Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
hg - 2015-07-08 11:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Jurek - 2015-07-08 09:20:00]:
na taczce to trzeba wywiezc burka, filipka, danielka i reszte darmozjadow, co caly dzien siedza w mistrzowce przez co nie ma wydajnosci na hali. to przez nich mamy tera bozenke
zdjecie uzytkownika
ehh... - 2015-07-08 20:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
bozenka co polozyla juz kilka firm polozy i tą. Znamy juz ten temat.WYCIAGNIE Z PREZESA KASE I ZNIKNIE. Myciem okien , malowaniem scian i puszczaniem filmow z JAPONI nic nie zdziala.
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-07-10 05:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz jest zadania MOST TCZEWSKO-LISEWSKI powodzenia przy pracy NA PLACU BUDOWY TO JEST CACKO CO PRZANIESIE DLA BANIMEX FIRMA POZYTYWNE REPUTACJE NA EUROPE I DALEJ. Narzekacze szanujcie sami siebie. Z Serdecznmi Pozdrowieniami z pomorza Tczewa.
zdjecie uzytkownika
ghj - 2015-07-10 16:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Obiektywny - 2015-07-10 05:11:56]:
Obiektywny ale z ciebie marzyciel nie spadnij z tego mostu na glowe
zdjecie uzytkownika
CIKNIE - 2015-07-10 19:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ghj - 2015-07-10 16:39:04]:
hej spadaj gdzie chcesz spadaj z kim chcesz i spadaj w ulubione Pana/Pani miejsce i grzej i pal gumy jak cie cie k
zdjecie uzytkownika
ghj - 2015-07-11 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [CIKNIE - 2015-07-10 19:29:19]:
niecpaj chlopie bo zle skonczysz
zdjecie uzytkownika
gorol - 2015-07-13 17:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co stalo sie z ta firma niegdys byla to jedna z najlepszych firm(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-07-14 20:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [gorol - 2015-07-13 17:33:12]:
a teraz jest bez przyszlosci zero socjalu dla pracownika na WKSie nawet wody wydzielaja bo podobno oszczednosni,ale dlaczego kosztem roboli
zdjecie uzytkownika
byłypracownkEP - 2015-07-18 23:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oszczędności jak za najgorszych czasów EP, ale co sie dziwic skoro macie majstrów tępaków typu burek alkoholik który kradnił rozpuszczalnik i sprzedawczyk filipek. Czy teraz filipek tez kradnie nierdzewke jak za czasów EP? Szedł pociął na gilotynie i chował do plecaka. Niezła para alkoholik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Aruś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzedawczyk Filipek
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-07-20 23:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Majstry tepaki to wiadomo. Ale kariere robi ostatnio tez lysy ciolek w okularach co obrabial pole pod biurkiem dyrektorkowi. Tera obrabia opasle poletko Bozenki w nadziei ze zajmie miejsce dyr od produkcji. Wygryzc chce jarka chyba dwulicowa pala
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-22 06:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja widziałem ostantio w gazecie ogłoszenie na kieronika budowy od Banimexu. nawet to samo ogłosznie jest na stronie praca.gratka.pl Brak w tym ogłoszeniu szczegółów, a nie chce wysyłać CV tak w ciemno. Z tego co czytam to brak jakiegoś rozbudowanego socjalu w tej firmie, a nie ukrywam, że na to liczyłem. Szkoda, że trudno znaleźć teraz firmę, która rozwija swój socjal dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
zx - 2015-07-28 14:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w firmie zaczely sie czystki moze w koncu cos sie zmieni
zdjecie uzytkownika
banimex - 2015-07-30 12:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zx - 2015-07-28 14:22:10]:
Jakie czystki? Co ty gadasz? Co się dzieje?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-08-03 14:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z Simsonkiem? Pracuje jeszcze, czy już się na nim poznali i dostał dyrektorski awans? ;)
zdjecie uzytkownika
byłyEP - 2015-08-13 20:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Podobno majster Arek wyleciał w końcu za chlanie. W energo chlał i rzygał na hali. Wstyd dla firmy. Banimex sobie nie pozwoli żeby szargać im opinie.
zdjecie uzytkownika
tezByłyEP - 2015-08-15 17:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oby to była prawda ze Burek wyleciał za chlanie, życze mu tego z całego serca!!! Sam chlał za czasów Energo a na innych donosił. Nosił wilk razy kilka poniesli i wilka. Oby to była prawda, następny powinien wylecieć konfident filipek
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-08-17 13:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tezByłyEP - 2015-08-15 17:53:35]:
z biurze gadali ze dyscyplinke dostal Burek teraz ino w psarach chlac moze pod biedra tera czas na filipka i reszte zuli
zdjecie uzytkownika
boloYoung - 2015-08-18 07:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Filipek to powinien poleciec za to ze jest fałszywym konfidentem i sprzedawczykiem. A Burkowi sie należało zwolnienie, bardzo dobrze mu tak
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-18 11:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego tak ubliżacie Arkowi? Bardzo dobry z niego jest fachowiec. A jak wiadomo fachowiec musi wypić:) Wszyscy wiedzą że był znakomitym spawaczem a później majstrem. A co tam u kierownika Michała? Jeszcze na stanowisku, czy już się modli pod Jasną Górą?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 13:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-08-19 13:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-08-18 11:12:43]:
Majster byl z niego jak z koziej d*** trabka. Nas scigali za alkohol a jego kryly dyrektory. Kryli go za czasów EP i kryl tera lysy ciolek w okularach. Ale sie skonczylo. Jest w koncu jakas sprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-08-20 07:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za co teraz Arek będzie pił? Przecież zasiłek to on przepije w tydzień. Oby teraz zwolnili Filipka -konfidenta, a następny powinien lecieć narzeczony Filipka simson i wreszcie będzie spokój
zdjecie uzytkownika
Murray - 2015-08-21 13:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem poczytać o firmie Banimex tutaj na forum, ale widzę, że nie dowiem się zbyt wielu konkretnych informacji. Większość komentarzy odnosi się do wnętrza firmy, o którym ja nie mam bladego pojęcia. Może skoro już tak piszecie, to moglibyście opisać jak wygląda praca w tej firmie, zarobki i ogólne warunki.
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-08-21 17:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Murray - 2015-08-21 13:33:31]:
praca jak praca roboty dużo może będzie wiecej Zarobki wporzo i w terminie a to najważniejsze dla mnie. Mie najbardziej wkurzaja delegacje bo praca po całej polsce. Ałta dają ale płacą ino kierowcy za droge tobie od kiedy dojedziem na budowe.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam proszę napisać jeśli ktoś już był na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Banimex Sp. z o.o. jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, jakie były pytania i jaka była atmosfera.
Pytania: Prosze o opisanie jakie pytania były zadawane na rozmowie rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 00:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Majcherczak - 2015-08-25 00:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj człowieku - uspokój się, bo widzę, że nic nie rozumiesz - jak tak dalej będziesz robił - wstawimy twój system typu "ABC" - wiadomo o co chodzi i posłuchamy co się dzieje. Jeszcze jedno uspokój tych swoich"piesków-tarmozjadów". Chyba nie byli szczepieni przeciwwściekliźnie, a to z reguły na wiosnę. Czas najwyższy !!! Zazdrość nie zna granic - a tu nie ma co....To są ostatnie dni i kończymy zabawę w kotka i myszkę
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-08-28 11:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekam, chciałbym dla nich robić ale nie wiem czy dostane wypłatę. Ostatnio robiłem dla Cetechu, a od marca same zaliczki. Przez 4 m-ce nie widziałem żadnej normalnej wypłaty.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Banimex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert