brak logo

ZELNAR Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o ZELNAR Sp. z o.o.

gość 2013-08-11 11:52
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą, dwóch byznesmenów, jeden ch w trampkach, którzy patrzą tylko wykorzystać ludzi.
Dadzą wam 800 zł bo wszystkim tak proponują, i masz być programistą i operatorem, nie mówiąc że to jedno wielkie [usunięte przez moderatora].
2
123 2013-08-12 09:46
Potwierdzam szukają jeleni
1
2013-08-29 17:06
Firma nowa, ładna, mają duży park maszynowy ale zarobki katastrofalne, wyzyskiwacze, potwierdzam poprzedników
5
Młot-CNC 2013-11-23 23:09
Firma jest OK ale trzeba coś umieć żeby sie tam odnaleźć
1
Bolekilolek 2013-11-23 23:15
Można sie tam dużo nauczyć jeśli sie chce oczywiście ja z tego skorzystałem i kasę tez większa dostałem nie jest wcale tak złe
bolekilolek 2013-12-10 23:51
Wysyłają na szkolenia dofinansowane z UE koledzy tez ci pomogą , musisz im powiedzieć ze chcesz sie uczyć to ci to umożliwią... Fakt ze szukają (usunięte przez administratora)i na wolontariat 3 miesiące a potem to rożnie bywa lepszym proponują prace słabsi musza szukać sobie innej
jazda 2014-04-09 16:50
nie polecam firmy Zelnar jako biznesowego partnera oszuści nie płacą za usługi.
7
bolekilolek 2014-05-01 16:04
Na rozmowie kwalifikacyjnej pytają z matematyki i rysunku technicznego (raczej trudne pytania) sprawdzają tez znajomość angielskiego, jeśli to przejdziesz to dają ci do zaprojektowania jakiś prosty przedmiot, jeśli to tez przejdziesz to praca (praktyka) na 3 miesiące
1
byto 2015-01-15 22:36
Prosiłbym o aktualne jakies dane z pałcą praca jakie pytania na rozmowie itp
Mariusz 2015-01-23 21:41
Zelnar jest firmą z dużymi perspektywami rozwoju. Rekrutacja prowadzona przez szefostwo jest na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Oczekiwania firmy są adekwatne do oczekiwań klientów, które Zelnar obsługuje a wiadomo ze najważniejsze dla klientów jest satysfakcja. Bardzo cenne jest to ze firma korzysta z programów unijnych, które pozwalają pracownikom zyskać cenne doświadczenie. Polecam firmę przede wszystkim dla osób które mają również firmie Zelnar coś do zaoferowania w myśl zasady "Nie pytaj co tobie firma da ale jaki wkład ty możesz wnieść w jej rozwój" a jak wniesiesz to wtedy oczekuj odpowiedniego wynagrodzenia.
2
zubi 2015-03-05 17:04
Faktycznie nawet na stronie firmy można sie doczytać, ze korzystają z funduszi i inwestują w kapitał ludzki. Tylko jakoś mi sie nie chce wierzyć, zę tak nowatorsko rozwijająca się forma, przeprowadzająca bardzo szczegółową rozmowę wstępną proponuje tym, którzy ją przejdą tylko staż? Patrząc na firmę to gra jest chyba warta świeczki, tylko staż mam nadzieję, ze pałatny.
jarbi 2015-10-16 15:24
Ludzie, wyjeżdżajcie z tego zapyziałego Podkarpacia w świat (Krak. Poznań, Wrocł.) i tam zarabiajcie porządne pieniądze. W Krak ciężko jest znaleźć operatora CNC za 5k pln/mc, konstruktora/programistę za 10-12k pln/mc. Miesiąc i prac. w Krk.
1
syn-Wojtyły 2015-11-01 17:07
Jeśli poradzisz sobie w narzędziowni to poradzisz sobie w każdej innej pracy, potwierdzam ze można sie tam bardzo dużo nauczyć. przyjmują n staż prawie wszystkich którzy sie zgłoszą i starają sie wyławiać najlepszych
Mistrz i Malgorzata 2016-03-12 23:00
Pracowalem tam 1,5 roku, ten "zaklad" mozna smialo okreslic mianem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Biora wszystkich, nawet kucharzy. Tak jak wiekszosc tam, zatrudnilem sie zaraz po szkole, rzecz jasna bez doswiadczenia potem znalazlem inna prace, dluzej nie ma sensu tam pracowac, poniewaz zadnych perspektyw tam nie ma( chyba ze lubisz orac 80h/tydz. P.S. "...ale jaki wkład ty możesz wnieść w jej rozwój" - bardzo wygodne dla pracodawcy
5
boj-w-hutach 2016-04-04 18:04
To fakt ze przyjmują wszystkich, nawet kucharzy i próbują z nich zrobić fachurę, jednak nikogo nie ograniczają a wręcz przeciwnie bardzo zachęcają do nauczenia się jak najwięcej. Teraz od wszystkich operatorów CNC wymagają żeby nauczyć się programować w NX, niektórym się to nawet podoba. Myślę ze wobec faktu ze jest duże zapotrzebowanie na operatorów CNC starają się przeszkolić jak największą liczbę ludzi i wyłowić najlepszych i nie przejmują się ze ktoś od nich odejdzie. Nie jest to wcale takie głupie. Ja na razie dużo korzystam pracując tutaj szczególnie jeśli chodzi o zdobywanie doświadczenia, mysle ze najlepszego w okolicy
walker 2016-05-15 18:31
hej, a twoim zdaniem na czym ich porządność polega ? W mojej occenie firma jak każda inna. może nieco lepsza podstawa.
1
Dzzanek 2017-03-27 09:11
Ja pracowałem tam rok, rok szarpaniny z dyrektorem po zawodówce, który ma się za niewiadomo kogo, wielki burak. obiecuje wszystko klientom oraz pracownikom a jak przychodzi co do czego to nie potrafi postawić się prezesowi, zwala winę na swoich ludzi i w kółko to samo. Kasa oczywiście śmieszna..nie polecam.
1
Masakra 2017-04-11 22:05
Ludzie omijajcie ten zakład z daleka!!!
ManualnyCNC 2017-04-14 22:55
Praca w narzędziowni jest nie dla każdego, to trudna praca. Prezes zachęca do podnoszenia kwalifikacji, chce żebyś wszystko umiał i pracował za tyle jakbyś nic nie umiał. Jak będziesz chciał to doświadczenie zdobędziesz i roboty się nauczysz
Zuzanna 2017-04-26 14:08
@ManualnyCNC. Czy firma zatrudnia również osoby, które do tej pory nie miały dużego doświadczenia? Mogą one liczyć na szkolenia przygotowujące do pracy? Chętnie dowiemy się również więcej o tym jak oceniasz ZELNAR jako pracodawcę.
operator 2017-04-26 19:39
1800zł zarobi...
grecki bóg 2017-04-26 21:18
Odradzam! Z daleka od tej firmy. Jeżeli ktoś chce szarpać sobie nerwy z dyrektorem po zawodówce, który ma ZEROWE pojęcie o robocie i wysłuchiwać obelg za nic to proszę bardzo. Za najniższą krajową, pracę na starych, nieserwisowanych maszynach i upośledzenie kadry kierowniczej odradzam- szkoda zdrowia, nerwów i czasu.
Ciężko zaplanować cokolwiek w tej firmie- urlop (chyba, że bezpłatny albo chorobowe) czy chociażby godziny pracy. Człowiek przychodzi na 8 godzin a dowiaduje się, że musi zostać po godzinach (nadgodziny płatne jak normalne godziny pracy, jedynie w nocy rzucą coś więcej).
NIE POLECAM!
3
~operator~ 2017-05-18 02:05
Praca za półdarmo, ciągłe braki narzędzi, co raz zablokowane szafy z frezami (niezapłacone faktury). Nie mający bladego pojęcia o zarządzaniu prezes, niekompetentne kierownictwo. Praca na okrągło - godziny nadliczbowe płacone jak zwykłe (za wyjątkiem niedziel i świąt). Zero świadczeń socjalnych. Prezes oszczędza na wodzie dla pracowników i ręcznikach. Miejsce pracy dla kamikaze, stawiających pierwsze kroki w zawodach operator CNC i programista oraz masochistów. Pozostali powinni tę firmę omijać z daleka.
2
znawca tematu 2017-05-18 02:20
Zelnar i perspektywy? Chyba pęknę ze śmiechu.
miałem z nią romans 2017-05-18 02:28
Pozytywne opinie o Zelnarze na go work'u muszą wypisywać osoby nigdy w niej nie pracujące albo ... sam prezes. W tej firmie nie szanuje się nikogo i niczego.
1
ManualnyCNC 2017-05-19 20:30
Trzeba być nieźle porąbanym żeby wypisywać opinie na temat jakieś firmy o godzinę 2:30 .
1
robot-robol 2017-05-20 22:06
Ja pracowałem w paru firmach jako operator CNC również w tej firmie. Jak prezes cię zauważy ze jesteś dobry do cię z pewnością doceni, dyrektor po zawodówce obawia się dobrych ludzi i nie pozwala im się rozwijać
ManualnyCNC 2017-07-14 17:00
Prezes przesłał się wpiep.szac do wszystkiego, jest troche spokojniej. Dyrektor po zawodówce już nie może zwalić na prezesa swojej niekompetencji, zaczyna być ciekawie
3
Zuzanna 2017-08-11 09:40
Forum powinno służyć przede wszystkim wymianie informacji na temat warunków pracy, aktualnych ofert, itp. Wątek ZELNARu, natomiast odbiega od tematu. Osobom, które poszukują informacji o firmie zależy na rzetelnych argumentach @ManualnyCNC możesz się do nich odnieść?
ManualnyCNC 2017-09-13 19:29
Firma jak każda inna, jeśli jesteś programista to masz spoko , jeśli pracujesz na maszynie to masz troche gorzej
Zuzanna 2017-10-01 08:34
Dziękuję za odzew @ManualnyCNC. To już jakieś konkretne informacje o ZELNARZE. Chodzi Ci o fizyczność w tych różnicach? Czy raczej o zarobki i benefity?
Zostaw swoją opinię o ZELNAR Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZELNAR Sp. z o.o.