepraszam ale macie racie dała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y i naczelnikiem została dobry pionek a góra się cieszy bo z nia moga wsystko bo sie niezna na niczym niektóre dzieci bo jestem juz w takim wieku tam pracuja lepiej sie znaja niz ona az miło patrzec jak niektórzy młodzi harują za marne pieniadze az zal a stare wiecie jak macie starego listonosza u siebie w bloku a ile zarabiaja młodym dał bym te pieniadze
gość 2012-12-06 21:02:17
pracowaliście na poczcie jak ten naczelnik chyba niemieszka w tym miescie ja na jego miejscu bałbym się gdybym był taki wredny dla pracowników mam propozycie złuszcie się na taczke i wywieście na taczkach
1
fan 2012-12-06 21:14:08
pracowały człowieku wiesz jakie opinie sa namiescie na nia to kobieta a raczej imitacja kobiety gdybyś ja widzial hahaha patrzac nania morzesz nabawic sie czegos wstretu do kobiet nie nadaja sie te opiniee do pisania jajuż nie pracuje w tej firmie całe szczęście udało mi się znaleść lepszą prace robie na swoim tam brakuje szefa z prawdziwego zdarzenia normalnego a ja zdegradować jak najniżej albo wysłać na prowincie tam może ktoś ja zaakceptuje inni te ż odchodza bo maja dosyć tej baby uważa sie za góru psychicznie nie wytrzymują wszystkich się trzepia o byle co mam kontakt z niektórymi pracownikami i niewiele sie zmieniło masz racie popieram pomysłl z taczka dorzuce sie
1
student 2012-12-06 21:21:40
to ja też sie dorzuce mam dość tej firmy nie zebym mial coś do wszystkich pracowników ale jak pojdziesz na poczte stoisz w kolejce a jakaobsługa taki szef jest takie przyslowie ryba psuje sie od glowy niedziwie sie ze pracownicy olewaja sobie jak maja takiego szefa moze jak przyjdzie innny szef to niebedzziemy musieli sie wstydzic tej poczty poza belchatowem i bedzie normalna poczta poco ja trzuymaja myslalem ze to facet mylilem sie wredna masz racie nienadaje sie to do opisu
gość 2012-12-06 22:02:32
tam ludzie albo odcodza albo wariują a ta [usunięte przez moderatora] się cieszy
2013-10-08 17:50:58
NIe zGADzAM SIe OPINIĄ ANONIM LISTONOSze UWIJAJA SIe JAK MRÓWKI MAJA POWIKSONe ReJONY MNÓSTWO LISTÓW przemęczeni listonosze WYzYSK MAM POMYSŁ SPROWADĄ SOBIe HINCzYKÓW BO W BeŁCHATOWIe POTRAFIĄ TYLKO GNOIĆ LUDzI I WYzYSKIWAĆ POROBANe MIASTO KOMU SIe TU DOBRze zYJe NA STOŁKACH I [usunięte przez moderatora] WIDze JAK MUJ LISTONOSz CHODzI z PeŁNA TORBA ALe NIeWIM CzY BYM DAŁ RADe TAK CHODIĆ STA CzARNA TORBA PeŁNA LISTÓW PO SCHODACH LISTONOS DOReCYŁ MI LIST I WSzeDŁ z TA TORBA NA CzWARTe PIeTRO POLOzYL TORBe NA SCHODACH A JA MU JA PODNIOSŁeM CHOLeRNIe CIezKA A DRUGA MIAŁ NA ROWeRze I JeSCz eNASTPNA NA ROzBIURKe ATA[usunięte przez moderatora] JeSzCz e PRACUJe JAKO NACzLNIK MÓJ KOLGA PRACOWAŁ TAM KRÓTKO I NIGDY WJeCeJ TAM NIePUJDzJe DOSTAŁ LePSA ROBOTe TAM MOzNA zOSTAĆ KALeKA
3
ala 2014-04-05 14:57:28
chcecie pracy zgloscie sie na poczte w belchatowie jedna za kielbase i jajka zalatwila sobie prace i to nie jako listonosz siedzi i nic nierobi a pensie i pemie bierze ale naczelnik dostaje regularnie zarcie za darmo a inni zapierd, nanja niewolno wolnego wzjasc , jezdic na wycieczki bo niema ludzi niewolnictwo i mobing drze sie naludzi chyba oto chodzi poczcie polskiej skoro pozwalaja jej na takie traktowanie pracownikow widocznie wszendzie tak jest w poczcie polskiej skoro jej na to pozwalaja chcesz byc niewolnikiem pracuj na poczcie kosciuszki swinia stara zre i nic nierobi aludzi niema ja radze pracownikom zlozyc pozew zbiorowy o mobing moze wywalcza odszkodowanie z firmy
2
rambo 2014-05-23 20:32:16
listonosz ma mieć ogolone nogi i zakryte jak ma nieładne wiecie kto wymyślił nazelnik może ktoś im pomoże kumpel mówi ona szuka chłopa bo my niemożemy już wtrzymać ma dobrą pensie niemusał by pracować juz mu premie oddadzą on woli żone musi zacząć na depilacie chodzić bo doniej niepujdzie brzydzi się sorry jesteśmy facetmi
1
były Listonosz 2014-12-23 18:07:04
Poczta Polska to firma rodzinna zwłaszcza w Bełchatowie nie masz znajomości to masz największy i najgorszy rejon i zapierdzielasz jak wół od rana do wieczora upał czy zima w śniegu do kolan. Rower najlepiej jakiś stary bo zapierdzielą i musi mieć mocne ramy i bagażnik by dał rade udżwignać 4 za....cie ciężkie torby i te ulotki jeszcze a jak już uda ci się jakoś to rozwieść to powiększają ci rejon bo dałeś radę :) Nie polecam tam pracować chyba ze masz ciocię na jakimś stołku tam hehe
jasiek 2015-02-04 23:24:04
Hej, ja sie nawet zastanawiam nad rozpoczęciem pracy jako listonosz. bo przecież Poczta Polska jako firma de facto państwowa powinna zapewniać fajny socjal jak trzynastki, czy wczasy pod grusza prawda? Umowa o prace tez raczej musi być. Dodatkowo listonosz chyba ma trochę premii z dniówki, jeśli nie wypłaca końcówek rent i emerytur, prawda?
AlaAla 2015-07-29 11:35:44
Ja niedawno po przepracowaniu na PP prawie 4 lat na umowę zastępstwo w końcu sama napisałam wypowiedzenie. Teraz po 3 miesiącach sami do mnie zadzwonili czy może jednak bym nie chciała wrócić. To już nikt w regionie nie chce tam pracować a uczenie kogoś nowego tego wszystkiego jest nie opłacalne. PP pada.
1
informatyk pocztowy 2015-08-23 22:44:33
Zarobki adekwatne do wykonywanej pracy ??? Skąd się urwałeś ? Pracuję na poczcie jako informatyk przeszło 20 lat, od 7 lat ani złotówki podwyżki, powoli pakuje walizki.
1
Łukasz 2016-05-18 14:32:23
Kamil ja aplikowałem pod tym adresem wygląda całkiem fajnie.
dostajesz darmowy nocleg w wybranej lokalizacji

( usunięte przez administratora )
lamio 2016-06-25 21:26:39
po powyższych komentarzach i ofertach p[racy widać że poczta polska przechodzi do kontrataku, znowu na szczeście się stają konkurencyjni i się modernizują, przestaje to być moloch i relikt dawnej czerwonej epoki
Zostaw swoją opinię o Poczta Polska - Bełchatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poczta Polska