Banimex Sp. z o.o.

Będzin

Opinie o Banimex Sp. z o.o.

AP 2016-03-16 19:12:44
SIMSONEK ZAKONCZYL KARIERE,A SLUCHY CHODZA,ZE JEGO DOBRY PRZYJACIEL,TEZ NA OSTATNIEJ PROSTEJ...
6
zdziwiony 2016-03-17 11:38:42
Jak to zakończył kariere? Nie ma już Michała? Sam odszedł?
1
były z Ep 2016-03-17 18:03:34
nieźle, jadą w odwrotnej kolejności, robiłem z nim w Ep; życze mu powodzenia pewnie długo nie będzie szukał pracy ...
2
tom 2016-03-18 17:58:15
Nosil wilk razy kilka - poniesli i wilka. Jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie.
5
monter 2016-03-18 20:55:20
Panowie trochę ulgi. Teraz jakiegoś normalnego Szefa przyjąć i niech wyprostuje ten bałagan. Macie może jakieś propozycje na Szefa. Może obstawiamy? Czopek :) No chyba że ktoś z zewnątrz.
sendol 2016-03-18 23:35:17
to co tu sie dzieje to jest jakis koszmar pozwalniali dobrych ludzi fajnych w ksiegoosci młode dziewczyny które jedyne były zyczliwe teraz siedza jakies starocie w ogóle prezesska jest jaksa odczłowieczona oj powinie jej sie kiedys noga chciałbym to co ona robi to kato.!...ludzie chodza jak w amoku boja sie szczuja na siebie nie wiedza jaki ich los z minuty na minute czeka a,,prezeska dyrektorka kłakami zarzuca..jeszcze tam popracue do 10 i sper...lam..na wpolnośc
5
bzzz 2016-03-19 14:22:27
ponieśli i wilka i poniosą też ciebie. W tej firmie nie ma już ludzi niezastąpionych. A robola najłatwiej zastąpić.
3
zxc 2016-03-22 17:55:05
Zatrudnianie pracowników na podstawie umowy o pracę, z której wynika, iż miejscem pracy jest teren całego kraju (czy: budowy na terenie całego kraju) może więc zostać uznane za obejście przepisów prawa pracy,w razie kontroli inspekcja pracy może uważać,że jest to próba obejścia przepisów w celu niewypłacania diet za delegacje.
9
szymon 2016-03-23 13:55:04
Banimex poszukuje operatora żurawia samochodowego z uprawnieniami bez ograniczeń. Dzwoniłem, ale facet niewiele chciał powiedzieć. Może ktoś zorientowany coś dopowie.
Piotrek 2016-03-31 12:31:28
Witam. Dzwonił do mnie pewien pan z Banimexu( nazwiska nie pamiętam) w sprawie pracy na stanowisku spawacza. Powiedział jaka stawka, ale nic więcej się nie dowiedziałem. Chciałem się was zapytać czy dają umowę o pracę, jeśli tak to czy od najniższej krajowej czy coś więcej? Ciuchy robocze się dostaje czy każdy uj ma swój strój?:) Pytam bo nie wiem czy warto jechać na próbki czy lepiej pospać dłużej?
spawacz 2016-04-04 16:31:13
jaka Banimex daje stawke w bedzienie za spawacza mag na poczatek
4
szmicer 2016-04-05 12:53:26
a moglibyscie napisac jaka stawka jest w stawka na poczatek w bedzinie za spawacza jesli ktos ma duze doswiadczenie jaka atmosfera tam panuje
xcv 2016-04-17 19:08:22
atmosfera wrecz kameralna
1
Gibar 2016-05-17 12:00:50
Czy ktoś mógłby rzetelnie i konkretnie wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie (stanowisko kierownik robót/budowy)? Jaka jest atmosfera, czy płacą w terminie, jak szefostwo podchodzi do pracownika? Ile godzin się pracuje ?
mark skawin 2016-05-21 15:15:20
Pracuje w ty syfie szkoda gadac
7
piotr 2016-06-01 21:50:47
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
7
666 2016-06-02 09:40:08
nie to o czym piszesz to nie realne w tej firmie nie wypłacają za urlop a co dopiero dalej
6
2222 2016-06-05 19:55:16
ale jaja z tym spawalnikiem ponoc traktorek sobie kupil
1
666 2016-06-13 20:24:43
chyba PREZES zrozumial ze trzeba zrobic porzadek z nierobami w bialych kaskach
2
555 2016-06-14 15:56:17
Ciekawe czy sie wezma za robote teraz
4
PL 2016-06-19 13:48:35
A jak idą prace w Tczewie ?
PL 2016-06-21 18:55:50
Tak .A z kim tam można rozmawiać o pracy ?.Był ,znaczy chciał wejść na teren budowy znajomy zapytać się o pracę i zaraz za bramą został zaatakowany przez jakiegoś starszego pana który nawet nie dał mu dojść do słowa tylko krzykiem wyprosił z placu i zwymyślał na odchodne .Znajomy stracił czas i pieniądze na dojazd i nawet z nikim kompetentnym nie zamienił zdania ma temat zatrudnienia .Więc też mam obawy że jeśli tam pójdę zapytać o pracę ,nie zostanę podobnie potraktowany
Ruby 2016-07-02 10:50:59
Fylyp wreszcie robi to,do czego został stworzony - zamiata hale.
21
123 2016-07-03 16:37:46
@milka chyba już znaleźli nową portierke
123 2016-07-03 19:47:25
Wiem tyle ze nowa portierni juz się pracuje. Chyba ze szukają jeszcze nie jednej
Ralf 2016-07-20 19:13:09
Witam czy ktoś powie jak z praca firmie? Stanowisko spawacz.
Ralf 2016-07-20 20:07:35
A coś więcej możesz powiedzieć?
franek 2016-07-22 16:53:15
też się zastanawiałem na tą ofertą.
Ktoś może wie jakie są warunki i dlaczego kogoś szukają?
ożyrok :) 2016-08-03 19:27:39
Simsona juz ni ma. Filip zostol zdegradowany,ale jeszcze sie jakos trzymie. Jakby miol trocha ambicji i godnosci to by sie som zwolnil. Ale kaj by se on robota znalozl??
A w Banimexie dobrze sie robi. Dobrze placo i wszstko jest na zicher. Kierowniki i zarzad tyz Ok. Skladej CV do nos!
4
GOD 2016-08-05 19:08:31
Taa.. Zaczynają zwalniać.
5
byłyEP 2016-08-08 20:49:33
To kim jest teraz filipek jako kto pracuje? Bo jak robi jako robol to chętnie sie tam przyjmę i będe go gnębił i niszczył za to że ludzi sprzedawał w ..upe r...uuu...chany konfident
7
Znachor 2016-08-08 23:54:27
Jeszcze ciągną - tylko nie wiem co.
3
hosse 2016-10-02 11:54:58
Cześć , powiedzcie koledzy jakie tu są średnie stawki godzinowe dla cieśli fachowca , znalazłem ofertę pracy jako cieśla i sie zastanawiam czy aplikować .
BIN 2016-10-02 15:39:19
Owsik się nie nadaje nawet do mycia kibli..
5
Spawacz 135 2016-10-03 10:56:03
Jaką stawkę mają spawacze MAG?
Am 2016-10-03 12:34:13
No spawacze dochodzą tutaj z tego co wiem do jakiejś 2800 na miesiąc nawet, to chyba jest dość dobra stawka, na pewno taka wiecie, zachęcająca do lojalnej pracy, ogólnie to najwazniejszym jest to, że nie oszukują przy wypłatach i naliczaniu godzin.
5
GEOLOG 2016-10-31 22:21:20
A co to za zwolnienia w Banimexie teraz są ?
17
Kołodziej 2016-11-08 00:00:16
"najlepsi" zostaną :)
4
podwykonawca 2016-11-16 22:42:51
proponuję ich omijać z daleka. To typowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Książbud więcej powie -
10
ja 2016-11-28 10:34:13
a gdzie na śląsku są służby kontrolne????
2
ja 2016-11-28 10:40:04
a ci co są to zero wiedzy o zarządzaniu produkcją wszystko chaotycznie
3
nio 2016-11-28 10:47:02
a zapomniałeś napisać że ma przestrzegać prawa jak wszyscy czy już tego nie kumasz???
as 2016-12-02 19:49:40
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
2
ZX 2016-12-02 20:47:34
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
2
ZX 2016-12-02 20:48:37
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
2
ZX 2016-12-02 20:50:26
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
1
Pablo pisasso 2016-12-03 09:31:56
Tak,wszystko zapewnia,wczasy zagranicą, nadgodziny 100% płatne
5
anka 2016-12-05 14:37:06
Naiwniak jakie wczasy jaki socjal
2
były pracownik 2016-12-07 10:10:56
pytanko bo widzę że pana simsona cvvela już nie ma, z majstrów po wyjebaniu pogody został andrzej , daniel i kto jeszcze? , jest pan kontroler jakosci od alkomatu jeszcze? ha ha
pracownik wks 2016-12-07 10:35:34
Simsona nie ma z tego co wysledzilem po postach.
Kamerzysta aka Kontroler jakosci dalej pracuje?
na hali kto został?

Daniel, Andrzej, Tomek?
Zostaw swoją opinię o Banimex Sp. z o.o. - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.