Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.


Oceniono 56 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Banimex Sp. z o.o.
Odkrywkowa 93
42-504 Będzin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
widz - 2014-07-05 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co oni tam robią na tych budowach że zdjęcia i komentarze powodują ich zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
do widz - 2014-07-05 15:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
staniesz na chwile zrobi ci zdjecie i napisze ze cala dniowke nic nie robisz a siedzac w krzakach kilka godzin kazdemu mozna zrobic takie zdjecie i zgnoic go
zdjecie uzytkownika
po rozmowie - 2014-07-06 10:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie na magazyniera - godzinę rozmawialiśmy o moim doświadczeniu i pomysłach na optymalizacje zadań na magazynie. Wydawało się ,że jestem dobrym kandydatem (10 lat doświadczenia w branży)lecz do tej pory nie zadzwonili,a rozmowa była półtora miesiące temu. Piszą praca od zaraz- wygląda na to że im nie zależy. O kasie nie było rozmowy.
Wymaganie: gospodarka magazynowa, upr.: suwnice, wózki, sep. elektryczne....
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-07-08 02:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ryb dowalil sie o zle buty i 50 zl potracil taki to bhPOwiec a palca z spustu aparatu nie zpuszcza to chyba kompleks malego korniszona
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-08 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do po rozmowie: napisz o co pytali. Jestem z Będzina, zastanawiam się nad zmianą pracy właśnie na Banimex i zbieram info
zdjecie uzytkownika
do byłem - 2014-07-08 18:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty gadasz... u nich w firmie, BHPowcem jest dziewczyna i to ona potraca kase...
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-07-08 19:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zartuj z ta BHP dziewczyna jest lepszy(usunięte przez administratora)ktory sie tym zajmuje
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-07-09 03:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ogolacania roboli jest wielu oni z tego maja prowizje a firma oszczedza na premi dla nich bo sciaga ja z wyplaty pracownikow
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-09 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak w gazecie, jest paparazzi i jest tez wydawca ktory chce miec te zdjecia. smieszna sytuacja, nigdy tekaiej nie widzialem.
zdjecie uzytkownika
bla bla - 2014-07-09 14:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sytuacja jak w każdej firmie... Darmozjady się awanturują, bo nie zauważyli, że komuny już nie ma i zasada "czy się stoi czy się leży 5 tysięcy się należy" przeszła już do historii... W Obecnym ustroju pracodawca płaci, pracodawca wymaga... Mam w banimexie kilku kolegów - i nie dramatyzują... Mówią, że są regularne kontrole trzeźwości, że wymaga się od pracowników przestrzegania bhp - czyli normalka dla każdego pracownika, który pracował w dużej firmie. Że szef w porządku, wypłata zawsze na czas, że warunki socjalne się bardzo poprawiły... naprawdę nie wiem o cię czepiacie. Zawsze znajdzie się jakiaś ofiara losu, która przyjdzie z firmy na kurzej nóżce i ma żal, że ktoś go złapał na tym, że oszukuje pracodawcę... Koleżka jeden z drugim mówili mi - że pracują już długo, nie chleją po hotelach, kaski noszą i mają spokój... więc jak zawsze prawda jest po środku.
zdjecie uzytkownika
do bla bla - 2014-07-09 16:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapraszam do pracy w banimexie wtedy napiszesz komentarz

zdjecie uzytkownika
kuku - 2014-07-09 17:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedz mi kolego skoro tak ci tam zle po co tam pracujesz nie lepiej zeby cie ktos docenil?
zdjecie uzytkownika
bla bla - 2014-07-09 17:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja kuku. Jak taki fachowiec a firma niby taka zła, to niech pójdzie gdzie indziej. mało to firm w woj śląskim? Ale jak pójdzie gdzie indziej to dotrze do niego, że też jest źle - bo żaden pracodawca w dzisiejszych czasach nie da się okradać, ani karku nie nadstawi w sądzie, za pijanych pracowników, którym wydarzył się wypadek na budowie bo nie przestrzegali bhp... nie ma o czym tu dyskutować. Z waszych opinii dla mnie wyłania się obraz normalnego pracodawcy, który nie daje sobie wejść na głowę pracownikom. A opinia koleżków, którzy tam robią to potwierdza i gdybym się zatrudnił w banimexie, nie oszukiwał, nie chlał ani nie ćpał i przestrzegał bhp - to jestem pewien że miałbym dobrą stabilną pracę. Ale ja już mam swojego pracodawcę wiec narazie nie wybieram się do banimexu... Warunki mamy podobne, też jest bhpowiec też są kontrole i nikt na szefa nie pluje...
zdjecie uzytkownika
qw - 2014-07-09 18:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za firma kuku ze tak chlaja i okradaja szefa o bhp nie wspomne chyba sie tam zatrudnie bedzie fajnie no nie
zdjecie uzytkownika
do bla bla - 2014-07-09 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestes idealnym kandydatem brawo bo juz malo takich idealow jak ty
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-10 12:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do bla bla: wiesz dobrze, jak to jest z naduzywaniem alkoholu czy innych uzywek na budowach i ja tez rozumiem pracodawce. postaw sie w sytuacji szefa jak Ci jeden pracownik spada z rusztowania, bo byl na podwojnym gazie. same problemy, ciąganie po sądach.
zdjecie uzytkownika
bh - 2014-07-14 16:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto tu pisze na pracodawce to ty piszesz takie glupoty baranie do bla bla co ty mozez za glupoty pisac zastanow sie ci.to
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-15 18:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bh - 2014-07-14 16:32:17]:
przeczytaj komentarz od bla bla to zobaczysz, jest kilka wpisów wyżej nad moim. to prawda, że teraz to już nie możesz sobie nawet lufy strzelić przez pracą bo pilnują. Za dużo wypadków widziałem po %
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-16 18:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre sobie. my wlasnie piszemy o tym, ze dla takich ludzi nie ma dzisiaj miejsca we firmie. wlasciwie zadna firma takich dzis nie przyjmie.
zdjecie uzytkownika
do gag - 2014-07-16 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracujesz w tej firmie dlatego sie bronisz ja zainteresowany wyciagam z twoich opinii inne spostrzezenia zastanow sie co piszesz
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-07-17 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
czytanie ze zrozumieniem nie boli, ja pisałem o konkurencji gdzie pracowałem. a do banimexu chce isc jak sie pojawi jakas oferta. na razie pracuje sobie spokojnie gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-07-31 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do gag - 2014-07-16 19:54:53]:
BYŁY PRACOWNIK. ODRADZAM. OD TAKICH FIRM TRZYMAĆ SIĘ JAK NAJDALEJ !!!
zdjecie uzytkownika
BYLem - 2014-08-01 01:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w sprawie pracy na R-k inzynierek gada przyjdz jutro z papierami przekaze koordynatorowi,gdy przyszlem drugi jelop kazal jechac do bedzina zapytalem czy nie mogl by przekazac do biura a on zaciol sie czy co nawet ciec pokiwal glowo co za pastewny.Taka dygresja dziwne oczka mial wiec co kontrole dotycza tylko fizycznych on spusci rolety i ok bo.kier.kontraktu pojechal na spotkanie dobrze ze przynajmniej cien robi SPRAWDZAJCIE TAKRZE BIALE KASKI
zdjecie uzytkownika
bezsens - 2014-08-01 10:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2014-07-04 14:03:37]:
w tej wypowiedzi nie było nic co wymagałoby usunięcia? o co kaman?
zdjecie uzytkownika
niepełnosprawny - 2014-08-07 16:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie oriętujecie się czy na magazyniera może iść osoba z lekkim stopniem niepełnosprawności. Nie widać mojej choroby dopóki nie powiem o niej innej osobie i moglem pracowac w sklepie bez problemu, tym bardziej że muj były praco dawca odprowadzal za mnie mniejszy podatek. tak wiec moze jest szansa na prace u was?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski