brak logo

Constans M

Poznań

Opinie o Constans M

żal komentować 2012-04-12 18:05:59
j.w.
3
dama 2014-02-06 08:22:57
Ciekawe ile trzeba zapłacic żeby usunąć tony negatywnych wpisów na temat tej firmy!!! Ludzie nie bądzcie głupi nie aplikujcie,nie idzcie na rozmowy strata czasu i nerwów.
bonzo 2014-06-12 01:44:33
Pierwsze 20 kłamstw usłyszycie na rozmowie kwalifikacyjnej, kolejne 200 już po tygodniu pracy. Absolutny brak poszanowania człowieka i jego czasu. W porównaniu do ilości przepracowanych godzin oferują stawkę głodową (jakby mogli to płacili by miską ryżu). Totalny chaos i całkowity brak porozumienia się/współpracy pomimo, że pracownicy biurowi siedzą praktycznie koło siebie. A co do usuwania negatywnych wpisów to chyba rzeczywiście sporo kosztuje, bo czasem dla pracowników na wypłatę już nie starcza.

Natomiast jeśli ktoś lubi pracować z dala od domu po 12-18 godzin dziennie, jeździć notorycznie przeładowanymi autami i użerać się z niekompetentnymi przełożonymi to jest to praca dla niego.

A na koniec cytat z dołu strony: "UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem..." Pffff
1
black 2014-07-30 17:46:22
firmą to tego nie można nazwać. właściciel nie wie co się dzieje w firmie, ale to nic dziwnego, skoro przychodzi na godzinę/ dwie i się tylko szczerzy. strasznie domotywująca atmosfera. nic tylko uciekać.
1
short 2014-11-25 06:47:03
Jeśli ktoś lubi wyjazdy po całej Polsce i pracę po 12-18 godzin dziennie to jest to praca dla niego. Dodatkowo trzeba się liczyć z totalnym chaosem panującym w tej firmie. Brak poszanowania czasu pracowników, jak gdyby nie mieli prawa do własnego życia. Plusem jest to, że można pozwiedzać... niestety z za szyby busa (no chyba, że ktoś jest zoombie i nie potrzebuje choć kilku godzin snu). No i za posiadanie własnego zdania wiecie co grozi ;)
biurowy 2014-12-30 09:56:21
Atmosfera pracy jak w stanie wojny. Chaos i totalny rozpizdziel, zarówno w biurze, jak i na magazynie. Obiecanki na rozmowie kwalifikacyjnej okazują się bez pokrycia, już po pierwszych dniach pracy. Ludzie, nie marnujcie sobie życia na tego pracodawcę!
1
rzetelny 2015-07-16 09:55:24
jedno jest pewne , zatrudniają na papier a nie na pysk i nie według najniższej krajowej a jak jesteś do d.... to cię nie ma po trzech miechach
jago 2016-05-20 16:50:31
bo rzeczywiście ma to sens. montażyści zarabiają nieźle
Zostaw swoją opinię o Constans M - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Constans M