brak logo

Agencja Reklamowa Brave Brain

Kraków

Opinie o Agencja Reklamowa Brave Brain

YvAGf5 2013-10-17 11:46:38
Nie polecam nikomu, bardzo napięta atmosfera, 30 projektów na raz do ogarnięcia, brak czasu na nic. Szef stoi nad tobą i patrzy na ręce, czasami wręcz czułam się jak robot, a nie osoba kreatywna.(usunięte przez administratora)praca po 8h też.
13
symetria 2014-05-23 11:28:12
Szef rzeczywiście często za bardzo cisnął na terminy i niepotrzebnie stresował, niechętnie myśląc o zwiększaniu zatrudnienia, ale to mała firma, więc jeden pracownik mniej czy więcej, to konkretna różnica dla finansów firmy. Uważam, że był jednak w porządku. Pracowałem z reguły 8 godz. i nie było z tym problemu. Jeśli było ciśnienie z terminami, za dodatkowy wysiłek pracownicy dostawali premię, i to w zadowalające raczej wysokości.
7
inny 2014-11-05 09:48:11
Firma jako firma, może i fajna, ale z kreatywności nie ma nic.. praca po kilkanaście godzin dziennie, nadgodziny i pracy w weekend, szef nie widzi... każdy nowy pomysł na styl pracy i działanie zespołu, przekazany właścicielowi, to jak grochem o ścianę. Kreatywność do 20 projektów dziennie równa 0. Deadline na zrobienie strony www- 2 dni. w skrócie, wykorzystywanie ludzi na marne pieniądze... Klient traktowany jak zwykła rzecz... na początku mydlenie oczu, a potem wysyłanie bardzo słabych, robionych na szybko projektów. System pracy w tej firmie- żaden, każdy sobie... praca po 8 czasem 12 godzin dziennie za marne 1800 zł- żenada!
14
Jaine 2015-07-31 16:22:12
Fajny Zespół, jak w każdej agencji raz jest większe ciśnienie, a raz mniejsze..Jak jest nerwowo i dedline goni to wszyscy się spinają
1
Sin 2015-08-03 15:17:57
Pracodawca w porządku. Daje możliwość na pokazanie swojej kreatywności. Czas pomiędzy deadlinem a początkiem pracy optymalny. Wynagrodzenie mnie dobre z możliwością podwyżek.
1
Copy 2015-08-17 14:35:08
Agencja z aspiracjami do rozwoju. Klienci z różnych branż, dzięki czemu praca jest ciekawa i daje możliwości rozwoju. Pozytywna atmosfera, wszystkie kwestie sporne można na spokojnie przegadać z szefem lub dyrektorem kreatywnym. Oparte na zaufaniu relacje ze stałymi klientami umożliwiają swobodę pracy.
1
900_1 2015-09-02 23:35:54
Firma kilkunastoosobowa, co ma swoje plusy i minusy jeśli chodzi o organizację pracy, jednak w ogólnym rozrachunku mogę zdecydowanie polecić. Agencja od jakiegoś czasu wyraźnie się rozwija, co wpływa dodatkowo na jej pozytywny odbiór.
1
takinie 2016-05-01 17:36:12
Praca pewna, jeśli jest się dobrym nie ma się co obawiać o stanowisko. Fajny zespół, z którym da się pogadać. Szef z którym da się wszystko omówić. Na minus, że nie za bardzo jest jak ściemniać.. tu trzeba pracować. Nadgodziny rzadko, ale jednak są.
1
be brave 2016-05-09 23:16:15
agencja jak agencja.. jest spore tempo pracy, ale i ciekawe projekty, fajnie że nad klientem pracuje zespół - powstają o wiele ciekawsze prace, można się dzięki temu rozwinąć, nauczyć od innych,
na plus fajny zespół, na minus trochę ciasno.
1
pm 2016-07-24 11:05:30
Jesteśmy w momencie szybkiego rozwoju. W ciągu ostatniego roku liczba naszych klientów dynamicznie wzrosła, co zdecydowanie przełożyło się na ogrom pracy, jaki wszyscy musieliśmy wykonać. Jednocześnie nasz zespół powiększył się o 50% i wciąż rekrutujemy nowych pracowników, bo stale pozyskujemy nowych klientów. Rozbudowujemy wszystkie działy, poszerzamy nasze kompetencje i możliwości. Teraz szukamy nowego biura, bo faktycznie jest u nas już trochę ciasno.

Przyznaję, u nas trzeba pracować. Z pewnością nie jesteśmy agencją dla osób leniwych, bo cały czas coś się dzieje. U nas swoje miejsce znajdą osoby, które naprawdę chcą się rozwijać, poszerzać horyzonty i mocno pracować na swoją marką. Realizujemy działania dla dużych brandów z wielu sektorów i stale zdobywamy nowe obszary. Wygrywamy przetargi i pracujemy dla firm, które dowiedziały się o nas przez polecenie.

Nasza praca to głównie praca zespołowa i nie udałoby nam się zrealizować tych wszystkich projektów i zdobyć nowych klientów, gdyby nie zaangażowanie wszystkich osób i dobra atmosfera w ekipie. Warunki finansowe uzależniamy od doświadczenia, ale i zaangażowania w pracę, kreatywności. Jesteśmy otwarci na rozmowy, konstruktywną krytykę, sugestie dotyczące wprowadzenia nowych rozwiązań. Wolelibyśmy jednak usłyszeć je wprost, niż czytać na forum, stronnicze i subiektywne opinie, które są zresztą napisane mocno nad wyraz i kie
5
pm 2016-07-24 11:11:36
i kierowane są ludzką złośliwością.
2
pracownik 2016-07-26 11:21:14
A mi się tu dobrze pracuje.
1
Mrock 2016-07-26 20:15:29
a mi się źle pracowało
11
Ciekawy 2016-10-14 21:39:57
A możesz wymienić te "wielkie" marki, które obsługujecie ?
Sorry za szczerość, ale Twoja wypowiedź brzmi jak junior PR owca.
5
Bangla 2016-10-16 22:35:25
A gwiazdy Tańca z gwiazdami kojarzysz? No to już sobie odpowiedziałeś ;-)
3
Zdystansowana 2016-11-08 09:52:12
Poziom komentarzy świadczy o kulturze piszących, co łatwo przekłada się na odpowiedź: dlaczego ktoś nie chciał utrzymywać takich pracowników. Doświadczenie wskazuje, że są dwa typy osób piszących komentarze: hejterzy i pijarowcy. Wnioski najlepiej chyba zostawić sobie przynajmniej na "po rozmowie rekrutacyjnej".
Magnus 2016-11-16 13:28:35
zaorane pole z burakami pastewnymi, ilosc gwiazdek powyżej i negatywnych komentow mowi sama za siebie. nie polecam!!!!!
4
Petro 2016-11-19 01:13:02
Widzę, że jakimś cudem zniknęła stąd część prawdy na temat tej agencyjki, zostały głównie peany pochwalne produkcji pijarowej BB. Jaja Panie....
4
uprzejmie donoszę 2016-12-06 16:00:12
proponuje by tą agenjcą zainteresował sie ktoś z PiPu, sciema na umowie 1/16 etatu praca po 8-10 godzin, i wiele wiele niegodziwosci na plaszczyznie pracownik- pracodawca, znajdą sie tez inne kwiatki...
3
koko 2016-12-06 16:02:13
sciema, kasuje negatywne komenty, sciema nie wierzcie co jest powyzej to wszytko to jakis ponury żart
2
Zostaw swoją opinię o Agencja Reklamowa Brave Brain - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Reklamowa Brave Brain