brak logo

Zakłady Pomiarowo-Badawcze Energetyki ENERGOPOMIAR Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Zakłady Pomiarowo-Badawcze Energetyki ENERGOPOMIAR Sp. z o.o.

Edi 2012-09-01 21:39:16
Szkoda czasu i energii na tę firmę.
5
Ciekawy 2013-03-24 19:55:55
3 tys / ms to mało czy dużo ? bo nie wiem jak rozumieć twoją odpowiedz.
1
Ciekawy 2013-03-26 13:09:20
3 tys na reke to powinien pracownik na dzień dobry dostawać. W branży powinno się dbać o swoje, szczególnie o ludzi którzy zarabiają na was Prezesów - tych własnie szaraków.
ryszard 2013-05-13 20:01:02
Czyli nie polecacie pracy w Energopomiarze? Na sporkaniu rerkyutacyjnym zrobili dobre wrażenie. Nadgodziny i weekendy mowili ze płaca jak ustawa nakazuje (100,150,200%). Mowie o dziale AKPiA. Jakieś opinie?
1
Ziko 2013-06-09 23:15:13
Jak ustawa nakazuje - to oni wiedzą jak obchodzić ustawy :) Jak cała branża która z ochroną środowiska ma tylko tyle powiązane co nazwe i nic więcej.
3
pytam 2013-06-19 11:34:01
a macie behapowca
adamNaa 2013-11-14 23:05:28
dla wtajemniczonych, 3 tys to jest kwota brutto, na ręke 2 tys zl
dopoki firma będzie zatrudniać pociotków i rodzinę to firma będzie mogła się tylko chwalić że jest ekspercka, eksperci za 2 tyś nie pracują
(usunięte przez administratora)
1
xxx 2014-02-19 12:41:50
tak 4 oferty a przyjmują tylko tych z "dużymi plecami" po znajomości jak wszędzie w tym kraju
Mirek 2014-05-23 00:07:01
No, no energopomiar zdobył gazele biznesu za 2013 rok, teraz wystawili 9 ogłoszeń o pracę, całkiem sporo.
steve 2014-06-18 23:08:21
W sumie energopomiar to całkiem niezła firma. Trochę trąci myszką ale się zmienia i to chyba na lepsze
1
gosc 2014-07-05 20:03:42
Niski poziom wiedzy dyr.techn.!
Adam 2014-08-28 23:48:56
Mirek, chyba pracujesz w marketngu (i przez pomyłkę) skoro piszesz takie frazesy ;-D Gazele, Biznesu? Proooszę....
1
slawomirT 2014-09-14 23:25:53
w każdym dziale jest inaczej, w jednym lepiej w drugim gorzej
generalnie firma traci myszka, jednak ma to swoje zalety

druga sprawa każdy mówi o kompetencjach osób na stanowiskach ....
każdy wie ze na stawisku jest się po to by zgarniać szmal, a nie być kompetentnym
1
olaf 2015-01-18 20:52:16
Hej, a może ktoś napisać, czy obecnie zakłady pomiarowo-badawcze energetyki energopomiar w ogóle zatrudniają nowe osoby do pracy? Potrzebuję duzo doświadczenia, aby się tu dostac, czy niedoświadczonych również chętnie tu widzą? W ogóle w jaki sposób sprawdza moją wiedze, czy na rozmowach rekrutacyjnych robią jakieś testy?
bałwanek 2015-03-30 14:01:35
Na stronie Energopomiar ma zakladkę kariera, więc polecam tam Olaf zajrzeć, obecnie rekrutują na takie stanowiska jak: Młodszy specjalista ds. pomiarów, Młodszy technik ds. diagnostyki, Młodszy specjalista ds. automatyki i pomiarów, Technik ds. automatyki i pomiarów, Młodszy specjalista ds. technologii wody i ścieków, no i oczywiście na Staże, także pewnie każdy znajdzie coś dla siebie
student 2015-10-17 11:58:29
Czesc, jestem studentem 5. roku energetyki i myślę nad aplikowaniem na "Młodszego specjalistę ds. pomiarów". Czego dokładnie wymaga się na takim stanowisku, jakie mogą paść pytania na rozmowie kwalifikacyjnej, jak wyglądają delegacje w tej firmie, ile się tam zarabia? Pozdrawiam :)
3
Były Pracownik 2016-02-11 07:58:26
Chciałbym się wypowiedzieć jako były pracownik. Uważam, że EP jest dobrą firmą, która posiada wieloletnie doświadczenie i jest dobrą marką na rynku. Jednakże firma ma pewne braki. Minusem jest troszkę brak innowacyjności, firma opiera się na swoich starych sprawdzonych metodach, które są poprawne, ale w dobie programów modelujących procesy, bilanse cieplne troszkę trąci myszką i przegrywa czasem z konkurencją. Zarobki zależą od działu. Trzeba przyznać, że absolwent raczej będzie narzekał, bo początkowo zarobki są niskie. Dopiero po jakimś czasie zarobki gonią kolegów. Żeby w EP dobrze zarobić, to trzeba albo być bardzo dobry, albo mieć dobre układy z przełożonymi i się pracy poświęcać. W innym przypadku wynagrodzenie jest raczej przeciętne. Uważam, że EP to dobra firma i nie żałuję pracy tam.
1
anonim 2016-04-01 08:26:11
Praca w laboratorium - masakra jakaś. Zarobki bardzo kiepskie, zarabia ten co lubi się z kierownictwem - premia "uznaniowa". Specjalnych możliwości rozwoju nie ma, klepiesz dane oznaczenia cały dzień i jeszcze słyszysz że za wolno. Atmosfera zła - ale wiadomo jak zarządzający wprowadza nerwówkę to ciężko to przezwyciężyć (poza tym część pracownic to straszne zołzy). Ogólnie nie polecam, ale jak chcecie sami się przekonajcie.
4
zainteresowana 2016-04-01 22:07:31
Ile to jest ,,bardzo kiepskie zarobki'' konkretnie?
3
fgb 2016-05-13 18:21:16
ludzie rzadko chcą podawać konkretne stawki, nawet jak są anonimowi. Z jednej strony nawet to rozumiem
gryfon 2016-11-23 19:09:53
widze nie niewiele sie zmienilo w stosunkach pracowniczych w firmie gdzie zaczalem prace jako technik pomiarowy w dziale kotlowym w 1966...temperatura pyl wysokosc jeszcze praca z rtecia...tasmy azbestowe na termopary w rozruchach kontrolowanych...cykle pomiarowe nieraz po 12 godzin i nieustanne wyjazdy rozliczanie osobistego czasu pracy w kartach godzinowych z proszeniem inzynierow o kilka godzin ...nawet nie chciano mi zaliczyc jakiegos okresu pracy w warunkach szkodliwych..no i coz pozegnalem sie
Zostaw swoją opinię o Zakłady Pomiarowo-Badawcze Energetyki ENERGOPOMIAR Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Pomiarowo-Badawcze Energetyki ENERGOPOMIAR Sp. z o.o.