Banimex Sp. z o.o.

Będzin

Opinie o Banimex Sp. z o.o.

ja 2016-11-28 10:40
a ci co są to zero wiedzy o zarządzaniu produkcją wszystko chaotycznie
4
nio 2016-11-28 10:47
a zapomniałeś napisać że ma przestrzegać prawa jak wszyscy czy już tego nie kumasz???
as 2016-12-02 19:49
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
5
ZX 2016-12-02 20:47
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
2
ZX 2016-12-02 20:48
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
3
ZX 2016-12-02 20:50
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
4
Pablo pisasso 2016-12-03 09:31
Tak,wszystko zapewnia,wczasy zagranicą, nadgodziny 100% płatne
11
anka 2016-12-05 14:37
Naiwniak jakie wczasy jaki socjal
9
pracownik wks 2016-12-07 10:35
Simsona nie ma z tego co wysledzilem po postach.
Kamerzysta aka Kontroler jakosci dalej pracuje?
na hali kto został?

Daniel, Andrzej, Tomek?
2
MEL 2016-12-09 15:00
Daniel jest, teraz jakiś nowy szef produkcji jest, lata jak kogut z owsikami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Wolumen 2017-01-04 21:40
Człowieku czy Ty nie umiesz normalnie się wyrażać? Jak masz jakieś zastrzeżenia to zmień firmę a skoro pracujesz to musi być ok.
3
stareEP 2017-01-08 10:04
Podobno jest nowy z-ca SP? Pan Zbigniew:)
9
Jurek 2017-01-08 22:32
Panowie a jakie stawki dla spawaczy na działalności aktualnie??
Papcio 2017-01-12 13:52
Kolego daj spokój z takimi docinkami. Co Ci zrobił człowiek. Ja myślę, że gdyby pozwalniali część ludzi "pokrzywdzonych" to firmie wyszłoby na dobre a i reszta miałaby atmosferę do pracy znacznie lepszą.
1
Radosny 2017-01-24 21:04
Banimex ma nową ofertę pracy dla kontrolera jakości na to czekałem.
1
Agnieszka 2017-02-28 10:58
@Radosny, bardzo się cieszę! Aplikujecie jeszcze na jakieś?
biuro 2017-03-25 09:24
Nie liczą się kompetencje i starania tylko widzimisię pewnych Paniusiek.
11
Agnieszka 2017-03-27 08:34
@biuro, a co możesz powiedzieć o plusach pracy?
Kolo 2017-03-29 16:13
Nie wiem jaka jest praca w Banimexie, ale wiem jak z płatnościami. Trzeba się o swoją kasę upominać, bo dla nich 1500 zł to śmieszna kwota do zapłaty.
9
Agnieszka 2017-03-30 08:50
@Kolo, wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem Banimex Sp. z o.o.?
3
aaaa 2017-05-02 12:05
Wie ktos z was,co w sobote "narobił" majster Tomasz, ze cala załoga z malarni zeszla przed 8 ze stanowiska pracy?? Widzialem ich jak szli prze hale,ale nie zapytałem co sie stało. Dlaczego wszyscy poszli do domu???
19
123 2017-05-03 20:40
Poszli bo z nim nie wytrzymuja.
17
Chuck 2017-05-04 19:26
Poszli bo kazał im pracować.
2
Wwkks 2017-05-05 10:45
Łysy Chucku piszesz głupoty
13
Wwkks 2017-05-05 12:06
Łysy Chucku jesteś jedyną osobą która nic nie robi oprócz zamieszania.
13
Waldi 2017-05-05 21:14
Banimex nie jest złą firmą jeśli nawet zdarzają się trudne sytuacje. Pracuję w firmie i wiem jak jest naprawdę.
11
JKM 2017-05-13 14:48
"Chuck" to dobra nazwa dla buldoga. Jest troche do niego podobny. Maly,brzydki i gruby. I biega po hali, jakby go pchly w d.... gryzly.
5
Wolny 2017-05-16 11:07
Firma ma się dobrze i jak widać nie mają generalnie potrzeb zatrudniania nowych ludzi. Myślę, że tak mała rotacja jest wynikiem stabilnej sytuacji firmy i pracownicy spokojnie pracują.
1
Silny 2017-05-16 13:53
no bardzo mała rotacja jest w firmie .... widać to było przez ostatnie 2 lata :)
7
Piotr 2017-05-23 08:18
mała rotacja? hahahahahhahahaha. Wolny piszesz na zlecenie dyrekcji?
3
Agnieszka 2017-05-23 09:08
@Waldi to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w Banimex Sp. z o.o. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tym miejscu?
Zauważyłam tutaj również dwie odmienne opinie. @Wolny uważa, że w firmie jest mała rotacja, natomiast @Silny i @Piotr mają odmienne zdanie na ten temat. Jak to w końcu wygląda?
NAWA 2017-05-31 20:30
Jak jest w końcu z tymi premiami ? Dostał ktoś w tamtym miesiącu ?
4
Wolumen 2017-06-04 22:18
Sporo dobrego słyszałem o firmie i nie rozumiem osób z forum dlaczego tak narzekają? Czy coś się złego wydarzyło?
4
Obecny 2017-07-15 19:53
O jakiej rotacji mówicie? Kilka ofert to jest rotacja, to jest normalne. Niektórzy natomiast maja we krwi narzekanie. Wszystko co tylko przyjdzie do głowy
Waldi 2017-07-22 17:09
Banimex to firma wielokrotnie nagradzana m.in. nagrodą Teraz Polska, Gazele Biznesu oraz wiele innych. Czytając opinie miałem wrażenie ,że piszecie o kimś innym. Może zastanowić się nad zmianą pracy? Obrażanie innych świadczy o bardzo złym poziomie niektórych osób.
On 2017-07-31 20:55
Jest spoko i tyle do powiedzenia mam
1
Planujacy 2017-08-03 09:36
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla specjalisty ds.przetargów? Jak się teraz pracuje w firmie? Dlaczego w tak złym świetle przedstawiacie firmę? Mam zamiar aplikować i stąd moje pytania.
Pracuś 2017-08-03 22:56
Jak masz słabe wykształcenie - to masz większą szanse . A coś ty z choinki się urwał. W tej firmie to - wykształcenie to maja tylko kierownicy budów, a reszta to jacyś pseudo. Na inne stanowiska przyjmują - czym głupszy tym lepszy:)
4
Agnieszka 2017-08-09 06:53
@Pracuś dlaczego twoim zdaniem wyższe wykształcenie będzie przeszkodą w zatrudnieniu na innych, niż kierownicze stanowiskach? Większość pracodawców odbiera je, jako niewątpliwy atut pracownika - świadczy o wielu jego cechach i umiejętnościach.
Waldek 2017-08-12 19:55
Wszedłem na forum z nadzieją, że dowiem się czegoś więcej o Banimex-ie a interesuję się ponieważ mam aplikować do firmy. Bardzo nie podobają mi się niektóre opinie, niemerytoryczne tylko obrażanie ludzi!!
skorupiak 2017-08-19 00:16
a mi się podobają
Waldi 2017-08-19 10:47
Czy ktoś się orientuje czy Banimex ma nowe oferty? Chciałbym tu pracować tym bardziej, że słyszałem o firmie dobrze. Mam nadzieję, że atmosfera w firmie jest spoko, bo wpisy na forum bardzo mi się nie podobają. Będę bardzo wdzięczny za kilka informacji
Agnieszka 2017-08-20 16:20
@Waldi a o jakim zatrudnieniu myślisz? W tej chwili można znaleźć w sieci dwie rekrutacje - na stanowisko operatora suwnicy oraz na stanowisko specjalisty ds. przetargów. Które z nich jest dla Ciebie bardziej odpowiednie?
Wielgus 2017-08-25 21:07
Firma należy do bardzo dobrych pracodawców, wiecie o tym?
Agnieszka 2017-08-29 12:24
Dyskusja dotyczy tutaj zatrudnienia i warunków pracy @wielgus, które opierają się na uzasadnieniu. Czy Ty swoją opinię też mógłbyś w jakiś sposób podeprzeć argumentami? Wiele osób czeka na komentarze ale takie, które znaczą coś w realnym życiu i pracy w Banimex Sp. z o.o.
Pracowni firmy 2017-09-04 11:21
Banimex to firma z tradycjami, działające od 25 lat . Najgorsze jest to, że często osoby które dopiero przyszły do pracy mają odwagę oceniać. Nikt nie mówi , że wszystko jest idealne ale nie narzekajcie .
Olek 2017-09-04 14:24
W tych czasach liczy się zarobek w danej firmie a nie tradycyjne z tradycji nie wyżyjesz
2
Agnieszka 2017-09-05 20:00
@Olek a jak oceniasz zarobek w Banimexie? Dla niektórych osób czasami najważniejsza (obok wysokości wynagrodzenia) jest też atmosfera w firmie. Jak ona się tu prezentuje?
sasiad 2017-09-08 00:27
Śmieszne - z pewności dla tych co znają te tradycje kurzej łapki - szopy
1
Women 2017-09-10 13:01
Z tradycji nie wyżyjesz zgoda ale jak firma ma już swoją pozycje na rynku to jest znacznie łatwiej pracować!
Zostaw swoją opinię o Banimex Sp. z o.o. - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.