Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Schur Flexible Polska

zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2014-10-10 22:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem,czytałem,czytałem i na czytaniu miało się zakończyć,ale myślę iż szczera wypowiedz moja będzie lepiej obrazować sytuację tym którzy chcą SFP poznać od osoby która nie narzeka że na 10 nie ma wypłaty,nie interesuja ją romanse a pracuje sporo czasu i wie jak było ,jak jest...
Wypowiedzi osoby typu Maciej... która na 99% jest osobą pracującą w SFP,zapewne biurową,która ma poklepywac wypowiedzi takich osób jak kierownik nic nie wnosi, a chyba nie oto tutaj chodzi...niestety jest sporo prawdy w co prawda zbyt mocno użytych określeniach czy słowach,jednak prawda.I niestety nikt nie podpiszę się imieniem i nazwiskiem ,wszyscy wiemy jakby sie to skończyło,już w firmie jest nagonka ,kierownicy pytają kto takie rzeczy wypisuje,robią zebrania,czyli dla wypowiadających sie jednym słowem cel osiągnięty-zainteresowanie góry.Tyle chcieli pracownicy,bo jak się ktoś odezwie osobiście to zostaje zgaszony jak świeczka.A niestety z punktu widzienia pracownika z roku na rok dzieje się coraz gorzej.A skrzynki???skrzynki to mit....jak można mieć anonimowość przy takiej liczbie kamer.Brakuje czasów kiedy to widok czerwonej z daszkiem wywoływał uśmiech na twarzy ,a nie strach Panie Marku ze znowu zostanie obcięta wypłata.Kiedy to każdy,nawet ten szary pracownik Pana znał i wiedział jak wygląda.Rzeczywiście firma się rozwija,rzeczywiście nikt nie mówił że będzie łatwo,ale czy tak ciężko stworzyć atmosfere i miejsce pracy aby była/było znośne?Zostały zwiększone normy,temp pozostały,sztuczne stanowiska pracy w labo których nie jestem wstanie zliczyć,blokujące,wstrzymujące już szary "kowalski" nie ma nic do powiedzenia,a jak solidny jest budynek bez solidnych fundamentów???Została zapomniana myśl za którą zawsze uważałem że SFP podążało a więc "szczęśliwy pracownik " to produktywny i wydajny wnoszący całego siebie w pracę i w firmę...wiem, wiem to nie ta bajka,ale zapewniam ze kiedyś właśnie w tej firmie tak było.
Skończyły się wycieczki,to chodz niech świąteczne będzie godne zarobków SFP.
Nowe maszyny na konfekcji i znowu nie pomyślany jakże "przyjemny"powiew ciepła latem +40C min.
Błaganie o urlop, który sie należy to juz codzienność i ubaw po pachy brygadzistów.A propo "pachów" to nie wiem jakim cudem.....zero kultury i poszanowania drugiego człowieka.Jest wielu ,powiadam wam,ale dobry mechanik nie równa się dobry lider.

Proszę przeczytać kilkukrotnie,może wtedy faktycznie brygadziści przestaną spijać kawki,każdy będzie odpowiedzialny za swoją prace,i przede wszystkim praca przestanie wzbudzać tyle emocji wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
Azja Tuchaj-Bej - 2014-10-12 20:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2014-10-10 22:43:48]:
Hłe hłe hłe hłe hłe!!! Stary! Ty nie musisz się podpisywać.
Nie trudno zgadnąć, bo możesz się nazywać jedynie kurde Szymborski albo Tuwim jakiś
Może skup się na pracy a pisanie pozostaw takim po szkole. Proszę.
zdjecie uzytkownika
PJA - 2014-10-13 20:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem pracownikiem SFP od 3lat. Jest to moja 4 firma w tej branży, porównujac warunki pracy socjalne, podejście kierownictwa do pracowników oraz co najważniejsze wynagrodzenie firma Schur jest zdecydowanie na pierwszym miejscu .Firma jest rozwojowa i przyszłosciowa, szanują i doceniają rzetelnych pracowników. Serdecznie zapraszam Drukarzy.
zdjecie uzytkownika
Nowax - 2014-10-16 09:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Mam zamiar przyjsc do pracy na pomoc drukarza!Czy naprawde jest tak zle,a skoro jest tak zle to po co tam pracujecie?ile dostane na poczatek na reke?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-10-30 02:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stary pracownik, a tu akurat pudło, dobrze, że zostawiłeś ten 1%, bo ja dopiero co interesuje się Schur i patrze trochę z boku, planuję zmienić prace, ale nie wiem, czy nie wpadnę z deszczu pod rynnę, to co jakiś czas patrze, co tu wypisujecie. Póki co widzę, że są i zadowoleni, jak i bardzo narzekający, dziwna sprawa.
zdjecie uzytkownika
kita - 2014-10-31 12:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy praca na mieszalniku farb jest dobra czy może lepiej zostac operatorem maszyn.Zostalem zaproszony na rozmowę jaki system pracy jest w SCHUR i ile można zarobić na początek.pozdrawiam pracowników produkcji.
zdjecie uzytkownika
przepracoałem tam już jakiś czas - 2014-10-31 14:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio się wiele zmieniło na lepsze, ale nadal są popełniane błędy. Trzymani są pracownicy którzy w ogóle się nie nadają, i ciągle popełniają te same błędy, czym generując koszty i opóźnienia. A powód ich trzymania jest bardzo prosty są znajomymi kordynatorów. Mamy takich i na oklejarce i na druku. Normalny Kowalski za taką ilośc popełnianych błędów już dawno by wyleciał oni nie, no cóż... Osobiście mnie to wkur***, bo przychodzi mi gościu ze szwami w ręce zamiast byc na l4, niby do "pomocy" a jedyne co może zrobic to wcisnąc start i stop... Nie mówiąc o tym że w tematyce druku nie posiada żadnej wiedzy merytorycznej, ale znajomy przełożonych. No i wspaniały (usunięte przez administratora) który po prostu nie robi nic prócz robienia teczek na mustra... Zajebista praca jak na jego zapewne wynagrodzenie... a nie jeden z chłopaków robi to z 300 razy lepiej i szybciej. Ale da się z tym wytrzymac, chociaż tak na prawdę wszyscy o tym wiedzą że tak jest i jakos nic z tym nie chce zrobic więc może po tym wpisie ktoś ten burden personalny ogarnie... Bo jak się zatrudnia kogoś po znajomości to niech już się nadaje a jak to nie (usunięte przez administratora). A jeśli chodzi o samo atmosferę pracy to od tych wpisów co są wyżej bardzo się zmieniła, oczywiście na dobre. Oczywiście trzeba robic ale za leżenie nikt nie płaci. Wcześniej ktoś pisał że są zabierane premie bez powodu, od jakiś 10-ciu miesięcy nie zauważyłem tego. Wiadomo że jak się nakład źle wydrukuje no to zostanie ona odebrana, no ale cóż ryzyko zawodowe. Zawsze można się dogadac co do ewentualnego rozłożenia na raty, jeśli dla kogoś okazało by się to zbyt duże obciążenie Kasa jest co miesiąc bez opóźnień. Osobiście polecam i zapraszam chętnych do pracy w firmie Schur, tylko chcących pracowac a nie się(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-04 16:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) strasznie nie pasują mi pociągi z dojazdem do firmy i zawsze to wygląda tak że byłabym spóźniona o 15-20min od zaczęcia pracy. Czy jest możliwość dogadania się w tej sprawie że przychodziło by się te 20min później i je odpracowało ?
zdjecie uzytkownika
brykiet - 2014-11-14 14:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
też jak jeden z poprzedników z tego forum byłbym zainteresowany praca jako pomoc drukarza ale musze wiedzieć najpierw jakie dokładnie firma Schur Flexible może mi zaproponować warunki zatrudnienia bo w ciemno nie idę nigdzie. wogóle to ta oferta jest jeszcze nadal aktualna i dalej kogoś jeszcze szukają?
zdjecie uzytkownika
RP - 2014-11-28 17:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, no własnie jak poszukuje teraz pracy to tam w ogóle generlanie warto się angażować w to całe szukanie ? poczucie mam humoru spore ,a le nie chcialbym zeby ktos ze mnie sobie zartuje. Chwile mam zeby jeszcze szukać ale powiem szczerze ze potrzebuje konkretnie pracy w tej branzy i sie za tym rozgladam potrzebuje konkretow.
zdjecie uzytkownika
chochlik - 2014-12-12 20:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że Polska strona tej firmy ciągle nie działa. W związku z tym w sumie głównym kompendium wiedzy na temat tego czego po Schurze można się spodziewać jest to miejsce właśnie. Mnie w tej chwili interesuje sytuacja tutaj przed świętami. Czy planowana jest jakaś akcja z bonusami świateznymi dla pracowników?
zdjecie uzytkownika
NjHkk - 2015-01-12 17:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konstruktywnej rozmowy niestety nie było i sądzę, że nie będzie w tej firmie. No chyba, że zmienią się niektórzy ludzie na wyższym szczeblu drabiny. Najgorsze jest to, że niektórzy naprawdę się starali i nic z tego nie wynikało, dlatego stagnacja motywacyjna sięgnęła swój punkt kulminacyjny. O neutralno-pozytywnej atmosferze (nowi) nie macie co śnić - nie ten budynek.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka Lopez Chavez - 2015-02-15 16:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca praca, ale jest kwestia, ktora malo kto, o ile w ogole ktokolwiek porusza. A jest rownie istotna, jak kwestie wyplacalnosci firmy, jej profesjonalizmu w kwestii traktowania pracownika etc, etc.

Na stronie gowork.pl mozna przeczytac informacje stworzona jak mniemam przez pijarowca tej firmy, a jest to kwestia dotyczaca wplywu dzialalnosci o takim profilu na srodowisko i okolice, w tym i na zdrowie samych pracownikow oraz ....na sasiadow. Zaznaczam, ze dotyczas Plan Zagospodarowania Przestrzennego mowil, iz na terenie B, w jakim znajduja sie ulice Balonowa, Pilotow, Helikopterowa, Kolarska mozna bylo wznosic glownie budynki mieszkalne, natomiast w 2014 roku ww. plan zostal zmieniony, przez co pobudowane dotychczas nieruchomosci wolnostojace rodzinne zostaly otoczone przez budynki przemyslowe. I tak, wg firmy SFP:

"Wszystkie nasze działania prowadzone są w sposób pozwalający zminimalizować szkodliwe oddziaływanie na środowisko naturalne, bez obniżania standardów prowadzonego procesu produkcyjnego. Koncentrujemy się przede wszystkim na:

ochronie powietrza atmosferycznego przez ograniczenie emisji zanieczyszczeń z procesów technologicznych,
efektywnym gospodarowaniu odpadami,
zarządzaniu energią przez obniżenie zużycia mediów energetycznych,
eliminowaniu negatywnego oddziaływania hałasu pochodzącego z produkcji na otoczenie".

Jako sasiad firmy chcialabym dowiedziec sie KONKRETNIE jaki wplyw na moje zdrowie, moich dzieci i wszystkich osob sasiadujacych z ta firma ma dotychczasowa emisja zwiazkow chemicznych, jak i na ile KONKRETNIE pogorszy sie jakosc powietrza w obrebie ulic najblizej polozonych od ul. Pilotow, tj. Balonowa, Helikopterowa, Kolarska wskutek rozpoczetego przedsiewziecia polegajacego na budowie fundamentu pod dopalacz lotnych zwiazkow organicznych emitowanych przez firme, instalacji tegoz dopalacza oraz budowie kotlowni zakladowej na terenie dzialek 241/6,241/7,241/12 i 242/28?

Chcialabym zostac poinformowana KONKRETNIE czy wg Panstwa "eliminowanie negatywnego oddziaływania hałasu pochodzącego z produkcji " polega na dotychczasowym emitowaniu dzwieku turbin z Waszych drukarni, ktore hucza i slychac je ze szczegolnym natezeniem w godzinach nocnych w nieruchomosciach oddalonych od firmy o kilkadziesiat metrow oraz jak to sie zmieni, gdy na Wasz wniosek z dn. 26.02.2014 w kwestii pobudowania wlasnej kotlowni i spalarni Burmistrz Miasta i Gminy Swarzedz opowie sie pozytywnie?
Prosze o ustosunkowanie sie KONKRETNIE do pytania, czy wg Panstwa " efektywne gospodarowanie odpadami" tworzonymi jako produkt uboczny dzialalnosci drukarskiej polegac ma na m.in. skladowaniu zupelnie luznym niezabezpieczonych opakowan foliowych lezacych na terenie 2. hali od strony ulicy Balonowej, ktore przedostaja sie poza teren Panstwa posesji?

Prosze o wyjasnienie definicji jakoby glownie koncentrowali sie Panstwo na " ochronie powietrza atmosferycznego przez ograniczenie emisji zanieczyszczeń z procesów technologicznych". Jak to sie ma do faktow, iz niezaleznie od pory roku, w szczegolnosci przy silnym wietrze, ktory z uwagi na okoliczny teren lotniska Kobylnica jest zjawiskiem normalnym emitowane przez Panstwa zaklad opary pochadzace z procesu produkcji, sa trudne do wytrzymania podczas przebywania na terenie ogrodu, jak i dostaja sie przez uchylone na czas wietrzenia domu okna. Jak ta sytuacja sie zmieni, gdy na Wasz wniosek z dn. 26.02.2014 w kwestii pobudowania wlasnej kotlowni i spalarni Burmistrz Miasta i Gminy Swarzedz opowie sie pozytywnie? Jakie bedzie KONKRETNE natezenie emisji odpadow gazowych do srodowiska, a tym samym jaki KONKRETNIE wplyw bedzie to miec na sasiadujacych z Wami w dalszym ciagu mieszkancow Bogucina, w tym MALOLETNIE DZIECI?

Licze na rzetelna i merytoryczna odpowiedz. Pozostaje do dyspozycji pod adresem mailowym agitalopez@gmail.com, podaje rowniez swoj nr telefonu 783.968.120 i chetnie umowie sie na rozmowe z kompetentna osoba, reprezentujaca Panstwa firme, zanim jako mieszkaniec gminy udam sie ze skarga do Referatu Ochrony Srodowiska przy UMiG Swarzedz. Nie zostalam bowiem poinformowana o wszczetym postepowaniu administracyjnym na Panstwa wniosek o pobudowanie wlasnej spalarni oraz kotlowni po dacie jego zlozenia, tj. po 26.02.2014 a dopiero w dniu 15.02 2015 ( niedziela) poprzez kopie Zawiadomienia Burmistrza M.i Gm Swarzedz o postepowaniu administracyjnym prowadzaonym z udzialem spoleczenstwa okazano mi przez Soltysa. Z pisma tego wynika, iz ww. postepowanie jest na etapie finalnym , bowiem przedlozyli Panstwo juz raport o oddzialywaniu na srodowisko. Niestety, jako mieszkaniec okolicznej ulicy NIE ZOSTALAM POINFORMOWANA NIGDY o planowanej przez Panstwa inwestycji i bedac codziennie narazona na wdychanie oparow emitowanych do tej pory przez Panstwa firme w imieniu wlasnym NIE WYRAZAM ZGODY na pogors
zdjecie uzytkownika
iWezOcosSpytaj - 2015-02-17 16:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nic konkretnego widzę, że się nie idzie dowiedzieć, bo banda frustratów zaspamowała forum. Nawet nie wysyłam CV, bo jak z takimi baranami miał bym robić, to dziękuję. Jak się nie podoba to się zwolnijcie a nie ujadacie, bo jesteście anonimowi.
zdjecie uzytkownika
zobacz sam - 2015-02-21 14:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie podniecaj się tak "iwezOcosSpytaj", tylko wyślij CV idz na rozmowę i odpowiedz sobie sam czy chcesz za takie pieniądze jakie ci zaproponują robić w soboty i niedziele np nocki bo tak masz w palnie, robota jak robota, jak ktoś chce robić i ma jakieś pojęcie o maszynach to mu się raczej będzie podobać, a system pracy no cóż zależy kto jakie życie chce prowadzić weekend w pracy czy z rodziną
zdjecie uzytkownika
Dag. - 2015-03-01 12:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Agnieszka Lopez Chavez - 2015-02-15 16:59:37]:
"Praca, praca" bo to,droga Pani, jest strona która dotyczy warunków pracy i zatrudnienia a nie strona firmy Schur. Takie oficjalne pisma wysyła się albo zwykłym listem albo mailem a nie wrzuca na stronę o opiniach pracowników dot. warunków pracy- tym bardziej jeśli chce Pani otrzymać odpowiedź...
zdjecie uzytkownika
norbert199021@wp.pl - 2015-03-27 13:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wygląda praca w systemie 4 zmianowym?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do Dag. - 2015-04-06 11:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dag. - 2015-03-01 12:45:01]:
Szanowna Anonimowa Osobo " Dag."- autor postu nie jest ADMINISTRATOREM strony i to nie on osobiscie decyduje o umieszczeniu wypowiedzi na niniejszym forum. Widocznie kwestia ochrony srodowiska, jak i higieny pracy jest na tyle istotna, aby je poruszac OFICJALNIE, a nie za plecami opinii publicznej, jak to sie stalo z kwestia postawienia przyzakladowej kotlowni i spalarni z dopalaczem, ktore juz FUNKCJONUJA mimo braku uprawnien i trwajacego w dalszym ciagu postepowania z udzialem wielkopolskich placowek ochrony srodowiska oraz spoleczenstwa. Jak sie okazuje- firma Schur Flexible Polska pomimo braku kompletu zezwolen uruchomila juz swoja spalarnie odpadow produkcyjnych i jest to na tyle ISTOTNA sprawa, aby dowiedzieli sie o niej kandydaci do pracy w takim miejscu. Taka bezprawna polityka duzo mowi o jej zadzadcach oraz sugeruje zasady, jakie sa w niej bezpardonowo praktykowane wobec sasiedztwa jaki i z pewnocia samych pracownikow, o czym mowia powyzsze wpisy.
Vide: na nic firmie SLP akcje "wielkiego sprzatania swiata" przed firma, na nic wylaczanie kotlowni i dopalacza, na nic szorowanie asfaltu z rozlewanych rozpuszczalnikow i farb, ktore wsiakaja w ziemie, aby udowodnic przed zapowiedzianymi i planowanymi inspekcjami z wydzialu ochrony srodowiska, ze wszystko jest bez zarzutu. Kwestia samowolnego wzniesienia oraz uruchomienia spalarni pomimo wydania zezwolen bardzo zainteresowala juz media.
zdjecie uzytkownika
Anna Rosin - 2015-04-08 12:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z wypowiedziami dotyczącymi domniemanego funkcjonowania na terenie Schur Flexible Poland Sp. z o.o. spalarni odpadów chcielibyśmy wyjaśnić zaistniałą sytuację. Na wstępie zaznaczamy, iż do dnia dzisiejszego do zakładu nie wpłynęło żadne oficjalne zapytanie, list lub jakikolwiek inny sygnał dotyczący kwestii ochrony środowiska. W naszej opinii forum dotyczące informacji o przedsiębiorstwach, jako podmiotach oferujących pracę, nie jest najlepszym miejscem na poruszanie kwestii środowiskowych, niemniej jednak w obliczu pojawiających się zarzutów sytuacja ta wymaga komentarza z naszej strony, zwłaszcza przy braku chęci oficjalnego działania osoby umieszczającej wpisy. Oświadczamy, że instalacja wzniesiona przez nasz zakład nie jest spalarnią odpadów, ale dopalaczem lotnych związków organicznych. Celem instalacji jest ograniczenie emisji szkodliwych substancji do powietrza i ochrona środowiska nie zaś jego zanieczyszczanie. Koniecznością staje się wyjaśnienie zasad działania dopalacza. Do urządzenia zasysane jest powietrze zanieczyszczone lotnymi związkami organicznymi. W kolejnym etapie powietrze przechodzi przez złoża ceramiczne podgrzewane do temperatury 800°C. W tej temperaturze lotne związki organiczne ulegają neutralizacji i do atmosfery wypuszczone zostaje już oczyszczone powietrze. Na uwagę zasługuje fakt, iż posiadamy badania wykonane przez niezależne certyfikowane jednostki badawcze potwierdzające wysoką jakość wypuszczanego do atmosfery powietrza. Podkreślamy, iż nastąpiło tutaj pomylenie pojęć. Powstała instalacja w żadnej mierze nie jest spalarnią odpadów i z całą pewnością nie ma możliwości, aby za taką ją uznać. Prowadząc otwartą politykę informacyjną pozostajemy otwarci na wszelkie zapytania dotyczące merytorycznej strony problemu. Prosimy o oficjalne pytania, na które z całą pewnością odpowiemy. W celu ułatwienia bezpośredniego kontaktu podajemy dane osoby odpowiedzialnej za sprawy środowiskowe: Anna Rosin tel : +48 61 8151 634, e-mail : asp@schurflexibles.com. Jednocześnie chcielibyśmy podkreślić, iż wszelkie kolejne zapytania dotyczące dopalacza LZO lub innych kwestii związanych z ochroną środowiska, będą wyjaśniane indywidualnie, nie zaś na forum dotyczącym zgoła odmiennych zagadnień.
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-04-20 18:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [norbert199021@wp.pl - 2015-03-27 13:46:17]:
Gdybym mieszkał blizej to bym chetnie poszedł to tej pracy u was jak wam tak zle
zdjecie uzytkownika
Anna Rosin - 2015-05-21 11:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z organizacją "dnia otwartego" Schur Flexible Poland, dotyczącego kwestii ochrony środowiska dziękujemy wszystkim osobom biorącym udział w spotkaniu.
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-06-05 14:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za jakiś dzień otwarty miał miejsce, ja o niczym nie wiem, a chętnie bym się wybrał @Anna Rosin tak naprawde. Nie wiem jeszcze jak sprawa wygląda odnośnie ofert pracy, może na tym dniu otwartym coś było, bo w internecie o niestety brak jest żadnych ofert tak naprawde. Słyszałem tylko, ktoś pisał, że śrdni stawka to 10 zł netto
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-06-13 00:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnia stawka na początek to (usunięte przez administratora)zł, zależy na jakie stanowisko.. ale w sumie na konfekcji to słyszałem że już operator jest pakowaczką więc zależy kto czego szuka.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-02
Żródło: Gowork.pl
Bogucin
(wielkopolskie)
Firma Schur Flexible Poland Spółka z o.o. jest częścią międzynarodowej grupy Schur,  jednym z wiodących producentów opakowań giętkich w Polsce, oferujemy szeroki wybór laminatów, folii i woreczków z najwyższej jakości nadrukiem fleksograficznym. Obecnie do zakładu w Bogucinie k. Poznania poszukuje pracowników do działu Drukarni: DRUKARZ / POMOCNIK DRUKARZA
zdjecie uzytkownika
konfekt - 2015-06-19 20:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto podkreślić że ostatnio wiele osób odeszło , takich z dłuższym stażem. to co się teraz dzieje to efekt ostatnich kilku lat rządów i braku socjalu, zero podejścia do ludzi
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-07-06 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konfekt może mógłbyś/mogłabyś napisać, co masz na myśli mówiąc o braku socjalu w tej firmie. Chodzi o niskie zarobki, atmosferę w pracy czy o dodatki socjalne do umowy o pracę. Chociaż ja się nie bardzo orientuję, jaką umowę tam oferują i jakie są zasady pracy w tej firmie. Widzę, że rekrutację prowadzą cały czas.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schur Flexible Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schur Flexible Polska?
Zadaj pytanie
alert