brak logo

DRAGO entertainment

Kraków

Opinie o DRAGO entertainment

byly 2013-09-10 11:20:45
(usunięte przez administratora) a co dalej bedzie z tą firmą to niewiadomo. ponoć cos tam kombinują wiec caly czas jest nadzieja. mala ale zawsze :/
Ewil 2014-02-20 16:50:28
@Lucek już umyty, dobrze chociaż, że drago entertainment zapewnia tą regularność wypłat, bo wiele firm ma z tym problemy, to wielki plus, którego nie dostrzegasz.
wolfy 2014-08-05 17:05:05
Miałem to szczęście, że odszedłem(usunięte przez administratora) Szczerze odradzam.
3
jura 2014-12-08 18:05:39
hej, a dlaczego nie ma zadnych nowosci ostatnio?? co tam w firmie slychac? czy uleglo cos poprawie, bo nie wiem czy warto starac sie o prace w Drago. Jestem zarejestrowany w urzedzie, czy mozliwe jest aby chociaz na platny staz z mozliwoscia zatrudnienia?? Polecacie czy odradzcie aktualnie?? jak to wszystko teraz tam wyglada?/
1
riuta 2015-01-18 15:29:14
jeśli chodzi o możliwość podjęcia pracy w Drago to firma poszukuje obecnie ludzi na stanowiska: Gameplay/Script Programmer UI Programmer Dostać się raczej łatwo nie jest bo firma jest już znana na rynku i wielu porządnych informatyków chętnie widziałoby siebie właśnie w jej szeregach. Ale próbować oczywiście warto
bioły 2015-02-02 00:46:54
no własnie sam ostatnio próbowałem i niestety się nie udało. Myślałem , że moje doświadczenie , chociaż niewielkie, to jednak wystarczy. Jak się okazuje jest to firma do której aplikują już ludzie z większą ilością sukcesów i bogatszym CV... No nic trudno. Kontakt z firmą jednak był przyjemny, więc może kiedyś jeszcze spróbuję
były 2015-02-10 12:10:49
Nie żeby coś, ale te dwie opinie powyżej wyglądają jak napisane przez p.Rutkowską osobiście;) Do Drago rekrutują się w tym momencie jedynie ci którym nie udało się nigdzie indziej...
1
Creeper 2015-04-08 19:15:39
chyba kiepsko bo dalej pracownik ich nie płaci za wynajem mieszkania. Ja traktuję to jak oszustwo!!
1
Drago 2015-04-10 12:37:11
W imieniu spółki Drago Sp. z o.o. w Krakowie oświadczam, że spółka wypłaca terminowo wynagrodzenia i nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek zobowiązania finansowe swoich pracowników. Kierowanie zatem pod adresem Drago Sp. z o.o. jakichkolwiek roszczeń związanych ze zobowiązaniami finansowymi pracowników Spółki jest całkowicie bezzasadne.
1
gana 2016-05-08 18:41:38
@pawel to że wypłacają wynagrodzenie w terminie to normalna rzecz. Myślę o pracy u nich jako C++ Programmer. Ale na stronie mają tylko wymagania w stosunku do pracownika a nic o tym co oni oferują. Umowa o pracę?
Zostaw swoją opinię o DRAGO entertainment - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DRAGO entertainment