Banimex Sp. z o.o.

Będzin

Opinie o Banimex Sp. z o.o.

123 2016-07-03 19:47
Wiem tyle ze nowa portierni juz się pracuje. Chyba ze szukają jeszcze nie jednej
Ralf 2016-07-20 19:13
Witam czy ktoś powie jak z praca firmie? Stanowisko spawacz.
1
Ralf 2016-07-20 20:07
A coś więcej możesz powiedzieć?
franek 2016-07-22 16:53
też się zastanawiałem na tą ofertą.
Ktoś może wie jakie są warunki i dlaczego kogoś szukają?
ożyrok :) 2016-08-03 19:27
Simsona juz ni ma. Filip zostol zdegradowany,ale jeszcze sie jakos trzymie. Jakby miol trocha ambicji i godnosci to by sie som zwolnil. Ale kaj by se on robota znalozl??
A w Banimexie dobrze sie robi. Dobrze placo i wszstko jest na zicher. Kierowniki i zarzad tyz Ok. Skladej CV do nos!
6
GOD 2016-08-05 19:08
Taa.. Zaczynają zwalniać.
5
byłyEP 2016-08-08 20:49
To kim jest teraz filipek jako kto pracuje? Bo jak robi jako robol to chętnie sie tam przyjmę i będe go gnębił i niszczył za to że ludzi sprzedawał w ..upe r...uuu...chany konfident
8
Znachor 2016-08-08 23:54
Jeszcze ciągną - tylko nie wiem co.
3
hosse 2016-10-02 11:54
Cześć , powiedzcie koledzy jakie tu są średnie stawki godzinowe dla cieśli fachowca , znalazłem ofertę pracy jako cieśla i sie zastanawiam czy aplikować .
BIN 2016-10-02 15:39
Owsik się nie nadaje nawet do mycia kibli..
6
Spawacz 135 2016-10-03 10:56
Jaką stawkę mają spawacze MAG?
Am 2016-10-03 12:34
No spawacze dochodzą tutaj z tego co wiem do jakiejś 2800 na miesiąc nawet, to chyba jest dość dobra stawka, na pewno taka wiecie, zachęcająca do lojalnej pracy, ogólnie to najwazniejszym jest to, że nie oszukują przy wypłatach i naliczaniu godzin.
6
GEOLOG 2016-10-31 22:21
A co to za zwolnienia w Banimexie teraz są ?
20
Kołodziej 2016-11-08 00:00
"najlepsi" zostaną :)
6
podwykonawca 2016-11-16 22:42
proponuję ich omijać z daleka. To typowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Książbud więcej powie -
12
ja 2016-11-28 10:34
a gdzie na śląsku są służby kontrolne????
5
ja 2016-11-28 10:40
a ci co są to zero wiedzy o zarządzaniu produkcją wszystko chaotycznie
4
nio 2016-11-28 10:47
a zapomniałeś napisać że ma przestrzegać prawa jak wszyscy czy już tego nie kumasz???
as 2016-12-02 19:49
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
3
ZX 2016-12-02 20:47
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
2
ZX 2016-12-02 20:48
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
3
ZX 2016-12-02 20:50
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
4
Pablo pisasso 2016-12-03 09:31
Tak,wszystko zapewnia,wczasy zagranicą, nadgodziny 100% płatne
11
anka 2016-12-05 14:37
Naiwniak jakie wczasy jaki socjal
8
pracownik wks 2016-12-07 10:35
Simsona nie ma z tego co wysledzilem po postach.
Kamerzysta aka Kontroler jakosci dalej pracuje?
na hali kto został?

Daniel, Andrzej, Tomek?
2
MEL 2016-12-09 15:00
Daniel jest, teraz jakiś nowy szef produkcji jest, lata jak kogut z owsikami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
Wolumen 2017-01-04 21:40
Człowieku czy Ty nie umiesz normalnie się wyrażać? Jak masz jakieś zastrzeżenia to zmień firmę a skoro pracujesz to musi być ok.
3
stareEP 2017-01-08 10:04
Podobno jest nowy z-ca SP? Pan Zbigniew:)
9
Jurek 2017-01-08 22:32
Panowie a jakie stawki dla spawaczy na działalności aktualnie??
Papcio 2017-01-12 13:52
Kolego daj spokój z takimi docinkami. Co Ci zrobił człowiek. Ja myślę, że gdyby pozwalniali część ludzi "pokrzywdzonych" to firmie wyszłoby na dobre a i reszta miałaby atmosferę do pracy znacznie lepszą.
1
Radosny 2017-01-24 21:04
Banimex ma nową ofertę pracy dla kontrolera jakości na to czekałem.
1
Agnieszka 2017-02-28 10:58
@Radosny, bardzo się cieszę! Aplikujecie jeszcze na jakieś?
biuro 2017-03-25 09:24
Nie liczą się kompetencje i starania tylko widzimisię pewnych Paniusiek.
10
Agnieszka 2017-03-27 08:34
@biuro, a co możesz powiedzieć o plusach pracy?
Kolo 2017-03-29 16:13
Nie wiem jaka jest praca w Banimexie, ale wiem jak z płatnościami. Trzeba się o swoją kasę upominać, bo dla nich 1500 zł to śmieszna kwota do zapłaty.
9
Agnieszka 2017-03-30 08:50
@Kolo, wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem Banimex Sp. z o.o.?
3
aaaa 2017-05-02 12:05
Wie ktos z was,co w sobote "narobił" majster Tomasz, ze cala załoga z malarni zeszla przed 8 ze stanowiska pracy?? Widzialem ich jak szli prze hale,ale nie zapytałem co sie stało. Dlaczego wszyscy poszli do domu???
19
123 2017-05-03 20:40
Poszli bo z nim nie wytrzymuja.
17
Chuck 2017-05-04 19:26
Poszli bo kazał im pracować.
1
Wwkks 2017-05-05 10:45
Łysy Chucku piszesz głupoty
13
Wwkks 2017-05-05 12:06
Łysy Chucku jesteś jedyną osobą która nic nie robi oprócz zamieszania.
13
Waldi 2017-05-05 21:14
Banimex nie jest złą firmą jeśli nawet zdarzają się trudne sytuacje. Pracuję w firmie i wiem jak jest naprawdę.
11
JKM 2017-05-13 14:48
"Chuck" to dobra nazwa dla buldoga. Jest troche do niego podobny. Maly,brzydki i gruby. I biega po hali, jakby go pchly w d.... gryzly.
5
Wolny 2017-05-16 11:07
Firma ma się dobrze i jak widać nie mają generalnie potrzeb zatrudniania nowych ludzi. Myślę, że tak mała rotacja jest wynikiem stabilnej sytuacji firmy i pracownicy spokojnie pracują.
1
Silny 2017-05-16 13:53
no bardzo mała rotacja jest w firmie .... widać to było przez ostatnie 2 lata :)
6
Piotr 2017-05-23 08:18
mała rotacja? hahahahahhahahaha. Wolny piszesz na zlecenie dyrekcji?
3
Agnieszka 2017-05-23 09:08
@Waldi to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Banimex Sp. z o.o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tym miejscu?
Zauważyłam tutaj również dwie odmienne opinie. @Wolny uważa, że w firmie jest mała rotacja, natomiast @Silny i @Piotr mają odmienne zdanie na ten temat. Jak to w końcu wygląda?
NAWA 2017-05-31 20:30
Jak jest w końcu z tymi premiami ? Dostał ktoś w tamtym miesiącu ?
4
Wolumen 2017-06-04 22:18
Sporo dobrego słyszałem o firmie i nie rozumiem osób z forum dlaczego tak narzekają? Czy coś się złego wydarzyło?
4
Obecny 2017-07-15 19:53
O jakiej rotacji mówicie? Kilka ofert to jest rotacja, to jest normalne. Niektórzy natomiast maja we krwi narzekanie. Wszystko co tylko przyjdzie do głowy
Zostaw swoją opinię o Banimex Sp. z o.o. - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.