logo Banimex Sp. z o.o.

Banimex Sp. z o.o.

Będzin

Opinie o Banimex Sp. z o.o.

AP 2016-03-16 19:12:44
SIMSONEK ZAKONCZYL KARIERE,A SLUCHY CHODZA,ZE JEGO DOBRY PRZYJACIEL,TEZ NA OSTATNIEJ PROSTEJ...
5
zdziwiony 2016-03-17 11:38:42
Jak to zakończył kariere? Nie ma już Michała? Sam odszedł?
1
były z Ep 2016-03-17 18:03:34
nieźle, jadą w odwrotnej kolejności, robiłem z nim w Ep; życze mu powodzenia pewnie długo nie będzie szukał pracy ...
2
tom 2016-03-18 17:58:15
Nosil wilk razy kilka - poniesli i wilka. Jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie.
5
monter 2016-03-18 20:55:20
Panowie trochę ulgi. Teraz jakiegoś normalnego Szefa przyjąć i niech wyprostuje ten bałagan. Macie może jakieś propozycje na Szefa. Może obstawiamy? Czopek :) No chyba że ktoś z zewnątrz.
sendol 2016-03-18 23:35:17
to co tu sie dzieje to jest jakis koszmar pozwalniali dobrych ludzi fajnych w ksiegoosci młode dziewczyny które jedyne były zyczliwe teraz siedza jakies starocie w ogóle prezesska jest jaksa odczłowieczona oj powinie jej sie kiedys noga chciałbym to co ona robi to kato.!...ludzie chodza jak w amoku boja sie szczuja na siebie nie wiedza jaki ich los z minuty na minute czeka a,,prezeska dyrektorka kłakami zarzuca..jeszcze tam popracue do 10 i sper...lam..na wpolnośc
5
bzzz 2016-03-19 14:22:27
ponieśli i wilka i poniosą też ciebie. W tej firmie nie ma już ludzi niezastąpionych. A robola najłatwiej zastąpić.
1
łapa 2016-03-19 20:51:30
chyba przesadzasz Bzzz.. zastąpić takiego wykwalifikowanego robotnika/budowlańca to wyczyn. Teraz mało fachowców na rynku, większość uciekła za granicę nam
2
zxc 2016-03-22 17:55:05
Zatrudnianie pracowników na podstawie umowy o pracę, z której wynika, iż miejscem pracy jest teren całego kraju (czy: budowy na terenie całego kraju) może więc zostać uznane za obejście przepisów prawa pracy,w razie kontroli inspekcja pracy może uważać,że jest to próba obejścia przepisów w celu niewypłacania diet za delegacje.
6
szymon 2016-03-23 13:55:04
Banimex poszukuje operatora żurawia samochodowego z uprawnieniami bez ograniczeń. Dzwoniłem, ale facet niewiele chciał powiedzieć. Może ktoś zorientowany coś dopowie.
Piotrek 2016-03-31 12:31:28
Witam. Dzwonił do mnie pewien pan z Banimexu( nazwiska nie pamiętam) w sprawie pracy na stanowisku spawacza. Powiedział jaka stawka, ale nic więcej się nie dowiedziałem. Chciałem się was zapytać czy dają umowę o pracę, jeśli tak to czy od najniższej krajowej czy coś więcej? Ciuchy robocze się dostaje czy każdy uj ma swój strój?:) Pytam bo nie wiem czy warto jechać na próbki czy lepiej pospać dłużej?
spawacz 2016-04-04 16:31:13
jaka Banimex daje stawke w bedzienie za spawacza mag na poczatek
darek 2016-04-05 08:51:01
w Będzinie rzeczywiście Banimex poszukuje spawacza @spawacz, na pewno dostaniesz zatrudnienie na umowę o pracę, ale ile dostaniesz na początek to zależy jakie masz doświadczenie
szmicer 2016-04-05 12:53:26
a moglibyscie napisac jaka stawka jest w stawka na poczatek w bedzinie za spawacza jesli ktos ma duze doswiadczenie jaka atmosfera tam panuje
xcv 2016-04-17 19:08:22
atmosfera wrecz kameralna
1
staszek 2016-05-05 08:59:40
Obecnie nie ma do nich ofert pracy, a ostatnia która była to jako Monter konstrukcji Stalowych widziałem i tak również stawki nie zostały podane tak naparwde.
Gibar 2016-05-17 12:00:50
Czy ktoś mógłby rzetelnie i konkretnie wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie (stanowisko kierownik robót/budowy)? Jaka jest atmosfera, czy płacą w terminie, jak szefostwo podchodzi do pracownika? Ile godzin się pracuje ?
mark skawin 2016-05-21 15:15:20
Pracuje w ty syfie szkoda gadac
3
piotr 2016-06-01 21:50:47
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
3
666 2016-06-02 09:40:08
nie to o czym piszesz to nie realne w tej firmie nie wypłacają za urlop a co dopiero dalej
5
2222 2016-06-05 19:55:16
ale jaja z tym spawalnikiem ponoc traktorek sobie kupil
1
666 2016-06-13 20:24:43
chyba PREZES zrozumial ze trzeba zrobic porzadek z nierobami w bialych kaskach
2
555 2016-06-14 15:56:17
Ciekawe czy sie wezma za robote teraz
3
As 2016-06-15 23:15:24
Widze, że potrzebny jest tutaj Mechanik - Elektromechanik sprzętu budowlanego oraz urządzeń dźwigowych i nawet się trochę napalam na to stanowisko, powiem Wam, że wysyłam CV i ciesze się bardzo z tego
PL 2016-06-19 13:48:35
A jak idą prace w Tczewie ?
As 2016-06-19 15:11:10
Tczew to fascynujące miejsce, z tego co mi wiadomo wszystko posuwa się do przodu w swoim tempie i nie ma jakichś widocznych problemów, a co chcesz tam pracowac, bo słyszałem, że zwolniły się dwa miejsca i poszukują kogoś na zmianę, jacyś bracia odeszli
PL 2016-06-21 18:55:50
Tak .A z kim tam można rozmawiać o pracy ?.Był ,znaczy chciał wejść na teren budowy znajomy zapytać się o pracę i zaraz za bramą został zaatakowany przez jakiegoś starszego pana który nawet nie dał mu dojść do słowa tylko krzykiem wyprosił z placu i zwymyślał na odchodne .Znajomy stracił czas i pieniądze na dojazd i nawet z nikim kompetentnym nie zamienił zdania ma temat zatrudnienia .Więc też mam obawy że jeśli tam pójdę zapytać o pracę ,nie zostanę podobnie potraktowany
erf 2016-06-21 19:09:08
ale oni przeciez w Będzinie poszukuja teraz do pracy na przyklad na stanowisko mechanika- elektromechanika sprzetu budowlanego oraz urzadzen dzwiekowych wymagane jest doświadczenie w naprawie koparek typu: KOMATSU, HITACHI, CAT oraz żurawi typu: PPM, GROVE, FAUN, LIEBHERR
Ruby 2016-07-02 10:50:59
Fylyp wreszcie robi to,do czego został stworzony - zamiata hale.
18
milka 2016-07-02 14:44:24
A czy ktoś się orientuje, czy nadal firma poszukuje portierki w Będzinie?
er 2016-07-02 21:50:46
@milka z tego co ja sie oreitnuje to ta oferta dla portierki w Będzienie jest aktulana wiec mozesz aplikowac
123 2016-07-03 16:37:46
@milka chyba już znaleźli nową portierke
anna 2016-07-03 16:41:54
mówisz że znaleźli a jednak oferta o prace nadal widnieje w internecie jako aktualna. pewnie i tak bym się jien dostała po pewnie są tłumy chętnych na taki wakat. gdzie Będzinie na takim stanowisku umowę o pracę dostanę?
123 2016-07-03 19:47:25
Wiem tyle ze nowa portierni juz się pracuje. Chyba ze szukają jeszcze nie jednej
gumisiowa 2016-07-03 20:56:28
to dlaczego ta oferta jest nadal aktualna od dziesiątego czerwca? ja to bym chciała skoro umowa o pracę jest
Ralf 2016-07-20 19:13:09
Witam czy ktoś powie jak z praca firmie? Stanowisko spawacz.
gość 2016-07-20 19:42:27
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę, to dobrze o nich świadczy.
Ralf 2016-07-20 20:07:35
A coś więcej możesz powiedzieć?
r 2016-07-20 20:49:06
a czy w danym momencie nadal trwa rekrutacja jeszcze na stanowisko Mechanik - Elektromechanik sprzętu budowlanego oraz urządzeń dźwigowych? bo wiem że to wystartowało chyba w czerwcu i mam nadzioeję że jeszcze uda mi się zdążyć z wysłaniem papierów
franek 2016-07-22 16:53:15
też się zastanawiałem na tą ofertą.
Ktoś może wie jakie są warunki i dlaczego kogoś szukają?
szkoda 2016-07-22 18:50:42
@franek z tego, co w tej chwili widzę, to rekrutacja już jest zamknięta
mirek 2016-08-02 19:22:16
Hej, a czy prowadza jakaś rekrutacje za granice? Czy tylko w Będzinie?
ożyrok :) 2016-08-03 19:27:39
Simsona juz ni ma. Filip zostol zdegradowany,ale jeszcze sie jakos trzymie. Jakby miol trocha ambicji i godnosci to by sie som zwolnil. Ale kaj by se on robota znalozl??
A w Banimexie dobrze sie robi. Dobrze placo i wszstko jest na zicher. Kierowniki i zarzad tyz Ok. Skladej CV do nos!
3
mirek 2016-08-03 20:37:17
nie widzialaem, zadnych rekrutacji teraz ale glownie szukają do Będzina.
GOD 2016-08-05 19:08:31
Taa.. Zaczynają zwalniać.
4
mirek 2016-08-05 20:20:11
a myslale ze moze uda mis ie jakos wyslac do nich cv i moze dostac, a leczego sa zwolnienia? przeciez to duzy zaklad pracy poza tym zatrudniaja znaczy zatrudniali wielu elektrykow czy spawaczy z uprawnieniami
byłyEP 2016-08-08 20:49:33
To kim jest teraz filipek jako kto pracuje? Bo jak robi jako robol to chętnie sie tam przyjmę i będe go gnębił i niszczył za to że ludzi sprzedawał w ..upe r...uuu...chany konfident
4
manna 2016-08-08 20:51:40
@mirek zatrudniają ale wiele rekrutacji jest z maja i czerwca co są w sieci widoczne i one są nieaktualne
Znachor 2016-08-08 23:54:27
Jeszcze ciągną - tylko nie wiem co.
1
daniel 2016-08-09 08:52:42
@Znachor wydaje mi się, że jak zwykle te nastroje i komentarze są sporo przesadzone, bo przecież firma wie co robi
1
Zostaw swoją opinię o Banimex Sp. z o.o. - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.