brak logo

Wojskowa Administracja Koszar

Siemirowice

Opinie o Wojskowa Administracja Koszar

anonim 2009-07-18 11:13:57
anonim - 2009-01-14 13:12:54

Dodaj opinie o Wojskowa Administracja Koszar - Siemirowice. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

po prostu tragedia!!!!!!!!!!!!! Kierowniczka lubi otaczać się osobami głupimi nie mającymi zielonego pojęcia o pracy na danym stanowisku.
[usunięte przez moderatora]
anonim 2010-02-27 16:20:42
tak jest wszedzie w WAK-ach
Anonim 2010-04-09 11:56:15
WAK to zaraza -nie tylko w Siemirowicach -chyba nigdzie nie znajdziesz bardziej niekompetentnych i głupich osób. Jest to wręcz godne podziwu.
oburzona 2010-11-13 11:26:10
a skąd Ty wiesz jak jest w WAk-ach w całej Polsce? Zjeździłeś? Wszędzie pracowałeś? Nie przyszło Ci do głowy, że są też takie WAk-i w których pracują choć za śmieszne (niestety ) pieniądze osoby kompetentne, z odpowiednim wykształceniem, podnoszące kwalifikacje? Których Kierownicy mają doświadczenie w budowlance także poza wojskiem? Zanim zaczniesz obrażac wszystkich dookoła, to może najpierw pojedź do każdego WAk- u w Polsce, popracuj z każdym Kierownikiem a porem dopiero [usunięte przez moderatora] takie głupoty.
Coś pan, z Grójca? 2010-12-07 11:10:59
Naprawdę, nie ma się na co obrażać. Ktoś wyraził swoją opinię, bo ma do tego prawo. Jeśli ktoś pracuje i robi to co do niego należy, to nawet nie zareaguje na takie rzeczy. A z drugiej strony, uważając, że pracuje się za "śmieszne pieniądze", i mając tyle doświadczenia i kompetencji zawsze można zrezygnować i poszukać lepiej płatnej pracy. Przecież wszyscy tylko czekają, żeby zatrudnić specjalistów z WAK-u.
Niestety, mam również niemiłe doświadczenia we współpracy z WAK-iem. Nie napiszę gdzie, bo internet to nie jest anonimowe forum na którym można się wypowiadać. Powiem tylko, że Wojskowa Administracja Koszar została po to powołana, żeby być, pracować i spełniać potrzeby jednostki, a nie tak jak uważa Pani Kierownik - jednostka dla WAK-u. Zachowują się jak suwerenne państwo, które jeśli jednostka zostanie przeniesiona lub rozwiązana - NIE MA PRAWA ISTNIEĆ!!! Tylko czy kierownictwo WAK potrafi to zrozumieć? Wątpię.
Dlatego nie należy mówić, że pracują tam ludzie głupi, tylko ograniczeni i leniwi, na dodatek bardzo krótkowzroczni.
Wiadomo, że moja, ani czyjakolwiek wypowiedź w tym, czy innym miejscu nic nie zmieni, działa to tylko jako chwilowy bufor rozładowujący niepotrzebnie nagromadzone emocje.
Może Szefowie [usunięte przez moderatora] powinni się przyjrzeć swoim podległym komórkom (chyba, że taki sposób działania jest im na rękę)
Pozdrawiam i życzę "owocnej" współpracy z WAK.
anonim 2011-02-09 19:50:22
Co poniektóre wypowiedzi bardzo mnie rozbawiły. Prawda jednak zawsze lezy po srodku. Niektorzy chyba zapomnieli lub moze niewiedza na czym polega praca w tej instytucji i jakie korzyści z tego czerpie jednostka. Fakt jest taki, ze wak wak-owi nie rowny. A ten o ktorym mowa w kwestiach kompetencji i wykonywanych zadan stoi na bardzo wysokim poziomie o czym swiadcza fakty widoczne golym okiem.

Danek 2016-04-21 19:56:37
Wpadam tutaj zupełnie przypadkowo i widzę że Wojskowa Administracja Koszar ma się w najlepsze, jakie pensje?
Zostaw swoją opinię o Wojskowa Administracja Koszar - Siemirowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojskowa Administracja Koszar