logo PADMA ART Sp. z o.o.

PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Pracuś 2016-12-27 17:00:19
Fajnie, do 9 urlop to można trochę odetchnąć :)
2
AAA 2016-12-27 19:48:12
Nie którzy chcą do pracy swoją ukochaną kobietke patrysie zobaczyć i dla kolegów dupska obronić z linii co nie tomusiu?
5
Aaa 2016-12-28 17:59:34
Nie obronic tylko obrobic bo tomus lubi i obgaduje wszystkich na linni
2
Tomek 2016-12-28 18:37:37
Nie muszę do pracy żeby zobaczyć Patrycje . Po drugie pan Karol robi większe świństwa z koleżanka i wszystkim to przeszkadza ale nie piszą na forum o tym . A co chodzi o obrabianie tyłka to robicie to wszyscy . Wracając do gołąbeczków to był też pan Maciek i Iza i będzie jeszcze wiele.
5
mario123 2016-12-28 23:34:58
Nie wiem czy wiecie ze ten tomus dla patrysi zostawil swoja rodzine, a wszedzie gdzie sie pojawia ma wrogow, taki z niego koles ...
1
kasia 2016-12-29 10:52:37
swiat oszalał , tyle teraz dzieci bez ojcow na koszt panstwa i takze firm jesli chodzi potem o socjal w bonach , czas najwyzszy przywalic porzadne alimenty i opodatkowanie takich co to nie są zdecydowani szczegolnie jak juz zrobili dzieci
daro 2016-12-29 10:53:43
a ta patrycja to jakas pieknosc czy co ze tak ktos az rzucil wszystko hehe ?
Tasad 2016-12-29 13:03:20
To chlopa nie wywalaj i bedzie dobrze. Odrazu alimenty by chciala. Bylo myslec zanim sie zrovilo :)
5
Aaaa 2016-12-29 13:09:38
Ale wam dobrze w tej firmie. Obgadujecie się tylko zamiast pracować . Czy ktoś wie o nowych przyjęciach pracowników . Ile można zarobić na czysto.
3
marta 2016-12-29 14:12:44
powinni tu poruszac problemy jakie są w firmie a tymczasem jest wolne urlopowo wiec odpoczywajcie i chociaz podczas urlopu sobie wrzuccie na luz
4
Janek 2016-12-29 16:38:54
Co wy piszecie to jakieś chore na każdej linia coś się dzieje łysy cipun straszy na innych się zdradzają wszędzie nie jest wesoło dziwi mnie tylko że piszecie na forum a nie zgłaszanie tego do prezesa
5
Obserwator 2016-12-29 20:14:14
Czy to prawda że w padmach liderzy zarabiaja po 8 tysia miesiecznie
heineken 2016-12-30 18:11:26
po 5 tys za chodzenie zwłaszcza ustawiacze NIC NIE ROBIĄ ...
HAIL SATAN! 2016-12-31 20:36:32
Żal dupę ściska czytając ploty i donosy na kolegów i koleżanki.W życiu chyba jesteście tak święto.....jebliwi odwrotnie jak tu sami opisujecie czyjeś życiorysy,zakrywacie własne ZŁO,chrześcijanie i potomkowie Judasza-który sprzedał tego którego niedawno urodziny czciliście-Jezusa.Chyba was zżera zazdrość że ktoś ma romansidło,albo ktoś se przypala lub nie-najpierw takie sprawy udowodnijcie,a nie rzucajcie na kogoś oskarżeń ani wyimaginowanych oskarżeń.Jeśli masz do kogoś problem-podejdż i mu rzuć rękawicę w twarz ze swoim problemem a nie pisz jako nick z nazwą jako drewniak bez nazwiska.Nie dziwno że w obu PADMACH panuje gęsta atmosfera,wszędzie pełno konfidentów,którzy za parę groszy(30 srebrników)-czytaj normy,sprzedaliby przyjaciół,znajomych-byleby zarobić więcej od nich....gdzie jest wasza godność jako ludzi!!!!!????Wiem,macie ją tam gdzie w wychodku siadacie!!!!!Najważniejsza jest kasa!!!!Cóż-zapewne po nowym roku normy pójdą w górę-się opamiętacie.....na SYLWESTRA AVE SATAN-on sprzedaje,ale świadomie.
5
pacownik 2017-01-01 01:58:37
Liderzy mają ok 4,5 tys a na piłach minimum ok 5,5. - 6,5 tys,nie wiem za co .Pracownicy wykonują normę a nie "lider!!!" który ma 5zł od gościa który wyrobił normę ,a na piłach i klejarkach jest ok 40 osób(łatwo policzyc)ile ma lider wypłaty -nie mam pojęcia za co"powiedzenie co kto ma robic"

W INYCH . ZAKŁADACH MAJĄ DODATEK 200ZŁ za takie " nierubstwo "
3
pilarz C 2017-01-01 02:13:00
Hmm , co wy o tych romansach-to normalne w pracy,Adam S i Marta B -ze ZM C .I co było minęło i "ucichło"(chyba)
5
On 2017-01-01 12:10:35
A gdzie teraz ta słynna Marta B urzeduje?? Wie ktoś??;)
szok 2017-01-01 13:21:49
no a podobno mowiono ze maja 3zl od normy od klejarza , podniesli im na 5zł ? to co dla nas nie ma podwyzek z te co chodza i tylko sprawdzaja obecnosc maja 2 razy tyle toz to jeb.. skandal . Przeciez te pencje ich wysokie gdyby ukrocic ile by bylo do podziału na pracujacych conajmniej po 100-200zl na glowe , to ja moze bede tyral a jakis za lazenie bedzie bral z mojej pracy kase , niech sobie bierze gdzies tak ale nie z mojej pracy i moich wynikow pracy - tak to nasze wyniki pracy a nie zadna ich zasluga
marta 2017-01-01 13:38:20
bo wiadomo obyczaje zeszly na dno niektorzy sa gotowi na wszystko i romansowac i nie wiadomo co jeszcze, az lepiej nie mowic dla kariery , pieniedzy . Na pewno zarzad musi tego pilnowac bo tak duza firma powinna byc zarzadzana przez konkretnych ludzi, a nie z przypadku z ukladow z romansow bez doswiadczenia bez tołku bez wyksztalcenia . I tak duzo ta firma stracila przez rzady co niektorych ludzi bo przez conajmniej 2-3 lata działo co sie chcialo jak w panstwowym zakładzie odkad Prezes zrobił troche porzadkow to jest troche lepiej ale miejmy nadzieje ze sie jeszcze poprawi dla nas dla tych ktorzy to produkuja i ktorych to sa zaslugi a nie liderow itd
wincenty 2017-01-01 15:35:03
Teraz i liderzy trzęsą portkami w obawie o te swoje żółte koszulki. Bo jak się zastanowić to przecież są to ludzie obsadzeni z przypadku i nie dziwi że gotowi całowac kierownictwo po nogach byle im tych przywilejów nie odbierano. Jakby postawić takiego na produkcję to co on potrafi? Wyklei 2 tys ribby w 7 godzin jak tego oda nas wymaga? Ustawiacz też ma pretensje że mu mało płacą a jak trzeba coś pomóc to mu ciężko.
2
asia 2017-01-01 18:36:47
Poczuli sie panami bo w tej firmie za duzo pozwolono bo nawet zbieraja sobie sie w kilku liderki i ustawiacze zalozone rece i sobie zarciki opowiadaja i boja sie o swoje posadki bo nigdzie tyle nie zarobia w dodatku za stanie , nie kieruja ani praca ani czymkolwiek kazdy wie co ma robic , trzeba obciac te dwukrotnie wieksze pensje ibo jawna przesada
Wow 2017-01-01 21:46:25
To ile lider ma za normę pracowników.? A ile ustawiać za chodzenie ..
1
magda 2017-01-02 11:08:12
na liniach lider nie złoży nawet jendej ramki ale bierze za samo wykonanie normy 10zl codzien i tak samo zarobek z ramek ponad norme. To jest jakis skandal nie dosc ze stawka wysoka na godzine + 400zl premi liderskiej + 200zl ( 20dni x10zł ) za norme miesieczna + np 400-500zl za ponad normy z ramek , lider obszaru klejenia bierze za normy od głowy od klejarza i pilarza choc na piłach nawet sie nie zna skandal
1
Ja 2017-01-02 13:41:07
Witam, czy może ktoś powiedzieć jak długo się czeka na pracę od złożenia cv?
2
iwona 2017-01-02 18:10:53
nie doczekasz sie bo i leserzy musza gdzies pracowac i trzymaja w tej firmie takie osoby ze to nie radza sobie trzeba za nich robic
2
olek 2017-01-03 10:15:23
w każdym zakładzie lider ,mistrz, brygadzista dostaje dodatek funkcyjny 100-200 zł góra a nie 400 i staje normalnie zasuwa a nie tylko pomaga swoim wybranym kolezankom . przynięść plan może kierownik a papiery zrobić były lider ,ustawiacz, operator po to mają wyzszą stawkę w koncu by ćoś robili i stanowisko lidera byłoby zbędne.Na zebraniu i tak odzywają sie 2.3 osoby które mają dobrze u lidera normalni ludzie siedzą cicho ,kierownik o niektórych liderach to ma wyrobione zdanie no cóż .Prawda jest taka że za dużo jest rządzących ,chodzących polowa klejarzy umie sama ustawić klejarki to po co dwóch ustawiaczy?po co na liniach są liderzy i zastepcy skoro i tak ci drudzy robią wiekszość za tych pierwszych?
1
karol 2017-01-03 14:14:36
na zebraniach odzywa sie ten kto ma cos do powiedzenia kazdy moze sie odezwac i cos powiedziec ale na zebraniach sie boicie albo nie potraficie ulozyc nawet zdania badz czegos madrego lub sensownego powiedziec i nie dziwie sie ze Prezesowi odechcialo sie sluchac co niektorych bzdur , ktore sa wygadywane. Co do liderow to nawet niektorzy nie wypelniaja papierow tylko za nich wypelaniaja byli liderzy hehe a potem chyba gora mysli jak to swietnie daje rade , a taki lider ma czas polazic , pogadac , a i jeszcze mu powiedz co ma zamowic bo ona ma codzien plan ale trzeba mu mowic jakby nie mial czasu ani rozumu zeby okresli czego ile potrzeba wg planu
2
Marta B 2017-01-03 16:22:37
Dzień Dobry, chciałabym poinformować, iż od dnia dzisiejszego wszystkie oszczerstwa oraz pomówienia dotyczące mojej osoby będę kierować do sądu. W dniu jutrzejszym zgłoszę na Komendę pierwszą skargę dotyczącą naruszenia moich dóbr osobistych przez „ Pilarz C”. Do tej pory tolerowałam wpisy na tym forum, ponieważ zachowania te tłumaczyłam zazdrością o osiągnięty przeze mnie sukces w tej firmie ( sama pewnie także byłabym zazdrosna) lub tym, iż naraziłam się na tym stanowisku wielu osobom. Zapomnieliście Państwo, iż w Internecie nie jesteście anonimowi a jeżeli po wpisie można zidentyfikować ofiarę oszczerstwa to fakt, iż użyjecie litery nazwiska nie zwalnia Was z obowiązku poniesienia odpowiedzialności. Póki co moje małżeństwo ma się dobrze, a osobom, które piszą o moich rzekomych romansach serdecznie współczuję, Wasze życie musi być zaszczute nienawiścią do innych ludzi. Z racji tego, iż sama byłam pracownikiem produkcji chciałam moim pracowników być przełożonym, którego sama nie miałam, niektórzy potrafili to docenić inni zaś nie. Trudno wszystkich nie da się zadowolić. Drodzy Padmowicze w Nowym Roku życzę Wam satysfakcji z pracy oraz tego, aby Wasza praca wyglądała tak, aby to forum nie było Wam już potrzebne.
P.S. Słynna Marta B przebywa na zwolnieniu lekarskim, do zobaczenia za 1,5 roku .
Do „ Pilarz C” - zobaczymy się w sądzie.
13
bau 2017-01-03 20:35:31
haha jakie konfitury 98% to stare baby ktore chca wygodnej pracy chcecie siedziec idzta do biedronki na kasse tam siedzaca robota jest !!!
gjkf 2017-01-03 22:40:27
no one sie trzymaja kurczowo tej firmy bo gdzie tak zarobia za taka robote papierek klasc ,a w biedronce trzeba targac towar i pelne palety czy napojow czy mąki czy cukru i tam nie powie , że za stara bo ją szybko wymienia na inna
3.0 2017-01-03 22:55:11
Obecnie jest o wiele lepiej niz kiedys było, odkad Pan Prezes wkroczył do firmy i sam zarzadził i wprowadził zmiany, zarabia sie wiecej , lepiej sie pracuje , mniej klejarzy wykleja wiecej ramek , nie trzeba czekac na ramki jak to było wczesniej , a moze i bedzie jeszcze lepiej z czasem i wielka naprawde szkoda ze Prezes nie zrobił tych porzadków juz z 2-3 lata temu , ze musielismy sie meczyc , wielu nie wytrzymało zwolnilo sie . Osobiscie nie chce powrotu do przeszłości , wrecz jeszcze super byloby jakby poszlo dalej to w dobrym kierunku pod rządami Prezesa .
2
LUSIA 2017-01-04 12:50:06
Zloz Cv i za kilka dni zadzwon . Ja czekalam kilka dni.
1
Cebulaczki 2017-01-04 18:06:12
Zdanie jest moje takie iż naprawdę musicie mieć albo bałagan w głowie albo nudne życie prywatne że tracicie czas żeby siedzieć na forum i innym obsmarowywac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jednak to prawda co mówią za granicą na nas - Polaczki Cebulaczki .
Ehh .... Brak słów na Was tutaj wszystkich, jesteście tak żałośni że w życiu nigdy do niczego nie dojdziecie z takim nastawieniem .

Pozdrawiam normalnych ludzi.
5
normalne spoleczenstwo 2017-01-04 19:00:12
W tym kraju dochodzili do tej pory do czegos np sprytni tacy jak Wałęsa po zawodówkach bo spoleczenstwo było glupie naiwne dało sie zmanipulowac , ale zmądrzało . W tym kraju są cwaniacy , co to by nic nie robili i brali tylko pieniądze i tylko jak widzi ze cos mozna ugrac zaraz gotowy wszystko zrobic zeby tylko sie wybic . Wybijac sie powinni najlepsi z najlepszych i prosze bardzo niech wygra najlepszy tak jak w zawodach sportowych ale nawet juz w takich zawodach sportowych jest doping , cwaniactwo , kto sprytniejszy i cwanszy ten wygrywa . Polaczki Cebulaczki ? a kim sa Ci za granicą ? tam to dopiero brud , syf , domy z dychty z wykladzinami , nic nie umieja zrobić ,smieci walaja sie pod domami, są rasistami jeszcze wiekszymi tylko o tym nie mówia glosno ale miedzy sobą w swoich grupach. Pewnie ten kraj dlugo jeszcze sie nie podniesie z letargu bo wlasnie zbyt duzo wszedzie jest osob niekompetentnych , spiochów , legatów , leserów . Moze jak Ci z dołu zaczna zarabiać wiecej moze nie beda juz miec tak nudnego zycia , moze bedzie weselsze . Moze jak kiedys nastanie porzadek i sprawiedliwosc w tym kraju moze bedzie inaczej , poki co jest prawo dzungli kto pierwszy, silniejszy, sprytniejszy cos wyrwie , nachapie sie to i ma .
Obserwator 2017-01-06 10:10:12
Heh dobrze napisane, prawda ma zawsze 2końce, dano się zmanipulowac pewnym osobom które coś chciały i to mają po dzisiejszy dzień, została pani sprytnie wykorzystana. A reszta to i piszą bo lubią plotki.nie ma co brać tego do siebie. Słuchajcie prawda jest taka, że 60% liderów na obu padmach to ludzie z przypadku i po znajomosciach, 20%liderów potrafi zarządzać, a pozostałe 20% to spryciarze i kombinatorzy -potrafią wykorzystać wpływy innych.jako stary pracownik przeżyłem wielu dyrektorów i liderów_ i ludzi z głową na karku jest garstka,a i tak nimi zarządzają nadal prości ludzie, którzy kiedyś zostali po znajomości zatrudnieni. forumowicze ;nawet prezes ma swych ulubieńców i są bezpieczni, reszta czynów to na pokaz by myślano o nim jako wspaniałym szeryfie. Piszecie że dobrze zaczęło się dziać, więcej zarabiacie itp. To wszystko złudne. Owszem nie zabierają za zatrzymania nie karają, ale kto na to pozwolił? Prezes. Potem polecialy głowy jak ludzie zaczęli odchodzić. Więcej płaci? Figa z makiem, porostu robicie 2razy więcej -który na produkcji zarabia 2razy więcej niż rok temu, czy 4lata temu? Pomyślcie kto ciąga za sznurki?a innych się obwinia i zwalnia. Naiwni jesteście.
Obserwator 2017-01-06 10:10:59
Heh dobrze napisane, prawda ma zawsze 2końce, dano się zmanipulowac pewnym osobom które coś chciały i to mają po dzisiejszy dzień, została pani sprytnie wykorzystana. A reszta to i piszą bo lubią plotki.nie ma co brać tego do siebie. Słuchajcie prawda jest taka, że 60% liderów na obu padmach to ludzie z przypadku i po znajomosciach, 20%liderów potrafi zarządzać, a pozostałe 20% to spryciarze i kombinatorzy -potrafią wykorzystać wpływy innych.jako stary pracownik przeżyłem wielu dyrektorów i liderów_ i ludzi z głową na karku jest garstka,a i tak nimi zarządzają nadal prości ludzie, którzy kiedyś zostali po znajomości zatrudnieni. forumowicze ;nawet prezes ma swych ulubieńców i są bezpieczni, reszta czynów to na pokaz by myślano o nim jako wspaniałym szeryfie. Piszecie że dobrze zaczęło się dziać, więcej zarabiacie itp. To wszystko złudne. Owszem nie zabierają za zatrzymania nie karają, ale kto na to pozwolił? Prezes. Potem polecialy głowy jak ludzie zaczęli odchodzić. Więcej płaci? Figa z makiem, porostu robicie 2razy więcej -który na produkcji zarabia 2razy więcej niż rok temu, czy 4lata temu? Pomyślcie kto ciąga za sznurki?a innych się obwinia i zwalnia. Naiwni jesteście.
1
taka prawda 2017-01-06 11:32:10
ja zarabiam o 500 do 700zł wiecej niz kiedyś , oczywiscie produkuje sie wiecej ramek i mozna byłoby jeszcze wiecej zarabiac , ale jak ? jak liderzy zarabiaja ponad stan po 4-5 tys zł zgarniaja tez premie za ramki , sa nadal ludzie co stoja i tez biora pieniedze , są ludzie za ktorych trzeba robic , dlaczego nie wywala sie tych co nie radza , partaczą robote tylko sie przerzuca z miejsca w miejsce , ze zmiany na zmiane . Czy to linia czy klejenie policzcie sobie ile byscie mogli miec wiecej , wy za wykonanie normy nie macie nic , a lider ma . Trzeba tez pamietac ze wokół Prezesa lata cały sztab ludzi doradców roznych każdy mowi co innego , na swoją korzysc i dlatego tak roznie moze byc , nawet na zebraniach wielu ludzi mówiło rozne głupoty Prezesowi i co potem ma on wywnioskować z tego . I tak wole osobiscie zmiany , ktorych dokonał Prezes w ciagu miesiaca niz poprzednie rządy dyrektorskie i kierownicze przez tyle czasu, gdzie był nadmiar ustawiaczy , liderow , biura, mniejsze zarobki bo nie bylo nawet jak zarobic przy takiej liczbie ludzi, a malej ilosci ramek, socjalizm i komuna sie skonczyla nie myslcie ze jakas firma bedzie placiła ot tak wysokie stawki bo taka firma dlugo nie pociagnie . Wiadomo ze musi byc jakas zacheta finansowa zeby ludzie zarabiali wiecej a przy tym i firma miała ilosci w produkcji . Ale co zrobic jak zatrudniano i zatrudnionych jest nadal wielu ludzi od niczego rozne jakies stanowiska , potem to wszystko trzeba podzielic na wszystkich kazdego 10 przy wypłacie .
1
Obserwator 2017-01-06 12:59:26
Śmiechu warte co czytam. To super że więcej zarabiacie, jestem za. Piszesz że można by więcej robić.? Ile 2100,foto lub fiskbo, jak długo ile dni z rzędu? Nawet jak by dało radę nie przerwanie z 30dni z rzędu to myślisz że prezes zezwolił by na takie zarobki ludziom w szarej koszulce? Zaraz by obniżył cenę za ramkę ponadnormatywną lub norma została by podniesiona o około 200ram. I co zrobisz wtedy? Normy nie cofną się w dół, kolano nie zregeneruje się w przyszłości, maszyny nie wyzylujesz bardziej niż już teraz jest. Pytanie postaw sobie ;jak długo planujesz na danym stanowisku pracować? 2lata 5lat?10?więcej nie wytrzymasz by mieć zawsze o te 500/700zł większą wypłatę. Ludzie myślcie przyszlosciowo. A odnośnie sztabu ludzi koło prezesa, doradców to nie będę się wypowiadał, ale prezes sam ich trzyma. Tak jak kierownik liderów. Jak liderzy swoich pupili itd. Ale tak jest i jednostka z tym sobie nie poradzi. Szkoda że tak jest, ale myslmy o sobie zwłaszcza o zdrowiu tego życzę każdemu. Podsumowując liderzy nie powinni mieć takich dodatków za normy innych, jakoś ogólnikowo za tydzień planu, wyniku ogólnego, ale to też ma skutki negatywne, bo tworzy niezdrową rywalizację miedzyzmianową która jest i była tylko szkoda że ze skutkiem negatywnym dla ogółu firmy, atmosfery itp.
4
cała prawda 2017-01-06 16:12:19
i tu kłania sie czytanie ze zrozumieniem , wyraźnie na wstępie było napisane więcej " zarabiać " , a nie wiecej robić . I dalej tez było napisane ze gdzies przyznane srodki jednostkom przydałoby sie przesunac na tych co to produkuja.
1
Waldek 2017-01-07 08:04:57
Jeśli piszecie że liderzy u Was zarabiają 5-6 tyś to ile zarabia mistrz kierownik?po 10000 ?pracuje w firmie gdzie brygadzista zarabia 2000 /2500i pracuje równo Więc dziwię się ktoim tyle płaci?
1
Obserwator 1234 2017-01-07 11:32:23
O tych zarobkach to są jakieś bajki. Ktoś wypusuje nieprawdę i nie wiadomo co to ma na celu. Ustawiacz zarabia w granicach 3 - 3,5 tys i te 3,5 tys to zapewne z asem frekwencji a lider tez coś około tego może z 300 zł więcej. Myślicie że firma na Podlasiu płaciłaby pracownikom bez wykształcenia dla zwykłego ustawiać czy lidera po 8 tys nie wiem co wy ludzie bierzecie i co ma na celu takie bezmyslne wypisywanie to jest firmą prywatna i nie w Warszawie czy Gdansku tylko w Suwałkach. Żeby zarabiać 8 tys to trzeba naprawdę wykazać się wiedzą jakimiś studiami doświadczeniem znajomością języków a nie chodzeniem z kata w kat po hali. 8 tys to może zarabiać dyrektor i w to wątpię a nie lider. Trochę zacznijcie myslec to naprawę nie boli. Powodzenia w Nowym Roku i wytrwałości w pracy
1
123 2017-01-07 14:30:13
3-3.5 tys za chodzenie i śmianie się
1
re 2017-01-07 14:47:40
Mało tego wielu takich co bylo liderami mieli wysokie stawki , a juz nie sa liderami tylko pracownikami jak reszta czesto maja nadal stawki liderskie a są one duzo wieksze . 8 tys zł to ktos przesadził ale 3,5 tys to norma , a 4-5 tys moze wyjsc na obszarze klejenia jak tam daja 3zł od klejarza i i pilarza codzien za norme
Nickkk 2017-01-07 21:43:19
Czlowieku nie idz tam do roboty. Tylko strata czasu. Ja sie bede zwalniac wiec wolne miejsce jak w banku
praca 2017-01-08 10:54:42
Ja jestem zadowolony.mam już duże doświadczenie w tej pracy(na początku też z trudem robiłem normę) z czasem opanowalem maszyny.Moim zdaniem jak komuś nie pasuje to niech zmieni pracę a nie wypisywać durnoty myślę że niektóre wpisy powinny być od razu usuwane
6
3.0 2017-01-08 15:49:57
po to jest wolnosc słowa ze kazdy moze napisac swoja opinie , ktos nie zadowolony , ktos inny doradza zeby zmienic prace , proste nikomu to nie szkodzi , a kazdy wyraza swoje zdanie . Mankamentem w tej firmie jest to ze juz od jakiegos czasu sa nikle szanse aby sie wybic i awansowac , bo po pierwsze miejsca sa zajete, a po drugie ukurczyło sie w załodze choc miało być tyle produkowane , tyle klejarek i linii , no widocznie nie ma tyle zamówień .
4
starszy 2017-01-10 17:23:20
skoro firma wprowadziła dyrektywe ze na liniach wszyscy tyle samo zarabiaja to i klejarze i pilarze tez powinni wszyscy tyle samo zarabiac, tak samo mechanicy i liderzy taka sama stawke czy lepszy czy gorszy , wydajniejszy czy nie ,czy cos wiecej umie bez znaczenia , nawet w poprzedniej epoce ustrojowej tak nie było, no ale coz , ciekawe coz za madry to wymyslił
5
anka 2017-01-12 20:39:12
jak na liniach mogli zrobic takie same zarobki dla wszystkich ?
2
jjt 2017-01-15 17:05:58
stoisz na szkle albo wkładasz lustra lub na odbiorze i masz taka samą stawke jak pani co wkłada papierek albo wkreca srubki no brawo dla pomysłodawców co to wymyslaja, co tylko widza prace zza szyb biura i nie widza roznicy
aga 2017-01-17 16:52:56
te wytyczne dla liderow wg ktorych niby ma byc ocena pracy to kto bedzie to oceniał ? przeciez to pewnie zawsze bedzie tam wszystko ok , bo kto z tego rozliczy , dobrze by bylo zeby kierownictwo czasem zerknelo na produkcji gdzies z oddali co gdzie sie dzieje jak pracuja, a jak niektorzy nie pracuja podczas gdy reszta pracuje bo wiadomo ze jak kierownik idzie to znajduja zajecie
Zostaw swoją opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.