Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.


Oceniono 71 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Banimex Sp. z o.o.
Odkrywkowa 93
42-504 Będzin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-15 18:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bh - 2014-07-14 16:32:17]:
przeczytaj komentarz od bla bla to zobaczysz, jest kilka wpisów wyżej nad moim. to prawda, że teraz to już nie możesz sobie nawet lufy strzelić przez pracą bo pilnują. Za dużo wypadków widziałem po %
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-16 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre sobie. my wlasnie piszemy o tym, ze dla takich ludzi nie ma dzisiaj miejsca we firmie. wlasciwie zadna firma takich dzis nie przyjmie.
zdjecie uzytkownika
do gag - 2014-07-16 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracujesz w tej firmie dlatego sie bronisz ja zainteresowany wyciagam z twoich opinii inne spostrzezenia zastanow sie co piszesz
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-17 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
czytanie ze zrozumieniem nie boli, ja pisałem o konkurencji gdzie pracowałem. a do banimexu chce isc jak sie pojawi jakas oferta. na razie pracuje sobie spokojnie gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-07-31 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
BYŁY PRACOWNIK. ODRADZAM. OD TAKICH FIRM TRZYMAĆ SIĘ JAK NAJDALEJ !!!
zdjecie uzytkownika
BYLem - 2014-08-01 01:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w sprawie pracy na R-k inzynierek gada przyjdz jutro z papierami przekaze koordynatorowi,gdy przyszlem drugi jelop kazal jechac do bedzina zapytalem czy nie mogl by przekazac do biura a on zaciol sie czy co nawet ciec pokiwal glowo co za pastewny.Taka dygresja dziwne oczka mial wiec co kontrole dotycza tylko fizycznych on spusci rolety i ok bo.kier.kontraktu pojechal na spotkanie dobrze ze przynajmniej cien robi SPRAWDZAJCIE TAKRZE BIALE KASKI
zdjecie uzytkownika
bezsens - 2014-08-01 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2014-07-04 14:03:37]:
w tej wypowiedzi nie było nic co wymagałoby usunięcia? o co kaman?
zdjecie uzytkownika
niepełnosprawny - 2014-08-07 16:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie oriętujecie się czy na magazyniera może iść osoba z lekkim stopniem niepełnosprawności. Nie widać mojej choroby dopóki nie powiem o niej innej osobie i moglem pracowac w sklepie bez problemu, tym bardziej że muj były praco dawca odprowadzal za mnie mniejszy podatek. tak wiec moze jest szansa na prace u was?
zdjecie uzytkownika
er - 2014-09-13 13:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Energomontazu pan Maj...k zaczyna wprowadzac idiotyczne wymysly i siac zament wsrod zalogi
zdjecie uzytkownika
lalalala - 2014-09-16 13:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie wiem w końcu jak w firmie wygląda ta rozmowa rekrutacyjna, bo jestem zainteresowany pracą, ale nie wiem czy warto tam jechać, na razie zero konkretów, mam nadzieje, że ktoś był niedawno i napisze coś na ten temat, bo to byłoby bardzo pomocne i to nie tylko dla mnie, z góry baaaaardzo dziękuje! :)
zdjecie uzytkownika
kwiat - 2014-09-21 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po długim okresie pracy zero podwyzek tylko obietnice duzo nadgodzin praca nawet w niedziele jezeli termin goni . Nie polecam tej pracy chyba ze ktos chce pracowac od switu do nocy 7 dni w tyg
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-09-24 12:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam jest z relacjami między pracownikami. Da się jakieś lale wyrwać w pracy czy nie pozwalają na coś takiego ? I czy pracuje tam ich dużo ?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-30 16:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie można tylko lepiej się nie afiszować tym w pracy jakoś bardzo.. jak we wszystkim zachować się umiar to w sumie czemu nie, u mnie w pracy jest jedno małżeństwo i wszystko jest w porządku.. ale lepiej jednak po pracy się spotykac niż tak otwarcie, bo na to różnie patrzą w pracy, wiadomo sa życzliwi i nie.
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-10-01 14:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobiet dużo tam w Banimexie pracuje ? I fajne jakieś są ?
zdjecie uzytkownika
ZPP - 2014-10-14 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Mont - 2014-10-01 14:35:11]:
Jest jedna fajna ale bardzo wymagająca. Pytaj o Jolantę
zdjecie uzytkownika
mietko - 2014-10-15 12:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to dobrze, że fajna ale wymagająca, przynajmniej wtedy jakoś się ta praca trzyma i ktoś nad tym czuwa, dobrze, że są tacy ludzie, to na pewno jest na plus dla nich, tylko martwi mnie kwestia wynagrodzenia za weekend, bo podobno też trzeba pracować, ale nie wiem czy to prawda czy plotki są, wiecie coś o tym?
zdjecie uzytkownika
zbyszko - 2014-11-12 19:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy sa przyjęcia do Banimexu na Łagiszy?
zdjecie uzytkownika
Antek spawaczy - 2014-11-13 12:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszko - 2014-11-12 19:57:21]:
zbyszko dla ciebie raczej nie bo poziom inteligencji widać niski. Na stronie firmy jest wyraznie napisane kogo aktualnie poszukują. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
bratos - 2014-11-13 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Antek spawaczy - 2014-11-13 12:23:37]:
zgadza się . Banimex poszukuje obecnie na stanowiska: 1. Kierownik budowy 2. Spawacz Konstrukcji Stalowych 3. Kierownik Montaż Konstrukcji Stalowych 4. Projektant 5. Asystent projektanta Także każdy kto startuje tutaj po studiach inżynierskich znajdzie coś dla siebie. Od roboty na budowie po biuro projektanta
zdjecie uzytkownika
Trusiek - 2014-11-18 11:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bratos - 2014-11-13 19:04:59]:
masz rację. Natomiast dowiedziałam się dzisiaj, że w dziale handlowym zwolniło się miejsce, może ta osoba była nie właściwa, może potrzebują kogoś lepszego?
zdjecie uzytkownika
bratos - 2014-11-27 22:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trusiek - 2014-11-18 11:16:35]:
skoro miejsce się zwolniło to zapewne masz rację... W sensie że jesteś zainteresowany ? akurat o pracy na handlowych stanowiskach niestety nie słyszałem , aby jakieś miało się zwolnić , ale tego nie wykluczam . W sumie ludzie w handlu ostatnio radzili sobie w Banimexie całkiem nieźle także nikt nie narzekał
zdjecie uzytkownika
Putas - 2014-12-12 09:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się tylko czy ta najniższa krajowa to jest wszystko na co można liczyć po pracy w banimexie? Cóż, na taką ilość obowiązków jaka spada na pracownika wydaje mi się, że powinny być oferowane zdecydowanie lepsze pieniądze. Więc firma może w jakiś dodatkowy sposób rekompensuje pracownikom najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-12-16 21:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a sluchajcie bo jestem zainteresowany spawacz 111 ile zarobi nadgodziny tez mnie interesuja wiem jak jest na forum ale chcialbym szczerej odpowiedzi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam proszę napisać jeśli ktoś już był na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Banimex Sp. z o.o. jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, jakie były pytania i jaka była atmosfera.
Pytania: Prosze o opisanie jakie pytania były zadawane na rozmowie rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
firma banimex - 2014-12-20 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Banimex to najlepsza firma w Polsce, kasa wypłacana jest na czas, po za tym są jeszcze premie dla solidnych pracowników a nie dla leni,Pan Prezes jest dobrym i wyrozumiałym pracodawcom jeśli coś wypadnie da wolne.Nie akceptuje pijaństwa w pracy i ma racie.Najwazniejsze ze dla pracowników fizycznych są obiady na budowie a jeśli jest ktoś z daleka to ma zapewniony hotel ,niech teraz ktoś powie czy zna lepszą firmę bo ja nie.Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracujących w firmie Banimex
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-20 18:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Banimex to najlepsza firma w Polsce .kasa wypłacana jest na czas po za tym są jeszcze premie dla solidnych pracowników a nie dla leni Pan Prezes jest dobrym i wyrozumiałym pracodawcom jeśli coś wypadnie da wolne. Nie akceptuje pijaństwa w pracy i ma racie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Banimex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x