logo podium trofea sportowe

podium trofea sportowe

Czerwonak

Opinie o podium trofea sportowe

masakra 2012-04-26 00:25
masakra [usunięte przez moderatora]podrywa cudzych męzów , kokietuje ich swoja masakryczna [usunięte przez moderatora] uroda , mysli ze ma troche kasy i moze wszystko . ogólnie zagrozenie
podium 2012-04-26 00:27
KOBIEYT UWAŻJCIE,
antypodium 2012-05-24 19:23
trochę kasy? to zwykła prostaczka, której się wydaje, że prowadzi wielką firmę. a kasę ( całkiem nieweilką) ma bo na maxa wyzyskuje ludzi. podrywa bo od lat faceta ni widziała - co generalnie nie dziwi jak się na nią spojrzy a już tymbardziej porozmowia. pustak jakich mało;)
antypodium 2012-05-27 18:34
proponuję poczytać komentarze poprzednich pracowników. wystarczy , żeby odechciało Wam się w ogóle myśleć o pracy w tej śmiesznej firemce.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,462800,0,0
bernadetta 2012-06-04 22:36
dobrze ze ja tam juz nie pracuje. [usunięte przez moderatora]brzydka i odbija to sobie na pracownikach
Kaśka 2015-02-13 15:05
Właśnie przeczytałam powyższe opinie i się zdziwiłam...Ponad rok pracowałam w tej firmie i mogę ją spokojnie polecić. Zrezygnowałam tylko i wyłącznie ze względu na przeprowadzkę.Jeśli ktoś jest ambitny i poważnie podchodzi do pracy to na pewno się tam odnajdzie:) Branża fajna, ludzie sympatyczni, a szefowa konkretna. Ja sporo wyniosłam z pracy w Podium, udało mi się nawet awansować, wypłata była zawsze na czas. Polecam. A co do komentarzy o szefowej to myślę że trzeba samemu wybrać się na rozmowę a nie słuchać opinii hejterów;)
e4 2016-05-19 09:02
no właśnie, ciekawe jakie realnie mają zarobki bo nie wiem czy z pucharów, trofeów, itd., mogłabym godnie utrzymać rodzinę i dostać umowę o pracę - napiszcie szczerze jak jest proszę kochani [przyjaciele
Jakub. 2017-03-29 20:38
Nie wiem, czy jest sens aby odnosić się do wpisów z 2012 r, bo to zapewne zapomniana już i dawno przebrzmiała sprawa, niemniej jednak odzywam się, gdyż jest dla mnie przykre, że powyższe opinie „wiszą” w sieci, potencjalnie psując wizerunek całkiem przyzwoicie traktującej pracownika firmy, w której kiedyś pracowałem. Jestem zaskoczony, że moderator pozostawił te posty, usuwając jedynie wulgaryzmy, bo nienajlepiej to świadczy o profesjonalizmie osób prowadzących serwis, że pozwalają, aby przedmiotem oceny stała się uroda pracodawcy, czy jego (rzekome) zachowania należące do sfery życia prywatnego. Pomijając już fakt, że autorka umieszczonych wyżej, agresywnych wypowiedzi słabo radzi sobie z gramatyką, ortografią oraz z emocjami, dziwię się tolerowaniu na portalu tak niemerytorycznych opinii, których treść stanowią przede wszystkim inwektywy i insynuacje oraz jakieś nieprecyzyjnie wyrażone żale, które - jak wnioskuję z nieudolnie skleconych, gniewnych zdań - należałoby kierować raczej pod adresem własnego męża.
Kilka lat temu pracowałem w firmie Podium przez parę miesięcy i nie zaobserwowałem żadnych nieprawidłowości. Warunki pracy były wyraźnie określone i pełni mnie satyfakcjonowały, wysokość wynagrodzenia wspominam jako adekwatną do poziomu prezentowanych wówczas przeze mnie umiejętności. Pracodawca wywiązywał się ze wszystkich swoich zobowiązań, nigdy nie naruszył żadnych zasad, które są istotne z punktu widzenia pracownika, a atmosfera pracy nie wydawała mi się stresująca.
Sposób w jaki właścicielka firmy odnosiła się do mnie lub innych pracujących tam mężczyzn nigdy nie pozwolił mieć wątpliwości co do profesjonalnego charakteru znajomości.
Rozumiem, że portal jest miejscem, gdzie każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale sposób, w jaki to robi stanowi cenną wskazówkę, ile taka opinia jest warta. Krytyczne wypowiedzi mogą stanowić ważne źródło informacji, dla osób zainteresowanych kontaktem z daną firmą, ale jeżeli wyrażone są rynsztokowym językiem i bez poszanowania podstawowych zasad kultury czy pisowni warto byłoby je moim zdaniem usunąć, by nie zaśmiecały przestrzeni publicznej.
Zostaw swoją opinię o podium trofea sportowe - Czerwonak
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie podium trofea sportowe