Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Banimex Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
robol - 2016-02-09 15:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakaPrawda - 2016-02-08 20:38:02]:
Taka Prawda sam sie wez za robote a nie pisz glupot
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-02-09 20:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chłop ma racje odnośnie WKSu ale wy jestescie tylko robolami a specjalistow jest wielu ale od nawiewu
zdjecie uzytkownika
element - 2016-02-11 10:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taka prawda. Nie masz pojęcia o energomontażu to się wyłącz...roboty jakie ta firma prowadziła i miejsca w których działała nawet na globusie nie potrafiłbyś znaleźć. A to jak skończyła to nie wina pracowników, dobrych fachowców tylko władz które tak załatwiły ep. W życiu może złożyłeś jedną barierkę a się udzielasz wielki monterze. Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
dr - 2016-02-11 12:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [element - 2016-02-11 10:56:53]:
Oczywiście samochód nie pojedzie bez kierowcy tak i firma nie bedzie funkcjonować bez odpowiedniego kierownictwa
zdjecie uzytkownika
kolejkowicz - 2016-02-12 16:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
super zorganizowana wypłata!
zdjecie uzytkownika
1434 - 2016-02-12 19:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
o godzinie 14 w piatek,to ludzie chca isc do domu,a nie stac po swoje pieniadze,jak zebraki.
zdjecie uzytkownika
otichori - 2016-02-13 09:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesz się ze dostałes
zdjecie uzytkownika
234 - 2016-02-13 13:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1434 - 2016-02-12 19:44:32]:
to jest poszanowanie dla ludzi ktorzy na nich robia
zdjecie uzytkownika
morales - 2016-02-17 00:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TakaPrawda - 2016-02-08 20:38:02]:
co prawda to prawda weź ta się kurde do roboty to i firma i wy będzie cie dobrze stali, a nie robów to tam nigdy nie brakowało.
NARKA OD ARKA
zdjecie uzytkownika
do boju - 2016-02-20 02:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Banimex do boju jeszcze nic nie stracone
zdjecie uzytkownika
dobre - 2016-03-01 22:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest coraz lepiej
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-03 19:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dobre - 2016-03-01 22:06:11]:
gdzie - w Banimexe ? Co ty człowieku pieprzysz ..
zdjecie uzytkownika
arek p - 2016-03-04 18:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwiekszyc wydajnosc,i przyjac jeszcze jednego szpicla na kamery,bo jeden juz przechodzi samego siebie...
zdjecie uzytkownika
delegacja - 2016-03-04 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudnianie pracowników na podstawie umowy o pracę, z której wynika, iż miejscem pracy jest teren całego kraju (czy: budowy na terenie całego kraju) może więc zostać uznane za obejście przepisów prawa pracy.
zdjecie uzytkownika
as - 2016-03-04 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [delegacja - 2016-03-04 19:53:33]:
w razie kontroli inspekcja pracy może uważać,że jest to próba obejścia przepisów w celu niewypłacania diet za delegacje.
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-03-04 20:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Banimexie zatrudniani są nie monterzy i spawacze ale eksperci prawa pracy
zdjecie uzytkownika
kontroler lotów - 2016-03-04 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kontrolerzy lotów też
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-04 23:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozmowy kontrolowane
zdjecie uzytkownika
w - 2016-03-05 00:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje kontakt mailowy z Węgrami
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-03-07 23:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozmowy kontrolowane
zdjecie uzytkownika
Do olus - 2016-03-09 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SP to taka mala wesz, swidruje tymi oczkami przez okularki i udaje.że na wszystkim się zna.
A tak naprawdę osłania tylko własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Resztę ma gleboko gdzies
zdjecie uzytkownika
bardziejObcy - 2016-03-12 21:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak tam konfident Filipek dalej sprzedaje kolegów z pracy aby zapunktować?
zdjecie uzytkownika
AP - 2016-03-16 19:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SIMSONEK ZAKONCZYL KARIERE,A SLUCHY CHODZA,ZE JEGO DOBRY PRZYJACIEL,TEZ NA OSTATNIEJ PROSTEJ...
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2016-03-17 11:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zakończył kariere? Nie ma już Michała? Sam odszedł?
zdjecie uzytkownika
były z Ep - 2016-03-17 18:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieźle, jadą w odwrotnej kolejności, robiłem z nim w Ep; życze mu powodzenia pewnie długo nie będzie szukał pracy ...
zdjecie uzytkownika
tom - 2016-03-18 17:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nosil wilk razy kilka - poniesli i wilka. Jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie.
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-03-18 20:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie trochę ulgi. Teraz jakiegoś normalnego Szefa przyjąć i niech wyprostuje ten bałagan. Macie może jakieś propozycje na Szefa. Może obstawiamy? Czopek :) No chyba że ktoś z zewnątrz.
zdjecie uzytkownika
sendol - 2016-03-18 23:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to co tu sie dzieje to jest jakis koszmar pozwalniali dobrych ludzi fajnych w ksiegoosci młode dziewczyny które jedyne były zyczliwe teraz siedza jakies starocie w ogóle prezesska jest jaksa odczłowieczona oj powinie jej sie kiedys noga chciałbym to co ona robi to kato.!...ludzie chodza jak w amoku boja sie szczuja na siebie nie wiedza jaki ich los z minuty na minute czeka a,,prezeska dyrektorka kłakami zarzuca..jeszcze tam popracue do 10 i sper...lam..na wpolnośc
zdjecie uzytkownika
bzzz - 2016-03-19 14:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tom - 2016-03-18 17:58:15]:
ponieśli i wilka i poniosą też ciebie. W tej firmie nie ma już ludzi niezastąpionych. A robola najłatwiej zastąpić.
zdjecie uzytkownika
łapa - 2016-03-19 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chyba przesadzasz Bzzz.. zastąpić takiego wykwalifikowanego robotnika/budowlańca to wyczyn. Teraz mało fachowców na rynku, większość uciekła za granicę nam
zdjecie uzytkownika
zxc - 2016-03-22 17:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zatrudnianie pracowników na podstawie umowy o pracę, z której wynika, iż miejscem pracy jest teren całego kraju (czy: budowy na terenie całego kraju) może więc zostać uznane za obejście przepisów prawa pracy,w razie kontroli inspekcja pracy może uważać,że jest to próba obejścia przepisów w celu niewypłacania diet za delegacje.
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-03-23 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banimex poszukuje operatora żurawia samochodowego z uprawnieniami bez ograniczeń. Dzwoniłem, ale facet niewiele chciał powiedzieć. Może ktoś zorientowany coś dopowie.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-03-31 12:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dzwonił do mnie pewien pan z Banimexu( nazwiska nie pamiętam) w sprawie pracy na stanowisku spawacza. Powiedział jaka stawka, ale nic więcej się nie dowiedziałem. Chciałem się was zapytać czy dają umowę o pracę, jeśli tak to czy od najniższej krajowej czy coś więcej? Ciuchy robocze się dostaje czy każdy uj ma swój strój?:) Pytam bo nie wiem czy warto jechać na próbki czy lepiej pospać dłużej?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2016-04-04 16:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka Banimex daje stawke w bedzienie za spawacza mag na poczatek
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-04-05 08:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Będzinie rzeczywiście Banimex poszukuje spawacza @spawacz, na pewno dostaniesz zatrudnienie na umowę o pracę, ale ile dostaniesz na początek to zależy jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
szmicer - 2016-04-05 12:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moglibyscie napisac jaka stawka jest w stawka na poczatek w bedzinie za spawacza jesli ktos ma duze doswiadczenie jaka atmosfera tam panuje
zdjecie uzytkownika
xcv - 2016-04-17 19:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szmicer - 2016-04-05 12:53:26]:
atmosfera wrecz kameralna
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-05-05 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie ma do nich ofert pracy, a ostatnia która była to jako Monter konstrukcji Stalowych widziałem i tak również stawki nie zostały podane tak naparwde.
zdjecie uzytkownika
Gibar - 2016-05-17 12:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby rzetelnie i konkretnie wypowiedzieć się na temat pracy w tej firmie (stanowisko kierownik robót/budowy)? Jaka jest atmosfera, czy płacą w terminie, jak szefostwo podchodzi do pracownika? Ile godzin się pracuje ?
zdjecie uzytkownika
mark skawin - 2016-05-21 15:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [saz - 2016-02-05 20:59:36]:
Pracuje w ty syfie szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-06-01 21:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam! czy firma tak prosperująca zapewnia jakiś socjal dla swoich pracowników! chodzi mi o takie podstawowe świadczenia jak wczasy pod gruszą,zwrot za pranie odzieży, środki czystości ,napoje bez ograniczeń paczki dla dzieci i świąteczne prezenty dla pracowników i ich rodzin za poświęcenie się i rozłąkę z rodziną dla dalszego rozwoju firmy.
zdjecie uzytkownika
666 - 2016-06-02 09:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [piotr - 2016-06-01 21:50:47]:
nie to o czym piszesz to nie realne w tej firmie nie wypłacają za urlop a co dopiero dalej
zdjecie uzytkownika
2222 - 2016-06-05 19:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jaja z tym spawalnikiem ponoc traktorek sobie kupil
zdjecie uzytkownika
666 - 2016-06-13 20:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba PREZES zrozumial ze trzeba zrobic porzadek z nierobami w bialych kaskach
zdjecie uzytkownika
555 - 2016-06-14 15:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe czy sie wezma za robote teraz
zdjecie uzytkownika
As - 2016-06-15 23:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że potrzebny jest tutaj Mechanik - Elektromechanik sprzętu budowlanego oraz urządzeń dźwigowych i nawet się trochę napalam na to stanowisko, powiem Wam, że wysyłam CV i ciesze się bardzo z tego
zdjecie uzytkownika
PL - 2016-06-19 13:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak idą prace w Tczewie ?
zdjecie uzytkownika
As - 2016-06-19 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tczew to fascynujące miejsce, z tego co mi wiadomo wszystko posuwa się do przodu w swoim tempie i nie ma jakichś widocznych problemów, a co chcesz tam pracowac, bo słyszałem, że zwolniły się dwa miejsca i poszukują kogoś na zmianę, jacyś bracia odeszli
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam proszę napisać jeśli ktoś już był na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Banimex Sp. z o.o. jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna, jakie były pytania i jaka była atmosfera.
Pytania: Prosze o opisanie jakie pytania były zadawane na rozmowie rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
PL - 2016-06-21 18:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [As - 2016-06-19 15:11:10]:
Tak .A z kim tam można rozmawiać o pracy ?.Był ,znaczy chciał wejść na teren budowy znajomy zapytać się o pracę i zaraz za bramą został zaatakowany przez jakiegoś starszego pana który nawet nie dał mu dojść do słowa tylko krzykiem wyprosił z placu i zwymyślał na odchodne .Znajomy stracił czas i pieniądze na dojazd i nawet z nikim kompetentnym nie zamienił zdania ma temat zatrudnienia .Więc też mam obawy że jeśli tam pójdę zapytać o pracę ,nie zostanę podobnie potraktowany
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-06-21 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale oni przeciez w Będzinie poszukuja teraz do pracy na przyklad na stanowisko mechanika- elektromechanika sprzetu budowlanego oraz urzadzen dzwiekowych wymagane jest doświadczenie w naprawie koparek typu: KOMATSU, HITACHI, CAT oraz żurawi typu: PPM, GROVE, FAUN, LIEBHERR

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Banimex Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Banimex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert