Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-12-16 21:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a sluchajcie bo jestem zainteresowany spawacz 111 ile zarobi nadgodziny tez mnie interesuja wiem jak jest na forum ale chcialbym szczerej odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
firma banimex - 2014-12-20 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Banimex to najlepsza firma w Polsce, kasa wypłacana jest na czas, po za tym są jeszcze premie dla solidnych pracowników a nie dla leni,Pan Prezes jest dobrym i wyrozumiałym pracodawcom jeśli coś wypadnie da wolne.Nie akceptuje pijaństwa w pracy i ma racie.Najwazniejsze ze dla pracowników fizycznych są obiady na budowie a jeśli jest ktoś z daleka to ma zapewniony hotel ,niech teraz ktoś powie czy zna lepszą firmę bo ja nie.Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracujących w firmie Banimex
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-20 18:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Banimex to najlepsza firma w Polsce .kasa wypłacana jest na czas po za tym są jeszcze premie dla solidnych pracowników a nie dla leni Pan Prezes jest dobrym i wyrozumiałym pracodawcom jeśli coś wypadnie da wolne. Nie akceptuje pijaństwa w pracy i ma racie
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-12-24 23:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przyjmują tutaj kobiety?
zdjecie uzytkownika
femiFoka - 2014-12-26 16:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie poprzedniczki z ostatniego postu, czy w banimex przyjmują też kobiety? wiem jaka to branża i nie zawsze patrzą przychylnie na płeć piękną. mogę wykonać wszystkie fizyczne męskie obowiązki i to nawet lepiej, napiszcie tylko kochani proszę ile bym dostawała na godzinę na rękę i jaka jest umowa, oksik?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-30 11:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jeżeli tak nie toleruje picia, to zadam pytanie: dlaczego pijany majster błąka się po hali? a spawacza wyrzucili?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-01-11 22:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-12-30 11:05:22]:
Czy chodzi o hale na Łagiszy?
zdjecie uzytkownika
Niuniek - 2015-01-11 22:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak chodzi o Łagisze to nie trudno sie domyśleć który majster moze chodzić pijany. Na 200% to musiał być burek z psar który czesto kradnie rozpuszczalnik. Wieprzek pewnie juz rozpuszczalnik chla
zdjecie uzytkownika
energo - 2015-01-31 14:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeeeeeeeeeeee są tam jakie baziory?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-02-05 22:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam I tyle w temacie!!!!!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-07 11:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zanim usuniesz opinie pokaz w zarzadzie niech wiedza oczym pisza ludzie i w czym tkwi problem
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-08 09:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na WKS sa przyjecia spawaczy bo slyszalem ze robota sie konczy i niemaja wiecej zlecen
zdjecie uzytkownika
as - 2015-02-15 19:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gdzie sie podzialy ostatnie komentarze boisz sie prawdy
zdjecie uzytkownika
Lucek - 2015-02-17 07:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak nie moze byc!! Zlodziei / pijakow / narkomanow / robiacych prywatne biznesy w pracy / oszustow - trzeba traktowac z szacunkiem! Domagamy sie wielomiesiecznych odpraw w przypadku zwolnienia, rownego traktowania, a najlepiej dobrej wyplaty za nic i swietego spokoju! Pokaz w zarzadzie - niech wiedza czego chca ludzie!
zdjecie uzytkownika
do Lucek - 2015-02-17 19:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty jakis chory jestes musisz sie leczyc
zdjecie uzytkownika
eh - 2015-02-18 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten piotr z tych piotrow?
zdjecie uzytkownika
sd - 2015-02-21 13:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytajac to co pisze Lucek to w tej firmie pracuje sam najgorszy element spoleczny nie warto sie tam zatrudniac
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2015-02-21 16:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BUREK PSARY

Co???

ODDAJ ROZPUSZCZALNIK!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
XD - 2015-02-24 17:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma szuka oszczednosci kosztem zwyklych pracownikow a na WKSie 5 MAJSTROW na jednej zmianie plata sie po hali
zdjecie uzytkownika
jolanta - 2015-02-26 17:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jednej strony to nie jest pozytywne zjawisko jeśli piszecie że 5 majstrów na zmienie bez celu błąka się po hali, a z drugiej strony to coraz bardziej mnie cieszy - to znaczy że dużo ludzi zatrudniają i praca jest. czy mam w takim razie obecnie szansę na znalezienie u nich pracy jako majster? pozdrawiam słodziutko
zdjecie uzytkownika
do jolanta - 2015-02-26 18:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oczywiscie serdecznie zapraszamy mamy jeszcze wolne etaty
zdjecie uzytkownika
xcv - 2015-03-01 16:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z komentarzy wynika ze beda zmieniac mistrzow na WKSie ciekawe kogo wymienia
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-03-01 16:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oby wymienili menela z psar i małego łysego kapusia który na niczym sie nie zna
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam proszę napisać jeśli ktoś już był na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Banimex Sp. z o.o. jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, jakie były pytania i jaka była atmosfera.
Pytania: Prosze o opisanie jakie pytania były zadawane na rozmowie rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
były monter z Ep - 2015-03-02 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze takiego nie było żeby wszystkim dogodził; jak jeszcze robiłem w EP to na Łagiszy było 6 majstrów - na II zmiany; robota szła i jak się stało to gonili stójkowych; najlepiej przestać 8 godzin bez nadzoru i dłubać w nosie a na koniec prosić o premie; pamiętam że białas czy koń sami ludzi gonili żeby przerób był i robota dobrze zrobiona a i coś z umowy wpadło; sam weź robotę i pilnuj ludzi to zobaczymy czy będą stać i gadać zamiast robić...
zdjecie uzytkownika
BN - 2015-03-03 17:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były monter z Ep - 2015-03-02 19:09:15]:
musiales byc stojkowym skoro cie zwolnili
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Banimex Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie