Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schur Flexible Polska

Pracowałeś w firmie Schur Flexible Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jan - 2013-11-30 14:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawde nikt nie pracuje w Schur Flexible? W ogóle rakrutuja tam nowe osoby? Myslicie, że warto zanieść im swoje cv?
zdjecie uzytkownika
stachu - 2013-12-13 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzeba ludzi jest duza, firma sie rozbudowała dawac cv
zdjecie uzytkownika
baal - 2013-12-23 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stachu, jak to rozbudowała, otwieraja nowe działy, ludzie awansują? w ogóle schur flexible stawia na ludzi, inwestuje w kursy i szkolenia?
zdjecie uzytkownika
myszunia - 2014-01-28 22:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja opiszę tę firmę z innej zupełnie strony. Wszyscy pracownicy mają ze sobą romanse zdradzają swoje żony i swoich mężów jedna wielka patologia
zdjecie uzytkownika
zoro - 2014-02-13 16:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie nikt Cie nie chciał:)
zdjecie uzytkownika
fiko-zyzol - 2014-02-15 17:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na drukarni masz 6 tysi na miesiąc na konfekcji słyszałem ,że koło 3,bobinacja 4,oklejarka podobnie ....na awans nie ma co liczyć zawsze obiecują , a później obcinają stawki w dół i zabierają premię . Jak podajesz białe do nosa awans masz murowany bo tam jest tego od ch.... firma się rozrasta a co ktoś przychodzi to dostaje więcej od pracowników co mają nawet 10 letni staż ....nie szanują ludzi , możesz (usunięte przez administratora),a i tak jesteś tylko marionetką 10 lat temu to była firma teraz serdecznie nie polecam,kase zarobic idzie ale trzeba z tamtąd nie wychodzić tylko jebać jak murzyn ,łazić i poprawiać po ofermach gdzie oni mają na koniec miesiąca lepiej niż ty sam ...obstawienie na drukarni beznadziejne ...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-02-16 09:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Awansów w sześćdziesięcioosobowym zespole widziałem 5 w ostatnim roku.
Pewnie znasz lepszą firmę, gdzie płacą 8-10 tys za lekką, przyjemną pracę, bez kierasa, który czegokolwiek wymaga, pewnie też bez ludzi, bo jak widać boisz się konkurencji.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-02-21 14:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może warto by zająć się tematami jak płatności, sprawy socjalne, czy inne ciekawsze rzeczy w Schur Flexible, a nie piszecie o romansach, nikogo to nie interesuje.
zdjecie uzytkownika
tooken - 2014-02-21 16:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma tak jak piszą wyżej ,(usunięte przez administratora)premie ciągle poobcinane , ciągle jakas jazda ., spraw socjalnych nie ma bo kadrowa ma humor raz w roku i siedzi w pracy jak za karę ....
zdjecie uzytkownika
pooky - 2014-02-23 23:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może powinno się coś zrobić z kadrową, jeśli to jest powód, a premie pewnie obcinaja nie bez przyczyny, bo jakies wytłumaczenie musi być.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2014-03-27 22:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
omijać szerokim łukiem to co się tam dzieje to jakaś pomyłka.
zdjecie uzytkownika
m.m - 2014-06-12 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanko potrzebuja ludzi do pracy szukam czegoś pilnie dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-06-19 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co patrzyłem na stronie Schur Flexible to oferta pojawiła się, ale nie Poland tylko Denmark, także jak Cie to interesuje to ogłoszenie jest na stronie.
zdjecie uzytkownika
m.m - 2014-06-20 20:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki bardzo jakby ktoś coś wiedział prosze o info z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-07-04 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas taka jest Polska mentalnosc, ze jak juz sie gdzies nie jest to zawsze z reguly mowi sie zle o tym miejscu. Ja pracuje tam rok i powiem szczerze ? Watpie, zebym znalazl gdzies lepsza prace w Poznaniu i okolicach. Socjal nie jest zly ( multiposrty, dodatki na swieta itp ) Takze ja moge polecic !
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-07-07 16:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nikt, a możesz napisac jak czesto szukaja nowych do firmy i w jaki sposób w ogóle się do nich dostałeś. Widzę, że bardzo sobie chwalisz, to i może mi by się udało...
zdjecie uzytkownika
merry - 2014-07-11 00:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś kto robi najwiecej hałasu niech przejrzy na oczy brygadziści w tej firmie stali się osobami nie pracującymi . Siedzą po 12 h przy komputerze w internecie nie robią nic ....W łykendy chodzą po dwuch i siedzą na stołuwce albo na palarni , a zamiast tych leserów mogły by przyjść 4 pakowaczki czy paru operatorów do pracy!! za te same pieniądze !!! Pach przechodzi samego siebie jest mniej na hali niz prezes firmy ciągle tylko zabiera premie , a sam nawet nie wie o co chodzi przez dzien pracy. Kradnie i wynosi z firmy zamiast oglądać i tępić pracownikuw szefostfo powino zwrócić uwage na osoby ktore mają wladzę w tej firmie . Ryja drom nic nie robią a mają 100 nadgodzin i z osiem tysiecy wplaty .
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-11 00:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@merry sama prawda pracuję 10 lat i kiedyś tak nie było teraz to tylko gorzej , premie zawsze brali ale teraz biorą ci koledzy z , którymi pracowałaś -pracowałeś nie wiesz co zrobić znajdz kubek od kawy z kawą i ściągni małe co nieco z nosa niech się nasycą ambicjami we firmie nawet nie wiesz jaką potem masz z tego frajdę . Brygadzistów fakt powinni po zmieniac albo zrezygnować wogole chociaż u nas brygadziści pracują -czasami-mówię o drukarni a Pach z tego leje najbardziej to gamon "nie pamięta wół jak cielęciem był" jest problem to do kazia nie raz rozwiązano już problemy z pracownikami w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
gallon - 2014-07-11 11:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siwy takich serdecznych z nosa wypił całe wiadro ....
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-07-13 20:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrazenie, że opinia merry i www są tworzone przez jedna osobę. Bardzo podobnie pisane i odstep pomiedzy postami niewielki. Jednakże może byc w tym trochę prawdy.
zdjecie uzytkownika
gil - 2014-07-16 21:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciej Jedna osoba czy dwie nieważne, ważne ze jest to prawda i jest to opinia 90 % pracowników jeżeli mówimy o brygadzistach. Siwy burak na pole niech wraca skad został oderwany granatem od pługa, ok przyznam mechanikiem jest dobrym,ale jak brygadzista dno niech go najpierw wysla na kurs komunikacji między ludzmi. Co do premi byl nie powiedziała ze tak zabiera, tu lepsze pole do popisu ma Koper ten to za byle co zabiera dopiero i chyba nie lubi kobiet. Jedynym normalnym brygadzista jest Jogi mialam okazje z nim pracować komunikatywny pracowity. Co do samej pracy fakt zmienia sie na gorsze coraz wiekszy nacisk na produkcje -pracownikow. Firma sie rozwina zakup nowych maszyn, zarobki stoja w miejscu ciagle niby nie ma kasy na podwyżki, a nowi operatozy zarabiaja na dzien dobry czasmi wiecej niż starzy. To samo dotyczy pakowaczek! I jak tu pozniej ma byc zdrowa atmosfera.
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-07-21 08:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Morał z tej opowieści jest jeden... Siwy nie pij zimnej kawy!!!
zdjecie uzytkownika
kamion - 2014-07-21 13:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siwy pije ciepłą bo pije ją 8h w pracy
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-07-22 20:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem sie troche lepszych warunków niz piszecie. Schur Flexible to przeciez znana firma zajmująca sie opakowaniami. Widze tez, że troche narzekacie na brygadzistów, ale chyba z zazdrości. Może lepiej sie czyms wykazać, niż pisac takie komentarze jak te dwa powyżej. Przynajmniej takie mam zdanie.
zdjecie uzytkownika
flexo - 2014-07-23 19:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fizol - 2014-02-16 09:11:12]:
witam ma ktoś namiary czy przyjmują do Was do pracy?pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schur Flexible Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x