Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
agent - 2015-03-29 15:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Banimex to najlepsza firma w Polsce, kasa wypłacana jest na czas, po za tym są jeszcze premie dla solidnych pracowników i obiady na budowie
zdjecie uzytkownika
bg - 2015-04-03 19:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przeciesz te wpisy o premiach i obiadach jak widac to czysta kpina
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-04-04 12:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na WKSie w Wielki Piatek zamiast zyczen swiatecznych bylo badanie alkomatem czy to normalne
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-04-07 10:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ty - 2015-04-04 12:48:31]:
sprawdzali czy właściwie pościmy w Wielki Piatek. Nie wszyscy pościli glupi balcerek pil jak zawsze
zdjecie uzytkownika
mnmnmnmn - 2015-04-07 16:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ass - 2015-04-07 10:19:56]:
Przecież chyba tylko mięsa nie wolno jesc, ale pić mozna hehe
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-04-17 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co tam Panowie słychać na hali? Jest robota?
zdjecie uzytkownika
majster - 2015-04-28 20:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ile zarabia mistrz produkcji?
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2015-05-02 07:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I. To pracownicy wszystko pisza inteligentni nie ma co
zdjecie uzytkownika
zx - 2015-05-09 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaczor - 2015-05-02 07:31:50]:
znalazl sie inteligent ze sloma w butach
zdjecie uzytkownika
spawacz z ep - 2015-05-09 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panowie jak ma byc dobrze jak za majstrów mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Burek wiadomo menel co za piwo zrobi wszystko. A (usunięte przez administratora) to śmieć który sprzedałby wlasna starą aby wepchnąc sie na stanowisko wiekszego kapusia niz filipek to nie znam
zdjecie uzytkownika
xz - 2015-05-11 23:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
gdzie reszta mojej wyplaty sie pytam
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-23 20:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ludziom ktorzy od poczatku pracowali na ta firme teraz obcina sie wynagrodzenie i zamiast zarabiac wiecej niedlugo beda robic za grosze dlatego duzo pracownikow odeszlo zostana tylko same dziadki i ci co nigdzie nie znajda pracy czy ktos wreszcie zrozumie ze jak braknie roboli to sami musicie wziasc sie do roboty
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-05-30 11:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
stawki jakie teraz sa na WKSie po obnizce to maja spawacze przy spawaniu plotow a nie spawanie odbiorowe i ludzie beda odchodzic bo firme stac zaplacic lapanom po 50zl a moze wiecej niz dac swoim pracownikom godnie zarobic
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-09 16:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy pracownikom WKS nie nalezy sie juz woda mineralna skoro upaly siegaja 30C a na hali jest bardzo duszno czyzby znowu oszczednosci
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 11:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jaka płaca taka praca. Pamiętajcie o tym w Zarządzie
zdjecie uzytkownika
eh - 2015-06-10 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
... to co dzis dostales w kopercie wystrczy na wode.
zdjecie uzytkownika
GH - 2015-06-11 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawe kto wziol kase zeby trzymac ludzi z firm ,skoro dla swoich pracownikow roboty jak na lekarstwo.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-06-20 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie zbieramy kasę na nowe spodnie dla Burka. Juz w czasach Energo chodził w tych samych,brudnych i oszczanych
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-06-20 14:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [tom - 2015-06-20 13:45:19]:
a co jeszcze nie zmienil przeciesz bral w Energo kase za firmowcow i teraz podobno tez i nie stac Go
zdjecie uzytkownika
byly2 - 2015-06-23 05:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [byly - 2015-06-20 14:17:02]:
Cała kase przepija, z drugiej strony jak taki imbecyl moze być majstrem
zdjecie uzytkownika
dx - 2015-06-23 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BUREK SIMSON FILIPEK przeciez ci ludzie niemaja zielonego pojecia o prowadzeniu jakichkolwiek robot za Energo nic nie pokazali a teraz ich praca polega na szwedaniu sie po hali i nabijaniu godzin zadnego zaangazowania w pracy jedyne co potrafia to drzec morde i przeszkadzac w pracy innym , jedynym myslacym majstrem to Daniel
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-06-24 14:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy tak krytykują Arka, może cwaniaki powiedźcie mu to w twarz a nie strugacie cwaniaków na necie. a jak się komuś majster/kierownik nie widzi to niech zmieni prace. tyle że już pokazaliście co jesteście warci siedząc dwa lata w niewypłacalnej firmie a teraz wykończycie kolejną nieroby. bez pozdrowień
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-06-24 18:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-06-24 14:28:56]:
ladnie napisales ale skoro kierownik i majstrowie siedzieli razem z tymi nierobani dwa lata w firmie bankrut to co mozna pomyslec o ich umietnosciach i doswiadczeniu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam proszę napisać jeśli ktoś już był na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Banimex Sp. z o.o. jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, jakie były pytania i jaka była atmosfera.
Pytania: Prosze o opisanie jakie pytania były zadawane na rozmowie rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-06-27 00:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-06-24 14:28:56]:

a co Ty tak menela Arka bronisz pijesz z nim rozpuszczalnik który karanie burek? Burek dobrze o tym wie ze sie nie nadaje do niczego ale to jest człowiek bez honoru i trzyma sie stołka rękami nogami i zębami
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-06-27 23:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czymś trzeba gadać. Prawdziwych problemów to nie znacie. WKS to kula u nogi i zawsze tak będzie....
Takie gadki to są pożądane - bo to najmniejszy problem.
Rozpuszczalnik, Filipek -nawet tu przetrwa - bo to temat zastępczy...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Banimex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert