Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.

Bogucin

Opinie o Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.

Viper 2017-02-12 10:48
Schur to firma z przyszłością a to dobry prognostyk dla ludzi.
pracownik 2017-02-13 13:22
Po okresie próbnym od razu podnoszą wynagrodzenie, można naprawdę fajnie zarobić...
Swiety Mikołaj 2017-02-15 15:26
Co podnoszą po okresie probnym chyba norme tam o podwyżke to sami z siebie nie ma opcji . Jesli chcesz to musxisz chodzic w dni wolne od pracy na nauke fachu no i jak pozdajesz egzaminy to moze od 1zł do 2zł brutto oczywiscie ale to i tak musisz miec szczescie .
3
Swiety Mikołaj 2017-02-15 15:27
Co podnoszą po okresie probnym chyba norme tam o podwyżke to sami z siebie nie ma opcji . Jesli chcesz to musxisz chodzic w dni wolne od pracy na nauke fachu no i jak pozdajesz egzaminy to moze od 1zł do 2zł brutto oczywiscie ale to i tak musisz miec szczescie .
1
Pracuś 2017-02-19 17:00
Fajna firma i niestety trafiła na nieszczęśliwych pracowników. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Pracuję tu i wiem, że nie jest źle a firma jest ok. Nieźle zarabiam ale to już jest moja zasługa bo nie lubię w pracy leserować. Idźcie za moim przykładem.
tralalala :} 2017-02-22 09:30
masakra kto te głópoty wypisuje ze fajnie itd przeciez to bzdura jest co raz gorzej z miesiąca na miesiąc. Nie polecam tej pracy nikomu nawet desperatą ludzie przyjmujesz sie dostajesz 13zł brutto to na reke masz 9zł przez 3 mies wypłate masz ok 1600zł po 3 mies dostajesz premie wydajnosciowo-jakosciowa srednio 1600 brutto z tego 1000zł mogą ci zabrac za urlopy na tel,chorobowe i krew,itd i zostaje 600 zł przy dobrych wiatrach to oznacza ze 50% pęsji to premia a wiecie jak to jest z premiami dzisiaj jest a za miesiąc nie ma. Są nadgodziny ale chodzą tylko wybrani i oczywiscie liczone one są od 1600zł czyli tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa no i oczywiscie po okresie próbnym nie ma podwyrxek tam o takie rzeczy to naprawde trzeba wylizac nie jedną DU..E jeszcze jeden rodzynek Ukraincy maja na godz wiecej w niekórych przypadkach niz Polacy to o czym my mówimy. A te wpisy pracus,piotr,i ta cała reszta to sciema poprostu kontra na takie wpisy jak ten. Przeciez nie moge pisac o samych minusach teraz plusy ale to bedzie krótko : karta benefit, chip do maszyny z batonami za 50 zł co mies wypłata na czas
3
swiety mikołaj 2017-02-25 23:39
hahahah teraz widac jakich cepów przyjmują do schura byle by umiał pisac i liczyc do 10-ciu no i pod.....ać wszystkich a takich nie brakuje
1
Zadowolony 2017-02-28 13:18
A ja uważam, że nie ma na co narzekać – system i profesjonalizm pracy na wysokim poziomie, pieniądze też całkiem fajne.
Ble ble 2017-03-02 21:47
Tam juz nie ma zadnego pozimu ale szczerze powiem to jest wytwornia fachowców i ta praca uczy myslenia ale co z tego jak i tak ich nikt nie docenia nie rozumiem tego a ci co mają wszystko w ( usunięte przez administratora )
1
tenon 2017-03-04 13:16
hahahaha popytaj ludzi ile tam wypadków było !!! nie zrobiono nic by poprawić bezpieczeństwo a zmieniono przepisy wewn. tak że po wypadku będziesz ty sam mieć problem .
Iza 2017-03-09 13:20
Schur Flexibles Poland Sp. z o.o. to firma z wieloletnią tradycją, jako jeden z wiodących producentów opakowań. Szkoda, że nie mają aktualnie żadnych ofert pracy.
Adam 2017-03-14 09:40
Pracy jest dużo i odpowiedzialna, ale to zdecydowanie dobry start, można się dużo nauczyć!
Natalia 2017-03-18 11:42
Mogę potwierdzić, że to super firma i cieszę się z pracy tutaj.
Opel Corsa 2017-04-02 21:23
Super firma hahaha dobre, nawet tego nie skomentuje. Firma, ktora zaczyna traktować pracowników jak niepotrzebne przedmioty. To już nie jest instytucja, z którą wiąże się swoją przyszłość, to nie firma na stałe. Brak szacunku dla ludzi, którzy oddali mu serce i swój cenny czas. Po prostu bez sensu i nie chce mi się tego dalej komentować, bo to i tak nic nie da. Mądry zrozumie....
4
Rozalia 2017-04-09 20:10
Schur Flexibles ma tak skrajnie różne opinie, że osoba chcąca z tego forum skorzystać nie dowie się jaka jest prawda.
nie corsa 2017-04-09 22:34
Opel Corsa z takim podejściem będziesz jeździł do końca życia Opelkiem Korsą
1
Opel Corsa 2017-04-11 07:20
Nowa z salonu za 70 tys moge jeździć
1
Pracowity 2017-04-13 14:35
Jest naprawdę duża możliwość awansu – Schur docenia pracowników, którzy naprawdę się starają!
dobrypracownik 2017-04-19 11:16
Fajna atmosfera, niezła kasa, godziny pracy to kwestia przyzwyczajenia - czego chcieć więcej? Ja jestem zadowolony i szanuję mojego pracodawcę. Naprawdę nie rozumiem tych, którzy narzekają...
fioletowy 2017-04-24 12:20
Muszę przyznać wszystkim, którzy są zadowoleni z pracy, że mają rację - Schur to dobra firma. Pracowałem w branży już w wielu miejscach, więc wiem co mówię. Podejście do pracowników na najwyższym poziomie - jeżeli Ty szanujesz pracodawcę, to i on szanuje Ciebie!!! Szczerze jestem zadowolony z mojej pracy. A i zarobki są ok.
1
Viper 2017-04-29 16:13
Schur Flexibles ma dobrą opinię, dbają o pracowników i tworzą tym samym dobra atmosferę. Pracuję w firmie i mogę powiedzieć, że z przyjemnością idę do pracy. Dziwię się niektórym osobom i nie rozumiem ich.
1
wizi 2017-05-04 13:57
W końcu znalazłem dobrą pracę! Polecam wszystkim, nie zawiedziecie się na tej firmie...
Benek 2017-05-10 10:06
Jestem pracownikiem firmy i miło jest czytać dobre opinie. Myślę, że ludzie w firmie mają udział w tej opinii.
zulukop 2017-05-10 12:17
hahahah jaką prace dobrą masakra co za pajace to piszą
2
Ezol 2017-05-16 16:19
Widzę, że coraz więcej osób pisze pozytywnie o Schurze. I bardo dobrze, bo ta firma na to zasługuje! Warto tu pracować, bo dbają o swoich pracowników. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych :)
1
Vipe 2017-05-17 22:37
Mam podpowiedź dla niezadowolonych pracowników. Zmieńcie obiekt do oczerniania i szukajcie pracy w innym miejscu!
Bubu 2017-06-04 16:26
Te dobre opinie to wypisuje kierownictwo bo w koncu jakos muszą sie wykazać
1
Pracownik 2017-06-18 19:21
Jak ktoś poczyta opinie na forum to może ocenić firmę. Ktoś wysiewam się z osób pozytywnie oceniających firmę ale wychodzi na to , że powinien spojrzeć i popatrzeć dłużej w lustro!!! Może trzeba pomyśleć o zmianie pracy?
Mańka 2017-07-03 22:30
Schur to fajna firma, funkcjonująca spokojnie bez zawirowań bez zbędnego wrzasku. Można tu znaleźć dobrą pracę i spokojnie pracować. Złośliwych osób zawsze będzie dużo.
2
Ajhf 2017-07-06 10:14
Jak może byc spokój jak to jest produkcja to jest niemożliwe tam jest wiksa wiksa liczą sie tylko słubki .
1
ania 2017-07-10 19:12
jakie słuBki?
jak na produkcje to na prawdę nie jest źle i nie ma co narzekać, szczególnie na kase
Mania 2017-07-14 23:15
Czy Schur Flexibles nie zupełnie nowych ofert pracy?
Du.a 2017-07-18 16:21
Jak kasa podstawa 1400zl netto reszta to premia i to jest super kasa hihihi w biedronkach mają wiecej no i oczywiscie zapierdal na dwie maszyny
1
Marian 2017-07-23 23:23
Czy słyszał ktoś o jakichś nowych ofertach pracy? Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar złożyć swoje cv. Trochę martwią mnie opinie na forum ale wydaje mi się, że często piszą je osoby mające na bakier z firmą? Może jednak ktoś podpowie jak jest?
tomas 2017-07-24 13:22
Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, ale prawda jest taka, że ta firma dała mi naprawdę wiele - stabilne zatrudnienie, dobre wynagrodzenie i miłą atmosferę w pracy - a to jest bardzo ważne, żeby chciało się rano wstawać! Ludzie, nie wierzcie w te głupoty, Schur to porządna firma!!!
1
Sumienny pracownik 2017-07-25 13:32
Porządna to była kiedys ja pracuje tam tyle lat i stwierdzam ze z roku na rok jest co raz gorzej. Cała drukarnia i reszte działow w pierwszej hali to opiera sie siła robocza na Ukraincach bo starą ekipe fachowców wyfachowcówi sie pozwalniali . A co do konfekcji to za duzo nie wiem tylko słyszałem ze ludzie sie zwalniają sxukaja pracy itd bo jakies chore warunki pracy im stworzyli.
1
kot 2017-07-25 15:42
Zgadzam się z przedmówcą - też jestem zadowolony. Bardzo polecam pracę tutaj, w tej branży raczej lepiej nie znajdziecie... Można tu spotkać naprawdę fajnych ludzi. Kasa też ok. Premie są.
pracownik 2017-07-26 13:14
Firma jest w porządku. Śmiało składaj CV, a na pewno nie pożałujesz :) Powodzenia!
Borskiiii tadeusz 2017-07-26 22:40
Tylko bezmózg nabierze sie na te texsty :jest super kasa , atmosfera super itd muszą pisać jakąś riposte bo jak by to wyglądało
2
abc 2017-07-27 19:51
Zawsze się znajdzie ktoś kto się zwolni, ktoś kto jest niezadowolony... Każdy ma inne wymagania i oczekiwania przecież... Ale myślę, że nie można od razu przez to zakładać, że to zła firma, bo jest masa ludzi, którym pracuje się tutaj dobrze i są zadowoleni, np. JA. Także... polecam tutaj pracę, jest porządnie! A Ci co narzekają niech się lepiej zwolnią i nie robią złej opinii, bo to dobra firma!!!
1
Maciej 2017-08-03 09:51
Na forum generalnie piszą ludzie niezadowoleni a tu jest sporo dobrych opinii. To mnie przekonuje, że Schur jest dobrą firmą i warto tu pracować. Szukałem pracy w firmie ale niestety nie ma nowych ofert a szkoda.
Super Men 2017-08-06 16:13
Dobrych opinii hahaha jaja sobie ktos robi to juz jest koniec tam juz bedzie co raz gorzej.
1
Super Men 2017-08-06 16:14
Dobrych opinii hahaha jaja sobie ktos robi to juz jest koniec tam juz bedzie co raz gorzej.
1
lalalal 2017-08-10 14:32
Zastanawiają mnie osoby, które negatywnie wyrażają się o firmie, a nadal tam pracują? Przecież na rynku jest wiele innych miejsc pracy...
A co do firmy Schur Flexibles to jak dla mnie jest to dobre miejsce pracy, pracuję tutaj już kilka miesięcy i jakoś nie narzekam... Pozdrawiam zadowolonych!
spokotujest 2017-08-11 13:16
Spoko praca, spoko zarobki, spoko ludzie. Przestańcie w końcu narzekać, bo aż czytać się nie chce...
Kunegunda 2017-08-11 13:16
Nie ma idealnych firm tak jak nie ma idealnych ludzi. Jeśli ktoś ma lepszą pracę niech zmieni firmę!
Bubu 2017-08-13 21:23
Brak słów te ksywy kunegunda spokotujest itd masakra tylko baran sie na to nabiera a to wszystko gó...no prawda barany bez wyobraźni wpisują coś czego sami nie roxumieją a i tak na samym koncu sa w czrnej d...ie pozdrawiam cepów????
Jurgen 2017-08-15 22:26
Jeszcze sporo wody upłynie w rzece zanim niektórzy "pracownicy" nauczą się pracować i pogodzę sie z tym, że obijać się już nie będą chyba że na własny rachunek.
1
Bubu 2017-08-17 23:18
Jurgen spoko tu jest hihihi . Koncze i juz wiecj nie komentuje pozdrawiam cie słonce.
Bubu 2017-08-17 23:18
Jurgen spoko tu jest hihihi . Koncze i juz wiecj nie komentuje pozdrawiam cie słonce.
Zostaw swoją opinię o Schur Flexibles Poland Sp. z o.o. - Bogucin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schur Flexibles Poland Sp. z o.o.