brak logo

HADAR Jerzy Dubec

Łódź

Opinie o HADAR Jerzy Dubec

ex-worker 2010-01-25 13:15
Po oblodzonych spadzistych dachach nakazują chodzić bez zabezpieczenia praca projektanta w delegacji to tam jest w brudzie smrodzie i pracuje sie tam z młokosami a nie doswiadczonymi inzynierami co powoduje ze nie sposob sie tam czegos nauczyc
2
alan 2010-01-25 13:17
Tyrałem tam za pare groszy ponad rok

Oferowany w ogloszeniach mozliwosc zdobycia praktyk budowlanych to fikcja. Pracowałem ponad rok i nie podstemplowali mi uprawnien 2 lata poszło na marne....
7
alan 2010-01-25 13:20
[usunięte przez moderatora] ponizaja tam projektantow.

Rafał 2010-01-25 20:32
Potwierdzam wszystkie powyzsze wypowiedzi
Pracownik 2010-01-26 12:04
Uwaga tam nie podpisują ksiażeczki praktyk!!!! i nie pracują tam projektanci z uprawnieniami!! tylko młode szczyle co uczą sie same na sobie
asystent 2010-02-03 22:55
Polecam Panu wszystkie biura projektowe oprócz HADAR
I HADAR to nie biuro projektowe tylko chałtura usługowa....
1
expert nr 1 2010-04-20 12:50
pewnie że szuka....firma sie rozwija i potrzebuje specjalistow....słabeuszy i nieudacznikow sie pozbyła...wiec...
Karol 2010-04-27 20:58
Czy ktos mi powie jaka ma kadre ta firma?Chciałbym wysłac CV bo sie ogłaszaja.Czy atmosfera spoko i jak ludzie?
2
Ijd23" 2014-05-01 10:29
To sa pomowienia. Jezeli chcesz poznac prawde przyjdz do firmy i porozmawiaj bezposrednio z pracownikami.. Zapraszamy
1
pracownik 2014-05-07 13:21
Witam! Dzisiaj przesłano mi tego linka i jestem w szoku :/
Jestem pracownikiem firmy i niedługo wracam do pracy po urlopie wychowawczym, nie zauważyłam aby takie absurdalne rzeczy działy się w firmie! Wiec myślę że, expert nr 2 się myli. Niedługo napiszę jeszcze raz i zweryfikuję mój wpis. Pozdrawiam
3
dno 2014-06-29 20:49
(usunięte przez administratora) nie ma co wiecej pisac.
1
były pracownik 2014-07-05 11:48
chcesz pracować za grosze to tylko w Hadarze....
2
10799 2014-10-28 08:01
Baaaardzo porządna firma!
10799 2014-10-28 08:34
Witam wszystkich!
Czytając poszczególne opinie na temat pracy w firmie "Hadar" aż zakuło mnie w sercu więc postanowiłem że wtrącę kilka zdań.
Otóż pracowałem w tej firmie niespełna 7 lat i przenigdy nie odnotowałem jakiejkolwiek oznaki chamstwa, poniżania czy też braku kultury!
W każdej kwestii bez problemu można było się dogadać
nikt na nikim nie wywierał presji.
Z tego co wiem to Hadar ma bardzo wysoko podniesioną poprzeczkę kultury i tolerancji w porównaniu z dużą ilością innych firm czy zakładów pracy których w swoim życiu zwiedziłem już naprawdę wiele!
Nie rozumiem jaki to człowiek głosi tak negatywne i oczerniające ww opinie bo według mnie jest to albo konkurencja pragnącą zniszczyć firmę lub totalna "Mameja" będąca nikim innym jak rozpieszczonym dzieciakiem!!!
Pozdrawiam
3
10799 2014-10-30 00:31
Odskoczyłem od Hadaru ponieważ otworzyłem działalność troszkę w innej branży ale uwierz że często powracam myślami do tych naprawdę fajnych chwil! Wiesz każdy w inny sposób interpretuje rzeczywistość więc tak naprawdę to sam musiałbyś się przekonać. W każdym bądź razie ja polecam tą firmę z czystym sumieniem :)
Pozdrawiam
1
bota 2015-01-31 14:35
no właśnie mi niestety @nobody - nie obiło się o uszy czy kogoś poszukują czy nie i ewentualnie jak wygląda sprawa ogólna z rekrutacją u nich, a nie ukrywam ze już jakiś czas szukam informaji o tej firmie hadar. wpadłem tu właśne z nadzieją że czegoś się dowiem. Więc może chociaż ktoś tu opowie z doświadczenia oczywiście ile dają na ręke?
normalny 2015-05-20 22:39
Akurat projektanta technologa szukają w HADARze.
Jestem związana(y) z firma od ponad 10 lat i wiele mógłbym powiedzieć, ale nie to, że ktoś tam kogoś wyzyskuje czy oszukuje.
"sandra90", spróbuj, pojaw się z ofertą pracy... to Twoje życie, nie komentatorów
POWODZENIA
2
ddd 2015-09-01 07:24
po co pisać te brednie jak komuś nie pasuje nie szuka innej pracy ,ja bardzo dobrze wspominam okres pracy w hadarze i gdyby nie wyjazd za zagranice na stałe zapewne do dzis bym tam pracował ......
norek 2016-05-11 20:47
to chyba najważniejsze. Zazwyczaj jak ktoś się decyduje na wyjazd, to właśnie o te aspekty się boi. :)
Ja 2017-04-21 22:30
Nie polecam. Złodzieje czasu i godności. Każdego kto z nimi współpracuje czy firma czy etat traktują jak swoją własność. Jak zdasz sobie z tego sprawę to Ci nie zapłacą. Nie jest to firma godna zaufania.
1
Prawda 2017-07-18 02:26
Ty koleszko ... nie odnotowałeś hamstwa zadnego ... ???? Nie rozumiem jak Ciebie to ominelo chyba jestes tu szerszeniem i siejesz zament i prowokacje. Kordynatorzy tej firmy nie wypełniaja swoich obowiązków a szef pseudo prezes - golas robi sobie przody tyłami podwykonawców jeśli wogóle wiecie o czym mówie i pracowaliście kiedyś firma- firma. Zero zasad, skrupułów i na dodatek kłamstwo w oczy.
1
Prawda 2017-07-18 02:32
Na dodateczek chciałbym dodać dla najprostszego uświadomienia. Każdy starając sie i dajac z siebie wszystko oczekuje wspolpracy, docenienia no i wiadomo o co chodzi , chodzi o pieniadze. Niech Was nie omami zapewnieniami. Mam przykre doświadczenie z tą firma od początku współpracy. Szef- golas , psełdoprezes nie ma pieniędzy !!!!!! Chyba wystarczy młody przedsiębiorco. Trzymaj sie z dala moja dobra rada. Nie każdy ma jaja i zasoby żeby podjąć walke z takim cwaniaczkiem.
1
Prawda 2017-07-18 02:36
Po współpracy z tą firma zostaje tyko ściąganie długów a firma owa nie poczuwa sie do spłaty. Prezes patrzy Ci w oczy zapewnia pieniadze które jest winien a pózniej wypina sie wiadomo czym. Swoją drogą komuś puszczą nerwy w końcu
1
Prawda 2017-07-19 21:57
Macie racje. Przepraszam prezesa za wszelakie uwagi,komentarze i opinie. Jest wszystko ok. Swoją opinie wyrażałem pod wpływem negatywnych emocji. Przeciez firma HADAR nie robi nic złego, poprostu nie płaci należnych pieniędzy. Prosze administratora tego forum o wykasowanie moich wypowiedzi, aby nikt zainteresowany współpracą z firmą Hadar nie miał o niej złego zdania.
Zostaw swoją opinię o HADAR Jerzy Dubec - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HADAR Jerzy Dubec