Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
PJA - 2014-10-13 20:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem pracownikiem SFP od 3lat. Jest to moja 4 firma w tej branży, porównujac warunki pracy socjalne, podejście kierownictwa do pracowników oraz co najważniejsze wynagrodzenie firma Schur jest zdecydowanie na pierwszym miejscu .Firma jest rozwojowa i przyszłosciowa, szanują i doceniają rzetelnych pracowników. Serdecznie zapraszam Drukarzy.
zdjecie uzytkownika
RP - 2014-11-28 17:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, no własnie jak poszukuje teraz pracy to tam w ogóle generlanie warto się angażować w to całe szukanie ? poczucie mam humoru spore ,a le nie chcialbym zeby ktos ze mnie sobie zartuje. Chwile mam zeby jeszcze szukać ale powiem szczerze ze potrzebuje konkretnie pracy w tej branzy i sie za tym rozgladam potrzebuje konkretow.
zdjecie uzytkownika
NjHkk - 2015-01-12 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konstruktywnej rozmowy niestety nie było i sądzę, że nie będzie w tej firmie. No chyba, że zmienią się niektórzy ludzie na wyższym szczeblu drabiny. Najgorsze jest to, że niektórzy naprawdę się starali i nic z tego nie wynikało, dlatego stagnacja motywacyjna sięgnęła swój punkt kulminacyjny. O neutralno-pozytywnej atmosferze (nowi) nie macie co śnić - nie ten budynek.
zdjecie uzytkownika
Anna Rosin - 2015-05-21 11:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z organizacją "dnia otwartego" Schur Flexible Poland, dotyczącego kwestii ochrony środowiska dziękujemy wszystkim osobom biorącym udział w spotkaniu.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-06-13 00:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnia stawka na początek to (usunięte przez administratora)zł, zależy na jakie stanowisko.. ale w sumie na konfekcji to słyszałem że już operator jest pakowaczką więc zależy kto czego szuka.
zdjecie uzytkownika
meksik - 2015-09-12 20:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez slyszalam ze w Schur Flexible Polska mozna spokojnie zarobic 2500 zl do 3000 zl. a widze ze aktualnie poszukuja na stanowisko magazyniera, drukarza, koordynatora do spraw utryzmania ruchu, operatora maszyn w roznych regionach. przede wsyzstkim co wazne oferuja umowe o prace, co sie nie czesto zdarza w tego typu firmach
zdjecie uzytkownika
konf - 2015-09-15 14:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na konfekcji system pracy 3 zmianowy 4 braygadowy, hmmm... no nie jest to może rewelacja, mam nadzieję że będzie on bardziej przychylny w nowym roku... zarobki operator ok. średniej krajowej, praca ambitna i nie ciężka fizycznie, ludzię naprawdę spoko:)
zdjecie uzytkownika
konfetZeStazem - 2015-09-24 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już Tobię tłumaczę - 3 zmianowy 4 brygadowy = robisz sobie 4nocki, potem jakies np. 5 popołudniówek, 3 ranki i cholera wie jak = ZERO systemu. Jak kierownikowi sie poukładało - nie wiesz jaki masz dzień tygodnia ;). Zarobki (nowi koło 12 brutto), hmm nie najgorsze ale szału też nie ma - jak masz nadgodziny (nie bierzesz urlopu, L4 itp. bo za to ci zabiorą) ale nie za leżenie, pracować trzeba - jeśli jesteś leniwy to daj sobie spokój na wstępie. Umiejętności? Nie musisz mieć żadnych ani nawet wykształcenia jakiegoś pasującego, biorą wszystkich bo ci ogarnięci już uciekli. Język ukraiński od chłopaków z za miedzy pojmiesz. Atmosfera w pracy?! Jak jesteś twardy i wyszczekany sobie poradzisz, jak nie to albo głowę schylisz albo odejdziesz lekko nie jest. Ludzie? Z 20% napoziomie, na resztę musisz uważać na każdym kroku.

Ja PRACUJĘ BO MUSZĘ...

zdjecie uzytkownika
3e4rt - 2015-10-12 23:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konf no to dobrze że zarobki sa porządne, a praca przecież do ciężkiej i fizycznej nie należy..a możecie napisać coś na temat atmosferty jaka panuje w firmie Schur Flexible Polska, chciałbym spróbować podjąć pracę u nich na jakimś stanowisku ale niestety teraz nie widzę żadnych aktualnych ofert od nich
zdjecie uzytkownika
ab5gv6 - 2015-10-20 16:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest cieżka fizycznie? To ty nie wiem gdzie pracowałes ale w schurr jest ciezko... Dzwigasz czasami po 30 kilo na wysokosci 3 metrow z wyciagnietymi rekoma do gory, Rolki folii ktore musisz wtachac na winde waza czasami po 500 KG...! I wez to ustaw na srodku jak masz zawieszona rolke na ośće... I to wszystko za 2k na reke...
zdjecie uzytkownika
chochlik - 2015-11-10 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Jednak po pewnym czasie człowiek do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić i potem już jakoś idzie z górki. Dla chętnych podpowiem , że obecnie automatyków i elektroników szukają w Schurrze. Dobre pieniądze i podobno atmosfera ...
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-11-13 01:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też tak przeglądam te oferty i widzę, że oni we wszelkie większe miasto rzucają takie ogłoszenia - chyba naprawdę są zdesperowani
zdjecie uzytkownika
nbvc - 2015-11-15 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@chochlik z tego co ja widziałem to ta rekrutacja jest w wielu miastach w Polsce między innymi Poznaniu
zdjecie uzytkownika
ebel - 2015-11-18 00:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko w Poznaniu, ale także w Gnieźnie, Kościanie czy też Wrześni, ogólnie mają dużą ilość ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
konf - 2015-12-29 17:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Dla chętnych podpowiem , że obecnie automatyków i elektroników" - heh tylko do czego tam automatycy i elektronicy? :D Tam biorą bele kogo, maszyny nie są naprawiane dopóki się kręcą, a jak staną to są reanimowane teflonem i taśmą byle się kręciły przez operatorów. Pracuje tu już długo i nie wiem skąd to wytrzasnąłeś..
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-12-30 16:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Bogucinie szukają teraz ludzi na stanowisko jako Operator maszyn i w ofercie nie napisali stawki, ale za to dają na start umowę o prace i to jest super.
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2016-01-28 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wszystkie komentarze to śmiać mi sie chce. Pieniądze zarabia sie dobrze nawet bardzo dobrze ale napewno nie u Schura.Ale szkołą jest dobra nic po za tym . Nie polecam !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2016-02-01 21:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek, chyba jest ta umowa o prace na tym stanowisku. Ja teraz oglądam ogłoszenie na magazyniera, to napisali, że daja pracę na pełen etat i stabilne zatrudnienie (umowa o pracę) i dobre warunki pracy, tylko zmiany po 12h.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-04 00:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszku z tego co słyszałem to teraz dają najniższą krajową na starcie a potem możesz liczyć na złotówkę podwyżki po okresie próbnym ale praca na magazynie to wielka ściema więc jeśli chcesz się zahartować w ciężkiej fizycznej pracy to zapraszam na produkcję na drukarni. Oczywiście za tą samą kasę ale za to bez odpowiedzialności jako pomocnik a z ogromną odpowiedzialnością jako drukarz za dwa złote więcej.
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-02-04 11:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro dają pełen etat i umowę o pracę, a zmiany są 5 razy w tygodniu po 12 godzin, to te 4 godziny dziennie nadwyżki jak są rozliczane? Pewnie oddzielnie, może na zleceniu
zdjecie uzytkownika
mayki - 2016-02-07 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cięzko powiedziec jak nadwyżki są rozliczene, moze co miesiąc albo przychodzi rozliczenie z nadgodzin raz na 3 miesiące? ja kiedyś tak miałem, teraz poza tym jest oferta na operatora maszyn
zdjecie uzytkownika
1849 - 2016-02-11 08:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System zmianowy 12h w tej firmie wygląda tak, że zamiast pracować np. 21 dni po 8h = 168h w miesiącu. Pracujesz 14 dni po 12h = 168h, czyli mówiąc krótko nadgodzin nie masz. Masz tylko śmieszny dodatek nocny.
Czy warto, każdy sam musi sobie odpowiedzieć na to pytanie.
zdjecie uzytkownika
waldi - 2016-02-11 10:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość to aż taki hardcore jest w drukarni? Ja jednak wolę stanowisko magazyniera/operatora wózków widłowych, wymagaja uprawnień na wózki widłowe i doświadczenie w obsłudze czytników kodów kreskowych
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-02-29 12:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no czytnik kodów kreskowych to akurat nie problem, skanuje się i tyle. Ale faktycznie ciekawa praca to jest jako księgowy, bo można spokojnie zarobić 3 razy tyle.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2016-03-02 17:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziasiaj dodali nowe ogłsozenie na Księgowego, jestem akurat po studiach ekonomicznych, nie mam doświadczeniea dwuletniego akurat,jednak pracowałem juz w charakterze księgowego wykonywałem wszystkie niezbedne transakcje i obsługiwałem dokumenty,
zdjecie uzytkownika
czekin - 2016-03-12 11:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@leszek, skoro jesteś po takiej szkole i wiesz co i jak, a dodatkowo masz pojęcie o prawie pracy, to jasne, ślij CV. Firmy umownie piszą o latach doświadczenia najczęściej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-08 11:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. jakie sa zarobki na stanowisku operatora.
zdjecie uzytkownika
nego - 2016-04-11 11:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy, standardowo nie dostaniesz mniej niż 2,5 tyś zł.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-12 17:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operatora jakiej maszyny?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-24
Żródło: Gowork.pl
Bogucin
(wielkopolskie)
Firma Schur Flexibles Poland Spółka z o.o. jest częścią międzynarodowej grupy Schur, jesteśmy jednym z wiodących producentów opakowań giętkich w Polsce, oferujemy szeroki wybór laminatów, folii i woreczków z najwyższej jakości nadrukiem fleksograficznym do 10 kolorów. Poszukuje Pracownika do  działu utrzymania ruchu na stanowisko: Automatyk-Elektronik Miejsce pracy
zdjecie uzytkownika
onyx - 2016-05-04 22:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 ale brutto więc nie nabijaj ludzi w butelkę
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2016-05-05 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nego a skąd masz takiego pewniaka? obawiam się, że zarobkami bywa różnie. Jakby było tak, jak piszesz konkretnie, to więcej bym znalazł pozytywnych wpisów, tak coś czuję. Dajcie znać jak faktycznie jest :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert