Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
qw - 2014-07-09 18:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co to za firma kuku ze tak chlaja i okradaja szefa o bhp nie wspomne chyba sie tam zatrudnie bedzie fajnie no nie
zdjecie uzytkownika
do bla bla - 2014-07-09 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestes idealnym kandydatem brawo bo juz malo takich idealow jak ty
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-10 12:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do bla bla: wiesz dobrze, jak to jest z naduzywaniem alkoholu czy innych uzywek na budowach i ja tez rozumiem pracodawce. postaw sie w sytuacji szefa jak Ci jeden pracownik spada z rusztowania, bo byl na podwojnym gazie. same problemy, ciąganie po sądach.
zdjecie uzytkownika
bh - 2014-07-14 16:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto tu pisze na pracodawce to ty piszesz takie glupoty baranie do bla bla co ty mozez za glupoty pisac zastanow sie ci.to
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-15 18:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bh - 2014-07-14 16:32:17]:
przeczytaj komentarz od bla bla to zobaczysz, jest kilka wpisów wyżej nad moim. to prawda, że teraz to już nie możesz sobie nawet lufy strzelić przez pracą bo pilnują. Za dużo wypadków widziałem po %
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-16 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre sobie. my wlasnie piszemy o tym, ze dla takich ludzi nie ma dzisiaj miejsca we firmie. wlasciwie zadna firma takich dzis nie przyjmie.
zdjecie uzytkownika
do gag - 2014-07-16 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracujesz w tej firmie dlatego sie bronisz ja zainteresowany wyciagam z twoich opinii inne spostrzezenia zastanow sie co piszesz
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-17 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
czytanie ze zrozumieniem nie boli, ja pisałem o konkurencji gdzie pracowałem. a do banimexu chce isc jak sie pojawi jakas oferta. na razie pracuje sobie spokojnie gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-07-31 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
BYŁY PRACOWNIK. ODRADZAM. OD TAKICH FIRM TRZYMAĆ SIĘ JAK NAJDALEJ !!!
zdjecie uzytkownika
BYLem - 2014-08-01 01:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w sprawie pracy na R-k inzynierek gada przyjdz jutro z papierami przekaze koordynatorowi,gdy przyszlem drugi jelop kazal jechac do bedzina zapytalem czy nie mogl by przekazac do biura a on zaciol sie czy co nawet ciec pokiwal glowo co za pastewny.Taka dygresja dziwne oczka mial wiec co kontrole dotycza tylko fizycznych on spusci rolety i ok bo.kier.kontraktu pojechal na spotkanie dobrze ze przynajmniej cien robi SPRAWDZAJCIE TAKRZE BIALE KASKI
zdjecie uzytkownika
bezsens - 2014-08-01 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2014-07-04 14:03:37]:
w tej wypowiedzi nie było nic co wymagałoby usunięcia? o co kaman?
zdjecie uzytkownika
niepełnosprawny - 2014-08-07 16:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie oriętujecie się czy na magazyniera może iść osoba z lekkim stopniem niepełnosprawności. Nie widać mojej choroby dopóki nie powiem o niej innej osobie i moglem pracowac w sklepie bez problemu, tym bardziej że muj były praco dawca odprowadzal za mnie mniejszy podatek. tak wiec moze jest szansa na prace u was?
zdjecie uzytkownika
er - 2014-09-13 13:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Energomontazu pan Maj...k zaczyna wprowadzac idiotyczne wymysly i siac zament wsrod zalogi
zdjecie uzytkownika
lalalala - 2014-09-16 13:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie wiem w końcu jak w firmie wygląda ta rozmowa rekrutacyjna, bo jestem zainteresowany pracą, ale nie wiem czy warto tam jechać, na razie zero konkretów, mam nadzieje, że ktoś był niedawno i napisze coś na ten temat, bo to byłoby bardzo pomocne i to nie tylko dla mnie, z góry baaaaardzo dziękuje! :)
zdjecie uzytkownika
kwiat - 2014-09-21 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po długim okresie pracy zero podwyzek tylko obietnice duzo nadgodzin praca nawet w niedziele jezeli termin goni . Nie polecam tej pracy chyba ze ktos chce pracowac od switu do nocy 7 dni w tyg
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-09-24 12:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam jest z relacjami między pracownikami. Da się jakieś lale wyrwać w pracy czy nie pozwalają na coś takiego ? I czy pracuje tam ich dużo ?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-30 16:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie można tylko lepiej się nie afiszować tym w pracy jakoś bardzo.. jak we wszystkim zachować się umiar to w sumie czemu nie, u mnie w pracy jest jedno małżeństwo i wszystko jest w porządku.. ale lepiej jednak po pracy się spotykac niż tak otwarcie, bo na to różnie patrzą w pracy, wiadomo sa życzliwi i nie.
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-10-01 14:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobiet dużo tam w Banimexie pracuje ? I fajne jakieś są ?
zdjecie uzytkownika
ZPP - 2014-10-14 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Mont - 2014-10-01 14:35:11]:
Jest jedna fajna ale bardzo wymagająca. Pytaj o Jolantę
zdjecie uzytkownika
mietko - 2014-10-15 12:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to dobrze, że fajna ale wymagająca, przynajmniej wtedy jakoś się ta praca trzyma i ktoś nad tym czuwa, dobrze, że są tacy ludzie, to na pewno jest na plus dla nich, tylko martwi mnie kwestia wynagrodzenia za weekend, bo podobno też trzeba pracować, ale nie wiem czy to prawda czy plotki są, wiecie coś o tym?
zdjecie uzytkownika
zbyszko - 2014-11-12 19:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy sa przyjęcia do Banimexu na Łagiszy?
zdjecie uzytkownika
Antek spawaczy - 2014-11-13 12:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszko - 2014-11-12 19:57:21]:
zbyszko dla ciebie raczej nie bo poziom inteligencji widać niski. Na stronie firmy jest wyraznie napisane kogo aktualnie poszukują. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
bratos - 2014-11-13 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek spawaczy - 2014-11-13 12:23:37]:
zgadza się . Banimex poszukuje obecnie na stanowiska: 1. Kierownik budowy 2. Spawacz Konstrukcji Stalowych 3. Kierownik Montaż Konstrukcji Stalowych 4. Projektant 5. Asystent projektanta Także każdy kto startuje tutaj po studiach inżynierskich znajdzie coś dla siebie. Od roboty na budowie po biuro projektanta
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ BANIMEX” Sp. z o.o. jest firmą która zatrudnia ludzi potrafiących dzielić swoją pasję  w dziedzinie budownictwa z  zaangażowaniem  w pracy zawodowej. Posiadamy zespół pracowników aktywnie patrzących na zadania firmy z więcej niż jednej perspektywy .Zasadniczym celem firmy wynikającym z jego strategii, jest umacnianie i rozwijanie pozycji w Polskiej br
zdjecie uzytkownika
zbyszko - 2014-11-13 21:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Antek spawaczy - 2014-11-13 12:23:37]:
bujaj się pędzlu!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Trusiek - 2014-11-18 11:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bratos - 2014-11-13 19:04:59]:
masz rację. Natomiast dowiedziałam się dzisiaj, że w dziale handlowym zwolniło się miejsce, może ta osoba była nie właściwa, może potrzebują kogoś lepszego?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x