brak logo

AWILO Industrial Services Sp. z o.o.

Straszyn

Opinie o AWILO Industrial Services Sp. z o.o.

anonim 2011-12-05 11:25:02
od razu widać flustrata - coś naskrobał i się mści na chłopakach. Ja tam polecam - było wesoło na ich projketach, bardzo mile wspominam współpracę
jeden z wielu oszukanych przez Awilo 2011-12-05 20:07:16
Jak się w firmie Awilo dobrze bawiłeś to chwała ci za to .Ja pracowałem uczciwie i za uczciwą pracę należą się pieniądze bo ja się w pracy nie bawiłem tylko pracowałem , a ty jak widać traktowałeś pracę jako zabawę to może warto odwiedzić przedszkole.Wystawiłem tą opinie ku przestrodze dla innych chcących uczciwie pracować i zarabiać i nie trafiać na takie właśnie firmy które nie wypłacają pieniędzy i traktują ludzi jak śmieci
anonim 2011-12-05 20:40:15
NIE WIEM CZEMU TAKI JESTEŚ NEGATYWNIE NASTAWIONY. JA PRACOWAŁEM Z NIMI WIELE RAZY I ZAWSZE BYŁO DOBRZE. CHŁOPACY OGARNIĘCI, DOBRZE ZORGANIZOWANI, WIADOMO JAK TO W KAŻDEJ FIRMIE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ ALE U NICH NIGDY NIE BYŁO PROBLEMÓW Z KASĄ. JEDNO TRZEBA PRZYZNAĆ - JAK KTOŚ NAROZRABIAŁ LUB ŚCIEMNIAŁ TO NIE MIELI LITOŚCI DLA BUMELANTÓW. ZNAM WIELU, KTORZY DLA NICH PRACOWALI W KRAJU I ZAGRANICĄ I NIKT NIE NARZEKAŁ. WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z JEDNEGO PROJEKTU Z NIEMIEC I PO ŚWIĘTACH WRACAM DO NICH. WSZYSTKO POROZLICZANE PRZED TERMINEM. PODEJŻEWAM KOLEGO, ŻE SIĘ PO PROSTU NIEDOGADAŁEŚ W JAKIEŚ KWESTI I TERAZ SIĘ PRÓBUJESZ SZUKAĆ WSZĘDZIE WINNYCH. POZDRAWIAM AWILO I WSPÓŁPRACOWNIKÓW Z PROJEKTÓW NIEMIECKICH - DO ZOBACZENIA PANOWIE PO NOWYM ROKU :)
Ryszard 2011-12-05 23:03:04
robiłem kiedyś dla nich jak jeszcze zaczynali i jak na start wszystko było dobrze. Z tego co wiem i słyszałem na innych budowach są coraz bardziej rozpoznawalni i cenieni. Podczas budowy Programu 10+ jako chyba jedyni radzili sobie z tematem. Pracowało dla nich sporo ludzi i nie słyszałem aby kogoś wyrolowali lub oszukali czego nie można powiedzieć o innych firmach z tej branży. Ale wiadomo zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Życzę im powodzenia i mam nadzieję, że może kiedyś coś razem będziemy montować.
Xlander 2011-12-05 23:11:28
Pozdro z Niemiec chłopaki !!! ja znam chyba tego "jednego z wielu poszkodowanych" - to zwykły oszust i krętacz. Jak się spotkamy to powiem Wam kogo miałem na myśli - a ty pajacu zamiast oczerniać kogoś to zajmij się szukaniem roboty !!! Pozdro dla Awilaków :)
fryzjerek 2011-12-06 19:41:50
Praca ok. Trzeba byc zdyscyplinowanym i ogarnietym. Wiem, ze nektórzy co cos nabroili to im potracali z pensji (pewnie słusznie). Ten kto pracuje i daje z siebie wszystko bedzie zadowolony. Firma sie dynamicznie rozwija.
porażka 2011-12-06 22:22:10
Czytam te opinie i jak widzę te rażące błędy to zastanawiam się jacy ludzie piszą te opnie wygląda to jak by pisało to jakieś dziecko , słownik języka polskiego by się przydał
anonim 2011-12-28 22:58:26
Ja przymierzam się do współpracy z tą firmą, tylko się trochę waham, jeżeli chodzi o te płatności za fakturę po wykonaniu pracy. Jak to wygląda ?
kursant 2012-01-17 20:57:30
normalnie jak w normalnej firmie jako pracownik zatrudniony 10 kazdego miesiaca. Jak na dzialalnosci to chyba płaca chłopakom co 2 albo 3 tygodnie mniej wiecej. Tak na projekcie w bawarii jest. Szukuja sie juz nastepne
pracownik awilo 2012-03-04 19:14:47
OSTRZEGAM NIE PRACUJCIE DLA AWILO TOTALNY (usunięte przez administratora)
darek 2012-08-13 23:05:01
A pszepraszam kolega ma złe informacje właściciel awilo oddał do naprawy drugą wkretarke i został szcześliwum posiadaczem dwóch wkrętarek więc firma rozkwita chociaż nie dokońca podobno pare osób zdecydowało się podać firme do sądu pracy wiedząc ze właściciel unikając kary poda upadłość
absolwent 2012-12-25 17:59:43
tu sie zgodze z kolegami tomek nie płaci i naprawwwwwwde jest znanym homoseksualistą z gdańska a piniądze zarobine przeznas wydaje na młodych chłopców pozdrawiam tego geja bo z dziewczyną to go nigdy nikt nie widział
tomcio 2013-01-25 21:38:04
ale o co wam chodzi firma juz jest mojego barata , i tu chciałbym zaznaczyć ze posiadamy juz 3 wkrętarki i jedną nitownice , jednym słowem firma pnie sie w górę pozdrawiam wszystkich swoich przcowników
olek 2013-05-18 12:39:52
tak
.z o.o. 2014-05-04 20:15:12
DNO!!! NIE POLECAM
ool 2014-12-05 01:06:28
a wynagrodzenie jest w terminie w tej firmie? jakieś możliwości rozwoju, awansu osba doświadczona wie na pewno coś na ten temat? jakie wymagania stawiają nowemu pracownikowi czy z pracodawce istnieje mozliwość korzystnej współpracy dla obu stron? zawierając umowe na etat ? z góry dziekuje za odpowedz
tomek 2015-01-13 17:06:10
mi się wydaje, że wynagrodzenie jest jak najbardziej w terminie i nie ma co się akurat o to martwić, bo jednak są tutaj hejterzy jak wszedzie i z tym trzeba sie liczyć i nie wiem jak to wszystko połączyć mozna ze sobą, ale każdej opinii coś na pewno z prawdy jest. ciekawe czy ruzyła jakaś noworoczna rekrutacja.
jan90 2015-03-20 14:41:39
fajnie że wynagrodzenia są terminowo, ciesze się i skłania mnie to wysłania cv do nich, natomiast ile to wynagrodzenie netto wynosi? nie wiem cvzy prawnie wam pozwala sie dzielić publicznie firma takimi informacjami, więc ewentualnie poproszę o podanie jak najbardziej przybliżonych widełek odnoście zarobków w Awilo
xx1 2015-03-21 13:25:41
jaki jest mail do rekrutacji???
bol 2016-05-21 13:09:41
zeg, z tego co mi wiadomo to u nich trzeba mieć sporo doświadczenia.
Zostaw swoją opinię o AWILO Industrial Services Sp. z o.o. - Straszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWILO Industrial Services Sp. z o.o.