brak logo

Unicard

Kraków

Opinie o Unicard

anonim 2011-12-01 12:32:01
Witam, proszę o opinie pracujących na stanowisku elektronik w firmie Unicard w Krakowie,czy warto tam wysyłać CV? Dzięki
3
pytacz 2016-02-07 11:37:15
witam

czy są obecnie przyjęcia na stanowisko elektronik - programista embedded ?
Tomek 2016-02-09 16:29:23
Obecnie Unicard szuka programistów embedded. Zainteresowanych zapraszam na http://www.unicard.pl/o-firmie/kariera/programista-systemow-wbudowanych.html
pytacz 2016-04-12 20:54:07
witam

a ile kosi w Unicard programista systemów wbudowanych ?
Ktoś 2016-10-17 22:13:48
Ja tu pracuje i uważam że praca jest ciekawa i pełna wyzwań. Aktualnie poszukiwany jest serwisant-monter w Poznaniu.
pfff 2016-10-17 22:21:59
Ważne dla mnie są odpowiednie benefity, a skoro są to już dobrze o nich świadczy.
kudlaty 2016-11-07 14:22:14
Nie polecam, pracowałem tam trochę czasu, jeden wielki układ:)
Były_pracownik 2016-11-15 11:36:50
Nie polecam pracy w tej firmie. Wszechobecne układy, dyrektor serwisu/ wdrożeń sam nie wie czego chce ale chce, absurdalne kryteria wyboru sprzętu dla pracowników, oszczędności na wszystkim co się da. Zwolnienie z pracy owszem wręcza sam Prezes podając abstrakcyjne powody, czas ich wręczania też nie jest najlepszy np przed świętami np boże narodzenie (prezent pod choinkę )
Zostaw swoją opinię o Unicard - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unicard