logo Semmelrock

Semmelrock

Gliwice

Opinie o Semmelrock

nbvb 2014-04-01 19:49:50
super!!!
15
xxxxx 2016-02-03 21:11:06
prosze dajcie sobie spokój z tą firmą ja tam pracowalem i sie zwolniłem tam som nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach zacząwszy od kierownictwa az po pracowników fizycznych...kto tam pracował ten wie hah
6
an 74 2016-02-10 16:54:04
Witam chce zaciągnąć informacji o firmie Semmerlock gliwice ponieważ szukam nowej pracy i nie wiem czy warto interesuje mnie wynagrodzenie socjal na stanowisku operator wózka widłowego dzięki pozdrawiam
koniu 2016-07-13 11:07:47
Witam nie polecam pracy tutaj.Na zakładzie syf, zapylenie straszne wszystko sie wdycha.wibracje.PRzerw śniadaniowych nie ma.Zastraszanie i hamstwo.Za taka prace jak tu zarobek mizerny.
5
koniu 2016-07-13 11:08:47
Witam nie polecam pracy tutaj.Na zakładzie syf, zapylenie straszne wszystko sie wdycha.wibracje.PRzerw śniadaniowych nie ma.Zastraszanie i hamstwo.Za taka prace jak tu zarobek mizerny.
3
Tomek S 2016-07-19 14:36:47
Słuchaj kozaku jeśli masz jajka w torbie a Widze ze nie masz pisząc opinie jako osoba tam pracująca to podejdź do mnie na hali i powiedz mi to prosto w oczy ze masz jaja i potrafisz podpisać się swoim imenie czy pseudonimem totalne dno i tyle moja opinia jest taka dla ludzi co toczytaja chcesz przyjdź przekonaj się sam a ty cioto bez jaj dalej siedź cicho bo tylko tyle ci zostało
10
Normalny 2016-08-18 15:04:37
Parodia nie polecam średniowiecze. Brak przerwy śniadaniowej . Praca w soboty za free .Natoryczne lamanie prawa pracy i bhp .
9
jan 2016-08-18 22:49:21
to wogole nie ma przerwy? to slabo, kodeks pracy przewiduje 15minut przerwy a dodatkowe 15 jest dobrowolne od pracodawcy, na co tam jeszcze narzekacie? a wyplaty terminowe?
2
Marcin 2016-12-04 18:38:32
Zarobki 2,5-2,7 W sezonie zapierdol. Na widlaku ujdzie , atmosfera ujdzie na 1wszej zmianie terza trochę pojebac , trzeba się samemu przekonac , robisz swoje masz spokój . Weekendy za darmo hmmm jak coś rozdupcysz to trza przydupic w weekend to naprawić . U Romana na zmianie było ok . Pozdro mordeczki .
Zostaw swoją opinię o Semmelrock - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semmelrock