logo Expoimage

Expoimage

Rymanów

Opinie o Expoimage

Anonim 2012-01-11 00:20:57
Nie polecam pracy!!!!!
alko 2012-04-14 20:16:48
(usunięte przez administratora) Ja tez sie podpisuje własciciel dopiero jak sie pomyli to mówi prawde,mnie naciągnął na kase,nie płaci
1
ww 2014-01-24 09:23:37
Nie polecam współpracy z tą firmą.
(usunięte przez administratora)
1
A.W 2014-05-04 12:04:19
Widzę że negatywne opinie pisze się najlepiej, ale ja jako klient jestem zadowolona z wykonania mojego zlecenia. Stoisko estetycznie i funkcjonalnie zaprojektowane, dostarczone i zamontowane. Moja ocena jest pozytywna. Polecam.
1
A.W 2014-05-04 15:45:55
Z tego co wiem to firma ma siedzibę oraz pracownię na Słowacji, a po pracownikach czy montażystach nie widać było niezadowolenia...ale może nie o tej samej firmie rozmawiamy.
integro 2014-05-05 14:08:48
Ja natrafilem sie na ten watek juz po podpisaniu umowy… i wtedy troche sklonilo mnie to do analiz, Firma istnieje od 2013 roku na Slowacji i z tego co ustalilem swoimi kanalami niewiele ma wspolnego z tą Polską ktora notabene juz nie istnieje. Ogolnie jestem zadowolony ze stoiska targowego… pochwała za innowacyjnosc projektu
1
neo 2014-10-12 10:12:19
dla mnie wykonywali stoisko i jestem zadowolony projekt i realizacja super i profesjonalnie wykonane a przede wszystkim terminowo mimo zmiany lokalizacji stoiska i wynikających z tego tyt. problemów. Konkurencja chyba nie może się pogodzić z tym że ktoś robi lepiej i taniej. Pozdrawiam do zobaczenia przy realizacji następnego zlecenia.
2
neo 2014-10-12 10:26:56
tyczy się firmy ze słowacji
Jarek 2014-12-03 11:08:50
Konkurencja często miesza i wykorzystuje do tego niestety chwyty "poniżej pasa". Nie ma się co rozpisywać, obserwuję poczynania tej firmy i widzę że przybywa im wykonanych stoisk a to mówi samo za siebie, zresztą ja też wkrótce dołączę do mam nadzieję zadowolonych klientów.
1
nikt 2014-12-03 13:11:00
Ja mam zamiar zamówić u nich stoisko i zasięgnąłem opinii u kilku ich klientów. Nie wszystko było na 5+ ale otrzymałem pozytywne opinie i ich pracy. Więc nie wiem po co pytania tutaj - najlepiej zwrócić się do źródła.
1
iffff 2015-01-26 16:52:13
skoro jest tyle pochwał to zapewne pracownicy są godnie za to wynagradzani. Tak powinno być wszedzie i pracodawca powinien motywować pracownika poprzez przyzwoite traktowanie. zastanawiam się czy są jakieś szanse na przyjęcie się do pracy w tej firmie i jak te wynagrodzenie wygląda za miesiąc pracy....
1
Viktor.M. 2015-04-15 18:45:19
ceny mają ok ale za dużo z nimi nerwów, nie wykonują zleceń na czas. miałem z nimi nie przyjemność budować stoisko na wystawę. zrobili nie tak jak w projekcie i do tego ukryli wiele niedociągnięć. w sprawie gwarancji nie można sie z nimi dogadać, unikają tematu. opinie na FB mają dobre bo chyba sami je piszą a te złe kasują. Jesli momo wszytko ktoś zechce z nimi współpracować to niech lepiej dobrze zbada umowe i dopisze kilka rzeczy związanych z terminami ( bo ich nie przestrzegają!)
Ari.Sch. 2015-05-07 15:14:26
Prawdopodobnie nigdy nie byliście klientami tej firmy skoro piszecie takie negatywne opinie. Podejrzewam, że rządzi Wami chęć niszczenia konkurencji. Ja jestem zadowolona z wykonawstwa, terminowości i dobrego porozumienia z przedstawicielami firmy. Polecam tego wykonawcę ponieważ ma w swojej ofercie bardzo nowatorskie rozwiązania i świeży look.
1
kisek 2015-07-22 20:08:09
Faktycznie ilośc negatywnych opinii jest dośc spora, więc wnioskuje, że cos w nich musi być, to chyba nie jest przypadek i działania konkurencji, chociaż niektóre komentarze wyglądają na sztuczne. Typu Arek i what to pewnie jedna i ta sama osoba, chyba, że to zbieg okoliczności, bo odstep czasu pomiedzy postami jest niewielki.
Meds 2016-01-20 22:20:38
Nie ma to jak własny PR. Bezcenne!
Mesa 2016-01-28 19:20:05
A co tam w Expomesse słychać? Wszystko gra?
Mao 2016-01-31 11:53:59
Firma niegodna uwagi, produkty wątpliwej jakosci. Prosze uważać
Sztand4u 2016-03-20 22:51:08
Taa, podłączenie zapewnia organizator , reszta jest miernej jakości, czyli wykonanie i współpraca! Nie polecam współpracy!!!
True 2016-04-02 01:48:38
Mierność nad miernościami. Firma nie wywiązuje się z umowy; projekty słabej jakości, a wykonanie takie sobie. Proszę spisywać szczegółowo umowę i konsekwentnie egzekwować jej zobowiązania!
Echo 2016-04-07 20:16:44
Socjalne do pensji? Chyba nie wiesz o czym mowisz o ile nie jesteś właścicielem tej firemki
@wina 2016-05-05 22:44:41
Organizacja tak, ale nie wykonawstwo! Szkoda zachodu i uwagi dla właściciela tej firmy!
Imaż 2016-05-26 08:35:45
Ta firemka jeszcze funkcjonuje?
Zostaw swoją opinię o Expoimage - Rymanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Expoimage