brak logo

SOLARIS

Będzin

Opinie o SOLARIS

mazda 2009-09-27 12:15:22
byłem kurierem w solarisie na poczatku wrzesnia obiecuja duzo a co innego jest,pieniedzy za paliwo nie zwracaja,trzeba włozyc swoja kase takze zarobek znikomy
kurier 2010-07-12 11:54:06
dokładnie jak napisał ktoś wyżej , szczera prawda popieram!( usunięte przez administratora )
JA 2010-09-07 19:54:27
Opinie bardzo trafne, bardzo proszę o jeszcze miła lektura. Może znajdzie się jeszcze ktoś niezadowolony z współpracy z firmą solaris?
*************** 2010-09-20 11:17:05
oj jedni na drugich tu piszą jedna i druga strona ma racje !!!!!!!!!zamiast życ w zgodzie bo to jedna firma to robicie głupie uwagi na forum jeśli wy wszyscy byście byli bez winy to powiedzielibyście sobie w oczy to co o sobie myślicie a nie brudzilibyście NAZWY FIRMY KTÓRA I TAK MA JUŻ ZSZARGANĄ OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAROLINA 2011-05-30 19:57:44
ILE MOŻNA U NICH ZAROBIĆ ZA TE KSIĄŻKI I WPISY? NIE UKRYWAM ŻE JESTEM ZAINTERESOWANA PRACĄ U NICH I NIE WIEM KOGO SŁUCHAĆ, BO SŁYSZAŁAM RÓŻNE OPINIE
szukają teraz do pracy 2012-07-06 16:59:47
wypłata 600zł na mc, gdzie sa takie teraz zarobki, pożal się boże nikt im nie przyjdzie tam do pracy
haha 2014-09-03 10:08:55
sorki chodziło mi o solaris w środzie wlkp. na kórnickiej
inko 2016-05-19 17:39:10
no trochę tak jest, z resztą to jest bardzo porządna firma zatrudniająca najlepszej klasy specjalistów, bo wiadomo, że elektrycy czy ślusarze i tego typu ludzie muszą naprawdę dobrze robić swoją pracę, co tutaj ma miejsce, a szukają teraz np. w legnicy elektryka - elektromontera na umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o SOLARIS - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOLARIS